search
top

Gangbang pyörävajassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (41 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

En oikein halua tässä kertoa oikeaa nimeäni, mutta olen pian 35-vuotta täyttävä nainen, joka asuu melkein Helsingin keskustassa. Olen erään suurehkon yrityksen ensimmäinen naispuolinen ’myyntitykki’ ja työssäni onnistunut sen verran hyvin, että olen saanut ostettua kalliin asuntoni, sekä aika hyvää mallia olevan työsuhde BMW:n. Olen pitkä ja kohtalaisen kurvikas. Pitkät ruskeat hiuksen yltävät hartioille saakka ja jokseenkin aika tyytyväinen ulkonäkööni. Usein minua huomattavasti nuoremmat miehet heittävät hyväksyviä katseitaan minuun ja kun he katsovat, heilautan takamustani vähän enemmän.
Seksi on ollut minulle aina itsestään selvyys ja välttämättömyys. Luen usein seksinovelleja netissä ja omistan useita erilaisia ’leikkikaluja’… Kotikäyttöön, kuin matkallekin. Dildoja minulla on muutamia, ja pari-kolme pientä klitoriksen kiihotinta, mitkä ovat erittäin hyviä matkoillani. Neitsyyteni menetin serkkukaksosten kanssa jo alle viisitoista vuotiaana. Tällä hetkellä minulla ei ole vakituista miesystävää, mutta sitäkin useampi väliaikaistuttava. Vaikka saan harrastaa seksiä mielestäni aika usein, siitä huolimatta onanoin lähes päivittäin, joskus jopa useamman kerran päivässä. Nytkin olin menossa erääseen uuteen seksikauppaan, missä olisi hyviä avajaistarjouksia.
Suuntasin kulkuni suoraan sinne heti työpäivän päätyttyä. Tiskin takana iloinen naismyyjä esitteli avuliaasti erilaisia dildoja ja niiden ihania ominaisuuksia. Koska näissä asioissa en yleensä kovin paljon nuukaillut, valitsin lopulta kalliimman luxusmallin. Tunsin dildon värisevän eri nopeuksilla kädessäni ja sen kokokin tuntui ihan oikealta. Kun kiersin sormeni sen ympärille, se muistutti minua niistä monista hienoista kulleista, joita olin elämäni aikana saanut pilluuni niin usein. Tämäkin tulisi painumaan sinne jo saman iltana. Sitten myyjätär esitteli minulle vielä klitorisvibraattorin, sellaisen pienen ’kaniinin’. Koetin sitä nenän päätäni vasten ja jo siinä unelmoin niistä monista orgasmeista, mitä se tulisikaan minulle antamaan.
Uudet leikkikaluni ja tuubi liukuvoidetta kassissani kävelin takaisin työpaikkani parkkipaikalle aikomuksenani ajaa suoraa päätä kotiin. Tyhmästi päätin kuitenkin oikaista kahden kerrostalon pihojen läpi, koska olin tehnyt niin aikaisemminkin. Seksikaupasta poistuessani, olin laittanut merkille joukon nuoria poikia, jotka olivat maleksineet kaupan ulkopuolella, mutta en välittänyt heistä sen enempää. Nyt huomasin kuitenkin, että he seurasivat minua ja kommentoivat ulkonäköäni aika suureen ääneen ja myös sitä, että ’täti’ oli ollut ostoksilla seksikaupassa ja vieläpä nähneet näyteikkunan läpi, mitä olin ostanut.
Niinpä yritin oikaista tyhmyyttäni ja menin porttikäytävään, josta pääsisi nopeammin suoraan vilkkaalle kadulle korttelin toisella puolen. Näin ajattelin päästä eroon heistä. Pojan asuivat ilmeisesti jossain siinä lähellä ja tunsivat paikat, sillä he juoksivat muutaman askeleen ja ottivat minusta kiinni vetäisten minut sisään porttikäytävässä olevasta ovesta ja siitä heti suoraa alas pyöräkellariin. Yritin ensin vastustella, mutta kaikki kävi niin nopeasti, että ennen kuin huomasinkaan, olin ansassa ja sisällä pyöräkellarissa olevassa toisessa pienessä huoneessa. En edes tajunnut huutaa yhtään, niin hämmästynyt olin. Kellarissa haisi mopojen bensa ja muuten sellainen vanha ja ummehtunut tuoksu. Hämärässä valossa näin kaksi lattialla olevaa vanhaa patjaa ja aavistin heti mitä edessäni olisi. Äkkiä joku laittoi siteen silmilleni ja vannotti olemaan hiljaa, muutoin ’ei hyvä seuraisi’… -Sinä olet meidän pikkuhuoramme, sanoi yksi äänistä. Vai kuinka?
-Olen, olen, vastasin, etten tekisi heitä äkäisiksi. -Hyvä. Nyt olet sitten hiljaa, tai huuda niin paljon kuin haluat. Täällä ei sinua kukaan kuule.
Koska minun piti olla hiljaa, en vastannut. Silloin kuulin, kuinka juuri ostamani dildo alkoi surisemaan. Pojat olivat ottaneet sen kassistani ja laittaneet paristot paikalleen. Pari poikaa piti minusta kiinni, yksi veti hameeni ylös ja joku levitti jalkojani erilleen, niin, että olin täysin avuttomana heidän vallassaan. Sitten tunsin värisevän dildon pikkuhousujen läpi pillullani ja lopulta poika raotti pikkarien lahjetta ja alkoi työntämään sauvaa häpyhuulteni väliin. Enää en ollut lainkaan peloissani. OLIN KIIMASSA! Värisevä dildon pää klitoriksellani sai aikaan ihania tunteita alapäässä ja aloin automaattisesti nostelemaan alapäätäni ylös ja alas. Poika nosti sauvan värinänopeutta ja työnsi sitä syvemmälle sisääni…
Nyt olin jo todella märkänä. Tunsin nesteiden valuvan raostani, kun poika nusssi minua omalla dildollani. Huoneessa kuuluin selviä litsahdusten ääniä, kun kone painui sisään ja ulos vitussani. Koko kehoni värisi dildon mukana ja aavistin saavani kunnolla sinä myöhäisenä iltapäivänä! Tunsin useampien käsien hamuavan kehollani. He puristelivat tissejäni ja vetivät ne ulos rintaliiveistä jättäen liivit paikalleen rintojen alle. Se, mihinkä kaikki päättyisi, ei ollut enää mikään salaisuus. Tiesin pian saavani näiden nuorten poikien kyrpää kunnolla pilluuni ja siinä jo odotinkin kiimaisena sitä, mutta ensin halusin ’alkuorgasmin’…
Sitten dildo otettiin yhtäkkiä pois vitustani limaisen lupsahtavan äänen kera ja he nostivat minut pystyyn. Hetkisen sähläämisen jälkeen joku painoi minut kumaraan lievään istuma-asentoon selin jonkun päälle. Nyt tajusin, että mitä oli tekeillä. Kivikova kyrpä työntyi takakautta pilluuni ja kädet lantioillani veti minut alas, niin että sain pojan kyrvän pohjaan asti vittuuni. Vedettyään minua muutaman kerran edes takaisin, he alkoivat taas äheltämään. Kuulin heidän supisevan keskenään, sitten minua nostettiin vähän ylös, joku rasvasi anuksen ja allani oleva poika veti minua alas ohjaten kyrpäänsä nyt takareikään!!! Koetin ensin supistella sulkijalihasta, mutta sitten annoin mennä. Poika ei kuitenkaan repinyt minua alas, vaan hitaasti, aivan kuin olisi varonut, hän työntyi sisääni. Se teki alkuun hiukan kipeää, mutta sitten hyvin voideltu reikä antoi periksi ja tunsin terskan ohittavan sulkijalihaksen ja sen jälkeen se tuntuikin jo ihanalta! Hän teki muutaman naintiliikkeen ja sitten tunsin, kuinka joku pojista vääntäytyi päälleni. Allani oleva kaveri piti minua puolittain istuma-asennossa ja sitten tunsin päälläni olevan kaverin hitaasti työntävän omaan kyrpäänsä märkänä valuvaan vittuuni! Olin usein onananoidessani fantasioinut tällaisesta, mutta en uskaltanut oikeasti ajatellakaan, että siitä voisi tulla totta. Nyt sain kuitenkin parasta aikaa kahta kyrpää samalla kertaa!!! Kun vielä käsistäni otettiin kiinni ja ne ohjattiin sivulla seisovien poikien kulleille, oli onneni täydellinen!! Minua nussittiin molempiin reikiin ja sain samalla runkata kahta nuorta poikaa. Mikä voisikaan olla parempaa, kuin tämä…
Siinä olin, limaisena ja hikisenä poikajoukon pantavana, eikä käynyt edes mielessä huutaa apua. Pojatkin olivat huomanneet, että pelkäämisen sijaan nautinkin tästä aivan suunnattomasti. Salaiset fantasiani olivat käyneet toteen! Toivoin vai, että tämä ei loppuisi liian aikaisin. Kuulin heidän puhuvan kuvaamisesta ja filmaamisesta. Sitä vähän aristelin, sillä pelkäsin kuvien joutuvan vääriin käsiin. Ei sen puoleen, etteikö minua olisi kuvattu aikaisemminkin ja silloin, nuorena teini-ikäisenä otetut kuvat kulkeutuivat erään ulkomaisen seksilehden sivuille. Itse sai tietää asiasta vasta vuosia tapahtuman jälkeen, enkä laittanut sille niin kovasti painoa, mutta nyt. Minulla oli hyvä työ ja asiakassuhteet, enkä haluaisi vaarantaa niitä.
Pojat jatkoivat kiihtyvällä tahdilla molemmissa aukoissani ja itse heittelehdin ja tärisin orgasmien vallassa, sitten pojan sivuillani, joita runkkasin alkoivatkin itse runkkaamaan, mutta työnsivät välillä kyrpiään suuhuni. Väkevä kusen haju työntyi sieraimiini ja hetken etovan tunteen jälkeen enää välittänyt vaan imin heitä molempia vuoron perään, kunnes suussani oleva jäykistyi hetkeksi ja tunsin spermalastin kitalakeani vasten. Hän veti muutaman kerran tyhjentääkseen itsensä kunnolla ja heti työntyi toinen tilalle. Hän ei ehtinyt nytkyttää kuin muutaman kerran, kun hänenkin lastinsa pursui suuhuni. Nielin minkä ehdin ja huokaisin jälleen uuden orgasmin saaneena samanaikaisesti kun minua nussivat pojat saivat samanaikaisen orgasmin ruskien liemensä sisääni. Väristen he vaipuivat kasaan, kuten minäkin. Koetin änkyttää kiitoksia hyvästä panosta ja sanoin samalla että olisin suuresti kiitollinen, jos he eivät jakaisi kuviani muualle. Pyysin yhtä poikaa ottamaan laukustani käyntikorttini ja sanoin heille haluavani tavata heidät uudestaan asunnossani. Pojat olivat haltioissaan ja kiittelivät hyvästä panosta ja sanoivat jättävänsä oven auki lähtiessään. Kun kuulin ulko-oven kolahduksen, vedin pitkään henkeä j sain hengitykseni tasaantumaan. Vieläkin heikotti liinan pois silmiltäni ja aloin tarkastelemaan huonetta. Hoippuen kiersin sen ympäri ja löysin lopulta laukkuni ja kassini. Hämmästyin suuresti, kun avasin ne. Kaikkia rahani olivat tallella, samoin ostokseni. Napitin asuni ja koetin siistiä itseäni niin hyvin kuin vaan siinä tilanteessa pystyin ja astelin alapää hellänä ja sperman maku suussa kohti parkkipaikkaa. Istuin autooni ja laitoin hiukan meikkiä kasvoille ja olin oikeastaan aika tyytyväinen tapahtuneeseen. Juuri kun käynnistin auton, oikean puoleinen ovi aukesi ja nuori, ehkä siinä 16-vuotias poika istahti viereeni…
-Tarkoititko sitä mitä äsken sanoit? Ajattelin tulla katsomaan heti alkuun, mitä olisi odotettavissa. En ollut uskoa korviani… Laitoin pakin päälle ja peruutin ulos parkista ja suunnistin kotia kohden, kiimainen miehen alku vieressäni. Tämä päivä oli uskomaton, suorastaan ihmeellinen ja aioin ottaa siitä kaiken irti, ajattelin mielessäni samalla tyytyväisenä hyräillen…

4 kommenttia viestissä: “Gangbang pyörävajassa”

 1. Pomo says:

  Harmi, ettei noi himokas naaras ole Mun alainen. Sillä olisi usein työpaikalla ja -matkoillakin kivaa 😉

 2. Feelix says:

  Kunnon narttu, nami!

 3. Asterix says:

  Tuhma, kiimainen & seksikäs UraLeidi onkin
  parasta seuraa työpäivän päätteeksi 🙂

 4. Kiimainen says:

  Erittäin hyvä tarina,muutama kirjoitus virhe mutta niitä sattuu jokaiselle. Tarina olisi voinut olla vähän pidempi ja haluaisin jatkoa. Sain kunnon erektion lukiessani tätä.

Kommentoi

top