search
top

Tyttären ystävätär

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (102 votes, average: 3.74 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Hairahdus nuoreen viettelijättäreen. Ei katumusta, mutta kokemusta.a

Tyttären huoneesta kuului meteliä. Sieltä kuului musiikiksi luokiteltua runopuhetta. Joku kloppi raakkui musiikin seassa ja tytär kaverinsa kanssa lausuivat samoja sanoja kimeä-äänisesti päälle. Pirullinen kakofonia. Ja sitten naurettiin. Ovi aukesi ja tytär, viisitoistavuotias naisenalku kipitteli hameenhelmoja nostellen kohti kylppäriä. Pyöreät pakarat pikkareita kiristäen katosivat suljetun oven taakse. Ei meillä ujosteltu. Neitsytkammion ovi jäi auki ja näin takkahuoneen sohvalta huoneeseen. Siellä tyttären ystävätär, ikäkin sama, istui jalat ristissä lattialla tutkien jotain levynkantta. Minulla oli näkymä tyttöön mitä parhain. Hame jätti reidet paljaaksi aivan ylös asti ja levittyjen polvien välistä oli näkymä suoraan keltaisten pikkareiden peittämään pilluun. Sehän tuon ikäisellä jo on. Nykymuodin mukaan paita, tai puserokin oli avoin ja surutta etukumarassa istuvalla tytöllä yhteen puristuvat rinnat olivat puoliksi esillä. Tästä asiasta olin muutaman kerran huomauttanut omallekin tyttärelle. Mutta tyrmätyksi tulin kahden äänen enemmistöllä, vaimo ja tytär vastaan minä. Vaimo hieman empien, mutta kallistui tyttären puolelle.

Katselin Iltiksen yli Mintun huoneeseen. Minttu oli tyttäreni nimi, ja tiesin huoneessa itseään näyttävän tytön olevan Nanda. Oliko se oikea nimi, vai vaan kutsumanimi, niin Nandaksi häntä kutsuttiin. Hitto, minulla tuntui housuissa jotain tapahtuvan, kulli koveni, ja se tunne alkoi olemaan harvinaista herkkua ihan ajatuksien voimalla tapahtuvaksi. Vaikka ei siitä nyt niin montaa vuotta ollut, kun vaan keskittyi ja ajatteli jotain herkullista tapahtumaa tai näki hyvän vartalon, alkoi pieni elo farkuissa. Istuva tyttö lattialla nosti päätään ja hymyili. Viivytellen hän tarttui hameenhelmaan ja itseään hieman keikutellen venytti sitä kohti polviaan ja painoi helman pikkuhousujen eteen. Eihän se siinä pysynyt ja tyttö jatkoi levykannen tutkimista. Mietin, miten nainen Nanda mahtoi jo olla. Varmaan pieni sähärä karvoitus peitti häpykumpua. Karvoitus joka oli hieman tiheämpi heti häpyhuulten muodostavan vaon yläpäässä. Mintullakin oli alkanut siihen ilmestyä ensimmäiset hennot karvat, jotka nätisti lepäsivät vasten ihoa eivätkä törröttäneet joka suuntaan. Varmaan Nandallakin kehitys oli ollut sama. Minttu ei tähän päivään mennessä kovinkaan paljoa ujostellut, vaan olin saanut seurata hänen naiseksi kehitystään aivan vapaasti. Hyvä, ettei vieläkin olisi voinut hypähtää syliini ilman vaatekappalettakaan. Rinnat olivat alkaneet kehittyä jo kauan ennen karvoitusta, ja nyt ne olivatkin jo aivan naisen rinnat. Niin myös Nandalla.

Vilkaisin etumustani ja oli siinä selvästi isompi kohouma kuin normaalisti. Ujutin sormen nappien välistä kullille ja tunsin terskanpään sormessani. Sepalusbokserit olivat siitä ikävät, että kun oli vain ne päällään, sai olla tarkkana, ettei kaikki loistanut aukosta. Nyt oli hyvä, kun oli vapaa kulku sormelle suoraan kullille. Hipelöin ja painelin terskaa ja tunnustelin myös kivespussia. Se oli kuuma ja tuntui hikiseltä. Silmäni oli nauliintunut Nandaan. Saamari, tekisi mieli hieman hipelöidä tuota tyttöä. Ihmettelin itseäni, sillä en moista ollut ennen kokenut, vaikka ympärilläni liiteli kotona kaksin kappalein puolipukeista naista tuoksuen välillä vaikka mille. Nyt teki mieli ottaa koko kyrpä esille ja runkata. Mutta ei nyt sentään. Teki mieli mennä kalu kourassa Mintun huoneeseen ja työntää kivikova kulli Nandan huulille. Hillitsin itseni. Kylppärin ovi kävi ja Minttu tuli ulos oikoen lyhyttä hamettaan. Peitin sormeilevan käteni Iltiksellä Mintun mennessä huoneeseensa. Nanda nosti taas katseensa ja venytteli hameenhelmaa. Hän pisti levynkannen pois ja kuulin hänen sanovan, että menisi myös käymään veskissä.

Nanda tuli takkatuvan puolelle ja suuntasi kohti kylppäriä. Hän hymyili edelleen mennessään ohitseni ja katsahti Iltistä ja varmaan ihmetteli sen alla olevaa kättäni. Voisinpa vaan nostaa lehden pois ja kammeta mulkun sepaluksesta esiin ja näyttää tytölle loistavan terskan. -Ihme haluja minulla olikin. Tyttö katosi oven taakse ja vilkaisin Mintun huoneeseen. Siellä tyttö makasi vatsallaan sängyllä ja vispasi jalkojaan kantapäät muksahdellen vasten pakaroita. Heitin lehden vierelleni ja nousin ylös. Menin Mintun huoneen ovelle, nojasin karmiin ja kysyin:

”Minkä ikäinen tuo Nanda on?”

”Viistoista, niin kuin mäkin, mitä sitte?”

”Ei kun ajattelin vaan, kun olette niin samaa kaliiperia ja muutenkin.”

”Kai sä nyt oot sen tiennyt, ollaanhan me käyty samaa luokaa ihan ekasta lähtien.”

”En nyt niin ole funtsinut, mutta niinhän se olikin joo. Tuossa vaan ajattelin.”

”Iskä, oikeasti voisit viedä meidät Hietsuun. Mentäisiin Nandan kaa uimaan.”

”Nyt tänäänkö?”

”Nii’in, tänään.”

”Höh, no olkoon. Koska?”

”Tunnin kuluttua, about.”

”Jaa.”

Nojailin vielä hetken ja kuulin miten kylppärin ovi aukesi. Käännyin poistuakseni ja Nanda olikin jo edessäni tulossa huoneeseen. Väistin ja tunsin ihanan tuoksun, hiukset vai mikä, mutta haluni nousi. Sairasta? Ei ollut! Se oli nainen joka ohitseni meni.

”Menette sitten uimaan,” sanoin Nandalle.

”Juu, niin ajateltiin, lähdet sä meitä viemään, vai kysyikö Minttu jo?”

”Joo kysyin mä, ja lähtee se,” vastasi Minttu sängyltä.

”Heitän minä teidät sinne. Mitä jos tulisin itsekin uimaan,” kysyin ihan ilkikurillani.

”Et varmaan tule,” kirkaisi Minttu.

”Eiku tuu vaan,” sanoi tämä tuoksuva.

”Leikkiä puhuin vain, en tule,” vastasin ja menin takaisin sohvalle. Ovi huoneeseen vedettiin kiinni ja alkoi se musiikkiruno taas kuulua. Minä istuin ja unelmoin. Nuoruudesta. Painelin kullia ja tuli mieleen, että mitä jos kävisin suihkussa ja runkkaisin. Tämänlaatuista hullua ajattelin. Aikuinen mies, teinitytön kiihottama.

Tytöt vilahtivat ohitseni saunan pukuhuoneeseen:

”Pannaan biksut valmiiksi päälle,” sanoi Minttu ja nosteli jo paidanhelmaa hameen vyötärön alta. Molemmilla oli jokin pieni kangasmytty kädessään, arvattavasti juuri ne biksut. Ei kauaa kulunutkaan kun he jo ryntäsivät pelkissä bikineissä pukuhuoneesta kohti Mintun huonetta.

”Me jo ulos autolle, me tullaan ihan just,” komensi tytär, ja niinhän sitten teinkin. Suljin juuri etuoven, kun tytöt ryntäsivät takapenkille. He olivat saaneet puettuakin jotain päälleen. Eihän se näkynyt kovin runsasta olevan, se pukeutuminen, mutta peitti se nyt jotain. Kilkatus ja kalkatus takapenkiltä raikui ja älypuhelinten näytöt vilkkuivat. Siinä läheteltiin viestejä kavereille ja sovittiin tapaamisista Hietsussa.

”Tuletko iskä hakeen meidät siinä yhdeksän maissa,” kysyi Minttu.

”Jep, iskä tulee, ” vastasin,” tuletko sinä myös samaa matkaa Nanda?”

”Tulen kai, tarkistan vaan yhden jutun ensin, että menenkö kotiin vai mummille.”

Takapenkillä pulputus jatkui ja seurasin salaa taustapeilistä tyttöjä. Hyvän näköisiä neitejä kumpikin, mutta minun silmääni Nanda oli kyllä haluttavampi. Eihän nyt tytär. Olisi se mukava pientä peliä pitää nuoren naisen kanssa. Nytkin oli kulli puolikovana koko ajan kun yritin kurkkia, vilahtaisikohan vaikka rinnanpuolikasta paidan kaula-aukosta.

Jätin tytöt parkkipaikalle josta he heti katosivat kohti rantaa. Lähdin ajelemaan kotiin, sillä turhaa oli muualla odotella yhdeksää. Kotipihassa näin, että vaimokin oli tullut kotiin. Hänen autonsa naksui vakipaikallaan. Minulla oli pieni kiima päällä ja sillä ohimennen kouraisin häntä takapuolesta. Se oli hyvä takapuoli, vieläkin. Ja muutenkin hyvärunkoisena säilynyt nainen. Moni sanoisi, että pantava nainen.

”Mitä sä nyt,” ihmetteli vaimo, ”missä Minttu on?”

”Vein uimaan Nandan kanssa. Hietsuun.”

”Ok.”

Menin takaisin takkahuoneeseen ja huomasin, että Mintun huoneen ovi oli auki. Hiivin ovelle ja kurkistin sisään. Tyypillinen sekamelska siellä vallitsi, vaatteita sikin sokin. Pulloja, purnukoita kampauspöytä pullollaan. Tuolilla lojui pienet pikkuhousut ja rintaliivit. Ne eivät kyllä olleet Mintun, joten ne olivat sitten Nandan. Vilkaisin olkani yli taakse ja menin sisään huoneeseen. Nappasin pikkuhousut käteeni ja puristin ne kouraani. Hiivin takaisin sohvalle, mutta arvelin olevan parasta tehdä tutkimus kylpyhuoneen puolella. Istahdin pytyn kannelle ja avasin kourani. Mykkyrä kädessäni aukesi hiljalleen. Ohuet pitsikuvioiset, vaalean oranssiset pikkuhousut ne olivat. Levitin ne syliini ja katselin. Olivatpa kauniit ja niin pienet. Tuossa oli kohta joka painoi, ja varmaan upposikin piukan pillun häpyhuulien väliin. Nostin ne kasvojeni eteen ja kosketin pitsisellä kankaalla nenääni. Se tuoksui ja oli kuin se olisi aavistuksen ollut kosteakin. Painoin kosteutta huulille ja tunsin aivan selvästi miten pikkareista lähti kiimaisa tuoksu. Avasin sepaluksen ja pudotin farkut alas ja samalla menivät bokseritkin. Kyrpä seisoi ja huojui kuin aikoinaan kaksikymppisellä pillunvonkaajalla. Ripustin kevyen alusasun kullille ja kiiltävä kullinpää kuulsi ohuen kankaan läpi. Kiedoin koko asusteen kullin ympäri kuin kaulaliinan. Kietaisin pikkuhousut myös kivespussin ympäri. Teki mieli runkata oranssiset kaatiot yhdeksi limaiseksi mytyksi. En sitä uskaltanut tehdä, mutta pitelin pikkuhousuja nenäni edessä ja hengitin niitten tuoksua. Toisella kädellä runkkasin, hitaita vetoja ja tuntui, että kohta tulee. En sitä halunnut, sillä oli hienoa leikkiä pitkään kovalla kalulla ja unelmoida nuoresta pillusta. Nousin seisomaan ja katselin itseäni isosta peilistä miten pikkuhousut peittivät kullini. Olisin halunnut pukea ne päälleni, mutta revennythän ne olisivat. Kullinpäästä pääsi tirahtamaan tippa tai pari ja ne aioin pyyhkäistä pikkuhousuihin. Avasin housut niin, että kohta joka painuu pilluun oli esillä, ja siihen pyyhin terskan, ne pari tippaa. Lypsin hieman lisää ja sain pari uuttakin pientä helmeä tirahtamaan. Ne tekivät seuraa edellisille ja sekoittuivat Nandan omiin mehuihin. Pieni vaate oli aavistuksen kosteampi kuin äsken.

Vein Nandan pikkarit takaisin Mintun huoneen tuolille. Jätin ne siihen ilmavasti ja ajattelin niiden hieman kuivahtavan. En voinut myöskään olla koskematta ja hipelöimättä samoin oranssisia rintaliivejä. Keveät liivit olivat niinikään läpikuultavat ja kauniit. Kyllä naisten alusvaatteet ovat moninkertaisesti kauniimmat ja seksikkäämmät kuin miesten. Jätin Mintun huoneen ja menin keittiöön.

”Oletko jotenkin sairas, kuumetta tai jotain kun posket noin punoittaa,” kyseli vaimo.

”En ole sairas, ihan kunnossa olen. Ehkä tämä lämmin ilma.”

”Aika lämmin kyllä on, itsekin vaihdoin kevyttä päälle.”

”Menen hakemaan yhdeksältä tytöt.”

”No hyvä,” sanoi vaimo ja jatkoi askartaan. Hänellä ei ollut päällään minun vanha valkoinen paita. Helma ylettyi puolireiteen ja jaloissa oli varvastossut. Menin vesihanalle ja otin lasin vettä. Juodessa katselin vaimon selkää ja en voinut olla työntämättä kättäni paidanhelman alle ja kouraista pakaroita.

”Mitä helvettiä, eikö sulla ole housuja,” hämmästelin.

”Ei ole, koita edestä myös.”

Työnsin käden uudestaan paidan alle ja käsi osui lyhytkarvaisen pillun kumpareelle.

”Olet porno,” sanoin, ”tule, mennään makkariin.”

”Ei nyt, odota, illalla sitten.”

”Nyt olisi voitu hieman irrotella, kun Minttukaan ei ole kotona.”

”No voidaanhan me muutenkin.”

”No joo,” vastasin ja pää painuksissa palasin takkahuoneen sohvalle. Yritin jatkaa lukemista, mutta eihän siitä mitään tullut, kun ajatukset pyörivät Nandan pikkareissa ja koko pimussa. Hitto kun joskus pääsisi pyörittelemään nuorta tytönvartaloa.

Olin kai nukahtanut. Vaimokin näkyi tokkuvan nojatuolissa kun kännykkä soi:

”Moi, Minttu tässä, ethän sä vielä ole lähtenyt?”

”En, hyvä kun soitit. Taidettiin äidin kanssa molemmat nukahtaa.”

”Kuulle, ota sieltä mun huoneesta siitä tuolin päältä ne yhdet rintsikat ja pikkarit. Nanda unohti ottaa ne mukaan ja ei sitä voi märissä biksuissa himaan mennä. Kastuu hame ja muut paikat. Ei ne ehdi enää kuivumaankaan.” Kovaa nauramista kuului taustalta.

”Selvä, sanoin. Lähden ihan kohta.” Nousin ja menin Mintun huoneeseen. Tiesin, että vaimo katseli perääni ja sisään huoneeseen tultuani pysähdyin ja olin katselevinani ympärilleni. Sitten muka huomasin hakemani ja otin vaatteet käteeni.

”Nanda oli unohtanut nämä tänne, ja nyt minusta tehtiin alusvaatekuski,” naureskelin, ”lähden nyt heti sinne Hietsuun.

”No hyvä.”

Ajelin rauhallisesti Nandan alusvaatteet sylissäni. Ne lämmittivät farkkukankaan läpi ja mieleeni tuli, että mitä jos pistäisin pieneksi aikaa pikkarit munille, boksereiden sisäpuolelle. Avasin sepalusta ja tungin pikkarit sisään. Siellä ne olivat hieman hikisen kullin ja kivespussin seurassa härnäämässä erektiota kalulle. Se oli kovana ja nautti nuoren naisen hieman hajustetuista pikkareista. Ajaessa puristin kalua ja härnäsin itseeni vielä kovempaa himoa. Nyt kelpaisi vaan nuori, kokematon ja taipuisa neito. Semmoinen oli kohta lähettyvillä, mutta enhän minä semmoista voinut tehdä. Oli vaan paras ottaa fantasiakohteeni pikkarit pois boksereistani, sillä aloin olla perillä. Tytöt seisoivatkin jo parkkipaikan reunalla ja Nanda paineli helmojaan alas, sillä tuuli yritti tehdä tepposiaan. Minua hymyilytti kun katselin huvittuneena tyttöjä ja he yhtyivät iloisesti naureskeluuni.

”Nandalla ei ole muuta kuin hame ja paita päällään, aika jännää,” naureskeli Minttu. Ojensin Nandalle hänen kaipaamansa vaatekappaleet. Nopeasti hän oikoi pikkarit, katsoi hetken niitä ja pyöräytti ne ympäri, mutta puki ne sitten päälleen, siinä vaan auton vieressä takapenkin kohdalla. Olikohan niissä jotain outoa kun noin aluksi niitä tutki? Ei kai. Katselin taustapeilistä toimitusta ja niinpä sain nähdä pillun, sen karvoituksen ja hieman raollaan olevat häpyhuulet. Rintaliivejä Nanda ei pannut päälleen lainkaan.

”Kuule iskä, voisitko sä viedä Nandan Korsoon, sen mummin luo. Sen pitäisi mennä sinne?”

”Korsoon, no eihän sinne kovin suuri mutka tule, mutta sinut vien ensin kotiin. Äiti odottaa.”

”Joo, en mä olis muutenkaan mukaan tullut.”

”Hei, ei sun ole pakko mua viedä, nopeastihan mä pääsen junallakin. Niin se oli suunniteltukin, mutta jos vaikka assalle vaan,” sanoi Nanda väliin.

”Ei ei, kyllä minä sinut sinne heitän. Tule tuohon eteen, niin saat neuvoa reitin.”

”Niin, mutta semmoinen vaiva…”

”Eikä ole, sisään nyt likat.”

Minttu istui takana kassien kanssa ja Nanda valmiiksi edessä kun pysähdyin kotimme pihalle. Ulos nousseelle Mintulle sanoin, että kertoisi äidille mihin menen, ja että samalla poikkeisin palatessani huoltoasemalla. Sillä vilkuissa tuntui jokin renkkaavan.

”Joo, mä kerron, moi sit Nanda, nähdään ylihuomenna.”

”Moi moi.”

”Pistä Minttu kohta sauna päälle,” huusin vielä tytön perään ja kurvasin takaisin tielle. Käänsin nokan kohti Vantaata. Nanda istui vierelläni paidan ylänapit rohkeasti napittamatta. Sivulta katsoen näin rinnan ja sen todella kauniin tytönnännin. Sen terävä pää yritti puhkoa paitaa heilahdellessaan kadun epätasaisuuksien kohdalla. Lyhyt kesähameen helma valui ajoittain reittä pitkin ylemmäs ja ylemmäs. Tutut oranssiset pikkarit pilkistivät reisien välistä. Hiljaisuutta ei kauaa autossa kestänyt kun Nanda sanoi:

”Mä näin kyllä päivällä kun sä katselit mua silloin siellä Mintun huoneen lattialla. Minusta se oli kivaa.”

”Tuota,” kakeltelin, ”niin taisin katsella.” Mitäpä sitä kannatti kieltää. Tyttö oli sen huomannut ja antanut tapahtua. Huomasin Nandan kääntyvän hieman minuun ja nojasi oveen, vasen polvi nousi nojaten istuimen etuosaan ja asento tuntui tytöstä mukavalle.

”Tiedätkö, unohdin pikkarit ja rintsikat ihan tahallani. Halusin, että koskettelisit niitä.” Katsoin hieman ihmeissäni Nandaa. Mikä tuo tyttö on?

”Miksi halusit minun niihin koskevan?”

”En oikein tiedä, mä aina välillä saan semmoisia ihmeellisiä haluja. Enkä ole ihan niin kiltti kuin luullaan. Ei Minttukaan tiedä kaikkea. Olen ollut ekan kerran pojan kanssa jo kolmetoistavuotiaana. Sitten olin keväällä yhden vanhemman kanssa, se oli kaksikymmentäyksi vuotta. Olen kyllä aika ei toivottu ystävätär monen isän ja äidin mielestä heidän tyttärelleen. Nyt varmaan suutut mulle ja kiellät Mintun kanssa olemisen.” Kurvasin erään entisen pikkukaupan tyhjälle pihalle. Istuin kauan hiljaa ja katselin vaan eteeni. Nandakin oli hiljaa ja hipelöi hamettaan kunnes lähes kuiskaten sanoi:

”Mä täytän viikon kuluttua kuusitoista.” Käännyin kohti Nandaa ja katsoin suuriin silmiin. Nainenhan tämä on, ei sitä voi kieltää.

”En minä kiellä sinua Mintun kanssa olemasta. En. Olettehan te aina olleet paljon yhdessä, jo tarhaiästä lähtien.”

”Niin mutta kun nyt kerroin tämmöistä. Ei tästä kukaan oikeastaan tiedä mitään. Kaikki on tapahtunut muualla, jossain maalla kesäisin kun olen ollut kesälomilla sukulaisten luona. Siellä kaikki minusta tekee niin.”

”Olet kyllä kokenut aika nuoreksi.”

”Niin oon, mutta mä samalla tykkäänkin vähän siitä. Mä tykkään kivoista ihmisistä, hieman vanhemmista, niinkuin sinä. Pojat on semmoisia lapsia. Enkä mä ole ollut kuin kolmen kanssa.”

”Kyllähän sinäkin olet mukavan tuntuinen tyttö.”

”Haluaisitko sä koskea minua? Ei sitä kukaan saisi tietää. Haluaisin että tekisit niin.”

”Koskea sinua, siis niin, että koskettelisin sinua.”

”Niin,” vastasi Nanda ujosti ja otti kädestäni kiinni ja vei sen ensin rinnalleen ja siitä paidan alle. Sieltä sitten penkillä lepäävän reiden sisäpinnalle.

”Hyväile mua vähän. Mua ei oikeastaan enää kukaan kotonakaan halaa, ja minä niin haluaisin. Hyväile molemmin käsin, ei täällä kukaan näe.”

”Voi sinua,” sanoin ja ojensin toisenkin käteni Nandan reidelle. Hyväilin hiljaa sitä ja tunsin jo sammuneen kiiman taas heräävän. Katselin nojaten päätä niskatukeen Nandaa joka katseli minua kasvoihin ja aisti käteni liikkeet sisäreidellä. Vein kättä lähemmäs pikkuhousujen peittämää pimppiä ja ojensin pikkusormea. Se osui häpyhuulille ja Nanda hieman värähti. Hän katseli edelleen kasvojani ja avasi yhden napin lisää paidastaan.

”Suutele tänne,” hän kuiskasi, ja katsahti rintaansa, ”ime.” Kumarruin ja avasin paitaa hieman lisää. Molemmat rinnat olivat esillä ja paljaana. Nännit nöpöttivät kutsuvina. Härnäten. Nännipihat olivat pienet ja kovat rusinat hehkuivat. Suutelin nänniä, otin sen suuhun ja puraisin aivan varovasti. Kastelin kummankin rinnanpään sylkeeni ja puristin sopivasti kouraan mahtuvia rintoja. Nanda otti niskani takaa kiinni ja veti pääni ylös ja hän suuteli suutani. Suukkoja sateli poskille, nenäpielet saivat osansa ja otsa. Tunsin käden painalluksen haaroissani. Käsi tunnusteli kovaa kankea ja sitten rohkeasti puristi sitä. Sormet leikkivät vyöllä ja avasivat sen. Napit avautuivat ja lämmin käsi sukelsi avonaisesta bokserien aukosta sisään. Hetken käsi etsi sieltä jotain kunnes löysi kivespussin ja kivekset. Käsi leikki niillä ja hellät puristelut oli tehdä minut hulluksi. Sitten käsi siirtyi mittailemaan kullia ja sormi hiveli terskanpäätä. Pieni puristus etusormen ja peukalon välissä sai pienen tipan taas tirahtamaan. Sen myös Nanda huomasi ja levitti sitä sormella yli terskan.

”Koita mua tuolta pikkareiden alta.” Pistin käteni uudelleen reidelle ja vein sen lähelle pillua. Ujutin sormen pikkareiden reunasta sisään, mutta ne olivat niin piukat, että luulin tekeväni Nandalle kipeää.

”Odota, mä otan ne pois.” Nanda kohottautui hieman ja ujutti hankalat pikkarit pois. Nyt näin kauniin pillun, sen vaalean karvan jonka läpi näin häpykummun ihon. Häpyhuulten välistä pilkisti häpykieli ja alempaa vielä vaaleanpunainen kissankieli. Sivelin sormella häpyhuulia ja raotin niitä aivan vähän. Painoin sormen hieman syvemmälle ja tunsin sormessa kosteuden, oikeastaan märkyyden.

”Pistä se sisään, syvemmälle,” pyysi Nanda. Varovasti upotin sormen sisään. Muistin, ettei se voinut sattua, sillä olihan Nanda jo kokenut isompiakin asioita. Tiukka se oli ja puristi sormea, mutta oli liukas. Kiersin sormea märässä lähteessä joka tuntui erittävän aina vaan lisää märkyyttä. Se oli kastellut jo pillua ulkopuoleltakin.

”Saanko mä antaa suukon tuohon,” kysyi Nanda ja vilkaisi kulliani, ”mä en ole semmoista ennen tehnyt.”

”Saat, totta kai saat jos kerran itse haluat,” vastasin kun Nanda oli jo kumartamassa kohti kullia. Käsi tarttui varresta ja tunsin miten terska osui huuliin. Huulet liikkuivat edestakaisin terskalla, suljetut huulet. Sitten ne vähän avautuivat ja terska osui jo hampaisiin. Siinä se hetken hankasi kunnes hampaat vähän raottuivat ja lopuksi haukkasivat koko nupin kielelle. Tunsin imemisen ja tunsin kielen kiertelyn. Käsi teki hidasta runkkaavaa liikettä. Olimme epämukavassa asennossa etupenkillä. Minä uitin sormea pillussa ja Nanda imi kullia.

”Mennään takapenkille,” sain sanottua.

Olin siirtänyt auton hieman paremmin piiloon ja istuimme nyt takapenkillä. Tai oikeastaan olimme kietoutuneet toisiimme. Ei takapenkkikään mikä hyvä paikka ollut.

”Nanda, luuletko, että voisimme tehdä sitä?”

”Luulen ja voimme,” vastasi tyttö naurahtaen, ”tämä auto on kyllä aika huono paikka.”

”Niin on, mutta odota, otan farkut pois ja työnnän etupenkit eteen.” Tein niin ja sain jalat etupenkkien välistä kauas eteen. Retkotin vasten selkänojaa ja nostin Nandan istumaan päälleni. Bokserit olivat polvissa. Pillu oli kovan kullini päällä. Häpyhuulet olivat avonaisina molemmin puolin kullia. Otin varresta kiinni ja nostin hieman Nandaa ja ohjasin terskan ihan aukolle. Kaksi kuumaa kohtasivat.

”Pistä se sinne varovasti, se on niin iso,” sanoi Nanda ja oli hieman arka.

”Olen varovainen, sano jos sattuu.” Laskin aivan hitaasti Nandaa kalulle. Pillu tuntui kireälle mutta samalla liukkaalle. Hitaasti kalu upposi ja Nandan kasvoilla oli jännittynyt ilme.

”Nyt hiukan sattuu, odota vähän.” Lopetin ja lepäsimme hetken. Tunsin miten pillun jännitys laantui ja se alkoi lähes imemään kalua sisäänsä. Nanda hymyili jo ja oli vapautuneen näköinen. Kaikki sujui ja hetken kuluttua tunsin kalun osuvan jossain syvällä esteeseen. En halunnut sitä alkaa venyttämään vaan aloin yhteistuumin Nandan kanssa hiljakseen panemaan. Nanda ponnisti lattiasta ja minä nostelin häntä lantiosta. Hiki oli nousut kummankin otsalle kun ahersimme. Nandan rinnat olivat melkein kiinni kasvoissani ja painoin suuni niille.

”Nanda, voi olla, että heitän sinut nopeasti pois päältäni, ettei tapahdu vahinkoa. Älä pelästy.”

”En,” huohotti tyttö. Minulla oli lähes koko päivän himon ja kiiman tuottama valmius, ja ei kovin kauaa tarvinnut takapenkillä voimistella, kun minulta jo tuli. Nostin Nandan nopeasti pois päältäni ja vedin bokserit hieman ylemmäksi ja annoin kaiken tulla sinne. Ja sitä tulikin.

”Anna kun katson minkälaista se on,” sanoi Nanda ja kurkisti boksereihin, ”tuleeko sitä noin paljon, ja sehän kasteli ihan kaiken. Katso, siitä kärjestä tulee vähän vieläkin.” Nandan sormi levitti spermaa terskan kärjessä.

Seisoimme auton ulkopuolella, piilossa mahdollisilta katseilta. Nanda piteli helmojaan ja pyyhki takakontista ottamani talouspaperilla pilluaan.

”Tää on vähän turvonnut,” totesi Nanda ja jatkoi pyyhkimistään. Minä olin ottanut bokserit kokonaan pois ja piilottanut ne takakonttiin. Vedin paljaat farkut jalkaan.

”Pääsiköhän Nanda meiltä mopo karkaamaan?”

”Ei päässyt, ei ainakaan minusta.”

”Mutta kuitenkin, aika vaarallista peliä pelattiin.”

”Kuinka niin, minähän tätä halusin.”

”Kai me kumpikin halusimme,” sanoin, ”mutta on kai paras, ettei tule tavaksi.”

”Niin kai, mutta kyllä joskus kuitenkin vois. Tai ei kai sentään.”

”Tulet vaan meille Mintun luona käymään, kuten ennenkin,” jatkoin, ”moikkaillaan ja kuskaan vaikka taas Hietsuun.”

”Ja Korsoon,” naureskeli iloinen Nanda.

Hieman ennen Nandan mummilaa pysähdyin hetkeksi. Annoimme keveitä suukkoja toisillemme. Nanda pyrähti sitten portista sisään mummin luo ja minä tein kadulla u-käännöksen ja ajoin kotiin. Matkalla haistelin sormeani, nuolin sitä, naisen tuoksuista. Hieman pelkäsin kyselyitä viipymisestäni, mutta eipä mitään. Pelkäsin vaimoni kiristävän minut rakasteluun kuten aiemmin oli sanonut, mutta saunassa sitten alkoi hänellä uni painamaan silmää niin, että sekin unohtui. Minua jännitti Nandan seuraava kohtaaminen. Vakaasti olin päättänyt olla enää sekaantumasta noin vaaralliseen touhuun.

9 kommenttia viestissä: “Tyttären ystävätär”

 1. petopedoko says:

  Hemmetin hyvä tarina. Ja suotavaa olisi, jos jotain jatkoa “draamaan” tulisi. Ihan semmoista aikuisten juttua, mutta kuitenkin tyttö nuorena.

 2. Ketsu says:

  Oikein hyvää tekstiä!
  Muiden mielipiteistä poiketen, tee lisää mutta älä sekaa vaimoa ja tytärtä tähän. Tämä on hyvä ihan tälläisenä, kahdenkauppana.
  Ja loppu puuttuu. Tee vielä huima loppu tarkemmin kerrottuna. Totta on että ei aina tarvi räjähtävää loppua kuten joku sanoi mutta tälläisen esimerkillisen johdattelun jälkeen sitä jää ehdottomasti kaipaamaan ja loppu jää jopa hieman tylsähköksi. Mutta jatka tästä!

  Ps. Nanda? 😀

 3. dividead says:

  Lisää vaan jatkoa tälle.

  Mukavaa luettavaa.

 4. mkt says:

  seraava kohtaaminen Nandan kanssa, tytär mukaan
  tyttären kanssa ensimmäinen kerta

 5. Eirn says:

  Joo, enemmän vuorosanoja…Ja mikä ihmeen “Nanda”? Taitaa olla joku kirjoittajan nuorena keksimä ufonainen 😀 😀
  Muuten tosi hyvä tarina!

 6. Onja says:

  Tässä oli jotain niin sujuvaa ja kokeneen kertojan tekstiä. Helppotajuista ja virheetöntä etenemistä. Johdattelu on minusta a ja o, ja tässä se oli esimerkillistä. Eikä minua mitenkään häirinnyt se, että se niin tyypillinen loppuhuipennus räjähtävine ja yhtäaikaisine orgasmeineen puuttui. Erotiikka on muutakin kuin siemennesteen yltäkylläinen tulviminen ja nautinnon tuskaisia huudahduksia kuvaava seloste.

 7. odonte says:

  Hyvä. Kuitenkin jotain jäi heikoksi eli huipennus. Tosi hienoa johdattelua, mutta itse pääasia jäi vajaaksi, olisi antanut paljon enemmän mahdollisuuksia. Tarina omaa erittäin hyvät jatkomahdollisuudet, toivottavasti kuulemme vielä.

 8. noitapilli says:

  Todella hyvin kirjoitettu, kiitos. Noin hyvään tarinaan voisi toivoa jatkoakin. Ehkä kertoja voisi pyörtää ajatuksensa olla tekemättä jatkossa tuollaisia…? 🙂

 9. Mävaan says:

  Ihan hyvä tarina, jatka tästä ja lisää vaimo ja tytär mukaan noveliin.

Kommentoi

top