search
top

Salla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Luen kiitollisena läpi kaiken saamani palautteen. Mukavia lukuhetkiä teille kaikille :)!

Siinä, missä kivipestyjen muotifarkkujen halkio oli sijainnut, piirtyi nyt heinänväristen häpykarvojen muodostama risukko. Sitä ympyröi bikinien muotoa myötäilevä päivetysraja ja päivetysrajan sisäpuolella olevat vaaleammat ihokaistaleet.

Jari tunsi kullinsa heilahtavan astetta pystymmäksi ja hän kostutti huuliaan. Hän katseli ylleen kömpivää Sallaa uudessa valossa. Oikiksen luennoilla tunnollisesti käyvänä ja aineyhdistyksen toimintaan aktiivisesti osallistuvana toisen vuoden opiskelijana Salla oli Jarille opiskelukaveri, jota ei satunnaisessa yökerhossa olisi lähennellyt, mutta aineyhdistyksen omissa juhlissa olosuhteet olivat olleet toiset. Hän oli kerännyt rohkeutensa, kokeillut onneaan ja tässä sitä nyt oltiin.

Ilmassa oli sähköinen lataus ja he molemmat tunsivat epämääräisesti olevansa rikkomassa jotakin kirjoittamatonta soveliaisuussääntöä, mutta kaikki piirtyi heidän silmissään siinä pienen hiprakan synnyttämässä kepeässä olotilassa, jossa huomisen ongelmat ja häpeät ilomielin jätetään siksi miksi ovat.

Salla seisoi polvillaan kahareisin Jarin yllä ja liu’utti sormiaan tämän rintakarvoja pitkin. Jari vei kätensä Sallan pakaroille ja tarttui niihin määrätietoisella ja vankalla otteella. Salla kumartui Jarin puoleen ja suuteli tätä kevyesti poskelle aivan suun viereen. Jari tunsi kasvoillaan lämpimän, Kiwi-hedelmälle tuoksahtavan ilmavirran, kun Salla hengähti, siiderin aromin.

Jari huomasi ajattelevansa, millaista olisi viedä Salla näytille omille vanhemmille ja sisaruksille, millaista olisi tavata Sallan perhe, muuttaa yhteen ja saada kokea molemminpuolinen rakkaus, mutta hän karisti ajatuksen pois mielestään ennen kuin se oli ehtinyt lopullisesti muotoutuakaan. Ja häntä hävetti.

Hän päätti ottaa sen ilon irti, minkä tiimellyksestä saattoi irti saada, mutta hänen sisintään kalvoi kuitenkin jo proaktiivinen kateus ja jätetyksi tulemisen alakulo, kun hän mielessään näki Sallan pukeutumisen ja poistumisen ja kaikki tämän tulevat seksi- ja rakkaussuhteet.

Lopullisesti Jari havahtui mietteistään Sallan kynsien painautuessa hänen huokosiinsa lievästi nipistäen.

“Kai sulla on kortsuja?” Salla kysyi.

“Tässähän niitä”, Jari sanoi ja kurottautui opiskelijaboksinsa kiinteän kirjoituspöydän ylimpään laatikkoon, johon ylettyi kätevästi sängystä. Hän repäisi kalvon auki ja pujotti kondomin kovana sojottavalle kullilleen.

Salla loi silmäyksen tanassa olevaan kulliin ja hymyili. Hän laskeutui polvitaipeillaan ja ohjasi kullin hitaasti sisäänsä.

Jari puri huulta ja pidätti hengitystä. Yhtymisen ensimmäisiä hetkiä hän piti vaarallisimpina ennenaikaisen siemensyöksyn kannalta ja yritti ajatella jotakin tylsää, mutta huomasi kauhukseen vain päättelevänsä, että Sallan pillu tuntui yhtä tiukalta kuin miltä näytti. Kostealla lämmöllään se ympäröi Jarin suonekkaan kullin ja piirtyessään karvaisena hänen edessään ja muodostaessaan niin perin rivon kontrastin Sallan tyttömäiselle vartalolle se suorastaan provosoi ennenaikaista siemensyöksyä.

Salla alkoi keinahdella vyötäröllään hitaasti edestakaisin vaakasuunnassa. Hänen vetäytyessään Jarin jalkoja päin alimpien karvakiehkuroiden alta pilkahteli pientä teräväpäistä korvanipukkaa muistuttava härpäke ja sisäisten häpyhuulten vaaleanpunainen sisäpinta.

Jari ummisti silmänsä ja kävi sisäistä henkien taistoa. Hän kuvitteli masturboivansa kalsealla Fleshlightilla, mutta Sallan pehmeiden pakaroiden hankaava liike hänen lonkillaan muistutti tilanteen todellisuudesta. Hänen päänsä oli pyörällä ja hänen sydämensä takoi tuhatta ja yhtä.

Jari tarttui Sallan pakaroihin molemmin käsin ja alkoi mouria niitä kuin vaivaamista vailla olevaa pullataikinaa. Hienoisella kädenohjauksella hän osoitti haluavansa Sallan alkavan liikahdella pystysuunnassa. Vinkin ymmärtäen Salla taittoi jalkansa varpaillaan seisovan asentoon ja alkoi jalkojen avulla tehdä lyhyitä ratsastusliikkeitä.

Jari piteli edelleen käsiään Sallan pakaroilla ja alkoi tahdistaa tämän alastuloliikkeitä oman vyötärönsä ylösmenoliikkeiden kanssa yhteensopiviksi. Silkkisen pehmeä vittu nieli hänen kullinsa juurta myöten ja sen uroitettu tiukka sisus muodosti niin voimakkaan seksuaalisen ärsykkeen Jarin terskalle, että hän edelleen joutui keskittymään välttääkseen ennenaikaisen siemensyöksyn.

Jari pinkaisi vyötäröllään rajuun spurttiin. Huoneen täytti äänekäs läpsähtely ja Sallan pimpistä kuuluvat maiskahdukset. Salla ummisti silmänsä tiukasti yhteen ja viskasi päänsä takakenoon. Huuliaan nuollen hän pidätti hengitystä ja hieroi rintojaan. Jarin lopetettua spurtin Salla naurahti tavalla, jota Jari ei heti osannut luokitella joko helpottuneeksi tai väkinäiseksi.

“Onks kaikki ookoo?” Jari kysyi ja jatkoi vyötärönsä kevyttä liikuttelua.

“OO-ON, TOSI ookoo!” Salla naurahti silmät tuikkien ja Jari tunsi olonsa helpottuneeksi.

Jari piteli edelleen käsiään Sallan pakaroilla ja alkoi liikutella tätä hitaasti edestakaisin vaakasuunnassa. Salla kumartui Jarin ylle mahdollistaakseen klitoriksen stimuloinnin Jarin kyrvänjuuren ja alavatsan karvaista ihoa vasten. Silminnähtävästi ponnistaen Salla edelleen yritti tasaannuttaa spurtin aikana kiivastunutta hengitystään. He jatkoivat hidasta ja hellän oloista vartaloiden hankaamista toisiaan vasten tässä asennossa jonkin aikaa.

Sitten Salla vei kätensä jälleen Jarin rinnuksille ja heivasi itsensä niihin tukeutuen puoliksi pystyyn, kääntyi kyljelleen Jarin viereen ja kellahti selälleen. Vinkin ymmärtäen Jari nousi aloiltaan ja asettui Sallan koipien väliin lähetyssaarnaaja-asentoon. Hän työnsi jälleen kullinsa pimppiin ja alkoi liikuttaa lantiotaan. Salla nosti päätään etukumaraan nähdäkseen kullin luiskahtelevan liikehdinnän pimpissään ja kostutti huuliaan keskittyneen näköisesti. Sitten heidän katseensa kohtasivat ja syntyi eräänlainen henkien taisto, jonka aikana kumpikaan ei halunnut olla ensimmäinen, joka siirtäisi katseensa pois toisen silmistä. Lopulta kuitenkin Sallan pokka petti. Hänen kasvoilleen levisi hymy, jonka luonnetta Jari ei oikein osannut arvioida, ja lysähti sitten päällään tyynyn varaan.

Salla siirsi oikean kätensä klitorikselle ja alkoi tehdä nopeita pyöriviä liikkeitä kolmella yhteenliitetyllä sormella. Hetkittäin hänen ilmeensä tuimistui ja lopulta myös hänen kulmansa menivät kurtulle. Osa hiuksista valahti otsalle ja jäi roikkumaan hänen silmiensä eteen, kun hän taas nosti päänsä etukenoon nähdäkseen kullin survovat liikkeet pimpissään. Hänen hengityksensä oli pinnallista ja poskille oli noussut hienoinen puna.

Jarin lantionheilautukset olivat rutiininomaiset ja pitkäliikkeiset ja tuntuivat hänen kullissaan kutkuttavana kihelmöintinä. Pimpin suuaukon tuntumassa Sallan karvat olivat jo kastuneet kiimaeritteestä ja huoneessa tuoksui voimakkaasti pimppi. Siinä oli aavistus kalasta ja auringossa seisseestä tomaattisoseesta ja Jari tunsi sydänalassaan pakahduttavaa riemua sen johdosta, että oli päässyt pukille. Tuoksu kiihotti Jaria suunnattomasti ja antoi lisäpontta raivokkaasti sahaavan kullin edestakaiselle liikehdinnälle.

Sallan kurkusta karkasi voihkaisu, joka ripusti heidän ylleen odotuksen jostakin suuremmasta, joka kihelmöivällä nälväisyllä pimpin vaiheilla oli ilmoittanut olevansa tulossa. Kolmet yhteenliitetyt sormet klitoriksella vatkasivat lujaa ympyrää. Salla rimpuili vartalollaan yrittäen liikuttaa sitä edestakaisin kohti Jarin vyötäröä juuri niinä hetkinä, kun kulli luiskahteli sisään. Sallan kasvoilla kareili irvistys, ja katkonainen hengitys tiivistyi nopeasti ja purkautui lopulta rajuna ulvahduksena.

Jarin käsi heilahti ja kävi läimäyttäen Sallan pakaran sivulla. Kulli pumppasi pimppiä yhtä rajusti kuin jonkin pornofilmin close-up -otoksena kuvatussa kohtauksessa ja hiki kimmelsi sekä Jarin että Sallan vartaloilla.

Salla ulisi ja nauroi ja hän rimpuili hulvattoman kutkutuksen mourimana.

Hänen tuntemuksensa toivat mieleen Linnanmäen vuoristoradan viimeisimpiin kuuluvan suoran, jossa vaunujono syöksyy vatsanpohjaa kihelmöineen syöksyn jälkeen säkkipimeään tunneliin, jossa kiljuvia matkustajia yllättäen odottaa uusi kihelmöivä syöksy ikään kuin ensimmäinen ei jo olisi antanut nautintoa kerrakseen. Tuossa vuoristoradassa Salla oli käynyt kesäisillä sokkotreffeillä muuan teekkari-Henkan kanssa, joka oli pyytänyt uusille treffeille vaikka oli tiennyt hiivatin hyvännäköiseksi osoittautuneen Sallan kieltäytyvän, mutta kuitenkin hänen oli ollut pakko yrittää. Ja tietysti hän oli joutunut pettymään.

Jari vei Sallaa kuin pässiä narussa. Hän oli voimakkaasti puuskuttava vuoristohöyryveturi ja Salla vatsanpohjassa tuntuvasta kutkutuksesta kiljuva naismatkustaja. Supistelu Sallan pimpin ja pepun tienoolla ylsi pistelevänä tuntemuksena hänen sormenpäihinsä asti ja pakotti hänet kiljaisemaan silmät suurina.

Kuului jälleen äänekäs läpsähdys, kun Jari läimäytti Sallan pakaran sivua. Hän lähti kuumeiseen nousukiitoon. Salla tiesi Jarin pingottuneesta urahtelusta ja pakaroihinsa osuvien lonkkien läpseestä, että Jari sillä hetkellä tavoitteli orgasmia. Jarin kurkusta karkasi pingoittunut urahdus ja hän irvisti kuin kovan aivastuskohtauksen kourissa.

Mikäli Jari olisi nytkyttänyt orgasminsa nyrkillä, spermaa olisi suihkahdellut pitkissä kaarissa useiden spasmisten lihassupistusten ryydittämänä, mutta nyt ejakulaation ainoana ulkoisena merkkinä olivat Jarin tuima irvistely sekä hänen kova urahtelunsa ja pakonomaisesti kiihtyneet lantionheilautuksensa. Spermamällit mäiskähtelivät ja liiskautuivat voimalla niljakkaan kondomin sisäpintoihin ja kuumista lihassupistuksista kukin viskoi kerta toisensa jälkeen Jarin aivot pellolle.

Vedettyään lerpahtaneen kullinsa ulos Sallan pimpistä Jari lysähti selälleen hänen viereensä. Heidän hailakanruskeat veltostuneet sukuelimensä näyttivät hikisinä ja kutistuneina jotenkin orvoilta ja he tunsivat kumpikin että risuiset alapääkarvoitukset paistoivat rivossa eläimellisyydessään seksuaalisen kypsyyden kulminaatioina ja potentiaalisten kumppaneiden houkuttimina sen sijaan että olisivat lieventäneet alastomuudentunnetta, ja heitä hävetti heidän äskeinen hillitön nussimisensa ja voihkimisensa ja he halusivat hetimmiten kietoa vyötärönsä joihinkin tekstiileihin.

“Jäikö sulle hyvä fiilis?” Jari kysyi.

“Mä laukesin”, Salla vastasi.

“Niinpä”, Jari sanoi. “Voisihan tämä sen puoleen olla jonkun vakituisemmankin säädön alku”.

“Kuule, enpä nyt kuitenkaan usko että se olisi hyvä ajatus”, Salla vastasi ja nousi ja lähti kipittämään kohti kylpyhuonetta juuri kuten Jari oli tiennyt että tapahtuisi, mutta kuitenkaan hän ei ollut voinut jättää jälkimmäistä ehdotusta lausumatta, ja häntä harmitti monestakin syystä.

Kommentoi

top