search
top

Runkut vaimostani, 2/2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (49 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Fantasioitu jatko-osa

Vaimo läpsytteli suihkusta hiuksiaan kuivaten ja vilkaisi minua sivumennen. Suuret ja painavat rinnat keinahtelivat, enkä voinut olla tuntematta nykäystä housuissani. Vilkaisin peilin kautta makuuhuoneeseen nähden pyöreän lihapitoisen takapuolen, jossa oli pieni selluliittikuoppa. Mietin menneiden viikkojen tapahtumia, kun vaimoni asetti mustat nimettömät nilkkoihinsa ja alkoi kitkuttaa niitä ylös. Haaravälin musta karvoitus sai erektion kasvamaan, eikä sitä yhtään pienentänyt kun Marita sulloi rintansa pitsireunaisiin, hiukan ahtaisiin rintaliiveihin. Yllätyin hiukan, kun vaimo kaivoi kaapista mustat stay up-sukkahousut ja rullasi ne jalkaansa. En tiennyt edes hänellä olevan moisia!

Elettiin koleaa helmikuuta ja talven toivottomuus oli kovasti läsnä. Vieraan miehen tirkistelyn jälkeen olimme kirjoitelleet harvemmin, mutta sitäkin rasvaisempia juttuja. Vaimoni puheista päätellen heillä kuitenkin oli tämän miehen kanssa paljon yhteisiä kokouksia, ja miehen nimi tuli useasti ilmi keskusteluissa. Sai tullakin, sillä olin kovasti ponnistellut asian eteen ”puhemiehenä”. Oli hyvin paradoksaalista, että yritin ajaa rakastamaani naista vieraan ja varatun ukkomiehen- reilusti vanhemmankin – syliin. Talven tapahtumat olivat kuitenkin vauhdittaneet ajatuksiani, että Marita antautuisi toiselle mulkulle, nauttisi siitä täysin rinnoin. Nyt se hetki saattoi olla lähellä.

Tänään oli nimittäin edessä eräs talvirieha, joka kokosi lähialueilta paljon porukkaa yhteen. Luvassa oli kuulemma yhteistä kokoustamista tulevaisuuden visioiden äärellä, illallista, musiikkia, viiniä ja tanssia. Olin prepannut miestä lähiviikkojen aikana niin runsaasti, että olin siitä aivan uupunut. Työ oli ilmeisesti kantanut hedelmää, sillä Maritan ja miehen välillä oli selvästi sähköä. Aiemmin viikolla mies oli ilmoittanut minulle julkeasti, että hän yrittäisi iskeä lauantaina vaimoani, ja jos onnistuisi, hän takuulla naida napsauttaisi. Hän oletti, että siihen oli minun lupa ja oikeutus. Mikäpä minä olin ketään omistamaan ja lupia antamaan. Jos siltä tuntuu, niin en ala estelemään. Pelkäsin tätä mahdollisuutta, mutta jossain määrin myös toivoin. Mies oli luvannut, että soittaa minulle illalla, jos hänellä käy flaksi. Saisin siis olla vastavuoroisesti narripojan asemassa ja kuunnella.

Aluskerran jälkeen ehostautuminen jatkui vessassa hiusten kuivauksen ja lakan suihkimisen merkeissä. En malttanut enää istua paikoillani, vaan kävelin hänen taakseen. Tukka oli nostettu seksikkäästi ylös ja parhaillaan Marita siveli puuteria poskilleen. Puristin kaksin käsin rinnoista ja sain rouvan hypähtämään paikoillaan. Hän torui ja jatkoi ripsivärin laittamista. Olin kuin mikäkin kiimainen kollikissa. Nuuhkin hänen niskaansa ja samalla ujutin kättäni vatsan päälle. Työnsin sormeni pikkuhousujen sisään ja tunsin pehmeän häpykiharikon, jota Marita oli siistinyt suihkussa. En ehtinyt hyväillä sitä kauaa, kun vihainen läpsäys lävähti näpeilleni. En kuitenkaan luovuttanut. Kävin polvilleni vessan matolle ja käänsin vaimon reisistä puoleeni. Aloin kiskoa pikkuhousuja alas, vaikka Marita naureskeli hiukan innolleni ja yritti laittaa vastaan. Upotin kuitenkin kasvoni hyväntuoksuiseen pörröön. Mikään saippua ei pysty peittämään pillun hapanta ominaistuoksua. Aloin nuolla klitorista ja levitin häpyhuulia auki. Marita ynähti, mutta jatkoi meikkausta kaikessa rauhassaan. Nuolin suolaista sykkivää pimppiä antaumuksella, nenä melkein sisällä vaginassa. Vaimoni ynähteli jo reilummin ja haaraväli kostui mukavasti. Lopulta hän kuitenkin painoi hiuspehkoni pois jalkojensa välistä ja lupasi palkita minut joskus toiste.

Laittautuminen kesti toista tuntia. Lopulta rouvani käveli ylväästi olohuoneeseen ja pyörähti edessäni. Runsas hajuvesipilvi valloitti tilan. Kiiltävissä Manolo Blahnik-kengissä oli jumalattomat korot ja vaimoni oli pelkkää nylonsäärtä. Hihaton musta Guccin mekko olisi voinut olla mielestäni pidempihelmaisempi – se ulottui puolireiteen – mutta kai se mini kuului juhlien henkeen. Tosin en ollut varma tulisivatko pikkuhousut esille, jos hän erehtyisi kumartumaan auliisti tai muuten vain pyllistelemään. Kelpaa, totesin kysyvään ilmeeseen ja ihailin kokonaisuutta. Meikkiä oli tavallista enemmän ja huulet loimottivat tulenpunaisina.

Marita sipsutteli luokseni ja vilkaisi minua arvioiden. Taidat tykätä, vaimo kysyi. Sen huomaa tuosta jöpötyksestä, hän kohautti toista kulmakarvaansa. Seisoin kuin tinasotilas. Kaivoin nopeasti nysäkullini esille ja pidin sitä kourassani, kuin Marttiinin tuppipuukkoa. Runkkaa mut ennen lähtöä, pliis, mä muuten räjähdän käsiin, vinguin. Vai purkautua pitäisi, hän nuolaisi huuliaan ja jatkoi: kaipa se sitten pitää hoitaa.

Puhkuin intoa ja olin menossa sohvaan istumaan, kun Marita heristeli sormea. Ei noin, seisot vain siinä, hoidetaan tämä äkkiä. Hän tuli kyljittäin viereeni seisomaan ja otti kalun sormiinsa. Purkaus ei ollut kaukana. Pehmeät rinnat painautuivat käsivarteeni ja tunsin hiusasetelman poskeani vasten. Hän puristi kullistani lujaa ja ojensi jalkaansa niin, että sukkahoususääri hipaisi pallejani. Nielaisin ja änkytin meneekö myöhään. Hän puristi lujemmin, eikä kalu saanut kunnolla verta. Menee, hän kuiskasi korvaani, hengitti kuumasti ja kosketti huulillaan korvanipukkaani. Parkaisin ja huojuin kuin humalainen. Esinahan peittämän kyrvän päästä alkoi juosta harmaata maitia laiskasti. Marita purskahti nauruun. Sori, ei sais nauraa, enhän mä ehtinyt tehdä edes mitään!

Jäin yksin kotiin odottamaan illan kulkua. Tunnit matelivat hitaasti, kun verkkainen vesipisara jääpuikkoa pitkin. Katselin välillä pornoa ja chattailin, mutta keskittymisestä ei tullut mitään. Nukkumaankaan en malttanut mennä, sillä odotin miehen lupausta.

Vaimoni laittoi tekstiviestillä hyvänyön suukot jo yhdentoista aikoihin, valitteli hieman tylsyyttä, mutta uhkasi viipyvänsä tappiin saakka. Vai tylsää oli. Seuraava viesti saapui kaksi minuuttia tästä ja kertoi päinvastaista. Se oli vieraalta mieheltä. Kuvaviesti oli tutusta oluttuvasta, kännykkää oli zoomattu aika alaviistosta eli ilmeisesti salakuva. Se näytti naiseni reisiä, vatsaa ja rintamusta. Myös Maritan hymyilevät kasvot ja sormet, jotka flirttaavasti sipaisivat juuri kuvaushetkellä putoavaa hiustupsua. Vaimo nauroi jollekin oudolle miehelle siiderilasi vieressään, rinta kaarella ja sääret sirosti.

Lipitin kahvia pannukaupalla ja kuvittelin, miten vieras mies kenties tarjoaa vaimolleni parhaillaan viiniä, he istuvat vierekkäin ja juttelevat naurusuin. Jossain kohtaa alkaa soida hyvä kappale ja mies pyytää kultaani tanssimaan. He keinuvat toisiaan vasten, miehen isot kourat ovat Maritan lanteisilla, ehkä ne laskeutuvat välillä jopa pakaroiden päälle, vaimoni sukkahousut hierovat miestä herkullisesti ja hän saa jylhän erektion. Hurmaavaa ajatella, että toisen miehen suonikas mulkku alkaa nykiä ja kasvaa vaimoni vaikutuksesta, se aistii lähellään mehukkaan jalkovälin, kerää verta nuppiinsa, paisuu ja turpoaa, se on isompi kuin omani, paljon miehekkäämpi ja rujompi, sitä kehtaa kutsua kulliksi.

Ehkä he juovat lisää viiniä ja tanssivat, katsovat toisiaan silmiin. Mies pitelee naistani kupeilta, kuin omistaisi tämän, kuin olisi sormustettu aviopuoliso. Lopulta mies uskaltaa ehdottaa yömyssyä luonaan. Vaimo nyökkää ja mies tarttuu tätä kädestä, täpötäydessä yökerhossa he sukkuloivat kaikkien tuttujen välistä portaisiin ja häviävät yöhön, vaimoni pieni kämmen vanhemman vieraan miehen suuressa ja turvallisessa kourassa…

Kello oli lähes kaksi, kun puhelimeni viimein soi. Havahduin sohvasta. Pyyhin nopeasti kuolat suupielestäni ja vastasin hiljaa, koska numero oli tuttu. Ei kuulunut ensin mitään. Hiljaisuuden rikkoi kohina ja sen päälle humalainen nauru, joka sai selkäkarvani nousemaan pystyyn ja mieleni valpastumaan. Vaimon naurun päälle vieras mies puhui jotain, juomalasi tai vastaava kilahti ja sitten vuode narahti. Seurasi kiivasta kosteaa muhinaa, jonka päättelin suuteluksi. Lakanat kahisivat ja maiskuttelu oli runsasta, he myös huokailivat tyytyväisinä. Erotin jopa sieltä seasta sanan, kaksi. Vaimo kuului kieltelevän ensin, mutta pian ääni vaihtui kellossa.

Puhelimen täytyi olla jossain tosi lähellä tyynyjä, sillä kuulin nyt niin selvästi Maritan sanat. Kesken suutelun mies kysyi jatkaako. Vaimo mumisi myönteisenä ja toisti miehen etunimeä. Mies läähätti ja kysyi mitä vaimoni halusi. Kullia. Kuulinko oikein?! Miten hän voisi sanoa noin brutaalisti vieraalle, kun ei sano minullekaan. Marita nauroi ja sanoi perään toiveen, että mies naisi häntä kunnolla. Olin aivan lyöty, mutta silti oma kyrpä vaappui navassa kiinni. Vai haluaa Marita kyrpää, mies naureskeli. Otetaan kuitenkin pikkuhousut pois, mies jatkoi. Riisumisen äänien jälkeen miehen möreä basso kysyi, saako hän nuolla. En kuullut vastausta, tai sitä ei tullut lainkaan.

Puhelin oli kai jossain tyynyjen välissä, sillä kuulin vaimoni huokailut liiankin hyvin, mutten nuolemisen ääniä. Ymmm…oih…oih…aaah…noin…ohohojoih…iih. Maritan äänet olivat liiankin tuttuja ja tiesin melkein niiden perusteella mistä paikasta vieras kulloinkin nuoli; häpyhuulet, klitoris, vaginan etuseinämä, sormi sisään, sormi oikein syvälle ja kieli klitorikselle. Tilanne oli aivan makaaberi, mutta silti hakkasin itseäni tumppuun raivolla. Kuvittelin miten mies lipoi kieltään kultani reisivälissä, siirsi hiukan karvoja syrjään ja etsi klitoriksen – tuon pullean pompulan -, hyväili sitä, uitti etusormeaan reiässä, nuoli pitkin vedoin häpyhuulilta välilihalle ja samalla työnteli sormeaan syvälle emättimeen, kuin hänellä olisi jotain hukassa. Hän teki sitä samaa, mitä itse olin tehnyt iltapäivällä. Mies oli tähti, vaimoni yleisö ja minä, minä olin varmaan halpa lämppäribändi.

Noin viiden minuutin ähkimisen jälkeen käytiin asiaan. Taas lakanat kohisivat ja linja pätki. Taustalla kikatettiin. Vaimoni kähisi, että pitää laittaa. Heillä tuntui olevan jotakin erimielisyyksiä. Ei ilman, Marita vakuutteli. No laita sitten, mies kuului sanovan. Kuului rapinaa, joka syntyi kun eräs tietty paketti avattiin. Miten päin, vaimo arpoi itsekseen. Sitten kumi litisi ja muodosti kostean ihon kanssa todella irstaan märän äänen. Oi kun sun kädet tuntuu hyvältä, Marita, mies huokui. Pysyykö se varmasti siinä, vaimo vielä empi.

Maritan huokailut alkoivat uudelleen. Päättelin miehen panevan tätä lähetyssaarnaajassa jalat olkapäillään, aivan kuten hän oli haaveillut. Vuode valitti ja pomppi, niin naisenikin. Se ylettyy niin syvälle, vaimo nauraa hirnahti hämmästyneen epäuskoisesti. Sulla on kyllä niin kireä ja liukas, mies kiitteli. Vaimon pieni pömppövatsa lätsähteli miestä vasten, samoin hänen takareitensä todennäköisesti mäiskähtelivät miehen vatsaa vasten. Tuu kunnolla mun päälle, vaimoni hellä kehotus oli liikaa ja aloin valuttaa harmaata sykkivää nestettä tupestani. Mies liikkui, puhelinlinja kahisi, taas suudeltiin ja vaikeroitiin, ja sitten…sitten kännykkä alkoi tuutata puhelun päättymisen merkiksi.

Perkele. Seisoin kädet ja housut spermassa, epätoivoisesti parahtaen. Joko akku oli loppunut, mies sulkenut linjan tarkoituksella tai vahingossa. Yritin soittaa numeroon takaisin, mutta se tuuttasi yhä. Miten olinkaan päästänyt tilanteen menemään tähän?! Mitä jos Marita oli saanut selville kaiken siinä tilanteessa? Ei siinä auttanut muu, kuin pestä spermat ja laittaa housut pyykkiin.

Puoli kolmen jälkeen – kun makasin jo vuoteessa – mourusi puhelimeni jälleen. Kuvaviesti. Painoin sen auki henkeä pidätellen. Naiseni oli polvillaan vieraalla vuoteella, selkä notkolla ja tuttu tumma ylös nostettu hiusnuttura ylväänä. Miehen kulli oli Maritan vitussa juurtaan myöten ja toisella kädellään ukko levitti vaimoni valkoisia pyllyposkia, pidellen peukalosormeaan siistin anuksen päällä. Kauhukseni panin merkille, että nyt sitä kondomia ei näkynyt vieraan mulkun päällä. Vaimoni käytti kierukkaa, eipä sillä, mutta panna nyt paljaalla näinä aikoina ja laskea siittiöt vieraan vihityn vaimon kohtuun uimaan. Huh huh!

Kello oli neljä, kun taksin renkaat narahtelivat nuoskalumessa. Vaimo yritti tulla sisälle hiljaa, mutta kompuroi eteisessä kenkiin. Hän riisui ulkovaatteitaan kauan, ennen kuin sulki kylpyhuoneen oven perässään. Kuulin pian alasuihkun ropinaa ja voimakasta pesun lotinaa. Jännitti ja pelotti. Pitkällisen pesun ja kuivattelun jälkeen Marita tuli makuuhuoneeseen ja avasi rintaliivien hakaset. Hän kävi viereeni ja moiskautti poskelleni humalalle haisevan suukon. Minusta tuntui, että hän haisi muutenkin vieraan miehen partavedelle, hielle ja suolaiselle munalle.

Odotin tovin, kunnes unen pöhinä täytti vuoteen. Hiippailin kodinhoitohuoneeseen ja pyykkikopalle. Mustat stringit olivat rutussa aivan päällimmäisenä. Poimin lämpöiset pikkuhousut käteeni. Ne olivat painavat ja tuoksuivat pesuaineelle sekä naiseni happamalle pillulle. Availin pakettia hitaasti; odottaen, toivoen, järkyttyen. Halkio tulvehti harmahtavaa, puuromaista siemennestettä. Se oli vaahtoutunut Maritan vitussa ja valunut sieltä housuille kunnon klöntteinä. En hirvennyt nuuhkaista sitä, mutta spermaa oli runsaasti, todennäköisesti useampien lastien verran. Otin varalta näöksestä kännykällä kuvan talteen ja pakkasin alushousut takaisin koppaan.

Katsoin nukkuvaa vaimoa pitkään makuuhuoneen ovelta. Tietyssä valossa näytti, kuin hänen kaulaansa olisi imetty fritsu. Seisoin kynnyksellä, enkä osannut liikahtaa siitä mihinkään.

7 kommenttia viestissä: “Runkut vaimostani, 2/2”

 1. tommi.jok says:

  Toivottavasti tarina jatkuu.

 2. FutAri says:

  aivan himokiihottava tarina…itseänikin kiihottaa fantasia jossa vieras mies pääsisi pitämään hyvänä vaimoni herkullista pimppiä!

 3. jatkoa says:

  Jatka, oon niin märkänä..

 4. Varvastossut says:

  Eikös jatko-osat aina huononna alkuperäistä tarinaa, kuten elokuvamaailmassakin. Vai olisko tilausta jatkolle?

 5. jokuvaan says:

  lisää pliis

 6. teba says:

  Eikun vaan jatkoa kun sujuu noin hyvin tää homma! Ens tarinaan vaikka aviomies katsomaan kun naista pannaan!

 7. Kj says:

  Tarina vie mennessään! Kunpa kertoisit lisää.

Kommentoi

top