search
top

Eno antaa synttärilahjan

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.06 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: SIskontyttö saa synttälahja- jatkoa... Sinin näkemyksen mukaan. Anteeksi, etten oo kovin hyvä kirjottaja.

Vanhempani lähtivät kahdestaan pienelle lomalle. Menin loman ajaksi enoni Peten ja hänen vaimonsa luo lomalle.
Olin juuri täyttänyt 12 ja voitte kuvitella, että olin hieman nyreissäni kun Sari oli ostanut lahjaksi barbie-perheen. Aloin olla jo sen iän ohittanut.

Pete ja Sari päätti, että voisimme mennä viikonlopun viettoon heidän mökilleen. Sillä kesänloppu oli vielä helteitä täynnä.
Kun pääsimme mökille, livahdin rannalle ja puin bikinit päälle. Lekottelin laiturilla ja otin aurinkoa.
Pete-eno ja Sari tekivät omia hommiaan.

Ajattelin, että Peten kanssa voitaisiin pelata uppopulloa samalla kun uidaan, mutta suunnitelmat menikin hieman erisuuntaan.

Sari kävi rannalla sanomassa, että joutuisi lähtemään työvuoroon, kun kaverinsa oli sairastunut. No ei siinä mitään, olin mä ennenkin Peten kanssa ollu ja tultu aina hyvin toimeen.

Siinä lekottelin laiturilla, ku Pete tuli pyytämään saunaan. Nousin laiturilta ja lähdin tepastelemaan saunaan ihan normaalisti.

En edes vaivautunut bikineitä riisumaan, koska pian kuitenkin mentäisiin uimaan ja pelaamaan uppopulloa.
Kun Pete tuli saunaan, oli heti tunnelma jotenkin kummallinen.

Yritin mä sille puhua uppopullosta, mutta yhtäkkiä sen pippeli nous pystyyn ja isoni ihan älyttömästi. Katoin, et miten se voi olla nii järkyttävän iso. Jotenki tilanne alko mua häiritteen ja nojasin nurkkaan ja suljin silmäni, ettei tarvis kattoa.

Kuulin ku eno vähän urahteli ja sit tunsin ku se siirty lähemmäs. Mä sanoin haluavani jo uimaan, mut Pete sano: “Löylytellään vähän aikaa vielä.”
Mun olo alko oleen aika vaikee, mut sit Pete kerto, et sillä ois mulle synttärilahja ja se kysy tahonko se heti.
“Joo, jos se ei oo barbeja”, mä sanoin lopulta.

Tunsin ku Pete tarttui mun ranteeseen ja laitto sen pippelilleen. Mä vedin kauhuissani käden pois, mut se otti sen uudestaan ja laitto takas pippelille, eikä enää irttottanu kättään.
Se liikutti mun pientä kättä sen isolla pippelillä ja tunsin kuinka se iho alko siinä päällä liikkua. Mä yritin päästä irti, mutta en päässy. Näin ku Peten pippelistä alko tulla semmosta maidon näköstä.
Sit ku se kysyi multa mimmonen sen pippeli oli, ni en saanu muuta ku änkytettyä valtavaa.

Mä kysyin kohta uudestaa, että pääsisink mä jo uimaan, mutta se kosketti mun leukaa ja sano, et eka mä saan synttärilahjani.

Yhtäkkiä Pete pussas mua ja työnsi kielen mun suuhun ja pyöritteli sitä siellä ja mäki sit aloin pussaamaa sitä ja se tuntui ihan kivalta.
Sitten Pete-eno laski mun jalat alas ja levitti niitä. Se laittoi käden mun pimpsalle ja mä kieltelin sitä, ku se ei tuntunu kivalta. Mä meinasin siitä jo lähtee, mut se tarttui muhun kii ja paino seinää vasten. Mua alko ekaa kertaa pelottaan Peten seurassa, se ei ollukaan enää turvallinen Pete.

Yhtäkkiä se katkas mun bikinin alaosan nauhat ja tunki sormeaan mun pimpsaan ja hieromaan sitä siellä. Mua pelotti ja änkytin, että se lopettais, mut se alkoki tuntuu hyvältä, mutta silti osa musta huusi, että nii ei sais tehä. Kun se työns sormen kunnolla mun sisään, se tuntu pahalta ja yritin työntää sen kättä pois ja lähtee, mut Pete ei päästäny mua.

Pete puhui siitä lahjasta ja jatkoi vaan, mutta musta tuntu jo nii pahalta, että suljin silmät, ettei tarvis kattoa enää. Tunsin ku se laitto pippelinsä mun pimpsalle ja säikähdin hirveesti. Huusin ettei se mahu sisään ja käskin sitä lopettamaan. “Tehdään hitaasti”, se vain sanoi ja sen käsi oli mun poskella.

Mulla valui vaa kyyneleet, ku mua pelotti ihan hirveesti. Mä monta kertaa pyysin, että se lopettaisi, mutta se vaa työnsi pippeliään mun pimpsaani. Se sattui ihan hirveesti ja mä itkin. Yhtäkkiä sen pippeli pysähty ja sit se työns sen äkkiä syvälle ja se sattu niin paljon, että mä en pystyny liikkumaan vaa huusin vaa, että se lopettais.

“Pete, minä en halua!”, mä huusin ja se vaa alko pussaamaan mun poskia ja suuta. Sit se alkoi taas työntämään pippeliään mun sisään ja veti pois ja liikutti sitä edestakasin mun sisällä, vaikka mä pyysin sitä lopettamaan.
Ku kipu alkoi olla pois, se pippeli alkoki tuntua hyvältä ja Pete kysyki, sattuuk mua vielä, ja sanoin et ei satu.

Sit pete pussas mua ja työns taas kielen mun suuhun, sit me pussailiin samalla ku se liikutti pippeliään mun sisällä. Musta alko tuntua tosi hyvältä. Ja mä huokailin ku se tuntu nii kivalta.
Se nopeutti pippelinsä liikettä ja yhtäkkiä tunsin ku jotain tuli mun sisään ja mä säikähin ja käskin sen lopettaa, mut se vaa nauro.

Sit se lopetti ja huohotti hymyillen mun vieres ja kysyi tahonko mä jotai hyvää. Aattelin, että se varmaan antais limskaa ja et se ois pahoillaa, mut sit se otti mua tukasta kii ja paino mun pään sen pippelille ja käski mun imee sitä. Mä en ois halunnu, mut se ei päästäny irti ja mä vaan jouduin imemään. Se otti mun käden ja käski liikuttaa sitä ylös ja alas sen pippelillä. Se maku oli vähän ku suolanen ja makea sekasin.
Sit se anto mun lopettaa. Ja sen pippelistä tuli taas sitä maitojuttua ja se ruiskutti sen mun mahalle.

Mä pyysin peloissani, että saisin jo lähteä uimaan, mutta, sit se sanoi, että mun pitäs vielä jotain tehä. Ku mä sanoin, että mä haluun jo uimaan ni se suuttu ja sano: “Jos sä et tee, niinku mä käsken, ni kerron sun isälles, että sä yritit vietellä mut ja tirkistelit mua alastomana. Se heittäis sut kotoo meneen.”
Mä pelkäsin, ku isä tietenki uskois ennemmi Petee ku mua.

Sit pete käski mut kontalleen lauteille ja menin, sit se tuli mun päälle ja tiputti bikinien yläosan lauteille.
Se hieroi mun tissei ja sit se alko mahalle levittää sitä maitojuttua.
Sit se rupes levittään sitä kohti mun peppua ja pyysin, että se lopettais, mutta se vaan uhkas kertoa isälle ja olin sit hiljaa. Sit se yhellä työnnöllä työnsi pippelinsä mun peppuun ja mua alko ihan hirveesti itkettämään. Huusin, että se lopettais, mutta se vaa työns nopeemmin edestakasi, se sattu koko ajan ihan hirveesti ja aloin tuntee pepussa niinku sinne ois tullu jotain.

Sit mun setä nosti mut lauteilta ja kuiskasi korvaan, että mun pitää olla hiljaa kaikesta tai isä kuulee mun olleen tuhma ja sit mä sain mennä uimaan, mutta musta uiminen ei ollu hauskaa. Mun alapäästä tuli verta ja mä yritin pestä mun pimpsan ja pepun vedessä, mutta mua sattu.

Kun me mentiin nukkumaan, Pete oli ihan normaali ja me pelattiin korttia. Muistin sit että en ollu saanu sitä lahjaa ja menin kysymään sitä Peteltä.
Peteki muisti mun lahjan ja pyys mua vierelleen ja mä menin.
Sit se alko mun yöpaidan läpi hieromaan mun tissejä ja mä työnsin sen käsiä pois.

“Lupaan, että nyt saat elämäsi parhaan lahjan”, se sanoi mulle ja kielsi kertomasta muille.
“Tai muuten kerrot isälle”, mä sanoin hiljaa
Se kehui mua ja sano vielä, etten sais sanoo mitään.

Mua pelotti ku se riisui mun vaatteet ja se polvistu mun eteen ja levitti mun jalkoja. Sit Pete työnsi kasvot mun pimpsalle ja alkoi nuolla. Se ei enää tuntunu nii pahalta ku saunas, se tuntu tosi kivalta ja mä aloin työntää pimpsaa, enemmän sen naamalle. Se naurahti ja työnsi sormenki mun pimpsaan ja alko edestakasi liikuttaa sitä siellä samalla ku se nuolia mua. Mä aloin vähä huokasta, ku se tuntu nii kivalle. Sit se lopetti ja käski mut kontalleen lattialle ja se istu sohvalle. Sen pippeli oli taas iha pystyssä ja se käski mun nuolla sitä ja kädellä ylösalasi liikutta sen ihoa. Mun sormet ei ees mahtunut sen pippelin ympäri kunnolla. Sit tunsin ku sen pippeli vähä värähti ja se käski mun tulla syliin, että se vois paijata mua. Sit ku mä nousin ni se alkoki työntää sitä pippeliä mun sisään. Mulla valu kyyneleet, ku pelkäsin että taas sattuu, mutta se ei sattunukkaa. Mä puristin pelosta sen hiuksia, mutta se pippeli luiskahtiki pimpsaan tosi helposti ja se tuntui hyvältä. Se sanoi jotain, mutta mä aloin keinua sen päällä, ku se tuntu niin kivalta.

Pippeli mun sisällä tuntui tosi ihanalta ja setä alko keinuttaa mun lantiota enemmän ja musta ei oo koskaan tuntunu nii hyvältä. Musta tuntu nii hyvältä, että multa vahingossa pääs kova huuto. Musta tuntu ku ois sähköiskuja saanu monta ja se tunne oli tosi ihana. Pete silitteli mua sylissään ja pussaili mua ja käski lopulta nukkumaan.

Mä en saanu koko yönä unta. Musta tuntu nii hyvältä, musta tuntu, että haluisin kokea sen saman uudestaan, ku se oli niin hauskaa.
Menin Pete-enon luo ja pyysin sitä herämään.
Se oli unenpöpperössä aika hauskan näkönen, mutta mun alapäässä kutitti niin, että kiipesin uudestaan sen syliin ja otin sen pippelistä kii ja halusin sen pimpsaan.

Se meni mun pimpsaan tosi helposti ja aloin taas keinua enon pippelillä, se alko hymyillä ja mulla oli tosi hauskaa. Se pippeli tuntu tosi kivalta mun sisällä ja aloin keinua enemmän. Pete otti mun tisseistä kii ja kehu niitä.

Musta tuntu se kaikki tosi hyvältä. Ne sähköiskut lävisti taas mun mahan ja mä hihittelin ku menin sedän vierelle. “Paras synttärilahja”, oli ainoo mitä sain kuiskattua.
Me pussailtiin ja se oli tosi kivaa.

Yön aikana me ei nukuttu yhtää, me hyväiltiin toisiamme monta kertaa ja se työnsi pippeliään mun peppuunki, eikä se sattunu. Me nuoltiin toisiamme ja se oli kivaa.

13 kommenttia viestissä: “Eno antaa synttärilahjan”

 1. Justus says:

  Hitto,laukesin housuihini.

 2. DarkAngelFIN says:

  @neitsyt teini kyllä minullekkin sellainen kelpaisi ;D Jotenkin itsekkin tykkään vähän tälläisistä tarinoista, missä on aikuinen ja lapsi/teini

 3. DarkAngelFIN says:

  Kyllähän tässä itselläkin kalu nousi. Ei minuakaan tuo pippeli sana häirinnyt. Jatka vain kirjoittamista.

 4. neitsyt teini says:

  ihan sairaan hyvä:)Hothony multa sais neitsyt pipmsukkaa!!! Ahh ihanan kiihottava tarina sormet pimpukas koko kertomuksen ajan niin kiinottava nyt tekis mieli olla tos tytön kohdalla!;)

 5. 15 v tyttö says:

  Oli kiva lukee tälläst tarinaa mis kertoja oli nuori tyttö ja oli aikuinen mies. Oli ihana. Itte sormetin koko ajan

 6. Hothony says:

  Vittu mua rupes panettaa.

 7. Lilac says:

  Tosi hyvä. Enemmän tämmösii nii hyvä tulee. Toivoisin itsekkin että tulee tommosta kohtelua, mutta tuskin onnistuu. ^^

 8. fr11kk1 says:

  Tuo enon näkemys asiasta oli jotenkin parmepi kuin tämä, tyttö vaan vaikutti liian nuorelta kun tekstissä pääsi “pään sisälle”. Mutta todella hyvin korostui nämä lukiessa että aikuisen miehen mielestä ihana kiimapilluteini onkin oikeasti vain täysin kokematon pikkutyttö. Kyllä riittävän hyvin osaat kirjoittaa että kannattaa jatkaa tarinointia, vaikkei välttämätttä enää samoilla hahmoilla.

 9. peukalo says:

  Awesome! Heti tuli tunne, et haluun lukee lisää tämmöstä.

 10. buumanni says:

  Hyvä juoni. Yllättäen alun kirjakielimäisyys muuttui nuoren puheeksi. Tarina eteni mukavasti, mutta semmoinen luettelomaisuus ei ole paras ratkaisu esitykseen. Pienet kirjoitusvirheet, tai lyöntivirheet eivät nyt häirinneet. Niitä nyt tulee aina, jotka korjaantuu useamman kerran luettua oman tarinansa ennen lähettämistä vaikkapa tänne.

  Pippeli ei minua häirinnyt. Sopi hyvin 12-vuotiaan kieleen, vaikka peppuun kajoaminen olikin nyt jo uskomatonta.

  Eli jatka tarinointia. Täällä on julkaistu paljon huonoja kertomustekeleitä, mutta tämä ei kuulu niihin.

  Lue novellisi nyt. Mitä sille tekisit, muuttaisit, tai korjaisit? Olisit voinut tehdä sen alun alkaen.

 11. Mievaa says:

  Ihan sika hyvä! Tän mä halusinki kuulla. Mut toi sana ‘pippeli’ vähän häikkäs.mut muuten tosi hyvä!

 12. Sini says:

  Sori, mä en oo kovi hyvä näissä

 13. MadClown says:

  Tää oli hyvä mut toi lapsen versio jotenki häiritsi, etenki toi pippeli sana koko ajan

Kommentoi

top