search
top

Rentun ruusu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (36 votes, average: 3.14 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä tarina syntyi viime lokakuun sateisina iltoina enkä ole sitä kai missään vielä julkaissut. Alunperin tarkloitus oli tehdä sillekin jatkoa, mutta jääköön se nyt vain yksittäiseksi tarinanpalaksi. Toivottavasti täältä löytyy joku muukin jot atämnäntapaiset asiat voivat kiihottaa... Ja hei: palautetta ja mitä tahansa muutakin viestiä saa laittaa, nimim.noitapilli@suomi24.fi

Heräsin tavallista aikaisemmin ja jo aamukahvia yksikseni keitellessäni tunsin mahanpohjassani odottavaa jännitystä. Tänään olisi SE päivä. Mietin miltä ystävästäni Sususta mahtoi tuntua.

Susu ja minä olimme olleet kavereita jo kauan ja taannoisissa meillä pidetyissä juhlissa, joissa me kaikki olimme ryypänneet aivan liikaa oli loppuillasta lopulta käynyt niin, että olimme pienellä porukalla menneet kaikki jäljelläolijat yhdessä alasti saunaan. Siellä innostuimme silittelemään toisiamme yhä intiimimmin. Aamuun mennessä tilanne oli se, että kahta lukuunottamatta vieraat olivat kaikki lähteneet, paitsi että minun vaimoni rakasteli yläkerran makuuhuoneessa erään Antin kanssa ja minä taas olin päätynyt alakerran vuodesohvalle Susun kanssa. Emme olleet Susun kanssa koskaan aiemmin edes ajatelleet toisiamme seksimielessä, mutta me molemmat nautimme siitä yöstä hurjasti. Se oli todella hellä aamuyö ystävien kesken. Vaikka aikamoista kännisöheltämistähän se oli ollut ja aamulla oli sitten hirveä krapula. Onneksi sentään vain fyysinen eikä yhtään moraalinen.

Mutta se kaikki söhellys oli kuitenkin johtanut siihen, että siitä alkaen aina kun minä ja Susu tapasimme, halasimme ja suutelimme toisiamme ja pystyimme nyttemmin myös keskustelemaan seksistäkin hyvin avoimesti keskenämme. Sovimme moneen kertaan ettei tämä jää tähän. Meille se oli hieno juttu, elämää rikastuttavan suhteen alku.

Susu oli kai jotenkin ihastunut siihen, että minulla oli kullissani lävistysrengas. Minä taas nautin Susun kauneudesta ja hellyydestä. Ja jotenkin kun sitten moneen kertaan seksistä yhdessä keskustelimme niin aloimme yhä avoimemmin kertoa toinen toisillemme myös niistä asioista jotka ”normielämässä” eivät sujuneet ihan niin hyvin kuin voisi – tai siis, millaisista erikoisuuksista voisimme oikeasti kiihottua. Minä olin kertonut Susulle kirjoittaneeni monia sm-henkisiä seksitarinoita ja julkaissutkin niitä. Susu taas tunnusti julkaisseensa anonyymisti alastonkuviaan ja oli sanonut että häntä kiihotti ajatella miten ”vanhat ukot” katselivat häntä ja runkkasivat. Susu myös oli valitellut sitä kuinka hänen miehensä Jukka oli seksimielessä kiinnostunut vain hyvin perinteisestä vaniljaseksistä, jossa sinänsä ei ollut mitään vikaa, mutta Susu tunnusti kuumentuvansa erityisesti ajatuksesta jossa mentäisiin paljon, paljon pidemmälle. Nimenomaan sm-suuntaan, kipuun ja väkisin panemiseen. Siihen minä taas olin vain voinut todeta Susulle, että vaimoni Elina tiesi kyllä sm- viehtymyksistäni ja sm-aiheisista kirjoituksistanikin, mutta hänelle ne olivat aivan liian rajuja. Elina oli moneen kertaan sanonut, että olisi hyvä jos minä voisin toteuttaa sitä puoltani jonkun muun kanssa. Susu oli silloin vain katsonut minua ja sanonut sitten hiljaa: ”Nussi mua sitten. Mua saa rääkätä.”

Nyt me ajattelimme Susun kanssa sitten kokeilla sitä rääkkäämistä.

Elina oli lähtenyt työmatkalle USA:an ja olin kyllä kertonut hänelle tarkasti, että aioimme nyt Susun kanssa viettää luultavasti koko viikonlopun ja varmaan seuraavan viikonkin yhdessä. Lopun hän arvasi. Hän vain käski minun nauttia ja käski sanoa Susulle terveisiä ja ettei Susun hänen takiaan tarvinnut potea mitään huonoa omaatuntoa sekä lisäsi sitten etten ”ihan liikaa” satuttaisi Susua.

Elinalle oli vain helpotus että Susu, tuttu ja turvallinen kaveri, teki minun kanssani sitä mitä hän ei voinut tai halunnut tehdä. Mutta Susun kotona oli ilmeisesti toisin. Juuri tänä nimenomaisena viikonloppuna Jukkakin oli työmatkoilla, nyt peräti Kiinassa asti ja peräti useamman viikon, mutta olin kuitenkin ymmärtänyt ettei Susu ollut kertonut hänelle mitään. Mitään sìitä minkä piti kohta tapahtua. Siitäkin huolimatta että olimme moneen kertaan ja hyvin selvästi sopineet, että tästä päivästä tulisi Susuun jäämään pysyviä jälkiä. Millaisia ja kuinka paljon, niin se jäisi vielä nähtäväksi. Mutta Susu halusi kipua ja tulisi sitä saamaan. Minä halusin – paradoksaalisesti – kaikessa hellyydessä laittaa Susun kirkumaan kivusta ja sitten ottaa hänet. Moneen kertaan. Ja jättää hänen vartaloonsa jälkeni. Ikäänkuin nimikirjoitukseni. Tai olisikohan se omistajan merkki?

Kiskoin jalkaani farkut ja puseron, mutta muutin sitten mieleni ja otinkin housuni kokonaan pois. Etsin oikein väljät, ohuesta kankaasta tehdyt melkein verkkarimaiset housut ja vedin ne jalkaani ilman alushousuja. Vilkaisin kelloa: oli aika. Sitten olin valmis lähtemään. Sateinen ilma iski heti oven avattuani kasvoihini ja kylmä viima meni ohuiden housujen läpi suoraan muniini. Se tuntui tässä tilanteessa oikein sopivalta. Autoon mennessäni minulla alkoi olla jo aikamoinen erektio. Mietin mitä Susu tekisi juuri nyt ja miltä hänestä mahtoi tuntua? Jos minulla oli perhosia vatsassa niin hänellä varmaan olisi kuin muurahaispesä?

Parinkymmenen kilometrin ajomatka Susun kodin lähelle vei sateisen harmaassa aamussa vain lyhyen aikaa kun liikennettäkään ei ollut. Vähän ennen määränpäätäni koukkasin kuitenkin erään tietämäni metsätaipaleen kohdalla metsäautotielle ja pysäköin auton. Nousin autosta tihkusateeseen ja kävelin näkösuojaan tukkipinon taakse. Vilkaistuani vielä ympärilleni kiskoin sitten ohuet housuni alas. Tuuli ja sade oikein tuntuivat iskeytyvän paljaisiin muniini. Hitaasti tein pari runkkausliikettä esinahallani. Kullini oli nyt lähes kokonaan kovana. Sitten vedin henkeä ja kaivoin takin taskusta sinne piilottamani seksikaupan tiukan silikonikumirenkaan. Venytin ja pujotin: nyt se puristi kulliani aivan juuresta todella lujasti. Erektioni koveni aivan silmissä ja terska alkoi näyttää pinnalta kiiltävältä, kuin luumulta, jonka kiiltävään pintaan sadepisarat putoilivat.

Vedin housut takaisin ylös. Kullini sojotti pystyssä kuin teltan keppi ja housujen kangas hankasi joka liikkeellä herkkää terskaani. Sain vain hädin tuskin pidettyä ajatukseni autossa ja tiessä kun hyppäsin taas rattiin ja palasin takaisin isommalle tielle. Toisella kädellä välillä sormeilin jäykkää kulliani housujen läpi.

Näin Susun bussipysäkillä jo kaukaa. Susu oli sopimuksemme mukaan lähtenyt kotoaan bussilla ja jäänyt pois yksinäisellä pysäkillä peltoaukeiden keskellä, sopivan kaukana naapurien uteliailta katseilta, mutta sopivan lähellä minun poimiakseni hänet helposti kyytiin. Pysäyttäessäni auton näin kuinka Susun pitkä musta tukka oli jo sateesta ihan märkä. Hänellä oli pitkä, tumma popliinitakki, joka kyllä varmaan jonkin verran piti sadetta, mutta sekin näytti aivan likomärältä nyt. Susu näytti helpottuneelta noustessaan autoon viereeni. Suutelin häntä nopeasti ja puristin rohkaisevasti Susun kättä. Tyttö paleli.

– Mooi. Ihana nähdä sua. Onks kaikki ookoo?
– Oon. Mennään ny vaan.
– Okei, mennään.

Ajomatkan alku meni hiljaisuudessa enkä oikein tiennyt miten aloittaisin keskustelun. Susu oli silmin nähden hermostunut, kuten tietysti pitikin olla, koska eihän hän tiennyt mitä ja miten asiat kehittyisivät. Susu tiesi vain, että hänet riisuttaisiin väkisin, laitettaisiin huutamaan tavalla tai toisella ja että hänet otettaisiin. Niin… ja lävistyksistä olimme puhuneet. Huomasin kuinka Susu tuon tuostakin vilkaisi housujeni etumusta. Hymyilin ja otin häntä kädestä kiinni ja ohjasin käden kullilleni. Susu puristi siitä kerran, mutta ei tehnyt muuta.

Moottoritien alkamisen jälkeen aika pian tuli levähdysalueen tienhaara. Kurvasin auton sinne ja pysäytin.

– Susu… Onks kaikki tosiaan okei? Sä haluut…?
– Mm. Mjoo. Haluun.
– Myös se, et suhun jää sitten pysyvät jäljet? Sä tiedät sen meidän keskustelun lävistyksistä? Ja ehkä polttomerkistä?
– Mjoo. Sori, mä taidan olla vähän hermona, huonoo seuraa… Mut joo, mä lupasin. Antaa mennä nyt vaan.
– Mä en ees kertonu, mut mulla on nyt polttorauta. Se tekee sun perseeseen jäljen, jota sä et loppuikänäs millään saa pois. Onks sekin edelleen ookoo?
– Mm. (Nielaisu) Oo-on.
– Okei. Susu? Sä muistat turvasanan jos sitä tarvittais?
– Mm-joo.
– Mikä se on? Sano.
– Rentun ruusu.
– Okei, hyvä. Mä toivon et sun ei tarttis sanoa sitä missään vaiheessa. Ja oikeesti mä toivon et tää on sulle nautintoo… omalla laillaan. Mut sä tuut kirkuun. Susu… Mä en oo kertonu sulle paljon mitään mitä mä oon aatellu. Mä oon aatellu alottaa kivusta, sen takii mä kerron sulle jo nyt, tääl tien päällä, et sä saat miettii sitä. Ja pelätä. Pelko ennen on osa kipua… Mä satutan sua, enste sun rintoja. Sit pillua. Ja sit mä varmaan haluun ottaa sut… silleen väkisin, ekan kerran. Oot valmis?

Hiljaisuus.

– Susu, sano mulle, onks tosiaan ookoo et mä satutan sua? Lujaa. Ja et sä haluut sitä.
– On. Tee se. Mut tota, hei, lupaa mulle… Tai hei, en mä sano mitään vielä. Mut joo, anna mennä.
– Sano nyt vaan mitä sä ajattelit sanoo?
– No ei mitään… Tai siis niinku… Halusin vaan… no, niinku toivoo et tää ei sit ois vaan tässä. Et me sit… jonku toisenki kerran, jossain muullon… tai silleen… tietsä, jatkossakin…
– Susu… Varmasti. Mut sä et ees tiedä vielä mitä tapahtuu ja miltä se tuntuu.
– No en… Mut nyt mennään, nyt on sovittu. Mä oon nyt sun… uh… orja. Ja mä haluisin ajatella et se alkaa nyt mut ei lopu. Kato mua…
– Hyvä. Niin just. Mun orjani nyt ja se sun orjuus ei lopu… Tota… Orja?
– Nii? … isäntä?
– Avaa toi poplaritakki. Ja ota sit sun kädet pois sen hihoista. Se saa jäädä siihen auton penkille ku sä nouset ylös. Ootsä pukeutunu niinku sovittiin? Kamoihin mitkä saa mennä rikki.
– Joo.
– Okei, hyvä… Kädet pois hihoista sit. Ja sit ojenna mulle sun oikee ranne.

Susu hengitti raskaasti avatessaan popliinitakin ja pujottaessaan kätensä pois takista. Naksautin sitten käsiraudan toisen puolen Susun ojennettuun oikeaan ranteeseen.

– Kumarru eteenpäin. Ja sit oikee käsi selän taa. Ja sit toinen ranne.

Naks. Susun kädet oli nyt lukittu selän taakse. Tyttö jäi istumaan hieman etuviistoon. Silitin hellästi hänen märkää mustaa tukkaansa, hymyilin ja käynnistin sitten auton uudelleen. Avasin hitaasti housujeni vetoketjun ja otin jäykän kullini esiin.

– Susu, kato mun kullia nyt. Kumirengas paisuttaa sen… näät et se on jo ihan sinipunanen. Sekään ei pääse vapaaks ennen ku se on tunkeutunu sun sisään. Ja sitä ennen sä saat huutaa. Nyt sä saat tuijottaa mun kullia loppumatkan. Kato sitä, orja. Kato sitä, sun isännän kullia ja ajattele miten se kohta tulee suhun.

Loppumatkan aikana meille emme puhuneet mitään, mutta Susua jännitti. Minuakin jännitti, tottakai, mutta se ei ollut mitään siihen nähden miltä Sususta mahtoi tuntua, sillä tyttö värisi. Osin varmaan vilustakin, sillä hänen vaatteensa olivat näköjään melkein kauttaaltaan märät, mutta pääosin jännityksestä. Ja juuri sehän oli tarkoituskin. Kullini oli kuin sinipunainen kiiltävä pilari. Ja Susu tuijotti sitä herkeämättä. Mutta jos minä mitään ymmärrän niin Susun minun kasvojanikin vähän väliä vilkaisevassa katseessa oli pelon lisäksi myös rakkaudentapaista ihastusta. Kaunis nainen. Ja hyvä on, kyllä… kyllä minäkin olin Susuun ihastunut… vakavasti.

Kurvasin auton meidän pihallemme. Nyt oli jo tullut kokonaan valoisaa, sen verran mitä nyt tällaisena loppusyksyn päivänä yleensä sateen keskellä voi tulla. Ketään ei näkynyt missään kun kiersin auton ympäri, kulli edelleen paljaana. Avasin oven ja kainalosta väkisin kammeten autoin Susun jaloilleen. Lämäytin auton ovet kiinni ja talutin sitten tytön takaoven alas laskeutuvia portaita myöten suoraan talon kellarikerrokseen. Kaksi perättäistä eristettyä ovea menivät kiinni takanamme. Täällä maanalaisessa kerroksessa Susun olisi hyvä huutaa. Kukaan ei häiriinny.

Susu kyllä tiesi paikan, sillä juuri tuolla vuodesohvalla hän oli leikkinyt kullillani. Ja minä hänellä, ihan joka ikisellä kohdalla Susua. Nyt uutta olivat vain muutamat metallilenkit katossa ja niistä roikkuvat metalliketjut. Keskellä huonetta katosta roikkui eräänlainen kettinkikäyttöinen nostotalja.

Susu nuoli huuliaan hermostuneesti ja katseli ympärilleen huoneessa kun talutin hänet nostotaljan luo. Kiinnitin taljan nostokoukun Susun ranteiden käsirautoihin ja kiskoin ylös. Talja kiskoi nyt tytön selän taakse lukittuja käsiä ylös niin, että Susu hädin tuskin yletti lattiaan jaloillaan. Sen seurauksena tytön ylävartalo tietysti painui alas vaakatasoon ja Susun pitkä, märkä, musta tukka valui alas kohti lattiaa.

Hain isot sakset. Sitten istahdin lattialle Susun jalkojen juureen. Otin ensin tytöltä hänen hienot kenkänsä pois. Sitten osoitin Susulle saksia. Tyttö nyökkäsi hiljaa. Hitaasti, hitaasti, kiusoitellen aloin leikata Susun vanhoja farkkuja alkaen oikeasta lahkeesta. Halkaisin oikean lahkeen sivusaumaa pitkin ensin reiden yläosaan saakka. Sitten tein saman toiselle lahkeelle. Annoin käsieni vaeltaa silitellen Susun paljastuvilla reisillä ja pohkeilla. Sitten tartuin taas saksiin ja leikkasin poikittain, Susun pepun päältä sivusaumasta toiseen. Kangas tipahti alas, paljastaen Susun pakaroista valtaosan. Se paljasti myös sen, että Susu oli pukenut alushousuikseen mustat, syntisen pitsiset stringit, joiden kangas oli läpinäkyvää. Sitten kiersin tytön etupuolelle, alaspäin kumartuvan tytön alle. Katsoin ylös Susun punastuneisiin kasvoihin ja katselin kuinka Susu seurasi työtäni. Sakset leikkasivat pala palalta poikittain sivusaumoista tytön mahapuolelta toista sivua kohti. Keskeltä poikki menevä vetoketju raksahti. Hetken päästä kangas tipahti. Susun farkkujen rauniot olivat nyt vain vaaleansininen kasa kangasta tytön nilkoissa sekä kuin leveä vyö, kaistale, joka kiersi tytön lanteilla.

Hymyilin ja heitin farkkujen jäänteet Susun nilkoista sivummalle. Susu tuijotti kun vein saksien terän hänen punaisten nilkkasukkiensa varren sisään. Leikkasin ensin vasemman sukan auki aivan keskimmäisen varpaan kärkeen asti ja toistin sitten saman toiselle sukalle. Tempaisu ensin toiseen ja sitten toiseen sukkaan poisti sukatkin Susulta. Ihailin kauniiden pitkien varpaiden kirkkaanpunaisia lakkauksia. Susulla keskimmäiset varpaat olivat pisimmät. Aivan ihanat jalat. Huokaisin.

Sitten tartuin Susun vaaleansinisen, väljän puseron helmaan. Pusero oli jo vanha ja kulahtanut, kuten olin tyttöä neuvonutkin. Sakset leikkasivat kupeilta sivut auki kainaloihin saakka, ensin toiselta ja sitten toiselta puolelta. Sitten halkaisin ensin vasemman hihan kainaloon saakka. Pusero valahti puoliksi alas paljastaen mustat rintaliivit. Toisen lyhyen hihan halkaisu… sitten leikkaus kainalosta kaula-aukkoon. Susun pusero – tai mitä siitä nyt enää oli jäljellä tipahti lattialle.

Silitin tytön kupeita. Sitten laskin nostotaljasta löysää niin, että Susu pystyi taas kunnolla seisomaan. Kiskoin sohvan alta esiin pari kolisevaa kettinkiä ja niihin kuuluvat lukot ja kiedoin ensin toisen ketjun Susun kapean oikean nilkan ympäri lukiten sen lukolla siihen. Vedin kettingin toisen pään huoneen sivuseinässä olevan pylpyrän läpi koukkuun: Susu seisoi nyt yhdellä jalalla ketjun kiskoessa hänen oikeaa jalkaansa pitkälle sivullepäin. Sitten hain kaksi ketjua lisää; niiden päissä oli valmiina nahkaremmeistä tehdyt leveät ranteisiin tulevat lenkit, jotka kiinnitin tytön ohuisiin ranteisiin. Ketjujen toiset päät nostin katossa olevien lenkkien läpi. Avasin käsiraudat ja vedin molemmista ketjuista: nyt ketjut pakottivat Susun oikean jalan sivulle ja molemmat kädet leveälti ylös.

Seuraavaksi kiersin Susun vasemmalle puolelle ja kumarruin lukitsemaan vielä yhden ketjun vasempaan nilkkaan. Toisen pään vein vastakkaisessa seinässä olevaan pylpyrään. Kiskaisin. Susu horjahti, mutta ei menettänyt tasapainoaan. Kiskaisin lujempaa ja nyt ähkäisten tyttö putosi ranteidensa varaan roikkumaan ketjujen vetäessä jalkoja leveälti levälleen. Säädin ketjut nyt niin, että Susu juuri ja juuri yletti molemmilla jaloillaan hieman maahan, mutta silti hän käytännössä roikkui ranteistaan.

Susu ei puhunut mitään, ravisti vain hieman päätään niin että vesipisarat putoilivat hänen märästä tukastaan. Katselin kuinka tytön musta tukka liimaantui hänen paljaaseen selkäänsä. Tytön nännit nöpöttivät jäykkinä pystyssä ohuen liivikankaan alla. Susun jalkovälistä leijaili kiihottuneen naisen ihana tuoksu.

Kiersin Susun eteen, hymyilin ja avasin tytön vyön, jäljelle jääneiden farkkujen osan napin sekä vetoketjun puolikkaan. Viimeinen pala farkkuja kolahti maahan. Susu tuijotti kun nostin sakset kohti rintaliivejä. Tartuin vasemmalla kädelläni rintaliivien kankaaseen tytön oikean rinnan keskellä. Leikkasin ensin vähän ja sitten pyöreän reiän, josta jäykistynyt tummanruskea nänni sojotti ulos. Toistin saman toiselle rinnalle ja tartuin sitten molemmin käsin paljastuneisiin nänneihin ja puristin niitä. Susulla oli aivan tavattoman hienonnäköiset nännit. Muistelin kuinka olin niillä viimeeksi innoissani leikkinyt.

Tässä vaiheessa muistin taas oman melkein kokonaan jäykän kullini, jota kumirengas puristi. Susun katsellessa riisuuduin hitaasti vähä vähältä alastomaksi tytön edessä. Susu tuijotti. Astuin sitten lähemmäs niin, että nyt ihan jäykkä kullini hipaisi Susun mahaa. Tartuin uudestaan tytön nänneihin.

– Niin, näitä piti satuttaa.

Nostin taas sakset. Raks. Rintaliivit katkesivat kuppien välistä. Raks. Raks. Molemmat olkaimet katkesivat ja liivinjäänteet putosivat lattialle. Pudotin sakset maahan ja puristelin nyt molemmin käsin Susun upeita rintoja.

– Näitähän rääkkää ihan ilokseen.

Hain naapurihuoneesta pienen tarjoilukärryn, jolla oli jo valmiina tarvittava laitteisto: pieni laboratoriovirtalähde ja sen perässä sopiva säätöyksikkö. Sillä pystyi säätelemään annettavien sähköimpulssien paitsi jännitettä niin myös maksimivirtaa. Kytkin verkkojohdon seinään ja nostin piuhojen päät: alkuvaiheessa minulla oli johtoina yleismittarista lainatut mittajohdot, joiden päissä oli teräväpäiset piikit. Susun täyteläiset huulet kiristyivät viivaksi kun vein toisen piikin hänen vasemmalle rinnalleen ja painoin sen nännin juureen. Susu tuijotti silmät viiruina kun toin toisen piikin saman nännin toiselle puolelle ja painoin sen kiinni ihoon. Tyttö hämmästyi kun ei saanutkaan heti sähköiskua.

– No niin. Kolme sekuntia ensimmäiseen kirkaisuun. Kolme, kaksi, yksi…

Tyttö ei kirkaissut sähköiskusta nännilleen. Sen sijaan koko Susu hypähti, sen mitä nyt ketjut antoivat myöten. Susu puristi silmiään hyvin tiukasti kiinni kun annoin vielä kolme lyhyttä sähköiskua saman nännin juureen, yläpuolelle, vasemmalle ja alareunalle pitäen toista johtoa koko ajan samassa paikassa rintojen välissä ja kärki nännin tyvessä. Susu nytkähteli ja puri huultaan, mutta ei huutanut. Kyyneleet vierivät tytön poskia alas.

Nänni näytti nyt punaisemmalta. Molemmat Susun nännit näyttivät itse asiassa jos mahdollista nyt vielä pystymmiltä kuin äsken. Toistin saman oikealle rinnalle: yksi piikki ihoa vasten nännin juureen keskelle tyttöä ja sitten sähköiskun aiheuttava toinen piikki vastakkaiselle puolelle. Nyt Susu vinkaisi ja värähti. Seuraava tälli nännin tyveen ylös. Susu kiljahti. Kolmas nännin tyveen alas. Nyt ääntä voi jo sanoa kiljumiseksi, mutta kovin pahasti sekään ei selvästi vielä sattunut. Susu värisi lihakset kireinä ja tempoi sidottuja käsiään.

– Hyvinhän tää orja kestää kipua. Hyvä tyttö. Nyt otetaan noi housut pois.

Susu huohotti kun nostin taas sakset. Kaksi raksahdusta ja pikkuhousut olivat katkenneet molemmilta sivuiltaan ja putosivat maahan. Katselin silmät viiruina huohottavaa Susua, joka näytti aika kiihottuneelta. Vein hitaasti vasemman käteni hänen pillunhuulilleen ja parin silitysliikkeen jälkeen työnsin keskisormeani sisään. Se upposi tyttöön helposti. Susu oli aivan märkä.

– Jaa-jaa… orja taitaa tykkää tästä. Hyvä. Jatketaan.

Otin tarjoilukärrystä kaksi isoa hauenleukaa, sellaista sähkömiesten liitintä, joissa on kuin alligaattorin leuat ja niissä pirulliset metallihampaat. Tartuin sitten ensin Susun toiseen ja sitten toiseen nänniin ja napsautin hauenleuat pureutumaan nänneihin. Ensimmäisen napsahtaessa kiinni epäuskoinen ilme levisi Susun kasvoille ja hän tuijotti rintojaan, puristi sitten silmänsä kiinni kun toiseenkin rintaan napsahti hauenleuka. Nyt Susu vikisi, vinkui ja uikutti koko ajan ja kiemurteli ja tempoili minkä pystyi.

– Eiks ookin hurjat? Vähän aikaa sulla on sellanen olo et niitä ei voi sietää, ei mitenkään. Sit vähitellen iskee kivun aiheuttama serotoniinihumala ja sit kohta susta alkaa tuntuu et sussa ei mitään muuta ruumiinosaa ookaan kun sun nännit. Ja sit jossain vaiheessa se alkaa tuntuu melkeen euforisen hyvälle. Mä kattelen nyt vähän aikaa kun sä kiemurtelet.

Susun vikinä ja kiemurtelu laantui vähitellen ja ensin tyttö tyytyi vain tempoilemaan päätään puolelta toiselle. Kun sekin alkoi laantua ja näin tytön tuijottavan tajuamattomasti kaukaisuuteen niin, että yhteenpuristettujen huulien pielistä kuola valui, niin arvelin olevan aika seuraavalle kidutukselle.

– Nyt laitetaan vähän enemmän tehoa. Ja sit sähkön toinen napa noihin hauenleukoihin… näin. Ja nyt kun mä kosketan näillä piikeillä sun nännejä ihan keskelle…

– HIIIIIIIIIIIII-IIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiihhhhhhhh !!!!!!!!!!!!! Iiiiiiiiiii-iiiiiiiiiiiiii……
– Noin. Ja sit uudestaan. Huuda, orja, huuda.
– IIIIIIIIIIIIIIIIhhhhh…

Susun ääni nousi falsettiin ja särkyi. Suljin laitteen, mutta huuto jatkui. Otin sitten hauenleuat pois yhden kerrallaan, mikä aiheutti uudet kimeät kirkaisut. Susu jäi kuin puolitajuttomana riippumaan, läähätti ja hikoili.
Kurkistin tytön jalkoväliin: reisiä myöten valui jotain. Ensin luulin tytön kusseen allensa, mutta tajusin pian että neste tuli emättimestä. Ja sitä oli paljon. Vilkaisu häpyhuulien väliin osoitti, että tytön pillu oli nyt kuin pyöreä aukko. Tytön pillu oli nyt niin äärimmilleen kiihottuneen avoinna kuin se vain ikinä voisi olla. Susu tosiaan kiihottui kivusta. No… nyt sitä oli tarjolla.

Pyyhin Susun rintoja spriihin kastetulla vanulla ja vedin käteeni kirurgin hanskat. Susu tuijotti kuin unessa kun nostin tarjoilukärrystä pienen tavallisen pyyhekumin ja painoin sen hänen oikean rintansa nänniä vasten. Sitten otin ison, onton, lävistyksiin käytettävän neulan. Ääntäkään päästämättä Susu katseli kuinka neula tunkeutui hänen herkkään nänniinsä, lävisti ihon, näkyi ensin pullistumana vastakkaisella puolella ja upposi sitten pyyhekumiin. Ontto neula lävisti nyt nännin. Etsin kärrystä värikkään titaanisen lävistysrenkaan ja ohjasin sen toisen pään onton neulan sisään neulan takaosaan. Susun kasvot kiristyivät hiukan kun työnsin neulasta: nyt neula irtosi tytön rinnasta, mutta sen sijaan värikäs rengas lävisti nyt nännin vaakatasossa. Pujotin nyt renkaaseen hopeisen, pisaranmuotoisen pienen riipuksen ja otin sitten lukitsevan pallon. Ennen lukkopallon paikalleenlaittoa pyyhkäisin ihan pienen määrän epoksiliimaa lukkopallon sisälle.

– Noin. Nyt sun ekassa nännissä on lävistys ja paino. Toi hopeapallo painaa muutaman gramman. Ja siihen on kaiverrettu mun nimeni. Ja näit kun laitoin epoksiliimaa sen lukkopallon sisään. Se kovettuu muutamassa minuutissa ja se tarkottaa sitä et sulla ei oo mitään mahdollisuutta ottaa tota rengasta pois. Mitään muuta kun jonkun konepajan tosi rajut voimapihdit – toi on titaania. Tai sit se, et koko nänni leikataan halki… Nii… Nyt sit toinen.

Susu puristi tiiviisti silmiään kiinni kun painoin pyyhekumin toista nänniä vasten ja hän veti kiivaasti henkeä kun neula tunkeutui nännin sisään. Hetken päästä myös toisessa nännissä riippui monivärinen rengas ja siitä pieni paino.

– Noi painot liikkuu kun sä liikut, sä tunnet ne melkeen koko ajan. Toisessa on kaiverrus “Slave of” ja toisessa “Ilpo”. Sä totut niihin aikanaan, mut nyt alkuun ne muistuttaa sua koko ajan tästä päivästä. Ne jää pysyväks osaks sua. Mut nyt hei… Susu. Kato tänne. Neuloja. Melkeen kakskytsenttisiä. Näitä käytetään eläinlääkärissä kun pitää saada neula hevosen jonnekin sisäelimiin saakka. Näät miten nää on paksuja. Nyt me työnnetään näitä sun tissien läpi. Ja sit laitetaan sähköö niihin ja noihin renkaisiin. Saat huomata et sähkö tuntuu paljon enemmän kun siinä ei oo ihoa välissä.

Otin ensimmäisen parikymmensenttisen neulan ja painoin sen kärjen Susun oikean rinnan sivuun, rinnan keskikohdan alapuolelle. Susu vinkaisi. Aloin työntää. Neula painoi ihoa kuopalle sisäänpäin. Sitten neula yhtäkkiä liikahti yhtäkkiä syvälle kun sen kärki rikkoi Susun rinnan ihon. Neula tunkeutui nyt rinnan sisään. Jatkoin liikettä. Lopulta neulanpää alkoi näkyä rintojen välissä rinnan ihon ulospäin pyrkivänä pullistumana ja kun työnsin lujasti, neulanpää pukaisi taas ihon ja tuli näkyviin. Susu tuijotti kun painoin pienen kuminpalan terävän kärjen päähän kuin korkiksi.

Sitten otin seuraavan neulan. Se tuli samaan tissiin, mutta vähän ylemmäs. Nyt Susu säpsähti kun neula kosketti hänen rintaansa. Minulle yllätyksenä Susu päästi nyt kimeän ja pitkän kirkaisun kun työnsin neulan kokonaan hänen rintansa läpi. Ensimmäinen neula toiseen rintaan tuotti vielä kovemman kirkaisun ja se toistui taas toisen neulan lävistäessä rinnan vähän ylempää. Nyt Susun molemmat kauniit rinnat oli lävistetty kahdesti pitkillä metallipiikeillä, kuin vartaaseen asetetut lihapalat.
Susu vikisi pelosta kun kiinnitin hauenleuat jokaiseen pitkään läpi menevään piikkin ja toisen johdon hauenleuat nännit lävistäviin metallirenkaisiin. Sitten väänsin laitteen päälle, ensin aivan pienellä teholla. Pienestä tehosta huolimatta Susun kirkaisu oli valtava. Tyttö huusi kuin tapettava sika – tai, no, raiskattava nainen.

Suurensin tehoa. Susu huusi. Luoja, että Susu huusi lujaa. Kun sitten muutamien sekuntien päästä napsautin laitteen kiinni, Susu jäi vapisevana roikkumaan ranteidensa varaan.
Tuijotin huohottavaa Susua. Kasvojen ilmeestä ei voinut erehtyä: tyttö oli äärimmilleen kiihottunut. Kumarruin katsomaan miten hänen kiimamehunsa valui häpyhuulista alas reisien sisäpinnoille. En muista että olisin koskaan ennen nähnyt naisen tuottavan noin paljon liukastetta. Laitoin sormeni hänen hävylleen ja levitin häpyhuulia hieman. Klitoris oli aivan valtavan suureksi paisunut kova pallo.

Virnistin. Jätin toisen sähköjohdon päät tytön nännirenkaisiin, mutta irrotin isoihin neuloihin menevät johdot ja vein yhden niistä Susun häpyhuulten väliin. Kosketin paljaalla johtimenpäällä Susua aivan keskelle klitorista ja naksautin sähkön päälle.

Susun kirkaisu oli aivan valtava ja sitä seurasi uudelleen ja uudelleen toistuva kramppimainen pillun ja klitoriksen supistelu. Susu oli saanut aivan valtavan orgasmin ja riippui sen jälkeen ranteistaan täysin löysänä ja tiedottomana, mutta emätin supistellen.
Suljin sähkölaitteet ja kiersin tytön taakse. Ohjasin

jäykän kullini tytön häpyhuulille ja työnsin. Ensin ei tapahtunut mitään, mutta sitten kullini tunkeutui tytön sisään. Se sai Susuun taas eloa ja hän päästi kummallisen huudahduksen alkaessani nussia häntä rajusti.

– Oooooo-OOOOOOOOHHHH!!!! Oo-hooooo….
– Nyt saat kyrpää. Nyt mä raiskaan sut.
– OOOOO-Oooooo……
– Susu… Mä rakastan sua…
– Ooo… Ota mut… pidä… mä oon sun…

2 kommenttia viestissä: “Rentun ruusu”

  1. sandra says:

    tykkään tosi paljo sun novelleista. hyvää kuvailua on yleensä kaikissa. tietty voisi olla välillä ehkä vielä yksityiskohtaisempaa kuvailua tuntemuksista jne, mutta hyvin toimii näinkin.

  2. MadClown says:

    Jätti sanattomaksi, kuiteski ihan ok koska hyvää kuvailua

Kommentoi

top