search
top

Siskontyttö saa synttärilahja

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (76 votes, average: 3.04 out of 5)
Loading...

Siskoni ja tämän mies päättivät lähteä pienelle lomamatkalle kahdestaan ja lupasimme vaimoni kanssa huolehti Sinistä. Sini oli täyttänyt paria viikkoa aiemmin 12 vuotta, emme olleet synttäreillä käyneet, mutta vaimoni oli kuitenkin hankkinut lahjaksi tytölle barbiperheen.

Kun tyttö tuli meille, oli kesä loppupuolella ja lämpöasteita oli siinä 25 plussan puolella.¨
Oli perjantai-ilta kun päätimme lähteä porukalla meidän mökille, tarkoituksena oli saunoa ja uida.
Matkaa mökille oli n.50 kilometriä.

Kun pääsimme mökille, Sini meni laiturille lekottelemaan melko paljastavissa bikineissä. Väkisin katseeni aina karkasi tyttöön, jonka rinnat olivat alkaneet kehittyä, tunsin kuinka haluni alkoi kasvaa ja kaluni pullotti tiukoissa farkuissa. Sinin bikinit olivat jäämässä selvästi pieniksi, sillä häpyhuulet näkyivät selvästi esillä. Ajattelen kuinka ihana olisi panna Siniä, joka oli niin syötävän kaunis ja samalla mätkin itseäni nyrkillä otsaan, enhän minä voisi, olin aina pitänyt Sinistä. Sitä paitsi, olin hänen enonsa, sekä 38-vuotias.

Sauna alkoi olla jo lämmin, kun vaimoni puhelin soi ja hän sai töistä tiedon, että eräs työtoveri oli sairastunut ja vaimoni oli varalla. Suutelin vaimoani, kun tämä lähti töihin ja sanoi palavansa aamulla takaisin.

Kun auto katosi metsätielle aloin väkisin ajattelemaan Siniä, hänen rintojensa pyöreyttä ja tunsin housuissani jälleen pullotusta.
Kävin saunalla katsomassa lämpötilat ja vein sinne pyyhkeet ja laudeliinat. Kävelin hitaasti laiturille, jossa tyttö oli kääntynyt vatsalleen ja hänen peppunsa oli kutsuvasti pystyssä.

“Tota sauna olis nyt lämmin, mennäänkö?” kysyin Siniltä haukottuani hetken ilmaa.
Sini säikähti läsnäoloani ja sanoi lopulta: “Joo, mennään vaan.”
Sini nousi laiturilta ja käveli ohitseni, huomasin hänen keinuvan peppunsa, mutta tyttö oli muuten ihan normaali. Sadattelin mielessäni, että pitäisi himoita halut. Enhän minä ollut koskaan aiemmin himoinnut lapsia, mutta Sini, Sini oli jotain ihan muuta.

Sini asteli bikineissä suoraan saunaan ja minä riisuin vaatteeni pukuhuoneeseen ja astelin saunaan. Istuin ylälauteille ja nostin jalkani kaiteeseen, niin ettei Sini päässyt nurkasta pois.
Yritin pitää ajatukseni kurissa, mutta vähän ajankuluttua tunsin kaluni nousevan pystyyn, yritin peitellä sitä, mutta kyllähän tyttö oli sen jo huomannut ja katsoi sitä silmät suurina. Tyttö vetäytyi saunan nurkkaan, veti jalat lauteille ja kiersi kätensä polvien ympärille ja sulki silmänsä.

Aloin hyväillä isoa kyrpääni, kun tyttö kerran sulki silmänsä. Tahdoin vain enemmän Siniä, siirryin lähemmäs tyttöä ja silitin hänen kättään, saaden hänet avaamaan silmänsä. “Mä voisin käydä uimassa”, hän sanoi arasti. “Löylytellään nyt vähän aikaa vielä”, sanoin ja huomasin kuinka hänen ilmeensä muuttui hieman epäröiväksi.

“Mulla ois sulle muuten synttärilahja”, sanoin hänelle ja hän kysyi mitä se oli. “Haluaisitko saada sen heti?” johdattelin kysymystä ja tyttö myönsi haluavansa.
Tartuin hellästi tytön ranteeseen ja johdatin sen kalulleni, mutta Sini veti kätensä pois. Tartuin uudestaan ranteeseen ja vein sen takaisin kalulleni ja pidin kädestä kiinni, ettei hän saanut vedettyä sitä pois.

Tyttö liikkui levottomasti, mutta minä en enää välittänyt, halusin tuntea tytön kireän pillun kaluni ympärillä. Rauhallisesti kysyin tytöltä, mitä mieltä hän oli kalustani. “Se- se on valtava”, hän sanoi lopulta kauhuissaan ja kysyi: “Saanko jo mennä uimaan.” Hymyilin tytölle ja vein käteni hänen leualleen ja sanoin: “Et ihan vielä, saat ensin lahjasi.”

Painoin huuleni hellästi Sinin huuliin, mutta hän ei tehnyt elettäkään, työnsin kieleni hänen suuhunsa ja aloin pyöritellä sitä. Pian hän alkoi kokemattomasti vastata suudelmaani.
Ohjasin samalla hänen polviaan alas lauteilta ja levitin hänen jalkojaan ja laitoin käteni hänen pimpsalleen. “Älä”, hän sanoi kauhuissaan, mutta kysyin: “Haluatko sinä lahjasi, saat sen tämän jälkeen.” Tyttö liikkui levottomasti ja aikoi lähteä, mutta estin kädelläni hänen lähtönsä.

Katkaisin hänen bikiniensä alaosan nauhat ja ne tipahtivat lauteille.
Hieroin sormeani hänen pillussaan ja koitin hänen klitoristaan, ja hieroin hellästi sieltä. “Älä, ole kiltti”, hän esteli edelleen, mutta tunsin kuinka hänen vartalonsa alkoi nauttia sormestani. Työnsin sormeani hänen sisäänsä varovasti, kun hän jälleen sanoi: “Älä sinne, pyydän. Anna sen olla.”

“Rauhoitu Sini, ajattele sitä lahjaa jonka annan sinulle ja sulje silmäsi”, sanoin Sinille rauhallisesti. Tyttö sulki vastentahtoisesti silmänsä, mutta avasi ne uudestaan, kun asetin kaluni hänen häpynsä suulle. “Älä! Se ei mahdu sinne!” hän huusi kauhuissaan. “Ole rauhassa, tehdään se hitaasti”, sanoin ja silitin hänen poskeaan.

“Ei, minä en halua”, hän sanoi monta kertaa, alkaessani työntää kaluani hänen neitseelliseen pilluunsa. Tunsin kuinka hänen ihonsa vastusti minua, mutta työnsin edelleen, kunnes tunsin hänen kalvonsa ja työnsin kaluni sen läpi. “Aiii!” Sini parahti itkuun ja nyyhkytti tuskasta. “Rauhoitu, se menee kohta ohi”, sanoin vain rauhallisesti.

“Pete, minä en halua!”, hän nyyhkytti, mutta suutelin hänen kyyneleensä pois. Aloin työntää jälleen kaluani hänen sisäänsä, tultuani pohjaan. Tyttö vieläkin kielteli minua. Vedin kaluani hänen pillustaan pois ja työnsin sen takaisin, aina uudestaan ja uudestaan.
Kuulin kuinka Sini alkoi voihkia hiljaa. “Miltä sinusta tuntuu”, kysyin Siniltä.

“Paremmalta”, hän sanoi lopulta. Suutelin häntä jälleen ja hän jopa vastasi suudelmaan.
Lisäsin tahtia ja hän voihki hieman. Tunsin kiihottuvani vain enemmän ja enemmän ja lopulta en voinut enää estää ja laukesin hänen pilluunsa. “Ei, et saa”, hän parahti tuntiessaan lastini purkautuessaan.

“Kiltti tyttö”, sanoin hänelle ja vetäydyin hänestä tasaamaan hengitystäni. Sinin silmistä valui kyyneleet, mutta kysyin jälleen: “Haluaisitko jotain herkkua?” Tyttö nyökkäsi, arvaamatta, ettei saisikaan jäätelöä.
Otin häntä takaraivosta ja painoin häntä hellästi kaluani kohden. Ohjasin kaluni hänen suulleen ja sanoin: “Ime.”
Vastentahtoisesti hän alkoi imeä kaluani, vedin hänen kätensä kaluni ympärille ja liikutin hänen kättään, niin että hän alkoi runkata samalla.

Oloni oli taivaallinen, tunsin jälleen mahlojen lähtevän liikkeelle ja annoin luvan lopettaa. Päästin lastini hänen vatsalleen.
“Anna minun mennä”, hän pyysi minulta, mutta sanoin: “En vielä, on vielä pari juttua.”
Käskin Sinin polvistumaan, mutta hän ei heti suostunut. “Kerron isällesi, että yritit vietellä minut ja tirkistelit minua, jos et suostu”, sanoin lopulta ja Sini säikähti tuota niin, että polvistui eteeni.

Avasin hänen bikinin yläosan nauhat ja nekin tipahti lauteille. Hieroin Sinin vatsalta spermojani ja hieroin ne kalulleni ja hänen pepulleen, aloin hitaasti työntää kaluani hänen neitsyt peppuunsa, saaden hänet parahtaamaan itkuun. Olin himojeni vallassa, kun lopulta sain kaluni pohjaan, aloin hieroa hänen rintojaan ja nopeutin työntötahtiani enemmän ja enemmän, kunnes laukesin hänen sisäänsä.

Muistutin häntä, että kertoisin hänen isälleen, jos hän kertoisi kenellekään ja päästin tytön uimaan ja puhdistamaan itsensä.
Illalla mökissä, haluni alkoivat jälleen herätä, tahdoin Siniä kovasti, kuin tilauksesta hän kysyi hiljaa oven raosta: “Saanko minä nyt sen lahjani, kun tottelin sinua.”

“Todellakin, olin aivan unohtaa”, sanoin kiihkoni vallassa ja pyysin hänet vierelleni.
Hänellä oli läpinäkyvä paituli päällään ja aloin hieroa hänen nöpöttäviä rintojaan. Hän tarttui käsiini ja yritti saada käsiäni pois.

“Lupaan, että nyt saat elämäsi parhaan lahjan”, sanoin hänelle ja lisäsi: “Mutta sinun on luvattava, pitää silmäsi kiinni ja tämä salassa tai muuten…”
“Tai muuten kerrot isälle”, hän sanoi lopulta nieleskellen. “Hyvä olet oppinut”, sanoin hiljaa ja tyttö sulki silmänsä. “Muista jos päästät minkäänlaista sanaakaan, myös siitä kerron isällesi”, sanoin ja nautin vallasta joka minulle oli tuohon tyttöön.

Riisuin tytöltä vaatteet ja tunsin hänen värähtelynsä. Polvistuin hänen eteensä ja levitin hänen jalkojaan, työntäen kasvoni hänen pillulleen. Nuuhkaisin herkullista tuoksua ja aloin nuolla hänen pilluaan. Hän voihkaisi ja työnsi lantiotaan enemmän kasvojani vasten. “Sillä lailla”, sanoin mielihyvästä ja jatkoin nuolemistä, työnsin sormeni hänen pilluunsa ja työnsin sitä edestakaisin nuollessani hänen pilluaan ja klittaansa. Hän voihki enemmän. Otin sormeni pois hänen pillustaan ja käskin hänen nuolla kaluani. Vaihdoimme paikkaa, hän tuli eteeni ja minä istuin puusohvalle kalu pystyssä. Tyttö nuoli kaluani ja imi sitä käskin hänen samalla runkata sitä samalla tavoin kun saunassa näytin. Sini alkoi runkata sitä ja hetken kuluttua tunsin lastini lähtevän liikkeellee. Komensin tytön käymään syliini ja ohjasin kaluni Sinin pillulle ja käskin hänen istua sen päälle. Hän puristi käsillään hiuksiani ja voihki istuessaan sen päälle. “Nyt sinun täytyy”, olin sanomassa mitä hänen pitäisi tehdä, mutta hän alkoikin ilman ohjeita ratsastaa kalullani.

Urahtelin nautinnosta ja tyttökin voihki melko kovaäänisesti ratsastaessaan kalulla. Asetin käteni hänen lantiolleen ja nopensin tahtiamme. Sinin kiimahuuto täytti huoneen, joka taas aiheutti lastini liikkelle lähdön. Hetken huohotimme sohvalla sylikkäin ja silittin Sinin kullanruskeaa tukkaa, joka oli hiestä märkä. Mitään sanomatta hän painoi suudelman huulilleni ja komensin tytön nukkumaan.

Oloni oli älyttömän hyvä, en ollut aikoihin saanut niin hyvää panoa. Yöllä havahduin hereille, kun Sini kuiskasi: “Pete, herää.” “Mitä nyt?” avasin unisesti silmäni ja katsoin edessäni seisovaa alastonta tyttöä. “Kaluni heräsi ennen minua, tuntiessani Sinin käden kalullani. Tyttö painoi huulensa omiani vasten ja nousi sohvalle ja kävi päälleni. Hän ohjasi kaluni hävylleen ja kävi sen päälle, alkaen ratsastaa.

Hänen rintansa heiluivat hieman hänen pomppiessaan. Nousin toisen käteni varaan ja ohjasi toisen rinnan suuhuni. Imin kiihkossani sitä, nuolin sitä ja näykin nänniä, saaden molemmat niin kovettumaan. Sinin voihkinta kasvoi vain, kun käsittelin hänen rintojaan. Tunsin painetta kalussani enemmän ja enemmän, hänen voihkintansa myötä.

Tunsin kuinka hänen pillunsa tuntui tiukemmalta kaluni ympärillä ja tartuin hänen lantioonsa ja sain hänet ratsastamaan vain kovempaa, hän huusi taivaallisen kovaa ja tunsin kuinka hän sai orgasmeja ja minunkin mahlani liikkeelle. Hän kierähti väsyneenä vierelleni ja kuiskasi: “Paras synttärilahja.”

Kävimme vielä pienellä yöuinilla puhdistautumassa ja palasimme petiin.
Vilkaisin ennen nukkumaan käyntiä, että vaimon työvuoro loppuisi kolmen tunnin päästä.
Tyttö livahti omaan huoneeseensa, mutta palasi vielä luokseni takaisin ja tyydytimme toisiamme suuressa kiihkossa.

Vielä puolituntia ennen vaimoni tuloa tyydytimme toisemme täysin ja ehdimme juuri ja juuri käydä uimassa ja palata omiin vuoteisiimme, ennen kuin vaimoni tuli yövuorosta

Kyseisen tapahtuman jälkeen olen pari kertaa saanut uudestaan Sinin taivaallista pillua ja persettä ja opettanut tytön tyydyttämään miehiset haluni monin tavoin.

9 kommenttia viestissä: “Siskontyttö saa synttärilahja”

 1. n00bx says:

  Todella hyvä. Olis siellä muutama kirjoitusvirhe mutta kenellä niitä nyt ei sattuisi olemaan? Loppu oli aika honosti kerrottu joten vähän paremmin jatkossa. Tytön näkökulmasta olisi ihan mukavaa lukea 🙂

 2. noitapilli says:

  @Bull shit: Bullshit on yhdyssana, englantia ja tarkoittaa suomeksi suunnilleen hevonpaskaa tai sonninpaskaa. Opettelisit edes ne yhdyssanat. Ei milään kovin pahalla.

  @hmmmm: Hei… Hae lääkkeitä, tai vaihda palstaa. Oikeesti. Varsinkin *vaihda palstaa*, jooko.

  Ja anteeks kaikille kun sanon ihan v*un suoraan. Mä oon joskus sellanen.

  joik2ww ois mun mielstä ehkä voinu puuttuu… Tai no, joo… vapaamielinen PITÄÄ olla. Hyvää uutta vuotta kaikille 🙂

  • joik2ww says:

   Joskus menee jotain munkin silmiltä ohi ja sitten niitä kommentteja menee teknisen vian takia joskus läpi.

  • joik2ww says:

   Kiitokset että huomautit. Saatiin taas yksi trolli tai muuten tyhmä ihminen mustalle listalle. Niin ja hmmmm ja bull shit olivat sama henkilö. En kyllä osaa käsittää että miten tuollaiset olivat menneet läpi.

 3. tuuhio says:

  @mievaa

  Kyllähän siellä oli muutamia kirjoitus_virheitä. Eipä ne minua haitanneet, mukava tarina oli!

 4. mkt says:

  jep. tytön ajatukset ja kertomus muuttumisestaan kiimaseksi teininartuksi hakuan kuulla ja jatkosta tytön kannalta

 5. Yx vaa... says:

  Oli ihan hyvä mut toi loppuosa oli vähän surkee kun loput ei sais olla niinku jaarittelua vaan samanlaist ku muuki osa… Muuten hyvä! 😀

 6. Mievaa says:

  Hyvä. En huomannu kirjoitus virheitä. Jatka kirjoittamista. Voisit kirjoittaa.saman tytön näkökulmasta ja kuvailla enemmän tunteita

 7. MadClown says:

  Hyvä mut jotenkin epäaito et toi tyttö alko nauttia tost seksist

Kommentoi

top