search
top

Tanssin lumous

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (77 votes, average: 3.87 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Toinen novellini, jota voisi sanoa ensimmäisen novellini spin-offiksi eikä niinkään jatko-osaksi. Kuten edellisessä tarinassani, tässä on iso annos totuutta fantasian sisässä. Tosin...totuus ei ole yhdestä vaan kokoelma/yhdistelmä 3 eri tositarinasta.

Kello oli 16:52 kun taksi jarrutti terminaalin eteen. Ehdin kuin ehdinkin vaikka tiukalle meni. Juoksin terminaalin läpi kohti Tallinnan laivaa ja vaikka portteja oltiinkin sulkemassa, minut päästettiin edelleen sisälle laivaan. Saatoin vihdoin hengähtää rauhassa. En ole sen jälkeen unohtanut matkalla lähtiessä passiani kotiin.

Olin tuolloin 24-vuotias nuori mies ja elämäni ensimmäisellä asiakkaan tarjoamalla projektin päätösristeilyllä Tallinnaan. Vaikka olin vasta työurani alussa, niin panokseni projektin onnistumiselle oli ollut suuri ja sen oli asiakaskin huomioinut kutsumalla minut mukaan projektin “kaatajaisiin” yhdessä 3 muun työtoverini kanssa.

Ohjelmassa oli ensin tunnin mittainen ns. virallinen osuus konferenssihuoneessa, jossa jokainen paikallaolija esittäytyi ja paikalla olleet tahot kehuivat kilpaa toisiaan. Kiimaisena 24-vuotiaana miehenä ensimmäinen asia minkä katsastin, oli paikalla olleet naiset. Vaikka ala oli hyvin miesvoittoinen, olin hiukan pettynyt kun paikalla oli vain 2 naista, eikä kumpikaan heistä saanut mittariani värähtämään. Virallisen osuuden jälkeen siirryimme hytteihimme vaihtamaan vaatteet ruokailua varten. Hyttimme olivat halvimpia mahdollisia 4-hengen hyttejä ja jaoin siis hyttini 3 miespuolisen työkaverini kanssa. Vaihdoin päälle uunituoreen tilaisuutta varten ostetun tumman puvun ja valko-punaraidallisen kauluspaidan ilman kravattia. Olin vajaa vuosi sitten vaihtanut työpaikkaa ja halusin tehdä vaikutuksen pukeutumiselle sekä oman työpaikkani johtoon, että asiakkaaseen.

Ilta kului mukavasti buffet-ruokailusta nauttien…tai no oikeastaan nauttien viinihanoista, joissa moni seurueestamme vieraili ahkeraan. Itse koetin hillitä juomistani, koska olimme asiakastilaisuudessa enkä vielä ollut saavuttanut firmani tai asiakkaan silmissä asemaa, joka olisi antanut oikeuden törttöillä humalassa.

Lopulta syötyämme ja nautittuamme sulattavat konjakit baarissa, seurueemme siirtyi kohti yökerhoa. Kello taisi olla tuolloin lähes 23:00, koska olimme olleet jälkimmäisessä kattauksessa. Saavuimme yökerhoon juuri sopivaan aikaan, sillä bändi solisteineen aloitti juuri ensimmäisen settinsä. Vaikka kyseessä oli torstai-risteily, niin yökerho ei ollut täynnä, väkeä kyllä riitti, mutta ei ruuhkaksi asti. Yli 10 hengen Seurueemme saikin valloitettua yökerhon takaosassa vapaana olleen sohva-alueen. Ei kestänyt kauaakaan kun toimitusjohtajamme toi pöytään 15 kappaletta Gin-Toniceja ja istahdin alas katselemaan yökerhoa, ihmisiä ja naistarjontaa samalla sivukorvalla kuunnellen seurueen humaltunutta pöytäkeskustelua. Ex-tyttöystäväni oli pari vuotta sitten raahannut minut tanssikursseille ja ryhdyin etsimään yökerhosta potentiaalisia tanssitettavia.

Yhtäkkiä katseeni kiinnittyi yökerhon keskivaiheilla istuvaan vanhemman puoleiseen naiseen, joka näytti hyvinkin tutulta. Oli hämärää ja ihmisiä kulki edestakaisin yökerhossa, joten nousin ylös ja lähdin kävelemään tätä naishenkilöä kohti varmistaakseni asian. Päästyäni n.10 metrin päähän pulssini tuplaantui, tämä vähän yli 45-vuotias nainen oli todellakin se keneksi olin häntä luullut.

Nainen oli nimeltään Renata ja hän asui vanhempieni naapuritalossa. Hän oli ulkomaalaistaustainen, joskin en tiennyt tarkkaan mistä. Nimi, ulkonäkö ja -muoto viittasi Itä-Eurooppaan, mahdollisesti jopa Venäjälle, mutta en pitänyt täytenä mahdottomuutena Välimeren valtioitakaan. En koskaan selvittänyt selvittänyt hänen syntyperää. Sukunimestä ei voinut päätellä mitään, koska sukunimi oli supisuomalainen. Syntyperästään huolimatta Renata puhui sujuvaa suomea, vain hyvin lievällä aksentilla.

Renata oli muuttanut vanhempieni naapuriin kun olin 16-vuotias ja asuin vielä kotona. Katsoin huoneeni ikkunasta eräänä aurinkoisena toukokuun päivänä kun viereiseen taloon kantoi tavaroitaan lähes 40-vuotias, 175cm pitkä, ryhdikäs, tumma- ja pitkähiuksinen muodokas ja uhkea nainen kireässä keltaisessa lyhythihaisessa paidassa ja mustissa leggingseissä. Renatalla oli muutenkin tapana pukeutua naisellisia muotoja korostaviin vaatteisiin, joita olivat usein kireät paidat anteliailla kaula-aukoilla. Tuijotin tuolloin ikkunasta lumoutuneena Renatan naisellista lantiota, reisiä, sääriä ja ennen kaikkea hänen uhkeita rintojaan, jotka olivat suuret olematta tolkuttoman isot. Siitä päivästä lähtien Renatasta tuli itselleni suorastaan pakkomielle.

Renatalla oli myös pieni villakoira nimeltään Luna. Vanhemmillani oli tuolloin myös koira, cockerspanieli. Panin merkille milloin Renata tyypillisesti ulkoilutti koiraansa ja ajoitin koiramme ulkoilutuksen siten, että näin Renatan puistossa lähes päivittäin. Moikkasimme aina nähdessämme ja juttelimme jonkin verran. Sain silloin tietää, että Renata oli eronnut ja ollut ennen muuttoaan taloyhtiöömme naimisissa lähes 20 vuotta suomalaisen miehen kanssa. Renatalla oli myös 20-vuotias poika, joka asui opiskelujen takia eri paikkakunnalla. Sanomattakin oli selvää, että teinihormonien jyllätessä Renata oli hyvin usein päiväunieni ja iltarunkkauksieni kohteena. Kun muutin pois kotoa 20-vuotiaana, jäin vähäksi aikaa tosissaan kaipaamaan Renataa ja hänen uhkeita muotojaan.

Nyt Renata istui siis laivan yökerhossa 10 metrin päässä. En ollut nähnyt häntä pariin vuoteen ja vaikka hän oli nyt jo yli 45-vuotias, lähennellen 50-vuotta, oli hän edelleen upean näköinen ilmestys. Hänellä oli päällään hyvin ohut keltainen lyhythihainen paita. Paita ei ollut kovin kireä, jotta olisi tehnyt kunnolla oikeutta Renatan uhkeille rinnoille. Tiesin kuitenkin varsin hyvin mitä paita alleen kätki. Jalassaan hänellä oli melko standardit mustat naisten suorat housut. Renata istui sohvalla katsellen tanssilattialle päin ja jutellen vieressään istuvalle samanikäiselle ystävättärelleen, joka ei hänkään ollut hullumman näköinen. Samalla huomasin, että tällä naisystävällä oli vieressään aktiivisen oloinen miesihailija. Seurasin tilannetta takaviistossa hetken aikaa miettien lähestymistapaa ja tasaten pulssiani kunnes huomasin kuinka Renatan naisystävä nousi ylös ja lähti miesihailijansa kanssa tanssilattialle tanssimaan. Hengähdin syvään ja lähestyin.

“Moi”, sanoin kun olin hänen vieressään.
“No moi! Mitä sinä täällä teet?”, Renata vastasi yllättyen iloisesti
“Töitten merkeissä. Projektin päätösristeilyllä ollaan. Entä itse?”, vastasin
“Ollaan ystävättären kanssa käymässä Tallinnassa. Ihan vain hurvittelemassa ollaan. Tosi kiva nähdä sinua pitkästä aikaa. Istu toki alas.”, Renata vastasi osoittaen ystävättärensä jättämää paikkaa vieressään.
“Hurvittelemassa? Sen voin uskoa, näytät nimittäin todella upealta.”, sanoin istuen alas Renatan viereen.
“Minäkö? Kiitos…et säkään näytä ollenkaan hassumalta. En olekaan ennen nähnyt sinua puku päällä. Tekee sinusta oikein komean nuoren miehen.”, Renata vastasi
“Kiitos. Mitä sulle kuuluu? Ei olekaan vähään aikaan nähty. Miten Luna jaksaa?”, kysyin
“Luna voi oikein hyvin, alkaa vain ikä vähän painaa ja äksyilee kaikille kun ei muuta jaksa. Mitä itsellesi kuuluu? Sanoit, että olet työmatkalla. Mitä teet työksesi?”, Renata sanoi
“It-alalla. Eikös ne kaikki nuoret nykyisin.”, sanoin

Samassa bändin soittama kappale loppui ja he aloittivat uuden, kevyttä foxia.

“Sujuuko tanssi?”, kysyin miettimättä asiaa sen enempää
“Sujuu, tulisi vain joku vähemmän humalassa oleva hakemaan.”, Renata vastasi
“Miten olisi?”, kysyin
“Sinun kanssa?”, Renata vastasi katsoen minua hämmästyneenä
“Joo. Onko ongelma? En mä nyt niin humalassa ole.”, sanoin hyvin itsevarmasti ja katsoin Renatan hieman hämmästyneitä silmiä
“Et olekaan…mutta…mähän olen vähän vanha sulle, melkein kuin äitisi. Eikös täällä olisi nuorempia joita haluaisit hakea?”, Renata kysyi
“Sä näytät niin upealta, että tahdon tanssittaa sua ennen kuin paikan kaikki miehet ovat jonossa sua hakemassa.”, vastasin
“Haha”, Renata naurahti katsoen silmiini pohtivasti jonkin aikaa
“No totta kai tulen tanssimaan jos komea imarteleva nuorimies pyytää.”, Renata vastasi lopulta pienen pohdinnan jälkeen

Nousin ylös ja ojensin käteni, josta Renata tarttui kiinni ja nousi ylös. Jo pelkkä Renatan paljaan ihon kosketus kädelläni sai kylmät väreet kulkemaan ruumiini läpi. Noustessaan ylös hänen paitansa suoristui hieman ja teki paremmin oikeutta hänen rintavarustukselleen. Saatoin Renatan kädestä pitäen tanssilattialle, jossa hain mahdollisimman syrjäisen reunan, jotta työkaverini ja muu seurueeni ei minua näkisi. Renatan uhkeudesta ja seksikkyydestä huolimatta olin ryhtymässä tanssimaan yli 20 vuotta vanhemman naisen kanssa. Renata oli korkojensa kanssa käytännössä samanpituinen kanssani, joten tanssiasennon ottaminen oli helppoa. Renata asetti ensin hellästi vasemman kätensä olkapäilleni ja asettui askeleen lähemmäksi, jolloin nuo upeat tissit olivat vain muutamien senttien päässä rinnastani. Vein oikean käteni Renatan käden alta hänen lapaluiden luokse ja tunsin sormillani rintaliivien pidikkeet. Pelkkä ajatus Renatasta ja hänen upeista rinnoistaan rintaliiveissä sai pulssini hakkaamaan yhä kovempaa. Vilkaistessani alaspäin jalkojeni paikkaa vilkaisin Renatan tissejä ohuessa paidassa ja erotin kankaan läpi rintaliivien muodot. Minulla seisoi jo nyt aivan mahtavasti ja puolittain kiittelin, että tanssina oli foxi jolloin välissämme oli pieni rako. Renata olisi nimittäin varmasti tuntenut kovettuneen kullini intiimimmän tanssin tapauksessa. Otin vasemmalla kädelläni kiinni Renatan oikeasta kädestä, katsoin häntä silmiin ja lähdin viemään.

Foxi on helppo perustanssi, jossa usein pelkkä perusaskellus riittää varsinkin jos tanssilattia on täynnä. Vaikkakin tanssilattia oli täynnä, ei siellä ihmisiä ihan ruuhkaksi asti ollut, joten pystyin viemään Renataa puikkelehtien ihmisten välissä kohtuullisen kokoisella alueella. Heti alusta lähtien huomasin kuinka Renataa oli todella helppo viedä ja kuinka tanssi hänen kanssaan sujui…kuin tanssi. Hänen vartalonsa liike mukautui omaani täydellisesti, hänen askelluksensa oli täysin sopusoinnussa omani kanssa. Edes ex-tyttöystäväni kanssa emme koskaan tanssineet näin sulavasti ja sujuvasti. Kun tanssi sujui niinkin vaivattomasti, lähdin ottamaan vapauksia perusaskelluksesta. Otin mukaan puolikäännöksen oikealle, vasemmalle, täyskäännöksen, vaihtoaskeleen ja kaiken muunkin mitä olin aiemmin vain puolittain oppinut, mutta jotka Renatan kanssa palasivat mieleen ja tulivat ulos kuin vuosien harjoittelun tuloksena. Renatan vartalo mukautui täydellisesti jokaiseen liikkeeseeni ja askellukseeni. Keinuimme tanssilattialla musiikin tahdissa kuin oikea tanssipari. Katsoin vuorotellen eteemme ja Renatan silmiä, jotka joka kerta katsoivat takaisin omiani. Hymyilimme toisillemme.

“Sähän osaat viedä tosi hyvin. Oletko harjoitellut?”, Renata sanoi tanssin lomassa.
“Jonkin verran.”, vastasin
“Tuntuu tosi hyvältä kun mies osaa viedä.”, Renata sanoi katsoen hymyillen silmiini
“Kiitos. Säkin tanssit hyvin, sua on helppo viedä.”, sanoin
“Vähän oudoltahan tää kyllä tuntuu, melkein kuin tanssisi oman pojan kanssa.”, Renata sanoi naurahtaen jatkaen tanssimista
“Ei kai nyt sentään. Eihän meillä loppujen lopuksi niin älyttömästi ole ikäeroa, 5 vuotta tai jotain”, sanoin virnistäen
“Hahaha! …on sitä vähän enemmän…ehkä 10.”, Renata sanoi naurahtaen hyväntuulisesti

Samassa kappale loppui ja käännyimme taputtamaan yhtyeelle. Pienten aplodien jälkeen yhtye aloitti soittamaan seuraavaa kappaletta…slovaria! Käännyin Renatan puoleen hieman hämilläni.

“Tota…kiitos tanssista.”, sanoin ja kumarsin kevyesti
“Eikö sinun pitäisi jäädä tanssimaan toinenkin?”, Renata sanoi hieman yllättäen tuntien ilmeisen hyvin suomalaisen tanssietiketin
“Tää on slovari.”, sanoin ja mentaalisti löin itseäni päähän.
“Haittaako se? Vai haluisitko nyt hakea jotain nuorempaa naista?”, Renata kysyi hymyillen
“E-ei todellakaan haittaa…mielelläni tanssitan sua.”, sanoin ja hymyilin takaisin

Niinpä astuimme molemmat lähemmäksi kunnes vartalomme koskettivat varovasti toisiamme. Tunsin ensin Renatan uhkeat rinnat koskettavan omaa rintakehääni. Oikean käteni laitoin syvemmälle Renatan selän taakse ja alemmaksi ristiselän luokse. Painoin Renatan lantion kiinni omaani ja pääni laitoin hänen pään viereen niin, että poskemme koskettivat hennosti ja pystyin haistamaan Renatan lumoavan parfyymin tuoksun. Tanssiasentomme oli hyvin intiimi, sensuelli ja äärettömän kiihottava kun ryhdyin hitaasti viemään slovarin tahdissa pitäen oikeaa jalkaani Renatan jalkojen välissä. Tunsin koko Renatan jumalaisen kropan olevan kiinni minussa lantiosta kasvoihin. Nautin koko vartalon hellästä kosketuksesta ja erityisesti hänen tisseistään, jotka puristuivat rintakehääni vasten. Vartaloni värähteli ajoittain kontrolloimattomasti, minulla seisoi mahtavasti ja kovettunut kullini painautui Renatan lantiota vasten, mutta kun Renata ei vastustellut asentoa ollenkaan, en arastellut. Päinvastoin, suorastaan työnsin itseäni häntä vasten, jotta erektioni ei varmasti jäänyt häneltä huomaamatta.

“Mmmm. Taidat pitää tästä.”, Renata kuiskasi hiljaa korvaani painaen itseään yhä enemmän vartaloani vasten.
“Kuinka niin?”, kysyin hiljaa
“No, kyllä minä sut tunnen.”, Renata kuiskasi
“En voi sille mitään. Sun vartalosi..sun kosketus…saa mut sekaisin. Haittaako se?”, vastasin ja jatkoimme hidasta intiimiä tanssia.
“Ei haittaa. Säkin tunnut hyvältä siinä.”, Renata vastasi painaen itseään lujempaa vartaloani vasten.

Jatkoimme tanssimista toisissamme kiinni tanssilattian perimmäisessä nurkassa. Unohdin kaiken ajan ja paikan tajun ympäriltäni. Keinuimme kiinni toisissamme bändin jatkaessa soittoa.

“Voitaishan me muutakin tehdä.”, sanoin hiljaa hetken kuluttua
“Mitä sulla on mielessä?”, Renata vastasi
“Mikä sun hytin numero on?”, kysyin suoraan

“Tanssitaan nyt vaan.”, Renata sanoi pienen hiljaisuuden jälkeen

Jatkoimme slovaria kiinni toisissamme. Suorastaan painoin oikealla kädelläni Renataa tiukemmin kiinni itseeni. Halusin nauttia tilanteesta ja Renatan vartalosta painautuneena itseeni. Tanssin loputtua irrottauduin ja katsoin Renataa silmiin, jotka katsoivat takaisin. Emme edes taputtaneet yhtyeelle ja aika tuntui pysähtyvän. Sanaakaan sanomatta Renata tuli antamaan poskisuudelman poskelleni.

“Kiitos tanssista. Mun pitää palata ystäväni luo.”, Renata sanoi ja lähti kävelemään poispäin kohti omaa pöytäänsä.

Katsoin Renatan muodokasta loittonevaa persettä jääden seisomaan tanssilattiaan perimmäiseen nurkkaukseen. Katsoin kun Renata istuutui ystävättärensä viereen ja alkoi juttelemaan hänelle. Lähes samalla sekunnilla n.40-vuotias mieshenkilö kumartui Renataa kohti ja alkoi juttelemaan hänelle. Huokaisin syvään ja astelin lavalta kohti baaritiskiä, tarvitsin drinkin. Olinpa ainakin yrittänyt. Menin tiskille ja tilasin viskin ja Bloody Maryn. Katselin työtovereitteni suuntaan ja humaltuneen iloisesta keskustelun sorinasta päätellen he eivät olleet huomanneet käyntiäni tanssilattialle lähes 50-vuotiaan naisen kanssa. Baarimikko antoi drinkit ja maksoin kortilla. Kittasin viskin alas yhdellä kulauksella ja aloin juuri hörppiä Bloody Marya kun kuulin äänen takaani ja käännyin ympäri.

“Sori, mun piti käydä varmistamassa ystävältä, että meitä ei häiritä.”, Renata sanoi
“Häiritä?”, sanoin
“Sanoin, että migreeni iski ja menen hetkeksi lepäämään. Jos sulla on edelleen muuta mielessä niin tule 10 minuutin kuluttua hyttiin 5621.”, Renata vastasi

Nielaisin kulauksen Bloody Marya väärään kurkkuun kun Renata kääntyi ja käveli poispäin yökerhosta. Huomasin, että henkeni oli salpautunut ja hengähdin syvään pulssini noustessa yli 150. Hoin päässäni hytin numeroa, juodessani hitaasti drinkkini loppuun vilkuillen jatkuvasti kelloon. Kun 5 minuuttia oli kulunut, lähdin kulkemaan kohti hyttejä ja 5. kerrosta. Hytti 5621 löytyi nopeasti ja katsoin kelloa, jonka mukaan 7 minuuttia oli kulunut. Pyörin hermostuneesti käytävillä hytin lähistöllä pari minuuttia miettien sanoja jos Renata todella avaisi oven. Osa minusta epäili edelleen, että tässä on koira haudattuna, tilanne tuntui liian surrealistiselta. Tasan 10 minuuttia oli kulunut kun menin hytin ovelle ja koputin. Hengitin syvään kun kuulin ääntä ja ovi avattiin.

Hytti oli normaali kahden hengen ikkunallinen hytti, jossa toisella seinällä on nostettava sänky ja toisella sohva, jonka voi avata sängyksi. Renata seisoi oviaukossa upean näköisenä. Vaikka ikää oli jo lähemmäs 50-vuotta, oli hänen vartalonsa himottava. Äsken miettimäni sanat unohtuivat välittömästi. Katsoin vain himoiten yli 20 vuotta vanhempaa naista edessäni päästä varpaisiin.

“Moi”, sain sanotuksi
“Moi, tuu vaan sisälle sieltä käytävältä seisoskelemasta”, Renata vastasi

Astuin sisälle ja suljin oven. Seisoimme nyt hytissä vain muutamien senttien päässä katsoen toisiamme silmiin.

“Wau! Näytät siis…aivan mielettömältä. Et voi uskoa, kuinka se tanssi sai mut aivan sekaisin.”, sanoin
“Joo, se tuntui hyvältä.”, Renata sanoi tarttuen välittömästi oikealla kädellään haaroväliini ja kivikovaan kulliini.
“Oho! Sä käyt suoraan asiaan vai?”, sanoin
“Miksi en kävisi, mua kiinnostaa mitä sulta löytyy.”, Renata vastasi

Renatan hieroessa kulliani housuissani, siirsin oikean käteni Renatan tissille puristellen sitä hellästi. Irrotin katseeni tissistä ja katsoin Renataa, jonka silmät katsoivat takaisin samalta korkeudelta. Hitaasti kallistuimme toisiamme kohti lopettamatta toistemme hyväilyä kunnes huulemme koskettivat varovasti ryhtyen hitaaseen ja pitkään suudelmaan. Suutelimme seisaallaan pitkään sensuellisti Renatan hieroessa kulliani ja minun puristellessa hänen upealta tuntuvia kookkaita tissejä.

Hetken kuluttua Renata irrottautui ja alkoi avaamaan housujeni nappia saaden sen helposti auki. En voinut malttaa kiihkoani vaan otin itse housuni ja alushousuni pois päältä ennätysvauhtia jättäen päälleni vain pikkutakin ja kauluspaidan. Kullini sojotti kivikovana suoraan Renataa kohti hänen tarttuessaan siitä kiinni ja ryhtyessään runkkaamaan sitä. Renatan runkatessa minua, ryhdyin avaamaan hänen paidan nappejaan aloittaen ylhäältä. Saatuani napit auki levitin paitaa auki paljastaen alta kaksi upeaa ja isoa tissiä valkoisissa rintaliiveissä. Renatan jatkaessa kullini runkkaamista tartuin kiinni uhkeista rinnoista rintaliiveissä ja puristelin niitä molemmilla käsillä.

“Sulla on mahtavat tissit”, taisin sanoa täysin ajattelematta.
“Sulla on upean paksu kulli”, Renata taisi vastata, en rekisteröinyt enää sanoja.

Puristeltuani rintoja hetken aikaa siirsin käteni Renatan housuille ja avasin ylänapin ja vetoketjun. Siirsin oikean käteni hitaasti housujen sisään, sitten alushousujen sisään tunnustellen ensin vastaantulevia häpykarvoja ja lopulta tavoittaen sormillani pillun. Renatan edelleen runkatessa kulliani hitaasti ryhdyin oikealla etu- ja keskisormellani hieromaan klitorista. Hieroessani Renatan pillua hänen runkatessa edelleen hitaasti kulliani ryhdyimme jälleen suutelemaan seisaallamme. Tunsin kuinka Renata alkoi nopeasti kostumaan ja kuinka suudelmat alkoivat olla yhä kiihkeämpiä hänen tunkiessaan kieltään suuhuni entistä enemmän ja hyvin taidokkaasti. Hän oli aivan mahtava suutelija verrattuna ikäisiini tyttöihin. Jatkoin pillun työstämistä sormillani tunkien välillä sormiani kokonaan pilluun ja välillä hieroen klitorista Renatan alkaessa pikkuhiljaa voihkimaan. Hyväiltyämme toisiamme seisaaltaan hytissä useamman minuutin ajan Renatan voihkimiset alkoivat lisääntyä kunnes hän lopetti runkkaamisen.

“Mä haluun sut mun sisään.”, Renata sanoi

Otin kostean käteni pois Renatan housuista ja käänsin hänet hytissä ovea kohti. Seisoen Renatan takana, riisuin häneltä samalla kertaa housut ja alushousut hänen riisuessa itse paitansa. Riisuin myös itseltäni nopeasti pikkutakin ja kauluspaidan heittäen ne lattialle vaatekasan sekaan. Renata nojasi hytin oveen kumartuen hieman ja pyllistäen minua kohti. Ihailin hetken tuota upean muodokasta lantiota ja persettä enkä oikein voinut edelleenkään uskoa mitä oli tapahtumassa. Tartuin kiinni kullistani oikealla kädellä, astuin Renataan kiinni ja ohjasin kullini takaapäin hänen kosteaan pilluunsa. Hitaasti työnnyin kokonaan hänen sisään haukkoen henkeäni tuntien pillun kietoutuvan kullini ympärille. Tartuin molemmilla käsillä kiinni Renatan lantiosta kun ryhdyin naimaan häntä takaapäin pitkillä ja hitailla työnnöillä. Aluksi vain tuijotin epäuskoisena alaspäin kun kullini työntyi edestakaisin Renatan sisään ihomme läiskyessä toisiaan vasten. Pikkuhiljaa kiihdytin tahtia Renatan edelleen voihkiessa edessäni nautinnon ääniä samalla siirtäen käteni lantiolta edelleen rintaliiveissä oleville tisseille. Jatkoin naimista takaapäin puristellen tissejä molemmilla käsillä.

Lopetin hetkeksi nainnin pysyen kuitenkin kokonaan Renatan sisällä ja siirsin käteni rintaliivien pidikkeille. Avasin rintaliivien pidikkeet ja annoin niiden valahtaa lattialle. Tartuin kiinni Renatan paljaista täyteläisistä tisseistä ja nänneistä jatkaen jälleen naintia. Pitäen käsiä heiluvilla tisseillä puristellen nännejä jatkoin naintia kunnes tunsin oloni herkistyvän ja irrottauduin.

“Tuu mun syliin”, sanoin perääntyen kohti sohvaa

Istahdin hytin sohvalle kulli pystyssä ihaillen tuon vanhemman naisen muodokasta alastonta vartaloa edessäni. Renatan rinnat olivat todellakin suuret ja hiukan iän myötä roikkuvat, mutta edelleen uskomattoman kiinteät ja täyteläiset. Renata kiipesi sohvalle asettuen polvilleen syliini, tarttui kullistani kiinni ohjaten sen pillunsa suulle ja istui sen päälle. Istuin sohvalla Renata sylissäni kullini kokonaan hänen sisällään ja suoraan naamani edessä oli Renatan suuret ja täyteläiset rinnat. Renata kumartui vielä suutelemaan minua aloittaen hitaan ratsastuksen sylissäni. Renatan ratsastaessa sylissäni suutelimme hetken kunnes huulemme erkanivat ja Renata siirsi kätensä sohvan reunalle kiihdyttäen ratsastuksen tahtia. Itse siirsin käteni jälleen tisseille, jotka heiluivat vain senttien päässä naamastani ratsastuksen tahdissa. Renatan ratsastaessa imin ja nuolin nännejä sekä rintaväliä tuntien tilani herkistyvän entisestään. Renatan ääntelystä päätellen hänkin alkoi lähestyä taivaan portteja. Tartuin kiinni Renatan perseestä sylissäni kiihdyttäen tahtia hänen rintojen iskeytyessä ratsastuksen tahdissa leukaani ja naamaani vasten. Tunsin, että omaa purkaustani ei voinut enää estää ja tarrasin yhä kovempaa kiinni Renatan perseestä nainnin tahdissa kiihdyttäen tahtia.

Puristaen kiinni Renatan perseestä tunsin, kuinka koko näkökenttäni sumeni kun orgasmi otti vallan ruumiistani. Kroppani värähdellessä laukesin ja purkauduin Renatan sisään. Purkauksia oli varmasti yli kymmenen ja kroppani värähteli valtoimenaan jokaisen kohdalla kun täytin Renatan spermallani. Purkauksien aikana Renata vain kiihdytti tahtiaan ja lopulta viimeisen purkaukseni jälkeen hänen koko kroppansa sylissäni pysähtyi ja jännittyi, hän suorastaan huusi kiihkosta lysähtäen lopulta syliini hengittäen raskaasti ja värähdellen ajoittain.

Hengitimme molemmat raskaasti sohvalla Renata sylissäni kun kullini hitaasti lerpahti veltoksi Renatan sisällä. Lopulta kuin ikuisuuden jälkeen Renata antoi vielä kevyen suudelman ja nousi ylös päältäni.

“Huhuh! Menen nyt suihkuun, haluatko tulla mukaan vai haluaako nuorimies mennä tanssittamaan nuorempia neitoja?”, Renata kysyi virnistäen
“Mitä luulet?”, sanoin ja nousin sohvalta. Yö oli vasta alussa.

3 kommenttia viestissä: “Tanssin lumous”

 1. sladdis says:

  Kiitos palautteesta!

  Vakuutan, että tarina on kokonaan yhden ja saman henkilön kirjoittama. Tarinan alkuosa oli pitkään erilainen ja paljon lyhyempi. Jossain vaiheessa vain tuntui siltä, että alkuosa kaipaa enemmän lihaa luiden ympärille ja siksi laajensin (ja muutin) sitä viime hetkillä eikä sitä tullut oikoluettua kovinkaan montaa kertaa. Loppuosa on siis ollut olemassa pidempään ja kokenut sen myötä enemmän hienosäätöä ja virheiden karsimista ja siksi huomiosi on hyvä ja sinänsä validi.

 2. noitapilli says:

  Luin ja tykkäsin, mutta se pani ihmettelemään kun alkuosassa on aika monta kielioppivirhettä, muun muassa väärin kirjoitettuja yhdyssanoja ja aika kömpelönoloisia lauseita, mistä tulee heti mieleen että kirjoittaja ei ehkä ole elämässään paljoakaan kirjoittanut. Siellä on kaikenlaisia pikku lyöntivhreitä. Ja sitten ihan yhtäkkiä suunnilleen siinä missä Renata esitellään teksti muuttuu hiotuksi, mietityksi, dialogit on kohdallaan, virheitä ei ole melkein yhtään, tyyli muuttuu… Vainoharhaiselle tulee ihan väkisinkin mieleen että oliko alku ja loppu varmasti saman henkilön tekstiä tai samalta aikakaudelta? Ja jos oli, niin mikä selittää alun hiomattomuuden?

  Mutta älä ota moitetta pahana, tarina nimittäin oli erinomainen ja ihan alkua lukuunottamatta tykkäsin siitä kovasti. Se oli realistinen, kehittelee juonta hyvin ja vähän kerrallaan ja on myös kiihottava.

 3. MadClown says:

  Upee tarina, mä tykkäsin ja heti jotenki ponkas parhaat tarinat lokeros mulla kärkeen

Kommentoi

top