search
top

Lukko

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (123 votes, average: 3.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tälläinen tällä kertaa. Edelleen, otan mielelläni palautetta vastaan :)

Odotan Helsinki-Vantaan tuloaulassa hermostuneena. En ole nähnyt sinua kahteen viikkoon, matkasi on tuntunut ikuisuudelta. Oloni on samanlainen kuin ensimmäisillä treffeillä, vatsassani on perhosia ja poskiani kuumottaa. Kävelen aikaa tappaakseni ympäriinsä ja vilkuilen tulijoita liukuoville. Pitääkö lentosi olla juuri tänään myöhässä, minulla on suunnitelmia varallesi. Muistan vieläkin kun tapasimme ensimmäisen kerran. Yhteinen ystävämme oli esitellyt meidät jossain turhanpäiväisissä juhlissa. Olit kätellyt minua ja esitellyt itsesi. Sinussa oli jotain mistä en päässyt perille ja se kiinnosti minua valtavasti. En tiedä enää mistä kaikesta puhuimme sinä iltana, mutta muistan etten saanut silmiäni irti sinusta. En voi vieläkään uskoa, että tunne on molemminpuolinen. Ajatukseni katkeaa kun näen sinun astuvan liukuovista. Näytät syötävän hyvältä. Etsit katseellasi minua ja heilautan kättäni hymyillen. Vihdoinkin! Hymy leviää kasvoillesi kun juoksen sinua vastaan. Pitäisi oppia käyttäytymään hillitymmin, mutta se on nyt minulle yhdentekevää. Olen vain iloinen, että olet taas siinä. Kaappaat minut syliisi ja suutelet. En voi olla nauramatta, minulla oli ikävä sinua. Mennään jo, sanot ja tartut käteeni.

Autoni on parkissa todella kaukana lentokenttärakennuksesta ja juttelemme matkastasi kun kävelemme pimenevässä illassa. Huomautat sivulauseessa, että hameeni tuntuvat lyhentyneen kahden viikon aikana ja saat vastaukseksi virnistyksen. Tunnethan sinä minut. Olet juonut viiniä koneessa, joten asetun kuskin paikalle ja käynnistän moottorin. Vilkaiset minua ja huomaan, kuinka katseesi pysähtyy hameenhelmaani. Sulla on stay-upit, vittu, ähkäiset ja huulilleni leviää hymy. Yrität koskea jalkaani, mutta estän sen. Saat odottaa perille asti, ei ennakkonäytöksiä. Juttumme kääntyvät kaksimieliseen suuntaan. VIhjailemme yhtä ja toista. Haluat tietää mitä olen tehnyt poissaollessasi. Pysähdymme liikennevaloihin ja näprään kännykkääni hetken. Tätä, sanon ja annan puhelimen käteesi. Sinulta pääsee voihkaisu kun katselet kuvaani. Ei ole epäselvää mihin tämä johtaa. Otat kiinni kädestäni ja viet sen haaroillesi. Tunnen kuinka erektiosi kasvaa. Enää 10 minuuttia, niin olemme perillä. Kestä vielä hetki. Silitän sinua hitaasti housujesi päältä ja jatkan kiduttamistasi kertomalla yksityiskohtaisesti kuinka paljon olen sinua halunnut. Hengityksesi on jo tiheää kun vihdoin pysäytän auton. Suutelet minua nälkäisesti. Tunnen kuinka haluat minua.

Matka pimeässä rappukäytävässä sujuu nopeasti. Juoksen leikilläni sinua karkuun, mutta olet aivan kannoillani. Vaikka yrität häiritä keskittymistäni, saan vihdoin asunnon oven auki ja kompuroimme hämärään eteiseen. Lasket matkalaukkusi lattialle ja vaikka en näe kasvojasi kunnolla, tunnen että tuijotat minua. Kuin haluaisit painaa mieleesi tämän hetken, jokaisen vartaloni kaarteen, tuoksuni. Kuulen hengityksesi kiihtyvän kun otat askeleen minua kohti. Tuntuu, että tukehdun. Kosketa minua jo! Ojennat kätesi ja vedän sinut kiinni itseeni. Tuoksut todella hyvältä. Painat huulesi huulilleni ja lasket kätesi lantiolleni, josta ne nopeasti alkavat vaeltaa pitkin vartaloani. Tiedän, että olit ajatellut hillitä itseäsi, onhan meillä koko yö aikaa. Nyt olen kuitenkin tässä, liian lähellä sinua, eikä mikään saisi meitä enää hidastamaan. Näykin huuliasi ja annan kieleni tehdä tutkimusmatkaa suussasi. Vastaat suudelmaan ahnaasti, kuin et voisi saada minua tarpeeksi nopeasti. Paitani on noussut ja toinen kätesi löytää tottuneesti tiensä paljaalle alaselälleni. Kehut pehmeää ihoani ja alat repiä ylävartaloani paljaaksi. Paitani ja rintaliivini löytävät nopeasti tiensä lattialle. Punaiseksi lakatut kynteni etsivät t-paitasi reunaa, tartun kiinni kankaaseen ja vedän paidan pääsi ylitse. Annan käsieni vaeltaa rintakehälläsi ja nautin siitä miltä ihosi tuntuu. Painan paljaat rintani vartaloasi vasten ja tunnet kovettuneet nännini ihollasi. Suutelet kaulaani ja nostat hameeni lantiolleni, niin että saat pyöreät pakarani käsiisi. Stringeissäni on vain ohut naru takana, vedät siitä ilkikurisesti hymyillen. Voihkaisen ja etsin kuumeisesti vyösi solkea. Tunnen jo kuinka kova olet. Olemme edelleen eteisessä, mutta se ei näytä häiritsevän kumpaakaan. Painat minut seinää vasten ja suutelet rintojani. Haluan koittaa sinua, sanot ja kätesi etsii stringieni vyötärönauhan. Raotat sitä ja ujutat sormesi sen alle. Hymähdät kun kätesi liukuu sileän häpykumpuni yli klitorikselleni. Olen pitänyt itseni posliinina jo kauan. Sanoit kerran, että se pukee minua. Klitorikselta sormesi eksyy kuin vahingossa häpyhuulteni väliin. Ähkäiset kun tajuat kuinka kostea olen. Olen odottanut sinua kaksi viikkoa, tottakai olen kiihottunut nyt, pitäisihän sinun se tietää. Puristelet toisella kädellä pakaroitani samalla kun puren varovasti kaulaasi ja käteni löytävät tiensä alushousujesi alle. Olet valmis, sykit kovana minua vasten enkä usko voivani odottaa enää hetkeäkään. Johdatat minut makuuhuoneeseen ja kaadat sängylle. Revit hameeni pois ja katselet hämärässä kiihottunutta vartaloani. Päälläni on enää pienet punaiset stringit, joiden harsomainen kangas ei ainakaan peitä näkymääsi. Jalassani on vielä korkeat sandaalit, mutta sinulla ei ole aikomustakaan riisua niitä minulta vielä. Sytytä valot, haluan nähdä sut, pyydän ja hapuilet hetken katkaisijaa. Makuuhuoneen valo on pehmeä, mutta näen vihdoin kunnolla kuinka irstaalta näytät seistessäni edessäni. Housusi ovat auki ja turvonnut kova kalusi sykkii alushousujen vyötärönauhan päällä. Oi kuinka hyvältä näytätkään. Voihkaisen, kun otat kiinni lantiostani ja vedät voimakkaasti minut sängyn reunalle. Nostat toisen jalkani olkapäällesi ja suutelet nilkkaani. Suudelmasi vaeltavat säärtäni pitkin alaspäin, lähemmäs kuumaa, tulista syliäni. Kielesi liikkuu pitkin sisäreittäni, kunnes olet päässyt päämäärääsi. Annat pari suudelmaa stringieni päältä, seuraavalla repäisyllä ne ovat tiessään. Nuolet minua kuin maistellen, onhan siitä jo hetki aikaa. Tunnet jokaisen kohdan minussa ja tiedät, mistä pidän. Et epäröi hetkeäkään kun upotat sormesi syvälle sisääni, nautit tästä yhtä paljon kuin minä. Alan kiemurrella sängyllä, olet keskittynyt jo hetken klitorikseeni antaumuksella ja sormesi vahvistavat jokaista kielesi liikettä. Huomaat, että olen enää hetken päässä orgasmista ja jatkat kiihottamistani kiihtyvällä tahdilla. Taivutan selkäni kaarelle ja laukean huohottaen. Nuolet vielä hetken hellästi ja katselet kun koitan saada hengitykseni tasaantumaan.

Hymyillen otan lopulta kädestäsi kiinni ja vedän sinut viereeni. Suudelmasi maistuu orgasmiltani, mutta se ei haittaa minua. Lepään hetken vartaloasi vasten ja annan käteni vaeltaa ihollasi. Sulla on liikaa päällä, totean ja kiipeän jalkopäähän. Pieni hymy kareilee huulillani, kun riisun tottuneesti housut ja alushousut jalastasi. Niin on sullakin, sanot ja kehotat jättämään kengät lattialle. Nousen takaisin sängylle ja asetun yllesi seisomaan, jalat pääsi molemmin puolin. Nautit esteettömästä näkymästä ja kätesi on pian taas löytänyt tiensä jalkojeni väliin. Laskeudun istumaan päällesi ja annan sinun upota vähän matkaa sisääni. Huokaat, mutta nousen pian pois ja käännyn ympäri. Ansaitset ensin saman käsittelyn kuin minä äsken. Vedät minua kasvojasi kohti. Pian makaan päälläsi niin, että voin nuolla sinua yhtä aikaa kun hyväilet minua. Aloitan varovasti, kiusaten. Suutelen terskasi päätä ja nuolaisen pari kimaltelevaa tippaa suuhuni. Maistut juuri niin hyvältä kuin muistin. Olet todella kovana ja kalusi tempoilee edessäni kuin vaatien päästä lämpimään suuhuni. Imaisen voimakkaasti sen päätä ja annan koko ihanuutesi upota syvälle kurkkuuni. Kuulen kun avaat yöpöydän laatikon. Värähdän kun tajuan mitä etsit. Laitat vibraattorini päälle ja aloitat nuolemisen samalla kun työnnät lelua sisääni. Kiihotun entistä enemmän ja otan käteni avuksi, jotta saan sinut voihkimaan nautinnosta. Liikutan esinahkaasi ylhäältä alas samalla kun nuolen ja imen pallejasi, tiedän että pidät siitä. Siirrät vibraattorin kiihottamaan klitoristani ja työnnät kielesi pari kertaa sisään häpyhuulteni välistä. Kielesi liukuu klitorikselta taaksepäin niin pitkälle, että saavutat anaalin. Nuolet sitä, kunnes ääntelen kuuluvasti, olen sanonut sinulle monta kertaa etten osaa olla hiljaa. Jatkan kiihottamistasi kädelläni, koska pelkään puraisevani sinua kiimassani. Annat kielesi levätä hetken ja työnnät taas vibraattorin sisääni. Samalla työnnät etusormeasi anaaliini ja huohotat kun näet mitä se tekee minulle. Sekoan kohta, multa lähtee taju, huudan ja kiemurtelen lähemmäksi sinua. Lepäät hetken ja saan tilaisuuden imeä sinut lähelle laukeamista. Pian jatkat taas ja tuntuu, että silmissäni sumenee. Lasken pääni reittäsi vasten ja jatkan kädelläni, en saisi muuten enää henkeä. Tulen hulluksi, etkä silti aio lopettaa. Alat sykkimään entistä nopeammin ja jatkan hyväilemistäsi rytmikkäästi. Tulen pian, mutta niin tulet sinäkin. Nuolaisen vielä kerran, ennen kuin laukean kiljahtaen. Vartaloni värähtelee ihoasi vasten. Ehdin tajuta vain että tulet yhtä aikaa ja otan sinut lämpimään suuhuni maistaen spermasi suussani. Muuta en taida viiteen minuuttiin tajutakaan. Silmissäni sumenee hetkeksi, kai olen tajuissani vielä. Huohotat allani ja suutelet reisiäni kevyesti. Hymähdän ja toivotan sinut tervetulleeksi kotiin. Yömme on vasta alussa. Ennen kun nousen päältäsi, silität sisäreittäni vielä kerran ja suutelet sitä. Tähän kohtaan, ota se tähän, sanot ja hämmästyn vähän. Ihmettelen ääneen oletko keksinyt matkasi aikana, minkä tatuoinnin haluat koristavan minua. Sanot, että olet. Pienen lukon, johon avain on vain sinulla.

6 kommenttia viestissä: “Lukko”

 1. P.Eräreikä says:

  Mä kyllä tykkäsin..ei ehkä täydellinen, mutta hyvä. Eikai novellin aina mikää kauheen pitkä oo pakko ollakaan..

 2. lara says:

  Haha, kiitos vaan 🙂

  ja Kamu: putosin kärryiltä. Onko sulla mennyt novellit sekaisin? En kirjoittele isäpuolista mitään. 🙂

 3. kamu says:

  Lisää isäpuolen piinaa !!!!

 4. noitapilli says:

  Huhhuh… lara, virnistäisit taatusti jos näkisit tämän erektion <3

 5. lara says:

  Kiitos palautteestasi 🙂 Tämä olikin tarkoitettu vaan lyhyeksi välipalaksi. Kirjoitan juuri pitkää jatkoa novelliin kesäyössä eli reilusti pidempää on jo tulossa, kunhan ehdin julkaista 🙂

 6. joik2ww says:

  Osaat kirjottaa niin mikset samantien kirjoita pidempää? Puolet lähettämistäsi novelleista päätyvät roskakoriin, koska ne ovat aivan liian lyhyitä.

Kommentoi

top