search
top

Kesäyössä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (66 votes, average: 3.44 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Suurin osa tästä tarinasta on totta, nimiä on toki muutettu. En ole julkaissut kokemuksiani usein, joten kirjoittajana tässä on varmasti vielä parannettavaa. Otan palautetta vastaan mielelläni, antaa tulla. :)

Oli jo myöhäinen kesäyö kun istuimme autoon. Ihmettelin, miten olit jaksanut odottaa kotiinlähtöä näinkin kauan, olithan katsellut minua himoiten koko illan. En ollut päästänyt sinua helpolla, silittelin ja koskettelin lihaksikasta vartaloasi aina kun olit lähelläni. Tiedän, ettet voinut olla ajattelematta mustia pitsisiä stringejäni, jotka olin pyynnöstäsi jättänyt eteisen pöydälle. Vain me kaksi tiesimme kuinka helppoa se olisi, nostaisit vain mekkoni ylös.

Mikko istahti etupenkille ja lateli vielä tarkan osoitteensa kaverilleen. Huikkasin vierestäsi takapenkiltä, että ajaisi ensin meidän osoitteemme kautta. Juttelit niitä näitä Mikon kanssa kun ajoimme öisen keskustan läpi. Painauduin kiinni sinuun, laskin pääni olkapäällesi ja suljin silmät. Minua väsytti jo vähän. Kuuntelin kun kuski, ilmeisesti Jani tai Joni, vaihtoi radiokanavaa ja Mikko vauhkosi ihanasta brunetista jolta oli puoli iltaa vongannut puhelinnumeroa. Silitit selkääni ja hymähdin kun huomasin, että kätesi alkoi vaeltaa. Jatkoit juttelua normaaliin tapaan samalla kun kätesi löysi tiensä oikean pakarani päälle. Puristit sitä hellästi ja huokasin. Sivelit hiljaa pakaroitani ja lantioni sitä kohtaa, jossa normaalisti tuntisit stringieni ääriviivat. Samalla kuiskasit korvaani, että kohta olisi minun vuoroni nauttia. Etsin sormillani sisäreitesi ylimmän kohdan ja hyväilin sitä. Tunsin farkkujen läpi kuinka aloit kovettua. Ilmeisesti Mikko oli sen verran päissään, ettei kiinnittänyt takapenkin tapahtumiin mitään huomiota. Raotin silmiäni ja huomasin että kuski, kutsun häntä nyt Janiksi koska nimi on hieman hämärän peitossa, vilkuili minua taustapeilistä. Myös sinä olit huomannut sen, koska likistit minua lähemmäs itseäsi. On ihanaa kun olet niin omistushaluinen. Samassa otit voimakkaasti kiinni leuastani ja käänsit katseeni sinuun. Silmäsi näyttivät ahnailta kun kumarruit suutelemaan minua. Väsymykseni oli tiessään. Annoit kielesi leikkiä suussani ensin hitaasti sitten villimmin, kuin näytteenä tulevasta. Taustapeilissä vilahtavat katseet eivät tehneet sinua ujoksi, päinvastoin. Sain vaivoin henkeä kun kielemme kietoutuivat toisiinsa yhä uudelleen ja uudelleen. Toinen kätesi löysi tiensä paljaalle kaulalleni ja otit siitä kiinni voimakkaasti, juuri niin kuin haluan. En muista miten kauan olit puristellut rintaani kun Mikko viimein havahtui takapenkin tapahtumiin ja sanoi jotain typerää. Jani naurahti hermostuneesti, mutta et välittänyt. Jatkoit kunnes molemmat nännini olivat täysin pystyssä ja tunsit ne rintaliivieni ja ohuen mekkoni läpi. Huokasin ja kuiskasin korvaasi, että onpa etupenkin pojilla ainakin jotain katseltavaa tänä yönä. Nostin oikean jalkani jalkasi päälle, ja muistan miettineeni, että Jani voisi ainakin pitää katseensa tiessä, ennenkuin löytäisimme itsemme ojasta. Vapautit rintani käsittelystäsi ja edelleen suudellen ja näykkien turvonneita punaisia huuliani ohjasit kätesi reittäni ylös suoraan helman alle. Vaikka tiesit, ettei minulla ollut stringejä, huomasin että säpsähdit hieman kun kätesi löysi helposti tiensä ulommille häpyhuulilleni. Kokeile minua, kokeile kuinka valmis olen, supatin korvaasi. Liu’utit sormeasi häpyhuulten väliin ja varoittamatta keskisormesi työntyi sisääsi. Voihkaisin kuuluvasti ja Mikko päästi kirosanoja suustaan. Kirosanat muuttuivat nopeasti solvauksiksi Janille, olimme ajaneet risteyksen ohi. Yritin kurkistaa ikkunasta missä päin ajoimme, mutta pakotit huuleni takaisin huulillesi vaativaan suudelmaan. Tiesin mitä halusit tehdä minulle, enkä aikonut laittaa vastaan. Kätesi hieroi klitoristani voimakkain liikkein samalla kun Jani sai auton käännettyä talomme pihaan. Janin kädet puristivat auton rattia rystyset valkoisina ja Mikko hengitti raskaasti koittaen selvästi kääntää katsettaan meistä siinä onnistumatta.

Komensit minut ulos autosta ja hieman hämmentyneeni kompuroin ulos. Poskiani kuumotti kun yritin suoristaa mekkoani heilauttaen samalla nopeat kiitokset Janille. Ehdin kääntyä mennäkseni sisään kun ehdit taakseni ja painoit minut tiukasti vartaloasi vasten. Tunsin kovan elimesi selkääni vasten, ah olet niin täydellinen minulle. Vielä ei mennä mihinkään, sanoit vakavalla äänellä. Yritin katsoa sinuun, mutta kotioven sijasta talutit minut autotallin ovelle. Tajusin pian, ettet aikonut viedä minua sisälle lainkaan, tämä hoidettaisiin tässä ja nyt. Kuulin kuinka Janin auton moottori kävi vielä, auto oli edelleen pihassa ja miehillä oli suora näköyhteys siihen mitä tapahtui. Käänsit minut ympäri ja painoit selkäni vasten autotallin ovea. Näytetään pojille kenelle kuulut, sanoit ja nostit yhdellä liikkeellä mekkoni ylös. Korkeat korkoni upposivat pehmeään ajotien hiekkaan kun aloit uudelleen hyväillä minua. Ensin yksi sormi sisääni, sitten kaksi, lopulta kolme. Voihkin äänekkäästi enkä jaksanut enää välittää edes siitä, että molemmat miehet olivat nousseet pois autosta ja tarkkailivat puuhiamme kiinnostuneina. Pyysit minua jatkamaan hetken yksin, ja katosit sisälle taloon. Älä nyt helvetti jätä mua tähän, ajattelin mutta jatkoin kuitenkin itseni hyväilyä miesten katsellessa. Tulit pian takaisin ja näin mitä sinulla oli käsissäsi. Pari viikkoa sitten ostamamme punaiset käsiraudat. Riisuit minut nopeasti ja kiinnitit toisen ranteeni tiukasti rautoihin vetäen samalla kettingin autotallin ulkoseinässä riippuvan lampun yli. Sitten toinen käsi, yhtä tiukalle lukolle kuin ensimmäinenkin. Suutelit minua ahnaasti ja levitit jalkojani vaativalla liikkeellä. Olisin halunnut koskettaa sinua ja tuota ihanaa sykkivää elintä housujesi sisällä. Laskeuduit eteeni ja nuolaisit. Vihdoin sait maistaa minua. Pyöritit kieltäsi häpyhuulieni ympäri ja katsahdit välillä ylös kun voihkintani lisääntyi. Liikutin vartaloani kieltäsi vasten ja tunsin kuinka imit klitoristani yhä voimistuvalla tahdilla. Huomasin tuijottavani auton luona seisovaa Jania suoraan silmiin. Jani näytti hämmentyneeltä, mutta laskin katsettani ja värähdin kun huomasin kuinka paljon hänen housunsa kiristivät. Lipaisin huuliani ja loin häneen merkitsevän katseen. Hymyillen katselin kun Jani varovasti alkoi avaamaan vyötään, eikä Mikko ollut paljon ystäväänsä jäljessä. Kiljaisin kuuluvasti, olit survaissut kolme sormea syvälle uumeniini ja aloit pyörittämään niitä villisti. Samalla kielesi leikki edelleen klitorikseni kärjessä. Tunsin tulevani pian ja kiemurtelin otteessasi niin paljon kuin pystyin. Miten oletkaan niin hyvä suustasi? Pidit lantiotani tiukassa otteessasi ja kiljahtelin kuuluvasti kun silmät pyörähtivät päässäni ja laukesin. Odotin, että olisit hellittänyt otettasi, mutta jatkoit yhä kiihtyvämpää tahtia. Huusin etten kestä, antaisit minun levätä, mutta et ottanut kuuleviin korviisi. Orgasmista herkkä klitorikseni oli edelleen armoillasi. Olisin suuttunut sinulle, ellen olisi ollut niin hurmiossa. Aloin täristä holtittomasti ja voihkintani oli muuttunut yhtämittaiseksi kiimaiseksi huudoksi. Voimakas orgasmi ravisteli alastonta vartaloani samalla kun yritin kiskoa itseäni vapaaksi kahleista. Et vieläkään lopettanut vaan jatkoit orgasmiani niin kauan kunnes olin aivan hervoton ja jouduit kannattelemaan minua käsilläsi.

Kun viimein avasin silmäni Mikko ja Jani runkkasivat itseään kiihtyvällä tahdilla ja sinä olit edessäni alasti. Ota minut, voihkaisin ja samassa ohjasit itsesi sisääni. Nostit jalkani ympärillesi ja aloitit kovan työntelyn pohjaan asti. Klitorikseni oli todella hellässä kunnossa, joten varoit koskemasta sitä liikaa. Kuiskasit rivoja sanoja korvaani samalla kun puristelit nännejäni juuri niin kovaa että se sattui. Kumarruit pyörittämään kuumaa kieltäsi kovettuneiden nännieni ympärille samalla kun hamusin sormesi suuhuni ja imin. Annoin sormillesi saman käsittelyn jonka sisälläni sykkivä elimesi oli jo saanut aiemmin samana päivänä. Laskit jalkani alas ja käänsit minut selin. Kehuit, että olin juuri sopivan pituinen sinulle korot jalassa samalla kun työnnyt minuun takaapäin. Miten nautinkaan sinusta! Kuulin kun Mikko karjaisi jotain ja päästi taas suustaan käsittämättömän ryöpyn kirosanoja. Tunsin kuinka aloit huohottamaan tiheämmin ja laitoin jalkani yhteen työntäen itseäni sinua vasten. Tule kultaseni, tule! Vaginani alkoi supistelemaan tiukasti ympärilläsi, tunsin ettei kolmas orgasmi ollut kaukana. Otit rajusti kiinni rinnoistani ja työnsit kaikella voimalla itsesi minuun. Karjaisten lennätit kuuman spermasi sisääni ja räjähdin.

Seisoimme hetken hiirenhiljaa ja kuulin kun Jani huohotti auton luona. Suutelit niskaani ja hiuksiani ja kiedoit kätesi hellästi ympärilleni. Olet minun, kuiskasit. Hymähdin onnellisena ja irrotit käteni kahleista. Otit minua kädestä ja keräsit vaatteeni maasta. Kävelimme autolle ja annoin molemmille miehille hellän suukon poskelle. Toivotimme hyvää yötä jättäen hämmentyneet miehet pihatielle keräämään itsensä. Kömmimme sänkyyn ja nukahdin raukeana syliisi. Olen sinun.

10 kommenttia viestissä: “Kesäyössä”

 1. KesäpäiväT says:

  Veikeä tyttöystävä, heti juonessa mukana !

 2. lara says:

  Hyvä jos pidit. Jatkopala tulossa ihan pian 🙂

 3. pekka says:

  oli tosi hyä sain melkein orgasmin 😀

 4. noitapilli says:

  lara, muuten… Ihan just sen takii kun meillä on ihan eri tyylit, ni suostuisitsä siihen et toimisit yhen jutunalun ikäänkun “esitarkastajana” ja sanoisit mitä sun mielestä sille pitäis tehdä? Mä tein jutun alun missä on taas kerran tutustuminen ja tyttö tullut tiettyjen kuvioiden jälkeen “mun” luo, mutta haluisin kuulla mitä sä aattelet siitä ja heittäisin pari mahdollista jatkopalavaihtoehtoa ennen kun julkaisen…? Jos viitsit ja ehdit? Jos sua kiinnostaa kommentoida ni voisitko laittaa mulle meilii nimim.noitapilli@suomi24.fi ni mä laittaisin sen tarinanalun ja kommentteja??? Tai ootko sä seksifoorumien puolella jollain nimellä?

  Ei oo pakko tai silleen, sano vaan suoraan jos ei nappaa… 🙂 Mä vaan jotenkin kaipaisin et jonkun kanssa vois miettii et niinkö vai näinkö…?? Sä oisit sopivan anonyymi ja kummiskin sellanen jonka tyyliä ja mielipiteitä mä mielelläni kuuntelisin.

 5. lara says:

  Katsellaan jos vaikka saisin kirjoitettua tässä joku päivä 🙂

  Kuin myös, joulut sinnekin! 🙂

 6. noitapilli says:

  Julkaise ihmeessä jatkopala. Toi on kauniisti kerrottua tarinaa jossa eroottisuus tiivistyy ja yhtäkkiä huomaa samaistuvansa tohon niin että on ihan kiihottunut. Toimii hienosti 🙂

  Ja hei, lara: Hyvää joulua sulle !

 7. lara says:

  Noitapilli: kiitos, meillä on tosiaan hyvin erilainen tyyli. Pidän sun kirjoituksista, ehkä on hyvä, ettei ne etene yhtään hitaammin 🙂 Olisi mulla vähän jatkoakin tohon aloitettuna, mutta katsotaan nyt.. Toiveesta saatan julkaistakin 🙂

 8. noitapilli says:

  Hengastyttävä 🙂 Ja juu, kyllä mulla nyt seisoo.. Jännä kun ajattelee sun kirjoitustyyliäsi ja vertaa sitä vaikka minuun niin sulla on paljon ihan lyhyitä, joskus töksähtäviäkin lauseita, mutta silti saat kuvailusta kiireettömästi etenevää ja ei-hektistä. Minä taas käytän aina ihan liian pitkiä lauseita ja silti tuntuu että etenen joskus ihan liian lujaa.

  Kiva tarina, mutta mielikuvitus jää pyörittämään sitä, että mitä sitten seuraavaksi…? Tai – ehkä se oli tarkoituskin?

  Kiitos 🙂

 9. lara says:

  Kiitos, mukava kuulla että pidit 🙂

 10. Jorma says:

  No olipas upea juttu – nnatiskelin, kiitos 🙂

Kommentoi

top