search
top

Opetusharjoittelussa X

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Hyvä haltija antaa uuden vuoden kunniaksi vielä kolme lisäosaa :-) Tässä niistä ensimmäinen. Mielelläni kuulisin hiukan rakentavampiakin kommentteja kuin "lisää". Tänne tai belsebuub@suomi24.fi

Part XII
Kului vartin verran. TV:tä en jaksanut katsella, vain hetken CNN:ää. Juuri kun aloin hermostua, kuului käytävästi askelia ja oveen koputettiin.
Menin avaamaan ja oven takana seisoi Neea leveä hymy naamallaan. Samalla oven takaa ilmestyivät myös toiset kasvot. Ne olivat Minden!
”Moi”, sanoi Minde kun tytöt marssivat ilmettäni nauraen sisään huoneeseen.
”Jahas, saatte selittää?”, totesin ja jäin odottamaan tyttöjen tarinaa.
Minde aloitti: ”Me ollaan yökylässä.”
”Mä oon Minden luona ja Minde on mun luona. Vanha temppu toimii, eikä me edes valehdella.”, jatkoi Neea.
”Vai että semmoista tarinaa on vanhemmille kerrottu. Mitä ajattelitte yökylässä tehdä?”, kysyin tytöiltä.
”Sullahan on syntymäpäivä nyt?”, sanoi Neea.
Katsoin kelloa. Oli jo lähes puoliyö. ”Joo, kun vuorokausi vaihtuu.”, vastasin.
”Enkä ole vielä antanut sulle synttärilahjaa.”, Neea jatkoi.
”No… en kyllä sellaista oottanutkaan.”, vastasin miettien mitä oli tulossa.
”Koska sulla on synttärit?”, kysyi Neea kääntyen nyt Mindeen päin.
”Kyllä sä tiedät”, vastasi Minde. ”Ensi keskiviikkona”.
”Eli meillä on kaksi synttärisankaria, hotellihuone ja koko yö aikaa, joten ajattelin antaa kerralla yhteislahjan teille molemmille.”, Neea sanoi.

Katsoimme Minden kanssa toisiamme ihmeissämme. Ilmeisesti Mindekään ei ollut täysin perillä Neean suunnitelmasta.
Neeaa hymyilytti. ”Hyvä haltijahan antaa aina saduissa kolme toivomusta. Mä ajattelin että lahjana teille me voitais tänä yönä toteuttaa kolme toivomusta. Jokainen meistä saa valita yhden fantasian toteutettavaksi tässä huoneessa ja tällä porukalla. Ja mitä yhdessä tehdään jää sitten tähän huoneeseen, oli fantasia mikä tahansa. Synttärisankareina te saatte aloittaa.”
Katsoin Neeaa suu auki. Olipahan hurja lahjaidea! Mutta miten Minde suhtautuisi siihen?
”No miten on? Sanokaa jotain!”, kysyi Neea kun vain istuimme hölmistyneinä.
Katsoin Mindeä. Niin teki myös Neea. Mindeä tilanne alkoi naurattaa: ”Mitäs siinä toljotatte, ei muuta kuin pakettia avaamaan!”
Hymyilin kiitollisena Mindelle ja sanoin: ”Haluan sitten antaa ensimmäisen toivomuksen sinulle.”
”Okei, mutta saan varmaan vähän miettimisaikaa.”, Minde pyysi.

Katselin kuinka Minde laittoi takkinsa naulakkoon. Hänellä oli yllään neulepusero ja lyhyt hame, jossa oli leveä vyö. Minden pitkä hiilenmusta tukka oli auki ja kampaajalla käynnin jäljiltä muodikkaasti kiharalla.
”Neea kyllä tietää mun fantasian.”, Minde sanoi.
”Kertokaa nyt mullekin.”, pyysin.
”Sun täytyy sanoa se itse.”, Neea painosti Mindeä.
Minde huokasi jännittyneenä ja katsoi minua silmiin: ”Mä haluan päästä eroon mun neitsyydestä ja sä saat auttaa mua siinä.”
Täytyy myöntää että olin haaveillut tästä tilanteesta jo siitä asti kun ensimmäistä kertaa näin Minden uimapuvussa. Minua oli pidätellyt pelko siitä, että Minden vanhemmat saisivat jotenkin tietää tyttärensä aktiviteeteista. En erityisemmin halunnut ottaa selville vieläkö verikosto oli käytössä punjabilaissuvussa. Minde saisi kuitenkin nähdä vaivaa fantasiansa toteuttamiseksi.

”No miten voin olla avuksi?”, kysyin.
”Sulla olisi syytä olla patukkaa tarjolla”, lausahti Minde.
Minden suora vastaus yllätti minut. Neealta suusta olin jo tottunut kaikenlaisiin kaksimielisyyksiin, se oli osa ”esileikkiämme”. Minde oli kuitenkin tähän asti ollut vähemmän suorapuheinen.
”Vai kohdellaan sitä miestä kuin mitäkin lihanpalaa.”
”Onko sulla jotain valittamista?”, kysyi Neea ja odottamatta vastausta kysymykseensä alkoi avata housujeni vyötä.
Ei ollut, ei. Potkin kengät jalastani istuen sängyn reunalla samalla kun Neea sai vyöni auki. Hän ei kuitenkaan vilkaissutkaan minuun vaan katsoi edessämme seisovaan Mindeen.
Minde ohitti myös katseeni ja aloitti silmäpelin Neean kanssa. Hän aloitti riisumalla puseronsa, jonka alta paljastui musta olkapäät paljaaksi jättävä toppi.
Saatuaan paitani housuista, Neea vetäisi sen pääni yli niin, että istuin pian sängynreunalla yläruumis paljaana.
Minde jatkoi vaatteiden vähentämistä Neean kanssa samaan tahtiin. Seuraavaksi lähti hame. Minde seisoi nyt sukkahoususillaan edessäni.
”Nouse”, Neea komensi minua.
Noustessani seisomaan Neea tempaisi minulta housut kinttuihin. Hän käytti sen verran voimaa, että myös bokserini meinasivat pudota puolitankoon. Näin ei kuitenkaan ihan kokonaan käynyt, vaan ne jäivät puoliksi jalkaani paljastaen osan puolittaisessa erektiossa olevaa penistäni.
Minde ja Neea jatkoivat keskinäistä silmäpeliään ja riisumisoperaatiotaan. Seuraavaksi lähtivät sukkahousut. Mustissa pikkuhousuissaan ja topissaan Minde näytti upealta. Hän vältti kuitenkin edelleen katsekontaktia kanssani.

Neean käsi kurotti selkäni takaa kaivamaan patukkani kokonaan esiin boksereista. Kosketus riitti väräyttämään viisarini tanaan.
Edessämme seisova Minde kääntyi meihin selin ja alkoi eteenpäin nojautuen hitaasti hivuttaa pikkuhousuja jalastaan.
Minden paljastuvat pakarat edessäni ja Neean käden liike saivat penikseni hetkessä juhlakuntoon.
Edelleen selin oleva Minde oli nyt riisunut toppinsa ja avasi mustien rintaliiviensä hakasia.
Halusin katkaista tyttöjen pelin, joten nousin ja astuin selin olevan Minden taakse.
Hän huomasi tuloni viime hetkessä, muttei ehtinyt kuin kiljaista kun käteni sujahtivat takaapäin hänen juuri paljastuneille rinnoilleen.
”Shhh”, kuiskasin Minden korvaan rauhoittaakseni hänet. Pyyhin suullani hänen kiharia mustia hiuksiakaan ja suutelin hänen niskaansa. Minden ylväät nuoren naiset rinnat tuntuivat pehmeiltä kämmenteni alla. Hieroin tissejä hellästi ja liikutin käsiäni rinnoilla niin että sain nänninpäät sormieni väliin.
Minde sulki silmänsä ja nojautui tiiviimmin syliini. Pieni nautinnon huokaus karkasi hänen huuliltaan.

Tunsin Minden tavoittelevan oikealla kädellään kohonnutta kankeani, joka nojasi vasten hänen takapuoltaan. Hän otti hellästi kiinni penikseni varresta ja alkoi varovasti hieroa sitä kädessään.
”Hyvä. Pidetään patukka kovana odottamassa”, kuiskasin Minden korvaan.
Itse siirsin vasemman käteni Minden rinnalta alas hänen jalkoväliinsä. Sormeni tunsivat häpyhuulten välistä tihkuvan kosteuden kun aloin hitaasti pyörittää kämmentäni Minden häpykummulla.
Minden pää kallistui taaksepäin ja näin hänen sulkevan silmänsä samalla kun hengitin pikimustien kiharoiden aromia hengitykseni hukkuessa hänen niskansa kaareen korvan taakse.
Minden hengitys muuttui raskaammaksi ja hän huokaili nyt kuuluvasti kun lisäsin käteni hierovaa liikettä häpykummulla ja annoin sormieni vähitellen hieroa myös häpyhuulten välistä. Sormeni kostui nopeasti neitseellisistä nesteistä.

Minden käden liike penikseni varressa muuttui epäsäännöllisemmäksi ja hän siirsi toisen kätensä jalkoväliinsä käteni päälle. Kädellään hän työnsi sormiani yhä syvemmälle kosteisiin poimuihinsa.
Rintakehä kohoili sylissäni syvän hengityksen tahtiin. Oikea kämmeni hyväili yhä Minden pehmeää rintaa mutta sormeni välissä tuntui nyt kovaksi paisunut nänninpää.
Aloin tehdä keskisormellani sivuttaisliikettä Minden jalkovälissä kohdassa, jossa oletin klitoriksen olevan. Lantio reagoi lisääntyneeseen kiihotuksen alkamalla myötäillä käteni liikettä ja huomasin Minden polvien lyövän loukkua.
”Jatka… älä vaan lopeta.”, kuului anova kuiskaus korvissani.
Kiihdytin sormeni sivuttaisliikettä klitoriksella ja arvasin Minden orgasmin olevan erittäin lähellä.
Värisevä huokaus purkautui hänen suustaan kun orgasmin aallot ylittivät Minden. Nautinto oli niin voimakas että hänen polvensa olivat vähällä pettää, mutta tuin hänet itseäni vasten.

Kun jalat taas kantoivat, Minde kääntyi minuun päin kasvoillaan levein hymy mitä muistin nähneeni pitkään aikaan.
”Kiitos”, hän sanoi ja suuteli minua suulle.
”Ilo oli molemminpuolinen.”, vastasin.
Minde irtautui otteestani ja istahti sängylle, jossa Neea oli seurannut touhujamme. Näin sängynreunalla istuvan Minden nojautuvan taaksepäin ja levittävän jalkansa. Hän pyyhkäisi hitaasti sormillaan nesteitä yhä kosteasta hävystään ja nosti sormet suulleen haistaakseen ja maistaakseen oman arominsa. Sitten hän käänsi himokkaan katseensa minuun ja sormeaan koukistamalla pyysi minua lähemmäksi.
Ajattelin etten varmaan unohtaisi edessäni olevaa näkyä koskaan vaikka eläisin satavuotiaaksi.

Pikkupiru olkapäälläni oli kuitenkin varmaan kyllästynyt oloonsa, sillä samalla hetkellä sain ajatuksen, jota en voinut jättää kokeilematta. Yht’äkkiä ikään kuin havahduin horroksestani tyttöjä katselemasta. Naamani kääntyi virnistykseen ja silmissäni pilkahti hullu kiilto.
”Nyt painetaan patukka kerralla pohjaan asti!”, hihkaisin ottaen nopean askeleen kohti sängyllä avoinna makaavaa Mindeä.
Näin kuinka himokas katse Minden silmissä muuttui epäileväksi, sitten hivenen pelokkaaksi. Myös Neea katsoi minua epäuskoisesti kun lähestyin valtikka ojossa Minden jalkoväliä. Muljautin silmiäni ja annoin tattini pään pyyhkäistä Minden häpyhuulia. Näin hänen sulkevan silmänsä kuin kipua ennakoiden.

Kiusaus painaa täysillä sisään Minden neitseelliseen riemurasiaan oli todellinen, mutta sitä helpotti naurunpyrskähdys, joka kirposi suustani pokkani pettäessä. Näköjään draamapedagogiikan tunnit eivät olleet menneet aivan hukkaan, ajattelin rojahtaessani nauraen Minden syliin. Myös Mindeä ja Neeaa alkoi hymyilyttää esitykseni ja pian hihitimme lähes hysteerisesti.
”Pieni jännityksen purkautuminen toivottavasti rentouttaa”, ajattelin lojuen vieläkin Minden sylissä. Lyhyt parransänkeni Minden rinnoilla alkoi ilmeisesti kutittaa häntä, joten nostin päätäni ja aloin hyväillä noita silmissäni täydellisiä nuoren naisen terhakoita turvatyynyjä. Hieroin hellästi leukaani vasten hänen matalina kartioina kohoavia nänninpäitään ennen kuin keskityin jälleen hyväilemään rintoja suullani ja käsilläni.

Hyvin hitaasti jatkoin matkaani alaspäin kohti Minden häpykumpua. Pysähdyin ja kosketin kevyesti karkeaa pikimustaa karvakolmiota, joka päättyi Minden jalkojen väliin, ja katsoin samalla häntä silmiin. Kosketuksessa oli sähköä. Jokin Minden katseessa kertoi hänen olevan valmis.
Käännyin etsimään housujani, jotka olivat pudonneet lattialle ja otin niiden taskusta kondomin. Revin paketin auki ja rullasin kumin jo jonkin aikaa kestoseisokissa pysyneen penikseni hupuksi. Minde seurasi katsettani tarkkaan kun polvistuin hänen eteensä antamaan suudelman kosteudesta kiiltelevälle hävylle.
Hän alkoi vaikuttaa kärsimättömältä.
”Oletko valmis?”, kysyin nostaen pääni Minden jalkovälistä.
”Kyllä”, oli suorastaan vaativa vastaus.
Nousin ylös ja näin kuinka Minde levitti itse sormillaan häpyhuuliaan ottaakseen vastaan miehisen elimen ensivierailun.

Enää olisi turha viivyttää väistämätöntä, ajattelin. Tilanne oli kuitenkin minullekin uusi. Neean kanssa homma oli sujunut vähän niin kuin itsestään. Nyt nuoren naisen korkkaaminen tuntui jotenkin juhlalliselta. Toisaalta Minde ei olisi voinut olla enää paremmin valmisteltu. Hän alkoi olla jo niin kiihottunut, että kohta mikä tahansa kelpaisi hänen valuvaan vulvaansa.
Ohjasin tattini hatun Minden häpyhuulille ja huomasin täriseväni kiihkosta kun pyyhin kullini kärjellä pitkin pilluvakoa.
”Yritän olla varovainen”, kuiskasin Mindelle kun aloin varovasti upottaa elintäni häpyhuulien väliin.
Terskani upposikin vaivatta Minden poimujen kätköön. Katsoin Minden hymyileviä mutta hieman jännittyneitä kasvoja.
Aloin hitaasti työntää syvemmälle, mutta Minde oli sen verran tiukka, että jouduin käyttämään hieman enemmän voimaa kuin olisin halunnut. Näin Minden silmien sulkeutuvan ¬ ehkä enemmän jännityksestä kuin kivusta. Luonnollinen liukaste teki kuitenkin tehtävänsä ja valtikkani liukui pian pohjaan asti.
Sekä minulta että Mindeltä pääsi spontaani huokaus. Huokaista taisi myös Neea, joka seurasi lähietäisyydeltä tilannetta, toinen käsi syvällä pikkuhousuissaan.
Minde oli avannut silmänsä, josta päättelin, ettei hän enää tuntenut kipua ja yritin varovasti liikuttaa penistäni tiukassa tupessaan.
”Sattuuko?”, kysyin liukuen hitaasti vain vähän Minden uumenissa.
”Ei kovin, tuntuu vaan aika täydeltä ja lämpimältä”.
”Näytät kauniilta”, sanoin Mindelle, jonka mustat hiukset aaltoilivat upeasti hänen rinnoillaan, hänen tummaa pigmenttiään vaaleamman penikseni liukuessa ulos häpyhuulten välistä.
Aloin hitaan sisään-ulos-liikkeen, aluksi lyhyinä vetoina, mutta kun tunsin Minden vaginan tiukan otteen hiukan höltyvän, pidensin liikettä. Hitaus johtui myös siitä, että pelkäsin itse ampuvani lastini millä hetkellä hyvänsä.
Huomasin hymyn nousevan Minden kasvoille hänen seuratessa keskittynyttä rakasteluani.
”Joko alkaa tuntua paremmalta?”, sammalsin, hidastaen taas vauhtiani kerätäkseni itsehillintäni.
”Joo jatka vaan, tuntuu koko ajan paremmalta”.
Kunniatehtäväni oli tehdä Minden ekasta kerrasta mahdollisimman nautittava.

Paransin asentoani ja nousin suutelemaan Mindeä suulle, lantioni kirnutessa yhä hitaasti tasaista liikettä. Suudelma oli märkä ja kiihkeä. Jatkoin matkaani Minden upeille rinnoille ja pian kieleni sai kohonneet nänninpäät kiiltelemään kosteina.
Koska penikseni upposi nyt Minden kosteaan kirnuun yhä liukkaammin, laitoin käteni Minden polvitaipeiden alle ja nostin hänen jalkansa ylös saadakseni syvemmän asennon, jossa pääsin työntämään valtikkani koko pituudeltaan pillun uumeniin.
Juuri kun olin kiihdyttämässä mäntäni vauhtia, tapahtui kummia. Kun sain pajavasarani ensi kertaa koko pituudeltaan Minden kuuman ahjon pohjaan asti, tunsin emättimen supistuvan penikseni ympärillä! Minulta pääsi spontaani nautinnon ähkäisy ja katsoin Minden ilmettä. Hän oli hieman yllättynyt itsekin.
”Sä tunsit sen?”, Minde kysyi viattomasti.
”Totta hemmetissä tunsin”, vastasin.
Samassa tunsin jälleen heikomman supistuksen penikseni ympärillä.
”Tää taitaa sitten toimia.”, Minde totesi voimistelleen lantionpohjan lihaksiaan jormani ympärillä.
”Mistä sä oot ton oppinut?”, kysyin Mindeltä ihmeissäni.
”No kun Neea osti sen sauvan, niin mä ostin sellaiset kuulat, geisha-kuulat”, Minde naurahti vastaukseksi.
Nämä tytöt eivät lakanneet hämmästyttämästä minua! Toisen ostaessa hieromasauvan, toisen piti saada geisha-kuulat, joita käytettiin myös lantionpohjan lihasten treenaamiseen.
Tajusin kunniatehtäväni olevan vakavassa vaarassa. Painautuen lähemmäksi Mindeä, aloin jälleen pitkin vedoin kirnuta penistäni yhä syvemmälle katsoen häntä syvälle silmiin. Minde otti haasteen vastaan, ja kun jälleen tunsin emättimen supistuksen, aavistin jo häviäväni pelin.

Kiihdytimme itsemme kohti orgasmia. Himo ja päättäväisyys kiilsivät Minden silmissä. Kestin leikkiämme jonkin aikaa, kunnes hänen pillunsa jälleen puristi penistäni, ja tiesin menettäneeni pelin. Tajusin vain keinuvani, ja lantioni jatkaessa yhä liikettään hukuin Minden tummiin silmiin. Lantioni alkoi tahdottomat liikkeensä orgasmin tullessa. Jostain kaukaa kuuli Neean äänen: ”Et kyllä laukea vielä!”.
Mutta oli jo liian myöhäistä. Jähmetyin hetkeksi kun sanoinkuvaamattomat tuntemukset kulkivat penikseni kärjestä läpi koko kehoni. Syvälle Minden uumeniin uponnut penikseni purkautui voimalla sylkien siemenensä usealla koko kehoa tärisyttävällä laukauksella. Voipuneena vaivuin hymyilevän Minden syliin.

10 kommenttia viestissä: “Opetusharjoittelussa X”

 1. Mies heijala says:

  Ehdottomasti jatkoa!

 2. slurps says:

  Tosi hyvin kirjoitettu, omaan ja siipan makuun tarinankerronta on se joka on pääosassa, eroottinen sävy kuitenkin erottaa tarinan nuorisoromaaneista erittäin mukavasti ja saa himot heräämään.

  Pahin pelko näin monen osan jälkeen on kenties liian dramaattiset muutokset tarinankehityksessä tai erotiikan sävyn muutos liikaa tai liian nopeasti. Toisaalta varsinkin avokki kaipailis hieman syvennystä naishahmoihin, mikä heitä yhdistää niin paljon että neea jakaa melko selvän ihastuksensa kohteen kaverinsa kanssa, onko heillä kahdenkeskistä seksiä, jne. Mutta kertojahan sen päättää mihin tarina vie, ainakin vielä luetaan innolla 🙂

 3. mkt says:

  nyt todella hyvää kerrontaa
  jatka samalla tyylillä
  toi nappas

 4. armasaallontie says:

  Kirjoitat erittäin hyvin. Teksti on oikeakielistä. Tarinan juoni etenee hyvin ja saat pitkässäkin tarinassa pidettyä lukijan mielenkiinnon yllä. Tässä novellissa ei ole tapahtunut missään vaiheessa tarinan latistumista tai liikaa toistoa, joka on pitkien novellien perusongelma. Jatka vain vielä kaksi-kolme osaa.

 5. Julia says:

  Et kyllä lopeta tätä sarjaa ikinä! En oikeestaan ees muita lueskele ku tätä stooria 🙂
  Masentavaa huomataki olevansa vaan kotona ku olin jo niin tossa tarinassa :p

 6. Köyhän miehen Hemingway says:

  Erittäin loistavaa tekstiä! Juoni on hyvin rakenneltu, seksikohtauksissa ei hätiköidä…! Lähes täydellinen sarja. Lisäosiin toivon lisää tuhmuuksia, esim. Anaaliseksiä. Jatka samaan malliin 🙂

 7. Himokas Klovni says:

  Hienosti taas kirjotettu, sulla on sana hallussa. Tykkäsin ja nauroin tolle lihapala jutulle.

 8. Polyateisti says:

  Ei tähän voi kuin sanoa, että mahtavaa tekstiä! Ehdottomasti lisää!

 9. :) says:

  lisää

 10. randomiiii says:

  Wau! Odotan todella innolla jatkoa! paras mitä olen lukenut!

Kommentoi

top