search
top

Pienen yksiön hämärässä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (39 votes, average: 3.64 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on ensimmäinen eroottinen novellini. Aikaisemmin en ole oikeastaan osannut edes ajatella kirjoittavani tällaista, mutta nyt päätin kokeilla mitä syntyisi. Syntyi ainakin jonkinlainen tarina. Olisin kiitollinen palautteesta!

Olin palaamassa työpaikalta kaupungin toisella laidalla sijaitsevalle tyttöystäväni asunnolle. Keli oli lokakuisen hyinen ja räntää vihmoi taivaalta täplittäen silmälasini niin että eteen oli välillä lähes mahdoton nähdä. Työnsin paljaat käteni taskuun ja lisäsin hieman tahtia. Tahdoin päästä mahdollisimman nopeasti pienessä kolmannen kerroksen yksiössä odottavan naiseni luo. Olimme tavanneet pari kuukautta sitten ja tapailu oli muuttunut nopeasti seurusteluksi. Kumpikin asui vielä omillaan, mikä sopi molemmille tällä hetkellä hyvin. Tulevan viikonlopun viettäisimme Heinin asunnolla.

Heini oli 23 vuotias nuori nainen, jonka vaaleat suorat hiukset ulottuivat lapaluiden alapuolelle. Silmät olivat siniset ja suuta somisti valloittava, usein myös vähän kujeileva hymy. Pituutta hänellä oli 169 senttiä, painoa sen verran, että naiselliset muodot tulivat sopivasti esille vaatetuksen alta. Rinnat, pyöreät, kiinteät ja käteensopivat. Nännit niiden päissä olivat vaaleiden nännipihojen kehystämät, ulospäin kohoavat ja kiihottuneena kovat kuin pienet kivet. Heinin takapuoli oli kuitenkin auttamatta heikko kohtani. Kuinka monta kertaa olinkaan tarttunut tuohon ihanaan, pehmeään ruumiinosaan himokkailla, malttamattomilla käsilläni. Levittänyt sen aivan auki, puristanut, joskus jopa kevyesti läpsäissyt. Ja kuullut Heinin huokailevan korvaani raskaasti, vaativasti.

Nyt lähestyessäni Heinin asuntoa läpi tuulen ja räntäsateen nuo ajatukset lämmittivät ja huolimatta kasvoihin iskeytyvästä kylmyydestä tunsin halujeni alkavan heräillä. Olin kyllä sen verran viriili nuori mies, että kovin paljoa ei haluja tarvinnut yleensä herätelläkään. Ikää minulla oli 22-vuotta, olin siis vuoden verran Heiniä nuorempi. En ollut mikään naismagneetti, mutta ilmeisesti romanttinen puoleni ja huolehtivaisuus sekä positiivinen elämänasenne olivat tehneet Heiniin riittävän vaikutuksen ja hän oli tahtonut tutustua minuun lähemmin. Makuuhuoneen puolellakin asiat sujuivat paremmin kuin hyvin, kummallekin seksi oli tärkeä osa elämää.

Työnsin avaimen lukkoon ja astuin ovesta sisälle. Olimme Heinin kanssa antaneet toisillemme asuntojemme avaimet, jotta tuleminen ja meneminen olisi helpompaa, jos aikataulut eivät aina sattuisi kohdalleen. Vastaan tulvahti kahvintuoksu ja kuulin Heinin kolistelevan keittiössä. Riisuin kengät ja ripustin märän takin henkariin kuivumaan. Hiivin Heinin selän taakse ja kiedoin kädet hellästi hänen ympärilleen painaen samalla kasvoni Heinin hiuksiin. Heini säpsähti, mutta kääntyi sitten kohti ja toi pehmeät huulensa omiani vasten. Kiihkeän tervetuloa kotiin, kulta -suudelman jälkeen hän työnsi minut pois läheltään kieltäen leikkisästi häiritsemästä kotitöiden tekoa. Heini oli ollut juuri siivuttamassa kaupasta ostettua pullapitkoa lautaselle. Hymyillen poistuin vessaan helpottamaan hätää, joka oli vaivannut jo töistä lähdöstä asti. Katselin housuista paljastunutta noin 16 senttistä kaluani, se ei ollut enää aivan lepotilassa. Räntäsateessa läpikäymäni ajatukset olivat saaneet sen heräämään, eikä äskeinen suudelma ollut ainakaan saanut sitä uudelleen uinahtamaan. Tiesin, että hetken kuluttua se pääsisi tositoimiin. Härnäsin itseäni vetämällä esinahan aivan taakse ja katsellen alta paljastuvaa terskaa. Samalla tunsin kuinka veri alkoi pakkautumaan kaluuni saaden sen nousemaan ylöspäin. Vedin muutaman kerran esinahkaa edestakaisin ja nautin kutkuttavasta tunteesta jatkaa liikettä, kunnes valkoinen suihku lentäisi halki ilman vessanpönttöön. Maltoin kuitenkin mieleni. Haluaisin hetken päästä olla täydessä latauksessa rakasta tyttöystävääni varten. Hän oli sen ansainnut.

Sujautin kalun takaisin housuihin odottamaan ja puoliväkisin onnistuin napittamaan farkut kiinni ja vetämään vetoketjun ylös. Palasin keittiöön, jossa Heini oli saanut katettua kahvipöydän. Istahdin pöydän ääreen Heinin viereen enkä voinut olla huomaamatta Heinin varsin avonaisen paidan tarjoamaa näköalaa rintoihinsa. Halusin tarttua niihin välittömästi. Repiä pois paidan, ottaa rinnat käteen yksi kerrallaan, suudella niitä, puristella, napata nännit huulieni väliin imettäväksi…

– Miten työpäivä meni?

Heinin arkinen kysymys katkaisi ajatukseni ja sai minut palaamaan takaisin keittiön pöydän ääreen. Vastasin jotain ympäripyöreää kiireisestä työpäivästä ja mahdollisesti viikon päästä tulossa olevasta työmatkasta Kotkaan. Tällä hetkellä en todellakaan halunnut ajatella töitä. Sen sijaan annoin silmieni vaeltaa häpeilemättä Heinin vartalolla, sen sopivan muhkeilla muodoilla, paidan avonaisella rintamuksella, silmissä, huulilla ja hiuksissa. Samalla join kahviani ja söin pullapalaa hajamielisesti. Heini vastasi katseisiini kujeilevalla hymyllä, mutta haluten selkeästi peittää vielä oman kiihottuneisuutensa ja rakastelunjanonsa. Lopulta kahvit oli hörpitty ja nousin pöydästä siivotakseni astiat tiskipöydälle.

Olohuoneessa Heini mitenkään varoittamatta tarttui yhtäkkiä minua paidan rintamuksesta ja tönäisi sohvaa kohti. Jalkani osuivat sohvan reunaan ja rojahdin istumaan. Hiukan yllättyneenä katsahdin Heiniä ja sain vastaani kujeilevan hymyn seuraksi tulleen kujeilevan katseen. Heini lähestyi minua, tuli syliini istumaan vieden samalla kätensä niskani taakse, liu’uttaen ne sieltä selkääni pitkin alas samalla painautuen itse aivan kiinni vartalooni. Heinin huulet painautuivat omiani vasten ja kieli löysi tiensä suuhuni. Vastasin kielen leikittelyyn ja tartuin Heiniä niskasta. Tunsin rintojen painautuvan omaa rintakehääni vasten, enkä olisi millään malttanut odottaa enää hetkeäkään. Halusin kuitenkin seurata mihin tilanne Heinin johdattamana päätyisi ja antauduin olemaan passiivisempi osapuoli. Ainakin vielä toistaiseksi.

Heinin kädet olivat löytäneet tiensä farkkujeni vetoketjulle kielen leikitellessä samaan aikaan taitavasti suussani. Vetoketju avautui, nappi antoi periksi ja tukaluuden tunne housuissani helpotti aavistuksen. Heini siirtyi suutelemaan kaulaani, näykkien välillä leukaa ja korvanlehtiä. Tunsin pakahtuvani ja huomasin hengitykseni muuttuneen puuskuttavaksi ja katkonaiseksi. Odotin milloin Heini tarttuisi kaluuni, vapauttaisi sen kokonaan kahleista ja antaisi sen nousta täyteen mittaansa. Hän oli kuitenkin päättänyt härnätä ja puristeli kalua vain housujen päältä, silitti ja kuljetti kättään edestakaisin housujen etumuksella. Huulet olivat tutkimusmatkansa päätteeksi palanneet omilleni tarjotakseen kiihkeitä suudelmia yhä uudelleen ja uudelleen. Tartuin Heiniä takapuolesta, joka oli vielä tiukkojen mustien housujen verhoama. Puristin sitä, pakotin Heinin tulemaan vielä lähemmäksi. Painoin kasvoni paidan kaula-aukosta rintojen väliin. Puristin rintoja naamaani vasten ja vedin syvään henkeä aistiakseni naiseni kiimaisen tuoksun mahdollisimman voimakkaasti. Olin juuri tarttumassa paidan helmaan vetääkseni sen Heinin päältä pois, kun Heini yhtäkkiä irrottautui minusta ja otti pari askelta taaksepäin.

– Entä jos lopetetaankin tähän? Vastahan me eilen aamulla rakasteltiin, ei kai sun voi taas tehdä mieli… Heini kuiskasi kiusoittelevalla äänellä.

En uskonut Heinin aikovan toteuttaa uhkaustaan, koska näin että myös hän itse tulisi kärsimään siitä. Lähdinkin leikkiin mukaan ja totesin niin rauhallisella äänellä kuin tilanteen huomioiden pystyin:

– Hyvä on. Voidaan vaikka kattoo joku leffa, oisko sulla mielessä mitään hyvää?

Heini ei sanonut enää mitään. Hän tuijotti minua hetken, kuin pohtien seuraavaa siirtoa. Sitten hän tuli taas lähemmäksi, katsoi ilmeenkään värähtämättä silmiini ja työnsi kätensä housuihini. Käsi tavoitti pian kaluni ja puristui sen ympärille. Huokaisin voimakkaasti ja tunsin väristyksen kulkevan läpi koko kehoni. Kalu paisui entisestään ja bokserien kangas hieroi esinahan alta paljastuvaa terskaa Heinin runkatessa minua hitaasti. Heini veti esinahan aivan taakse, aiheuttaen lähes pientä kipua pakottavassa peniksessäni ja hankasi terskaa voimakkaammin boksereita vasten. Olin laueta siihen paikkaan. Hengitin hitaasti ja syvään, jotta välttäisin ennenaikaisen siemensyöksyn. Vihdoin Heini veti kaluni ulos housuista ja nostin takapuoltani, jotta Heini saisi laskettua housuja alemmas. Kaluni seisoi koko kuudentoista senttimetrin pituudessaan suoraan kattoa kohti ylväästi kohoten. Heini polvistui jalkojeni väliin ja toi kasvonsa vain muutaman sentin päähän peniksestä. Sen päässä, huoneeseen laskeutuneessa iltahämärässä punaisena hohtavassa paisuneessa terskassa, kimmelsi tippa kiimanestettä. Heini tarttui kaluun aloittaen kiduttavan hitaasti runkkaamaan sitä. Toisella kädellä hän puristeli hellästi kiveksiäni. Karvoitukseni oli aika lähellä luonnollista – siistin sitä vain harvoin, vaikka pari kertaa olinkin ajanut kaikki karvat pois.

Uikutin hiljaa nauttien jokaisesta runkkausliikkeestä kuin en olisi koskaan aikaisemmin sitä kokenut. Välillä Heini pyöritti kädellään esinahkaa terskan päällä pienin liikkein tietäen kuinka paljon siitä pidin. Sitten taas nopeampia, pitkiä vetoja. Heini kumartui koskettamaan kielellään toista kivestä, siirtyi sitten suutelemaan toista, samalla koko ajan runkaten kaluani vaihtelevalla rytmillä ja nopeudella. Sumeasti pohdin mihin ilta vielä johtaisikaan kun jo nyt tunsin olevani matkalla taivaaseen. Tunsin kuinka lämmin, kostea kieli lähti nousemaan kalun juuresta ylöspäin. Hitaasti, tunnustellen, kiusaten. Saavuttaen lopulta terskan, päätyen nuolaisemaan pois sen päässä kimmeltävän kiimatipan. Laskeutuen sitten taas kalun juurelle aloittaakseen uudelleen matkan ylöspäin.

Olisin jo kovasti halunnut koskea Heiniä, purkaa paineeni tuohon jumalaiseen naiseen ja antaa tälle kunnon opetus tällaisesta kiusaamisesta. Toisaalta nautin myös suunnattomasti saamastani kidutuksesta. Suljin silmäni ja tunsin kuinka Heini ympäröi terskani huulillaan. Hän teki aivan pientä ylös-alas-liikettä puristaen huulillaan tiukasti terskaa. Kieli leikki sen pinnalla saaden minut kiemurtelemaan ja huokailemaan. Sitten Heini alkoi upottaa kaluani suuhunsa. Huulet puristuivat edelleen tiukasti vartta vasten. Se soljui Heinin suuhun hitaasti, kunnes häpykarvani koskettivat Heinin nenää. Heini pysähtyi paikoilleen, antoi kalun olla kostean ja lämpöisen onkalon suojissa. Myöhemmin se pääsisi luultavasti vielä toisenkin onkalon suojiin. Nyt kuitenkin nautin tästä hetkestä.

Heini hengitti raskaasti. Osittain kiihotuksesta, mutta osittain varmasti myös siksi, että kaluni täytti kokonaan hänen suunsa. Heini oli nainen, joka nautti suihinotosta suuresti. Sitä tulikin harrastettua meillä usein, silloinkin kun esileikki ei johtanut varsinaiseen rakasteluun asti. Monesti tylsän elokuvan, pitkän automatkan tai sukulaisvierailun piristeeksi löytyikin jotain muuta oikein miellyttävää puuhaa.

Yritin nostella lantiotani tarkoituksena naida Heiniä suuhun, mutta Heini halusi selvästi säilyttää kontrollin, koska lopetti suihinoton heti huomattuaan yritykseni. Penikseni seisoi kivikovana ja kiilteli syljestä märkänä. Heini katsoi sitä himoitsevasti ja nousi seisomaan. Hitaasti hän napitti housunsa auki ja veti ne pois jalasta. Housujen alta paljastuivat kauniit sääret ja paidan helman alta pilkottivat mustat stringit, joiden naru nuoli peppuvakoa. Heini tuli istumaan syliini niin että penikseni painautui stringien peittämää häpykumpua vasten. Heini liikutti itseään penistäni vasten muutaman kerran ja nousi sitten polvilleen tarjoten kiimalle tuoksuvan alapäänsä suoraan kasvojeni eteen. Tartuin Heiniä takapuolesta ja hän puolestaan minua hiuksista pakottaen minut aivan kiinni itseensä. Painoin kieleni häpykumpua vasten ja tunsin kosteuden valuvan stringien ohuen kankaan läpi suuhuni. Heini alkoi hieroa itseään kasvojani vasten ja nuolin häntä stringien läpi. Asunnon täytti aiempaa voimakkaampi ja rytmikkäämpi huohotus ja voihkinta. Puristin Heinin takapuolta, läpsin sitä, silitin ja levitin auki niin että tähän asti vielä piilossa pysytellyt ryppyreikäkin näki päivänvalon. Lopulta en enää kestänyt vaan revin stringit alas ja työnsin kieleni Heinin pyhimpään paikkaan. Heini voihkaisi voimakkaasti ja alkoi pyörittämään pilluansa kieltäni vasten yhä voimakkaammin ja nopeammin. Heinin luonnollinen karvoitus painautui kasvojani vasten. Vedin syvään henkeä, koska halusin nauttia tuosta suunnattoman kiihottavasta kiimaisen naisen tuoksusta. Painoin kieleni klitorikselle ja annoin sen tehdä siinä hyvää samoin kuin Heinin kieli oli hetkeä aiemmin tehnyt hyvää terskalleni. Välillä kuljetin kieltä pitkin vedoin lähes peppureiältä klitorikselle asti. Kaunis keinuva peppu sai osansa käsieni puristelussa. Siirsin kuin huomaamatta sormen peppureiän päälle, tunnustelin sen ryppyisyyttä ja painoin kevyesti sormea sitä vasten. Olin huomannut, että peppureiän koskettelu rakastelun aikana sai Heinin käymään normaalia kuumempana, vaikka varsinaista peppuseksiä emme olleetkaan koskaan harrastaneet.

– Mä haluan sua… Heini sai puuskutettua hengästyneen kuuloisesti. – Mä haluun sun kullin sisälleni..

Heini laskeutui syliini ja ohjasin terskan pillun huulille. Heini antoi kalun sukeltaa sisällensä ja se painui pohjaan kerralla. Heini oli todella märkä, kuuma ja tiukka. Istuimme täysin liikkumatta toisissamme kiinni hetken aikaa. Tunsin, kuinka Heini supisteli pilluansa kaluni ympärillä ja pelkäsin laukeavani jo siihen. Hitaasti Heini alkoi sitten keinua sylissäni ylös ja alas. Hän riisui paitansa, vapautti rinnat liiveistä ja kietoi kädet selkäni taakse ja painoi päänsä olkapäätäni vasten. Välillä tasaisen voihkinnan katkaisi Heinin suusta purkautuva uikutus, joka kertoi että syvällä sisällään kyntävä kalu sai aikaan suurta nautintoa. Pikkuhiljaa rakastelun rytmi kiihtyi ja muuttui hellästä keinunnasta rajummaksi ratsastukseksi. Tunsin olevani vaipumassa tiedottomuuden rajamaille, näin vain Heinin upeat rinnat pomppimassa silmieni edessä ja tunsin tiukan onkalon imemässä vaativasti kerta toisensa perään kivikovaa kaluani sisuksiinsa. Kiiman tuoksu tuntui nenässä ja iltahämärässä kylpevän hiljaisen asunnon täytti kostean litinän, urahtelun ja voihkinnan riettaat äänet.

Nopea ratsastus vaihtui takaisin lempeäksi keinunnaksi antaen molemmille hetken aikaa hengähtää ja kerätä voimia pian edessä olevaa loppukiriä varten. Näykin hampaillani Heinin nännejä, imeskelin ja pyörittelin niitä suussani. Kuljetin käsiäni pitkin Heinin selkää ja niskaa, työnsin sormet hiuksiin ja vedin Heinin päätä lähemmäs itseäni. Kalu työntyi kerta toisensa jälkeen syvyyksiin, ollen välillä sisällä vain terskan verran, välillä taas viimeistä senttiä myöten. Sohvan kahahtelu allamme muuttui rytmikkääksi narinaksi Heinin jälleen kiihdyttäessä tahtia aivan kuin näkymätön piiska olisi läimähdellyt takapuolta vasten.

Lopulta Heinin villiksi yltynyt ratsastus oli minulle liikaa. Puristin sormeni täysillä Heinin pehmeään takapuoleen antaen yhden sormista painua peppureikää vasten ja raivolla kiskoin häntä viimeiset kerrat itseäni vasten. Kuuma spermasuihku lähti kiveksistä liikkeelle, saavutti kankean penikseni ja ruiskusi suoraan Heinin kuumiin syvyyksiin. Samalla tunsin supistusten kaluni ympärillä voimistuvan ja Heini yhtyi rajun orgasmin myötä huutooni. Huutoon, joka ei jättänyt varmasti naapureille epäselväksi, millä tavoin iltaa eräässä pienessä yksiössä vietettiin.

Orgasmin aaltojen hieman hellitettyä Heini käpertyi minua vasten ja vaivuimme miltei unenkaltaiseen tilaan. Olin edelleen Heinin sisällä ja tunsin Heinin kosteuden ja omien lemmennesteideni valuvan pitkin reisiäni. Kiiman tuoksu leijui voimakkaana ympärillämme. Kuutamo paistoi ikkunasta ja loi varjoja vastapäiselle seinälle. Kuunvalon loisteessa hehkui myös rakkaani hikinen iho, jolle painoin hellän suudelman.

9 kommenttia viestissä: “Pienen yksiön hämärässä”

 1. Murmeli says:

  Oih,ihana! Yksi parhaista, mitä olen lukenut!:)

 2. Nallekarhu2012 says:

  Kiitoksia suuresti kaikista palautteista! Enpä olisi uskonut että tarina saisi aikaiseksi näinkin positiivisia tuntemuksia. 🙂 Täytynee lähteä kehittelemään seuraavaa tarinaa.

 3. minma says:

  Ihana, lisää!

 4. lara says:

  Ensimmäiseksi kirjoituskerraksi todella hyvä!

 5. someone says:

  Todella hyvä tarina,ja jos kerta on ensimmäinen kirjoittanasi tarina suosittelen jatkamaan 🙂

 6. MadClown says:

  Söpö ja jotenki todentuntunen, mä tykkäsin. Kiitos, tää oli jollain tapaa myös romanttinen

 7. mariia says:

  Todella upea tarina! Sulla selkeesti on kirjottajanlahjoja. Olin aivan novellin lumoissa ja petyin kun se loppui… Lisää !

 8. nuori nainen says:

  Todella upea tarina! Sulla selkeesti on kirjottajanlahjoja. Olin aivan novellin lumoissa ja petyin kun se loppui… Lisää !

 9. Merimies says:

  Kauniisti etenevä kaunis ja aito tarina.

Kommentoi

top