search
top

Naapurin Ullan kanssa Porvoossa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (30 votes, average: 3.23 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kolmas tarina Ullasta. Edelliset kaksi löytyvät saman nimimerkin alta

Elämä jatkui sitä vanhaa rataa. Mutta jotain uutta oli elämään tullut. Olimme Ullan kanssa keskenämme aina vaan enempi tekemisissä. Naapurin Ulla oli jo kuin kakkosvaimo, tai oikeastaan ykkösvaimo. Oma vaimo kyllä asui kanssani ja nukkui vieressäni, mutta se oli siinä sitten. En ollut enää pitkään aikaan edes sormella häneen koskenut. Emme mitään mykkäkoulua pitäneet vaan puhuimme arkisista asioista niin kuin aikuiset puhuvat. Kotiaskareet sujuivat, mutta muu ei sitten ottanut tulta. Molemmilla oli se rakkauden kaipuu toista kohtaan kadonnut. Vaimoni oli kyllä jotenkin jyvällä suhteestani naapurin rouvaan, mutta ei siitä mitään meteliä pitänyt. Itse epäilin hänelläkin olevan jotain samankaltaista säätöä menossa, sillä niin usein ja useampiakin päiviä hän oli poissa kotoa. Se ei minua haitannut, enkä siitä ongelmaa tehnyt. Pysyimme kumpikin asioiden näin ollessa säyseinä. Sama se taisi olla piha-aidan takana naapurissakin. Ulla oli suurimman aikaa vuodesta yksin, sillä mies samosi metsiä ja korpia koko lumettoman ajan vuodesta kartoitushommissa. Kun hän ilmestyi, tai käväisi kotona, niin metsän haju levisi pihallemme asti. Sinänsä miellyttävä haju.

=========

Oli syyskuu alullaan ja vaimo lähti johonkin seminaariin joka pidettiin Turussa. En lähemmin tiennyt, enkä edes välittänyt tietää, mitähän erinomaista seminaari aikoi osallistujien mieliin upottaa. En olisi ihmetellyt ollenkaan, vaikka koko seminaaria ei olisi ollut ollenkaan, vaan vaimo olisi omilla retkillään. Vilaukselta näin hänet pakkaamassa, ja monenlaista hepenettä rullalaukkuun upposi. Pihaportin kohdalta hänet kävi noutamassa joku nainen ja aika upean näköinenkin olikin nopeasti vilkaistuna. Nainen nousi autosta, ja yhdessä he asettelivat laukkujaan takakonttiin. Pian sora ropsahteli ja auto katosi mutkan taakse.

Istuin sohvalla lueskellen ilmaisjakelua kun ulko-ovi kävi. Sisään käveli naapurin Ulla miehensä ruudullinen flanellipaita päällään ja kuluneissa farkuissa.
”Moi leski,” hän tervehti.
”Moi, mitä toinen.”
”Hanna lähti, mihin?”
”Turkuun, seminaariin,” vastasin. Olimme Ullan kanssa kerran kahdestaan olleet Turussa pienellä seksin ja mukavan olemisen lomalla.
”No sitten. Sitten kehitellään jotain. Lähdetään Porvooseen. Siellä vanhassa kaupungissa on yksi hotelli, aika uusi, mutta rakennettu vanhaan tyyliin, oikein puinen, mennään sinne.”
”Mahtaisikohan sieltä saada huonetta,” epäilin.
”Menen soittamaan, kai siellä näin syyskuun alussa vapaata on. Ei kestä kauaa,” ja niin Ulla käännähti ja meni takaisin ovelle.
Paidanhelma vaan heilahti ja kireät pakarat vilahtivat rikkikuluneista farkuista. Paljas iho näkyi. Eikö tuolla naisella ole pikkareita nytkään päällä!

Ei kauaa kulunut, kun Ulla kolisteli uudestaan olohuoneeseen.
”Nyt vauhtia ja pakkaamaan, siellä oli vapaata. Minä menen pistämään omaa laukkua kuntoon ja käyn nopeasti suihkussa. Kolme varttia, ja lähdetään. Eikö?”
”Sopii.”
Nousin ja ehdin läppäistä Ullaa pakaroille ennen kuin hän livahti eteiseen. Menin saunan suihkuun ja pesin itseni nopeasti. Makuuhuoneessa pakkasin laukkuun tavaroita ja vaatteita joita ajattelin tarvitsevani. Määräajan kuluessa sain itseni valmiiksi ja kävelin laukun kanssa pihalle ja portista parkkipaikalle. Paljoa ei aikaa kulunut, kun Ullakin ilmestyi sinne. Hän oli pukeutunut keveästi ja kantoi käsivarrellaan ohutta takkia. Hame vaan heilahti hänen heittäessä laukun takapenkille ja istahtaessa autoon. Kellertävä paitapusero sopi hienosti vielä kesän jäljiltä kasvojen ja käsivarsien rusketukseen. Itselläni oli vaaleat suorat housut ja oikein kauluspaita, mutta rennosti lyhythihainen ja loppukesän värikkyyteen sopiva. Arvioin, että ajoaikamme Porvooseen olisi jotain puolentoista tunnin paikkeilla, tai aivan hitusen alle, mutta hyvissä ajoin olisimme siellä kuitenkin.

Tattariharjun kohdalla nousimme Lahdenväylältä Porvoonväylälle. Ruuhkaa ei ollut vaan aloin leikittelemään käsi Ullan reidellä. Käsi liukui liukkaasti ja pyörittelin sitä Ullan polvella. Liukas sukka jotenkin kiihotti ja tunsin miten kulli koveni. Ei se ensikerta ollut kun kalu oli kovana Ullan kanssa liikkuessa. Siirtelin kättä reidellä aina ylemmäksi kohti nivusta. Hameenhelma nousi siinä samalla ja työnsin kättä sisäreidelle ja hivelin sieltä. Edestakaisin polvesta kohti syliä. Ulla oli hieman levittänyt reisiään ja nojasi päätään taakse niskatukeen. Taisi rouva nautiskella. Vein kättä ylemmäksi ja ojensin pikkusormeani ja ajattelin hieman tökkäista häpyhuulia. Sormi ojossa lähenin pillua ja osuin paljaaseen ihoon. Kierrätin pikkusormea ja totesin, ettei siellä sitten ollut pikkareita.
”Olet taas unohtanut jotain,” sanoin.
”En ole, ihan tahallani tein näin. Se on kivaa, eikä vielä kylmäkään ole. Päätin, että jos ilmat näin kivoina pysyy, niin pikkuhousuja en koko reissulla päälleni pane. Ekstreme reissu. Sopiiko?”
”No hemmetti, sopii se,” vastasin innokkaana.
Sormeilin Ullan pillua. Pistin sormen häpyhuulien väliin ja hitaasti vetelin siinä edestakaisin. Tunsin raon olevan märkyydestä liukkaan. Seurasin tarkasti liikennettä, ettei mitään tapahtuisi, sillä en halunnut, että meidät löydettäisiin romujen seasta sormi pillussa. Otin käden reisien välistä ja nostin sormen sieraimieni alle. Katsoin viistosti Ullaa pieni hymy huulilla. Nuuhkin.
”Porsas,” sanoi Ulla ja pisti oman kätensä oikealle reidelle. Hieroi sitä siinä ja painoi kämmenen munille.
”Sehän on ihan kova, olet kuin joku teini.”
”Nii’in, sinun kanssa tässä kyllä teiniksi muuttuu.”
”Voi sua.”

Ajoimme siltaa joen yli ja Porvoon Vanhakaupunki näkyi vasemmalla.
”Olisi ehkä pitänyt tulla vanhan sillan kautta, niin olisi päässyt paremmin Raatihuoneen torille ja siinä lähellä se hotellikin on,” järkeili Ulla.
”Joo, päästään me täältäkin. On jo aika paljon tuo turistiliikenne vähentynyt.”
”Niin on, mutta jonkin verran on kuitenkin.”
”Nyt Ulla tarkkana, vedä helma alemmas. Täällä ihmiset kävelevät sentin päässä autosta ja näkevät suoraan autoon. Vaikka eihän se mitään, kaunis ja hoidettu pimppari.”
”Ähh, ole nyt,” ähähti Ulla, mutta peitteli kumminkin syliään.
Puikkelehdin kapeaa katua varoen jalankulkijoita, sillä he olivat täällä valtiaita. Hotelli löytyi ja sain auton parkkiin. Laukkuja kantaen menimme sisään ja vastaanotossa iloisen näköinen nuori nainen otti meidät vastaan. Menin Ullan kanssa tiskille ja Ulla kertoi varauksesta ja mille nimelle se oli tehty.
”No te nopeita olitte. Parisen tuntia sitten se varaus vasta tehtiin,” totesi porvootar.
”Olikin semmoinen salamapäätös koko lähtö,” kertoi Ulla.
”Tässä tämä avain, olkaa hyvä. Huone on tuohon suuntaan tässä samassa kerroksessa.”
Kiitimme ja lähdimme kohti käytävää, jossa oli ovia huoneisiin. Huone löytyi ja menimme sisään. Se oli mukava ja siisti, vielä kulumaton ja raikas kammio. Leveä parisänky kutsui, iltapäivälevolle. No, tai –panolle. Tarrasin Ullasta kiinni ihan sitä ajatellen, mutta ei se ihan niin helpolla käynytkään.
”Odota nyt hemmetissä, tyhjätään edes laukut ensiksi.”
”No hyvä on, mutta nyt juuri olisi aika kova draivi päällä.”
”On sulla muutenkin,” sanoi Ulla ja nosteli laukustaan vaatetavaraa kaappiin ja laatikkoon.
Tein samoin ja asettelin tyhjät laukkumme korkean kaapin viereen lattialle. Ulla oli mennyt kylpyhuoneeseen. Pyörin hetken huoneessa ja menin perässä kylppäriin. Ulla istui alasti pytyllä ja pieni sihinä kuului hänen altaan.
”Ota sinäkin vaatteet pois.”
Olin nopea ja vaatteet olivat hetkessä peilin alla olevalla pöydällä. Ulla istui edelleen pytyllä jalat hieman leveällä ja katseli minua. Tulin hänen eteensä polvien väliin. Kulli huojui aivan Ullan huulien tuntumassa. Pieni pään kumarrus Ullalta ja kulli olisi suussa, ja niin se hetken kuluttua olikin. Kädet Ulla oli kietonut taakseni ja otti sieltä tukea kun imi ja näykki kalua. Hän suuteli vartta ja nuoli kiveksiä. Kyrpä nojasi vasten hänen poskeaan terska ohimolla. Katselin yläviistosta alas Ullaa. Hänen päänsä heilahteli kullin kanssa leikkiessä. Rintojen välistä näin litteän vatsan, sen alapuolella lyhytkarvaisen häpykummun ja jossain kaukana alhaalla välkehtivän veden. Pistin omat käteni Ullan käsien ali hänen rinnoilleen. Kämmenpohjissani tunsin kovat nännit kun puristelin rintoja. Kulli oli syvällä Ullan nielussa ja hän kannatteli kiveksiä käsillään. Pistin omat käteni Ullan pään taakse ja painoin sitä lähemmäksi itseäni. Ulla oli taitava suullaan. Hän pystyi ottamaan syvälle ilman mitään kakomista, mutta tuli se raja vastaan hänelläkin. Hengästyneenä hän vetäytyi taakse ja kulli liukui suusta. Pitkä sylkinoro venyi Ullan suupielestä terskaan hänen hengittäessä kiivaasti ja katsoessaan minua ylös silmiin. Ulla pyyhkäisi suupieliään ja sanoi:
”Mennään nyt tuonne sänkyyn.”

Lojuimme poikittaisin leveällä parivuoteella, kyljittäin. Minä pää Ullan reisien välissä kieli pitkällä häpyhuulien välisessä onkalossa. Ulla imi ja leikki kullillani. Hän väänteli sitä käsin ja piirteli terskalla kuviota kasvoilleen välillä kostuttaen sitä syljellä. Minulla oli myös posket märkänä, mutta Ullan mehuista. Se oli kostuttanut häpyhuulet ja osan lyhyttä häpykummun karvoitusta. Häpykieli oli pulleana vaon yläpäässä vaatien pieniä imaisuja ja puristuksia. Olin huomannut, että kun otti häpyhuulet klitoriksen kohdalta sormien väliseen pieneen puristukseen ja pullautti häpykieltä ikään kuin huulien välistä ulos, niin silloin aina Ulla vingahti. Ei kivusta, vaan aivan jostain muusta. Vartalomme kiemurtelivat hieman ja olimme hengästyneitä.
”Käännytään,” sanoin ja nousin hieman pyöräyttääkseni itseni ympäri.

Olimme siinä vanhassa ja koetussa, molempia miellyttävässä asennossa, lähetyssaarnaaja-asennossa. Olen aina ihmetellyt, miksi sitä sillä nimellä kutsutaan. Olin syvällä Ullan pillussa ja tunsin miten Ullan lantiopohjan lihakset kouristelivat. Ne puristivat kullia ja välillä löysäsivät, mutta kertakaikkisen hienoa tunnetta saaden aikaan. Pillusta kuului pientä ääntä ilman sieltä purkautuessa. Mäntänä oleva kullini oli sitä sinne pumpannut. Aivan kuin olisi Ullan nesteet välillä kuplineet sen valuessa pillusta ulos. Sitä valui pienenä norona alas pakaroiden väliin sekoittuen pakaroiden välisen aukon omaan kosteuteen. Kohotin ylävartaloani, otin Ullan polvitaipeista kiinni ja nostin ne ylös, lähelle hänen omia olkapäitään. Takapuoli irtosi vuoteelta ja tuli lähes kiinni rintaani. Otin kullin pillusta ja kumarruin nuolemaan märkää lähdettä. Nuolin välilihaa ja pakaroiden väliä. Nuolin aukon ja sen ympärystän. Työnsin kielen sisään pakaroiden välistä ja maistoin hieman muunlaisen maun kuin mitä pillu on. Kieli ei kovin syvälle ylettynyt vaikka levitin pakaroita. Imin reikää ja se oli märkä sekin. Ulla huokaili ja puristi rintojaan ja nosti päätään. Ruskeat silmät katsoivat minua ja kädet tarrasivat niskani takaa lujan otteen ja vetivät minut suutelemaan. Olimme taas päällekkäin ja suutelimme. Kielemme leikkivät keskenään ja kulli luiskahti takaisin pilluun. Aloin panemisen ja Ulla vastasi siihen. Hänen jalkansa lukkiutuivat selkäni taakse ja pillu imi minua itseensä. Ulla voihkaisi ja hetkeksi jäykistyi, mutta jatkoi taas. Minä painoin pitkiä ja syviä työntöjä ja tapahtui se, mikä vääjäämättä tapahtuu. Sperma purkautui kovalla paineella ja sylkäisi ensisatsin pillun perukoille. Syke jatkui ja aina purkautui hieman uutta. Sitä valui ulos leviten taas Ullan pakaroiden uomiin. Otin kalun ulos ja laskin sen häpykummulle. Siinä se nytkähteli ja kouristeli ja yritti vielä puristaa jotain itsestään.

Tulin pois suihkusta ja Ulla nousi sängyltä jossa oli lepäillyt äskeisen rakastelun jälkeen. Kylpypyyhe vyötärölläni tulin sängyn laidalle ja annoin pienen hyväilevän suukon Ullalle. Hän sipsutteli rinnat värähdellen kylpyhuoneeseen. Pukeuduin verkalleen ja kuuntelin suihkun suhinaa kylppärin oven takaa. Ulkona oli vielä auringonpaiste ja ikkunan takaa kuului vaimeasti ihmisten ääniä. Huoneemme oli aivan katuvarressa, sillä hotellikin oli kiinni kadussa. Jalkakäytäviä ei ollut ja oikein pitkä ihminen olisi saattanut nähdä sisälle, mutta ikkunoiden edessä oli pitsiverhot, josta valo pääsi hyvin sisään ja sisältä näki kadulle. Olimme Ullan kanssa ajatelleet lähteä hieman ulos kävelemään ja katselemaan Porvoota. Ulla tuli suihkusta kuivatellen itseään, hän hieroi häpykarvoitustaan, sitä pientä sänkilaikkua joka hänellä oli. Häpyhuulet näyttivät saaneilta ja häpykieli vilkkui houkuttelevasi niiden välistä. Koko pillu oli hieman turvoksissa, sen näin ja olin oppinut sen tietämään. Niin monesti olin Ullan näin nähnyt. Olin varmaan pannutkin Ullaa useammin kuin hänen oma mies parin viime vuoden aikana. Eihän mies ollut käynyt juhannuksen jälkeen kertaakaan kotona.
”Ulla, kun se ukkos kävi jussina kotona, niin panitteko te?”
”Pantiin.”
”Paljonkin?”
”Tarpeeksi, minusta,” sanoi Ulla, ”ei puhuta siitä.”
”Ok. Ei puhuta.”
Ulla kaiveli kaappia alaston selkä minuun ja heitti keltaisen paidan ja farkkuhameen sängylle. Tiesin, että farkkuhame oli aika lyhyt, mutta ei mikään pissishame kuitenkaan. Hän kääntyi ja puki paidan päälleen. Napitti sen, mutta jätti muutaman napin ylhäältä auki. Paidan helma ylettyi vyötärölle ja kun hame oli semmoinen lantiomallinen, niin siinä sitten vilkkui ajoittain paljas vatsa. Ulla meni lähemmäksi peiliä ja katseli ja silitti paitaa.
”Ei, en mä näin voi olla. Pakko pistää rintaliivit alle.”
”Miksi,” ihmettelin.
”Katso nyt miten nännit näkyy hyvin läpi.”
”Paska ne mitään näy. Älä paina sitä kangasta niihin kiinni. Anna olla ihan vapaasti sen paidan, niin ei kyllä kovin helposti näy.”
”Mutta, kun kuitenkin… No olkoon.”
Ulla pujotteli vielä sukat pitkiin jalkoihinsa, semmoiset korkealle ylettyvät stayupit. Aloimme olla valmiit lähteäksemme ulos, mutta Ulla istui vielä tuoliin ja kysyi, että mitä näkyi. Minä katselin, enkä nähnyt mitään kiellettyä.
”Istu noin vaan, niin ei mitään näy, ja mitä siitä, vaikka vähän vilahtaisikin.”
”No ei nyt sentään. Lähdetään.”

Kiertelimme ja kiipesimme ylös mäelle ja tutkimme kirkon ympäristöä. Ihmettelimme vanhoja rakennuksia ja laskeuduimme alas jokirantaan. Ihmeteltävän paljon oli vielä turisteja, ulkomaalaisia, varsinkin japanilaisia. Huomasin pikkumiesten usein tähtäilevän Ullaa ja kovasti jotain polottavan. Vanhan torin laidalla istahdimme vielä kahvilan terassille. Hain meille leivokset ja jotain ulkomaan kahvia, ainakin nimeltään. Istuimme selkä kohti rakennuksen seinää ja katselimme ihmisiä jotka vaeltelivat ylös kohti kirkonmäkeä ja sieltä alas. Ihmeen usein uteliaat katseet, varsinkin ulkomaalaisten silmät eksyivät mihinkä muualle kuin Ullaan. Ullan sääriin ja reisiin, jotka siinä istuessa olivatkin melkein koko pituudelta näkyvillä. Välillä Ulla vaihtoi asentoa vaihtaen polven toisen päälle. Silloin saattoi jotain vilahtaakin.
”Ulla katso, tuolta tulee tuommoinen japanilainen ukkoporukka. Näytä vähän niille.”
Ulla nosti polven pois toisen päältä ja istui jalat rinnatusten. Hän oikaisi toista jalkaa ja kumartui muka hieman hieraisemaan säärtä ja samalla avasi näkymää pillulle. Ukot melkein pysähtyivät ja jotain nopeaa sanailua kuului. Hitaasti he menivät ohitse, mutta eivät unohtaneet katsoa vielä taakseen. Meitä hieman hymyilytti.
”Eiköhän nyt riitä, käydään tuolla suklaakaupassa,” halusi Ulla.
Hiljakseen kävelimme mukulakivikatua hotellimme ohi toiselle laidalle vanhaa kaupunkia. Suklaat ja konvehdit ostettuamme palasimme takaisin hotellille.
”Tuossa käydään illalla syömässä nilviäisiä,” sanoin ja viittasin kohti etanaravintolaa.
”Huilitaan hieman ja pitäähän sitä hieman paremmin pukeutuakin sinne mentäessä.”

Makoilimme sängyllä, alasti, kuinkas muuten. Ullan käsi oli munillani ja minä silittelin Ullan vatsaa ja häpykumpua. Välillä ujutin sormen häpyhuulien välistä sisään ja liikutin sitä siellä, tein siellä ympyröitä ja koukistin sormea ja aina silloin Ulla nytkähti.
”Tule ihan oikeasti sisään,” sanoi Ulla.
”Mutta jos en jaksa,” kysäisin.
”Älä viitsi, kyllä jaksat, on se niin nähty.”
”Tehdään se takaa.”
”Ok,” sanoi Ulla ja kääntyi nelinkontin, pää ja poski vasten vuodetta.
Ullan pakarat loistivat minua kohden ja levitin niitä hieman. Aukko loisti tummana ja kiiltävänä, aivan kuin odottaen jotain. Painoin sormellani sitä ja miten helposti se luiskahtikaan sisään. Upotin koko etusormen syvyyksiin ja se oli kuuma, se reikä. Puraisin toista pakaraa ja tunsin nenässäni anuksen tuoksun. Vedin sormen hitaasti pois ja painoin suuni vuorostaan reijälle. Nuolin, upotin kielenkin sinne ja maistelin sieltä erittynyttä nestettä. Toisella kädellä kannattelin vuoron perään kumpaakin rintaa ja puristin nännien rusinoita, kovia kuin kivi. Ullan takapuoli teki kiertävää liikettä ja kuulin hänen hengityksensä kiihtyvän. Kiihtynyt oli myös minunkin. Kulli koukki Ullan takana tyhjää ja ojentauduin. Seuraava kutsuva aukko oli pillu, joka puoliavoinna supisteli Ullan reisien välissä. Tähtäsin esispermasta kostuneen terskan aukkoon, työnsin heti voimalla pohjaan ja Ulla liukui pitkin vuodetta kuin karkuun. Mutta hän kampesi takaisin ja pylly oli hyvin pystyssä ja ottavana. Ote Ullan lantioista oli luja kun siitä vetäen jyskytin itseäni Ullaan. Joka työnnön aikana, kun se syvyyksiin osui, niin Ulla kirahti. Pieni hiki kihosi kummankin iholle ja oli liukas olo. Pillu tuoksui, kulli tuoksui ja anus tuoksui. Huumaava tuoksu ympärillä antoi voimaa, näin kuvittelin, ja panin. Panin niin saatanasti. Sänky heilahteli ja Ulla metelöi. Pääsi minultakin ääntä ja ähinää. Eikä kaikkein pienin ollut ääni joka tuli, kun kivespussi hakkasi Ullan märkää vatsaa.
”Kulta, en jaksa enää näin. Anna kun tulen päälle,” kuulin Ullan katkonaisen ilmoituksen.
Lopetin ja vedin kalun ulos ja Ulla pyörähti selälleen ja minä hänen viereensä. Hetken Ulla rauhoitteli itseään ja nousi sitten hajareisin istumaan kullilleni. Siinä hän souti edes takaisin ja kulli liukui kuin suksi häpyhuulien välissä. Pillu oli liukas ja luisto hyvä kun terskanpää aika-ajoin vilahteli näkyviin Ullan liu’utellessa. Ulla nojasi olkapäihini ja rinnat aaltoilivat kasvojeni edessä. Tunsin miten Ullan takapuoli nousi hieman ja pillu haki terskaa huulilleen. Se löytyi helposti ja hitaasti upposi koko kanki kiehuvaan pesään. Kuului taas lisahtelua, mutta se ei haitannut, ei haitannut rakkauden äänet. Ulla nosteli takapuoltaan ja antoi ravin edetä. Hän nousi pystyyn, otti tukea takaa reisistäni ja väänteli itseään. Katselin pitkin vatsaani suoraan pilluun, miten kulli siellä vääntelehti, häpykieli loisti punaisena, turvonneena, samoin kuin häpyhuulet. Eritettä valui kullinvartta alas sekoittuen karvoihini.
”Nyt Ulla minulta tulee. Se menee sisään.”
”Ei se mitään, kohta, kohta minultakin aahh,” ja Ulla kaatui päälleni.

Makasimme rinnakkain huohottaen. Ulla oli jostain taikonut nopeasti kylpypyyhkeen allemme, sillä valuimme molemmat. Tunsin, miten päälleni valunut sperma kuivahti iholle ja kiristyi siihen. Ulla oli antanut kaiken mikä ulos valui, valua pyyhkeelle. Spermaa kuivui hänen reisilleen ja häpyhuulille. Olimme aika tavalla sotkussa.

Mahduimme kumpikin yhtä aikaa suihkuun, ei niin hyvin, mutta halusimme olla näin lähekkäin. Vesi valui ja huuhteli limat päältämme. Oli raukea olo. Halailimme valuvan veden alla ja tunnustelimme toisiamme. Kulli ei ollut pystyssä vaan riippui kivespussin päällä kuittina.
”Vitsi kun on väsy,” sanoi Ulla.
”Niin on, vähän,” vastasin.
”Huilitaan vähän, ja mennään sitten syömään niitä ötököitä.”
”Nilviäisiä, etanoita,” korjasin.
”Otetaan pullo viiniä myös.”
”Otetaan, ja snapsit,” lisäsin.
”Ei tulla känniin.”
”Ei tulla,” vakuuttelin, ”meidän pitää vielä…”
”Ai pitääkö, jäikö äsken kesken?”
”Ei, mutta voihan sitä vielä, eikö?”
”Katsotaan,” sanoi Ulla.

Etanaravintola oli kansoitettu, mutta hyvin saimme itsellemme pöydän. Ulla oli kauniina ja minä komeana, näin sanoi Ulla. Ulla oli pukeutunut leninkiin. Lämpimän ilman johdosta ei mitään jakkuja kaivattu ja minäkin olin paitahihasillani. Kukaan ei vaan arvannut, että seuralaiseni nautti äyriäisistään ilman pikkuhousuja. Mutta mistä sitä tietää, vaikka siellä olisi ollut muitakin saman harrastuksen ihmisiä.

===========

Kahden yön, ja usean panon jälkeen palasimme kotiin. Tyhjiin koteihimme. Heitin laukkuni nurkkaan ja menin Ullan luokse, sillä tiesimme, että sinne ei kukaan tule ainakaan häiritsemään. Yhden yön jälkeen kuului kotoani kolinaa, ja painelin muina miehinä vihellellen sinne.

4 kommenttia viestissä: “Naapurin Ullan kanssa Porvoossa”

 1. paitsu says:

  Ois aikas jännää jos sun vaimolla ja Ullan miehellä oiskkn suhde

 2. annu says:

  kivaa,oliskos seuraavassa”jaksossa” kiva nähdä,edes vilaukselta,Ullan mies,sun ja Ullan matkalla vaikkapa,Aulangolle, onhan sielläkin metsiä..yritätte seurata,ette pysy mukana,oliskos idistä seuraavaan juttuun ?

 3. januska says:

  Sujuvaa sananjuoksua. Pienen pientä huumoria eikä rumaa kielenkäyttöä. Miellyttävä lukukokemus. Piti oikein etsiä esiin ne kaksi edellistäkin tarinaa ja lukea ne. Kolmen kertomuksen mielnkiintoinen kokonaisuus. Ehdottomasti hyvää tarinointia.

  Edellisen kommentoijan toiveisiin en yhdy. Tuntuu, että on jotain yhtäläisyyttä niihin tyhjiin, muutaman sanan tokaisuihin tuolla foorumin puolella, joita yksi klovni viljelee.

 4. Himokas Klovni says:

  Mun mielestä Ullaa vois vetästä peppuun, joten oisko siin ensi tarinan aineksia?

Kommentoi

top