search
top

Runkut vaimostani, 1/2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (43 votes, average: 3.67 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kaikista yhteensattumista huolimatta tarinan ensimmäinen osa on totta. Toinen osa on siitä jatkettua fantasiaa. Monesti on hyvä, että fantasiat jäävät vain haaveilun tasolle, eikä niitä olekaan tarkoitettu toteutettaviksi.

Olin jo jonkin aikaa kiihottunut ajatuksesta, että 35-vuotias vaimoni harrastaisi seksiä vieraan kanssa. Erityisesti tuppikullini turpoamaan sai ajatus vaimostani hiukan vanhemman ukkomiehen kanssa, sellaisen osaavan ja kestävän kaverin kanssa, joka pystyisi tyydyttämään rakkaani useasti yössä. Itse en varmastikaan ollut kummoinen rakastaja, sillä lemmentyökaluani ei ollut koolla pilattu ja muutenkin taisin olla aika hätäinen ruiskuttaja. Ja kai minä olin luonteeltani sellainen aisankannattajahenkinen kinnasmies, jota kiinnosti nähdä millaisia taikoja vieras tekisi vaimolleni saadakseen tämän kiimaan.

Olimme olleet yhdessä viitisen vuotta ja meillä meni aivan hyvin, mitä nyt seksiä oli liian harvoin. Puuteaikoina olin kuitenkin viihdyttänyt itseäni yhdessä chatissä, jossa olin yksityisesti jaellut toisille miehille vähäpukeisia kuvia vaimostani ja kertonut hänestä yksityiskohtia, saaden vieraat ukkomiehet – ja itseni – laukeamaan. Se oli viihdyttävää puuhaa, mutta leikiksi tarkoitettua. Tämän luonne kuitenkin muuttui, kun kohtasin yhtenä lauantaiaamuna chatissä erään miehen.

Mies (kutsun hän tällä tavoin), siis 46-vuotias ukkomies – kuulemma 187-senttinen ja 95-kiloinen – oli kotoisin samalta alueelta. Hän vaikutti aivan mukavalta – sopivan uteliaalta, muttei liian. Hän vannoi olevansa herrasmies ja lupasi juttujen jäävän tänne, ellen muuta haluaisi. Mitäpä menettäisin, alue oli kuitenkin suuri, tuumin tietämättä miten väärässä olinkaan. Lähetin kaksi bikinikuvaa, jotka olivat aika kaukaa otettuja ja rouvallani oli suuret aurinkolasit. Mies kehui seksikkääksi ja kertoi paksun mulkkunsa erektiostaan, jonka vaimoni aiheutti. Siinä vaiheessa hän kirjoitti, ettei ollut kyseiseen naiseen törmännyt. Kirjoittelimme lisää ja mies paljasti paikkakunnakseen meidän kaupunkiin juuri liittyneen pikkukunnan naapurista. Se hieman yllätti, mutta paremminkin lisäsi jännitystä – mitä jos hän olisikin nähnyt rouvastani vilauksen. Ajatus kihelmöi. Sen jälkeen laitoin muutaman suttuisemman kuvan läheltä, joita mies kehui suorastaan puuskuttaen.

Lopulta uskalsin lähettää kuvan, jossa näkyivät vaimoni kasvot. Meni kotvan ja mies vastasi, että nyt kun laitoin kasvokuvan, niin kyllä hän tunteekin vaimoni. Ovat olleet samoissa kokouksissa. Samaan hengenvetoon mies ilmoitti, että hän on ihaillut vaimoni, M:n, sääriä. Nimikirjain ja vaimoni pitkät koivet saivat minut säpsähtämään ja läikyttämään kahvia näppäimistölle. Ei helvetti. Sormet vapisten laitoin vielä toisen kuvan ja varmistin, tunteeko hän tosiaan. Mies vakuutti ja kertoi lisää yksityiskohtia. Menin aivan lukkoon, mutta silti tilanne kiihotti minua pirusti. Mies kertoi kuolanneensa vaimoni – mainitsi jo tässä kohtaa hänen etunimensä, joka oli siis Marita- lyhyttä hametta, leggingsejä ja joskus jopa mustia stayup-sukkahousuja. En voinut mitään, lähetin lisää bikinikuvia rouvastani. Olin kenties tyhmä, mutta hulluna kiimasta.

Mies kiihottui, kyseli seksielämämme vilkkaudesta, vaimoni lempiasennoista ja hänen rinnoistaan. Kuvailin parhaani mukaan, omaa pippeliäni runkaten. Arvuutin miestä, millainen mahtoi olla vaimoni alapää. Hän veikkasi posliinia. Kerroin hävyn olevan tummanpuhuva, pörröisen tuuhea mustakarvainen herkku, kuitenkin siistitty, ja että häpyhuulet olivat isot. Sen näyn hän aikoi pitää mielessään seuraavassa kokouksessa. Hän kysyi myös lupaa alkaa iskeä vaimoani, mutta yritin vähän toppuutella. Toki flirttailla saisi.

Kirjoittelimme usean tunnin ajan ja minua suorastaan vapisutti kiimassa, aina kun hän kirjoitti tuttavalliseen sävyyn vaimostani ja mainitsi hänet etunimeltä, uteli alusvaatteista ja seksiasennoistamme. Mies tuntui olevan erityisen kiinnostunut hänen pitkistä jaloistaan. Hän haaveili nussivansa M:ää lähetyssaarnaajassa, naiseni jalat ylhäällä miehen olkapäitä vasten. Hän haaveili myös kultani pillun perusteellisesta nuolemisesta ja oman mulkkunsa imettämisestä. Pitkät huokailut sain, kun kerroin kuinka äänekäs vaimo on vuoteessa. Vieras kehui vaimoani tasokkaaksi, hyvämakuiseksi ja hyvin pukeutuvaksi virkanaiseksi, joka osasi valita aina oikeat hameet, sukkahousut ja paidat. Kehuminen imarteli myös minua.

Jatkoimme viikon verran kirjoitellen ja kuvia vaihdellen. Minua hävetti paikoin, mutta sokea kiima vei aina voiton. Perjantaina mies ehdotti jotain outoa. Hän ehdotti, että naisin Maritaa illalla ja antaisin hänen kuunnella yhdyntää puhelimen kautta. Kieltäydyin aluksi, mutta jälleen kerran uteliaisuus voitti. Tosin arvelin ajoituksen olevan hankalaa, vaikka harrastimmekin rutinoituneen parin tavoin seksiä lähes aina Tartu mikkiin-ohjelman jälkeen. Pyysin miestä soittamaan siis kymmeneltä, ja aioin laittaa kännykän äänettömälle.

Tapahtumat etenivät tutulla painolla. Joimme viiniä ja katsoimme tv:tä. Aloin ehdotella viimeisten laulujen aikaan seksiä ja sainkin sille vastakaikua. Kun vaimo lähti alapesulle, painelin makuuhuoneeseen heijari kovana. Katselin kelloa hermostuneena ja kuuntelin pesemistä. Minuuttia vaille kymmenen. Olisi pitänyt ehdottaa, että minä soitan hänelle. Silloin tuntematon numero alkoi vilkkua sinisenä ruudussa. Onneksi! Lähes horkassa painoin vihreää luuria ja asetin puhelimen kirjan taakse yöpöydälle. Sen jälkeen makasin kulli pystyssä ja odotin.

Rakkaani tepsutteli alastomana, painavat rinnat keinuen ja kiipesi päälleni hajareisin. Hän ratsasti minulla pitkään, huokaili raskaasti ja valitti. Takapuoli vain läiskyi ja musta tukkaharja heilui kiihkeästi. Olisin normaalisti tullut jo siinä, mutta nyt odottava vieras sai parantamaan omaakin suoritusta. Pinnistelin ja pidättelin. Hieroin kasvojani Maritan pulleiden ja lämpimien rintojen välissä, suutelin turvonneita nännejä, tunsin hänen liukkautensa ja karvakolmion raapien osuvan vatsaani vasten.

Kun olimme aikamme yhtyneet niin, käänsin hänet selälleen ja nostin nilkat olkapäitäni vasten. Sanoin hänelle etukäteen mitä haluan, koska halusin varmistaa vieraan maksimaalisen kiihotuksen. En pystynyt enää siinä vaiheessa pidättelemään kauaa, vaan nussin nopeasti takapuoli tikaten. Tuijotin seksistä humaltuneena vaimoni nautinnollisia kasvoja, punakoita poskia ja hyllyviä rintoja, ennen kuin laskin mällini emättimen perukoille. Kun vaimo lähti huljuttamaan jalkoväliään kylppäriin, otin pöydältä luurin. Sieltä kuului kuolevan vaikerrusta ja korinaa. Painoin katuvana punaista.

Vannoin itselleni lopettavan tämän leikin, mutta en pystynyt. Mies muuttui tämän jälkeen ahneemmaksi. Hän halusi nähdä kuvia vaimoni käytetyistä pikkuhousuista ja rintaliiveistä, hän halusi nähdä kuvia nukkuvasta tai suihkussa olevasta vaimostani ja ennen kaikkea hän halusi rakastella vaimoni kanssa. Toimitin hänelle kuvia vaihtelevasti, kerran lähetin hänelle jopa salaiseen poste restante-osoitteeseen pyykkikopasta nyysimäni Maritan alushousut. Niistä riitti iloa pitkään: hän vuodatti tyytyväisenä, miten ei olisi kokouksissa koskaan voinut kuvitella, että pääsisi vielä joskus nuuhkimaan tämän tasokkaan ja kalliisti pukeutuvan tättärän käytettyjä, pillumehuisia pikkuhousuja ja mälläämään niille.

Aina kun tiesin vaimoni ja vieraan päätyvän samaan kokoukseen, yritin huomaamattomasti kannustaa Maritaa pukeutumaan seksikkäästi. Laita nyt se seksikäs lyhyt hame ukkojen kiusaukseksi, avaisit joskus pari ylintä nappia paitapuserosta, kai sinulla on vielä ne korkeakorkoiset korkkarit. Välillä onnistuin, välillä en. Erään kerran vaimo sanoi työpäivän jälkeen, että ainoa joka huomasi kampaajalla käyntini, oli tämä mies. Toisen kerran hän huudahti miehen kehuneen hänen hamettaan. Vaimoa kehut aluksi vaivasivat, mutta myös nostivat itsetuntoa ja ylpeyttä.

Näin tapahtumat alkoivat siis vyöryä. Vastavuoroisesti mies kirjoitteli minulle iltaisin, kuinka oli flirttaillut pikkurouvani kanssa, miltä tämä oli näyttänyt palaverissa ja miten kipinät olivat sinkoilleet. Runkkasimme molemmat koneidemme ääressä, vaimostani haaveillen. Mies kehui Maritan uhkeita rintoja, pitkiä sääriä ja muodokasta takapuolta. Minä puolestani kuvittelin hänet istumaan tiukassa jakkupuvussa neuvotteluhuoneeseen ja miehen istumaan häntä vastapäätä, katse lyhyen hameen reisivälissä. Mies tunnusti, että eräänkin kerran hän oli ajatellut koko neuvottelun ajan kertomaani ja kuvitellut, miten Maritan karvainen pillu sykki lämpimänä ja mehuista liukkaana reisivälissä, miten tämän suuret nännit paisuivat mustissa liiveissä ja miten toiselle miehelle vihityn vaimon ihana peppureikä odotteli nihkeänä nahkatuolia vasten ja kaipasi sisäänsä kunnon sonnia.

Liikkuvaa laivaa oli vaikea enää pysäyttää. Mies halusi seuraavaksi nähdä, miten hoitelisin Maritaa. Hän ehdotti, että tulisi ikkunan taakse katsomaan. Mokoma runkkari. Kielsin kolmesti, sen jälkeen olin liian väsynyt panemaan vastaan.

Kunnon aisankannattajan tavoin valmistelin kyseisen illan huolella. Aurasin pihalta lumet ja tein muka polun halkopinolle, vaikka siitä oli tuleva vieraan hiippailupolku. Sytyttelin roihuja hankeen ja kynttilöitä jäälyhtyihin, kytkin liiketunnistinvalot pois. Oli talvisen napakka tammikuinen perjantai-ilta, täysikuukin vielä. Joimme jälleen viiniä ja ilta alkoi lipua perinteiseen suuntaan. Saunan jälkeen hieroin vaimoani, saaden tämän jo ynähtelemään. Se johtui alaselän painelusta ja sisäreisien hyväilystä. Kuiskasin hänen korvaansa, että jatkaisinko alapään hierontaa. Kun Marita hymähti ja aikoi käydä vessassa, tiesin olevani voitolla. Hän kehotti minua kuitenkin laittamaan säleverhot kiinni sillä välin. Tuumin, että jos pidettäisiin ne tällä kertaa auki, kun oli niin poikkeuksellinen kuutamo.

Minä en voinut sanoa varmasti, oliko mies ikkunan takana, mutta aavistus oli vahva. Poikkeuksellisesti sain alkuun suuseksiä eli Marita otti poskeen. Hän oli kontillaan edessäni ja lassutti kostealla suullaan kaluani, ja minä siirsin hänen hiuksiaan sivuun ja ihailin imevän naiseni kasvoja. Harvinaista herkkua minulle! Se oli varmasti myös vieraasta hienon näköistä: hänen haaveilevansa nainen pylly pystyssä, rinnat heilahdellen ja terska huulien välissä. Suuhun oton jälkeen aloin naimaan vaimoani takaapäin. Jos ei olisi ollut pakkasta, ikkunan olisi voinut jättää auki, mutta nyt piti tyytyminen mykkäfilmiin. Paitsi, että tuskin se aivan täysin mykkä oli, sillä Marita alkoi vaikeroida kunnolla, kun paukuttelin häntä korkeassa polviasennossa.

Piti kuitenkin vaihtaa asentoa, jottei nalli olisi napsahtanut. Marita kiipesi päälleni ja alkoi keinua satulassa, otsa jo hiessä. Puristelin tissejä ja lihaisaa lantiota, kun musta mätäs imi piliäni sisäänsä. Siinä kouriessani rouvan pakaroita tuli mieleeni vieraan miehen sanat, vihjeet ja haaveet. Tein jotain poikkeuksellista ja kaappasin vaimosta kiinni. Hän kiljaisi kun nousin ylös pidellen häntä yhä sylissäni ja kannoin meidät apinamiehen ottein makuuhuoneen peilikaappia vasten. Siihen jäisi mojovat jäljet panemisesta, tiedän, mutta paikasta oli toisaalta loistava panoraama ulos. Aloin nussia seisten Maritaa, joka kietoi jalat ympärilleni. Tästä asennosta vieras näkisi himoitsemansa jalat ja myös vaimoni kiiman täyttämät kasvot. Siinä pistellessäni sisään-ulos-sisään ujutin toista kättä välilihalle, ylemmäksikin. Stimuloin peppureikää hellästi, siirrellen vainvihkaa liukkaita pillueritteitä anukselle. Nopeutin tahtia puskien syvälle vaginaan, kalun varsi häpyluuta hieroen. Se aiheutti niin kovaa voihkimista, että momentum alkoi olla käsillä.

Silloin työnsin etusormeni vaimoni pyhimpään ja minulle neitseelliseen paikkaan, persereikään. Paikka oli ahdas, mutta hieman nihkeän kostea. Työnsin lisää ja katsoin Maritan epäuskoista ilmettä, joka kuitenkin vaihtui nautinnolliseksi hymyksi, kun aloin koukistella ja pumpata sormella vaginaa kohti. Hän sai orgasmin siihen paikkaan, enkä minäkään kestänyt enempää. Spermaa norui vielä kullistani, kun vetäisin sen pois pillusta. Valui sitä sieltäkin, turvonneesta punahelttaisesta vitusta.

Aamulla vaimon vielä nukkuessa kävelin kahvimotti kädessä pihamaalle. Polulta lähti isot jäljet, jotka päätyivät makuuhuoneemme ikkunan alle. Kuuntelin harakoiden pilkallista raakuntaa ja hörpin jäähtynyttä kahvia. Seinässä oli epämääräinen ja jäätynyt valuva töhry, jota en ruvennut siinä raaputtamaan. Saattoi se olla muutakin, mutta korkeus olisi sopinut. Hymähtelin, ja odotin jo hetkeä, jolloin pääsisin taas kirjoittelemaan tälle tutulle vieraalle…

6 kommenttia viestissä: “Runkut vaimostani, 1/2”

 1. tommi.jok says:

  Hieno aloitus tarinalle.

 2. uuno says:

  Ihmeellisesti keskityt kertomaan tohvelisankariudesta. Lienetkö sellainen tossun alla elelevä kaveri.

 3. arto says:

  Moi!
  Juteltiin eilen illalla samasta aiheesta. Upea tarina, kirjoita ihmeessä lisää ja ota yhteyttä

 4. teba says:

  Hyvä tarina ehdottomasti. Ehkä hieman kiirehditty jossain kohdin…
  Eikun vaan äkkiä lisää jatkoa!

 5. Nalle says:

  Upeaa…

 6. Himokas Klovni says:

  Hyvä tarina, jatkoa

Kommentoi

top