search
top

Käsityötä puutyöluokassa

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (61 votes, average: 3.28 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Olen jo pitkään harkinnut tarinoiden kirjoittamista ja julkaisua netissä. Nyt sitten vihdoin uskalsin kirjoittaa tarinan lukioajoilta . Kommentoikaa vapaasti, mutta käsitelkää esikoistani kuitenkin hellästi :). Rakentava palaute on aina tervetullutta.

Lauria vitutti. Syksyllä vanhemmat olivat julistaneet perheen muuttavan Helsinkiin isän siirtyessä uuten työpaikkaan. Kuten sanottua, vastarinta on turhaa, joten joululoma vietettiin muuton merkeissä. Muutto tarkoitti Laurille koulun vaihtoa kesken lukion ensimmäisen luokan joululoman jälkeen. Koulun vaihdon myötä kaikki tutut kaverit olivat jääneet taakse ja tuttu omakotitalo muuttui rumaksi betonikolossiksi Neuvostoliiton ajoilta. Ihan kuin koulun vaihdossa ei olisi tarpeeksi haittaa, niin ryhmänohjaaja vaatimalla vaati uutta opiskelijaa esittäytymään koko luokan edessä. Luokan eteen raahautuminen nostatti jo valmiiksi korkealla pyörivää vitutuskäyrää.

Lauri ei toki hävennyt kehoaan. Lähes 190 senttisenä jäntevänä miehenalkuna hänellä ei ollut mitään hävettävää, mutta kroppa ei kuitenkaan ollut kreikkalaisten jumalten tasoa. Eniten luokan eteen raahautumisessa Lauria vitutti ala-astemainen ‘minun nimeni on’-esittely, joka otti pahasti päähän ja tuntui naurettavalta. Laurin heitellessä pari mielenkiinnotonta yksityiskohtaa itsestään, luokkan ovi avattiin ja luokkaan pelmahti ilmestys, joka sai Laurin verenkierron kääntymään tilanteeseen nähden sopimattomille alueille.

Luokkaan astui sisään luonnonkaunis Elovena-tyttö, kauniit vaaleat hiukset, syvänvihreät silmät, iloinen hymy ja muodokkaat kurvit. Ja suloiset enkelikasvot, jollaisia Lauri ei ollut koskaan nähnyt Tytön ilmestyminen sai Laurin takeltelemaan sanoissaan hänen katsoessa tarkemmin herkullista kroppaa. Vaikka talvivaatetus peitti muotoja hyvin, niin silti tytön upea persikanmuotoinen peppu hahmottui vaatteita vasten. Laurin selostus lemmikkieläimistä sai huomattavia vaikeuksia, kun mielikuvitus lähti laukkaamaan lihallisen nautintojen pelloille tyttön kävellessä täydellinen peppu keinuen paikalleen.

Pahaksi onneksi Laurin hätäinen aamu ei ollut jättäny tarpeeksit aikaa käteenvetoon ja Laurin biologinen ohjelmoiti suuntasi veren virtaamaan nopeasti paisuvaiskudosta kohti. Lauri tunsi miehisyytensä paisuvan housissa ja aivojen lyövän tyhjää hapenpuutteessa. Lauri lopetti takellellen puheensa ja suunnisti nopeasti pulpetin taakse suojaan, ennen kuin kukaan huomaisi erektiota. Hilpeistä katseista ja naurunkikatuksista päätellen Laurin vauhdikas syöksyliike oli kuitenkin tapahtunut liian myöhään, ja muu luokka oli saanut pientä näytettä lähes 19 senttimetrisestä työkalusta. Eipä siinä mitään, ainakin oli tytöille jotain silmäniloa tylsän tunnin ajaksi.

Jakson kuluessa Lauri alkoi vähitellen sopeutua uuteen kouluun. Hän tutustui helposti uusiin ihmisiin, ja jo parin viikon kuluttua Laurilla oli molemmista sukupulista koostuva laaja kaveripiiri. Hän ei kuitenkaan pyörinyt Anniinan, tuon herkullisen Elovena-tytön, kanssa samoissa piireissä vaikka kiinnostusta olisinki ollut enemmän kuin tarpeeksi. Tunnit kuluivat tuskallisen nopeasti Laurin tarkastellessa vaivihkaa Anniinan suloja tarkemmin. Talvivaatteet kätkivät alleen täyteläisen ja kurvikkaan vartalon, johon kuului täydellisen perseen lisäksi terhakat, noin sitruunan kokoiset, rinnat. Ne olivat juuri oikean kokoiset Laurille, ei liian pienet, mutta ei myöskään naurettavan suuretkaan. Juuri sopivat pieneen leipomiseen ja nännien imemiseen. Luonteeltaan Anniina oli täydellien naapurintyttö, aina hymyilevä ja elämäniloa säteilevä.

Laurin käsitys Anniinasta kuitenkin muuttui eräänä maaliskuisena perjantaina liikuntatunnin jälkeen. Tunti sujui ongelmitta vaihtopenkissä istuessa ja ihaillessa t-paitojen kumpuja ja tiukkojen shortsien peittämiä peppuja. Paras muutos koulun vaihdossa oli naisväen tuntuva paraneminen. Tunnin jälkeisessä suihkussa tuli ajatella tiukasti appelsiineja ja perunoita, ettei mopo lähtisi keulumimaan jätkäporukan keskellä. Suihkussa sinnittelyn jälkeen joutui nopeasti lähtemään pukuhuoneen puolelle, ennen kuin ajatukset siirtyisivät appelsiineista sitruunoihin ja Anniinan rintoihin. Pakollisten tukan tyylittelyrituaalin jälkeen vuorossa oli vaatteiten niskaan heittämisen vuoro ja koulukirjojen haku kaapista.

Laurin kaappi oli sijoitettu koulun B-rakennukseen, eli koulun toisella puolella sijaitsevaan käsi- ja kotitöiden opetusrakennukseen. Matkalla Lauri suunnitteli runkkaavansa koulun vessassa vielä kun muistikuvat pomppivista rinnoista ja hiestä kiiltävistä takamuksista olisivat vielä tuoreita. Paras muutos koulun vaihdossa olikin naisväen tuntuva parantuminen. Löytyi paljon valinnanvaraa, oli lyhyttä ja pitkää, tummaa ja vaaleaa ja hiusväreistäkään ei ollut puutetta.

Laurin vielä valitessa sopivaa kohdetta tyhjennysoperaatioon, koulun kiistatta parhain runkkausmateriaali astui käytävän päässä olevasta luokasta ulos. Elovena-tyttö Anniina. Laurin yllätykseksi Anniina käveli myös B-rakennusta päin. Eihän kymppejä vetelevän lukiolaisen tarvinnut ajatellakkaan B-rakennukseen astumista, mutta Anniina kuitenkin livahti rakennukseen sisään. Housuissa tykyttävä paine kuitenkin sai Laurin ajatukset jonnekkin ihan muualle, kuin koulutytön kurssisuorituksiin ja Lauri kiiruhti nopeasti kaapilleen. Jumppakamat sisään, reppu ulos ja runkkaamaan!

Koulureppu selässä Lauri käveli tuttua poikien vessaa kohti, ja oli jo avaamasaa oven kun huomasi puutyöluokan oven olevan hieman raollaan. Opettajat yleensä pitivät luokanovet tiukasti luokossa, ettei oppilaat päässeet turmelemaan opetusmateriaalia. Ihan kuin teinien ainoa olemassaolon tarkoitus olisi tuoda tuhoa ja turmellusta maan päälle. Uteliaana Lauri kuitenkin asteli luokanovea päin aikomuksenaan huhuilla ympärilleen. Kuitenkin ovea avatessaan hän kuuli ääniä jotka saivat hänet luopumaan pienimmästäkin aikeesta huhuilla ympäriinsä.

Luokan perältä kuului tasainen litinä ja kummallinen korina. Lauri hiipi varovaisesti luokan perällä olevien lautakasojen luokse ja jäi kuuntelemaan. Litinä kuului lähempää ja Lauri päätti kurkistaa lautakasan nurkan taakse. Kaikki mihin Lauri oli valmistautunut ei vetänyt vertoja hänen silmiensä edessä olevalle näylle.

Lautakasojen keskellä, noin kymmenen metrin päässä, oli matematiikan opettaja Lehtonen oli housut kintuissa, ja hänen edessään oli opettajien lellikki Anniina selkä kaaressa lutkuttamassa munaa. Avatun kauluspaidan välistä näkyi kaksi herkullista rintaa ja pylly oli hieman pystyssä. Anniina pyöritteli kielenkärjellän terskan nuppia välillä imien sitä kokonaan suuhunsa. Käsillään hän vatkasi munan vartta ja pyöritteli opettaja säkkejä sormillaan. Lehtosen katse oli suuntautunut kattoon ja hänen suustaan pääsi tyytyväistä korinaa Anniinan nuollessa terskan alapintaa. He olivat Lauriin katsottuna sivussa, eikä kumpikaan huomannut hämmästynttä kolupoikaa.

Odottamaton näky pyyhki kaikki muistikuvat tiukoista perseistä liikuntatunnilta Laurin mielestä. Isopyörä löi tyhjää ja vasta hetken päästä Lauri tajusi piilouta takaisin lautakasan taakse. Laurin mielessä pyöri vain yksi ajatus. Muna nopeasti esiin ja runkkaamaan. Yllättävä tilanne oli saanut Laurin kangen jäykistymään ennätyskovaksi, ja sen saaminen ulos housuista päästämättä paljastavia ääniä oli oikea uroteko. Kurkistaessaan uudestaan varovasti Lauri aloitti tasaisen ja nopean runkkauksen. Tällä kertaa Anniinan suihinottoa ei tarvinnut kuvitella, vaan Lauri pääsi todistamaan ihan livenä miten kiltti naapurintyttö imee munaa.

Laurin kurkistaessa uudestaan Anniina oli jo edennyt nuolemaan opettajan suurina puollottaviä säkkejä. Hitaasti hän pyöritteli palleja kielellään välillä imien jommankumman kokonaan suuhunsa. Anniina näytti nauttivan erityisesti pallien hitaasta pyörittämisestä suussa ja niiden vapauttamisesta kovaäänisesti maiskahtaen. Suun työskennellessä säkeillä toinen käsi runkkasi kalun vartta kostutaen sen syljestä kiiltäväksi. Toinen käsi oli piiloutunut Anniinan housuihin ja liikkui nopeasti lukiolaisen tyydyttäessä itseään. Päästäessään pallit suustaan Anniina päästeli kiimaisia huokauksia ja kehräsi tyytyväisenä työntäen sormiaan entistä nopeammin sisäänsä. Laurin oli vaikea uskoa tuon kiltin enkelin ottavan rivosti suihin reilusti yli kolmekymmentä vuotta vanhemmalta ukkomieheltä ja kuvitteli olevansa itse suullisen opinnäytteen kohteena. Mitä kaikkea Lauri keksisikään tehdä tuon pienen pikku pervon kanssa.

Suuhoidon tuloksena opettajan silmät muljahtelivat ympäriinsä ja hänen katseensa kohdistui hänen jalkovälissään työskentelevään teiniin. Opettajan terskalle alkoi ilmestyä kiimatippoja vuolaana virtana, ja hän huohottaen rukoili Anniinaa ottamaan munan kokonaan suuhunsa. Anniina lopetti pallien kanssa työskentelemisen ja alkoi runkkaamaan hitaasti molemmilla käsillä kiiltelevää munaa.

“Varoitathan sä sitten kun sä laukeat?”, Anniina kysyi katsoen Lehtosta syvälle silmiin nuollaisten samalla terskan päässä olevat touhutipat.

“Joo, joo. Mä varoitan”, Lehtonen huohotti

“En haluu, et mun suuhun lauetaan”, Anniina sanoi ennen kuin nuolaisi viimeisen kerran kyrpää tyvestä terskaan, ja upotti opettajan kangen lämpimään ja kosteaan suuhunsa.

Anniinan kommentti ja tilanteen pervous sai aikaan tutun värähdyksen Laurin vatsanpojassa, ja piiloutunnut runkkari ehti juuri ja juuri tähdätä lautakasaan ennen jättimäistä siemensyöksyä. Läheinen pornoelokuvien kestoaihe oli saanut Laurin kehon käymään ylikierroksilla ja siemensyöksy oli sen mukainen. Lauri tunsi useita sykäyksiä valtavan spermalastin lähtiessä liikkeelle. Laurin täsmäpommitus osui korkeassa kaaressa tammiseen lautakasaan ja vähän jopa ylikin pojan innokkaasti vatkatessa siemensyksyn aikana.

Laukeamisen myötä Lauri tunsi uskomattoman euforian tunteen ja hän tunsi leijailevansa korkealla yläilmoissa ilman mitään huolen häivää. Kesti hetkinen ennen kuin Lauri tajusi vieläkin puristavansa tasaiseti sykkivää ja spermaista munaansa. Tasainen litinä kertoi Anniinan olevan yhä touhussa, mutta kovinkaan mieskunto ei kestä 16 kesäisen naisenalun lämmintä suuta loputtomiin, joten Laurilla alkoi olla kiire. Siistiytymiseen ei ollut aikaa, joten sotkuinen muna tungettiin suoraan alushousihin. Housuja napittaessaan hän kuitenkin sai idean ja hän alkoi etsimään kännykkäänsä taskustaan.

Lautakasan toisella puolella Lehtonenkin alkoi olla loppusuoralla. Tiukka ja pehmeä suu oli tehnyt temppunsa ja muna nykähteli jo uhkaavasti. Poskisooloa suorittava tyttö ei kuitenkaan näyttänyt huomanneen sitä, joten irstas opettaja päätti ottaa tilanteesta kaiken irti. Hän silitti Anniinan pehmeitä kultakutreja upottaen kankeaan syvemmälle. Lehtonen alkoi vähitellen tiukentaa otettaan tytön hiuksista ja alkoi ohjailemaan suihinoton tempoa ja syvyyttä liikuttamalla Anniinan päätä. Munan upotessa liian syvälle nieluun, teinityttö alkoi kakoa ja tytön yrittäessä saada muna pois suusta Lehtonen esti tytön aikeet painamalla munaa entistä syvemmälle. Vastalauseena Anniinan suusta kuului vaimeaa mutinaa ja hän löi käsillään Lehtosta reisille. Tytön vastarinta kuitenkin innosti pervoa opettajaa enemmän ja hän kiihdytti tahtiaan enemmän liikuttaen samalla lanteitaan.

Kiimainen opettaja käsitteli tytön päätä kuin räsynukkea välittämättä ollenkaan tytön tunteista. Lehtosta ei enää kiinnostanut miltä tytöstä tuntui, vaan ainoa mikä hänen mielessään liikkui oli nopea laukeamien syvälle oppilaan suuhun. Hän nautti erityisesti tytön hätääntyneistä äännähdyksistä munan upotessa syvemmälle tiukkaan suuhun ja voimattomista lyönneistä. Hän katsoi munansa uppoamista teinin suuhun tyytyväisesti murahdellen. Pään liikkuessa terhakat rinnat hyppelivät iloisesti ylös alas. Lehtonen kuvitteli miten upealta tuntuisi työntää kyrpää noitten herkkutissien välissä, mutta lähestyvä grande finale ei sallinut pitenmpiä leikkejä alaikäisen suihinottajan kanssa.

“Sähän halusit, että mä kerron kun multa tulee, vai mitä?”, Lehtonen sai tokaistua työntöjen välissä.

Anniina vilkaisi kauhistuneena ylös Lehtoseen.

“Multa. Tulee. Just. NYT!”, Lehtonen karjaisi ja survaisi munansa syvälle Anniinan suuhun. Lehtonen nautti hetken tytön ilmeestä ennen kuin päästi spermalastinsa liikeelle.

Lahtinen ihaili riepoteltua teinityttöä, jonka urheasti yritti niellä valtavan spermalastin. Kuitenkin vaalenharmaa puuro alkoi valumaan tytön suupielistä ja Lahtinen vetäisi munansa ulos roiskuttaen viimeiset rippeensä Anniinan lumenvalkoiselle iholle. Leualle valuneet nesteet tippuivat alas somille rinnoille ja paidalle sotaten polvistunutta teiniä entisestään. Näky oli ihanan rietas. 16-vuotias teinityttö yritti sperman peitossa niellä valtavan lastin loppuja katsoen samalla vihaisesti yllään seisovaa miestä. Tästä riittäisi opettajalle vielä monelle yksinäiselle illalle iloa herkkiin hetkiin.

“Vitun sika, oliks sun pakko mällätä mun suuhun?”, Anniina sai sanottua saatuaan nieltyä enimmät lemmenmehut.

“No mihin sitten ois pitäny heittää laastit, jos ei sun suuhun?”, Lahtinen hyräili vetäessään hosuja jalkaan.

“No vaikka noihin lautoihin”

“Ai noihin vai?”, Lahtinen osoitti lautoja joiden toinen puoli kiilsi Laurin siemennesteestä.

“Noi on kuule arvotavaraa. Ei noiden päälle voi mällätä pilaamatta niiden arvoa”, Sanoi painaessaan irstaita yksityiskohtia mieleensä päivän hoidosta ennen kuin häipyi ulos luokan ovesta.

Jos Lauri olisi ollut paikalla kuulemassa Lehtosen kommentin, hän ei olisi pystynyt pidättelemään naurua. Hän kuitenkin oli jo matkalla kotiinsa kännykkäänsä iloisesti hipelöiden.

Luokassa vielä polvillaan oleva Anniina yritti pyyhkiä kasvojaan sottaavia tahroja pois. Aiina huomasi kauhukseen lempipaitansa olevan vaaleanharmaitten tahrojen peitossa, varsinkin rintojen kohdalta. Ei auttanut kuitenkaan itku markkinoilla, paita piti napittaa ja luokasta piti poistua nopeasti lähimpään vessaan tarkempaa siistiytymistä varten. Lautakasan kohdalla Anniina ei huomannut astuvansa pienen lamminkon päälle. Hän pääsi livahtamaan luokasta ulos kenenkään näkemättä ja sai jopa haettua vaihtovaatteita kaapistaan. Siistiytymisoperaation jälkeen Anniina lähti tavalliseen tapaan iloisesti kotia kohti.

Seuraavana aamuna puutyömaikka huusi naama punaisena pelästyneille seiskaluokkalaisille: “Kuka saatana on mennyt runkkaamaan tammilautojen päälle?!”

14 kommenttia viestissä: “Käsityötä puutyöluokassa”

 1. Anonymous says:

  Todella hyvä tarina hauskakin:) lisää! ;D

 2. Masterjonathan says:

  Pidin tästä. Ehkäpä tyylistä jotenkin tulee mieleen omat alkuaikojen kirjoitukseni. (Jotka ovat toivon mukaan hukkuneet ikuisiksi ajoiksi netin syövereihin) Paljon oli hyvää mutta myöskin kirjoitus- ja ajatusvirheitä. Sujuvuuteen tulee vielä satsata.

  Pidin tuosta tirkistelymäisyydestä ja itse asiassa oli pettymys kun tyyli mielestäni vaihtui Laurin tultua valmiiksi. Ei siis käytetty kovakouraisuus, mutta kerrontatyyli oli sen jälkeen suorempi. Vaikka välillä onkin kiva lukea kolmannen persoonan tarinoita, niin tämän olisi voinut myös kirjoittaa minä muodossa ja sitä kautta korostaa tirkistelijän tuntoja.

  Mielestäni tämä oli vahva ensinovelliksi (?). kirjoittamiseen joutuu vielä panostamaan, mutta tästä on hyvä kehittyä. Siksi lukisin mielelläni lisää Laurin seikkailuja. Mutta ei kiitos kiristämällä suoraan pesälle tyyppistä tarinaa. Kiristysyritys kuvalla on varmasti hyvä juonen lähtökohta, mutta herkullisemmaksi siitä voisi tehdä, jos se ei menisi kerralla loppuun asti vaan vastoinkäymisiä ja yllätyksiä olisi luvassa.

 3. nuorehko nainen says:

  Hauska ja kohtuulisen kiihottavakin tarina. 😀 hyvä juoni ja kuvailut, kaikki kohdallaan. Jatka samaan malliin.

 4. Mävaan says:

  Roolit vaihtuivat (Lahtinen, lehtonen??, ykspuolinen novelli, kahden henkilön tarna oli elovena tyttö ja sit Anniina.Tylsä

 5. Odonte says:

  Annetaan armoa. Hyvä tarina, jatka ihmeessä.
  Mutta.
  Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen. Oikeasti. Se ei ole mitään pilkun viilaamista niin kuin jotkut täällä väittävät. Ensin täytyy hallita oikeinkirjoitus ennen kuin siitä voi poiketa.
  Kun ole kirjoittanut jutun, laita se telakalle joksikin ajaksi, lue uudestaan, muokkaa, näin teksti jalostuu ja paranee.
  Hio kielikuvia, vältä kömpelyyksiä a`la
  ” Laurin selostus lemmikkieläimistä sai huomattavia vaikeuksia, kun mielikuvitus lähti laukkaamaan lihallisen nautintojen pelloille tyttön kävellessä täydellinen peppu keinuen paikalleen.”

 6. HerraKorpi says:

  Kiitoksia tähänastisista kommenteista. Mystiset nimenmuutokset tosiaan johtuvat liian nopeasta oikoluvusta ja pyrin korjaamaan tämän virheen muitten kielioppivirheitten ohella. Toinen novelli on jo tekeillä ja tarkoituksena on luoda kohtuupitkä novellisarja talvi-iltojen ratoksi.

 7. Namu says:

  Erittäin hyvä alku. Jatkoa odotellessa

 8. Suuseksiä! says:

  erittäin hyvä novelli. Omasta mielestä tämänlaiset suihinotto novellit ovat seksinovellin parhaimmistoa ja tämä on suihinottonovellien parhaimmistoa! erittäin hienoa työtä, saa hyvät runkut ;D

 9. Lääke says:

  Jännästi toi Lehtonen muuttu Lahtiseks, joitaki virheit lopus, muuten ok

 10. Daddy in pussy says:

  Karuu et mul on opettajana Lehtonen ja toi anniina, tosin se ei oo blondi, ennemmin tost Anniinast tuli mieleen yks toinen uhkee kaunotar, hyvä tarina

 11. pikku-jorma says:

  Aivan mahtavaa! Vaikka sisälsi runsaasti kuvailua ja kohtuullisen tarinankin, teksti ei venynyt käsittämättömän pitkäksi. Et myöskään mässäillyt kliseisillä kohtuuttomuuksilla, kuten ylisuurilla rinnoilla tai muilla vastaavilla. Myös puutyönopettajan kuvaaminen vekkuliksi kaveriksi toi väriä tarinaan.

  Voisit kuitenkin lukea kirjoituksesi ennen julkaisua; “Paras muutos koulun vaihdossa oli naisväen tuntuva paraneminen”-lause löytyi kahdesti identtisenä, ja Anniinan nimi oli jossakin vaiheessa Aiina.

  Kiitollinen olen, jos kirjoituksiasi saan lukea jatkossakin!

 12. Joku vaa says:

  Välillä opettaja oli Lehtonen ja välillä Lahtinen:D
  Pieniä kirjoitusvirheitä mutta muuten oikein hyvä.

 13. Talonmies says:

  Hauska ja erinomainen! Jatka ihmeessä kirjoittelua, tulee ihan omat opettajat mieleen nuoruusvuosilta.

 14. Mikkis says:

  Hienoa!

  Lisää vaan samaan tyyliin.

Kommentoi

top