search
top

Nuorta laivalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.16 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen kirjoitelmani tälle osastolle. Taisi mennä vähän liian pitkäksi. Katsotaan palautteen perusteella, jatkuuko seikkailut vai ei...

Minullla yli 40-vuotiaalla miehellä on onni ollut saada työkaverikseni tumma nuori mies. Tämä ”Vallu” on syntynyt äitinsä matkamuistona Afrikan reissulta noin parikymmentä vuotta sitten. Kun Vallu aikoinaan tuli meidän firmaan, olin ensin vähän varovainen hänen suhteensa, mutta jo ensi viikot osoittivat, että meillä synkkaa hyvin.
Nyt kun olemme tutustuneet paremmin, niin meillä on alkanut olla myös yhteisiä iltarientoja. Vallu on bi-seksuaali ja se on herättänyt myös minussa hieman bi-miestä. Niinpä olemme löytäneet itsemme toistemme kimpusta pari kertaa. Itse en ole vielä Vallun isoa kalua perseeseni halunnut, mutta olen kyllä itse saanut häntä panna. Toki runkut ja suuhoidot ovat tuttuja molemmin puolin.
Toinen yhteinen viehtymyksemme on nuoret, alaikäiset tytöt. Niissä piireissä Vallu on todellla kuumaa tavaraa. Hänen tarvitsee suurin piirtein silmää iskeä, kun teinipillulta on farkut ja pikkarit jo nilkoissa. Ja aivan yhteisestä sopimuksesta olen päässyt Vallun perässä hyödyntämään myös noita teiniperseitä.
Kerran olimme lähdössä Ruotsin risteilylle työpaikan porukan kanssa. Koska Vallun ja minun hyvä kaveruus oli duunipaikalla tiedossa, niin saimme yhteisen hytin. Alkumatkasta oli jotain tylsää pakollista firmajargonia, jota koulutukseksi kutsutaan, mutta sitten päästiin asiaan. Kävin tax-freestä hakemassa vähän juotavaa hyttiin, jossa odotelimme päivällisen alkua.
– Käyn suihkussa, sanoin Vallulle ja painuin ahtaaseen suihkukoppiin.
Vallu tuli perässä ja jaoimme suihkun. Vallu meni selkäni taakse, otti kaluni käteensä ja runkkaili sitä.
– Haluaako se tämä patukka päästä teinin pilluun tänään, Vallu kuiski korvaani runkatessaan.
– Totta kai ja tuntuu tuo sinunkin kalusi tahtovan jotain, vastasin kun tunsin kovan ison kalun persettäni vasten.
Hoidimme siinä suihkun alla toisemme pikaisesti. Vallun ei kauan tarvinnut minua runkata kun mällit lensivät vasten linoleumia. Minä puolestani nappasin Vallun kalun suuhun ja käsi-suusessiolla sain Vallun purkautumaan parissa minuutissa.
Itseämme kuivatellessa juttelimme tulevasta illasta ja otimme pari paukkua.
– Näitsä sen tyttöporukan joka oli terminaalissa. Siellä oli pari aika herkkua, Vallu totesi.
– Joo, luuletko että sieltä lohkeaa, kysyin.
– Mulla oli jo parin kanssa silmäpeliä, joten eiköhän se luonnistu.
Ilta jatkui ruokailun ja pakollisen työkavereiden kanssa baarissa notkumisen seurassa. Pian lähdimme kiertämään laivaa Vallun kanssa, josko löytäisimme sopivia tyttöjä.
Lopulta istahdimme oluttuopposeten kanssa erääseen pöytään, jonka viereisessä pöydässä oli neljän nuoren naisen lauma juomassa jotain limpparin näköistä. Kuuntelimme tyttöjen juttuja vähän aikaa vierestä ja Vallu nyökkäsi minulle.
– Milläs matkalla tytöt on, kysäisi Vallu kuin ohimennen.
– Tää on meidän opintomatka, eräs blondi vastasi ja kun hän vilkaisi tarkemmin kysyjää, näin kuinka silmissä pilkahti. Tiesin, että tuo tyttö on valmista kauraa.
Kävi ilmi, että tytöt olivat jonkun ammattikoulun lähihoitajaopiskelijoita ja heillä oli reissu Ruotsiin tutustumaan johonkin paikalliseen alan kouluun ja työpaikkaan.
Vallu ja minä jututimme tyttöjä ja kävi ilmi, että koko nelikko oli 17-vuotiaita, mutta laseissa ei ollut pelkkää limua, vaan kurssin vanhemmat opiskelijat olivat auttaneet jatkeen hankkimisessa.
Huomasin siinä jutustellessa, että kaksi tyttöä alkoi tosissaan olla kiinnostuneita Vallusta. Minua vähän vilkaistiin, mutta mitään väreilyjä en tytöissä aiheuttanut. Ja tiesin sen. Ja tiesin senkin, että asia tulisi korjaantumaan myöhemmin.
Pari tytöistä huomasi pian pelin hengen ja poistui pöydästä. Vallu jutusteli pöytään jääneiden Inkan ja Viivin kanssa. Kävi ilmi, että tytöt ovat parhaita kaveruksia ja päätyneet peruskoulun jälkeen yhteisestä päätöksestä samalla hoitajalinjalle. Inka, tämä blondi oli todella kapea, laiha tyttö, jolla oli pienet rinnat, kun taas tummaverikkö Viivi oli selvästi muodokkaampi pakkaus. Itse pidin selvästi enemmän Inkan tyyppisistä ”pikkutytöistä” ja tunsin kaluni kovettuvan kun vain katselin tyttöjen ja Vallun keskustelua.
Meni vähän aikaa ja oli meidän vuoromme tehdä siirtomme.
– Jääkää te siihen, minä menen tuonne minun ikäisteni joukkoon tanssiravintolaan. Tulen ehkä hyttiin yöksi, jos tuuri ei käy, totesin Vallulle.
–Et varmaan tule, kyllä minä setä sinut tunnen.
Jutun juoni oli se, että esitin Vallun setää, joka oli hiljattain jäänyt leskeksi. Ja että Vallu oli ollut pienestä lähtien minulle kuin oma poika, koska minulla ei lapsia ollut.
Seuraavaksi Vallu houkuttelisi tytöt meidän hyttiimme, ottamaan jotain juotavaa ennen yökerhoa. Sitten hän houkuttelisi ainakin toisen tytöistä sänkyyn. Ehkä molemmatkin, riippui tyttöjen mielenlaadusta. Sitten olisi minun vuoroni tulla hyttiin ”sopivalla” hetkellä.
Siirryin siis tanssiravintolan puolelle, jossa tapasin nipun työkavereita. He kyselivät, että minne Vallu meni ja kun totesin, että taisi poika löytää parempaa seuraa, niin kaikki tiesivät mistä puhuin.
Meni vajaa tunti, kun tekstari tuli. ”Tuplat, n 30 min”, siinä luki. Nykynuoriso ei tuntunut siinä näkevän mitään outoa, että kesken pusuttelujen pannaan kavereille viestiä, joten luulen ettei tähänkään kiinnitetty mitään huomiota. Rupattelin siinä työporukassa vielä vaaditun ajan ja sanoin meneväni hyttiin nukkumaan. Sain vähän kyselyjä, että enkö pelännyt Vallun tulevan sinne nussimaan, mutta sanoin, että olin sopinut Vallun kanssa, että hommat on hoidettava joko ennen minun nukkumaan tuloa tai sitten vastapuolen hytissä.
Varhainen poistumiseni ei suurta ihmetystä aiheuttanut, sillä olin urheilevan ja kunnostaan huolta pitävän ihmisen maineessa. Ja olin aiemminkin poistunut firman tilaisuuksista melko aikaisin.
Sydän pamppaillen menin hyttimme ovelle. Kuuntelin korva ovessa kiinni, kuuluuko sieltä mitään ääniä. Naureskelua, hihitystä ja vastaavaa sieltä kuului, joten avasin oven.
Näin Vallun makaavan pelkissä boksereissa kahden alusvaatteisillaan olevan tytön kanssa toisella alasängyistä. Näin, miten tytöt ensin vähän säikähtivät sisääntuloani, mutta sitten näin heidän säälivän katseensa. Vallun tarina puutteesta kärsivästä sedästä oli selvästi uponnut tyttöihin.
– Anteeksi, että tulen tänne, mutta kun tuntuu menevän kaikki päin vittua, sanoin humalaani humalaisemmalla äänellä.
– Mä taidan kiivetä tonne yläpetille ja sammua pois, niin saatte jatkaa kohta siitä mihin jäitte, jatkoin.
Riisuin siinä itseni jättäen pelkät bokserit jalkaan ja annoin tyttöjen katseen kiertää melkoisen tiukkaa kehoani. Niistä lenkkipoluilla ja kuntosaleilla vietetyistä tunneista oli nyt selvää hyötyä.
Käväisin nopeasti vessassa ja kun palasin, niin Vallu oli kaatanut minulle paukun kuten pitikin. Tytöt olivat nyt puolittain peiton alla ja katselivat sieltä uteliaina mitä tapahtuu.
Vallu kaatoi paukut myös heille ja kehotti kaikkia istumaan ja nappaamaan pienet vielä ennen nukkumista. Istuin samalle sängylle kuin muu porukka ja tytöt tulivat istumaan minun ja Vallun väliin.
Vallu aloitti puheen ja pian huomasin silitteväni Inkan vaaleita hiuksia, eikä tämä pannut lainkaan vastaan. Omat tarinani olivat saaneet tytön pauloihinsa ja vaikka hän selvästi oli vielä edelleen enemmän Valluun päin, niin en huomannut hänen hyljeksivän minuakaan.
– Tiesitkös setä, että nämä tytöt tykkäävät myös toisistaan. Olisitpa nähnyt mitä minä näin, ennen kuin tulit tänne, Vallu sanoi.
Tytöt taisivat vähän punastua, mutta eivät kuitenkaan tehneet elettäkään estääkseen Vallua.
–He imuttivat ja sormettivat toisiaan niin rankasti, että minulla oli tulla lastit housuun pelkästä katsomisesta. Olimme juuri aloittamassa hommia kun sinä tulit.
– Vau. Mistähän niitä hommia mulle tulisi. Ei kukaan huoli tämmöistä vanhaa äijää, totesin alakuloisesti.
Se sai Inkaan liikettä. Hän laski käteni reidelleni todella lähelle boksereiden reunaa. Vastasin siihen silittämällä hänen poskeaan ja katsomalla häntä silmiin.
– Mutta sinä olet niin nuori.
Sen jälkeen suutelin häntä kaikella sillä taidolla mitä vuodet olivat minulle tuoneet.
Tunsin kuinka Inkan ruumis suorastaan tärähteli ja hyvä ettei kuulunut litinää kun pillumehut lähtivät entistä kovempaa liikkeelle.
Kiihkeän suudelman näkeminen oli starttilaukaus myös Viiville. Hän kävi suoraan Vallun kimppuun, sillä seurauksella, että Vallun paukkulasi kaatui hytin lattialle.
Suutelin siis Inkaa kiihkeästi ja aloin hyväillä häntä joka puolelta. Ryhdyin pujottamaan hänen rintaliivejänsä pois ja samalla Inkan käsi alkoi hakeutua boksereideni sisään. Otteista huomasin, ettei nyt olla varmaan neitsyttä panemassa, sillä sen verran tottuneesti tämä ohut kiihkeä blondi löysi etsimänsä.
– Siirrytään tuolle puolelle, sanoin hänelle ja vaihdoimme toiselle alasängylle.
Sain Inkan rintaliivit pois ja ne paljastuivat topatuiksi. Alta löytyivät ehkä puolikkaan A:n rinnat, ne olivat kuin juuri aloittaneet kasvunsa. Ja herranjestas minä palvon ja rakastan sellaisia rintoja.
Kumarruin suutelemaan niitä rintoja. Inka tuntui jotenkin häpeävän sitä.
– Älä estä, ne ovat maailman kauneimmat rinnat mitä olen koskaan nähnyt. Sinä olet muutenkin kauneinta mitä minulle on pitkään aikaan tapahtunut, supisin tytölle.
Samalla aloin riisua tytön hipstereitä. En suuresti yllättynyt, että alta löytyi sileäksi ajeltu ihana pillu. Nuoret naiset tuntuivat olevan lähes poikeuksetta posliinin ystäviä. Ja mikäs sen ihanampaa.
Vilkaisin viereiselle sängylle, jossa Viivi oli myös joutunut luopumaan vähistä vaatteistaan. Tuo tyttö omisti kapean uuman, levän perseen ja selvästi kaveriaan isommat rinnat. Näin kuinka Vallu upotti päänsä tisseihin ja puristeli mehevää persettä isolla kiihkolla.
Itse keskityin Inkan lämmittämiseen, vaikka tiesin sen olevan melko turhaa. Tämä tyttö oli jo niin valmista kauraa Vallun ja Viivin kanssa tekemästään alkulämmittelystä, ettei hän olisi kuin tarvinnut mulkun sisäänsä.
Etenimme vaiheeseen, jossa Inka raastoi bokserini pois jaloistani. Hän kumartui ottamaan munaani suuhunsa ja hihkaisi ihastuksesta. Meikäläisen liki 20 senttinen suonikas rakkaudensauva teki selvästi vaikutuksen. Viivi vilkaisi Inkaa kysyvästi ja tämä esitteli löytöään kaverilleen.
– Mutta katso sinä tätä. Ei tämä taida minuun mahtua, esitteli puolestaan Viivi Vallun noin 25 senttistä samettisen ruskeaa mahtimelaa.
Mulkkuni löysi pian tiensä Inkan huulien väliin. Tämäkin osoitti, ettei tyttö ollut ensi kertaa pappia kyydissä. Sain silitellä tytön vaaleita hiuksia tämän keskittyessä huulihölkkäänsä.
Pian pyysin tyttöä nousemaan.
– Jos et pian lopeta, niin tulen suuhusi.
– Tule pian sisääni, tyttö pyysi.
– Tahdotko sinä sitä todella, minulle on hyvä näin, kuiskasin hänelle ja samalla sormeni pyöritteli parhaita sormitemppujaan tytön riemunappulalla.
– Jooh, jooh, jooh, sai tyttö huokailtua.
– Onko sulla Vallu kortsuja, kysyin näytelmämme käsikirjoitukseen sopien.
– Siinä kassissa lattialla. Heitä siihen pöydälle, niin minäkin otan siitä.
Nappasin kortsut laukusta ja revin yhden irti.
– Osaatko tämän laittaa kysyin kiusoitellen Inkalta.
Kiimainen pikkunarttu ei arvaillut, vaan avasi paketin ja veti kortsun suullaan lähes kokonaan teräskankena sojoittavan mulkkuni päälle. Ihan kokonaan hän ei sentään kyrpääni suuhunsa saanut, vaan veti viimeiset sentit käsillään paikalleen.
Pyysin tyttöä tulemaan päälleni. Hän asetteli mulkkuni pillunsa huulilleen ja minä aloin hivuttaa sitä sisään. Kauaa siinä ei mennyt, kun mulkkuni oli kokonaan tytön sopukoissa. Hän oli niin liukas omista eritteistään, ettei kitkaa juuri syntynyt. Mutta oi miten ihanan tiukka tuo nuoren naisen pillu olikaan. Se tuntui siltä, että minulta lähtee ja heti.
Ryhdyin sitten ajattelemaan kaikkea mahdollista, etten laukeaisi ihan heti. Inka aloitteli ratsastustaan, mutta kun pää osui yläsängyn pohjaan, pidimme sen verran taukoa, että käänsin sen sängyn seinää vasten. Samalla vilkaisin, että viereisellä pedillä harrastettiin hurjaa numeroleikkiä 69:n muodossa. Tosin Viivi ei tainnut saada Vallun melasta kuin nupin suunsa sisään.
Palasin sänkyyn ja nyt tämä nuori tyttö pääsi todella toteuttamaan itseään. Hän ehti pomppia päälläni vain muutaman kerran, kun hengitys, naaman ilme ja sanat kertoivat ison O:n tulleen käymään.
– Tu-, tu-, tuleeh!!! kuului kun tyttö kaatui rintani päälle.
Makasin siinä hetken liikkumatta ja annoin tytön hengähtää. Hiljalleen aloin nytkytellä itseäni vauhtiin ja kohta huomasin tytön olevan taas pelissä mukana. Siinä alta päin lykkiessä tyttö alkoi valmistella jo toista orkkuaan. Kiihdytin sen verran vauhtia, että pääsisin samaan junaan mukaan. Tunsin kuinka tämä linnunluinen nuori nainen alkoi vavahdella ja päästin minäkin spermani hakkaamaan päätä kumiressuun. Yhtäaikainen orkku tuntui vavisuttavan tyttöä vähintään yhtä paljon kuin minua.
Siinä hengitystä tasaillessa vilkaisimme yhdessä, mitä vieressä tapahtuu. Siellä Vallu nussi Viiviä takaapäin ja tuo nuori narttu tuntui nauttivan joka sentistä joka Vallun isoa kalua hänen pilluunsa pureutui.
– Tiukka, tiukka, tiukka, hoki Vallu ja katsoi kun Viivi sai takapanosta mahtiorkun. Siinä ei ääntä säästelty ja luulen koko hyttikäytävän tienneen mitä tuolla hetkellä hytissä 7129 tapahtui. Viivin voihkaisu sai Inkan naurahtamaan, että noin kovaa Viivi et olekaan koskaan huutanut.
Tiesin Vallun olevan kestävässä kunnossa kun olin tyhjentänyt hänet kerran suihkussa ennen illan alkua. Niinpä Vallu antoi Viivin hengähtää hetken, käänsi tämän selälleen alleen ja nosti naisen jalat olkapäilleen. Ryhdyimme Inkan kanssa katsomaan tuota näytelmää, kun Vallu alkoi lykkiä Viiviä oikein urakalla. Viivi voihki, ulisi ja vikisi. Siirryin Inkan selän taakse kylkiasentoon ja aloin hyväillä häntä jokapuolelta.
Vaikka takana oli kaksi orkkua, ei tuo nuori pajunvitsa ollut saanut tarpeekseen. Tunsin, kuinka peukalo-etusormileikkini sai taas nuoren vitun vuotamaan mahlaa ja tytön huokailemaan. Otin lemmenvoidetta lisää näppeihini ja levittelin sitä myös b-rapun ovelle. Se sai Inkan hieman hätkähtämään, mutta supattelin rauhoittavia juttuja tytön korvaan.
Pikkuhiljaa sain levitettyä mahlaa sen verran, että pystyin työntämään sormeni Inkan ryppyreikään. Pidin molemmat kädet konehuoneen tietävillä liikkessä ja kun etusormi oli pyllyssä toiset sormet pillussa, aloitin villin sormileikin joka johti Inkan illan kolmanteen orkkuun.
Samalla näin kuinka Vallu oli saanut hommansa loppusuoralle. Hän puski nyt toisen orkkunsa saaneen Viivin päällä ja antoi palaa. Näin kuinka selkä jännittyi ja Vallu survaisi viimeisen työntönsä voimalla pillun perukoille asti. Se sai orkun kouristuksissä pyörivän Viivin lähes pyörtymään ja kurkusta ei päässyt kuin vaimeaa korinaa.

Siinäpä oli ensimmäinen novellini. Mitenköhän tuo laivamatka jatkui.

5 kommenttia viestissä: “Nuorta laivalla”

 1. fr11kk1 says:

  Hyvä novelli, harvinaisen loppuunasti mietityltä tuntui tarina verrattuna siihen miten yleensä vain päädytään seksiin, mutta nyt oli jätkillä oikein suunnitelmat valmiina. Kyllä mieluusti jatkoa lukisin.

 2. someone says:

  tosi hyvä,ei liian pitkä,tulisiko jatkoa paluumatkasta? 🙂

 3. Yx vaa... says:

  Hyvä oli!

 4. nikita says:

  aikas mainio

 5. qwerty says:

  hyvä novelli, ei ollut liian pitkä

Kommentoi

top