search
top

Uudelleen eloon

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (24 votes, average: 3.21 out of 5)
Loading...

Palaan järvenrantaan yhä uudelleen päivä toisensa jälkeen. Joka kerta poimin matkalta niittyleinikin, painan sen rintaani vasten ja lasken rantaveteen. Tuo kukka kuvastaa rakkauttani Mariaa kohtaan, joka sairauden murtamana poistui elämästäni vieden osan minusta mukanaan. Kukka on omalla vaatimattomalla tavallaan kaunis eikä pyri korostumaan muiden joukosta, ja sen uudelleenheräämiseen voi luottaa vaikka ajat joskus kaltoin kohtelevat vaatien kestämään. Nyt kuitenkin on tapahtunut se jota en toivoisi kenellekkään muulle tapahtuvan, ei kukka herännyt enää henkiin vaan poistui hiljaa jättäen surun sydämeeni. Miksi juuri minä, vain taivas sen yksin voi tietää. Istun rantakivelle ja katson tyyntä järvenselkää, kyynel vierähtää poskelleni ja huokaisen hiljaa.

Kolmen vuoden yksinäisyyden jälkeen olen alkanut miettiä asioita, voisinko joskus vielä painautua kaipaavaan syliin ja painaa pääni vasten turvallista olkapäätä. Minun täytyy nostaa katseeni ja katsoa eteenpäin, kohdata ihmisiä näkemättä jokaisessa vastaantulijassa kuvan entisestä rakkaasta. Mietin mistä voisin löytää vastarakkautta. Baareissa en viihdy eikä ajatus treffipalstoistakaan kiehtonut. Nuoruudessani kiersin tanssilavoja ja sieltä löysin myös Marian. Nyt täytyy kääntää uusi sivu elämässä.

Lähellä kotiani, keskellä kauneinta maaseutua on Kalajärven tanssilava. Paikallinen tanssiorkesteri esiintyy tulevana viikonloppuna ja muistot nuoruudesta palasivat mieleeni. Kyseinen ilta koittaa ja saavun paikalle hyvissä ajoin. Ylleni laitoin farkut ja tumman farkkupaidan, jalkaani ohutpohjaiset tanssikengät ja tukkani kampasin rennosti taakse. Istuin mietteissäni kun luokseni saapui nainen ja pyytäessään minua tanssimaan, katsoin syvälle hänen sinisiin silmiin. Näin niissä jotain joka sai minut tunemaan itseni mieheksi jonka ei tarvitse paeta menneisyyttä vaan antaa muistojen olla osa elämääni. Suostuin tietenkin ja astelimme tanssilavalle. Lavalla oli tungosta jonka vuoksi painauduimme tiiviisti toisiamme vasten. Tämä kaunis ja ihastuttava nainen esitteli itsensä Tuijaksi ja hän kysyi olenko uusi asukas tällä seudulla sillä hän ei ole nähnyt minua täällä aiemmin. Kerroin että tämä on minun lapsuudenmaisemani jonne haluaisin vielä joskus palata ja samalla kerroin jääneeni leskeksi kolme vuotta sitten. Tuija painautui tiiviimmin minua vasten ja tunsin jotain outoa ilmassa…olenko ihastunut?

Tanssin päätyttyä jäimme vielä jatkamaan keskustelua ja hän kertoi avoimesti eronneensa pari vuotta sitten. En edes huomannut ajan kulua kunnes alkoi soida hidas kappale. Astuimme tanssin pyörteisiin ja Tuija painoi päänsä olkapäätäni vasten. En tiennyt miten toimia tilanteessa sillä tahtomattakin erektio nosti päätänsä. Tuija varmaan aisti sen ja painoi lantiotaan tiiviimmin minua vasten. Tunsin hänen lämpimät rintansa rintaani vasten ja aistin hänen hengityksensä kiihtyneen. Voiko asiat tapahtua näin nopeasti? Välillämme oli jotain sanatonta joka yhdisti meitä kahta yksinäistä.

Tanssin jälkeen poistuimme ulos hieman vilvoittelemaan sillä tanssilavalla alkoi olla kuuma ihmispaljouden vuoksi. Katselimme tanssipaikan terassilta järvenselälle enkä tiennyt mitä sanoa, olin tilanteesta vieläkin hämmentynyt. Tuija otti kädestäni kiinni, käänsi minut itseään kohti ja kysyi mitä mietin. Kerroin arkaillen siitä mitä aloin tuntemaan tanssin aikana sillä halusin olla avoin ja rehellinen. Sanoin tuntevani vetovoimaa häntä kohtaan ja sain takaisin sanat, joissa hän kertoi tuntevansa samoin. Lähdimme kävelylle järvenrantaa kohti ja pysähdyimme suuren koivun juurelle. Käännyin häntä vasten ja tein varovaisen aloitteen. Silitin hänen poskeaan ja painoin varovaisen suudelman hänen kauniin punaisille huulilleen. Suutelumme muuttui kiihkeämmäksi ja antauduin tilanteen vietäväksi. Käteni vaelteli hänen selkää pitkin laskeutuen lupaa kysymättä alemmas ja koskettelin hänen pyöreitä pakaroitaan. Katsoimme toisiamme silmiin, hymyilimme ja palasimme tanssilavalle käsi kädessä. Viimeiset kappaleet kantautuivat sisältä ja minun oli aika palata kotiin. Sovimme tapaavamme uudelleen keskviikkona hänen luonaan.

Päivät vierähtivät nopeasti kun odotin malttamattomana näkeväni hänet uudelleen. Keskiviikko koitti ja työpäivän jälkeen hain kukkakaupasta ruusukimpun. Istuin autoon ja syötin navigaattoriin osoitteen. Hän asui lähellä tanssipaikkaa pienessä omakotitalossa jossa oli kaunis puutarha. Olisiko tänä iltana laulun mukaisesti Romantiikkaa Ruusutarhassa? Kaarroin autoni pihaan jaTuija tuli ulos vastaan. Herrasmiehen elein ojensin ruusukimpun ja halasin Tuijaa kertoen samalla miten olenkaan odottanut tätä.

Ilma oli aurinkonen ja lämmin joten siirryimme pihakeinuun istumaan. Tuija kysyi mitä teen työkseni ja kerroin olevani oppilaitoksia kiertävä kouluttaja. Tuija oli puhelias ja kertoi itsestään miten oli nuorena mennyt naimisiin ja avioliiton ensihuumassa hän oli miehensä kanssanut rakentanut tämän omakotitalon. Onni ei kuitenkaan kestänyt ikuisesti ja mies jätti Tuijan yksin asumaan löydettyään toisen naisen. Aika kului rattoisasti ja ilman viiletessä siirryimme sisään istumaan. Tuija kävi makuuhuoneessaan vaihtamassa hiemän kevyempää vaatetusta ja saapui takaisin olohuoneeseen ruutumekossa, juuri sellaisessa kuin Suomifilmeissä maaseudun naisilla on. Tuijalla oli luomiväriä ja huulipunaa vain vähän ja mielestäni nainen onkin kauneimmillaan luonnollisena ilman meikkejä. Hän laittoi rauhallista iskelmämusiikkia soimaan ja istui viereeni sohvalle. Otimme toisiamme kädestä kiinni ja antauduimme hellään suuteluun. Kielemme leikittelivät toisiaan vasten ja liikutin kättäni hänen reidellään. Tuija levitti jalkojaan antaen sanattoman luvan koskea rohkeammin. Tuija suuteli kaulaani ja availi paitani nappeja. Hitaasti kuoriuduimme vaatteistamme, pyysin Tuijaa jättämään ylleen vain läpinäkyvän pienet alushousut jotka näyttivät erittäin kiihottavilta. Hän nousi syliini ja painoi alapäätään kovana seisovaa kulliani vasten. Tuija alkoi liikuttamaan lantiotaan ja tunsin miten märät hänen pikkuhousut olivatkaan. Hän suuteli kaulaani ja rintaani jonka jälkeen katsoi silmiini ikään kuin lupaa kysyen jatkaen matkaa kiusoittelevan hitaasti alaspäin. Hän puristi kulliani varovasti ja liikutteli kättään pitkin liikkein aivan terskan päästä juureen saakka. Kullin päässä kimmelsi kiimatippa jonka hän varovaisesti nuolaisi pois. Hän puhalsi hellästi terskaani ja erektioni koveni entisestään mikäli se enää oli edes mahdollista. Tuija lipoi kielellän koko kulliani ja samalla riisui pikkuhousunsa pois.

Marian poismenon jälkeen en ollut harrastanut seksiä kenenkään kanssa ja pyysin Tuijaa lopettamaan suuseksin koska halusin laueta hänen sisäänsä. Hän nousi takaisin syliini istumaan ja antoi rintansa nuoltaviksi. Imin nännejä ja hieroin täyteläisiä rintoja kunnes Tuija nosti lantiotaan ylemmäs ja ohjasi kovan kullini hitaasti sisäänsä. Huokaisin syvään ja Tuija nosteli lantiotaan edestakaisin ottaen välillä koko kullini sisään ja välillä nousten niin että vain pieni osa terskaa oli pillunsuulla. En voinut muuta kuin huokailla mielihyvästä ja Tuijan äänekäs voihkinta lisäsi kiimaa entisestään. Tartuin hänen pakaroistaan kiinni ja hyväilin pyllyvakoa vieden sormeni aivan häpyhuulille asti. Kostutin peräaukkoa pillunesteillä ja työnsin varovasti etusormea sisään. Tuija ulvahti nautinnosta ja alkoi liikuttaa lantiotaan nopeammin saaden myös etusormeni uppoamaan syvemmälle kuumaan ja tiukkaan perseeseen. Sulkijalihas antoi enemmän periksi ja aloin tuntea miten orgasmi alkoi olla tulollaan. Kerroin Tuijalle tulevani pian ja hän pyysi olemaan pidättelemättä sillä hänen orgasmiryöppy oli aluillaan. Kullini alkoi nytkähtelemään anataen sperman ryöpytä aivan pillun pohjalle asti. Tuija pillu supisteli kullini ympärillä ja pillumehut valuivat ulos kastellen sohvan samalla kun annoimme toisillemme hellät suudelmat merkiksi unelmien täyttymyksestä. Olimme vielä tuokion sylikkäin kunnes Tuija otti kädestäni kiinni ja vei minut mukanaan suihkuun. Peseydyimme ja toisiamme hyväillen irtauduimme hiljalleen ja kuin yhteisestä päätöksestä siirryimme makuuhuoneen sänkylle makaamaan. Painoin Tuijan rintaani vasten ja kerroin rakastuneeni häneen.

Nyt olemme olleet yhdessä puoli vuotta ja suhteemme etenee varovaisin askelein eteenpäin. En voi vieläkään unohtaa Mariaa mutta hän on kuitenkin kaunis muisto sydämessäni ja uusi suunta elämääni on löytynyt.

2 kommenttia viestissä: “Uudelleen eloon”

  1. Juntunen says:

    En voi mitään sille, että alatyyliset pillut ja kullit särähtävät pahasti muuten niin romanttisessa tarinassa. Aineksia tässä olisi ollut parempaankin.

  2. Onhan se says:

    Peräseinäjoen Kalajärvi on todellakin kaunis paikka. Sieltä on joskus löytynyt mukavaa seuraa…

Kommentoi

top