search
top

Nuorta tyttöä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (125 votes, average: 3.42 out of 5)
Loading...

Erään tavallisen työpäivän päätteeksi astelin ulos sairaalasta autolleni, ja lähdin suunnistamaan kotiin. Asuin noin 20 kilometrin päässä sairaalasta jossa työskentelin, olin joutunut tekemään kaikkien vihaamaa, mutta rahakasta, päivystyshommaa ja ilta oli jo ehtinyt pitkälle päästessäni kotimatkalle. Ajovalot pyyhkivät hiljaisia lumipenkkoja. Mietin elämääni, tällä hetkellä vitutti ja väsytti, ei huvittanut mennä kotiin vaikkei nalkuttava vaimo siellä tänään olisikaan. Tunsin oloni yksinäiseksi, olimme kuin kaksi toisilleen vierasta ihmistä saman katon alla, ainoastaan yhteinen lapsemme yhdisti meitä. Olin 44-vuotias enkä uskaltanut tehdä tilanteelleni mitään. Katsoin itseäni taustapeilistä, tummat huolitellut hiukset, hymykuopat ja tummanruskeat nappisilmät, niihin vaimoni oli kerran niin ihastunut. Fyysinen läheisyys oli liitostamme karissut jo hyvän aikaa sitten, eikä se oikeastaan haitannut sillä ollakseni rehellinen oli tuo niin sanottu kauniimpi puoliskoni menettänyt viehättävyytensä silmissäni. Ennen niin tiukkaa uumaa peittivät nyt kumpuilevat makkarat, täyteläiset huulet olivat ohentuneet mykäksi viivaksi ja satunnaiset luomet ryhtyneet kasvamaan tummaa karvaa. Itse sen sijaan olin pitänyt itsestäni huolta, kävin aktiivisesti kuntosalilla ja lenkkeilin ja näin ollen lähes kaksimetrinen varteni oli sopusuhtainen vaikka toki siihenkin oli merkkejä menneistä vuosista jäänyt. Vaimoni kylmettyä olin joutunut hoitamaan tarpeitani lähinnä öisin tietokoneen ääressä ja välillä jopa töissä lounastauolla jos nuoria sairaanhoitajia sattui olemaan vuorossa.

Olin jo lähes kotona, kun havahduin ajatuksistani nähdessäni pimeän tien reunassa varoituskolmion ja hätävilkut päällä pysähtyneen auton. Maantie oli tyhjä joten koin velvollisuudekseni pysähtyä katsomaan josko voisin auttaa. Pysähdyin pienen pösön taakse ja nousin katsomaan mikä oli ongelman nimi. Avonaisen konepellin takaa löytyi siro, nuori nainen, arviolta juuri 18 täyttänyt. Katseeni osui ensimmäisenä pieneen, tiukkaan farkkujen verhoamaan pyllyyn tytön ollessa kumartuneena moottorin puoleen. Kyselin kohteliaasti mikä autoa vaivasi ja tarvitsisiko hän apua. Tyttö selosti, ettei tiennyt mikä hänen vanhalla pösöllään tällä kertaa oli, ja naurahti samaan syssyyn ettei ollut ensimmäinen kerta, kun auto jätti hänet tielle. En voinut olla ihailematta nuoren tytön asennetta auton jämähdettyä keskelle maaseutua kylmänä talvi-iltana.

Kyselin vielä jos voisin olla jotenkin avuksi ja epäonnisen pösön kuski pyysikin minua kutsumaan hinausauton sillä hänen puhelimestaan oli akku loppunut. Soitin hinausyhtiölle, joka totesi että pääsisi paikalle aikaisintaan muutaman tunnin kuluttua sillä huonon kelin takia töitä riitti kolaroineiden tai tieltä suistuneiden menopelien hinauksessa. Tyttö heilautti kastanjanruskeita paksuja hiuksiaan ja mutristi suloista suutaan, ”täytynee siis tilata taksi, että pääsen kotiin, ikään kuin tämä autonrotisko ei veisi kaikkia rahojani jo muutenkin”, hän huokaisi. ”Mitä vielä! Asun tuossa vähän matkan päässä, olet tervetullut luokseni odottelemaan hinaajaa, ja sen jälkeen heitän sinut kotiisi, ellet halua heti mennä selvittämään asiaa korjaajalle”, kuulin toteavani. ”Kiitos paljon! Miten ystävällistä, en tosiaan haluaisi joutua maksamaan taksia täältä kotiin”, tyttö vastasi siniset silmät sädehtien.

Jätimme auton tienvarteen ja lähdimme omallani kohti kotiani. Vasta eteisen valossa sain tilaisuuden tarkastella lähemmin tätä odottamatonta vierastani. Heiniksi esittäytynyt tyttö oli todella kaunis. Paksun toppatakin alta paljastui hoikka, jäntevä nuoren naisen vartalo, jota hänen tiukka neulepaitansa nuoli. Katseeni kiinnittyi hetkeksi pyöreisiin rintoihin joiden ympärille neule kiristyi. Nostin nopeasti silmäni ja hymyilin Heinille johdattaen hänet keittiöön. Farkkupeppu keinui edelläni halki eteiskäytävän, en voinut vastustaa kiusausta asettaa kämmentäni nuoren naisen kaarevalle selälle isällisen ohjaavasti. Heini käänsi päätään ja hymyili minulle kiitollisena.

Istutin hänet keittiön pöydän ääreen ja ryhdyin keittämään teetä kylmettyneelle tytölle. Heini jutteli iloisesti eikä vaikuttanut lainkaan hämmentyneeltä tai ujolta, vaikka ilta oli saanut meidän molempien kohdalla aivan odottamattoman käänteen. Kerta kerran jälkeen huomasin katseeni eksyvän sopimattomiin paikkoihin, lepäämään hänen muhkeille rinnoilleen tai nautiskelemaan tiukan kankaan peittämästä suloisen näköisestä haarovälistä. Heini ei onneksi tätä kuitenkaan tuntunut huomaavan. Olin aivan liian vanha haaveilemaan nuorista tytöistä.

Kaadoin teen mukeihin ja istuin tytön viereen. Heini puhalteli kylmiin käsiinsä ja kuin itsestään otin ja suljin hänen pienet kätensä omiini ”lämmitetäänpä nyt sut sitten kunnolla” hymähdin hänelle ja siirsin tuoliani lähemmäksi. Tyttö hymyili ilkikurisesti takaisin. Nuoren naisen hajuvesi leijaili nenääni, kukkainen makea tuoksu. Näin hänen virheettömän sileän ihonsa, punaiset pulleat huulet olivat hieman raollaan. Housuissa värisi. Mietin miltä tuntuisi suudella nuorta naista.

Tarjouduin hieromaan häntä, jotta veri lähtisi kiertämään ja Heini ilahtui ehdotuksestani. Hän kääntyi selin minuun ja siirsin tuolini vieläkin lähemmäksi häntä. Nostin käteni kapeille hartioille ja hieroin niitä hellästi. Tyttö huokaisi ja käänteli päätään sivulta toiselle nauttien kosketuksestani. Heinin tuoksu huumasi minua, tunsin kuinka elimeni alkoi pikkuhiljaa kovettua käsieni liikeratojen laajetessa, olin kauhuissani, tytön ei tarvitsisi kuin kääntyä ja nähdä valtava kohouma housuissani ymmärtääkseen mistä oli kysymys. Heini oli täysin rentoutunut ja hitaasti annoin käsieni liukua pitkin hänen selkäänsä ja kylkiään. Kuinka kiinteä ja pieni tämä teinineiti olikaan. Tyttö nojasi rentoutuneena aavistuksen taaksepäin ja ennen kuin huomasinkaan, käteni seikkailivat Heinin mahalla. Tyttö ei sanonut mitään vilkaisi vain syrjäkarein minua. Elimeni sykki farkkujani vasten kivuliaasti käteni hamutessa neuleen peittämän rinnan käteeni. Se oli terhakka ja kiinteä, täydellisen muotoinen ja juuri sopiva kouraani. Hitaasti ujutin paidan tytön päältä. Nyt hän kääntyi minua kohti ja nähdessään seisokin housuissani hän nousi ja istuutui syliini kasvot minua vasten. Kyrpäni jäi ihanaan puristukseen farkkujen peittämän teinipillun ja mahani väliin. Olin todella kiihottunut. En ollut koskaan tuntenut vastaavaa pakottavaa tarvetta nussia naista verille ja purkautua tämän sisälle.

Nostin Heinin pöydälle, tämä oli tajunnut leikin jujun ja suuteli ahnaasti huuliani. Tuntui upealta pidellä nuorta kiimaista tyttöä käsissäni. Riisuuduin kalsarisilleni Heinin toimiessa samoin. Pinkit hipsterit paljastivat kamelinvarpaan ja haarapala oli jo kevyesti kostunut. Samaa sarjaa olevat rintaliivit napsautin heti auki paljastaen upeat pikkuruiset nännit jotka nöpöttivät jo kosketusta anellen. Imaisin toisen teinitytön rinnoista suuhuni ja imin sitä ehkä hieman liiankin kovakouraisesti, näykin ja nuoleskelin välillä päästäen sen suustani ja puhaltaen kylmää ilmaa kostealle nännille. Heini voihki puoliksi istuvassa asennossaan pöydällä. Käteni olivat kaikkialla hänen kehollaan. Käsiteltyäni nännejä suutelin kiinteää vatsaa liikehtien alas pikkuhousujen verhoamalle pillulle. Nuuskin kiimaliemen tuoksua housujen läpi, kyrpäni jyskytti ja huusi päästä naimaan tuota suloista pikkupimppiä. Painoin kasvoni vasten alushousuja ja hengittelin kuumaa ilmaa pillulle. Heini vikisi ja puristeli rintojaan.

Vedin alushousut hitaasti alas, niiden alta paljastui kaunein näkemäni pillu. Se oli sileäksi ajeltu, häpyhuulet pullistelivat kiihotuksesta ja aukko kiilteli kosteana. Liu’utin kieltä pitkin kosteaa vakoa. Samalla siirsin käteni pakonomaisesti hyväilemään isoa kulliani joka jökötti kivuliaasti vaatien pääsyä teinitytön sisälle. Laskin kalsarini ja käänsin Heinin vatsalleen pöydälle. Herkullinen pikkupylly oli seksikkäästi pystyssä ja tytön pyhin edessäni täysin avoinna. Otin kyrpäni käteeni, terska oli punainen ja kostea erittämistäni kiimatipoista. Asetin terskan hellästi pillun suulle hekumoiden ja nauttien upeasta hetkestä. Minä saisin pian yli 20 vuotta nuorempaa naista. Heini vaati jo munaa sisälleen, nähdessään sen koon hän kuitenkin hätkähti ja pyysi olemaan varovainen, mutta pelon sijasta näin hänen silmissään häpeilemätöntä kiimaa. Sovittelin kullia kireään reikään, se upposi hitaasti sentti sentiltä teinin kosteaan ja kimmoisaan lihaan. Sain toden teolla pidätellä itseäni etten laukeaisi siihen paikkaan. Tyttö inisi ison kyrpäni tehdessä tilaa tiukkaan pilluun. Hitaasti aloin liikkua ahtaassa reiässä, joka puristui elimeni ympärille. Toisella kädellä pyörittelin Heinin klitorista ja toisella pidin herkullisesta perseestä kiinni työnnellessäni yhä kovempaa pilluun. Aisani nyki ja sykki kireässä pillussa ”hieno teinilutka sä ootki, upea mirri” kuulin käheän ääneni kuiskivan pöydällä makaavalle tytölle. Kiihdytin tahtia ja aloin naimaan voimieni takaa. Huuliltani purkautui murinaa ja teiniperse edessäni huohotti ja imi kyrpää sisääni. Ei, en halunnut vielä laueta, en pilluun. Vetäisin kullini nopeasti ulos ja levitin perseen ammolleen, ilman ennakkovaroitusta työnsin kyrpäni suoraan tytön peräaukkoon saaden tämän huutamaan kivusta ja kiimasta. Nyt en kyennyt enää pidättelemään itseäni, tytön perse oli suhteettoman tiukka verrattuna valtavana tempovaan aisaani joka tikkasi aukkoa kuin ompelukone. Karjuin ja suihkutin spermaa aina pikkutytön perseenpohjalle saakka. Voipuneena lysähdin teinin päälle. ”Kyllä teki hyvää, kiitos.”

Heini ja minä vietimme vielä muutaman kiihkeän hetken ennen hinausauton saapumista ja hän osoittautui oikein himokkaaksi pikkulutkaksi. Tämän tapauksen jälkeen näimme vielä useita kertoja, mutta niistä joskus toiste..

Palautetta saa antaa!

11 kommenttia viestissä: “Nuorta tyttöä”

 1. Riikka says:

  Hyvä tarina. Jatkoo! Ja enemmän panosta kerro. Liian nopee pano. Mutta pillu kyllä mulla kostu.. Aika paljonkin

 2. Hemu says:

  Alku tosi hyvä, mutta liian nopea loppu. Liian äkkiä alettiin panemaan. Lisää sitä tissien käsittelyä ja muutenkin… Heini olis voinu ottaa suihinkin 😉 Pidempää hehkuttelua, ja persepanoa vasta seuraavalla kerralla!
  Mutta te miehet ootte aina samanlaisia. Liian nopeita 😉

 3. aggigig says:

  tosi hyvä. kostuin

 4. P.Eräreikä says:

  Vähän tää kyllä lopussa latistu. Itse panoon asti oli kyllä ihan hyvää tekstiä. Pano liian lyhyt ja siihen vielä tuo ”hieno teinilutka sä ootki, upea mirri” + nopea persepano tiputti pistettä kyllä.

 5. mkt says:

  jep, ihmeessä lisää, miten suhde kehittyi
  Heininkin tunteet, ajatukset, kokemukset paperille

 6. noitapilli says:

  Hyvä idea juoneksi ja paljon muutakin hyvää, mut sun pitäis vaan malttaa kuvailla enemmän ja kehitellä tarinaa pidemmin. Nyt siitä tulee aika epäuskottavan oloinen kun ei oikeessa elämässä ihan ton tason kommunikoinnilla kukaan päädy seksin puolelle. Ja muutenkin tapahtumat etenee vähän turhan vilkkaasti. Jos tuohon lisäisi vähän joka kohtaan kolmanneksen lisää siitä millaisia ihmiset on, miltä asiat näyttävät ja tuntuvat ja mikä on päähenkilön historia yms ja miksi edetään seuraavaan asteeseen, niin tosta tulisi ihan 5/5 tarina.

  Nii… Ja älä nyt ainakaan ota tätä moitteena 🙂 Hyvät joulut sulle!

 7. fr11kk1 says:

  Hyvää tekstiä todellakin, mutta ehkä liian perinteinen ja arvattava tarina. Jokin viimeinen silaus puuttuu että tätä voisi sanoa erinomaiseksi.

 8. MadClown says:

  Mä tykkäsin, Hyvää tekstiä ja jatkoa jos voit 🙂

 9. juuusto says:

  ihan hyvä mutta liian lyhyt ja jatkoa!

 10. gyfngdjc says:

  mikä hoppu lopussa tuli?

 11. someone says:

  ihan ok,vähän liian lyhyt

Kommentoi

top