search
top

Kaksi lapsuudenystävää löytävät uuden ulottuvuuden suhteestaan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (106 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...

Tarina sijoittuu jonnekin Yhdysvaltojen itäosaan.

Hänen nimensä oli Caroline. Hänen perheensä muutti naapuriimme kun olin vain nelivuotias, mutta jotenkin yhä muistan sen. Aikaisin muistoni hänestä on kun olimme muutaman kaverin kanssa leikkimästä piiloleikkiä pihapiirissä; hän ilmestyi paikalle ja pyysi päästä mukaan. Äitini oli usein muistuttanut minua olemaan aina kohtelias tytöille, joten toivotin hänet tervetulleeksi mukaan. Tämän jälkeen Caroline oli mukana kaikissa tekemisissämme, ja ajan kuluessa meistä tuli erottamattomat. Muut ystäväni tuntuivat pitävän häntä yhtenä pojista, mutta minulle hän oli kuin pikkusisko.

Vaikka hän oli minua vuoden nuorempi, oli hän vain muutaman sentin lyhyempi ja vähintään yhtä hyvässä kunnossa kuin minä. Hän pärjäsi meille pojille helposti missä tahansa jalkapallosta hippaan. Vain kädenväännössä olisin voittanut hänet helposti. Hän olisi voinut voittaa minut helposti monessakin asiassa; hänellä oli uskomaton heittokäsi ja hän oli erinomainen pikajuoksija. Oli itsestäänselvää että kunnioitin häntä suuresti, enkä vain hänen fyysisten ominaisuuksiensa ansiosta. Hän oli älykäs ja hauska, aina vitsailemassa, valaisemassa synkimmänkin tunnelman positiivisuudellaan, ja hän hymyili helposti.

Hän leikki ”yhtenä pojista” kunnes olin 14 ja hän 13. Jotenkin, hitaasti mutta varmasti, kaveriporukkamme kasvoi erilleen. Minä ja pojat kävimme elokuvissa ja vietimme aikaa kauppakadulla notkuen ja hän meni tyttökaveriensa kanssa tekemään mitä tyttöporukat nyt sitten tekevätkään. Hän ja muut kaverini eivät nähneet enää toisiaan. Meitä kahta ei kuitenkaan mikään erottanut. Näimme toisiamme yhä lähes päivittäin, kävimme melomassa kesäisin, luistelemassa talvisin, tai istuimme vain takkatulen äärellä ja puhuimme asioista, kaikenlaisista asioista. Välillämme ei ollut esteitä.

Tuon vuoden aikana monet asiat muuttuivat. Joskus yllätin itseni katsomasta vastakkaisen sukupuolen edustajia aivan uudessa valossa, kuin olisi ollut jotain mitä oisin halunnut heille tehdä. Samaan aikaan, Caroline tuntui kehittävän yhä kiinnostavampia ja kiinnostavampia fyysisiä ominaisuuksia. Kuin tyhjästä, hänelle ilmestyi pari söpöimpiä, pyöreimpiä ja terhakoimpia tissejä jotka ovat ikinä koristaneet tytön rintaa. Puhun nyt sellaisista rinnoista joita eivät tunnu kiinnostavan painovoiman lait, mutta joihin liikkeen lait vaikuttavat normaalisti, aina pomppien ylös alas kun hän liikkui. Niiden huomattavasta koosta huolimatta ne aina sojottivat suoraan eteenpäin kuin kunnianosoituksena itse Aphroditeelle. Hänen hiuksensa olivat aaltoileva sekoitus kullanruskeaa ja kastanjaa, nuorempana hän oli pitänyt ne poikamaisen lyhyinä, mutta nyt hän oli antanut niiden kasvaa ja ne olivat jo puoliväliin selkää. Hänen silmänsä olivat sinivihreät, ja ne tuntuivat kirkastuneen viime vuosina, kuin heijastaen hänen kirkasta persoonaansa. Hänellä oli suloinen, terävä nenä ja hänen täyteläiset huulensa muodostivat erittäin feminiinisen kaaren, usein leviten tyrmäävään hymyyn.

Hänen vartalonsa oli hieman naisellisempi versio maailmanluokan urheilijan vartalosta. Hänen rintansa olivat suuremmat ja lantio leveämpi, mutta grammaakaan näkyvää rasvaa hänessä ei ollut, vain kiinteää lihasta. Hänen litteältä vatsaltaan saattoi jopa erottaa vatsalihasten muodot. Hänen reitensä olivat vahvat mutta naiselliset, ja olivat hieman kapeammat aivan ylhäältä, niin että hänen seisoessaan jalat yhdessä niiden väliin jäi pieni rako. Hänen perseensä oli ulostyöntyvä, sydämen muotoinen. Hänen pakaransa olivat kaikesta hänen harrastamastaan juoksemisesta hyvin kehittyneet, niiden muodot näkyivät sopivista vaatteista seksikkäästi läpi.

Vasta viime aikoina olin alkanut kiinnittää huomiota hänen tällaisiin ominaisuuksiinsa, ja joskus kun ajattelin häntä näin, tunsin outoa kutinaa sisälläni. Samoin tavoin, oma vartaloni oli kehittymässä; huomasin lihasteni kasvavan lähes ilman harjoittelua. Karvoitusta ilmestyi paikkoihin joissa sitä ei ennen ollut ja ääneni madaltui. Penikseni tuntui kasvavan, ja välillä se kasvoi hetkellisesti entisestään, muuttuen pitkäksi ja kovaksi, tuntuen siltä kuin se olisi kaivannut jotain. Näihin aikoihin isäni tuli juttelemaan kanssani kahden kesken, ja puhuimme pitkään seksistä, tytöistä, fyysisesti ja henkisesti aikuiseksi hiljalleen kasvamisesta. Perheemme oli aina ollut hyvin avoin, eikä asia vaivannut minua vähääkään.

Kaiken tämän aikana Caroline ja minä näimme toisiamme jatkuvasti, mutta välillä tuntui kuin välillemme olisi kehittymässä tiettyä jännitystä, ei välttämättä pahanlaista; tuntui kuin olisi ollut jotain mitä molemmat halusimme sanoa tai tehdä muttemme oikein tienneet mitä se oli. Joskus, kun istuimme hänen kotonaan vanhan takkatulen edessä, paksulla, pörröisellä matolla jutellen päässämme pyörivistä ajatuksista, saatoin yllättää itseni tuijottamasta hänen huuliaan, yrittäen lukea niiden lähettämää äänetöntä kutsua, tai katsoen hänen paitansa sisältä pilkottavaa rintaa, miettien kuinka kauniilta se näytti, miltä se tuntuisi kädessäni. Välillä katsoin häntä silmiin ja näin jotain hänen hymynsä takana, kuin hänen kirkkaat silmänsä olisivat kätkeneet kysymyksen johon me molemmat olisimme osanneet vastata.

Eräänä kuumana kesäiltana, kolme päivää ennen Carolinen kuudettatoista syntymäpäivää, vanhempamme olivat poissa kotoa, yhdessä jonkinlaisella avioliittoleirillä viikonlopun ajan, ja minä ja Caroline olimme hänen kotonaan, suunnitelmanamme katsoa jokin elokuva ja juoda kuumaa kaakaota. Hänen perheellään oli valtava olohuone, katto oli ainakin neljän metrin korkeudessa. Heillä oli 66 tuuman taulutelevisio ripustettuna tutun takkatulen ylle ja sitä vastakkaisella seinällä iso, pehmeä sohva. Huoneessa oli vain yksi, suuri ikkuna josta loistava kuunvalo valaisi hämärää huonetta istuessamme vierekkäin sohvalla. Ilmastoinnin ansiosta sisällä oli mukavan viileä, mutta ulkona oli vähintään 25 astetta lämmintä vaikka kello oli yksitoista ja aurinko oli laskenut aikaa sitten. Olimme viettäneet päivän uiden ja aurinkoa ottaen isolla uima-altaalla jonka kaksi perhettämme jakoivat.

Elokuva oli romanttinen komedia, melko hyvä sellainen, mutta keskityimme silti lähinnä jutteluun elokuvan sijaan. Seksuaalisesti latautunut kohtaus ruudulla sai meidät keskittämään huomiomme elokuvaan hetkeksi: yllättävä suudelma sytytti intohimoisemman huulten, sitten vartaloiden syleilyn, kunnes nuo kaksi hahmoa makasivat lattialla toisiinsa kietoutuneena, hyvin samannäköisellä matolla kuin millainen edessämme oli.

”Vastaa rehellisesti, oletko koskaan suudellut tyttöä noin?” Hän kysyi minulta.
”Minä?” Naurahdin. ”En todellakaan. Ja luuletko etten olisi kertonut jos olisin?”
”En tiedä, et sinä aina kerro minulle *kaikkea*.” Hän virnuili.
”Kerronpas! Kerroin jopa siitä kun olin unohtanut uimahousuni kotiin ja opettaja pakotti minut uimaan pitkissä kalsareissani, muistatko?”
Hän nauroi sydämellisesti.
”Mahtoi olla aikamoinen näky, olisinpa ollut näkemässä! Mutta en ole kertonutkaan että minä olen itseasiassa suudellut erästä poikaa.”
”Todellako?” Tunsin äkillisen, käsittämättömän vihan purkauksen sisälläni. ”Ketä?”
”Kimmyä, tiiedätkö sen hieman syrjäänvetäytyvän pojan koulusta. Kerran koulun jälkeen hän tuli luokseni ja tarjosi 20 dollaria jos seuraan häntä. Olin ymmälläni, mutta 20 dollaria on paljon rahaa eikä hän olisi voinut tehdä mitään ilman suostumustani, joten seurasin häntä. Hän johdatti minut tyttöjen vessaan koulun itäsiiven perällä, siihen vessaan mitä kukaan ei käytä, ja kun olimme kahden, hän tarjosi toiset 20 dollaria jos pussaisin häntä. En todellakaan olisi halunnut, mutta oli vaikea sanoa ei niin paljolle rahalle niin vähästä vaivasta, ja kuinka iso juttu voi yksi pusu olla? Joten… pussasin häntä nopeasti ja lähdin.”
”Vau… oletko tosissasi?”
”Jep.”
”Okei… mutta eikö mielestäsi ole vähän typerää, että ensimmäinen suudelmasi oli tuollainen?”
”No jaa, itse en oikeastaan edes laskisi sitä. Siinä ei ollut tunnetta mukana, eikä se edes ollut suudelma, pelkkä pieni pusu huulille.”

Seurasi hetken hiljaisuus, ja molemmat keskityimme taas elokuvaan. Elokuvan mies ja nainen makasivat sängyllä vierekkäin, lusikka-asennossa, kuiskaten kauniita asioita toistensa korviin.

”Luuletko että se on sellaista?” Hän mietti ääneen. ”Tarkoitan, luuletko että kun suutelet jotakuta josta todella välität, pääsi pyörii ja polvet menevät heikoiksi ja sillä tavalla?”
”En tiedä… kai saamme selville joskus.”
”Etkö haluaisi tehdä sitä?” Hän kuiskasi.
”Tehdä mitä?”
”Mennä naku-uinnille kuunvalossa. Ei vaan suudella jotakuta, tyhmä!”
”En tiedä, kyllä kai… jos minulla olisi tyttöystävä, kai haluaisin suudella häntä… mutta hei, mitkä ovat mahdollisuudet siihen että koskaan saisin tyttöystävän, aika lähellä nollaa veikkaisin minä!”
”Noh, älä noin sano, löisin vaikka vetoa että löytyy laumoittain tyttöjä joista olisi ihanaa olla tyttöystäväsi, tai suudella sinua!” Hän vakuutteli.
”Kiitos… kai. Vaikken silti usko sinua.”
”Tiedätkös mitä, todistan sen sinulle.”

Ja ilman varoitusta, hän suuteli minua suoraan huulille. Tunsin hänen huultensa lämmön ja haistoin hänen parfyyminsa jasmiinin. Hänen huulensa sulivat omiini ja nenämme hieraisivat toisiaan vasten. Hänen kätensä nojasi tukea reiteeni ja hänen pitkät hiuksensa muodostivat verhot huultemme syleilyn ympärille. Yllätyin ja hieman säikähdinkin, ja yritin nojata taaksepäin, mutta hänen suudelmansa vain painoi minut sohvaa vasten. Ajan kuluttua, joka saattoi olla mitä tahansa kolmen sekunnin ja kolmen minuutin väliltä, hän erkani, pysähtyi paikoilleen ja tuijotti minua. Minä tuijotin takaisin. Sydämeni löi kuin rumpu, nuolaisin huuliani ja maistoin hänen suudelmansa, tunsin hänen vartalostaan hohkaavan lämmön, haistoin hänen suloisen tuoksunsa. Hän hengitti raskaasti.

”Joten…” Hän aloitti.
”Kyllä…” Kieleni tuntui paksulta suussani.
”Se oli…”
”Hauskaa, jep…”
”Päässäni pyörii ja polveni tuntuvat edelleen heikolta, tässä on kai tosi kyseessä!” Hän nauroi heleästi ja virnuilin hänen kanssaan, mutta hän vakavoitui äkkiä uudestaan.
Hän oli yhä nojautuneena ylleni, tuijottaen minua, silmiäni, huuliani, silmiäni uudelleen, liikkumattomana.
”Haluatko… öh…” Kuiskasin.
”Uudelleen? Jep…”

Korotin asentoani ja nousin häntä vasten, painaen huuleni hänen huuliaan vasten. Alahuuleni hänen huultensa väliin, hänen täyteläinen ylähuulensa omieni väliin. Kevyesti hieroimme huuliamme toisiaan vasten, muutimme kulmaa, vaihdoimme huultemme asentoa, erkanimme suudelmasta vain vajotaksemme siihen välittömästi uudelleen. Hän kaatui päälleni ja nojasin sohvaa vasten, kiedoin käteni hänen ympärilleen ja vedin hänet lähelleni, halusin tuntea hänet vartaloani vasten.

Käteni tutkivat hänen selkäänsä suudelmamme muuttuessa kuumemmaksi, intohimoisemmaksi, haluavammaksi. Toinen käteni seurasi hänen tummanruskeita kiharoitaan ylös hänen selkäänsä, kaulaansa, lopulta sotkeutuen hänen hiuksiinsa, leikkien niillä, vetäen häntä syvemmälle suudelmaan. Hänen huulensa avautuivat, ja tunsin hänen kuuman hengityksensä huuliani vasten. Hänen kielensä kosketti huuliani kevyesti, ja vaistomaisesti toivotin sen tervetulleeksi, avaten oman suuni, tervehtien hänen kieltään omallani. Joka kerta kun kielemme koskettivat, lämpimät väreet hiipivät selkärankaani alaspäin. Kielemme tanssivat, hieroivat toisiaan, nuolivat huulia, suun sisäpintaa. Suutelimme ikuisuuden, ja kun hän vihdoin nojautui taaksepäin, olimme molemmat hikisiä, hengitimme raskaasti, huulemme kiiltäen syljestä.

Minusta tuntui kuin tunne joka oli aina asunut sydämessäni olisi yllättäen tullut eloon ja täyttänyt minut lämmöllä. En voinut olla hymyilemättä. Hän hymyili takaisin, kauneinta, lämpimintä, rakastavinta hymyä ikinä, ja tiesin että hän tunsi samoin.

”Mitä sanot jos menisimme naku-uinnille kuunvalossa?” Caroline sanoi hiljaisella äänellä.
Sanaakaan sanomatta nousin ylös, tartuin häntä kädestä ja johdatin hänet ulos. Talojemme yhteistä pihaa ympäröi korkea kuusiaita, koristi kaunis, äitiemme ylläpitämä kukkatarha ja vallitsi korkea, kiekkoa heittävää miestä esittävä patsas. Allas oli ovaalin muotoinen, toinen pää vain nilkkoihin asti ja ja toinen kaulaan asti syvä. Päivän jäljiltä lämmin vesi höyrysi kevyesti viileässä yöilmassa. Ainoan valon tarjosi täysikuun loiste, säteet kimmeltäen veden pinnalla. Kun pääsimme altaan reunalle, hän päästi kädestäni irti. Hän tarttui liian isoa, villaista paitaansa vyötäröltä ja veti sen päänsä yli, ja heitti maahan. Siinä hän seisoi, unelmieni tyttö, punaisissa pitsirintaliiveissään ja tummanharmaissa collegehousuissa. Housujen vyönauhan alta pilkottivat yhteensopivat pikkuhousut. Hänen pystyt, rintaliiveihin verhotut rintansa vetivät silmiäni puoleensa lähes vastustamattomasti.
”Sinun vuorosi.” Hän sanoi hymyillen.

Vedin sinisen hupparini pääni yli ja annoin sen tippua maahan. Sen alla, minulla ei ollut mitään peittämässä lihaksikasta ylävartaloani. Hänen silmänsä vaelsivat, hivellen käsivarsiani, rintakehääni, vatsalihaksiani, ja huomasin hänen katsovan minua aivan uudessa valossa. Hiljaa, hän alkoi riisua housujaan, paljastaen pitkät, ruskettuneet jalkansa, samalla kun riisuin omat housuni. Seisoimme hetken hiljaa, katsellen toisiamme. Hän liikkui ensimmäisenä jälleen, kurotti selkänsä taakse ja avasi rintaliivinsä, ja antoi niiden pudota maahan. Silmäni, ja jokin muukin, pomppasivat. Carolinen upeat, naiselliset kummut sojottivat suoraan minua kohti, hänen pienet, ruusuiset nänninsä kovana viileästä ulkoilmasta. Ne olivat vielä paljon kauniimmat kuin mitä olin kuvitellut, tunsin kovettuvani nopeasti tämän näyn edessä. Hitaasti ja vaivalloisesti, onnistuin nostamaan silmäni katsomaan häntä silmiin, näin hänen hymynsä, ja molemmat aloimme riisua viimeistä vaatekappalettamme. Minulle tämä tuotti pieniä vaikeuksia sillä olin kova kuin kivi, mutta viimein penikseni vapautui kalsareistani. Silmäni kiinnittyivät hänen hitaasti paljastuvaan jalkoväliinsä. Ensin näkyviin tuli ohut viiva vaaleaa karvoitusta, joka loppui äkillisesti hänen karvattomien huuliensa yläpuolelle. Hänen pillunsa huulet olivat kevyesti puristuneet yhteen, kuin toinen suu, ja kun ne paljastuivat, penikseni hyppäsi ja minulta tuli pisaran verran. Niin tyrmäävä oli tämä näky, etten edes huomannut suuni putoavan auki. Carolinen pillu oli seksuaalisinta mitä olin elämässäni nähnyt. Tuijotin ja tuijotin ja tunsin mikäli mahdollista kovettuvani edelleen kunnes penikseni tuntui olevan lähellä räjähtämistä. Kun vihdoin nostin silmäni, hän tuijotti omaa jalkoväliäni edelleen.
”Olet niin komea…” Hän kuiskasi.
”Olet kaunein nuori nainen kenet olen elämässäni nähnyt.” Vastasin.
Otin askeleen häntä kohti, hän otti yhden minua kohti, kunnes hän oli aivan vierelläni, ja vedin hänet minua vasten. Penikseni sujahti hänen jalkojensa väliin, hänen kiinteät rintansa painuivat rintakehääni vasten, ja suutelin häntä nälkäisesti. Hänen kielensä sukelsi suuhuni, kuin hän olisi yrittänyt päästä vartaloni sisälle, ja kun liu’utin omani hänen suuhunsa, hän imi sitä syvemmälle. Yllättäen hän lopetti suudelman.

”Haluaisin tehdä sinulle jotain.” Hän sanoi hiljaa. ”Toivon että pidät siitä.”
Sen sanottuaan hän työnsi minut yhteen altaan reunalla olevista aurinkotuoleista. Sauvani seisoi ylväänä, vähät välittäin painovoimasta kuten hänen rintansa. Sain ihastella hänen vakoaan lähietäisyydeltä hetken ennen kuin hän polvistui jalkojeni väliin. Hänen asettuessaan mukavasti hänen hiuksensa hivelivät seisovaa penistäni ja kiveksiäni, mikä tuntui uskomattoman kiihottavalta. Hän tarttui penikseeni varovaisesti, tunnustellen sitä pienessä kädessään. Hänen kosketuksensa tuntui uskomattoman hyvältä.
”En ole koskaan nähnyt miehen… kalua… ennen. Mitä odotinkaan ei se ollut mitään näin… kiehtovaa, näin kaunista.”
Hän liikutti kättään hitaasti ylös alas muutaman kerran, lähettäen nautinnon salamoita vartaloni läpi.
”Äitini kertoi minulle kerran asioista, asioista joista hän sanoi poikien pitävän, asioita joita voisin tehdä jos poika ansaitsi sen… ja en halua mitään niin paljon kuin tuottaa sinulle nautintoa.”
Hän veti esinahkaani taaksepäin, paljastaen penikseni purppuranpunaisen pään. Hän katseli sitä hetken, ja värisin odotuksesta, osittain hieman pelokkaana, osittain äärimmäisen innostuneena. Äkkiä, hän painoi huulensa sen kärjelle, juuri pienen aukon kohdalle, ja suuteli sitä kevyesti. Värähdin tuolissani kun tunsin hänen pehmeät, lämpimät huulensa herkimpien kohtieni päällä. Kun rentouduin jälleen, hän vetääntyi, ja ilman varoitusta sukelsi uudestaan alas, avasi huulensa ja antoi niiden liukua penikseni herkkää ihoa pitkin. Kun hänen suunsa ja kielensä ympäröivät kullini, valtava nautinto sai minut jähmettymään tuoliini. Tuntui kuin jokainen tuntohermoni olisi siirtynyt penikseni kärkeen, jota hänen lämmin, kostea ja pehmeä suunsa hyväili. Hänen huulensa olivat puristuneet juuri kärjen alapuolelle, ja hänen kielensä liikkui hitaasti sen ympärillä, tutkien sitä. Kun tunsin kielen liukuvan terskan herkän alaosan yli, värähdin ja minulta tuli tippa spermaa hänen suuhunsa. Nuoltuaan kaluani suussaan elämäni siihen asti parhaan hetken ajan, hän alkoi liikuttaa huuliaan ylös alas varttani pitkin, syventäen nautintoani entisestään. Hän näytti uskomattoman kauniilta kun olin hänen suussaan, hän katsoi minua silmiin, kuin kysyen ”tuntuuko tämä hyvältä?”, tietäen että se tuntui. Hänen rintansa heiluivat kevyesti hänen imiessään, hänen hiuksensa valuivat eteen uudestaan ja uudestaan ja hän työnsi ne sivuun. Joka hetki hänen työskentelynsä tuntui paremmalta ja paremmalta, tunsin lämmön leviävän peniksestäni koko vartalooni. Hitaasti ja ihanasti nautintoni nousi hänen lämpimien huultensa liukuessa pehmeästi kärjen yli ja vartta pitkin, kielen pyöriessä terskan ympärillä. Tunsin hänen suunsa liikkeet paremmin ja paremmin koko ajan, kunnes nautintoni oli niin intensiivistä että tunsin pakottavaa tarvetta huutaa. Suloinen paine kasvoi, nousten penikseni vartta pitkin, jalkani jännittyivät, selkäni taipui kaarelle, maailmaa järisyttäviä nautinnon salamoita kulki vartaloani pitkin… ja hän lopetti imemisen, jättäen minut haukkomaan henkeäni.

Kun hän hyväili minua suullaan, hän oli sytyttänyt minussa lähtemättömän halun. Polttavan, palavan halun, joka halusi aina lisää ja lisää. Halun joka uusiutuu aina uudelleen kouristuksena, kaipuuna. Oli kuin hän olisi lumonnut minut, tuhonnut koko maailmani ja rakentanut sen uudelleen paljon kauniimpana.

Hän istui edessäni hymyillen osittain ujosti, osittain pirullisesti, pitkä, hänen syljestään kiiltävä kaluni senttien päässä hänen kasvoistaan, osoittaen suoraan hänen huuliaan kohti, sykkien kuin ilmaisten haluaan päästä takaisin niiden väliin.
”Se oli… uskomatonta…” Onnistuin viimein sanomaan.
Hän väläytti upeaa, valkeaa hymyään.
”Ihanaa että pidit siitä. Minusta se oli ainakin hauskaa! Se on niin lämmin, ja jollain tavalla todella kova ja pehmeä yhtä aikaa… ja se on niin… sinä. Tuntuu kuin suutelisin koko vartaloasi yhtä aikaa kun suutelin sitä.”
”Mitä pitäisit jos tekisin sinulle vastapalveluksen?” Kysyin.
Vannon että hän punastui hiukan, ja sitten vastasi:
”Mmmm, kuulostaa hauskalta, mikä tahansa mitä minulle tekisit kuulostaa hauskalta.”
Nousin ylös tuolistani, penikseni hieraisten hänen poskeaan vasten kun nousin, ja vedin hänet ylös mukanani. Syleilin häntä, ja kuiskasin:
”Tiedätkös, mielestäni on hassua että vaikka kaikki mitä tänä iltana on tähän mennessä tapahtunut on niin uutta, tuntuu se samalla niin oikealta, kuin näin olisi tarkoitettu, kuin olisin aina rakastanut sinua näin, mutta vasta tänä yönä olen ymmärtänyt tunteideni voimakkuuden. Rakastan sinua.”
Hän huokaisi syvään.
”Minäkin rakastan sinua! Sydämeni pohjasta rakastan! Hän kuiskasi takaisin.
Tunsin kyyneliä silmissäni, käsittämättömän onnen kyyneliä. Viimein päätin syleilyn ja suutelin häntä. Maistoin hänen suussaan jotain hassua ja seksikästä.
”Ja tiedätkö mitä, Caroline? En vain rakasta sinua, myös haluan sinua.” Sanoin.
”Minä haluan sinut myös, haluan vartalosi, haluan sielusi, rakkautesi, haluan mitä tahansa ja kaiken mitä annat minulle!” Hän vastasi.

Suutelin häntä kiihkeästi. Suutelin hänen leukaansa, hänen leukansa alta, hänen kaulaansa. Huuleni vaelsivat hänen kaulallaan hänen niskaansa, korvaansa. Suutelin sitä, nipistin korvanlehteä hampaillani, nuolin sitä hitaasti. Hän huokaisi kevyesti. En ajatellut mitä olin tekemässä, menin vain tunteen mukana. Tunsin hänen rintansa kuumana kehoani vasten, kohoillen hänen hengityksensä mukana. Tunsin houkuttelevan lämmön hohkaavan hänen jalkovälistään, missä penikseni oli painautuneena hänen huuliaan vasten. Hänen koko vartalonsa oli kuuma syleilyssäni, kuin kutsuna minulle. Jätin hänen korvansa ja suutelin tieni alas kaulaa, käteni samalla hyväillen hänen selkäänsä. Suutelin hänen olkapäitään, vaeltaen yhä alemmas, käteni vaeltaen samalla kunnes ne löysivät hänen takamuksensa. Epäröin hetken, kuin jonkin vanhan siveellisyyden estämänä, kunnes annoin periksi houkutukselle ja tartuin hänen pakaroihinsa. Hänen perseensä oli yhtä kiinteä kuin miltä se näytti, täynnä timmiä lihasta, mutta silti suhteellisen pieni.

Keskityttyäni tunnustelemaan Carolinen persettä, huomasin äkkiä olevani vastatusten hänen terhakoiden tissiensä kanssa. Hänen nänninsä olivat pienet ja tummanpunaiset. Ajattelematta vapautin hänen perseensä ja otin rinnat hellästi käsiini. Ne sopivat kämmeniini täydellisesti, ja tuntuivat raskailta mutta kiinteiltä otteessani. Nojauduin eteenpäin ja painoin huuleni toiselle nännille, mihin hän vastasi huokaisemalla. Siirryin toiselle nännille ja nuolin sen ympäriltä, lähestyen nänniä mutta pysähtyen juuri ennen sitä. Hänen hiljainen voihkintansa rohkaisi minua, ja siirryin jälleen toisen rinnan kimppuun, ja suljin huuleni nännin ympärille. Puristin huuleni yhteen ja nuolin ensin hitaasti, sitten nopeasti nännin ympäriltä ja sen yli. Näykkäisin sitä varovasti hampaillani, nuolin sen ympäriltä ja palasin taas imemään sitä. Hän tuntui nauttivan, hengittäen syvään, äännellen hiljaa, ja välillä hänen koko vartalonsa värisi.

Carolinen alaston vartalo oli kauneinta mitä olin koskaan nähnyt. Sen jokainen muoto, sopukka ja kohouma houkutteli minua, pyysi kosketustani, suudelmaani. Lähes vastentahtoisesti jätin hänen rintansa, mutta jokin houkutteli minua vielä enemmän. Suutelin hänen kylkeään, vatsaansa, hitaasti edeten alemmas. Kun lähestyin hänen jalkoväliään, haistoin hänet, ja tuoksu huumasi pääni. Halusin vain sukeltaa hänen jalkojensa väliin, nähdä hänen pillunsa koko kauneudessaan lähietäisyydeltä, haistaa sen, suudella sitä, nuolla sitä, mutta jokin pakotti minut hillitsemään itseni. Suutelin hänen vatsaansa pitkin yhä alemmas, mutta käännyin sivuun juuri ennen ohutta karvaviivaa. Jatkoin pitkin hänen reittään aina polveen asti, siirryin sisäreiteen, ja äärimmäisen hitaasti suutelin tietäni ylöspäin. Hän avasi jalkojaan, kuin pyytäen minua lähemmäs. Lähestyin hänen lumoavaa vakoaan, kunnes se oli vain millien päässä huulistani. Sen tuoksu ajoi minut hulluuden partaalle, jouduin kaikin voimin vastustamaan halua suudella sitä. Suutelin hänen nivusiaan aivan huulten vierestä, hengitin syvään hänen tuoksuaan, puhalsin kuumaa ilmaa hänen pilluunsa. Siirryin suutelemaan toista reittä, mutta tällä kertaa käytin kieltäni. Nuolin hänen sileää reittään ylöspäin, väkisin hilliten itseni, edeten kiduttavan hitaasti. Lähestyessäni jalkoväliä hän avasi jalkojaan yhä lisää. Ollessani jälleen vastakkain Carolinen häpyhuulten kanssa, huomasin niiden välistä kimmeltävän kosteutta. Kieleni lipoi hänen nivusiaan yhä lähempää ja lähempää, edeten vain millin kerrallaan.

Lopulta en voinut enää vastustaa. Nuolin häntä aivan häpyhuulten alapuolelta, ja maistoin hänestä valuneen kosteuden. Painoin kieleni vasten häntä ja hitaasti nuolin ylöspäin, kunnes kieleni upposi hänen huultensa väliin. Hän maistui uskomattoman hyvältä. Liu’utin kieltäni ylöspäin ulompien huulten välissä, hänen aukkonsa yli, klitoriksen päältä aina ylös asti. Peräännyin hiukan ihailemaan hänen pilluaan. Hän seisoi niin avoimessa asennossa, että ulommat huulet olivat kevyesti raollaan, ja niiden välistä kimmelsivät hänen vaaleanpunaiset, sisemmät häpyhuulensa, joiden välistä saattoi nähdä muutaman sentin verran hänen sisäänsä. Klitoris oli tullut esiin suojansa takaa, kuin kerjäten huomiota. Nuolin muutaman kerran uudestaan alhaalta ylös, hitaasti ja pehmeästi. Kieleni pujottautui sisempien häpyhuulten väliin, ja työnsin kieleni hellästi hänen tiukkaan aukkoonsa. Maku oli vielä voimakkaampi hänen sisällään. Haluten päästä lähemmäksi, työnsin kieleni niin syvälle kuin saatoin, pyöritin sitä hänen sisällään, nuolin kostean onkalon sisäpintaa. Olin niin tiukasti painautunut Carolinea vasten etten saanut henkeä, mutten välittänyt. Tuntui ihanalta olla niin lähellä häntä. Lopulta vetäydyin ja vedin keuhkoni täyteen hänen tuoksuaan. Suutelin hänen pilluaan kuin se olisi ollut hänen suunsa, kiihkeästi ja intohimoisesti, käyttäen kieltäni. Otin sisemmät häpyhuulet huulteni väliin, imin ja nuolin niitä hellästi. Caroline vastasi hyväilyihini ääntelemällä kiihottavasti, välillä hänen polvensa notkahtivat kuin ne olisivat uhanneet pettää. Nautin suunnattomasti pystyessäni tuottamaan tälle maailman upeimmalle tytölle nautintoa. Tuntui kuin jokainen suudelma, jokainen nuolaisu olisi ilmaissut tunteitani kuin sata kauneinta sanaa. Viimein siirryin klitoriksen kimppuun. Nuolin sen ympäriltä kevyin liikkein, puristin sen huulteni väliin ja piiskasin sitä kielelläni, samalla imien kevyesti. Pyöritin kieltäni sen ylitse, sen ympärillä, välillä liu’utin pelkkää kielen kärkeäni nopeasti puolelta toiselle sen yli, välillä painoin koko kieleni sitä vasten ja nuolin ylös alas. Carolinen hengitys oli muuttunut epätasaiseksi, ja hänen lihaksensa värisivät. Pian hän voihki äänekkäämmin, kiihkeämmin, lähestyessään nautintonsa huippua. Halusin vain että hän laukeaa, jatkoin kieleni liikettä rytmikkäästi, hellästi mutta määrätietoisesti. Huomasin hänen pidättäneen henkeä hetken, ja äkkiä hän painoi lantionsa kasvojani vasten ja värisi kauttaaltaan, samalla voihkien äänekkäästi. Hidastin liikettäni, antaen hänen nauttia viimeiseen asti kielestäni. Lopulta hän puoliksi kaatui, puoliksi istuutui takanaan olevaan aurinkotuoliin.

Olin keskittynyt täysin hänen nuolemiseensa, ja erektioni oli tänä aikana laskeutunut. Kuitenkin nähdessäni hänen makaavan aurinkotuolissa jalat levällään, pillu paljaana ja kosteudesta kiiltelevänä, silmät sumuisena ja hengitys raskaana, tunsin jälleen kovettuvani. Tiesin mitä halusin: päästä Carolinen sisään. Hän tuntui vaistoavan haluni, ja kuin vastauksena levitti jalkojaan hieman ja hymyili. Samaa hymyä, joka niin monet kerrat oli kaunistanut päivääni hänen nähdessään minut, kertoessani hänelle jonkin hauskan jutun, tai ihan muuten vaan. Nyt se kutsui minua aivan uudella tavalla. Asetuin hänen jalkojensa väliin, mutta olin liian korkealla pystyäkseni tekemään muuta. Ymmärtäen, hän laskeutui makaamaan tuoliin, ja konttasin hänen päälleen. Olimme kasvotusten, penikseni kärki kosketti kevyesti hänen kosteaa vakoaan. Muistin äkkiä mitä isäni oli puhunut ehkäisystä, mutta ennen kuin kerkesin sanoa mitään Caroline puhui.

”Käytän pillereitä.”
Olimme hetken hiljaa, tuijottaen toisiamme. Rikoin hiljaisuuden nauramalla.
”Tämä on aika hassua, eikö?”
”On.” Hän hymyili.
”Olemme tunteneet niin pitkään, ja nyt, yhdessä yössä, kaikki on muuttunut…”
”Ei minua ainakaan haittaa. Minusta tuntuu… kuin… olisin salaa halunnut tätä jo pitemmän aikaa.”
”Minusta tuntuu samalta.” Kuiskasin. Hiljaisuus laskeutui jälleen, mukava hiljaisuus. Tunsin elimeni sykkivän voimakkaasti, muistuttaen minua sen olemassaolosta, sen tarpeista. Katsoin Carolinea silmiin, ja ne kertoivat minulle mitä hän halusi

Nousin, niin että näin hänen jalkoväliinsä. Hänen jalkansa olivat aivan levällään, samoin häpyhuulet, paljastaen vaaleanpunaisen, houkuttelevan lihan. Malttamatta odottaa hetkeäkään kauempaa, painoin penikseni vasten hänen aukkoaan. Vaikka hän valui kosteutta, jouduin painamaan hieman kovempaa ennen kuin venyi tarpeeksi kaluni ympärille. Kun tiukat, sisemmät huulet liukuivat terskan yli, käteni melkein pettivät ja olin vähällä romahtaa hänen päälleen. Caroline puri huultaan, minkä tulkitsin pyyntönä jatkaa. Kiduttavan hitaasti työnnyin syvemmälle, haluten olla varovainen, vaikka toisaalta halusin vain survoa koko pituuteni häneen välittömästi. Tarkkailin hänen ilmeitään, valmiina pysähtymään jos häntä näytti sattuvan. Kun lopulta olin kokonaan hänen sisällään, pysähdyin. Tuntui kuin penikseni tyveä olisi puristanut tiukka, kuminen rengas, kun taas hänen sisällään tuntui äärimmäisen lämpimältä ja pehmeältä. Oli uskomattoman ihanaa olla näin lähellä Carolinea, niin lähellä kuin mahdollista. Jälleen minulla ei ollut aavistustakaan mitä tehdä, mutta päätin kuunnella vaistoni ääntä, ja aloin liikkua hitaasti edestakaisin. Pillun seinämät hieroivat penikseni kärkeä ja tiukka aukko liukui pitkin varttani, puristaen minua pehmeästi. Minusta tuntui fyysisesti ja henkisesti niin hyvältä, että tiesin etten kestäisi kauan. Kiihdytin tahtiani, vetäen ulos niin että vain aivan kärki oli hänen sisällään, ja työntyen voimalla pohjaan asti. Nautintoni kasvoi joka työnnöllä, ja pian tunsin tutun paineen nousevan penikseni vartta pitkin. Työnnyin kokonaan häneen ja laukesin. Kaikki lihakseni jännittyivät, aalto aallon jälkeen kuumaa spermaa purkautui syvälle hänen sisäänsä. Huusin ääneen, niin että varmasti kaikki naapurit heräsivät. Lopulta romahdin Carolinen päälle, ja hän kietoi kätensä tiukasti ympärilleni. Oloni oli täydellinen.
”Minulla on… täydellinen… olo.” Hän kuiskasi pitkän ajan kuluttua.

Tuon viikonlopun aikana rakastelimme lähes koko ajan. Kokeilimme uusia asioita ja tutustuimme toisiimme uudella tavalla. Muutamien viikkojen päästä kerroimme vanhemmillemme seurustelevamme, ja he olivat onnellisia puolestamme.

19 kommenttia viestissä: “Kaksi lapsuudenystävää löytävät uuden ulottuvuuden suhteestaan”

 1. gayfin says:

  Tarina oli kaunis, herkkä ja samalla hienosti eroottisesti latautunut. Kuvaukset aktien aikaisista tuntemuksista olivat erinomaisia. Pillerijuttu, joka yhtäkkiä ja ilman selityksiä tuli vastaan, ei onnistunut pilaamaan fiilista vaikka itsekin kiinnitin siihen hiukan huomiota.

  Upea kokonaisuus.

 2. ihanaa says:

  Ihana ja uskottava tarina! Kaunein mitä olen koskaan lukenut, tässähän aivan liikuttui 🙂

 3. qope says:

  Kiitos kaikille palautteesta!

  Pillerien käytön olin tosiaan järkeillyt kuukautiskipujen kannalta, en vaivautunut sitä sen kummemmin selittämään tarinassa.

  Kirjoitin tarinasta alun perin about 2/3 englanniksi, ja myöhemmin innostuin kääntämään sen suomeksi ja kirjoittamaan loppuun. Käänsin sen aika pikaisesti ja vaikka yritin välttää käännöskukkasia, saattoi kirjoitusasu kokonaisuudessaan jäädä vähän töksähteleväksi.

  Niin mukavaa palautetta että pitää laittaa seuraava tarina työn alle mitä nyt opiskeluiltaan kerkeää! =)

 4. veetirunq says:

  niin hyvä et en ees runkanny

 5. Jansku says:

  Paras tarina mitä olen koskaan lukenut. Kiitos!! 🙂

 6. Talviko? says:

  Opettaja oli laittanut pojan uimaan pitkissä kalsareissa Amerikassa?
  Pisti vaan silmään. Muuten tosi hyvä

 7. joik2ww says:

  Well, Noitapilli on oikeessa tuosta. En tiedä miten se menee englannin kielessä, mutta suomen kielessä se töksähtää pahasti. Sitä olisi voinut koittaa häivyttää lauseeseen tai jotain.

 8. lara says:

  Hyvin kirjoitettu, hana ja suloinen tarina, jatka samaan malliin 🙂

 9. uuno says:

  Valuuttana dollari eli tapahtumat sijoittuvat jenkkeihin. Kuusitoistavuotias tyttö, joka ei ole heppiä koskaan nähnyt, mutta käyttää kuitenkin pillereitä?

  • joik2ww says:

   Uunolle: Jenkeissä ei ole samanlaista sauna/peseytymis kulttuuria kuin Suomessa eli se ei ole mitenkään ihmeellistä. Pillereitä taas voidaan käyttää kuukautiskipujen vähentämiseen/poistamiseen.

 10. vierailija says:

  Virheetön kirjoitusasu ja mikä tarina, täydet pisteet ! Lisää.

 11. lovers says:

  havremmin tämän tyylinen tarina saa minut lukemaan loppuun asti. mutta tässä oli jotakin joka sai jatkamaan lukemista. hyvin ja tyylikkäästi johdateltu tarina tapahtumasta toiseen. voisin melkein kuvitella tämän myös tapahtuneen.

  jatka kirjoittamista. uskon että saamme sinulta vielä monta loistavaa tuotosta

 12. noitapilli says:

  Öh, joo… Hirveän hyvin kerrottu, mutta monessa kohdassa paistoi läpi se että kirjoittaja on kokenut aikuinen eikä se jota esittää eli kokematon nuori. Ja sitten se “Käytän pillereitä” oli täydellinen showstopper. Siihen loppui lukeminen. Tuollaista *ei* vain kerta kaikkiaan kokemattomille nuorille tapahdu. Huokaus. Sorry, mutta floppasi. Pahasti. Totaalinen tyylirikko.

  Ai niin: Ihan pikkujuttu, mutta oliko toi suora käännös englanninkielisestä tekstistä? Vaikka kuinka olisi tapahtumapaikkana jenkkilä, niin “Aphrodite” on kyllä kreikkalainen Afrodite kaikilla sivistyskielillä paitsi jenkkien englannilla. Ja tuon ikäiset harvoin tietävät mikä tai kuka se jumalhahmo oli 😉

 13. gayfin says:

  Upea tarina.

 14. hieeenomies says:

  Hyvä tarina! 🙂 jatkoa

 15. Lukija says:

  Yleisesti: Hyvin kirjoitettu kokonaisuus, kannattaa ehdottomasti jatkaa kirjoittamista!

  Kommentteja jatkoa varten:
  Joitakin pieniä tyylillisiä hiomisen paikkoja vielä ehkä on: esimerkiksi sana “perse” ei istu tarinan yleiseen tyyliin ja Afrodite kirjoitetaan suomeksi f-kirjaimella.

  Amerikkalainen teiniromantiikka on haastava laji jolla ei ole pitemmän päälle kaavamaisuudessaan ja kirkasotsaisuudessaan hirveästi annettavaa: kannattaa kokeilla jotakin muutakin.

 16. vamecum says:

  Mukavan herkällä otteella otteella kirjoitettu kaunis seksitarina. Ei pitänyt sisällään mitään erikoista, ei tarvinnutkaan. Hyvin kirjoitettu tarina ansaitsee aina täydet pisteet.

 17. qwerty says:

  novelli on kuin täydellisestä päiväunesta, sadunomaisen täydellistä 5/5

 18. apina says:

  tää oli ihanasti kirjotettu, eteni tarpeeks hitaasti ja oli herkkä ja todellisen tuntunen! tykkäsin:)

Kommentoi

top