search
top

Tytöt viikonlopun mökillä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (44 votes, average: 2.55 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pliis, rakentavaa palutetta, kiitos! Ja lukekaa alusta loppun kun tytöt vanhenee lopussa kuitenkin

Nimeni on Anni. Kun olin kuusi muutimme uudelle paikkakunnalle enkä tuntenut sieltä ketään. Olin aluksi päiväkerhossa aina yksin enkä tuntenut kuuluvani joukkoon. Sitten tapasin siellä Annan joka sattui asumaan kaksi taloa meistä. Vitimme paljon aikaa yhdessä jo pieninä. Olin Annalla ja Anna meillä aina kun vain oli lupa. Pidimme paljon samoista asioista kuten nukeista ja piilosta. Molemmilla oli iso sisko. Annan sisko Kati oli meitä 4 vuotta vanhempi ja minun siskoni Helena 3. Emme kumpikaan pitäneet omasta siskostamme yhtään, mutta toisen sisko oli kiva. Leikimme paljon ulkona, jopa silloin kun rajuilma oli niin suuri että kuka tahansa muu olisi pysynyt sisällä.

Sitten kerran, kun oltiin 9 vanhoja, kävin Annan mökillä, Annan ja hänen vanhempiensa kanssa. Äiti oli kieltänyt minua menemästä saunaan samaan aikaan kuin Annan vanhemmat, joten menimme Annan kanssa kahdestaan saunaan. Olin aluksi jännittynyt, kuten 9 vuotiaat yleensä, mennä alasti saunaan parhaan kaverini kanssa mutta, kun Anna alkoi ottaa vaatteita pois niin minäkin uskaltauduin. Siellä me sitten istuimme saunan lauteilla ja juttelimme mistä nyt 9 vuotiaat tytöt ikinä jutteleekaan, kun tulin nopeasti vilkaisseeksi Annan jalkoväliin. Olin hämmentynyt miten se pystyi olemaan niin samanlainen kuin minulla. Äitillä ja siskolla pimppa oli jo täynnä karvoja, joten luulin olevani erilainen. Mutta näköjään pimpan ei ole tarkoirus kasvaa karvaa vielä yhdeksän vuotiaana.

Nopean vilkaisun jälkeen jatkoin juttelemista, ennen kuin huomasin Annan katsovan jalkoväliini.”Mitäs sä katot, Anna?” kysyin heti ja hän näytti säpsähtävän.
”En mitään” Anna vastaa nolona ja menee tulipunaiseksi.
”Ei se mua haittaa, kuhan kysyin” sanon nopeasti ja toivon ettei Anna suuttunut minulle. Sitten tein jotain mitä en olisi uskonut tekeväni. Nousin lauteille sivuttain ja levitin haarojani, ”nyt sä voit katsoa tarkemmin” sanon ja viittaan Annan lähemmäs. Tyttö epäröi ensin mutta pian se painoi pääsnsä mun jalkojen jäliin ja katseli mun nuorta pimppaa.
”Saanko koskee?” sanoo Anna, johon nyökkään vastaukseksi. Sitten Anna otti häpyhuulistani kiinni ja levitti:
”Se on pinkki sisäpuolelta!!!” se huudahtaa ja katsoo mua silmiin: ”Tiesitsä että sun pimppa on pinkki sisäpuolelta?”
”Tiesin. Ja niin on sunkin” mä vastaan.
Siinä sitten ihmeteltiin miten se on mahdollista ja lopulta mentiin suihkuun.

Nyt me ollaan 15v. ja samalla luokalla. Kaikki tietää että me seurustellaan. Näytetäänki se ihan aktiivisesti suutelemalla ja koskettelmalla toisiamme. Vihasin sitä, että pojat siitä huolimatta, että oltiin selviä lesboja, puristeli meidän perseitä ja tissejä ja yhden kerran rinnakkais luokan Jaakko tarttui Annaa haaruksista, kun Annalla oli hame päällä. Jaakolla tais olla kummallakin poskella pari viikkoa sen jälkeen kämmenten kuvat kun kummatkin sitä läimäistiin ihan kunnolla. Anna oli loistavan näköinen. Pyöreät terhakat tissit. Kaunis pyöreä peppu. Timmit reidet. Mutta täytyy myöntää että itse olin vielä parempi pakkaus. Tissini olivat isot, täysin pyöreät, hyvin terhakat ja painovoimaa vastustvat, eli täysin pystyt. Peppuni oli timmi, pehmeä, muhkea ja suht iso ja käytin aina farkkuja joista se näkyi. Ehkä siksi pojat sitä hiplasi.

Kerran sitten päätettiin mennä Annan mökille, tällä kertaa ihan kahdestaan. Annan äiti vei meidät sinne ja toi samalla ruoat. Sitten me sovittiin mitä kumpikin tekisi: Anna siivosi mökin, minä lämmitin saunan ja kannoin tarpeeksi puita saunaan ja mökkiin jotta riittäisi koko viikonlopuksi.

Sauna alkoi olla lämmin ja kysyin Annalta kumpi menisi ensin, koska oltiin sovittu ettei nähdä toisiamme alasti ennen kuin aletaan harrastmaan seksiä. Mutta sitten Anna sanoi jotain mitä en ollut odottanut:
”Mennään samaan aikaan.”
Se oli järkytys. Halusiko Anna nähdä mut alasti ennen seksiä? Eikö me pidetäkään asiaa puhtaana? Mutta sitten tajusin sen; Anna haluaa seksiä!
”Tota, öööhh, mitä sä meinaat?” kysyn paniikissa. ” Eikö meiän pitäny oottaa siihen et aletaa seksiä harrastamaan?”
”Totta kai, kulti, mutta musta tuntuu et me ollaan jo tarpeeks vanoja seksiin, eiks je baby?” Anna sanoo.
Olin hämilläni. Anna, siveellisin tyttö koko koulussa halusi seksiä kanssani. Luulin aina että mä olisin se joka alkaa kerjää sitä. Mutta olin toki moneen kertaan toivonut pääseväni Annan housuihin. ”Okei, sitten.” sanon ja Anna alkaa melkeen pomppimaan onnesta.

Siellä me sit oltiin alusvaatteet päällä pukuhuoneessa. ”Kumpi ottaa eka?” kysyin ja vastaukseksi Anna riisuu, rinsikkansa. Katsoin noita kauniita B-kupin tissejä ja toivoin että pääsisin niiden kimppuun jo. Mutta hillitsin itseni ja paljastin C-kuppini Annalle joka kiihottui silmin nähtävästi tisseistäni. Tuumasin että voisin hieman kiusoitella Annaa ja niimpä nuolin hieman nännejäni. Anna oli selvästi sekaisin tästä ja jo melkein hyökkäsi tissieni kimppuun mutta suostui kuitenkin odottamaan, niinkuin minäkin. Sitten tartuimme kummatkin pikkupöksyihimme ja vedimme ne alas. Samaan aikaan paljastui kaksi maailman kauneinta pillua. Me kummatkin tuijotimme toistemme alapäitä varmaan ikuisuuden kunnes sain sanotuksi että mennään saunaan.

Täällä me taas istuimme alasti lapsuutemme leikki huoneessa. Löylyjä emme paljon heittäneet emmekä kauaa saunassa viipyneet. Nopeasti suihkuun, jossa tosin vietimme 10 minuuttia suudellen. Parempia suudelmia en ole kokenut. Ihanan lämpimät huulet ja täyteläiset huulet. Sitten menimme kuivaamaan itsemme. Siinä katselin kuinka Annan kauniit punaiset hiukset kuivuivat lähes itsestään. Ne olivat vain niskaan toisin kuin minulla. Minun hiukseni olivat puoleen selkään ja kastanjan ruskeat. Katsoin Annan sinisiin silmiin ja hän hymyili minulla kauniisti.

Makuuhuone oli iso ja siellä oli pari sänky. Emme vaivautuneet laittamaan edes pyyhkeitä päälle vaan menimme pakarat pomppien sänkyyn. Siinä sitten juttelimme ja suutelimme hyvän aikaa. Lopulta tein aloitus liikkeen ja aloin siirtyä Annan kaulaan ja siitä hitaasti alaspäin. Hyväilin hänen rintojaan suulla mutta en mennyt vielä nännien luo. Hitaasti pyörittelin kieltäni nännin ympärillää kunnes yllättäen hieman nipistin nänneistä hampaillani. Anna ynisi nautinnosta kun livoin vasenta nänniä ja puristelin toista hellästi kädelläni. Annakin pääsi mukaan ja alkoi puristella vasemmalla pakaroitani ja oikealla tissejäni. Irtauduin Annan vasemmasta nännistä ja jatoin oikeaa kunnes Anna pyysi että saisi jatkaa minulle. Se oli taivaallista. Rakastamani nainen nuoli kivikovia nännejäni ja puristeli kahden käsin voimin pakaroitani. Auttamattakin sitä alkaa ulista tälläisesta. En uskonut seksin olevan jotain näin jumalaista. Sitten aloin siirtämään kättäni Annan posliinille. Se tuntui ihanalta. Häpyhuulet, klitoris ja pilluaukko, kaikki lämpimiä ja kosteita. Anna alkoi olemaan heikoilla kun sormeilin hänen pilluaan ja joutui lopulta irrottamaan tisseistäni. Hän meni selälleen. Minä nojasin jalkojen väliin, jotka levittäytyivät niin että näin koko pillun. Koskettelin sitä ensin vielä sormillani, mutta himoni oli liian suuri, joten aloin nuolla sitä. Anna ynisi kokoajan kovempaa minun nuollessani tuota märkää ihanuutta. Pian vein taas sormeni siihen ja aloin työntämään kahta niistä sisään. Anna liikutteli lantioitaan joka helpotti nuolemista. Huomasin että Anna alkoi saada orgasmia joten laitoin koko suuni pillulle jotta saisin kaikki mehut suuhuni. Se maistui taivaalliselta! Ihanampaa makua en ole kokenut. Sitten nousin ylös ja niin teki Annakin. Mutta minäpä painoin hänet takaisin. Menin hänen naaman ylle ja laskeuduin alas laittaen pilluni Annan suuhun. Aloin ynistä lähes heti. Pian sain jo orgasmin ja laskeuduin Annan viereen. Siinä me sitten hyväilimme toisiamme pitkälle yöhön kunnes nukahdimme alasti siihen sänkyyn. Toivoin mielessäni hiljaa että huomenna uudestaan

3 kommenttia viestissä: “Tytöt viikonlopun mökillä”

 1. Lukija says:

  Paljon kirjoitus virheitä. Jäi esimerkiksi mietityttämään miten isoja ne siskot olivat. Olisi voinut olla pidempi ja olisit voinut kertoa tarkemmin miten tytöistä tuli pari. Loppua kohti hieman parani.

 2. Polyateisti says:

  Melko kömpelöä tekstiä. Kirjoitusvirheitä siellä täällä ja tarina kulkee nopeasti tehden siitä epäuskottavan. Oli melko nihkeää lukea loppuun asti.
  Kannattaa rajoittaa “sitten” sanan käyttöä.

 3. Little whore says:

  Oikein hyvä ihana tarina,löytyi kyllä kirjoitusvirheitä mutta vain vähän.Kehoittaisin tarkastamaan teksin ennen lähettämistä. 🙂

Kommentoi

top