search
top

Aamuyön tunteina..

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (32 votes, average: 3.47 out of 5)
Loading...

Sängynpääty hakkaa yläkerran naapurin seinää vasten jälleen ripeään tahtiin. Seinän läpi kantautuu myös kovaääninen naisen voihkinta muun paukkeen joukossa. Tuttu kimeä “AH AH AH AH AAHAH OIH”-vaikerrus on jatkunut noin vartin ajan ja minä kiroan jälleen mielessäni näitä kerrostalossa asumisen varjopuolia. Miten joku voi olla noin äänekäs? Tyyny korvillani yritän nukahtaa, mutta ei siitä mitään tule. Lisäksi mieheni kuorsaus vierelläni hukuttaa viimeisetkin toiveeni saada unen päästä kiinni. Käännyn selälleni ja huokaillen kuuntelen kun jälleen joku onnellisen saa elämänsä panoa kymmenen metriä yläpuolellani, kun omasta rakastelusta lienee jo yli kuukausi aikaa. En voi kieltää että tilanne ei kuitenkaan kiihottaisi minua. Nukkumisaikeista luopuen sivelen kevyesti ihoani silkkisen yöpaitani läpi ja yritän kuvitella mielessäni yläkerran näkymiä. Tiedän kyllä asukkaat ulkonäöltä, noin kolmekymppinen pariskunta muutti asuntoon noin pari kuukautta sitten. Naapurina ei ole todellakaan jäänyt epäselväksi, että petipuuhat heillä sujui hyvin. Itse hiukan huonona nukkujana olen viime viikkoina usein joutunut kuuntelemaan kuinka tuo eläkerran tyttö saavuttaa kliimaksin toisensa jälkeen. Mahtaa olla hyvä rakastaja tuo hänen mies, mietin hiukan kateellisena. En ole ollut ikinä muiden kuin mieheni kanssa ja välillä mietin millaista olisi kokeilla nussia jonku muunkin miehen kanssa. Ja olihan tuo naapurin mies kyllä tosi komea mielestäni. Tunsin itseni ihastuneeksi teiniksi tervehtiessämme rappukäytävässä, varsinkin kun tiedän hyvin hänen olevan melkoinen ori sängyssä, ainakin siis hänen vaimonsa ääntelystä päätellen. Välillä olemme vaihtaneet muutaman lauseenkin tavatessamme talon pihalla. Kerran hän ystävällisesti auttoi minua kantamaan ostokseni asuntooni, kun yritin kolme isoa muovikassia kädessäni taiteilla avaimien avulla sisään. Kiitin avusta ja jutellessa tuli nopeasti ilmi hänen oikein miellyttävä persoona. Mukava ja rennon itsevarman oloinen tyyppi…ja perhanan komea, mieleni teki hypätä hänen syliinsä jo hetken keskustelun jälkeen. Mutta tälläisia juttujahan me naiset emme omille miehillemme kerro tai myönnä.

Sängyn pauke ja natina loppui viimein ja nautin asuntoon saapuneesta välirauhasta. Mieheni kuorsauskin oli muuttunut kevyeksi tuhinaksi, jota pystyin jo sietämään. Mielessäni pyöri tuo ihana rakastelun jälkeinen hetki mikä nuorella pariskunnalla varmasti oli nyt meneillään. Henkisesti ja fyysisesti on lauennut olo ja vielä saa kuherrella toisen sylissä unen saapumiseen asti. Ei haittaa vaikka kumpikin ovat hiestä märkiä ja haisevia, ainut mikä merkitsee on se että saa pidellä toista ja kertoa kuinka paljon hän merkitsee. Kuinka juuri hän on maailman ihanin ja kaunein. Suihkuun mentäisiin vasta aamulla, yhdessä tietenkin. Kaiholla muistelen omaa suhteeni alkua, tuollaistahan se juuri oli. Mieheni oli minulle koko maailma ja minä hänelle. Ja kyllä, rakastelimme, kuhertelimme, nussimme jatkuvasti milloin missäkin vain saimmekin siihen tilaisuuden. Pilluani silitellen pikkareiden läpi muistelin noita ihania hetkiämme suhteemme alkutaipaleella. Kerran olimme kaverini häitä varten ostamassa miehelleni pukua ja samaisella shoppailureissulla päädyin imemään häntä tuon kaupan sovituskopissa, vaikka se oli täynnä asiakkaita. Eräänä valoisana kesäyönä palatessamme vanhempieni luota pysähdyimme naimaan erään ison tien P-paikalla, kun emme pystyneet pitämään käsiämme irti toisistamme kotiin asti. Silloin olimme suorastaan hulluja, ohikulkevat autot tööttäilivät meille kun panimme raivokkaasti auton peräkonttia vasten tienpientareella.

Silmäni kostuivat hieman muistellessani villiä nuoruuttani ja lopetin pilluni kiusoittelun hetkeksi. Mihin tuo älytön kiihko katosi, haluaisin vielä edes kerran elämässäni tuntea yhtä voimakkaan intohimon ja huolettomuuden. Katselen nukkuvaa miestäni ja ajatukseni ovat todella sekaisin. Tiedän, että meidän on lähiaikoina keskusteltava asiasta, viimeinkin nostaa kissa pöydälle. Tälläinen ns. ennalta “käsikirjoitettu” elämä tukahduttaa himon ja se ikävä kyllä on alkanut näkyä omassa avioliitossani. Seurustellaan, mennään naimisiin, hankitaan koira, lapsia, auto jne. Alkukiihko oli meiltä ohi ja nyt me vain “olimme”, emme enää eläneet niin kuin teimme suhteemme alussa. Vain tuo alussa kokemamme kiihko motivoi minua enää vielä vakavasti yrittämään tämän avioliiton pelastamista.

Käännyin kyljelleni ja otin ison tyynyn niskani takaa ja asettelin sen jalkojeni väliin. Rupesin hankaamaan pimppiäni kevyesti sen röyhelöistä pitsireunaa vasten. Mietin jälleen kokemaani kiihkoa jota suhteemme alussa oli. Tyyny tuntuu ihanalta, tällä tavalla tyydytin itseäni jo nuorena vielä kotona asuessani. Toisinaan jos minä halusin tuntea olevani täytetty koko pillua myöden, hiivin öisin keittiön hedelmäkorille ja varastin ison banaanin. Pikkuhousut kosteina tein näitä ryöstöretkiä tutustuessani heräävään naiseuteeni. Äidilläni ei ollut aavistustakaan mihin käyttöön hänen ostamansa banaanit lopulta menivät. Isällänikään taas ei ollut aavistusta kuinka lutkamainen hänen pikkutyttö oli jo yläasteikäisenä pojasta poikaan vaihtaen, mutta kukapa isä haluisi sellaista uskoa omasta tyttärestään. Jatkoin tyynyn hieromista ja ihana kutina kulki pitkin vartaloani, tunsin itseni jotenkin villiksi miettiessäni kaikkia tekemiäni tuhmuuksia näinä aamuyön tunteina.

Salaa mietin, että voisin aamulla mieheni painuessa töihin hiipiä naapuriasuntoon kolmanneksi pyöräksi tuon nuorenparin sänkyyn. He saisivat tehdä minulle mitä haluaisivat ja minä alistuisin kuin arvoton orja heidän käyttöönsä. Fantasioin kuinka he kiduttaisivat minua sitomalla tuoliin istumaan sängyn viereen ja pakottaisivat minua katselemaan kun he naisivat toisiaan. He huutelisivat minulle rivouksia, ehkä välillä saisin kielellä lipaista miehen ihanaa munaa vain saadakseni hiukan sperman makua suuhuni, mutta ei yhtään enempää. Piinaavaa kiimaani he lisäisivät pakottaen minun katsomaan heidän hellää seksinjälkeistä kuhertelua, mitä omassa suhteessani kaipasin vielä enemmän kun varsinaista seksiä. Ehkä sisäisesti jotenkin koin etten ansaitse tuollaista läheisyyttä, koska en ollut sitä enää vuosikausiin saanut. Leikkien alkaessa jälleen minun täytyisi vastata “Kyllä”, heidän jokaiseen esittämään kysymykseen. Nauraen he kehuisivat kuinka hyvä huora heillä asuukin aivan naapurissa ja minä en tietäisi yhtään miten he käyttäisivät minua seuraavaksi. Pelkään mitä joudun tekemään tai kokemaan heidän orjanaan, mutta jokin tuossa pelossa kiihottaa. Vaimoaan tuo naapurin komistus nussisi aina kiihkeästi ja minä vuorostaan saisin paljon kovemman, heidän käyttöön sopivan käsittelyn. Näen silmissäni naapurin vaimon keräävän hiukseni nutturalle ja pakottaen minua katsomaan häntä silmiin vihainen ilme kasvoillaan. Rajusti tukistaen minua hän haukkuu kuinka saastainen olen ja sylkäisee naamalleni. Samalla hänen isokullinen mies paukuttaa minua takaapäin ja läimäyttää aina minua pakaroille kun en pidä tarpeeksi lujaa ääntä hänen mielestään. Perse punottaen joutuisin aina heidän käsittelystä kotiini palaamaan, tietenkin vasta sitten kun minulla olisi siihen lupa. Panemisen aikana yläkerran vaimo kyselisi minulta tuhmia kysymyksiä ja suukapula suussa kuolaten joutuisin vastailemaan “Kyllä”; – ” Tykkääksä ottaa munaa takaapäin huora”?, – “Onko mun miehellä iso mulkku”?, – “Ooksä aina ollu tälläne lutka joka tykkää antaa ittensä muiden käyttöön”? – “Tykkäätkö jos työnnän pari sormea sun peppureikään?” ja niin edelleen…

Hankasin tyynyä nyt raivokkaasti ja raskaasti hengittäen jatkoin loppuun ihanaan orgasmiin asti. Yritin olla hiljaa, mutta muutama pieni parkaisu minun suusta pääsi kun painelin klittaani viimeistelläkseni nautintoni. Siitä onkin aikaa kun olin pitänyt tällä tavalla hauskaa omien fantasioideni kanssa. Mikään ei kiihota minua yhtä paljon kuin välillä luopua tästä kiltin vaimon roolista ja hetkeksi vapauttaa sisäinen likainen syntinen narttuni. Tämä kyseinen narttu kuuntelee vain ja ainoastaan alkukantaisia vaistojaan tylsän järkipuheen sijaan. Pilluni sykkii yhä kun kuvittelen yläkerran miehen sperman valuvan käytetystä pillustani heidän lakanoilleen. Joutuisin tietenkin siivoamaan tuon aiheuttamani sotkun ja suu ammollaan näyttäisin heille varmasti nielleeni koko lastin. Voi Luoja, kuinkahan paljon jatkossa punastelisin naapurin komistuksen tullessa rappukäytävällä vastaan kun pääni on täynnä tällaisia ajatuksia? Fantasiani lopussa he suutelevat toisiaan huohottaen ja minä katson vierellä polvillani kädet selän takana. Alistuneena toivon salaa, että saisin heiltä vielä edes vähän huomiota kuin jokin palkitsemista odottava kesy ja kädestä syövä narttukoira. Haluan olla arvoton ja haluttu yhtä aikaa, vailla oikeuksia ja minkäänlaista sananvaltaa. He saisivat kutsua minut lelukseen koska tahansa, vaikka silloin kun meillä olisi omassa asunnossamme vieraita kylässä. Ajatus tälläisesta salaisena orjana olemisesta kiihottaa….kielletty hedelmä, se vain maistuu niin ihanalta..ja makealta…tässä tapauksessa hiukan suolaiselta….mmmh, mumisin huuliani lipoen ja mietin, että pääsisinkö sitä ikinä maistamaan..

Yksi kommentti viestissä: “Aamuyön tunteina..”

 1. KesäpäiväT says:

  Kiltti naapurin vaimo, pujahtaisi piukassa topissa
  ja lyhyessä hameessa oman talomme vintille,
  autotalliin tai pyörävarastoon.
  Talon äänet, helteinen päivä ja
  seksikäs puolipukeisuus 🙂
  Ja jälkeenpäin kotiin hipsikin saanut, hiestä nihkeä ja
  yhä vierasta spermaa tihkuva tuhma Narttu 🙂
  Jonka mies ei osaisi edes unta nähdä, miten
  kiimainen Nainen kanssaan asuu!

Kommentoi

top