search
top

Vaimo saa siementä ja vierasta kyrpää

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 2.88 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olisiko tämä totta?

lma on suitsukkeiden kyllästämä. Hymni tulee jostain epämääräisestä suunnasta. En osannut arvata oliko lähde elävät ihmiset vaiko äänentoistolaitteilla aikaansaatu harha. Huone on valaistu erilaisilla kynttilöillä. Tunnelma on vallannut joukon. Kaikki seisovat hiljaa paikallaan. Harras ilmapiiri täytti tilan. Jokaisella on samanlainen ruskea hupullinen kaapu, jonka alta ei juuri kasvoja tässä valaistuksessa pysty erottamaan. Kaapu oli vyötetty köydellä. Olin saanut paikan aivan edestä uhrialttarin ääreltä, totta kai.

Olimme matkustaneet tuttaviemme autossa jo aamusta. Reiska, Heli vaimoineen johti meidät tälle tielle. Olimme noin kuukausi sitten istuneet iltaa Reiskan ja hänen vaimonsa sekä oman vaimoni Minnan kanssa. Jossain yön kuluessa, viiniä maistellessa oli Reiska puhunut sivusuunsa – ja tässä nyt olimme.

Sinä illanviettoyönä makasin Reiskan vaimon Helin kanssa. Ilmeisesti Reiska ja Minna tekivät jotain vastaavaa vierashuoneessamme. Seksuaalinen vapautumisemme villiinnytti ja huumasi meidät. Olimme kuin alkuihmisiltä. Vaistot saivat vallan meistä kaikista. Emme enää häpeilleet toisiamme. Heli oli ruskeaverikkö, puolipitkät hiukset ja urheilumallinen vartalo pienine tisseineen. Vaimoni Minna taas vaalea, pesunkestävä blondi. Hiukan isommat rinnat ja leveämpi lantio kuin Helillä.

Jostain kuului kirkaisu, joka vaimennettiin pian. Alttarin muodosti kaksi tummaksi käsiteltyä ristikkäin X -mallista lankkua vaakasuorassa kivipaaden päällä. Jokaisessa sakarassa oli useita nahkahihnoja raajojen kiinnitystä varten, näin sen arvelin. Tilan seinät ja katto, olivat holvattu poltetuista punatiilistä ja kaartuivat yllemme. Papittaret, jotka olivat ylväitä pystyrintaisia, toivat lisää kynttilöitä uhrialttarin ympärille. Rinnat olivat paljaat ja hiukset koottu päälaelle jonkinlaiseksi taiteelliseksi luomukseksi.

Yritän vaivihkaa hivuttautua parempaan aseman, olihan kysymys sentään aviovaimostani.

—-
Reiska oli minulle kahden kesken kertonut, että nuorien tyttöjen kohdalla yleensä käytetään koiraa. Kokeneempien kanssa usein muita eläimiä, pukki, aasi, tai joskus poni. Aivan nuoren tytön kohdalla oli kerran käytetty kania.

Säännöt edellyttivät, että miehen rakkain pitää uhrata. Vain sitä kautta päästään jäseneksi ja uusiin seksuaalisiin ulottuvuuksiin. Tien avautuisi salaseuraan. Perinteet seuran toiminnalle oli vuosisatojen takaa ja säilyneet kutakuinkin samoina tähän päivään. Reiskan puheet vakuuttivat minut ja Minnan. Mitään yksityiskohtia ei saanut kertoa edeltää, ei olisi tämänkään vertaa, mutta Reiska oli aika umpitunnelissa kertoessaan. Uhrin piti olla naispuoleinen, vaimo tai tytär taikka joku muu perheen miespuolisen johtajan läheinen, tärkeä ja rakas. Samalla sitoutuminen ja vaitiolo oli taattua. Rituaalin suurin tarkoitus oli juuri sitoutuminen yhteisöön, tämän ymmärsin jo alussa.

Odotin jännittyneenä. Minna oli viety heti tullessamme valmisteltavaksi johonkin sivukammioon. Minun ei sallittu seuraavan häntä vaan minut ohjattiin pääsaliin. Ennen sitä sain samanlaisen hupullisen kaavun, kuin muillakin oli. Valvoja opasti pukeutumista. Minun piti riisua kaikki vaatteeni ennen kaapuun pukeutumista. Kaavun huppu piti asetella niin ettei kasvojani hämärässä pystyisi näkemään.

Seisoin tyhjän alttarin edessä. Hymni vaimeni. Kynttilä suitsi alttarin toisella puolella. Molemmin puolin viereeni oli vaivihkaa hivuttautunut kaksi kaapupukeista. Arvelin heidät turvamiehiksi ja tehtävänään oli varmistaa etten puuttuisi pyhään toimitukseen.

Kirkaisu oli sydäntä raastavaa ja vaimennettiin heti. Vapisin kylmästä ja pelosta. Salin sivuovesta ilmestyi Minna kahden papittaren taluttaessa. Katseet tuntuivat kääntyvän Minnaa ja taluttajia kohti. Liikettä ei juuri huomannut, oli hiljaista.

Hymni alkoi uudelleen hyvin hiljaa Minnaa talutettaessa. Epävarmoin askelin hän lähestyi uhrialttaria. Oliko käytetty jotain huumeita? Minna oli aivan alasti harsomaisen läpinäkyvän puvun alla. Vaalea häpykarvoitus oli ajettu pois, mikäli valaistuksessa näin oikein. Naiselliset papittaret olivat ruskeaihoisia, pukeutuneina kiiltävien paljettien koristamiin korsetteihin. Korsetit jättivät paljaaksi alaosan ja rinnat. Mustat karvapehkot korsetin alta oli hyvin nähtävissä. Olin erottavina kynttilänvalossa joidenkin häpykarvoissa kosteuspisaroita.

Uhrattava talutettiin alttarille. Ilman hänen pienintäkään vastustusta. Minna antoi asettaa itsensä ristin päälle makaamaan. Nahkahihnat kiristettiin käsissä, käsivarsissa, nilkoissa ja reisissä. Harsomainen kaapu muistutti jossain määrin morsiuspukua. Papittaret avasivat puvun nyörit ja se avautui alhaalta ylös asti paljastaen Minnan kauniit rinnat ja jalkojen välin. Jalat olivat harallaan ristin sakaroihin sidottuna. Häpyhuulet hieman raollaan ja turvoksissa. Ehkä häntä oli käsitelty valmistautumisen yhteydessä. Raottuneiden häpyhuulten välistä erotin klitoriksen, joka selvästi oli kohollaan ja kiihottumisen merkki, tiesin.

Olin niin lähellä uhrialttaria, että melkein olisin voinut koskea Minnaa. Hymni voimistui. Yritin erottaa kuoron sanoja, mutta en tunnistanut kieltä. Lähinnä mieleen tuli latina. Salissa oli arviolta pari sataa seurakuntalaista. Osa oli naisia päätellen hupun alta esiin pistävistä hiuskiehkuroista.

Hymni lakkaa, äkkiä on täysin hiljaista. Salin etuosaan oli ilmestynyt savua tai utua, joka esti näkemästä. Savun keskeltä astuu pitkin askelin esiin outo hahmo. Alaston hahmo muistutti jossain määrin ihmistä. Rinnassa ja käsissä oli runsas, kiharainen musta karvoitus. Pää oli kaikkein vaikuttavin ja muistuttaa vuohipukin päätä. Vartalo oli hoikka ja jäntevä. Pitkät sormet, joissa petomaiset kynnet. Jalat päättyivät sorkkiin. En voi uskoa tätä miksikään teatteritempuksi niin elävältä kaikki näyttää. Ruskeat silmät liikkuivat ja välähtelivät. Sieraimista erottaa höyryävän hengityksen. Olion siitin oli pitkä, suippo ja sojottaa ylös päin. Siittimen puolessa välissä oli pari senttiä leveä rengas, josta törrötti nystyröitä tai pieniä piikkejä. Kreikkalaisen taruston Satyyri.

Olennon liikehdinnästä kuvastuu varmuus ja ylemmyys. Hän jää seisomaan ristin haarojen väliin, aivan Minnan eteen. Papittaret olivat uhrialttarin molemmin puolin. Vasemmanpuoleinen papitar roikottaa elävää pientä kukkoa toisesta jalasta uhrin yllä. Toinen papitar sivaltaai viidakkoveitsen näköisellä teräaseella kukon kaulan poikki. Päätön kukko pyristelee ja räpsytti siipiään. Veri roiskahtelee katkenneesta kaulasta uhrin päälle. Kuoro lausuu jotain käsittämätöntä rukousta tai runoa. Päätön kukko heitetään lattialle sätkimään.

Satyyri (tai Belsebub?) astuu lähemmäksi Minnaa. Minnan silmät olivat laajentuneet. Satyyri katsoi rauhallisesti naista silmiin ja laskee katseensa odottavaan valmiiseen vittuun. Erotan kynttilän valossa Minnan häpyhuulten välissä kiiltävää kosteutta. Alttari oli juuri oikealla korkeudella. Lievästi käyrä siitin osoitaa kuitenkin ylös. Satyyrin elin lähestyy Minnan haaroja ja toinen papitar taivuttaa sitä alas ja ohjaa sen huulille. Olento tarttui molemmin käsin Minnaa lantiosta. Lihaksikkaat pakarat jännittyivät ja värähtelivät kuin urheilijalla joka valmistautuu suoritukseen.

Salia halkaisee sydäntä raastava kirkaisu, kun elin uppoaa melkein koko pituudeltaan sisään. Nuo siittimeen asennetut nystyrät olivat varmaankin tarkoitettu tuottamaan kipua ja nautintoa. Työnnöt ovat pitkiä ja niissä on eläimellistä voimaa. Peto ottaa rakkaan vaimoni. Elimen liukuessa sisään ja ulos näen sen kiiltelevän vaimoni kosteudesta. Minnan ääntely muuttuu nautinnolliseksi voihkimiseksi. Hänen suustaan purkautui myös käsittämättömiä sanoja, jotka muistuttivat juuri tuota kuoron lausumaa rukousta.

Toinen papitar asetaa sormensa Minnan klitorikselle ja pyörittelee ja painelee sitä ja toinen hyväili rintoja. Näen miten Minnan jäsenet olivat jännittyneenä nahkahihnojen niitä pidellessä. Vartalo oli kaarella ja vain takaraivon ja kantapäiden varassa. Sen verran nahkahihnat antoivat periksi. Tuntuu siltä, että Nina yrittää vastata Satyyrin työntöihin tiukoista siteistä huolimatta.

Kesken kaiken mieleeni syöksähti hälyttävä ajatus. Nina oli lopettanut e-pillerit jo pari kuukautta sitten lääkärin määräyksestä. Oli meneillään kolmen kuukauden tauko, jonka jälkeen oli tarkoitus aloittaa minipillereiden käyttö. Paniikki valtaa mielen. Lasken mielessäni päiviä vaimon viimeisestä menkasta. Nyt on kauhukseni juuri se aika kun hän laskujeni mukaan on hedelmällisin.

Hahmo, joka nyt yhtyy vaimooni työntää pitkiä vetoja jättäen kalunsa hetkeksi pohjaan. Minna ei voi vastustaa ja saa orgasmin tempoen nahkahihnoja ja ulisten. Satyyrin työnnöistä ja pakaroiden värähtelystä päättelin hän ruiskuttaa siemenensä vaimooni.

Olio vetää hitaasti punaisen pitkän elimensä vaimoni sisältä. Elin oli märkä ja Minnan emättimestä valuu pieni noro siementä alttarille. Olen itsekin kiihottunut ja kosketellut kaavun suojassa elintäni. Seisoo valtavasti. Tippa on tullut mulkkuni kärkeen.

Olion elin on vielä pystyssä kun se tai hän on vetänyt sen ulos rakkaan vaimoni sisältä. Ei kellään ihmisellä sellaista voi olla. Reippain askelin olio kävelee salin toiseen päähän. Savu tai sumu oli taas ilmestynyt sinne seinän viereen. Olento häviää usvaan. Epäilen taas silmiäni. Ehkä salissa on jotain huumaavaa kaasua, vai onko tämä taikuutta?

Reiskan kertomuksesta olin hiukan tietoinen mitä nyt tulisi tapahtumaan. Jotta pääsisimme jäseneksi seuraan pitää jokaisen miespuoleisen jäsenen yhtyä vaimooni ja laskea siemenensä. Tämä rituaali kuvastaisi hedelmällisyyttä ja se oli yksi tärkeä johtava näkemys koko seurakunnassa.

Yhtyminen tapahtuisi perhekunnittain. Ensin perheen pää laskee siemenensä, seuraavaksi vanhin poika ja niin edelleen. Tytöt saivat kosketella ja hyväillä rintoja ja auttaa klitoriksen kiihottamisessa.

Ensimmäinen perhe astuu alttarin ääreen. Tytöt, oletettavasti tytöt, avasivat häpyhuulet isälleen. Paksu kyhmyinen kyrpä tulee esiin kaavun halkiosta ja lähestyi märkää pillua. Kurotuin katsomaan. Helposti uppoaa sisään ja hiukan spermaa valuu ulos. Mies alkaa nussia vaimoani. Ehkä oli kiihottunut jo aikaisemmasta näkemisestä ja saa siemensyöksyn aika nopeasti ja vetää kalunsa ulos. Taas pieni noro ilmestyi häpyhuulien välistä. Minna ei kai ehtinyt saada mitään.

Nyt on vuorossa perheen vanhin poika, ikää en osaa arvioida. Joka tapauksessa hänen piti nousta varpailleen että yletti työntämään kyrpänsä sisään. Litinä on aikamoinen, kun nuori mies nussii elämänsä halusta. Nyt tuntuu Minnakin pääsevän mukaan, vai johtuuko se tyttärien sormetuksesta. Joka tapauksessa Minna laukeaa uudelleen ja eikä nuori mies voi pidätellä siementään pillun puristellessa rytmikkäästi.

Neljä tuntia jatkui, ennen kuin kaikki olivat laskeneet siemenensä vaimooni. Talutimme Horkkatautisen Minnan Reiskan autoon ja lähdimme hiukan ennen aikoja kotimatkalle. Viikon jälkeen sain virallisen lisenssin oikeudesta yhtyä kaikkiin seurakunnan naispuolisiin, vaimoihin ja tyttäriin. Sitä myös käytin ja käytän edelleen.

11 kommenttia viestissä: “Vaimo saa siementä ja vierasta kyrpää”

 1. jalmari says:

  “Miten siitä Minnasta tuli yhtäkii Nina?”

  Toinen nimi on keksitty toinen oikea. Pahus sekoittuivat.

 2. gif says:

  Miten siitä Minnasta tuli yhtäkii Nina?

 3. Jussi says:

  Kiva tarina. Itse olen harrastanut parinvaihtoo useasti ja myös ryhmäseksiä.

 4. Myytikko says:

  Mielenkiintoinen juoni, tosin tekstiä ja äidinkieltä lauserakenteissa voisi muuttaa hiukan selvemmäksi.

  Belsebub on paholainen, satyyri on pukinsarvinen/sorkkainen metsänolento. Fauniksi myös kutsuttu

 5. Matti says:

  Itse aihe on todella kiihottava ja mahtava. Mutta muiden tavoin olisin kaivannut kunnon oikolukua ennen julkaisua, virheitä ja sekavia lauseita oli turhan paljon. Lieneekö kirjoittaja itsekin lauennut ennen lopetustaan, koska loppu meni sitten turhan nopeaksi. Suomalaiset nimet, etenkin Reiska, olivat hiukan huvittavia, kun rituaalissa hymistiin latinaa ja muutenkin meininki oli eteläeurooppalaista.

 6. Nym says:

  Tosi kiihottava

 7. Tsikke says:

  Voi, idea on erinomainen ja kiihottava. Kerrontakin enimmäkseen sujuvaa. Pitempi ja huolellisemmin rakennettu kertomus olisi todella hyvä. Nyt jotain jää puuttumaan. Kolme tähteä silti.

 8. samivento says:

  uuuh lisää!

 9. Töttöröö says:

  Ihan kiinnostava skenaario, mutta loppupuoli meni vähän turhan nopeasti ja tarina olisi ollut syytä oikolukea kertaalleen. Nyt Minna muuttuu yhdessä kohtaa yhtäkkiä Ninaksi ja on selvästi väärin kirjoitettuja lauseita kuten “Tytöt, oletettavasti tytöt…”

 10. ss12 says:

  mmh…kiihottavaa 😉 lisää jatkoa, ehkäpä siitä kuinka tuo olento saattaisi ottaa minnan uudelleen

 11. jeps says:

  No toivottavasti ei ole totta!! Mutta tosi hyvä tarina, hyvin kirjotettu 🙂 lisää!

Kommentoi

top