search
top

Pitsalähetti

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (138 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tässäpä toinen tarinani. Jos edellinen oli realistinen, niin tämä ehkä poikkeaa valitettavasti jo jonkin verran siltä tieltä. Mielessäni oli tehdä lyhyempi ja realistisempi tarina, mutta tällaiseen kuitenkin päädyin. Kommentit tervetulleita!

Maarit väänsi suihkun hanaa ja lämmin vesisuihku laskeutui hänen päälleen tuntuen juuri sillä hetkellä taivaalliselta nautinnolta. Loputtoman pitkältä tuntunut työviikko oli vihdoin takana. Alkuviikko oli mennyt osittain flunssan kourissa, loppuviikkoa kohden Maaritin vastuulla oleva projekti oli käynyt yhä raskaammaksi. Hänellä oli ollut tarkoituksena lähteä töistä viikonlopun viettoon jo puolisen tuntia tavallista aiemmin, mutta juuri kun hän oli ollut vetämässä takkia ylleen, oli puhelin pirahtanut soimaan. Parikymmentä minuuttia myöhemmin Maarit oli vihdoin saanut lähdettyä kävelemään bussipysäkille.

Maarit oli 39-vuotta täyttänyt kahden lapsen eronnut äiti. Hän asui 10- ja 14-vuotiaiden lastensa kanssa kerrostalokolmiossa Eirassa. Hän oli aikuinen ja näyttävä nainen. Töissä hän esiintyi aina tyylikkäänä ja itsevarmana persoonana, joka harvoin jäi sanattomaksi missään tilanteissa. Sellaisia ominaisuuksia hänen työssään toisaalta edellytettiinkin. Monen keski-ikäisen ja nuoremmankin miehen pää kääntyi töissä usein Maaritin suuntaan. Olipa hän joskus huomannut toimiston naistenkin vilkuilevan häntä. Työpaikkaromanssia ei Maaritin kohdalle ollut kuitenkaan sattunut ja hyvä niin, sillä hänen mielestä yksityiselämä ja työ tuli pitää visusti erillään.

Maaritin entinen mies, Jari, oli hakenut aiemmin päivällä Maaritin ollessa vielä töissä lapset viikonlopuksi luokseen. He olivat erosta huolimatta pysyneet hyvissä väleissä, koska ajattelivat niin olevan parempi lastenkin kannalta. Toisaalta ero oli mennyt sen verran rauhallisissa ja sopuisissa merkeissä, ettei syytä riitaisampaan suhtautumiseen toisiansa kohtaan oikeastaan edes ollut. Kaksi ihmistä olivat vain kliseisesti sanottuna kasvaneet erilleen ja päättäneet antaa toisillensa mahdollisuuden onnellisempaan elämään mahdollisesti jonkun toisen kanssa. Maaritilla olisi siis vapaa sinkkuviikonloppu edessä.

Vesi valui edelleen Maaritin muodokasta vartaloa pitkin alas ja hän käänsi hanaa vielä vähän kuumemmalle. Höyry leijui ilmassa ja sai kylpyhuoneen muuttumaan utuisaksi. Maarit sulki silmänsä ja taivutti päätään taaksepäin. Pisarat valuivat alas hänen kasvojaan, putoilivat leuan kärjeltä rinnoille, joita pitkin jatkoivat matkaa ruskeiden nännien päihin. Selkää pitkin lämmin vesi soljui kauniille täyteläisille pakaroille ja niiden välistä siistiksi ajellulle häpykummulle. Maarit ei ollut posliini, mutta hänestä oli mukava pitää paikat siisteiksi ajeltuina. Vastaavaa hän arvosti myös miehissä – siistillä karvoituksella varustettuna penis ja kivekset saivat häneltä aina enemmän huomiota.

Maarit käänsi hanan kiinni ja vesi lakkasi virtaamasta. Hän veti suihkuverhon sivuun ja kurottautui ottamaan naulakosta pyyhkeen. Vesihöyryn huurruttamasta peilistä hän ehkäpä hieman itserakkaastikin katseli näyttävää vartaloaan samalla kun sitä kuivasi. Lämpimän suihkun jälkeen kylpyhuoneen viileämpi ilma oli saanut nännit nöpöttämään, eikä Maarit voinut vastustaa kiusausta puristaa sormiaan niiden ympärille, pyöritellä ja vetää niitä kevyesti. Hän puristi rintojaan yhteen, tunsi kuinka kiinteät ja täyteläiset ne olivat hänen ikäiselleen naiselle, ja vieläpä täysin luomut. Hän laski vasemman kätensä vatsansa päälle, siveli sitä hetken, antoi käden sitten laskeutua vielä alemmas tunnustelemaan orastavaa kosteutta oikean käden puristuessa voimakkaammin toista rintaa vasten. Nälkä kuitenkin teki tuloaan, eikä Maarit malttanut nyt jatkaa pidemmälle vaan kuivasi tummat, puolipitkät hiuksensa pyyhkeeseen ja ripusti sen sitten takaisin naulakkoon kuivumaan. Ehkäpä myöhemmin illalla olisi parempi hetki pienelle nautiskelutuokiolle.

Maarit meni keittiöön ja avasi jääkaapin oven. Jääkaappi ammotti tyhjyyttään, joten edellisestä kaupassa käynnistä oli nähtävästi kulunut jo liian kauan. Näivettyneen näköinen puolikas kurkku ja vanhaksi mennyt jogurtti eivät juuri houkutelleet. Vilkaistuaan vielä muut ruokakaapit läpi ja todettuaan niiden olevan yhtälailla kaupassa käynnin tarpeessa, päätti Maarit tilata pizzan. Hänellä ei edelleenkään ollut vaatteita päällä tarttuessaan puhelimeen ja näpytellessään läheisen pizzeria numeron. Hänellä oli yksin ollessaan usein tapana kulkea asunnossaan ilman rihman kiertämää. Etenkin kesäisin, kun vaatteet lähinnä ahdistivat, puristivat ja hiostivat. Kerrottuaan puhelimeen haluavansa tilata herkkusieni-pitsan Maarit kaatoi itselleen lasillisen punaviiniä ja istahti olohuoneen sohvalle odottamaan pitsakuskin saapumista.

Maarit avasi television ja käänsi kanavan yhdeksän uutisille. Uutistenlukijan tasainen ääni alkoi kertoa läpi päivän tapahtumia, kunnes ruutuun vaihtui kaunis nuori säätyttö näyttämään seuraavien päivien lämpötilojen jatkuvan edelleen kesäisissä lukemissa, eikä sateista olisi tietoakaan. Maarit nosti toisen jalkansa sohvapöydälle, eikä heti itsekään tajunnut, kuinka riettaassa ja paljastavassa asennossa sohvalla istui. Hän kaatoi uuden kulauksen punaviiniä kurkkuunsa ja oli juuri vaihtamassa kanavaa kun kuuli ovikellon soivan. Maarit käveli jo ovelle päin, kunnes tajusi olevansa varsin sopimattomassa asussa esiintyäkseen pitsalähetille. Hän nappasi makuuhuoneen kaapista nopeasti aamutakin ylleen ja sitoi kankaisen vyön löyhästi ympärilleen. Ovikello pirahti jo toistamiseen ja Maarit riensi avaamaan oven.

Oven takana pitsalaatikko kädessä seisoi nuori, arviolta juuri ja juuri täysi-ikäisyyden rajapyykin ylittänyt mies pizzerian mainoslippalakki päässään. Lakin alta paistoi tumman ruskeat lyhyet hiukset ja kasvoiltaan mies oli vielä selkeästi lapsekkaan näköinen. Maarit otti pitsan vastaan, mutta tajusi samalla ettei hän ollut älynnyt varata rahaa maksua varten.

– Mun täytyy hakea rahaa, tule vaikka odottamaan eteiseen, hän sanoi pitsakuskille ja hävisi keittiöön hakemaan lompakkoaan. Lompakko ei ottanut heti löytyäkseen ja hetken etsittyään Maarit muisti jättäneensä sen sittenkin makuuhuoneen yöpöydälle. Hän kiiruhti eteisen ohi makuuhuoneeseen vilkaisten samalla ohimennen pitsakuskia, joka oli vetänyt ulko-oven perässään kiinni ja katseli nyt hajamielisenä katonrajaan.

Vihdoin lompakko löytyi ja Maarit ojensi pitsakuskille kymmenen euron setelin. Nuorimies alkoi kaivella vaihtorahaa ja sattui vilkaisemaan Maaritin avoimeksi valahtaneeseen kaula-aukkoon. Aamutakki ei peittänyt enää lähellekään niin hyvin Maaritin muotoja, kuin soveliasta olisi ollut. Maarit itsekin huomasi tämän ja hiukan nolostuneena alkoi korjata aamutakkia paremmmin päälleen. Kesken kaiken hänelle tuli kuitenkin mieleen vähän kiusata nuorta ja varsin kokemattoman oloista miestä ja keskeytti korjausliikkeen antaen sittenkin aamutakin valahtaa vielä entistä paljastavammaksi. Nyt aamutakki oli auki kaula-aukosta napaan saakka, jossa kevyesti kiinnitetty kankainen vyö esti takkia aukeamasta kokonaan. Nännit jäivät juuri ja juuri ohuen kankaan peittoon, nännipihojen reunoja kangas ei sen sijaan enää ylettynyt täysin peittämään. Pitsakuskin kasvoille oli kohonnut voimakas puna ja hän näytti jäätyneen paikoilleen. Katse oli porautunut Maaritin rintojen väliin jäävään vakoon. Saattoi vain kuvitella, kuinka kovasti nuoren miehen kokemattomat kädet olisivat syyhynneet päästä koskettamaan tuota kiihottavaa näkyä.

– Niin saanko mä ne vaihtorahat, Maarit kysyi yliasiallisen kuuloisella äänellä. Hän huomasi nauttivansa ihmeellisen paljon nuorukaiselle aiheuttamastaan hämmennyksestä. Pitsakuski mumisi jotain ja yritti taas keskittyä vaihtorahojen laskemiseen. Hän pyöritteli pitkän aikaa kädessään kolmea euron kolikkoa, eikä millään tuntunut osaavan laskea siihen vielä 50 senttiä päälle. Maarit ei voinut olla hymyilemättä. Lopulta pitsakuski sai ojennettua oikean summan vaihtorahaa Maaritille ja kääntyi ovelle päin lähteäkseen. Maarit seurasi ovelle miestä, joka kääntyi vielä rappukäytävässä katsomaan oliko todellakin hetki sitten nähnyt oikein. Maarit päätti heittää lisää löylyä kiukaaseen ja iski nuorukaiselle seksikkäästi silmää samalla sipaisten kädellään rintaansa. Lopulta mies lähti kuuluvin askelin laskeutumaan portaita alas.

Maarit veti oven perässään kiinni ja huomasi, kuinka äskeinen tilanne oli aiheuttanut hänessä kihelmöintiä. Vaikka hän ei ollutkaan koskaan ajatellut olevansa kiinnostunut itseään nuoremmista miehistä, kokemattoman ja nuoren “poikasen” kiusoittelu ja opettaminen voisi olla hyvin kiihottavaa. Mitä enemmän hän asiaa pohti, sitä enemmän kihelmöinti lisääntyi. Entä jos hän ei olisikaan päästänyt pitsakuskia äsken lähtemään? Jos hän olisikin käskenyt miehen tulemaan peremmälle, vaikkapa jonkin tekosyyn varjolla. Antanut aamutakin sitten valahtaa lattialle miehen silmien edessä, näyttänyt miehelle sen minkä hän oli tähän mennessä nähnyt kenties vain lehdissä tai netin pornovideoissa. Näyttänyt miehelle illan aikana vielä paljon enemmänkin…

Maarit huomasi alkavansa kostua ja työnsi väkisin ajatukset pois mielestään. Nälkäkin muistutti taas itsestään. Kuinka naurettavaa kuvitella, että häntä parikymmentä vuotta nuorempi mies olisi millään tavalla kiinnostunut olemaan hänen “oppilaansa”. Maarit marssi ottamaan keittiön pöydälle jättämänsä pitsalaatikon ja kantoi sen olohuoneeseen. Lasiin hän kaatoi tilkan lisää punaviiniä ja kävi sohvalle telkkarin ääreen nauttimaan iltapalaansa.

Huolimatta telkkarissa pyörivästä elokuvasta Maaritin ajatukset olivat edelleen nuoressa ja kokemattomassa miehessä. Yhtäkkiä hän huomasi olettavansa miehestä asioita, joita ei mitenkään edes voinut tietää. Jospa mies seurustelikin, ehkä hänellä oli jopa jo omaa perhettä. Jospa ulkokuori olikin hämännyt ja antanut miehestä vääränlaisen kuvan, joka lopuksi oli muovautunut Maaritin mielikuvituksessa häntä eniten houkuttavaksi seksuaaliseksi fantasiaksi? Maarit laittoi tyhjäksi juomansa viinilasin pöydälle ja pudotti päällensä jääneen aamutakin sohvalle ja nosti vasemman jalkansa jälleen sohvapöydän reunalle. Siistin karvoituksen reunustamat häpyhuulet levisivät aavistuksen raolleen ja Maarit painoi sormensa niiden väliin. Hento huokaus pääsi väkisin Maaritin huulilta. Hän tunsi, kuinka kosteus valmisti pyhintä paikkaansa ottamaan sisällensä jotain, joka tänä iltana taitaisi jäädä vain makuuhuoneen yöpöydän laatikossa odottavaan parikymmensenttiseen dildoon. Pieni pettymys tulvahti Maaritin mieleen. Edellisestä kerrasta oli jo aikaa, eikä yksin touhuaminen koskaan päihittänyt oikeata kunnon toimintaa.

Siitä huolimatta Maarit kipaisi hakemassa yöpöydän laatikosta dildon. Se oli tasainen, hopean hohtoinen, melko paksu ja värinällä varustettu. Muitakin leluja kaapeista löytyi, mutta tämä oli Maaritin suosikki. Hän palasi olohuoneeseen, laskeutui sohvalle istumaan hieman makaavaan asentoon ja nosti jalan pöydän reunaa vasten. Maarit kuljetti dildoa häpyhuulten välissä, kevyesti ja itseään kiusaten, vaikka paloi jo halusta painaa se koko mitalta sisällensä. Sormet etsiytyivät klitorikselle, kun toinen käsi samalla lähti upottamaan dildoa hyvin hitaasti pilluun. Dildo levitti pillunhuulia yhä enemmän auki syvemmälle sukeltaessaan. Ennen kuin se pääsi pohjaan suunta kuitenkin muuttui ja Maarit veti dildon ulos kokonaan. Hän katseli sen kiiltävälle pinnalle muodostunutta limaista kalvoa ja haisteli kiimaista tuoksua. Maarit painoi kielensä dildoa vasten ja kuljetti sitä tyvestä suippenevaan kärkeen asti. Pillumehujen maku oli suorastaan huumaava. Hän asetti dildon uudelleen turvonneiden häpyhuulien väliin ja antoi sen liukua tällä kertaa pohjaan saakka. Maaritilta pääsi raollaan olevien huulien välistä syvä huokaus, kun dildon pää osui emättimen pohjaan. Hän levitti jos mahdollista vielä enemmän jalkojaan ja aloitti rytmikkään itsensä rakastelun dildolla. Silmät painuivat kiinni ja mieleen palautui jälleen pitsalähetti, tuo nuori ja kokematon mies, jolle Maarit niin mielellään olisi tarjonnut yksityisopetusta. Hän kuvitteli, kuinka ottaisi suihin sopusuhtaisen kokoista kalua, joka aikaisemmin oli saanut osakseen vain omistajansa omien käsien hyväilyä. Miten kalu paisuisi suussa isommaksi, olisi pian valmis uppoamaan Maaritin turpeaan, märkään pilluun…

Villi fantasiointi keskeytyi yhtäkkiä ja täysin odottamattomasti ovikellon soittoon. Maarit hätkähti ja kirosi keskeytystä. Hän katsahti kelloa, eikä voinut ymmärtää kuka oven takana oli puoli yksitoista illalla. Maarit veti dildon ulos maiskahduksen säestämänä ja laittoi enempää ajattelematta sen pöydälle. Hän kietaisi taas aamutakin ympärilleen ja meni eteiseen. Hän ei suoraan uskaltanut avata ovea vaan kurottui katsomaan ovisilmästä, minkälainen tyyppi ulkopuolella seisoi. Rappukäytävän hämärän valaistuksen takia tulijasta oli hankala kunnolla saada selvää, mutta Maarit tunnisti välittömästi kuka hänen ovellansa odotti. Maarit nielaisi, tunsi kuinka sydän alkoi pamppailla kiivaammin. Hän vilkaisi ovisilmään uudelleen. Ei epäilystäkään, pitsalähetti parin tunnin takaa oli palannut.

Ovikello pirahti uudelleen. Maarit poisti turvalukon ja avasi oven. Tuntui omituiselta katsella silmiin miestä, josta vain hetki aiemmin oli masturboidessaan fantasioinut. Mies seisoi käytävässä ja katsoi Maarittia. Hänellä ei ollut enää pitserian mainoslippistä päässä.

– Moi… Mä toin sulle tuossa aiemmin illalla pitsan, mies sai lopulta sanottua epävarmalla äänellä. – Muistatko?

Tokihan Maarit muisti. Hän tyytyi nyökkäämään miehelle ja odotti tämän jatkavan. Maaritin omakin sanavarasto oli juuri sillä hetkellä kovin vajavainen.

– Niin tuota.. kun.. mies pälyili ympärilleen käytävässä. Ajastettu valaistus sammui ja mies jäi pimeän ympäröimäksi. Vain Maaritin asunnosta kantautui valoa käytävään. – Mulla loppui työvuoro ja kukaan ei kotona odota.. tulit siinä sit mieleen, ja kun ei sullakaan näyttänyt täällä olevan seuraa.. Miehen lauseen muodostus oli katkonaista ja jäi kesken, mutta Maarit ei tarvinnut enempää sanoja ymmärtääkseen miksi mies oli palannut.

– Tuu peremmälle, hän vastasi, eikä voinut vieläkään uskoa tilannetta todeksi.

Mies astui eteiseen ja Maarit lukitsi oven. Miehen katse käväisi jälleen aamutakin antavassa kaula-aukossa. Hän esitteli itsensä Markukseksi ja hänen äänestään kuuli, että häntä jännitti kovasti. Maarit johdatti Markuksen olohuoneeseen ja sai nuorukaisen punastumaan pöydälle jääneen dildon takia. Mies ei oikein tuntunut tietävän mihin katseensa suuntaisi. Maarit ajatteli, että mies pitää saada edes vähän rentoutumaan ja kävi keittiössä kaatamassa tälle myös lasillisen punaviiniä. Markus otti lasin vastaan ja joi siitä heti ison kulauksen.

– Sä taidat olla aika kokematon.
– Juu… oon aika.. ei mulla oikeen oo koskaan ollut ketään.

Sanat saivat Maaritin värähtämään. Neitsytpoika. Jalkojen välissä kuumotti. Maarit otti pari askelta Markuksen suuntaan, löysenti aamutakin kankaista vyötä, jolloin kaula-aukko suureni taas paljastamaan varsin paljon.

– Haluaisitko kokea ensi yönä jotain ainutlaatuista ja unohtumatonta? Haluaisitko, että johdattaisin sua vähän aikuisten maailmaan?

Markus seisoi hievahtamatta. Maarit oli enää puolen metrin päässä miehestä. Hän löystytti aamutakin vyön kokonaan ja antoi ainoan vartaloaan peittävän vaatekappaleen pudota lattialle. Markus henkäisi kuuluvasti, hänen kasvoilleen oli jälleen alkanut kohoamaan punastus. Maarit tunsi olevansa kiihottuneempi kuin pitkään aikaan, nännit törröttivät kosketusta huutaen ja jalkojen välissä tykytti hetki hetkeltä pahemmin. Hänen koko aikuisen naisen kauneutensa ja muotonsa olivat nuoren miehen nähtävillä.

Sen sijaan, että Markus olisi tarttunut Maarittiin, heittänyt hänet sohvalle selälleen ja alkanut raivopäisesti naimaan naista, hän seisoi edelleen paikallaan. Farkkujen läpi oli hankala havaita, mitä miehen housuissa tapahtui, mutta Maarit oli aivan varma, että siellä oltiin kovaa vauhtia heräilemässä. Maarit päätti, ettei päästäisi nuorukaista helpolla. Hän kääntyi selin mieheen, kumartui alemmas ottaen käsillään tukea sohvasta niin, että pyöreä paljas peppu nousi kuin tarjottimelle. Hän keinutti peppua edestakaisin, painoi sen miehen housujen etumusta vasten ja hankasi farkkukankaan pintaa pitkin. Maarit tunsi selkeästi kovan möykyn takapuolessaan. Mies hengitti raskaasti, mutta ei vieläkään tehnyt elettäkään koskeakseen Maarittia. Maarit tarttui peppuunsa ja levitti sitä miehen silmien edessä. Pieni suloinen peppureikä tuli esille. Maarit läpsäytti peppuaan ja loi Markukseen irstaan, viettelevän katseen.

Maarit nousi ylös ja kääntyi taas miestä kohti. Hän kouraisi rintansa käsiinsä, pyöritteli ja puristeli niitä. Lipaisi kielellään toista nänniä, otti sen huuliensa väliin ja imeskeli. Sitten Maarit tarttui miestä kädestä, ohjasi tämän istumaan sohvan vieressä olevaan nojatuoliin ja seurasi itse perässä laskeutuen hajareisin 20 vuotta nuoremman miehen syliin. Miehen raskas hengitys oli katkonaista. Maarit heilutti rintojaan Markuksen nenän edessä samalla peppuaan viettelevästi keinuttaen. Hän otti toisen rinnan käteensä ja hyväili nännillä miehen kasvoja. Vei nännin miehen huulille ja tunsi kuinka epävarmat mutta pehmeät huulet puristuivat hellästi sen ympärille. Miehen kädet löysivät vihdoin ja viimein Maaritin reisille, joista ne liukuivat hyväilemään peppua. Kädet olivat epävarmat ja hapuilevat, mutta niiden kosketus sai sähkön virtaamaan Maaritin ihoa pitkin. Hän tunsi kosteuden valuvan reisillä ja painoi häpynsä Markuksen housuissa olevaa kohoumaa vasten. Farkkujen karhea kangas hankasi klitorista ja Maarit pyöritti lantiotaan yhä nopeammin. Hän otti tukea tuolin selkänojasta ja painoi tissit Markuksen naamaa vasten. Maarit tunsi kuinka kieli alkoi nuolla rintojen hikistä pintaa. Peppu keinui rytmikkäästi puolelta toiselle, housut hieroivat klitorista ja kuumana käyvä nainen huohotti nuorukaisen korvaan. Hän tunsi, ettei orgasmi ollut enää kaukana ja irtautui Markuksesta.

Markus jäi nojatuoliin istumaan hämillään ja hieman pettyneen näköisenä, kuin ihmetellen oliko tämä jo tässä. Maaritilla ei kuitenkaan ollut aikomustakaan jättää iltaa tähän. Hän istui sohvalle, levitti jalkansa kuten aiemmin illalla yksin nauttiessaan oli tehnyt ja tarjosi Markukselle paraatipaikan näköalan suoraan mehukkaaseen pilluunsa. Maarit poimi dildon pöydältä käteensä, levitti toisella kädellä häpyhuulia ja painoi dildon niiden välistä kerralla pohjaan asti. Markuksen käsi siirtyi hieromaan housujensa etumusta. Dildo aloitti edestakaisen soutamisen kuumassa litisevässä luolassa. Yhä nopeammin, yhä kiivaammin se painui pohjaan kerta toisensa jälkeen. Maarit tunsi kuinka orgasmi oli todella lähellä.

– Tuu tähän, polvistu tähän mun eteen! Maarit komensi Markusta. – Nyt saat maistaa miltä naisen pillu maistuu.

Markus nousi tuolistaan epäröivästi ja kovin varovaisesti laskeutui lattialle polvilleen Maaritin jalkojen väliin. Maarit tarttui miehen tukasta kiinni rajummin kuin tarkoitus oli ollut ja painoi hänen kasvonsa suoraan märkää pilluaan vasten.

– Nyt nuole, nuole kunnolla aikuisen naisen pillua ja työnnä kieles mun sisälle… Mmmm… Eikö maistukin hyvälle.. aikuinen nainen…

Markus teki parhaansa mukaan työtä käskettyä. Hän upotti kieltään Maaritin syvyyksiin, ensin vain vähän ja arastellen, sitten yhä rohkeammin. Maarit nosti jalkansa koukkuun saadakseen pillunsa mahdollisimman hyvin Markuksen kielen ulottuville. Markus tarrasi Maaritin reisiin, veti itseään kiinni pilluun, haisteli ja maisteli sitä, kuljetti kieltä häpyhuulien välissä, klitoriksella, välillä melkein peppuaukollakin. Nuoren miehen innokkuudella, uudesta ja ihmeellisestä kiinnostuneena ja äärimmilleen kiihottuneena.

Lopulta Maarit ei enää kestänyt, vaan kielen seikkailuun liittyneet etu- ja keskisormi, jotka Markus oli työntänyt Maaritin sisälle, saivat tärisyttävän orgasmin liikkeelle. Maarit huusi, voihki ja uikutti ja puristi reiensä Markuksen pään ympärille. Markus oli suloisessa loukossa Maaritin reisien puristuksessa, kunnes orgasmi vähitellen helpotti. Maarit katsoi Markuksen irstaita kasvoja, ne olivat kokonaan pilluneisteiden peittämät. Hän kurottui suutelemaan Markusta, maisteli omaa makuaan miehen kasvoilla.

– Se oli mahtavaa, hän kuistasi Markuksen korvaan. – Ei hassummin ekakertalaiselta…

Markus hymyili, ensimmäistä kertaa sinä iltana. Maarit tarttui miehen t-paidan helmaan ja riisui paidan. Sen alta paljastui houkuttavan näköinen nuoren miehen ylävartalo. Ei kaljamahaa, joskaan ei suuremmin lihaksiakaan, kevyttä vaalean tummaa karvoitusta siellä täällä. Maarit hyväili kädellään Markuksen vatsaa, rintakehää, nipisti nänneistä ja vei käden sitten farkkujen vetoketjulle. Farkut putosivat nilkkoihin ja alta paljastuivat tumman siniset bokserit. Maarit hieroi kalua ensin bokserien läpi, nuuhki sitä, puristi kevyesti kiveksiä. Markus oli sulkenut silmänsä ja huohotti. Maarit ei ollut koskaan uskonut kiihotuvansa niin kovasti nuoren miehen kalusta, kuin sillä hetkellä tunsi tekevänsä. Aikansa kiusoteltuaan kalua boksereiden kankaan läpi Maarit päästi lopulta peniksen kahleista. Se oli syötävän näköinen penis. Karvoitus tosin oli siistimätön, mikä ei tullut Maaritille yllätyksenä ja terska oli lähes kokonaan esinahan alla piilossa. Maarit laittoi kämmenensä peniksen ympärille ja veti hyvin hitaasti esinahan taakse. Markus voihkaisi kuuluvasti. Maarit aloitti runkkaamaan kalua rauhallisin liikkein, jotta ei vahingossa aiheuttaisi aivan liian aikaista laukeamista tottumattomalle miehelle.

– Multa saattaa sit tulla aika nopeasti… Markus sanoi ja hengitti raskaasti. – Tuntuu tosi hyvältä…

Maarit laittoi toisen kätensä kaksi sormea pilluunsa samalla kun veteli esinahkaa edestakaisin Markuksen ylöspäin kaartuvan kalun vartta pitkin. Sitten hän varoittamatta painoi märän suudelman terskalle, mikä sai miehen värähtämään ja huokaisemaan voimakkaasti. Miltä mahtoikaan tuntua, kun kalu oli ensimmäistä kertaa elämässään matkalla suuhun. Esinahka liukui syljellä kostutetun terskan yli. Maarit suuteli terskaa uudelleen. Hän nautti suunnattomasti miehen härnäämisestä. Markus oli alkanut vaikeroida. Maarit pyöritteli kämmentään paljaalla, syljen liukastamalla terskalla ja sai Markuksen miltei horjahtamaan.

– Taitaa olla aika herkkä paikka, Maarit kuiskasi. – Miltähän tuntus jos imaisen sen kokonaan suuhuni…

Markus katsoi Maarittia lasittunein silmin. Hän oli tarttunut naista hiuksista ja yritti työntyä peniksellään Maaritin huulien väliin. Maarit piti kuitenkin huulia tiukasti yhdessä antaen terskan hangata kasvoja. Maarit oli hyvillään siitä, että mies näytti huolehtivan hygieniastaan. Ehkäpä hän töidensä päätteeksi oli varta vasten käynyt suihkussakin, ennen Maaritin luokse tulemista. Maarit siirtyi nuolemaan kiveksiä tarttuen samalla kiinni Markuksen pyllyyn. Kieli kulki kivesten takaa, kävi uhkaavan lähellä peppureikää, palasi sitten maistelemaan kivesten etupuolta ja kalun tyveä. Nousi siitä vartta pitkin, kunnes saavutti jälleen punaisen ja paisuneen terskan. Maarit ei enää malttanut kiusata, vaan upotti peniksen suuhunsa. Markus urahti ja sormet puristuivat tiukemmin Maaritin hiuksiin. Maarit piti nuorukaista otteessaan takapuolesta puristamalla ja aloitti kiihkeän suihinoton upottaen viisitoistasenttisen kalun jokaisella kerralla lähes pohjaan saakka. Välillä Maarit keskittyi pelkkään terskaan puristamalla huulet tiukasti sen ympärille ja pyörittämällä kieltä sen herkällä pinnalla. Maarit siirsi toisen käden Markuksen pyllyltä kalun varteen ja alkoi vatkata kalua samaan tahtiin kuin hänen huulensa liikkuivat sitä pitkin.

Markus huohotti jo raskaasti. Maarit arvasi, ettei hän kestäisi enää kauaa. Markus oli myös ottanut enemmän kontrollia ja lykki kaluaan Maaritin suun syvyyksiin yhä raivokkaammin. Kalu tuntui välillä kurkussa asti ja sai Maaritin kakomaan. Sylki valui suupieliä pitkin ja kalu kiilsi limaisena. Maarit tunsi olevansa itsekin valtavan hurmion vallassa. Hän olisi voinut syödä koko ihanan nuoren miehen peniksen. Hän ahmi sitä suuhunsa, yritti ottaa mahdollisimman syvälle, alkoi kakomaan ja joutui työntämään Markusta vähän kauemmaksi. Runkkasi limaista ja kivikovaa kalua muutaman kerran, otti sen sitten taas uudelleen suuhun. Sitten hän kuuli Markuksen urahtavan voimakkaasti, tunsi peniksen takovan huulien väliin kuin ompelukoneen neula viimeiset kerrat. Penis alkoi nytkähdellä ja Maarit tunsi lämpimän spermasuihkun täyttävän suun. Sitä tuli yllättävän paljon, eikä Maarit ehtinyt nielemään kaikkea tarpeeksi nopeasti. Vaalea vana muodostui suupielestä leukaan ja siitä edelleen alaspäin. Pisaroita tipahteli rinnoille ja vatsan päälle.

Markus rojahti sohvalle Maaritin viereen. Kalun kärjestä pulpahteli vieläkin spermaa, joka valui vartta pitkin kiveksiin ja karvoitukselle. Maarit tunsi olonsa tuhmaksi ja irstaaksi lipoessaan kielellä tahmaisia huuliaan. Vaikka hän olisi mielellään ottanut nuoren kalun myös pilluunsa, oli hän harvinaisen tyydytetty siitä, mitä oli juuri saanut Markukselle tehdä. Toisaalta iltahan oli vasta nuori ja tuleva yö voisi tuoda mukanaan vielä vaikka mitä, ellei Markuksella olisi kiire lähteä kotiin…

– Mennäänkö suihkuun, mä ainakin taitaisin olla sen tarpeessa, Maarit kuiskasi Markuksen korvaan. Hän katseli lepotilaan palaamassa olevaa spermaista penistä ja jatkoi viettelevästi:

– Musta tuntuu ettet sinäkään halua tässä kunnossa mihinkään lähteä. Katotaan mitä kivaa me tuolla suihkussa keksitään.

Markus lähti horjuvin askelin seuraamaan Maaritin keinuvaa peppua kylpyhuoneen ovea kohti. Hän ei vielä kyennyt täysin tajuamaan, mitä äsken oli tapahtunut. Hän tiesi vain sen, että oli saanut kokea tähän astisen elämänsä suurimman nautinnon.

6 kommenttia viestissä: “Pitsalähetti”

 1. Nallekarhu2012 says:

  Kiitoksia palautteesta!

  Jatko-osan kirjoittaminen on jo työn alla. Pitää vain yrittää tehdä parhaansa, jotta en tuottaisi kovin suurta pettymystä lukijoille. 🙂

 2. qwerty says:

  aivan mahtava! odotan jatkoa innolla

 3. P.Eräreikä says:

  Todella hyvä 🙂
  Jatkoa vois kyllä toivoa vielä 🙂

 4. someone says:

  todella hyvä novelli,5/5 ja papukaijamerkki. Onko jatkoa tiedossa? Ja onnea,olet näköjään tällä novellilla päässyt parhaimmiksi arvosteltujen novellien sijalle neljä 🙂

 5. Clown at the Midnight says:

  Upee tarina, Maarit on puuma 😉 JATKOA JA HETI! Mä tykkäsin, haluaisin et mutki viettelis vanhempi nainen

 6. rike says:

  ehdottomasti jatkoa mahtava tarina ja kunnon seisokki

Kommentoi

top