search
top

Pitsalähetti, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässäpä nyt jatko-osa Pitsalähetti-tarinalleni. Olisin edelleen kiitollinen rakentavasta palautteesta. Seuraavasta tarinasta ei ole vielä tietoa, katsotaan mitä mieleen tulee. :-)

Maarit istahti sohvan viereen nojatuoliin ja sulki silmänsä. Hän mietti viimeisiä tunteja, eikä mitenkään voinut uskoa niiden aikana tapahtuneita asioita todeksi. Hän, lähes 40-vuotias kypsä nainen oli vietellyt nuoren alta parikymppisen miehen. Tehnyt tälle asioita, joiden oli huomannut kiihottavan häntä mitä suurimmissa määrin. Kiusannut kokematonta poikasta, antanut esimakua aikuisesta naisesta. Vaikka kello näyttikin jo yli kahtatoista, ei ilta ollut vielä lähellekään ohi. Se oli vain vaihtunut yöhön, joka ehtisi tuoda mukanaan monta mielenkiintoista asiaa, joilla Maarit oli ajatellut Markusta kiduttaa ja kiihottaa. Helpolla hän ei nuorukaista päästäisi, Maarit aikoi ottaa saamastaan tilaisuudesta kaiken irti. Nainen ei voinut estää pienen hymyn leviämistä kasvoillensa.

Kylpyhuoneen ahtaus ei ollut suonut juurikaan mahdollisuuksia jatkaa olohuoneen puolella aloitettua kahden aikuisen välistä leikkiä, joten Maarit oli vain peseytynyt melko pikaisesti tarjoten Markukselle kuitenkin samalla vähän silmänruokaa hieromalla rintansa saippualla ja suihkuttamalla vettä kuumottaville häpyhuulille. Ylipitkitetysti hän oli myös kumartunut hankaamaan pesusienellä jalkojansa ja nostanut näin pyöreän takapuolensa tarjottimelle. Pillun tumma karvoitus ja turvonneet häpyhuulet olivat pilkottaneet aivan Markuksen silmien edessä, mutta mies oli tyytynyt vain hiljakseen runkkaamaan itseään. Suihkusta poistuessaan oli Maarit kuin ohimennen sipaissut omien käsien työn tuloksena uudelleen kovettumaan alkanutta kalua ja kuiskannut Markuksen korvaan odottavansa häntä olohuoneessa.

Veden lorina oli lakannut ja kylpyhuoneen ovi avautui. Markus astui vettä valuvana eteiseen ja kietoi pyyhkeen lantioilleen. Hoikka ylävartalo jäi paljaaksi ja Maarit katseli sitä arvioivasti, eikä lainkaan yrittänyt peittää arvioivaa katsettaan Markukselta. Hoikkahan Markus oli, eikä kuntosalitreeneistä näkynyt liiemmin merkkejä. Käsivarret ja jalat olivat kovin kaposet. Nämä piirteet yhdistettyinä yhä hieman lapsekkaisiin 19-vuotiaan miehen kasvoihin teki Markuksesta Maaritin silmissä oikean namupalan. Hänelle itselleenkin oli tullut yllätyksenä, kuinka paljon suuri ikäero ja miehen kokemattomuus häntä kiihottivat. Markus istahti pyyhe edelleen lantioillaan sohvalle ja vilkaisi Maarittia kuin ohimennen. Hän ei pystynyt vastaamaan Maaritin suoraan tuijotukseen, vaan painoi katseensa alaspäin. Hetken päästä Markus alkoi kasata lattialle ja sohvalle levinneitä vaatteitaan kokoon ja etsi joukosta siniset bokserit. Hän pyöritteli ne oikein päin ja nousi seisomaan vetääkseen ne jalkaansa. Pyyhe valahti lattialle ja paljasti lepotilaan käpertyneen peniksen.

– Et kai sä pukemaan ala, Maarit sanoi kuulostaen hämmästyneeltä, mutta luoden samalla Markukselle viekoittelevan hymyn. – Mulla ois mielessä paljon kaikkea, mihin vaatteet ei oikein sovi.

Maarit ojensi vasemman jalkansa ja painoi varpaillaan polviin asti ehtineet bokserit takaisin alas. Markus luovutti sen enempää vastustelematta ja istui jälleen sohvalle. Hän tiesi, että Maarit määräisi tahdin ja sitä hän mielessään myös toivoi. Maarit nosti jalkaansa ja koukisti jalkaterän Markuksen reiden päälle. Varpaankynnet oli lakattu tummanpunaisella lakalla ja jalat näyttivät hyvin hoidetuilta. Sitten hän kuljetti jalkaa ylemmäs, kunnes varpaat saavuttivat Markuksen jalkojen välissä roikkuvan peniksen. Maarit tarttui hellästi, joskin hieman kömpelösti varpaillaan löysästä esinahasta kiinni ja nosti penistä. Markuksen hengitys oli jälleen alkanut muuttua raskaammaksi. Penis nytkähti aavistuksen ylöspäin. Maaritin varpaat seikkailivat hetken sen varrella, kunnes jatkoivat ylöspäin hyväilemään Markuksen vatsaa, rintakehää, kaulaa ja kasvoja. Hetken päästä Markus tunsi varpaat huulillansa ja varovasti työnsi kielensä ulos nuollakseen niitä. Maarit painoi isovarpaansa Markuksen huulia vasten ja tunsi kuinka se liukui niiden välistä kosteaan suuhun. Maarit voihkaisi. Markus aloitti varovasti imemään varvasta tuntien samalla muiden varpaiden sivelevän kasvojaan. Maarit oli ilmeisesti leikannut kyntensä lähiaikoina, tai ainakaan ne eivät tuntuneet ikävältä suussa. Markus tunsi alistuvuutta imiessään nojatuolissa hajareisin istuvan naisen varpaita. Hänestä tuntui, että olisi valmis tekemään aivan mitä tahansa mitä tuo jumalainen nainen keksisikään.

Maarit laski jalkansa lattialle ja nousi nojatuolista. Hän käski Markusta pysymään paikallaan ja meni keittiöön. Markus kuuli, kuinka Maarit avasi jääkaapin oven. Sitten hän kolistelusta päätteli, että kyseessä olikin pakastin, josta Maarit kaiveli jotain esille. Hetken kuluttua Maarit palasi olohuoneeseen pidellen kädessään pientä jääpaloilla täytettyä lasikulhoa. Markus katseli, kun Maarit laski kulhon pöydälle, poimi yhden jääpaloista sormiinsa ja istui sohvalle hänen viereensä. Maaritin kasvoilla oli ovela ilme, kun hän toi jääpalan Markuksen silmien eteen, kosketti sillä miehen nenän kärkeä ja sipaisi huulia. Markus aisti kylmän kosteuden ihollaan, kun sulava jääpala lähti vaeltamaan leukaa pitkin kaulalle, siitä hennolle rintakarvoitukselle ja edelleen toiselle nännille. Maarit pyöritti jääpalaa nännillä ja näki kuinka se kovettui. Sulanut vesipisara vierähti nänniltä ja valui vatsalle saaden Markuksen värähtämään. Maarit siirsi jääpalan toiselle nännille, katseli kuinka sekin reagoi kylmän kuution kosketukseen ja antoi palan sitten jatkaa lipumistaan yhä alemmas. Markuksen penis nytkähteli puoliseisokissa jääkuution saavuttaessa sen varren. Mies oli nojautunut taaksepäin sohvalla ja hengitti syviä, pitkiä henkäisyjä. Hän oli sulkenut silmänsä ja antautunut selkeästi Maaritin mielihalujen vietäväksi. Naisen rinnat ja terävinä nöpöttävät nännit tummien nännipihojen keskellä painautuivat Markuksen käsivartta vasten. Jääpala nousi kalun vartta ylöspäin, saavutti terskan ja jäi Maaritin taitavien sormien ohjaamana leikkimään toviksi sen pinnalle. Pari kiimatippaa sekoittui jääpalasta sulaneisiin vesipisaroihin ja valuivat Maaritin sormille. Terskalta kylmä kuutio lähti laskeutumaan vartta alaspäin kohti kiveksiä.

Maarit puristi oikean kämmenensä tiukasti peniksen ympärille ja veti esinahan taakse. Markus voihkaisi. Hetkeä myöhemmin hän säpsähti huomatessaan jääpalan eksyneen hieromaan välilihaansa ja tuntiessaan Maaritin ahmaisevan turvonneen terskan ahnaasti huuliensa väliin. Nainen alkoi ottaa kalua syvälle suuhunsa ja jääpalan leikki Markuksen jalkojen välissä kävi yhä villimmäksi. Maarit painoi sen miehen pakaroiden väliin ja huomasi, kuinka Markus yritti estää Maaritin aikeet puristamalla pakaroita tiukemmin yhteen. Pieneksi sulanut ja liukas pala solahti kuitenkin helposti pidemmälle ja painui suoraan Markuksen peppureikää vasten. Markus älähti ja tarrasi Maarittia lujasti reidestä. Maarit imi yhä raivokkaammin kivikovaa penistä ja pyöritti kylmää jääpalaa peppureiällä, kunnes huomasikin jääpalan sulaneen välistä pois ja sormensa olevan painuneena Markuksen ryppyiselle reiälle. Markus tarrasi Maaritia hiuksista ja alkoi lantiotaan nostelemalla naimaan naista suuhun painaen samalla nussimaansa päätä niskasta ja hiuksista alaspäin. Korahtelevat äänet kertoivat peniksen uppoavan aika-ajoin hyvin syvälle Maaritin kurkkuun. Maarit kakoi, runkkasi raivokkaasti syljen ja liman kuorruttamaa penistä ja imeskeli terskaa voimakkain imaisuin samalla hieroen kielellä terskan ja esinahan välistä jännettä. Vartalon holtittomasta nytkähtelystä päätellen se oli Markuksellekin erityisen herkkä kohta.

Markus aisti edelleen paineen peppureiällään ja alkoi vähitellen antaa periksi. Jääpalasta sulanut kosteus oli lisännyt liukkautta pepussa ja Maarit tunsi, kuinka hänen etusormensa painui aavistuksen verran syvemmälle rentoutuneeseen peppuvakoon. Kuinkahan tarkkaan nuorukainen olikaan omissa leikeissään tutustunut tähän alueeseen kehossaan. Aiheuttaisiko sormen työntäminen sisälle järkytyksen vai löytäisikö se miehisen g-pisteen kautta suuremman nautinnon lähteille? Penis takoi edelleen Maaritin suussa kurkkua myöten ja Maarit painoi sormeaan voimakkaammin. Ryppyinen reikä sen ympärillä antoi aavistuksen periksi, mutta tuntui siitä huolimatta hyvin tiukalta. Maarit kevensi painetta, puserti sitten taas voimakkaammin sisäänpäin ja huomasi sormen menevän nyt pidemmälle. Markus murahti, mutta ei estänyt Maaritin etenemistä. Maarit ei halunnut kuitenkaan vahingossa satuttaa miestä, joten hän ei viitsinyt yrittää työntää sormeaan enää syvemmälle, vaan keskittyi jälleen ottamaan kyrpää suuhunsa.

Lopulta Maaritin oli pakko saada hengähtää ja hän nousi Markuksen jalkojen välistä pois. Kumpikin istuivat hetken paikallaan kuunnellen toistensa tempoilevaa hengitystä muutoin hiljaisessa huoneessa. Maaritin käsi teki koko ajan kevyttä runkkausliikettä Markuksen kalulla. Sylki kiilteli sen pinnalla ja limaiset vanat kulkivat ristiinrastiin karvoituksen lomassa. Maarit taivutti hieman ylöspäin kaartuvaa penistä kohti Markuksen napaa ja huomasi terskan juuri ylettävän napaan asti. Hän liikutti kalun vartta edestakaisin niin, että terska hankautui Markuksen vatsaa vasten.

– Voitais mennä jatkamaan makuuhuoneen puolelle, siellä ois enemmän tilaa…

Maarit johdatti Markuksen makuuhuoneeseen, jonka seinille ulkoa kajastavat kaupungin valot heijastuivat sälekaihtimien raoista. Maarit ei halunnut pilata tunnelmallisuutta sytyttämällä koko huoneen valaisevaa räikeää kattovaloa, vaan sen sijaan kiersi sängyn toiselle puolelle ja napsautti yölampun puoliteholle. Sitten hän palasi Markuksen luo, tarttui tätä kädestä ja työnsi hänet hellästi sängylle selälleen makaamaan. Sänky oli parisänky, vaikka viime aikoina Maarit olikin tottunut nukkumaan sillä yksin. Leveämpi sänky antoi kuitenkin tietynlaista vapautta toisinaan melko villeiksikin yltyvissä soololeikeissä, puhumattakaan hetkistä, jolloin sänkyä pääsi narisuttamaan yhdessä jonkun toisen kanssa.

Maarit nousi sängylle seisomaan alapuolella makaavan Markuksen ylle ja tunsi pehmeän patjan upottavan jalkojensa alla. Hän levitti häpyhuulensa ja koukisti hieman polviaan niin, että pillu avautui paremmin Markuksen katseltavaksi. Maarit työnsi etu- ja keskisormensa sisällensä niin syvälle, kuin sai ne ylettymään ja antoi niiden olla paikoillaan. Markus tuijotti märkään onkaloon tunkeutuneita sormia lumoutuneena ja liikahtamatta. Maarit kyykistyi jättäen peppunsa ja Markuksen vatsan väliin vain muutaman sentin raon. Hän tunsi peniksen hipaisevan pyllyvakoaan ja teki muutaman edestakaisen liikkeen sitä vasten. Kuinka helposti hän olisikaan voinut ohjata kivikovan kyrvän märkään pilluunsa ja aloittaa ratsastaa Markuksen sylissä. Antaa nuorukaisen tuntea peniksensä työntyvän ensimmäistä kertaa naisen kuumaan ja tiukkaan koloon.

Mutta Maarit halusi kiusata ja kiduttaa. Tehdä asiat pitkän kaavan mukaan. Nauttia nuoresta poikasestaan koko yön. Hän veti sormet pois sisältänsä, katseli kuinka limainen vana omaa mahlaa venyi sormelta toiselle. Haistoi sen selkeästi ilmassa. Hän työnsi sormet kiinni Markuksen nenään, pakotti miestä vetämään syvälle keuhkoihinsa aikuisen naisen tarjoamaa tuoksua. Siveli säälimättömästi Markuksen naamaa sormilla, kunnes lopulta painoi ne syvälle Markuksen suuhun.

– Ime, ime niitä, maistuuko hyvältä? Maarit kähisi Markuksen korvaan. – Ime niin kuin mä imen sun kalua, syvälle, syvälle…

Maarit pyöritti sormiaan Markuksen suussa, ei mitenkään hellästi, vaan rajuilla otteilla. Välillä turhan syvälle eksyneet sormet saivat Markuksen yskimään. Maarit painoi takapuolensa tiiviimmin vasten pystyssä sojottavaa kalua ja nautti tunteesta, minkä kalu hieroessaan levällään olevaa pyllyvakoa ja sen keskellä pilkistävää peppureikää sai aikaan. Maarit vei sormensa jälleen pilluun ja työnsi ne sitten Markuksen suuhun käskien häntä nuolemaan ne puhtaiksi. Vallantunne, mikä Maarittiin oli iskenyt, tuntui suorastaan huumaavalta. Hänestä tuntui, että oli menettämässä itsekontrollinsa lopullisesti hetkenä minä hyvänsä.

Maarit nousi hieman ja kääntyi ympäri kohti Markuksen penistä ja laskeutui kyykkyyn miehen kasvojen päälle. Pillu jäi vain muutaman senttimetrin päähän Markuksen kasvoista. Maarit huohotti ja Markus tuntui pidättävän hengitystä. Hän tarttui molemmilla käsillään kiinni pyllyynsä ja levitti sitä avaten pillunhuulet aivan levälleen Markuksen suun maisteltaviksi. Reisien väliin puristetuilla kasvoilla silmät katselivat kirkkaan punaisena hehkuvaa turvonnutta lihaa. Lantio laskeutui taas sentin pari alemmas. Pillukarvat kutittivat Markuksen huulia ja nuorukainen tunsi nenänsä painautuvan naiselliseen peppuvakoon. Hengittäminen nenän kautta kävi vaikeaksi ja Markuksen huohotus muuttui lähinnä suun kautta tapahtuvaksi läähätykseksi. Maarit oli tarttunut jälleen penikseen ja runkkasi sitä hitaasti. Vähä vähältä Maarit laski yhä enemmän painoaan Markuksen naamalle, tunsi Markuksen kielen tunkeutuvan sisällensä ja liukkaiden pillunhuulien leviävän miehen kasvoja vasten. Maarit kumartui taaksepäin, nojasi käsien varaan sängyn korkeaan päätyyn ja alkoi lykkiä pilluansa edestakaisin nuorukaisen sileillä parrattomilla kasvoilla. Hän tunsi, kuinka kieli yritti jokaisella kerralla päästä edellistä kertaa syvemmälle ja miten nenän kärki kynti häpyhuulien välissä klitorikselta aina peppuvaolle asti. Maarit oli tulessa. Hän valui pitkin Markuksen kasvoja, kuuli peppunsa läiskähtävän kerta toisensa jälkeen Markuksen naamalle ja yhä kiimaisempien huokausten täyttävän makuuhuoneen. Markus makasi Maaritin alla avuttomana keskittyen yksinomaan tuottamaan mahdollisimman suurta mielihyvää jumalaiselle naiselle, jonka leikkikaluksi oli sinä iltana päätynyt.

Orgasmi osoitti lähestymisen merkkejä ja Maarit rauhoitti tahtiaan. Hän kumartui kohti Markuksen jalkopäätä ja antoi rintojensa painua miehen vatsaa vasten. Hän siveli ihaninta näkemäänsä nuoren miehen kalua ja hamusi sen suuhunsa. Maarit lutkutti sitä hitaasti, vaihtelevalla voimakkuudella ja rytmillä. Markuksen kielityöskentely pillulla oli myös rauhoittunut. Kumpikin tuntui nauttivan hetkellisestä hiljentymisestä, kummankin sukuelimet toistensa suiden hyväiltävinä. Yhtäkkiä Maarit kiljahti. Markus oli tarttunut Maaritin peppuun ja painanut kielenkärkensä suoraan pyllyreiälle. Kostea kieli pyrki kaivautumaan ryppyiseen reikään sormen tunkeutuessa samalla pillun puolelle. Maarit tärisi kauttaaltaan. Hän nylkytti itseään Markuksen kieltä ja sormea vasten pyrkien samalla käsittelemään Markuksen kalua samalla mittakaavalla. Maarit tunsi kaikessa riettaudessaan olevansa eläin. Hän nousi kyykkyyn ja keinutti peppuaan raivokkaasti Markuksen naamalla. Äärimmilleen ulos työnnetty kieli nuoli pyllyreikää, painautui välillä kovemmin sitä vasten, sai Maaritin kiljahtamaan, lipaisi sitten kevyemmin, laajemmalti. Sängyn liitoksista kantautui yhä voimistuva valitus. Maarit hyppi ylös ja alas, keinahteli puolelta toiselle, rinnat pomppivat mukana ja hän huusi. Naisen suusta ei purkautunut enää pieniä voihkaisuja, vaan suoranaista huutoa.

Lopulta Maarit nousi Markuksen pään yltä, siirtyi miehen peniksen kohdalle ja laskeutui uudelleen kyykkyyn sen päälle. Terska hipoi meheviä pillunhuulia, mutta Maarit ei päästänyt sitä työntymään vielä liian syvälle. Hän tarttui kalun varresta ja liikutteli sitä pitkin häpyhuulien välissä olevaa vakoa. Markus yritti lantiotaan nostelemalla saada kalunsa painumaan Maarittiin, halusi tuntea, kuinka limainen ja kuuma pillu imisi sen vähitellen kokonaan syvyyksiinsä. Itsepintaisesti Maarit kuitenkin jatkoi härnäämistä. Hän oli työntänyt taas kaksi sormeaan sisällensä ja runkkasi niillä itseään hullunkiilto silmissään. Markuksen katse aneli päällänsä rivossa asennossa itseään tyydyttävää naista lopettamaan tuskalliselta tuntuvan kiusaamisen. Nuorukaisen penistä pakotti, jo pitkään jatkunut kovana oleminen suorastaan särki sitä.

– Anna mun tulla jo sun sisään, en kestä enää yhtään kauempaa… Markuksen äänestä paistoi jo lievä epätoivo. Ehkä mies jopa pelkäsi, että Maarit jättäisikin homman kesken. Maarit nautti suunnattomasti nuoren miehen anelusta. Terska kosketteli jälleen pillun huulia, kävi välillä sentin verran sisälläkin, mutta joka kerta pillun puristava ote katosi sen ympäriltä.

– Nyt jumalauta nussi mua, mä haluan että sä nussit mua nainen! Nai mua jos osaat, näytä nyt mulle miten aikuinen nainen nussii nuorta poikaa! Markuksen ääneen oli tullut jostain aivan uutta kiihkoa ja voimaa.

– Vai alkaa tuommonen nuori poikanen ärhennellä mulle… mä nussin sua kuule kohta sellasella tahdilla ettet koskaan enää tuu samanlaista kokemaan.

Maarit ei enää pystynyt kiusaamaan Markusta pidempään, hän halusi himoitsemansa nuoren miehen kalun sisällensä aivan yhtä kovasti, kuin Markus sitä sinne kaipasi. Maarit teki muutaman runkkausliikkeen kalun varrella, vaikka se ei tarpeen olisi ollutkaan ja ohjasi terskan häpyhuulien väliin oikeaan kohtaan. Hän laskeutui istumaan peniksen päälle yhdellä varmalla liikkeellä ja tunsi kalun painuvan helposti pohjaan saakka. Maaritin suusta pääsi pitkä syvä huokaus ja Markuksen rintakehä nousi kaarelle karjahduksen säestämänä. Maarit istui hetken paikallaan ja katsoi levitettyjen jalkojensa alla makaavaa miestä. Hän painoi kyntensä miehen rintaan ja kumartui aavistuksen eteenpäin. Hän tunsi, kuinka penis painautui pillun takaseinämää vasten kohti peppureikää. Maarit liikutti itseään hyvin hitaasti edestakaisin hetken aikaa. Sitten hän siirtyi nojaamaan taaksepäin, taivutti päänsä taakse ja puristi sormet ryppyiseen lakanaan. Selkä kaarella ja rinnat ylväästi kattoa kohti kohoten hän alkoi keinuttaa lantiotaan tuntien peniksen tällä kertaa osuvan pillunsa etuosan äärimmäisen herkkään kohtaan. Maaritin hiukset hipoivat miltei lakanaa ja pillu puristui tiukasti Markuksen kalun ympärille.

– Mä en kestä sit kauaa, tunnut vähän liian hyvältä, Markus sai soperrettua katkonaisella äänellä. – Tuntuu et voi tulla millä hetkellä hyvänsä…

Maarit olisi voinut nautiskella sisällänsä soutavasta nuoren miehen kalusta vaikka koko yön, mutta tiesi, ettei ensikertalainen mitenkään voisi kestää kovin kauaa, vaikka edellisestä helpotuksesta ei vielä ollutkaan kuin reilu pari tuntia. Hän alkoi hieroa klitorista vasemman käden sormillaan nopeuttaen samalla keinumistaan nuorukaisen sylissä. Maarit nojasi edelleen yhden käden varassa taaksepäin ja tunsi selkänsä taipuvan sitä enemmän kaarelle, mitä voimakkaammiksi pillun syövereistä lähtevät orgasmia enteilevät väristykset kävivät. Rinnat kohoilivat ja niistä muodostuvat pehmeän pyöreät varjot seikkailivat hämärän huoneen seinillä. Markus vei kätensä Maaritin takapuolelle ja pusersi sormensa sen ympärille. Penis sukelsi jälleen syvälle. Sen tullessa ulos Markus näki Maaritin pillumehujen kiiltelevän sen pinnalla heikossa valon kajossa. Hän katseli epäuskoisena, kuinka kalu, jota oli niin lukemattomat kerrat yksinänsä runkannut kirnusi nyt kivikovana kerta toisensa jälkeen naisen pillua.

Maarit oikaisi itsensä ja kumartui eteenpäin tuoden hyllyvät rintansa Markuksen kasvojen yläpuolelle. Markus yritti näykkiä rintojen päissä killuvia nännejä huuliensa väliin, mutta Maaritin ratsastus oli siihen liian villiä. Maarit painautui alemmas ja Markuksen kasvot jäivät rintojen suloiseen syleilyyn. Markus alkoi ulista ja uikuttaa sen kuuloisesti, että laukeaminen oli jo lähellä. Kyrpä pumppasi viimeisiä vetoja litisevän tiukan pillun uumenissa ja Maarit huohotti raskaasti. Sitten hän alkoi haukkoa henkeään, nussi nuorta, lähes teinikyrpää aikuisen naisen mehukkaalla pillullaan, aikuisen naisen himokkaalla raivolla. Hän oli menettänyt lopunkin kontrollin itsestään, hän ei välittänyt kuinka pian Markus tulisi tai haluaisiko mies pitkittää laukeamistaan. Hän halusi vain nuoren kyrvän tunkeutuvan sisälleen rajummin, nopeammin, syvemmälle. Yhä uudelleen ja uudelleen. Viimeiset hetket Maarit oli kuin transsissa eläimellisen riettauden vallassa. Hän hytkyi, pomppi ja ratsasti Markuksen päällä, kynnet pureutuivat miehen ihoon ja huone ympärillä tuntui katoavan. Todellisuus hämärtyi ja Maarit kuuli vain sängyn tasaisen rytmikkään valituksen kantautuvan jostain kaukaa.

Markus ei kestänyt enempää. Hänen suunsa avautui karjaisuun, joka kuitenkin tukahtui huulille hiljaiseksi ähkäisyksi, jota seurasi pitkä vaimea ulina. Maarit tunsi lämpimän sperman syöksyvän sisällensä ja peniksen tunkeutuminen viimeisen kerran pohjaan asti sai vavisuttavan orgasmin liikkeelle. Maarit tärisi kuin horkassa. Hän painoi nuoren miehen hoikat käsivarret vasten sänkyä ja tunsi pillunsa supistelevan kiivaasti peniksen ympärillä, imevän siitä viimeisenkin spermapisaran ulos.

Maarit laskeutui makaamaan Markuksen päälle penis edelleen sisällään. Nainen tunsi, kuinka se vähitellen pieneni ja luiskahti lopulta ulos. Hän tunsi lämpimän vanan lähtevän valumaan reitensä sisäpintaa pitkin. Markuksen iho oli hikinen ja nihkeä. Nuorukainen makasi paikallaan, eikä ollut laukeamisensa jälkeen sanonut mitään. Maarit kuunteli miehen hiljaista hengitystä, joka vähitellen oli tasaantunut normaaliksi. Suuri väsymys ja raukeuden tunne valtasi yhtäkkiä Maaritin.

Parin tunnin kuluttua aikainen keskikesän aurinko värjäsi Helsingin kadut punertavalla hohteella. Eräässä kolmiossa Eiran kaupunginosassa nuori mies ja kypsä nainen nukkuivat täydellisen tyydytettyinä toisiinsa kietoutuneina. Heillä ei ollut kiire mihinkään.

6 kommenttia viestissä: “Pitsalähetti, osa 2”

 1. Nallekarhu2012 says:

  Kiitokset jälleen palautteesta!

  Tällä hetkellä en usko että Maaritin ja Markuksen seikkailuihin on tulossa jatkoa. Uuden tarinan kirjoittamisen voisi kyllä aloittaa, kun vain tulisi sopiva inspiraatio. 🙂

 2. KoiranPoikanen says:

  Hienoa upeeta mahtavaa…
  Lisää tälläistä.
  Tilaakohan Maarit lisää pitsaa?

 3. pilkunnussija says:

  lähiaikoina viittaa tulevaisuuteen viime aikoina menneisyyteen.

 4. tipi says:

  Erinomaisesti etenevää kirjoitusta. Lisääkin voisi lueskella

 5. oooohhh says:

  Tämä oli todella hyvä tarina!

  Jatkoa mieluusti.

 6. Himokas Klovni says:

  Hieno tarina, tästä minä pidän. Jatkoa jos voit.

  Sul on sana hallussa

Kommentoi

top