search
top

Etelän hetelmä ( serkku )

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 2.23 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tositarina, toivottavasti toinen päählö lukisi joskus ja tunnistaisi itsensä :) jos kysyt niin muönnän kirjoittaneeni :)

Olin teini-iässä haaveillut kauan aikaa eräästä tytsystä, vastakaikua saamatta, mutta silti kovan yrityksen siivittämänä ajauduin samaan junaan ja kohti etelää.

Siinä tutustuessa, määränpäät selvittäen, sekä seuraavan mahdollisen törmäämispäivämäärän selvittäen, odottelin jo malttamattomana seuraavan kahden viikon loppumista, sillä näkisinhän tuon pienen lootuskukan silloin uudelleen.

– matkan skippaus –

Saavuin perille erääseen satamakaupunkiin, pari serkkutyttöäni oli tullut vastaan rautatieasemalle… Tervehdimme iloisesti, ajattelin jo tässä vaiheessa että nopeatempoinen pariviikkoinen tulee olemaan ( ei siis seksuaalisessa mielessä ). Matkalla tyttöjen kotiin, jutustelimme niitä näitä, vaihdoimme kuulumisia ja mitä elämä tuonut tullessaan.

Muutama pv meni siinä totutellessa isäntäperheen arkeen, kun vanhukset kulkivat työelämässä, kuten myös vanhimmat serkkuni. Saman ikäisen kanssa oltiin sitten paljon hevostalleilla, ja kaksistaan. Jostain syystä, luultavasti omasta asenteestani johtuen sitten tuli jonkinlaista eripuraa ko. serkkuni kanssa, ja pienien keskustelujen siivittämänä saimme sovittua, sekä halattua. Yllätyksekseni sitten päätimme nukkua ulkona teltassa, kun nättejä kesäpäiviä oli tiedossa säätiedotusten mukaan. Tälä kyllä sopi minulle erittäin hyvin, sisällä johtuvasta kuumuudesta vaikka ilmanvaohtokin talossa oli. Ehkäpä osasyynä hyvä pintaverenkierto, jos sellaista ilmaisua voi käyttää.

Ensimmäinen yö sujui mukavasti, tilaa oli ja suhteellisen hiljainen yö, rauhallinen ja levollinen uni, joka sai virkeänä heräämään uuteen päivään, joka aamupalan jälkeen jatkui työntäyteisenä menona tallielämässä. Tämä päivä oli kuitenkin jo erilainen, koska koko ajan ajatelleena sitä hemaisevaa, pientä tuittupäätä, jonka vuoksi olin koko reissuun lähtenyt, alkoi ajatukseni harhailla kauniista näystä jollaisen en aivan heti uskonut saavan mieltäni harhailemaan ns. luvattomille teille.

Tämä näky oli serkkuni, saman ikäinen, tiukat ratsastushousut ( oikeaa termiä en tiedä ) jalassaan ja vaikka pyöreyttä hieman olikin, ilmeisesti harrastus ja siinä oheiset toimet olivat muokanneet hänen vartalonsa erittäin kauniisti, vaikkakin ehkä muutama kilo olikin liikaa. Sain jokseenkin ravisteltua tuntemuksiani pellonlaidassa, sekä “työn” ohessa pois, mutta sekin oli turhaa, vaikka en sitä vielä silloin tiennytkään.

Koko päivä sujui yllättävän nopeatempoisesti, vaikka välillä tuntui nuoren miehenalun haaroissa ilkeä paine, kuin jokin olisi huutanut että on pakko antaa jos haluu saada 🙂

Illan tullen serkkulikkani sitten päätti nukkua talossa, koska oli ollut kuulemma nihkeä olo aamulasteen jäljiltä telttayönä. Itseäni tämä ei haitannut, ajattelinpa helpottaa paineitani sopivan hiljaisuuden aikoihin. Tämäkin toimenpide jäi, suloisten viestien ja työn aiheuttaman väsymyksen johdosta, nukahdin kuin tukki, vain herätäkseni siihen, että tuo päiväuneni ( ehkä jopa painajaiseni ) kohde kömpi telttaan herättäen minut samalla, toki pahoitellen tilannetta. Sanoin käyväni röökillä, joten olisi hyvin aikaa levittää makuupussi tai peitto ja tehdä olonsa mukavaksi.

Näin jälkeen ajatellen, ihmettelen että mitään seksuaalissävytteisiä ajatuksia ei ollut pinnassa, ehkä johtui viesteistä ihastukseni kanssa, mutta KUITENKIN, teltassa katsoin sukulaistyttöä kun hän makasi silmät kiinni, toki hän kommentoi takaisintuloani nopeasti ja toivotti hyvät yöt, enkä voinut vastustaa kiusausta yrittää suudella häntä. Tulin torjutuksi, ja ajatukset päässäni että mitä helv… tuli tehtyä, painuin syvälle peiton alle häpeissäni, ja ehdin mietiä tilannetta varmaan puoli tuntia, hyvä että uskalsin hengittää…. väsymys katosi, mutta yllätyin kun peiton reuna nousi, minut käännettiin hellästi ja sainkin sen suudelman mitä hieman jopa röyhkeästi yritin.

Tämä johti täysin sekaisiin tunnelmiin, keskusteltiin suudeltiin halattiin ja aloin tuntemaan pientä heräilyä veitikassani. Varovasti kyselin haittaako sukulaisuussuhde, eikä kuulemma isommin, niinkuin ei minuakaan…

Ensimmäinen yö, jonka vietimme eroottisissa tunnelmissa ( varmaan voitte kuvitella ensikertalaisteinit 🙂 ), oli minulle hieno kokemus. Sain koskettaa, rintoja, peppua ja sormella kokeillen pientä ruusunnuppua, joskaan sitä en vielä ollut nähnyt. Kokemattomuudesta johtuen, luulisin että aiheuin pientä kipua aih sävellysten saattelemana, kun yritin ehkä hätäisesti kahta sormea laittaa sisään. Välillä tuntui, että serkkutyttö olisi halunnut lopettaa, mutta ei puhunut mitään, sai minulta ensimmäiset nallit palamaan koskaan, ihan käsipelillä, omiin boksereihin.

Nykyään on vain haave , jos kulli kestää nallin laskematta, mutta silloin kesti, sain jatkaa tutkimusmatkaani kun ihmettelimme ensin kuina noin kävi 😀 maistoin kielellä ensimmäistä kertaa, toki johtuen siitä etten ollut koskaan ennen edes pientä pimpsaa nähnytkään, enkä kyllä isompaakaan. Se oli saunapuhdas, ehkä muistikuvatkin vähän värittyneet jo, mutta maistui todella hyvälle.

Ensimmäinen yö taputeltu, ajattelin heti aamusta että nyt loppuu lomalta aika kesken, enkä saa tietää miltä poikuuden menetys tuntuu… Normirutiinit taas päivään, tosin paljon pidemmältä se tuntui kuin muut päivät, kun katseli muodokasta pyllyä, ihania reisiä ja kuitenkin se oli niin kaukana, johtuen serkkujeni isästä. Hän oli mukana tällä kertaa tallilla.

Iltaa odotellessa, tunnit mateli, mutta vihdoin aika koitti… Telttaan nukkumaan, missä vaiheessa välähti ajatus jotta hän ei tulisikaan enää viereeni. Pelko haihtui melkoiseksi seisokiksi kun tyttö tuo saapui paitulissa paikalle ja kömpi viereeni… Mietin kuinka tämä yö menee. Hyvinhän se… Sain tuta että pikkareita ei alla ollut, edellisyösyä poiketen tämä nätti vako oli melko kiiltävän oloinen, märkä… Ajattelin että nyt on kyllä juuri käyty tarpeilla, alkoi vituttamaan. Ajatus haihtui kun serkkuni huomasi kiinnostuksen laskeneen, käytti sormensa alapäässään, työnsi nenäni alle ja suoraan huulille josta päästin sen suuhuni, halusi että nuolen, kun tykkäsi kovasti…. ( veikkaisin että huonot suorittajan taidot, mutta eipä kummallakaan vertailupohjaa ollut ).

Yö meni suudellessa, kosketellessa paikkoja, todella nopeasti, vaikkakin toiselta yöltä on jäänyt sellainen mieleen, että hän sai minut taas kiusoitellen nopeasti laukeamaan, hän hieroi nännejä kasvoihini, antoi imeä, rutistaa ja samalla hieroi ehkä lievästi runkkaamista vastaavalla tavalla ja boxerithan siitä kastui 🙂

Itse nuollessani alapäätä, samalla yritin isojen poikien neuvomaa klitorista kielellä hieroa, ei toivottua tulosta, mutta sormi sisään ja pienelle pojalle uutta paikkaa tutkimaan, löytäen vähän rypyläisen kohdan sisäpinnalta, samalla nuoleskellen klitorista, tai ainakin niin luulin. Pientä yninää, ja älytön vääntely ja sitten se tapahtui, säikähdin vääntelyä ja vedin sormen ulos, peläten satuttaneeni, sain ihan pienen ruoskauksen suuhuni, pikkuisen kasvoilleni ja peiton päälle hieman minkä päällä touhusimme. Luulin häneltä päässeen pissaa, mutta maku oli makea, tai makean ja happaman väliltä… Vastapuoleni oli järkyttyneen näköinen ja se peli loppui siihen. Vasta kolmattakymmentä käydessäni, muisti palaili ja tajusin että silloin kävi squirttaus, jota ei vastaan ole tullut tänäkään päivänä uudelleen.

4 kommenttia viestissä: “Etelän hetelmä ( serkku )”

 1. 12 vuotias nussia says:

  Kyllä sitä serkkua tuli saatua ja oikein kolmen reiän golf kierros 😉

 2. 12 vuotias nussia says:

  Kyllä serkkua tekis perseeseen,pilluun ja suuhun nussia on niin hot ja kaikkee 😉

 3. Jesse says:

  Älytön kirotusvirheitä 🙂 mobiililaitteen piikkiin. Ehkäpä siksi erilainen, että en osaa vähääkään tämän sivuston tyylistä kerrontaa, mutta halusin tämän jotenkin saada ulospäin kerrottua, että edes pienellä mahdollisuudella tietty hlö lukisi tämän ( tiedän, toiveajattelua ja kaukaa haettua, mutta haaveissa hyvä elää joskus 🙂 )

 4. MadClown says:

  Tunnistin tästä itseni, mulla on nimittäin hyvin himottava serkku, jota tekis mieli panna, Mä tykkäsin jotenkin erilainen ku yleensä tääl

Kommentoi

top