search
top

Pikkusisko ja sen kaveri

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (95 votes, average: 2.93 out of 5)
Loading...

Pikkusiskon kaveri oli tulossa kylään. En varsinaisesti ollu innostunu asiasta,vaikka se oliki 13v.
Koulukaverin pikkusisko,eikä sillä ollu rintoja iästä huolimatta,enkä ollu näönkään puolesta kiinnostunu.

Ite olin sillon 14v ja pikkusisko 11v

Saunassa käytiin,mut ei ihan sillai ku tavallisesti. Äiti ei ollu kotona,ni jaettiin se vuoro. Tytöt ensiks ja minä sitte.Muuten oltais menty Satun kans samaan aikaan.

Illalla äiti ja sen miesystävä oli jo tullu baarista kotiin,ja väliovet oli kiinni. Tytöt teki “siskonpetin” siihe lattialle.

Väsytti,ja lopetin lukemisen,sanon tytöille,et hyvää yötä. Aikansa kuuntelin niitten juttuja ja hihittelyjä ja olin jo puol unessa,kun havahduin kait siihe hiljasuuteen ja et valot oli kumminki päällä. Just meinasin sanoa valon sammuttamisesta,mut olinki hiljaa ja yritin peittää sitä hengästymistä.

Niillähän on kädet toistensa peiton alla,pimpan kohdalla näky kohoilemista..
Oma käsihän eksy tietysti heti kaluun kiinni ja aloin hiljalleen vetelemään ja koitin olla hiljaa. Jos olis ollu edes se valo pois,ni selällään olis tuntunu mukavemmalle,eikä olis tarvinnu varoa.
Kumpiki tytöistä alko hiljaa huohottamaan ja sillon multa tuli,ja paljon sinne lakanalle.

Ei ne mitään huomannu,mulla seiso vieläki ja jatkoin siitä.
Marianne alko hiljaa voihkimaan; Rami…rami ja sitte se huokas syvään.
En tajunnu heti silloin,et orgasminhan se sai.
Vähän aikaa oli hiljasta sit Satu sanoi; Ari on ollu mun kans sillai.

Marianne ei sanonu mitään,ja hyvä ettei paniikki tullu.

Kysyin,et;mitä te oikein teitte äsken?
Ei oikein mitään,Satu sanoi, ja oli hetken hiljaa,päältäpäin vaan kokeiltiin.
En mä oikeesti ole Satun kans ollu sillai,sanoin,mut joskus kahentoista vanhana Satu työns käden mun housuihi kiihotti mua kädellä ja mä pökin sitte jalkojen väliin sillai,et multa tuli sinne.

Kysyin,et eiks se tuntuis kivemmalta,jos olis housut pois? Mut valot pitää sammuttaa,ettei äiti tuu ja nää.
Pimeessä uskalsin sanoa;
Marianne,opettaisiks sä Satulle miten se tuntuu oikein hyvälle?
Mä voisin näyttää teille aamulla,sit jos äiti ja Jouko lähtee johonkin,et miten multa tulee ne spermat. Mut en mä uskalla nyt,jos äiti kumminki tulee.

Hetken aikaa kuulu kahinaa ja uskalsin itteki kääntyä selälleen peitto pois kalun kohdalta.Ajattelin,et jos näkevät ulkovalon takia,ni ei se haittaa.
Hiljanen litinä alko kuulumaan,ja sen vähän mitä näki,niin oli käsi toisen peiton alla.
ÄLÄ,kuulu ensiks ja sitte Marianne kuiskas hiljaa,et älä laita sinne sisälle,tästä kohtaa tuntuu hyvälle.Tee tälleen hiljakseen.

Runkkasin ja kuuntelin sitä hiljasta kahden tytön huohotusta ja litsahtelua,tuntu,et se tulee taas kohta.Piti olla vähän aikaa silleen,etten koske.
Olinhan mä monesti iltasin kuullu sitä siskon pimpan litinää ja runkannu samalla.,mut ei kai se ollu koskaan osannu loppuun asti.

Ja sitte Satulta tuli.Vapina ja nytkähtely näky siinä katuvaloissa sängyn vieressä,ja sitä jatku vaan,nyyhkähtelyä ja huohotusta ja sitte hiljasuus. Marianne kuiskas;älä pelästy,sen kuuluki tuntua tolta ja ens kerralla se tuntuu vielä paremmalta.
No tulihan se multaki samaan aikaan,olis varmaan tullu koskemattaki. Mut ei tarvinnu välittää, näkikö tai kuuliko ne.

Teki ihan kauheasti mieli kysyä,et saanko tulla teidän väliin,taikka pyytää Mariannea sinne mun viereen ja oisin saanu koittaa sitä märkää pimpsaa.
Mut en uskaltanu,en tyttöjen takia,vaan siks,jos äiti kumminki avaa sen oven ja kattoo,et nukutaanko me.

Hetki oli ihan hiljasta ja sitte kuulu kuiskaus; Tekisiks sä mulle kans hyvää?
Katoin sen mitä näky,Marianne otti peiton pois,levitti jalkojaan ja ohjas Satun käden sinne ja sano,että tästä silleen kun äsken.
Nyt se kuulu selvemmin,kun ei ollu peittoa välissä. Semmonen lipsutus ja hiljanen litinä,ja minä olisin halunnu mennä sinne jalkojen väliin. Nuolla tai työntää sisään…
Marianne ohjas sitä kättä ja sanoi,et silleen kun äskenki,mut tee välillä näin. Satun sormi kävi välillä alenpana ja sitte palas takaisin. Lits,lits hiljasta huohotusta.
Just siitä,pyöritä siitä,noin,kuulu kuiskauksia. Ja taas sama Rami,rami ramii….Peiton kulma suussa.
Ja lantion nytkähtely patjaa vasten.

Ja taas se tuli,nyt peiton laitaan ”otettuna” märkänä läiskänä.

Aamulla ovi aukes ja kuulu kysymys,että nukutteko te? Mmmm.
Me lähdetään käymään baarilla,tehkää vaikka kuumia voileipiä ja kaakaota,tullaan kun ehditään.
Ne ei varmasti tule takaisin,ennen kolmea,taikka myöhään illalla vasta.

Alkoi seisomaan samantien.

Hetken päästä kysyin;saisinko mä tulla sinne teidän väliin? Joo….

No sinne minä kömmin ja koitin ottaa kummaltaki sitä peittoa. Hetken aikaa ihan hiljaa ja sitten hivutin kumpaakin kättä. Siinä se kumpu oli,kummallakin.
Saisinks mä koittaa täältä sillai,ettei ole housuja?
Oikealla on sisko ja semmonen sileä kumpu,vasemmalla tuntu isommalta missä on vähän karvoja. Semmonen vako,mitä hivelen hiljaa ylös alas.
Mulla seisoo,haluutteko te koittaa sitä? Kummanki käsi ottaa siitä kiinni,puristaa ensin kokeilevasti ja sitten hiljaa edestakaisin.Mistä ne sen ties?

Samalla kummankin jalat hivenen leviävät ja nyt tuntuu se,mistä aina haaveilen. Se väli alkaa kostumaan,kummallakin. Sormi liukuu siinä liukkaassa välissä.

Ei,älkää enempää,muuten multa tulee heti.

Näinkö,kysyn? Silleen,huokas Satu,mut älä laita sitä sinne sisään.
Liutan vähän ylemmäksi ja siinähän se on. Toinen sävähtää ensin,sitten toinen. Kysyn; tästäkö? Ja kokeilen siltä kohdalta,henkäys ja Mmm vastauksena. Ei tarvitse enää opetella tai kysyä sitte nussiessa.

Mutta tuntuu,että se tulee ihan kohta,vaikka kummankaan käsi ei liiku. Puristus vaan tiukkenee ja hellittää minun sormieni mukaan. Sanon,et minulta tulee ihan kohta,haluatteko nähdä sen?

Nousen ylös ja kontilleni siihen matolle,ainakaan tyttöjen lakanoille ei voi päästää,taikka me jäädään kiinni.
Neuvon,että silleen,kuin äsken ja Satu ehtii vetää hetken edestakaisin. Ja minä ehdin vaan kokeilla sitä liukasta vakoa sormella.Siinä onki yks käsi,Marianne ei ehtinyt,kun se tulee heti…. Pitkiä ruiskauksia lentää siihe matolle.

Sanon,että tuntui oikein hyvälle,semmoselle,ku teistäki.
Tämmöstä tämä on,ja otan omaa spermaani sormien väliin. Tästä niitä lapsia tulee. Tytöt ovat kyllä vähän ihmeissään siitä,et mitä sieltä tuli noin paljon ja pitkälle . Minua melkein naurattaa niitten ilmeet.
Tajuan kumminki kysyä Mariannelta;sulla on karvojakin,ni onko sulla alkanu jo menkat? Nyökkäys.
No sit käsipesulle,jos tätä tulee sun käsiin ja niistä pimpsaan,ni sä voit tulla tästä raskaaks
Satu ei voi vielä,ku sillä ei ole karvoja,eikä menkkuja. Mut sanon,et käy sä kans.

Haluisitteks te leikkiä pimppaleikkejä ja mä kattoisin?
Siinä silleen,kun yölläki.

Siinä on kaks pimppaa,toisessa vähän karvoja,kummassaki näkyy ne semmoset häpyhuulet,niinku lehdissäki.
Mahallani kattelen siinä,ja sitte se alkaa. Kiihottaa ihan mielettömästi nähdä ja kuulla se yöllinen näin läheltä. Nyt kumpikin tietää mitä tekee,sormet lipsahtelevat sen pienen punaisen nyppylän kohdalla.
Ja minä haluan tehdä sen mitä en ole koskaan Satulta uskaltanu kysyä saunassa. Hivuttaudun Mariannen jalkojen väliin ja työnnän Satun käden pois sieltä. Ja sitten nuolasen siitä kohtaa,vaikutus on kyllä sen mukainen.
Alan tekemään kielellä samalla tavalla kuin Satu teki sormella. Sille se maistuu mitä ajattelinki,ei pahalle,vaan kiihottavalle. Ei sitä kauaa ehdi,kun se tulee ja ihan sillai,että ei kieli pysy ollenkaan kohdallaan.

Menen vähän hämilleni ja kysyn;eihän sinua vaan sattunu tai jotain? Ei kuuluu voipuneella äänellä,se oli ihan ihanaa.
Haluuks sä Satu samaa? Vaikka. Satulla on vähän pienempi se klitoriksen nyppylä,mut kyllä se sieltä löytyy. Ja samat huokailut ja lantion nostelut heti,hyvällehän toi näkyy tuntuvan.

Mut sitte keksin,lopetan ennekuin se Satun orgasmi ehtii tulla. Kokeilen sormella sitä liukkautta ja levitän sitä ympäriinsä.
Satu,haluaisiks sä kokeilla silleen ku joskus siellä Tampereella? Silleen,et jos sä oot kontallas? Voiha se tuntua sustaki hyvälle.

Sormella levitän sitä liukkautta terskaan ja suusta vähän sylkeä ja työnnän siihe huulien väliin. Alan työntelemään siinä välissä edestakaisin. Tuntuu oikein hyvälle se lämmin liukkaus Satukin alkaa huohottamaan ja työntämään vastaan. Sitä haluais vaan jatkaa,kun tuntuu niin hyvälle ja Satustakin,kun terska hieroo klitorista joka työnnöllä. Satulta tulee ensin ja se vapina ja nytkähtely saa tulemaan minultaki.
Sinne pimpan päälle,mahalle,reisille ja matolle menee kaikki…

Ja sinne me kehllahdetaan,minä kahden tytön väliin. Kysyn;tuntuko hyvälle,kummaltaki puolelta tulee joo. Niin minustakin,mut mennäänkö pesulle ennenkuin äiti tulee,eikä puhuta kellekään tästä?

Marianne sanoo,et ei vielä,et leikittäiskö me vielä vähän

12 kommenttia viestissä: “Pikkusisko ja sen kaveri”

 1. mölkki says:

  Tekisin melkein samoin jatka vaan🙏

 2. kim says:

  Perustuuko tosi tapahtumiin? 😉

 3. Kiihotuin :-) says:

  Kieltämättä hyvin kirjoitettu!

 4. noitapilli says:

  watti: Ei se oikeesti vaadi mitään suurta taitoa. Ei sun taidossa oo mitään varsinaista vikaa. Muista vaan et sun pitää *kertoa* ja kuvailla mitä sun päässä liikkuu, ei ihmiset muuten saa juonesta kiinni. Lue nyt vaikka sun oman juttusi ihan ekat lauseet ite uudestaan:

  “Pikkusiskon kaveri oli tulossa kylään. En varsinaisesti ollu innostunu asiasta,vaikka se oliki 13v.
  Koulukaverin pikkusisko,eikä sillä ollu rintoja iästä huolimatta,enkä ollu näönkään puolesta kiinnostunu.”

  Unohdit *ihan kokonaan* selittää miksi ja mistä sä et ollut innostunut tai kiinnostunut ja minkä ihmeen takia. Ei lukijalle ole mitenkään itsestään selvää et jokaiseen pieneen tai isoon tyttöön pitäis olla innostunu seksimielessä. Sä yksinkertaisesti unohdit selittää mikä olisi ylipäätään syy olla yhtään tippaa seksimielessä kiinnostunut. Tai millaisia nää ihmiset on ja mikä niissä yleensä vois olla kiinnostavaa.

  Ja niin edelleen… Sä oletat lukijan olevan ajatuksenarvaaja. Kerro enemmän, jätä arvailuille vähemmän tilaa. Hyvä siitä sitten tulee.

 5. Aerol says:

  Muuten hyvä, mutta kirjotusasuun ja ilmaisun selkeyteen vois kiinnittää hiukan huomiota.

 6. watti says:

  Ei ole kylläkään mistään jatkokertomuksesta kyse sinänsä. Mut onhan sitä kaikenlaista tapahtunu : )
  Kirjanhan niistä kai sais,mut kun en osaa kirjoittaa : )

 7. watti says:

  Totuus ei ollu pitempi : )

  Ensimmäistä kertaa elämässä kirjotin tommosta,näköjään on vaikeaa ilmaista sitä omaa tunnetta ja ajatusta asiasta.

  Mielellään ihan totuudenmukaisia kommentteja.Ihan sen takia,ettei ne seuraavat kerrat mene samalla tavalla hukkaan.

 8. neiti says:

  Kirjoitusvirheitä oli paljon. Pilkun jälkeen tulee välilyönti. Raskasta luettavaa.

 9. noitapilli says:

  Totanoin… Sori, mut luin kahdesti ja vähän putosin kyydistä. Ei uppoo vaikka välissä on kauhean kivasti tehtyä tekstiä. Monet pätkät on kauhean kivasti ja kuvailevasti kirjoitettu, mut useammassa kohdassa on kyllä nyt sellainen olo et lukija tarttis *monta* lausetta lisää et pysyis ihan sun ajatuksenjuoksussa mukana. Otetaan nyt esimerkki: “Haluisitteks te leikkiä pimppaleikkejä ja mä kattoisin?
  Siinä silleen,kun yölläki.” Noiden lauseiden jälkeen “alkaa tapahtua”. Mut ei oikeessa elämässä ikinä noin vähillä sanoilla “tapahdu” yhtään mitään varsinkaan kun kuulijat on kaiken järjen mukaan enemmän ja vähemmän “Voi ei” / iiiks -tilassa. Koita vähän panostaa malttiin jka kuvailuun ja taustoitukseen niin tulee ihan hyvä tarina.

  Niin… Hyvät joulut ja älä ota haukkumisena vaan positiivisena kannustuksena!

 10. ? says:

  Missä kirjakieli? En saanut tarinasta mitään tolkkua, sillä tarinassasi oli käytetty sanoja jotka eivät ole edes suomenkieltä…
  Tarinan idea oli hyvä, mutta kirjoitusasu hieman tyhmä…

 11. jussi says:

  ihan hyvä tuleekos jatkoa? vähän lyhyt ehkä

 12. Clown at the Midnight says:

  Epäaito, ei jotenki sytytä

Kommentoi

top