search
top

Seminaarivetäjän palkkio

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (46 votes, average: 3.65 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Voisi olla myös "Työpaikkapano", myös viittaus sukulaistarinaan. Pyydän anteeksi pitkäksi venähtänyttä alkua, mutta en vaan osaa olla hieman aluksi "maalailematta".

Yritin pitää itseni innostuneen ja reippaan näköisenä. Liikuin korkokengissä horjumatta ja varmoin askelin matalan pöydän ääreltä suurelle näytölle, jolle videotykki ampui värejään. Näyttötikku kädessä osoittelin ajoittain jotain asiaankuuluvaa ja suuni puhui ja puhui. Poskimikrofoni heilahteli suupielessäni, mutta jalkojani särki korkkareissa, olisinpa voinut olla vaan sandaaleissa. Asu oli muutenkin vaatimusten mukaan asiallinen jakkupuku, tiukahko hame ja jakku. Kokemuksesta tiesin, että nämä auditoriot ovat lämpimiä paikkoja esitelmöidä ja siksi en ollut jakun alle pukenut muuta kuin rintaliivit. Nekin olivat aika niukat, balcony-malliset, sillä en halunnut niiden vilkkuvan jakun alta. Ihanasti ne nostivat rintoja jotka näyttivät kauniisti painautuvan yhteen näyttäen ehkä liiankin auliisti niiden välisen uoman. Oli muistettava vaan pitää jakun kaksi nappia kiinni. Pakosta käsiä nostellessa ja näyttökankaalle osoitellessa nousi jakku ja paljasti vähän paljasta vatsaa, navan ja siinä killuvan pienen korun, mutta sille ei nyt mahtanut mitään. Sukkahousuja ei voinut nyt edes ajatella, vaan stayupit olivat ainoat mahdolliset, ja tietenkin pienet pikkarit.

Olin kollegojeni kanssa vetämässä seminaaria, joka pidettiin eräässä pääkaupunkiseudun hotellissa. Paikka oli pienen järven rannalla ja aika kaukana asutuksista, vaikka sinne hujauttikin Helsingin keskustasta moottoritietä vajaassa tunnissa. Olin uhrautunut kuljetusvastaavaksi kollegoilleni. Autossani oli tullut kanssani kaksi miestä, työpaikkani kokeneita seminaarinvetäjiä. Kolmistaan aioimme selviytyä kahden päivän urakasta. Tämä oli niitä työtehtäviä joita ajoittain jouduin suorittamaan. Minä pidin tästä työstä, sillä siinä oli paljon muutakin kuin vaan puhumista ja ohjaamista. Olin aina hiukan ylivirittynyt ja pidin työskentelystä miesten kanssa. Jo matkalla sain ensimakua siihen, mitä perillä saattaisin kokea, enkä siitä pahoillanikaan ollut.
/////////

Ajomatkalle olimme tietenkin sonnustautuneet kevyesti. Lämmin kevätaamu kun oli, niin olimme kuin kesälomalaiset. Laukuissa olivat ne asiallisemmat vaatteet. Ajaessani pidin aina hametta, niin myös nyt. Se oli jotenkin mukavampi eikä niin herkästi hiostuttanut kuin kireät farkut tai muut vetimet. Napitettu, löysähkö pusero tuntui aina myös rennolta ja mukavalta. Seminaari alkaisi vasta keskipäivällä, ja ehtisimme hyvin huoneissamme vaihtamaan vaatteet ja valmistautumaan tehtäväämme. Yhdeksän maissa olin noukkinut Manun ja Erkin kyytiin ja matka alkoi. Manu istui eteen vierelleni ja Erkki taakseni. Huomenet sanottiin ja Manun käsi läpsäisi reittäni ja Erkin sormi heilutti korvalehteäni. Hetkessä olimme Munkkivuoressa ja moottoritien päässä, nostin hieman vauhtia.

”No muru, miten yö meni,” kysyi Manu käsi taas reidelläni hivellen polven yläpuolella liukasta sukkaa.
”Marja,” vastasin nimellä.
”Ok, ok Marja, miten yö meni?”
”Ihanasti.”
”Yksin?”
”Ihan yksin.”
Todellisuudessa ilta ja yö oli kulunut pitkälle ennen kuin nukahdin. Nukkumaan mennessäni oli ajatuksiini tullut vaikka mitä ja fantasiat rönsyilivät. Mieleeni oli tullut tyttöajan elämä ja olin iltayön hetket viettänyt ajatuksissani serkkuni kanssa, minua pari vuotta vanhemman Annin.

Tämä ajatus oli illalla tullut mieleeni. Vuosia minulla oli silloin neljätoista kun olin maalla, serkkujeni kotona isossa maalaistalossa. Saattoi olla joku syysloma menossa. Minulla oli siellä oma huone ja eräänä iltana vaan sain kokea semmoista, mistä olin punastellen useinkin haaveillut. Olin alasti peiton alla jo melkein unten mailla kun ovi aukesi ja Anni ryntäsi sisään.
”En mä voi tuolla nukkua, siellä haisee joku lakka tai joku. Mä tuun Marja sun viereen,” sanoi Anni ja loikkasi ylitseni seinän viereen vetäen täkkiä päälleen kasvot kohti seinää. Olin hämmästynyt, mutta en pahoillani. Annin huonetta oli remontoitu ja maalattu ja siellä todella haisi lattialakka. Anni makasi sikiöasennossa polvet koukussa. Nostelin täkkiä ja yritin peitellä itseäni. Annilla oli yöshortsit, sileää kangasta, melkein kuin silkkiä ja ohut yötoppi päällään. Hänen siinä maatessa polvet koukussa oli housut valahtaneet takaa hieman alas ja pakaroiden välinen uoma oli pitkälle paljas. Minua alkoi haluttamaan sen koskettelu, mutta en uskaltanut. Pistin vaan oman käteni haaroihini ja koskettelin itseäni. Leikittelin häpyhuulilla ja työnsin sormea itseeni tujottaen Marjan pyllyvakoa. Olin märkä ja kiihdyksissä. Hengitys oli katkonaista ja nytkähdin ajoittain hallitsemattomasti.
”Mitä sä teet,” kysyi Anni ja kääntyi ja näki, että olin alasti. Makasin siinä kyljelläni käsi vielä reisieni välissä hieman typertyneenä.
”Mä yritän nukkua.”
”Nukut sä aina alasti? Mä otan myös nää yövehkeet pois,” sanoi Anni ja nousi istualleen ja riisui paidan pois. Kauniit rinnat katsoivat minua kun Anni nousi hieman ja pujotti housutkin pois. Makasimme vastatusten ja ujosti kosketin Annin nänniä. Anni kosketteli minun ja kuljetti sormeaan alas vatsalle ja kevyelle karvoitukselleni. Minä hivelin Annia, lantiota, pakaroita, ihan kaikkea. Tunkeuduimme sormin toisiimme ja jopa suukottelimme. Yö kului pitkälle, ennen kuin maltoimme nukkua sormissamme toistemme tuoksut. Olimme sen jälkeen useinkin samassa sängyssä, mikä sitten ajan kuluessa harveni ja unohtui. – Vahinko.
/////////////

Asfaltilla kaistamerkinnät vilisivät kun ajoin kohti seminaaripaikkaa. Manun käsi hipelöi reittäni, mutta olin siihen niin tottunut, etten edes sitä huomannut.
”Mitähän täällä hamosen alla on,” uteli Manu, ”onkohan muuta kuin paljas pylly?”
”On, en kai minä nyt mikään vilauttelija ala olemaan, ainakaan teidän seurassa.”
”Ihan hyvin voisit olla,” sanoi Erkki takapenkiltä ja tökki sormellaan penkkien välistä minua vyötäröön . Olin niin läheinen työkaveri näitten herrojen kanssa, että usein istuimme ujostelematta samoilla saunanlauteilla. Se oli alkanut tuntumaan luonnolliselta ainakin näillä luento- ja muina seminaaripäivillä. Kätevää, jos meille oli sauna-ajat järjestetty, niin mitäpä sitä turhaan kiireisiä vuoroja piti, kun ne pystyi sovulla yhdistämäänkin. Kyllähän Manulla ja Erkillä oli alussa ujouden puuskia ja kämmenkuppi oli saunassa liikkuessa aina suojana. Mutta sekin jäi, kun huomasivat minun olevan aivan luonnollisesti. Olihan heillä, ja on edelleenkin semmoinen puolikova erektio päällä, kun yhdessä saunotaan. Härnäilen heitä, huomaamattomasti, törmäilen vahingossa vasten kullia ja semmoista. Lantion vaikka koskiessa heidän miehisyyttään, niin aina se muutaman asteen kohoaa, se muna.

Olemme innokkaita pesemään toistemme selkiä, tai he siis minun, ja minä heidän. Pesi nyt kumpi tahansa selkääni, niin ihan varmasti käsi myös livahti rinnan puolelle ja nopea hieraisu yli nännin oli varma. Tämä tapahtui nojatessani lauteita tai pesujakkaraa vasten ja kyllä se käsi seikkaili jossain muuallakin, hieraisi häpykumpua kun oli alaselän ja kupeitten vuoro. Ei mahtanut mitään, kyllä siinä hieman kiihottui. Jo se, että kova kulli tökki reittä pesun tuoksinnassa. Kun minä taas hankasin harjaa heidän selkäänsä ja pesin kylkiä, niin olihan minunkin pakko hieman koukkaista vatsan puolelle ja heilauttaa kankea. Kerran Erkin kanssa ollessamme aivan kahden saunassa, menimme hieman pidemmälle ja kopeloimme toisiamme oikein kunnolla. Pesin Erkin kivespussin ja pompottelin sitä kädessäni kun hän taas pesi koko sylini ja hiveli häpyhuulia. Erkki puristeli rintoja ja imi nännejä ja minä leikittelin kullilla ja sen muilla osilla. Se olikin aika kunnioitettava kapistus, koko kyrpä. Iso tulipunainen nuppi loisti ja suonikas varsi kaarsi kauniisti ylös. Minun teki mieli naida, mutta yhteisestä sopimuksesta sitä ei tehty, sillä ei se oikein saunassa ole sitä kunnollista. Erkki tuli sitten saunan jälkeen huoneeseeni ja tehtiin se siellä.
/////////

Aloimme olla jo aivan lähellä päämääräämme. Manun käsi vaelteli edelleen reidelläni ja käväisi välillä aivan sylissäni. Silloin otin aina ranteesta ja siirsin käden takaisin reidelle.
”Älä, ollaan pian ojassa ja mitä sitten?”
”No sitten ollaan, – no ei kuitenkaan, tarkasti nyt vaan,” vastasi Manu ja naurahti.
”Mitä se Manu teki,” kysyi Erkki takaa.
”No arvaa,” vastasin.
”Kyllä arvaan,” tokaisi Erkki ja Manu hirnahti vierelläni ja puristi polveani. Hyviä kavereita nämä kaikesta huolimatta olivat. Ei firmasta parempiakaan löytynyt näille retkille.
”Tuossahan tuo hotelli on, kai mennään respaan, niin saadaan huoneet ja pistettyä itsemme esiintymiskuntoon. Meidän on vielä tsekattava se auditorio, ennen kuin aloitetaan. Paljo kello on?”
”Pari minuuttia vaille kymmenen,” tiesi Erkki.
”Hyvää aikaa sitten, vaikka mihin, naps naps,” napsutteli Manu ja katsoi minua suu virneessä.
”Painu mäkeen,” vastasin ja nousin autosta. Silitin hamettani ja menin takakontille. Otimme laukut ja rekvisiittalaatikon sekä suuntasimme respaan. Kirjoittauduimme sisään ja saimme avaimet. Jouduimme menemään ulkokautta rakennukseen jossa huoneemme olivat. Matkalla jätimme työvälineemme auditorioon joka meitä siistinä odotti. Menimme huonerakennukseen. Kaksi pitkää käytävää erkani aulasta ja toisen varrella olivat huoneemme. Aulassa oli biljardipöytä ja jokunen lehti telineessä. Sohva ja kolme nojatuolia. Semmoinen perussysteemi. Löysimme huoneet, jokaisella oma ja vierekkäin.

Olin aamulla käynyt suihkussa, mutta päätin käydä pikaisesti uudestaan. Olihan riisuuduttava muutenkin. Otin pois paidan ja avasin rintaliivien hakaset, pudotin hameen lattialle ja istahdin vuoteen reunalle availemaan laukkuani. Päälläni oli vielä pienet vihertävät pikkuhousut, aamulla kaapista ottamani aivan uudet hipsterit. Levitin hieman jalkojani ja vilkaisin alas. Pikkareissa oli tumma jälki. Olin siis hieman kostunut ajomatkan aikana ja kaikki tuon kirotun Manun seikkailevan käden ansiota. Kyllä se näköjään vaikutti, vaikka niin cool olin olevinani. No, pikku juttu, otin pikkarit mukaani suihkuun ja huuhtelin ne. Oli vaan otettava uudet laukusta.

Puin itseni asialliseksi ja suihkaisin hieman hajuja päälleni ja menin käytävään. Koputin kavereiden oville, mutta mitään ei kuulunut ja arvasin heidän menneen ja lähdin itsekin. Oli vielä tunti aikaa ennen seminaarilaisten tuloa. Kävelin ulos ja kohti auditoriota. Parkkipaikalla bussi purki ihmisiä, ilmiselvästi meidän seminaarilaisia. Osa jonotti jo huoneavaimiaan vastaanotossa. Auditoriossa Erkki ja Manu virittelivät tykkejään ja jakoivat esitteitä valmiiksi pöydille. Otin itse kynälaatikon ja nipun lehtiöitä, joita sitten asettelin pöydille.
”Hitto sä olet hyvän näköinen. Miks,” Kysyi Manu.
”Niin, miksiköhän,” vastasin.
”Nami nami,” massutti Erkki.
”Eikö sulla ole mitään tuon jakun alla,” kysyi Manu.
”On, onhan minulla rintaliivit,” vastasin ja raotin hieman takkia, ”kelpaako?”
”Hyvät, hyvä vaan, että oot tuollainen. Makeasti pullottaa nuo.” Manun toteamus teki jotenkin hyvää ja taputin häntä poskelle ja jatkoin kynien jakoa.
”Tehdäänkö niin kuin sovittiin, että te vedätte nyt sen kimppa-alustuksen ja avaatte ryhmätyön. Minä alan iltapäiväkahvin jälkeen ja puretaan se ryhmätyö sitten yhdessä ennen ruokailua, viideltähän se oli ja kuudeltahan jatketaan vielä tunti. Pääsevät sitten saunaan ja ryypiskelemään.”
”Ja naimaan,” totesi Erkki.
”Niinpä,” vastasin, sillä sehän se totuus oli.
”Mennäänkö mekin mukaan saunomaan, voitaisi uida samalla. Onhan tuosta lammesta jo jäät sulaneet.”
”Voihan sitä mennäkin,” oli Manun mielipide, ”siellä on naisille ja miehille omat saunat. Se takkatupa, tai takkatila on aika hieno. Mennään Erkki katsomaan minkälaisia neitejä siellä on.”
”Joo, mennään vaan, vaikka olisi kiva tuon Marjan kanssa saunoa samalla lauteella.”
”Menkää te vaan, minä katselen hieman huomista hommaa ja lähden sitten lenkille. Kierrän tuon lammen ja katsotaan sitten jos vaikka ilmestyisin uimaan.”
”Oo…”
”Koo.”
//////////

Tehtävämme sujui rutiinilla. Keräilin seitsemän aikaan illalla papereita kasaan ja laitoin aamuksi kaiken valmiiksi. Manu ja Erkki touhusivat jotain projektorin kanssa kunnes saivat työnsä haluamaansa kuosiin.
”No niin, lähdetäänkö? Menettekö sinne rantasaunalle vai mitä,” kysyin miehiltä.
”Ajateltiin niin, jotain nuo seminaarilaiset höpöttivät ja pyysivät mukaan.”
”Kysyi ne minultakin, mutta sanoin, että voi mennä myöhään, sillä aion valmistella huomista päivää. Ja lenkin jälkeen sitten saatan tulla.”
”Luulen, ettei ne kovin kauan saunomassa ole, sillä yhdeksältä alkaa ravintolassa tanssit. Aika iso ryhmä niitä muuten on,” kommentoi Erkki.
”Ei se mitään, saapa sitten olla rauhassa ja ihan yksin eikä kuunnella kaiken maailman ala-arvoista kaksimielisyyttä,” totesin vaan.

Käytävältä kuului puheensorinaa ja kiireisiä askeleita seminaarilaisten kiiruhtaessa rantasaunalle. Se ei kaukana ollutkaan. Huoneeni ikkunasta näin sinne ja totesin monen jo laiturin laidalta tunnustelevan veden lämpötilaa. Arvelin usean löylyjen jälkeen lammessa pulahtavan. Olin riisunut jakun ja hameen ja istuin pöydän ääressä setvimässä huomista. Ei siinä paljoa ajattelemista ollut, sillä vanhan rutiinin mukaan menin. Oli vaan ollut tekosyy kertoa siitä, sillä halusin lenkille. Se oli intohimoni. Ja nyt varsinkin täällä hienoissa maisemissa, männikössä ja sen poluilla. Ovelta kuului koputus.
”Et sitten tule?”
”En ainakaan vielä. Myöhemmin.”
”Mitä sulla on päällä?”
”Ei mitään,” narrailin.
”Näytä!”
”No en.”
”Ok, tule sitten.”
”Katsotaan,” vastasin ja kuulin Erkin ja Manun loittonevat äänet.

Riisuin stayupit, pikkarit ja rintaliivit ja otin kassista esille lenkkivehkeet. Käytin juostessa hyväksi toteamiani urheilurintaliivejä ja juoksushortseja. Nyt oli vielä niin aikainen kesä, että vedin päälle vielä leggingsit. Tossut jalkaan ja menoksi. Huoneen avain oli vaan unohtua.
//////////

Puuskutin hotellisiiven ovelle ja tein siinä loppuvenytykset . Oli hiljaista eikä montaakaan ihmistä näkynyt. Kaksi Venäjän rekistereissä olevaa maasturia kääntyi parkkipaikalle. Eli oli kansainvälistäkin asiakaskuntaa jo näin varhaisena kesäkautena. Menin sisään ja käytävä huokui hiljaisuutta. Ei kukaan kilisyttänyt edes biljardipöydän palloja. Huoneestani otin vaan mukaan pyyhkeen ja meikkilaukun, sekä vaihtovaatteet. Hameen ja paidan sekä varvastossut. Ajattelin vielä käyväni huoneessani, sillä ajatukseni oli, että poikkeaisin myöhemmin ravintolassa ja jos vaikka hetken istahtaisin baariin.

Marssin alas rantaan kohti saunaa. Vastaan tuli seminaarilaisia, naisia ja miehiä.
”Oliko pitkäkin lenkki,” kysyi joku vastaantulijoista.
”Semmoinen kymmenkunta kilometriä, arvio vaan.”
”Miten sä jaksat,” kysyi joku naisista.
”Treenausta ja treenausta,” naureskelin ja jatkoin kohti rantasaunaa. Kuistilla tuli vielä joku vastaan kun menin takkatupaan. Siellä istuikin Erkki ja Manu sekä yksi seminaarilainen. Iso ja karvarintainen köriläs, ainakin oman arvioni mukaan juuri sellainen.
”Ai sä tulit. Saunat on vapaana, sama kumpaan menet,” kertoi Manu, ”tässä on muuten Jesse, tämä isoin meistä.”
”Moi Jesse, ja minähän olen Marja niin kuin aiemmin olen kertonutkin. No minä menen siten heti saunaan, pistä Erkki minulle yksi makkara tikun nenään valmiiksi kärisemään siihen takan laidalle.”
”Jaa että makkara, saat makkaraa, saat saat,” ja se Erkin virne oli taas päällä. Olin usein ajatellut, että olikohan Erkki kertonut Manulle meidän panneen. Ei Manu ainakaan siihen suuntaan ollut kettuillut.

Menin lähimpään pukuhuoneeseen joka nyt sattui olemaan miesten, mutta mitä väliä, sillä kaikki olivat jo saunassa käyneet ja varaus oli muutenkin koko illaksi. Riisuin hikiset vaatteeni ja taittelin ne kassiin. Joutuisin ottamaan ne esiin vielä illalla ja ehkä huuhtelisin ne. Kuivaksi ne saisin huoneeni kylppärissä. Pikaisen suihkun jälkeen avasin löylyhuoneen oven ja nousin lauteille. Kiulussa oli valmiiksi vettä ja aloin nauttia lämmöstä. Ei kauaa mennyt siihen kun jo hiki virtasi ja nenän päästä tipahteli suuria pisaroita rintojen väliin. katselin miten hikivirta valui siitä alas kohti vatsaa ja napaa. Se täyttyi ja virta jatkoi etenemistään kohti häpykummun sänkeä. Siellä se levisi lyhyeksi parturoidun karvoituksen seassa ja löysi häpyhuulten välisen uoman. Virta kasteli ulospilkistävän häpykielen ja eteni vakoa välilihalle. Tunsin sen kutinan kun se valloitti pyllyaukon. Olin nostanut polveni ylös ja jalat olivat penkillä kantapäät kiinni pakaroissani. Nojasin takaseinään ja nautin hien virtaamisesta. Nännit nöpöttivät vaikka istuin kuumassa saunassa. Oikeastaan lojuin. Hiki virtasi silmiin ja niitä alkoi kirveltämään kun hieroin niitä. Nousin ja ajattelin mennä uimaan. Kietaisin vaan ison kylpypyyhkeen ympärilleni, eihän minulla mitään uikkareita mukana ollut. Marssin takkatupaan ja sieltä ulos kohti laituria.
”Menen uimaan,” sanoin miehille vain ohimennen, ”se tulee mukaan joka uskaltaa.” Eipä näkynyt miehissä liikettä ja sain yksin pulikoida. Pudotin pyyhkeen kuivalle laiturille ja menin portaille josta pääsi veteen. Kylmää se vesi oli, todella kylmää, mutta äkkiä siihen tottui kun kroolasin pienen matkaa pois laiturista. Sukelsin ja palasin takaisin. Istahdin porraspuille ja ravistelin hetken hiuksista liikoja vesiä pois ja nousin laiturille. Kääräisin pyyhkeen ympärilleni ja näin, että nännit olivat todella piukeassa kunnossa. Seisoivat ainakin sentin ulos nännipihasta. Terassilla, takkatuvan ovella seisoivat miehet katsomassa kun tulin takaisin. Kylpypyyhkeidensä alla taisi jokaisella olla jonkin asteen seisokki. Manu kouri surutta muniaan pyyhkeen päältä. Livahdin ojentuvien käsin alta saunaan. Nauroin.

En heittänyt löylyä vaan nautin hivelevästä lämmöstä. Kuulin pientä kolinaa pukuhuoneen puolelta ja arvasin, että sieltä oltiin tulossa. No, ei se mitään. Ovi avautui ja Erkki kurkisti sisään.
”Ajateltiin ottaa pienet jälkilöylyt.”
”Mitä minä sille mahdan, jos te tänne tulette kolmen äijän voimin. Mutta kunnolla sitten.”
”Juu juu, kunnolla kunnolla, ollaan ollaan,” hoki Manu. Miehet tulivat lauteille. Jesse peitteli kaluaan kourassaan ja hieman ujosteli. Minä istuin taas nurkassa nojaten seinään jalat ylhäällä penkillä. Annoin kaiken loistaa suoraan päin tulijoita ja jokaisen silmät katsoivat minuun, sinne joka herroja aina kiinnostaa. Kumma miten alaston nainen kiinnostaa. Ennenhän taloissa oli kaikki yhdessä saunomassa. Isäntäväki, piiat ja rengit. Mitenkähän rengit kyttäsivät emännän paikkoja?
”Täällä on tilaa, voisi vaikka pötkötellä jalat katossa.”
”Pötköttele Manu vaan rauhassa,” sanoi Erkki ja teki tilaa. Manu kaatoikin itsensä selälleen ja kalu heilahti reisien välistä pystyyn. Manun jalat osoittivat minuun ja pää toiseen suuntaan.
”Nosta nyt koivet ylös vaan,” naureskelin. Hän tekikin niin ja suuri kivespussi muljahti reisien välistä pakaroiden päälle. Minua alkoi naurattamaan se kireänahkainen pussi ja liikkuvat kuulat sen sisällä. Teki mieli tökkäistä varpaalla, mutta en nyt sentään sitä tehnyt.

Miehet eivät kovin kauaa olleetkaan, vaan menivät suihkuun. Huomasin, että Jessellä oli seisokkinsa kanssa vaikeuksia ja hän lähtikin etunenässä pesuhuoneen puolelle. Näin vilaukselta paksun kullin ja sen kiiltävänä loistavan terskan.
”Mä tulen kohta perässä,” sanoin menijöille. Kun suihkun äänet loppuivat, menin minäkin pesulle. Tukka oli hikinen ja märkä ja pesin sen. Harjaisin sen vaan suoraksi ja antaisin kuivua. Ei, mutta olihan huoneessa hiustenkuivaaja muistelin. Sitten vaan sitoisin yksinkertainen ponnarin.

Miehet olivat jo pukeutuneet ja olin sen itsekin jo pukuhuoneen puolella tehnyt. Löysä t-paita ja hame. Pikkareita en ollut muistanut ottaa edes mukaan, joten hameen alla ei mitään sitten ollutkaan. En myöskään ottanut saunalle rintaliivejä, vaan olin aika vajaapukeutunut.
”Tuo sun makkara paloi,” sanoi Erkki, ”haluatko toisen?”
”En minä välitä, oletteko valmiita, mennään jo.”
”Mennään vaan. Lähdetkö sinä Marja myös ravintolaan. Tanssahtelemaan,” kysyi Manu.
”Katsotaan. Tukka on ainakin ensin kuivattava ja pitäähän jotain naamallekin tehdä.” Kävelimme hiljakseen pois saunalta ja tulimme huonekäytävän päähän. Manu ja Erkki menivät vauhdilla huoneisiinsa. Heillä oli kiire ravintolaan. Jesse pysähtyi biljardipöydän viereen ja leikki pallolla vierittäen niitä kohti kulmapusseja.
”Onko sulla Jesse huone myös tällä käytävällä,” kysyin.
”On mulla. Oletko koskaan pelannut biljardia?”
”Olen joskus jotain leikisti pelannut, mutta mitään oikeata peliä en.”
”Pelataan vähän.”
”Mikäpä siinä, pelaillaan vaan.” Jesse aseteli pallot kolmion sisään ja nosti sen sitten pois. Valkoisen hän vei toiseen päähän ja pyysi minua aloittamaan. Kumarruin kepin kanssa kohti valkoista palloa ja toinen silmä kiinni tähtäsin ja kopsautin palloa. Se meni koko palloryhmän ohi ja ponnahti takareunasta ja sivureunan kautta vasta palloihin tekemättä juuri mitään.
”Annas kun näytän,” sanoi Jesse ja tuli vierelleni, ”saanko?”
”Tottakai saat,” naurahdin ja tunsin miten Jesse asettui lähelleni aivan viereeni. Hän asetti käteni kepille ja toisen pöydän reunalle, tai siis vallille ja selän yli löi yhdessä kanssani palloa.
”Jotenkin tähän malliin, niin kyllä se siitä alkaa sujumaan.”
”Pitää treenata näköjään aika kovasti, ennen kuin minusta mitään tulee.”
”No, ei se niin vaikeata ole, eikä sitä mikään mestari tarvitse olla. Paukuttele nyt muutama pallo, niin katselen.
”Jeps,” sanoin ja kurkottelin kepillä yli puolen pöydän. Muutama pallo vierikin pussiin. Kiersin pöytää ja yritin saada niitä pussitetuksi. Tunsin miten hameenhelma nousi takaa kurkotellessani kaukana olevia palloja. Housuton takamus saattoi vilahtaa, mutta en nyt alkanut olemaan varovainen. Huomasin kyllä, miten Jesse välillä kiersi taakseni. Saattoi sieltä jotain vilahtaa. Erkki ja Manu tulivat käytävää pitkin huoneistaan.
”Höh, pelaamaanko te jäitte? Me nyt mennään ainakin.”
”Tämäkin on urheilua ja suotavaa,” ilakoin takaisin, ”katsotaan kerkiääkö tästä mihinkään.”
”Veikkaan, ettei!” se oli Erkin toteamus.

Pelipallot olivat jo useamman kerran olleet alkuasetelmissaan kun me keppeinemme pyörittiin pöydän ympäri.
”Hitsi, tässä tulee jano,” totesi Jesse, ” mulla olisi Jaffaa tuolla huoneessa. Haluatko?”
”Voisin halutakin.”
”Tule, mennään ottamaan.” Nöyränä lähdin Jessen mukaan hänen huoneeseensa. Jesse otti lasit kylpyhuoneesta ja kaatoi keltaista juomaa laseihin. Istuin sängynlaidalla Jessen istuessa pienessä nojatuolissa mihin noin iso mies tuskin mahtui. Olin alkanut kiinnostumaan tuosta miehestä, melkein jättiläisestä. Jesse istui paidannapit auki ja jalat leveällä antaen katseensa risteillä minussa. Minä tuijotin tuuheata rintaa.
”Sulla on aika karvainen rinta,” sanoin.
”Onhan se, ja olen kyllä aika karvainen muutenkin, mutta ei nyt ihan lumimies sentään. Pääasiassa täällä rinnalla se kukoistaa,” kertoi Jesse ja avasi paitaansa enempi.
”On sulla muuallakin vähän, näin.”
”Niin taisit nähdä, sulla taas ei paljoa ollut. Semmoinen nätti lyhytkarvainen kolmio vaan, näin.”
”Semmoinenhan se, en ihan posliinista pidä, semmoinen hyvin hoidettu ja siisti pitää olla.”
”Niin minustakin.”
”Jesse, mun tekisi mieli upottaa sormet noihin sun rintakarvoihin.”
”Upota, saat upottaa, ihan mielellään.” Nousin ja menin Jessen eteen. Kumarruin hieman ja työnsin käteni hänen rintakarvojen sekaan. Työnsin kättäni kohti olkapäätä ja siitä alas kohti palleaa. Hieman takkuinen tiheikkö vastusti käteni liikettä, mutta työnsin vaan kättä edelleen. Karvoja riitti varmaan pitkälle vyötärön allekin, tai olinhan sen jo saunassa nähnytkin.
”Huomasin tuolla biljardipöydällä, ettei sulla ole pikkareita, vai onko sulla semmoiset stringit jotka uppoaa johonkin piiloon?”
”Unohdin ottaa puhtaita saunaan mukaan, ja nyt ei sitten ole mitään. Ei kai haittaa,” nauroin.
”Ei varmaan haittaa. Oikeastaan minunkin tekisi mieli koittaa mille se sinun karvat tuntuu. Upottaa sormet niihin.”
”Mitä,” olin hieman hämmentynyt, mutta kai mielissänikin. Asiahan oli niin, että minä olin valmis mieheen. Halusin panoa, oikein kunnollista ja pitkää. Näinhän sen varmaan saisi alulle. Saisi nyt baarijakkarat jäädä. Menin sängylle ja istahdin sille. Nostin hieman hamettani.
”Ei sinne karvoihin kyllä sormet uppoa. Jonnekin muualle voi. Tässä, tule ja koita.” Se oli suoraa toimintaa.

Olin selälläni Jessen sängyllä. Hameeni oli nostettu ylös ja olin alapää paljaana. makasin jalat hieman erillään ja tunsin miten Jessen käsi liikkui häpykummulla.
”Ei tänne sormet kovin syvälle uppoa, jos karvoista puhutaan. Eihän täällä ole kuin joku viiden millin sänki ja sekin pienellä alueella. Mutta siisti kuin mikä,” sanoi Jesse ja hänen kätensä hieroi kumpua ja toinen käsi hiveli jalkaa polvesta ylös. Levitin reisiäni hieman lisää ja tunsin miten pillu avautui. Mukava syke kävi yli koko sylin ja häpyhuulissa kiristi. Ne kovenivat ja aavistuksen turposivat. Sisällä, siellä syvällä kuumotti ja tunsin kosteuden lisääntyvän. Puristin paidan päältä rintojani ja tunsin sormien välissä kovat nännit. Jessekin pani kätensä myös rinnoille ja puristi niitä. Sormi liukui sisääni ja levitin jalkojani lisää. Pillu oli auki ja vastaanottava, se eritti liukkautta ja suorastaan pyysi jotain muutakin kätköihinsä. Kohottauduin ja avasin Jessen vyön ja vetäisin vetoketjun alas. Oli helppo riisua hänen housunsa ja heti perään bokserit. Kulli pongahti pystyyn ja se oli sama kiiltäväterskainen ase minkä vilaukselta olin jo saunassa nähnyt. Kivekset riippuivat kullin alla kauniissa pussissaan. Se ei ollut löysä ja roikkuva kantokassi, vaan tiukka ja kiinteä pesä kahdelle viiriäisen munalle. Tämän kaiken halusin tuntea vatsanpohjallani ja sisälläni. Kumarruin lisää ja upotin terskan suuhuni. Sain pienen suolaisen maun kielelleni ja arvasin hätätipan tirahtaneen ulos kalusta. Sitä varmaan riittäisi lisää noin kauniissa kullissa. Tämän törmäykset halusin tuntea aivan pohjassa asti. Se saisi vaikka satuttaa, mutta halusin sitä. Jessen kädet menivät paitani alle ja nostivat sen pääni yli pois. Avasin hameen vyötärönapin ja kohotin takamustani tempaisten koko hameen alas lattialle. Olin alasti. Levitin reiteni uudestaan.
”Jesse, ota paita pois.”

Seisoimme vastakkain, kiinni toisissamme, kädet toistemme ympärillä. Suutelimme. Jessen karvainen rinta painoi omaani ja olin ottanut kovan kalun jalkojeni väliin nojaamaan häpyhuuliin. Sain seistä varpaillani, vaikka itse pitkä olinkin, että ylettyisin, mutta siellä se kova vasara liikahteli pilluani vasten. Puristin Jesseä itseeni kädet hänen selkänsä takana. Selkä ei ollutkaan karvojen peitossa, vaan aivan sileä. Karvaton oli myös hetki sitten hipelöimäni kivespussi.
”Mennään nyt tuohon sängylle,” sanoin ja kaaduimme vuoteelle. Minä alle ja Jesse päälle. Työnsin Jesseä hartioista hieman ylös ja katsoin hänen kasvojaan. Liikuttelin lantiotani ja sain itseni aseteltua niin, että kulli osui pillulle. Terska oli kuumien huulten märässä syleilyssä ja katsoin Jesseä silmiin kun hän hiljaa, aivan pienin askelin painoi kovaa kankeaan syvemmälle. Se upposi liukkaasti, mutta ihanan hitaasti. Lantiossani sykähteli kun sisäpuoliset lantiolihakset antoivat periksi. Puristin niitä yhteen, yritin kuristaa kyrvän, mutta se upposi aina vaan syvemmälle. Tunsin kohdunsuun antavan myöden kunnes kalu alkoi taas nousta. Nyt sen vauhti oli hieman nopeutunut ja itsekin vastasin työntöihin. Voihkaisin aina kun se törmäsi pohjaan. Ei se sattunut, mutta voihkaisu vaan karkasi. Hengästyimme molemmat ja Jesse painoi lujaa ja päämäärä oli selvä. Meidän oli saatava orgasmimme. Minua oli jo jokunen pikkukouristus koetellut Ja isompi antoi singnaaleja tulostaan.
”Jesse, kohta tulen, – nyt, odota vähän,” sain huokaistua ja Jesse lopetti hetkeksi. Suljin silmäni ja tärisin, rypistin otsaani kuin kivussa, mutta ei se kipua ollut. Hetken kuluttua Jesse tunsi minun rentoutuvan ja hän alkoi taas, hitaasti ja vähitellen nopeuttamalla tahtia. Vastasin taas työntöihin ja samat ihanat pikkukivut syvyyksistä tuntuivat ja kirvoittivat voihkaisut huuliltani. Arvasin kohta Jessenkin tulevan.
”Jesse, ei tarvitse varoa mitään. Tee niin kuin itse haluat.” Ja silloin se myös tapahtui. Tunsin iskun sisälläni. Kuuma sperma löi pillupohjan täyteen. Kiedoin jalkani Jessen ympäri ja puristin. Halusin puristaa hänestä joka tipan mikä vaan tulisi. En halunnut luopua pienestäkään määrästä. Spermaa valui pillusta sängylle. Sitä virtasi pitkin välilihaa pakaroiden väliin ja kasteli kaiken. Lepäsimme päällekäin ja kulli pehmeni sisälläni. Kohta se hitaasti luiskahti ulos ja sisältäni ryöpsähti vielä kuuma annos.
”Meidän on otettava tämä päiväpeitto pois. Sehän on ihan märkä. Pyykkiä hotellille,” sanoin ja nousimme ylös.
///////////

Tulimme yhdessä suihkusta jossa olimme hieman siistiytyneet. Jessellä seisoi taas mahtavasti enkä voinut kieltää, etteikö minunkin pimppi sykkinyt ja halusi lisää. Nojailimme toisiimme ja katselimme ulos lammelle. En voinut olla sormella heiluttamatta Jessen kullia. Annoin sille vauhtia ja se paukahteli vasten vatsaa. Se tuntui vaan kovenevan ja kivekset liikahtelivat suojassaan. Kyyristyin ja halusin ottaa suuhuni pallukan vuorollaan. Avasin suuni ja imaisin yhden kielelleni. Se täytti koko suun. Pidin kullista toisella kädellä ja sen suonet sykkivät käteeni. Otin taas terskan huulilleni, suutelin sitä ja maistelin. Esinahka oli kireänä kaukana nupin takana ja pelkäsin se repeytyvän irti. Näykin terskaa ja hitaasti imin sen kokonaan suuhuni. Kieli teki leikkejään sillä ja otin sen syvemmälle nieluun. Se oli syvällä ja sain pidätellä oksennusrefleksejä. En mikään miekannielijä ollut, enkä mikään pornomimmi, jotka tuntuvat saavan kullin kuin kullin vatsaan asti. Nousin ylös ja menin sängylle, nelinkontin, halusin sitä takaa. Jesse kiipesi taakseni ja ohjasi kullin sisääni, joka sujahti sinne kuin hyvin rasvattu dildo.
”Jesse, ethän mene pyllyyn, ethän?”
”En mene, älä pelkää, en ole sen lajin taitureita,” kuului vastaus. Jesse otti lanteistani kiinni ja alkoi taas sen saatanallisen pohjakivun tuottamisen. Sen ihanan kivun. Tässä asennossa en osannut puristella lantiolihaksiani, mutta olin muutenkin aika tiukka, ja hankausärsyke toimi. Ei haitannut, vaikka eritinkin hirvittäviä määriä liukastetta. Tunsin Jessen kädet rinnoillani ja hänen vartalonsa painavan selkääni. Teki niin kirotun hyvää, ihan ihanaa. Pieniä orkkuja kävi ja välillä pääsi kovempikin huuto huuliltani. Pillua poltti.
”Jesse, mä haluan ratsastaa sulla,” kuiskin pää tyynyssä. Jesse lopetti ja kääntyi selälleen. Kiipesin hänen kullilleen. En pistänyt sitä sisääni, vaan halusin pillun tuntea sen häpyhuulien välissä. Istuin kalulla ja se oli vasten Jessen vatsaa terska lähellä napaa. Häpyhuulet olivat kuin peitot sen kummallakin puolen kun liu’utin itseäni kullilla. Hitaasti annoin luistaa tyvestä kohti terskaa ja välillä kumarruin hieman alas, silloin sain ärsytettyä myös häpykieltä. Se oli ihanaa. Pidimme toisiamme käsistä kuin rukouksissa. Kumarruin hieman enempi alas ja nostin hieman takamustani. Terska osui avonaiselle portille, nousin istuma-asentoon ja koko kalu oli juuria myöden sisälläni. Aloin ratsastuksen, kovan laukan ja rintani tanssivat ravin tahdissa. Kätemme oli edelleen yhdessä ja sain tuettua itseni satulaan. Pillusta pääsi ääniä, niitä lemmen brutaaleja törähdyksiä, mutta se ei haitannut kiitäessämme yhdessä kohti huippua. Pompin ja melkein itkin, en tiedä miksi, niin ihanaa oli.
//////////

Aamulla heräsin Jessen viereltä. Taisi olla vielä varhaisaamu. Sylini sykki edelleen ja pientä arkuutta tuntui, mutta ei se mitään. Nousin varovasti ja hiivin omaan huoneeseeni, nakuna. Jesse ei herännyt ja varmaan ihmettelisi, minne nainen oli kadonnut. Yritin olla hiljaa suihkutellessa itseäni. Menin vielä hetkeksi sänkyyn ja taisin nukahtaakin. Ajoissa kumminkin olin taas hereillä ja hiukset harjattuna poninhäntä heilahtaen lähdin aamiaiselle. Olo oli hyvä, ei väsyttänyt, ainakaan vielä. Pirteänä istuin aamiaisella jakkupuvussani. Katselin ympärille ja totesin, että osa oli tanssinut illalla itsensä aika huonoon kuntoon. Manu ja Erkkikin tulivat, hyväkuntoisina, työmoraali oli meillä korkea. Huvitukset oli sitten muina aikoina.
”Huomenta Marja, et sitten jaksanut illalla tulla ravintolassa käymään,” totesi Manu.
”Ei, väsytti se sauna ja muutenkin. Ei kai siinä mitään menettänyt?”
”Ei mekään kauaa oltu, taidettiin jo mennä yhdentoista aikaan nukkumaan,” kertoi Erkki.
”Ei näköjään ihan kaikki malttaneet mennä ajoissa unten maille,” naurahdin ja katselin ympärilleni.
”Ei niin, mutta mitäs me tunnolliset,” sanoi Manu ja napsautti kananmunasta hatun pois. Minä syrjäsilmällä seurasin kun Jesse tuli ravintolaan ja suuntasi kohti tarjoilupöytää.

6 kommenttia viestissä: “Seminaarivetäjän palkkio”

 1. Jellona5 says:

  Täydellinen seminaariLeidi 🙂

 2. Masterjonathan says:

  Erinomaista kuvailua kuten aina. Kuvailet etenkin naisten vaatetusta varsin antamuksella. 😉 Ja pikkiriikkistä yllätystä kun se oli Jesse joka pääsi saatille eikä noi omistushaluiset työkaverit.

  Muistelukohtaus varmaan toimi pohjustuksena päähenkilön himokkaalle mielentilalle, mutta itse olisin kirjoittanut sen toisin. Nyt se oli melkoisen aktiivista kerrontaa, mutta olin yrittänyt tehdä siitä enemmän muistelomaisempaa. Oli nyt vähän päälle liimatun oloinen.

 3. kyrpä says:

  Sain hyvät runkut tarinaq lukkisessa kiitos

 4. Korento says:

  Mukava taas pitkästä aikaa olla “voitatin” seurassa. Sujuvaa etenemistä ja ymmärrettävää sanailua.
  Olen aina ollut sillä kannalla, että tarinoiden johdattelu ja taustojen kertominen on a ja o. Tässä oli mukavaa.

  Ja MadClown, miten on luetun ymmärtämisen taito. Selvästihän Anni oli sivupersoona, ja Marja esiintyi koko ajan minä-muodossa, eli eiköhän se kertja ollut Marja.

 5. MadClown says:

  Kumpi tätä tarinaa kerto, Anni vai Marja ku eka puhutaan annin kämpäst ja sit yht äkkiä Marjan pepust? Ihan jees muuten

 6. noitapilli says:

  Moikka, kiva kun oot taas palannut uuden tarinan kanssa. Sä osaat. Kunnioittava kumarrus ja lentosuukko 🙂

Kommentoi

top