search
top

Iida, viettelevä siskopuoli

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (217 votes, average: 3.83 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on pelkkää fiktiota. Aika pitkähän tuosta tuli. Toivon, että saan palautetta tekstistä. Älkää kuitenkaan moralisoiko.

“Saatana, että voi ollakin kuuma..”, Pete tupisi ääneen, maalatessaan kotitalonsa parvekkeen kaidetta. Elettiin heinäkuun viimeisiä päiviä. Tänään Pete oli pitkästä aikaa tullut kotiinsa isänsä avuksi, oman kesälomansa ensimmäisenä viikkona. Helle oli alkanut samalla viikolla, mittarin noustessa pitkästi yli 25 asteen. Petellä olisi kyllä ollut parempaakin tekemistä kuin maalata kaidetta tällaisella ilmalla. Kuten istua terassilla juomassa pitkää huurteista. Katsella samalla vähäpukeisia misuja ja heidän perseitään. Peteä todellakin myös panetti ihan helvetisti ja viime kerrasta oli aikaa jo valovuosia. Ainakin siltä hänestä tuntui.

Samaan aikaan Peten isäukon auto kaartoi pihaan. Pete kääntyi katsomaan. Sitä ajoi Peten isän tuore vaimo. Kyydissä oli myös naisen tytär. Nainen nousi ulos ja alkoi nostaa kauppakasseja takakontista. Pete ei voinut olla katsomatta naisen uhkeita muotoja. Tissit suorastaan tursusivat ulos tiukasta ja avonaisesta topista, naisen kurotellessa peräkontista ostoksia. Tämä 33 vuotias nainen, Maria nimeltään, oli Peteä vain kolme vuotta vanhempi.
Hänen isänsä oli tavannut Marian jollain ulkomaanreissulla vajaa puoli vuotta sitten.

He olivat menneet naimisiin vain kolmen viikon päästä tästä. Tätä päivää ennen Pete ei ollut nähnyt naista kuin häissä ja ohimennen kaupungilla. Kieltämättä aikamoinen saalis jo yli 50 vuotiaalle miehelle. Hikeään pyyhkien Pete tuijotti naisen mehevää persettä, jota peitti ohut kesähame. Tummat stringit paistoivat selvästi hameen alta.

“Iida, alahan tulla jo sieltä!” Maria huusi tyttärelleen, joka oli jäänyt vielä istumaan autoon. “Täällä on ihanan viileää!” Iida huusi takaisin. “Ala tulla nyt, nämä kassit pitää tyhjentää!” Maria älähti takaisin. “Enpä ois paremmin voinut asiaa ilmaista..” Pete kuiskasi parvekkeelta, korjaten palliensa asentoa housuissaan. “Joo joo..!” Iida puuskahti ja käveli äitinsä perään.

Iida oli pienikokoinen tyttö, muutama päivä sitten täyttänyt 13 vuotta. Pitkät tummanruskeat hiukset oli letitetty kauniisti molemmille sivuille päätä. Tytöllä oli erityisen kauniit kasvonpiirteet, kissamaiset silmät ja hieman pisamia poskipäissä. Pyöreyttä kasvoissa ei enää juuri näkynyt, toisin kuin hänen pienessä pepussaan. Iidan kävellessä, pylly keinui sievästi valkoisten legginsien verhoamana.

Pylly, johon Pete oli nyt kiinnittänyt herkeämättömän huomionsa tytön kävellessä talon sivu. Äkkiä tyttö teki jotain odottamatonta. Hän pysähtyi hetkeksi, laittaen selkäänsä kaarelle. Samalla tyttö kiskaisi pikkuhousunsa peppuvaostaan, asetellen ne paremmin. Pete katseli tätä asettelua ylähuuli hioten. Tuntui, että tilanne kesti aivan liian kauan ollakseen tahaton. Sitten tyttö jatkoikin jo matkaansa kohti ulko-ovea.

Yhtäkkiä Pete havahtui ja huomasi järkyttyneenä, että hänen kalunsa oli alkanut seisomaan. “Mitä vittua, sehän on vielä pikkutyttö..!” Pete ajatteli. Silti tämä tyttö ja hänen pyllynsä olivat saaneet aikaan sen, minkä tytön äidin rehevä perse ja isot tissitkään ei olleet. “Se on varmaan tämä helle joka sekoittaa pään..” Pete mietti. Ensimmäistä kertaa Pete oli miltei huolissaan mielenterveydestään. Iidan keinuva pikkuinen pylly ja pikkuhousujen asettelu ei vaan lähtenyt mielestä. Onneksi kaide oli muutamaa siveltimen vetoa vaille maalattu ja hän voisi mennä sisätiloihin viileään.

Pete käveli portaat alas talon keittiöön. Maria ja Iida asettelivat ostoksia jääkaappiin ja Peten isä, Markku nimeltään, oli valmistamassa ruokaa. “Jaa, tuliko kaide maalattua?”, Markku kysyi. “Joo, jospa siitä tuli hyvä”, Pete vastasi. “Niin, mutta.. Ootkos sinä kunnolla vielä tavannutkaan Iidaa ja Mariaa?”. “Ollaanhan me tavattu”, Pete sanoi. Itseasiassa häissäkään Pete ei ollut viipynyt kauaa ja tutustuminen oli jäänyt vähiin tähän mennessä.

“Moikka taas!” Iida kääntyi katsomaan Peteä hymyillen. Kuinka kaunis tämä tyttö olikaan. Pete ei ollut koskaan ajatellut asiaa tarkemmin. Tasainen, valkoinen hammasrivistö ja iloiset silmät. “Mitäs Petelle kuuluu?” Maria kysyi, myös hymyillen. “Ei kai tässä ihmeempiä.. Loma alkoi töistä ja sain sen sijaan tulla töihin tänne”. “Noo.. jospa se nyt ei liian raskasta ois”, Maria vastasi.

Pete huomasi tuijottaneensa Iidaa jo pidempään. Vaikka Iidan vieressä seisoi tytön äiti, jonka tissit uhmasivat painovoimaa, Pete ei saanut tytöstä silmiään irti. Iida näytti tuijottavan myös Peteä. Hän oli seistessään laittanut jalkansa ristiin ja hypisteli lettejään. Samalla Iida hymyili koko ajan ja puri alahuultaan hieman. Hän ikäänkuin mittaili katseellaan Peteä. Tytön tiukka toppi paljasti, ettei hänellä ollut rintsikoita alla ollenkaan. Pienet, mutta selvästi jo kehittyneet rinnat ja niiden nännit näkyivät selvästi topin alta. Pete alkoi tuntea olonsa jo todella vaivaantuneeksi. Ja Iida vain tuijotti. Hymyillen. Ikäänkuin ilkikurisesti. Ainakin Petestä tuntui siltä.

“No Iida, ei oo kohteliasta vaan tuijottaa toista koko ajan”, Maria tokaisi Iidalle. Näköjään asian oli huomannut muutkin kuin Pete. Iida katsoi vihaisesti äitiään ja näytti kieltä. “Nuori neiti, yritähän nyt käyttäytyä, tai jäät ilman ruokaa!”. Iidan hymy hyytyi sekunnin murto-osassa.

Pete sai päähänsä, että vähän piristäisi tyttöä tuon takia, vaikka tiesi että se ei ehkä olisi sopivaa. Iida katsoi vielä takaisin Peteen, nyt jo vähän surumielinen ilme kasvoillaan. Samalla Pete iski silmää tälle pikku kaunottarelle ja hymyili Marian selän takana. Tämä aiheuttikin reaktion, mitä Pete oli melkein toivonut. Iida selvästi pidätteli hymyään ja alkoi kävellä kohti Peteä, äitinsä ohi. Ollessaan Peten kohdalla, Iida iski takaisin silmää ja näytti hänellekin kieltään, mutta jotenkin eri tavalla kuin äidilleen.. Tai ainakin Petestä tuntui siltä..

Viimein ruoka alkoi olla valmista ja koko uusioperhe istui pöydän ääreen. Iida istuutui Peteä vastakkaiselle puolelle. Isäukko ja Maria jutustelivat omiaan, Peten välillä vastaillessa satunnaisiin kysymyksiin. Yhtäkkiä Pete tunsi jalassaan tönäisyn. Iida katseli pöydän toiselta puolen, leuka nojaten kättä vasten. Edelleen sama hieman ilkikurinen hymy kasvoilla. Pete ajatteli, että se oli varmaan vahinko ja haukkasi leivästä palan.

Toinen tönäisy tuli jalkaan, nyt hieman edellistä kovempi. Iida tuijotti Peteä ja melkein tirskahti samalla. “No helvetti.. potkastaan nyt vähä takasi..” Pete ajatteli. Hän kopsautti jalallaan Iidan säärtä. Tyttö sai tästä vaan lisää pontta ja potkaisi jo ihan kunnolla takaisin. Iidan huulet olivat nyt tiukkana viivana, katsellen Peteä melkein tulisesti, mutta silti pieni hymynkare näytti säilyvän.

Pete otti lautasensa ja nousi pöydästä. “Joo, eiköhän se taida riittää.. Kenen tiskivuoro?”. “Mä voin tiskata!”, Iida huudahti ja nousi samalla. “Oho, pikkuneitihän on reippaana”, Maria tokaisi. “Mä en oo mikään pikkuneiti!”, Iida sanoi katsoen vihaisesti äitiään. “No et oo vielä nainenkaan, mutta tiskaa nyt ku kerran halusit”, Maria sanoi. “Voiks Pete auttaa mua..?”, Iida sanoi melkein anoen. “No jos Pete niin haluaa”, Maria vastasi välinpitämättömästi. Petestä tuntui niin kuin hän leikkisi tulella. “No.. voin kai mä huuhdella astiat”.

Tuntui typerältä alkaa tiskaamaan, olihan heillä siihen astianpesukonekin. Mutta jostain syystä tämä ei Peteä silti harmittanut. Maria ja Peten isä olivat siirtyneet jo olohuoneeseen kun he Iidan kanssa korjasivat astiat pöydältä. Pete toi viimeisiä astioita, kun Iida kurotteli tiskialtaan tulppaa astiakaapista. Pikkuinen perse oli hetken aikaa kuin tarjottimella Peten silmille. Peten suu tuntui kuivalta ja kurkkua kuristi. Hänen teki mieli puristella tuota pyöreää pikku pyllyä. “Ei jumalauta.. Nyt asetut äijä!”, Peten sisäinen ääni huusi hänelle. Hän toi viimeiset lautaset tiskialtaaseen.

Iida laski veden altaaseen ja laittoi pesuainetta sekaan. Siitä syntyi paljon vaahtoa. “Mitä töitä sä teet?”, Iida kysyi tiskatessaan. “Rakennusalan hommia”, Pete otti lautasen vastaan ja huuhteli sen. “Mitä sä harrastat?”, Iida jatkoi. “Runkkaan aika usein, joko sä oot alottanu”, Petellä kävi mielessä. “No, kuntosalilla tulee käytyä”. “Varmaan joo.. tuommoset narut sulla”, Iida nauroi ja viskasi hieman vaahtoa altaasta Peten päälle. Se oli tarkoituksenmukaista sarkasmia, koska Petellä oli oikeasti aikamoiset hauikset.

“Noh, rauhotupa”, Pete puuskahti ja tökkäsi tyttöä hetken mielijohteesta sormella kylkeen. “Auts, ei saa tökkiä”, Iida sanoi hiljaa, tirskuen samalla. “Kuka se potkasi mua melkein täysiä äsken pöydässä”, Pete kuiskasi, ettei vanhemmat kuulisi olohuoneesta. “Ai täysiä?? Sä et seisois siinä jos oisin potkassu täysiä”, Iida näytti taas Petelle kieltä, tällä kertaa liikuttaen sitä samalla ylös ja alas.. Peten hengitys alkoi jo kiihtyä. “Varo vaan, etten purase poikki tuota kieltä”, hän sanoi hiljaa..

Peten sydän pamppaili rajusti tällä hetkellä. Hän huuhteli tiskejä ja yritti olla kiihottumatta. Tuo ihana tyttö flrittaili suorastaan törkeästi. Miten hän, kolmikymppinen äijä, saattoi olla aivan pähkinöinä tuollaisen tyttösen seurassa? Ja minkä vuoksi Iida edes halusi kiusata hänen ikäistään miestä.. Mutta se mitä seuraavaksi tapahtui, ei auttanut vähääkään siihen, että Petellä alkoi jo toden teolla seistä. “Joo joo, tollanen nössö uskaltas mitään purasta..” Iida kuiskutti kujeillen..

Sitten tyttö vilkaisi nopeasti taakseen, varmistaakseen että hänen äitinsä ja Markku katsoivat telkkaria. Sen jälkeen Iida alkoi hitaasti nostaa toppiaan, paljastaen litteän masunsa Peten katseille.. Mutta tämä oli vasta alkusoittoa. Toisella kädellään hän alkoi laskea myös legginsejään, sekä pikkuhousujaan alaspäin. Iida katseli Peteä silmiin, hymyillen, suu hieman avoinna. Kieli oli nostettu ylähuulta vasten, kutitellen sitä edestakaisin.. Yhä alemmas Iida laski housujaan, kunnes hieman pullea ja täysin karvaton häpykumpu oli Peten silmien edessä.. “Tiiäksä Pete, mitä mä teen aina iltasin peiton alla..”, Iida sanoi käheästi, laskien katseensa alaspäin ja alkaen sivellä peukalollaan sileää kumpua..

Pete oli tuijottanut hypnotisoituneena tätä julkeaa esitystä kesken tiskauksen. Hän melkein huohotti. Koko aikana hän ei pystynyt puhumaan yhtään mitään. Hän ei tiennyt yhtään mitä tässä tilanteessa pitäisi tehdä tai sanoa. Toisaalta Peten teki ihan vitusti mieli kiskaista kivenkovana seisova kullinsa esille.. Vain muutama veto riittäisi ja hän lennättäisi sakeat lastit spermaa tuon pikku viettelijättären masulle ja häpykummulle..

Yhtäkkiä Maria yskäisi olohuoneessa. Pete havahtui rajusti mielikuvistaan ja valahti valkoiseksi. Hätääntyneenä hän käänsi päänsä katsomaan. Iida oli myös säikähtänyt ja nostanut housunsa takaisin ylös. Onneksi kumpikaan vanhemmista ei katsonut keittiöön päin. Pete laittoi viimeksi huuhtelemansa lautasen nopeasti kaappiin ja sanaakaan sanomatta lähti yläkertaan. Iida katseli hämmentyneenä Peten perään..

Loppuilta sujui rauhallisissa merkeissä. Pete vältteli alakertaa ja kävi vain vessassa, ennenkuin laittoi nukkumaan. Tai yrittämään nukkumista. Peten mielessä pyöri ristiriitaisia ajatuksia maatessaan vierashuoneen sängyllä. Ehkä Iida oli vain leikkinyt hänen kustannuksellaan. Halusi nähdä, miten aikamies reagoi tuollaiseen kiusoitteluun. Miten ihmeessä tuon ikäinen tyttö edes osasi tuolla tavalla kiusata? Iida oli varmasti myös huomannut, että Petellä seisoi ankarasti. Kevyet kesäshortsit eivät pystyneet peittämään sitä. Nytkin hänellä seisoi.

Pete mietti mitä Iida oli sanonut hänelle. Mietti tytön kiihottavaa ilmettä, samalla kun tämä melkein paljasti pienen pimpsansa hänelle. Peten kulli venytti hänen boksereitaan äärimmilleen tällä hetkellä. Hänen oli pakko runkata. Pakko helpottaa oloaan.

Pete laski housut alemmas ja päästi suonikkaan kullinsa vapaaksi. Se tykytti, suorastaan vaati huomiota. Terska oli paisunut kiiltäväksi palloksi. Se oli paksu kyrpä. Pete otti varresta kiinni ja vetäisi nahkaa muutaman kerran. Mietti samalla Iidaa ja sitä, miten tämä pyllistäisi paljaan perseensä hänelle. Kikattaisi ja näyttäisi kieltä. Pyörittelisi pientä pyllyään. Sormeilisi litimärkää neitsytpimppaansa ja nuolisi sormensa puhtaaksi samalla katsellen Peteä silmiin.

“Aaahh saatannaahhh..!” Pete kähisi runkatessaan. Himo oli valtava, eikä Pete kestänyt enää kuin pari vetoa. Hän ruiskautteli pitkillä kaarilla lastit mahansa päälle. Hirvittävä häpeän tunne valtasi hänet hetkeksi tämän jälkeen. Hän ei voisi varmaan enää koskaan katsoa Iidaa silmiin. Hän melkein vihasi itseään ja sitä, että himoitsi tätä nuorta tyttöä. Pete mietti, minkälainen friikki hän oikein oli.. Sairas paska. Voipuneena hän kuitenkin nukahti lopulta.

Seuraavana aamuna Pete lähti rakentamaan uutta aitaa tontin ympärille. Hän nousi aikaisin, ennen kuin muut olivat edes heränneet. Illalla hän tietoisesti vältti Iidaa ja tämän kysyviä katseita. Itseasiassa kului melkein viikko tällä samalla tavalla. Pete ei edes puhunut Iidalle mitään koko aikana. Kunnes koitti lauantai. Oli jälleen hyvin lämmin päivä, nyt elettiin jo elokuun ensimmäistä viikkoa. Aita oli valmistunut jo hyvän matkaa puoliväliä.

“Pete, me lähetään Marian kanssa käymään asioilla kaupungilla”, Markku huusi pihalla Petelle. “Iida on siellä takapihalla, syökää sitte ku siltä tuntuu”. “Okei”, Pete huusi takaisin. Auto kaasutti pihalta poispäin. Pete päätti tältä päivää jo lopettaa aidan tekemisen, oli kuitenkin lauantai. Hän riisui haalarin, se olikin sietämättömän kuuma tuolla ilmalla ja vaihtoi shortsit tilalle. Pete mietti hetken, huutaisiko hän vain Iidalle, että haluaako hän syödä. Mutta lähti silti kävelemään takapihaa kohti.

Pete katseli rakentamaansa aitaa, kääntyen talon nurkalta takapihan nurmikolle. Hän käänsi katseensa eteenpäin ja pysähtyi sille sijoilleen. Vain muutaman metrin päässä Petestä, Iida makoili nurmikolla viltin päällä masullaan. Hän luki jotain lehteä samalla. Tilanteessa ei ollut muuten mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta tytöllä ei ollut päällään kuin minimaaliset kaksiosaiset bikinit. Ja tämä näky aiheutti sen, niin kuin joku olisi kaatanut bensaa liekkeihin Peten mielessä. Hän huokaisi syvään henkeä.

Bikinien alaosa näytti selvästi jääneen jo pieneksi tälle tytölle. Kimmoisat ja pyöreät pyllynposket olivat täysin paljaana. Alaosa paljasti melkein yhtä paljon asioita kuin narustringit. Iida piteli jalkoja koukussa ja heilutteli niitä ilmassa. Tytöllä oli hiukset tällä kertaa poninhännällä. Selkä kaarella Iida levitti jalkojaan hieman leveämmälle. Peten hengitys kävi entistä raskaammaksi, vaikka hän ei tästä kohdasta nähnytkään kuinka paljon bikinihousut peittivät tytön jalkoväliä..

Pete rykäisi kuuluvasti. “Moiii!!”, Iida huudahti, kääntyen yllättyneenä katsomaan Peteä. Tyttö hymyili hieman hämmentyneenä. “Siellä ois kuulemma ruokaa, jos maistuu”. “Ai jaa.. ei mulla välttis vielä oo nälkä”, Iida vastasi hymyillen jo aurinkoisemmin. “Porukat lähti käymään kaupungilla, tulee jonku ajan päästä”. Pete yritti kaikin voimin välttää tuijottamasta Iidaa. “Juu.. Joko se aita on pystyssä?”, Iida potkutteli jaloilla reisiään vasten. Pete ei ollut onnistunut välttämään tuijotustaan. Raskaasti hengittäen hän nuoli katseellaan tytön vartalon kaaria ja tietenkin pikku pyllyä.

“Kuulitko sä??”, Iida naurahti. Pete hätkähti silminnähden. “Juu, joo.. Niin siis se aisa, onhan se melkein pystys.. Siis aita!”. Pete huusi kirosanoja mielessään. Iida alkoi nauramaan heleästi tälle pienelle kömmähdykselle. Tyttö tirskui ja nojasi kyynärpäihinsä, samalla hän näytti tuijottavan Peten housujen etumusta.

Täysin yllättäen, Peten kauhuksi, hän huomasi aisansa todella olevan viittä vaille täysin pystyssä. Valtava pullistuma shortsien lahkeessa ei jättänyt epäilyille sijaa. Iida kikatteli edelleen ja tuijotti Peten entisestään kasvavaa erektiota. Ikäänkuin se ei olisi riittänyt, tyttö käänsi pikkuista persettään enemmän Peten näkyville. Iida taivutti selkänsä kaarelle ja nosti pyöreän pyllynsä hieman pystyyn.. “Tykkääkse tästä?”, Iida sanoi tirskunnan lomasta.. Samalla hän katseli suurta kohoumaa Peten housuissa..

Peten naama oli paloauton punainen. Hän tuijotti Iidaa ja pystyssä olevaa pikkupersettä. Kulli seisoi niin, että siihen teki jo vähän kipeää. “Mä.. En.. Vittu!”, Pete kääntyi ja lähti melkein juosten paikalta, suoraan taloon sisälle ja yläkertaan. Huoneeseensa päästyään hän laski housunsa kinttuihin, päästäen kivikovan kyrpänsä vapaaksi puristuksista.

Pete istui huohottaen tuolille ja sulki silmänsä. “En runkkaa.. En varmana runkkaa!”, Pete tupisi hiljaa itsekseen. Häpeän tunne viime laukeamisen jälkeen oli ollut valtava. Tästä huolimatta suonikas kulli nytkähteli ja pissareiästä valui iso kiimatippa alaspäin. Silmät kiinni tuolilla istuessaan, Pete ei ollut kuitenkaan huomannut, että huoneen ovi oli jäänyt hieman raolleen. Ja että ovenraosta tirkisteli utelias silmäpari..

“Et taida antaa vaihtoehtoja..”, Pete sanoi hiljaa ja katsoi kovana seisovaa kulliaan. Hän nousi seisomaan ja päätti hoitaa homman äkkiä pois alta. Pete alkoi vatkaamaan aisaansa reiluilla vedoilla edestakaisin, nojaten samalla kirjoituspöytää vasten. Jos hän olisi sattunut vilkaisemaan oven suuntaan, ovenraosta olisi näkynyt kaksi kaunista silmää tuijottamassa tätä toimitusta.. “Voi vittuuhh.. Iidaahh..” Pete ähisi kiimansa kourissa. Karjahtaen hän laukesi jo reilun minuutin runkkauksen jälkeen. Spermaa lensi paineella, pitkinä ruiskauksina lattialle. Samaan aikaan oven takana tirkistelevä Iida ei pystynyt pidättämään hiljaista, pitkää huokausta..

Sen jälkeen soratieltä kuului lähestyvän auton ääni. “Voi perkele, nytkö ne jo tulee takasi”, Pete parahti. Hän kiskaisi housut takaisin jalkaan ja siivosi talouspaperilla äsken syntyneen sotkun lattialta. Pete ei kuullut, kuinka Iida sipsutti huoneen oven takaa mahdollisimman hiljaa takaisin alakertaan.. Pete kirosi mielensä heikoutta. Hän vannoi, että tämä oli viimeinen kerta, kun hän masturboi ajatellen samalla pikku Iidaa..

Muutama päivä kului jälleen samoissa merkeissä, Pete vältteli Iidaa ja hänen katseitaan. Keskiviikkona Iidalla alkoi koulu, hän aloitti seitsemännen luokan. Kello alkoi kohta olemaan jo neljä iltapäivällä, mutta tyttöä ei vielä näkynyt. Koulu oli kuitenkin loppunut siltä päivältä jo puolenpäivän aikaan. “Mihin se tyttö on oikein jäänyt!”, Maria hätäili. Hän oli yrittänyt soittaa Iidan kännykään jo monta kertaa, mutta vastausta ei kuulunut. Lopulta tyttö oli vastannut. Iida oli jäänyt kaverilleen kyläilemään koulun jälkeen. Vihaisena Maria lähti hakemaan tyttöään kotiin.

Pete nakutteli aitaa pihalla, kun Maria ajoi takaisin pihaan. Huuto kuului jo ennen kuin auto oli ehtinyt sammua. “Mä en oo enää mikään pikkukakara!!”, Iida huusi äidilleen. “Sä tuut kotiin tasan sillon, ku koulu loppuu, onko selvä!”, Maria miltei raivosi. “Vitun ämmä, sä et voi määräillä mua kaikessa!!”, Iida kihisi kiukusta. “Nyt pikkuneiti.. Saat kotiarestia kaksi viikkoa!”. “Haista paska!!”, Iida jo melkein itki. “Mun piti jäädä Sannalle yökylään viikonloppuna!!”. “Se jää nyt haaveeksi, huoneesees siitä ja joutuin!!”, Maria jylisi.

Iida juoksi talon sisälle nyyhkyttäen. Petellä kävi tyttöä sääliksi. Hieman illemmalla Pete oli syömässä keittiössä, kun Maria huusi Iidaa syömään. Tyttö tulikin miltei heti huoneestaan, mutta paineli käsilaukku kädessään samantien ulos. “Minne sitä ollaan matkalla??” Maria tiuskaisi. “Ulos, kävelylle!!”. “Jos sua ei puolen tunnin päästä näy, soitan poliisit etsimään sua!!”, Maria uhkasi. “Siinäpä soitat!!”, Iida paiskasi ulko-oven kiinni.

Vartin päästä Maria käveli Peten luokse huolestunut ilme kasvoillaan. “Voisitko sä lähtä katsomaan, minne se tyttö oikein lähti? Se näytti kävelevän sitä pihasaunan ohi menevää polkua pitkin”. “No jospa se sieltä kohta tulis takasi”, Pete vastasi. “Siellä voi olla käärmeitä ja ties mitä.. Menisit nyt, ei se mun matkaan lähe”, Maria anoi. “No jos mä käyn katsoon sitte..”, Pete sanoi nousten sohvalta.

Pete lähti kävelemään kapeaa ruohikkoista polkua pitkin kohti pihasaunaa. Polun molemmilla puolin oli kiviä, joiden koloissa kyykäärmeet saattoivat helposti lymyillä. Päästyään melkein saunan nurkalle asti, Pete pysähtyi hetkeksi miettimään. “Ei se kaukana voi olla..”. Pete ajatteli. Hän oli jo alkamassa huutaa Iidan nimeä, kun pihasaunan sisältä kuului voihkaisu.. Pete säikähti. Oliko tyttöä sittenkin puraissut käärme? “Ooohhh…”, saunasta kuului uudelleen. Tämä ei todellakaan kuulostanut enää kivun voihkaisulta..

Peten sydämen syke alkoi kiihtyä ja hän liikkui varovasti lähemmäksi pihasaunaa. Saunassa oli yksi ikkuna verrattain ylhäällä, mutta sen alapuolella sattui olemaan sopivasti puinen penkki. Kädet vapisten Pete nousi penkin päälle mahdollisimman hiljaa. Seinästä tukea ottaen, hän kurkisti ikkunan alareunasta sisälle saunaan. Siellä oleva näky sai Peten miltei haukkomaan henkeään..

Iida istui pylly paljaana saunan ylimmällä lauteella puolittain istuvassa asennossa, haarat levällään. Kantapäät oli nostettu lauteen reunalle niin, että peppu oli hieman reunalta yli. Oikeassa kädessä Iidalla oli hiusharja, jota hän piteli harjaosasta kiinni. Harjan varrella tyttö siveli pientä karvatonta pimppaansa hitaasti ja nautiskellen, silmät suljettuina.. Varsi liukui ylös ja alas selvästi litimärän pillun päällä, välillä pyöritellen varren kärkeä pienen klitoriksen ympärillä.. Iidan suu oli avoinna ja sieltä purkautui kiimaisia huokauksia.

Jos jossain olisi pidetty erektion saamisen mm-kilpailut, Pete olisi tällä hetkellä ollut nopeudessa varmasti mitalisijoilla. Pete tärisi kiihkosta. Jos Iida olisi aukaissut silmänsä ja vähänkään nostanut katsettaan kohti ikkunaa, Pete olisi jäänyt kiinni. Mutta esitys ei ollut vielä lopuillaan. Iida korjasi hieman asentoaan, nousten enemmän istuvaan asentoon. Pete ei voinut uskoa silmiään, mitä Iida alkoi seuraavaksi tekemään..

Iida levitti jalkojaan hieman leveämmälle ja alkoi vasemmalla kädellään hieroa hellästi pikkuista pimppiään. Oikeassa kädessä oleva hiusharja sai sen sijaan tutustua uuteen osoitteeseen. Iida nimittäin alkoi tökkiä harjan suipolla kärjellä pientä pyllynreikäänsä.. “Ei voi olla totta..”, Pete ajatteli ja tuijotti silmiään räpäyttämättä. Paksu kulli oli housuissa kovempana kuin koskaan.
Harjanvarsi työntyi jokaisella pökkäisyllä entistä syvemmälle Iidan piukkaan peppuun. Pete kuuli hiljaisia maiskahtelevia ääniä joka kerta, kun varren pää lupsahti ulos sievästä ryppyreiästä..

Viimein varsi oli melkein puoliksi Iidan supistelevassa peräsuolessa. Samalla tyttö alkoi vimmatusti hieroa litisevää pilluaan. “Aaahh.. Oihhh.. Peteeeehh..”, Iida voihki ja työnteli harjanvartta entistä syvemmälle persereikäänsä. Peten sydän hakkasi lujaa kuullessaan Iidan voihkivan hänen nimeään.Varsinkin nyt, kun tyttö tyydytti itseään näin riettaasti. Hetken päästä Iida alkoi vapista ja hänen selkänsä taipui kaarelle, sormien lipsuessa pimpillä ja harjanvarren ollessa jo kokonaan pyllyssä.. “AAAHH.. Uuuuhh… Pete, ssse on iissoooohhh..!!”, Iida huusi ja laukesi rajulla tavalla, Peten katsellessa tätä kiihkeänä ikkunasta..

Pete tunsi kihelmöintiä kyrvänsä nokassa, mikä enteili tulevaa orgasmia. Hän ei ollut koskenutkaan siihen, mutta silti Pete tiesi, ettei voinut kohta enää pidättää. Saunassa Iida huohotti ja vetäisi hitaasti harjanvarren pyllyreiästään ulos. Varsi kiilteli limaisena. Pete tuijotti miten Iida nosti varren nenänsä alle, nuuhkien sitä.. Seuraavaksi kun tyttö työnsi tämän äsken perseessään käyneen varren suuhunsa, Pete laukesi housuihinsa kouristellen..

Pete laskeutui hitaasti penkiltä alas, varoen päästämästä minkäänlaisia ääniä. Hän kiitti tuuriaan siitä, että oli laittanut tummat farkut jalkaansa ennen lähtöä. Märkä läikkä housuissa ei ehkä näkynyt nyt niin selvästi. Pete hiipi hitaasti polkua pitkin taloa kohti ja jäi odottamaan vähän matkan päähän. Hetken päästä kuului, kun saunan ovi narahti auki. Pete lähti kävelemään kohti saunaa ja yskäisi kuuluvasti. “Iida!!”, Pete huudahti. Tyttö tuli pelästyneen näköisenä saunan nurkan takaa.

“Äitis lähetti hakemaan sua takasi, ku sua ei kuulunu..”, Pete selitti. “Ai, eikö se soittanukaan poliiseja?”, Iida kysyi sarkastisesti. “No ei se nyt semmosta..”, Pete sanoi hiljaa. “Mennäänpä nyt, ku alkaa jo hämärtää kohta”. Pete ei puhunut lyhyen matkan aikana enää mitään. Iida käveli vierellä kädet puuskassa yhtä hiljaisena. Taloon päästyään Maria juoksi eteiseen vastaan. “Löytyhän se sieltä!”. “Mitä sä siitä välität??”, Iida kivahti. Tyttö painui saman tien huoneeseensa ja löi oven kiinni. “Mä voisin käydä suihkussa..”, Pete mutisi.

Riisuessaan boksereitaan, Pete huomasi niiden sotkeutuneen täysin spermaan. “Voi helvetti..”. Pete nakkasi ne pyykkikoriin. Suihkun jälkeen Pete söi ja laittoi aikaisin nukkumaan. Sängyssä hän ei voinut miettiä mitään muuta kuin Iidaa ja tämän kiimaista masturbointia saunassa. Sitä kuinka tyttö oli voihkinut Peten nimeä, harjanvarsi syvällä pyllyssä. Näiden asioiden siivittämänä Pete alkoi runkkaamaan vielä kerran, tyydyttäen itsensä uneen.

Pari päivää kului taas tutuissa merkeissä, sillä erotuksella, että Peten ei juuri tarvinnut vältellä Iidan seuraa. Tyttö nimittäin ei koulun jälkeen juuri viihtynyt muualla kuin omassa huoneessaan. Peten mielessä ei pyörinyt mitään muuta kuin pihasaunan tapahtumat. Viimein hän oli alkanut taipua himojensa valtaan. Peten oli pakko tehdä asialle jotain, muuten hän tulisi hulluksi. Mutta Pete ei tiennyt mitä hänen pitäisi tehdä. Ei hän vaan voinut alkaa ehdotella Iidalle seksiä. Ei missään tapauksessa. Mutta sitten koitti perjantai, joka muutti Peten elämän lopullisesti.

Se oli muuten aivan tavallinen päivä. Peten pystyttämä aita tulisi valmiiksi sen päivän aikana. Pete maalasi viimeisen laudan aidasta ja alkoi korjailla välineitään pois. Hän näki kun Iida käveli koulureppu selässään taloon sisälle. “Tänään vois ottaa kyllä muutaman lonkeron”, Pete mietti. Hän lainasi isänsä autoa ja haki alkosta sikspäkin karpalolonkeroa, ei kovin miehistä, mutta ihan hyvää juomaa. Hän oli keittiössä laittamassa juomiaan jääkaappiin, kun Markulla oli asiaa hänelle.

“Me aateltiin Marian kanssa lähteä tänä iltana vähän viihteelle.. Haittaako sua jos katot, ettei Iida lähe minnekään kavereilleen?”. “Voin mä sen verran perään katsoa”, Pete vastasi. Ja tiesi että katselisi Iidan perää vähän enemmänkin, jos silmä välttäisi. “Hyvä, me lähetään tuossa seitsemän jälkeen, ei mene yli kahdentoista”. “Ok”, Pete sanoi. Vartin yli seitsemän taksi kaartoi pihaan ja Maria huusi Iidalle tämän huoneeseen. “Oot sitte kiltisti täällä!”. Hetken päästä kuului vastaus, “Joo joo!!”. Vanhemmat astuivat taksiin, Pete katseli loittonevia perävaloja ikkunasta. Hän supsautti ensimmäisen lonkeron auki.

Pete tyhjensi pitkällä kaariryypyllä lonkeronsa loppuun. Hän mietti kuumeisesti, kehtaisiko mennä Iidan luo juttelemaan. Pitkän harkinnan jälkeen Pete haki toisen lonkeron kaapista ja käveli Iidan huoneen oven taakse. Huoneesta kuului jotain paskaa teinipoppia. “Onkohan tuo sitä Justin Piiperiä”, Pete ajatteli. Hän rohkaisi mielensä ja koputti oveen. Mitään ei tapahtunut hetkeen. Pete koputti uudelleen. “Mitä??!!”, Iida sanoi kovaan ääneen. “Minä täällä.. Siis Pete. Oisitko sä halunnu jutella tai jotain?”, Pete vastasi hieman epävarman kuuloisesti. Taas kului hetki. Sitten ovi avautui.

“Ai sinä.. Joko ne yhet lähti?”, “Joo, onhan siitä varmaan yli puoli tuntia”, Pete sanoi. Sängyllä lojui koulukirjoja avattuna. “Tuliko paljo läksyjä viikonlopuksi?”. “Juu.. Emmä halua alkaa niitä sunnuntaina tekemään”, Iidalla oli hiukset saparoilla ja hän hypisteli niitä samalla kun katseli seiniä. “Voinko mä auttaa niissä jotenki?”, Pete kysyi. “Jaa.. No voit kai sä kysellä jotain tuosta historiasta”. Iida hyppäsi sängylle kirjojen ääreen masulleen makaamaan. Hänellä oli ne samat legginsit yllä, mitkä silloin tiskivuoron aikaan.. Pete huokaisi ja astui huoneeseen.

Seuraava tunti kului kuin siivillä, ainakin Peten mielestä. Hän kyseli tuolilla istuen Iidalta tylsiä kysymyksiä Suomen historiasta. “Milloin autonomian aika..”, Pete aloitti, kun Iida keskeytti hänet. “Saanko mä maistaa tuota lonkeroa?”. Iida oli taas samassa asennossa kuin noin viikko sitten nurmikolla. Nojaten kyynärpäihinsä hän potkutteli reisiään jaloilla.

Pete huomasi, ettei ollut muistanut itse juoda purkista koko aikana. “Ei kai sun ikäsen vielä tuommosia pitäis maistaa”, Pete vastasi. Ei kyllä varmaan sitä tukkaharjan varttakaan silloin saunassa.. “Höh, sääki pidät mua vaan pikkukakarana!”, Iida harmistui. Hän pyöritteli lettejään sormiensa välissä. “No maista sitte vähäsen..”, Pete heltyi.

Innokaasti Iida noukki lonkeron pöydältä ja otti pienet ryypyt. “Ihan hyvää”, Iida tokaisi käyttäen kieltään ulkona. “Jaa jaa.. Annahan nyt tänne se”, Pete kurotti kädellään kohti tölkkiä. Iida kiskaisi kuitenki purkin kauemmaksi. “Mä haluan juoda oman, sulla on kuitenki näitä lisää!”. “Kuules nyt, jos sun äitis sais tietää ees tästä, niin mut häädettäis täältä”. Pete yritti olla toruva. “Jos mun äiti sais tietää, että sä tuijotat mun persettä koko ajan, niin mitä siitä seurais?”, Iida katsoi vahingoniloisena takaisin. Peten naama helotti kirkkaanpunaisena. “No jos nyt sitte yhen hakisin sulle..”. Iida hymyili tuttua ilkikurista hymyään antaessaan tölkin takaisin Petelle.

Pete käveli jääkaapille sydän pamppaillen. Hän toivoi mielessään, että tyttö pitäisi suunsa kiinni. Maria leikkaisi häneltä varmasti pallit irti, vaikka mitään konkreettista ei ollutkaan tapahtunut. Pete otti lonkeron kaapista ja palasi takaisin Iidan huoneeseen. “Aukase se”, Iida sanoi. Pete aukaisi purkin ja ojensi sen Iidalle. Tyttö otti nyt hieman pitemmät ryypyt kuin ensimmäisellä kerralla. “Kysy vielä sitä historiaa”, Iida pyysi. Pete otti kirjan ja kyseli vielä noin 10 minuuttia historian suurhetkistä. “Hei, älä juo noin äkkiä sitä”, Pete huomasi yhtäkkiä Iidan kaatavan jo viimeiset suulliset lonkerosta..

“Mitä se sua liikuttaa, kuinka nopeesti mä juon??”, Iida katsoi uhmakkaasti. “Sun kokosella nyt voi nousta päähän se aika äkkiä ja sitte voi tulla huono oloki..”, Pete valisti. “Paskat! Tunnu vielä missään”, Iida ylpeili. Selvästi lonkku alkoi kuitenkin jo vähän tehdä tehtäväänsä. Iida oli hetken hiljaa ja pyöritteli saparoitaan. “Äiti osaa olla ihan helvetin vittumainen välillä”, Iida tupisi. “No älä nyt, eihän se ku välittää vaan susta”, Pete sanoi. “Varmaan niin joo”, Iida sanoi sarkastisesti. “Sä ainaki vihaat mua!!”, Iida huudahti yllättäen ja painoi päänsä tyynyyn.

Pete hämmästyi suuresti tätä kommenttia. Hän siirtyi istumaan sängylle Iidan viereen. “Mistä sä tuommosia päättelet? Hassuhan sä oot, en tietenkään mä vihaa sua”. Iida nosti päätään tyynyltä ja katsoi itkuisin silmin. “Ai jaa?? Sä et oo puhunu mulle kahen viikon aikana ku muutaman kerran ja aina lähet pois ku mä tuun paikalle!”. Peten ilme muuttui vaikeaksi. Hän ojensi kättään ja alkoi silittää Iidan hiuksia hellästi.

“Ei se siitä johdu että vihaisin sua. En mä vois ikinä vihata sua”. “Mistä sitte??”, Iida nyyhkytti hieman. “Sitä on vähä hankala selittää..”, Pete jatkoi silittämistä. Iida nousi polvilleen sängyllä ja laittoi kädessään olevan tyhjän tölkin pöydälle. “No yritä ees..”, Iida katseli anovasti. “No tuota.. hmm..”, Pete aloitti. “Mä vaihdan levyä soittimeen”, Iida sanoi. Tyttö alkoi plärätä cd-levykansiotaan, joka oli pöydällä. Asennossa joka aiheutti Petelle taas erektio-ongelman. Iida nojasi sängyn vierellä olevaan pöytään kyynärpäillään. Selkä oli notkolla ja pylly pystyssä, miltei suoraan Peten naaman edessä.

Pete hengitti raskaasti. “Katos Iida ku.. Joskus miehellä voi olla hankalaa ku..”, Peten teki mieli ihan helvetisti koskea tuohon pyöreään, ihanaan pyllyyn. “Mikä on hankalaa?”, Iida pläräsi levyjä edelleen. “Jos on.. Oikein nätti tyttö ja.. Jos mies tykkää tästä tytöstä..”, Peten oli pakko alkaa sormellaan vähän hivelemään Iidaa säärestä.. “Tykkää kenestä?” Tyttö käänsi pyllynsä enemmän näytille. Pete oli alkanut hyväillä Iidan säärtä koko kämmenellään. “No sinusta.. Ja sitte.. Ei tämän ikäiset miehet saa tykätä..”. Tyttö oli saanut uuden levyn soittimeen ja keinutti pyllyään musiikin tahdissa sivuttain.

Iida käänsi päänsä Peteä kohti niin, että letit heilahtivat. Tyttö hymyili jälleen aurinkoisesti. Peten käsi oli jo siirtynyt Iidan reidelle, hyväillen sitä pitkin vedoin. “Tykkääksä musta oikeesti?”, Iida hymyili ja tuijotti nyt Peten housujen etumukseen. Pete katsahti alaspäin. Tälläkään kertaa asia ei olisi jäänyt arvailujen varaan. Peten verkkareissa pullotti aikamoinen teltta. “Tykkään niin paljo, että se sattuu”, Pete vastasi hiljaa..

Peten käsi oli noussut jo vaarallisen ylös, melkein osuen pienen pimpin reunoille.. Pete oli alkanut puristella hieman tytön reittä, hengittäen samalla raskaasti. Iida hymähteli ja alkoi pyöritellä lantiotaan hitaasti laajalla kaarella.. “Se seisoo..”, Iida sanoi tuijottaen Peten housuja. “Se on ihan kova..”, tyttö jatkoi. Peten kurkkua kuivasi ja pumppu hakkasi varmaan kahtasataa. “Niin on..”, Pete vastasi käheästi. Iidan pylly pyöri jo vähän lujempaa. Pete puristeli entistä kovemmin tytön reittä..

“Mä näin sillon lauantaina ku sä.. Runkkasit..”, Iida huokaili silmät puoliavoinna. “Niinkö..?”, Pete vastasi. Hän ei uskaltanut kertoa, että oli itsekin nähnyt jotain pihasaunan ikkunasta. “Se oli ihan kamalan iso.. Ja paksu..”, tyttö jatkoi lantion keinuessa. Peten peukalo hipaisi puolivahingossa Iidan häpykumpua..

Tyttö voihkaisi ja pyöräytti persettään kerran oikein kunnolla. “Haluaisitko sä nähdä sen uudelleen..?”. Pete ei uskonut sanoneensa tuota lausetta ääneen. “Joo..! Näytä mulle.. Pliiis..”, Iida nuoleskeli huuliaan ja pyöritteli persettään Petelle.. Pete otti vapisevin käsin kiinni verkkareitten yläosasta ja laski hitaasti ne lattialle. Enää oli jäljellä bokserit, jotka peittivät jykevän kullin Iidan kiimaisilta katseilta..

Hitaasti Pete alkoi laskea boksereita alaspäin, paljastaen sentti sentiltä suonikasta vartta tytölle. Iida tuijotti herkeämättä, huokaillen raskaasti. Lopulta bokserit siirtyivät pois ison terskannupin päältä, kyrvän ponnahtaessa esille täydessä mitassaan. “Ooh..!”, Iida oli alkanut lykkimään pyllyään eteen ja taakse. “Miten se voi olla noin iso..?”, Iida ihmetteli kiimoissaan.. Peten hengitys kävi raskaammaksi. “Haluaisko se nähdä..thih.. Paljasta.. persettä.. Ja mun.. pienen pimpin..?”, Iida tirskui ja lipoi huuliaan.. Ja koko ajan katsellen paksua mulkkua. “Aivan varmasti haluaa..!”, Pete ähkäisi, kyrvän nytkähdellessä tasaiseen tahtiin..

Iida tirskui ja kikatti, nousten polvilleen. Tyttö työnsi peukalonsa legginsien uumanauhan alle ja alkoi tuskallisen hitaasti laskea housujaan alaspäin.. Pikkuhiljaa paljaat pyllynposket avautuivat Peten ahnaille silmille. Kohta housut olivat jo polvissa asti, Iidan nostaessa kätensä molemmille leteilleen. “Pyllistä nyt.. Lisää..”, Pete kärisi. Tyttö hiplasi lettejään, silmäillen paksua kyrpää. “Se ei voi millään mahtua..”, Iida sanoi jo vähän pelokkaana. Pete nosti katseensa tytön silmiin ja silitteli takareittä. “Älä huoli, en mä sitä yritä työntää mihinkään..”. Iidan ilme kirkastui ja hän laski ylävartalonsa hitaasti pöydän päälle..

Iida nojasi kyynärpäillään pöytään ja piteli leteistään kiinni. Tyttö taivutti selän notkolle ja näytti Petelle suloisen, paljaan pyllynsä. Pete päästi pitkän ja raskaan huokauksen. Tytön pienet, mutta pulleat pimpinhuulet olivat sotkeentuneet kirkkaasta pilluliisteestä.. Ne kimalsivat kutsuvasti huoneen valossa. Ylempänä oli kuitenkin se, mitä Pete himoitsi tällä hetkellä vielä enemmän.. Pyöreä, hieman ryppyinen ja pinkki pyllynreikä.. Kimmoisat, sileät pyllynposket kehystivät tätä näkyä, kruunaten koko ihanuuden. Tyttö katseli Peteä nyt melko arasti, tuijottaen välillä silmiin ja välillä sykkivää kullia.

“Sulla on ihana pylly.. Kauneinta mitä oon koskaan nähny..”, Peteltä ei meinannut lähteä ääntä. Iidalta pääsi pieniä naurunpyrskähdyksiä ja hän alkoi pyörittää pyllyään uudelleen.. Pete halusi runkata rajusti ja päästää lastit tuon perseen päälle. Haistella tuota kosteaa pillua ja varsinkin persereikää.. Nuoleskella molempia pikku aukkoja. “Tuu lähemmäksi.. Istu tähän viereen..”, Pete houkutteli. Iida mietti hetken, riisui sitten housunsa kokonaan pois ja istuutui polvilleen Peten viereen.

Iida tuijotti ihmeissään Peten kullia. Yhtäkkiä tyttö ojensi kätensä ja tökkäsi hellästi etusormellaan isoa terskaa. Petestä tuntui kuin olisi saanut pienen sähköiskun. Kyrpä jäi hetkeksi heilahtelemaan sivusuunnassa edestakaisin. Iida vain kikatteli ja pyöritteli lettejään.. “Se on kauheen pitkä.. Paksu muna”, tyttö pyrskähteli jälleen hieman. “Mistä sä sen voit tietää..?”, Pete huohotti. “Oon mä nähny muitaki..! Sanna on näyttäny kuvia netistä”, Iida sanoi ylpeänä. “Niinpä tietenki..”, Pete ajatteli. Hän ojensi tärisevän kätensä ja alkoi hyväillä hellästi Iidan pyllyä..

Iida laski kättään uudestaan alemmas. Tyttö alkoi sivellä etusormellaan kyrvänvartta pitkin hitaasti.. “Se on hassun.. ryhmyinen”, Iida ihmetteli hivellessään. “Niinpä kai..”, Pete sanoi käheästi. “Se näyttää erilaiselta ku lauantaina..”, tyttö sanoi pyöritellen sormeaan nyt terskan päällä.. Pete arvasi syyn, kullinnuppia peitti vielä esinahka. “Ota kunnolla siitä kiinni..”, Pete pyysi.

Iida ojensi kätensä ja otti kyrvänvarresta kiinni. Pienten sormien ja peukalon väliin jäi monta senttiä rakoa, kun tyttö puristi sitä hellästi. “Vetäise nyt alas sitä nahkaa.. Ihan alas asti..”, Pete neuvoi huohottaen, tuskainen ilme kasvoillaan. Iida alkoi laskea esinahkaa alemmaksi. Nahka alkoi kuoriutua hitaasti, paljastaen tummanpunaisen, kiiltävän terskan. Tyttö tuijotti hämmästyneenä.. “Se oli piilossa..!”, Iida hihkaisi. Tyttö alkoi nostaa nahkaa takaisin ylös. Tämä aiheutti sen, että nupin pissareiästä purskahti annos kirkasta kiimalientä.. “Oijoiih…!”, Pete valitti.

“Onko tuo spermaa??”, Iida kysyi innoissaan, samalla hymyillen. “Ei, se on semmoista nestettä.. Sitä tulee ku on tarpeeksi kiihottunu..”, Pete vastasi. “Vähä niinku mun pimpistä valuu kans!”, Iida jatkoi. “Just niin”, Pete puuskutti. Tyttö kosketti sormellaan nupista valunutta tippaa. Sitten hän nosti sormeaan ja tippa venyi mukana. “Hassua!”, tyttö virkkoi iloiten. Sen jälkeen Iida nosti sormen nenänsä alle ja haistoi sitä. “Se haise juuri miltään”. Samantien sormi olikin jo tytön suussa.. “Eikä maistukaan oikein miltään!”, Iida katsoi Peteä ja naurahti.

Peten teki niin mieli jo laueta. Iida nappasi uudestaan kiinni paksusta munasta ja alkoi hitaasti lypsää sitä.. Tyttö pyöritteli hieman kättään samalla ja katseli suu avoinna miestä. “Se on niin lämmin.. Ja kova..”. Pete tarrasi kiinni tytön perseestä ja puristeli sitä voimakkaasti. “Auuu.. Ei niin rajusti..”, Iida hymyili silti. Äkkiä tyttö keskeytti runkkaamisen. Pete voihki ja työnteli lantiotaan ylöspäin. Iida laski päätään alemmaksi ja työnsi nenänsä kiinni turpeaan terskaan.. Tyttö nuuhkaisi syvään ja huokaisi. “Mmm.. Haisee hyvältä”, Iida pyrskähteli taas. Sitten hän työnsi kielensä pitkälle ulos ja nuolaisi paksua vartta.

Pete yritti ajatella kaikkea muuta, paitsi tätä tilannetta. Siemensyöksyn todennäköisyys seuraavan 15 sekunnin aikana oli noin 90%:n luokkaa. Iida nousi ylöspäin ja nuolaisi kostealla kielenkärjellään hitaasti paksun nupin kärkeä.. “Oiii vittuuuhh.. Aahh..”, Pete valitteli. “Onks tää se herkkä kohta..?”, Iida kysyi hymyillen ja kutitti uudestaan kielellä terskan etureunaa.. “On joo, varovasti!”, Pete lykki lantiotaan ylemmäs. Tyttö kikatti ja veteli nahkaa hieman reilummin ylös ja alas..

“Sulla lentää kohta..”, Iida katsoi tykyttävää kullia. “Mistä tuo tyttö voi tietää kaikki termitkin..”, Pete ajatteli ja yritti pidätellä orgasmiaan.. Iida päästi Peten kalusta irti ja katseli häntä kirkkain silmin. Tyttö nousi istuvasta asennosta ylemmäs polvilleen ja alkoi jälleen pyöritellä lettejään. Hän hymyili Petelle alahuultaan pureskellen. Sitten Iida otti miestä kädestä kiinni ja alkoi kiskoa sitä jalkojensa väliin..

Peten sormet kohtasivat erittäin kostean, karvattoman pillun. Sieltä oli valunut mahlaa runsain mitoin. Iida alkoi nylkyttää lantiota hitaasti Peten sormia vasten.. “Määhh.. Nnhhh.. Tuntuu hyvältä..”, Iida vingahteli. Tytön pylly alkoi pyöriä entistä vinhemmin. Iida katsoi Peteä silmiin ja puri alahuultaan. “Haluaisitko sä.. tshih.. Nuuhkia mun.. Pyllyä..?”, tyttö tirskui ja kikatteli.

Pete hengitti suu auki ja nosti sormensa pois Iidan kuumalta pimppireiältä.. Hän venytti etu-ja keskisormeaan erilleen, kirkas kalvo jäi niiden väliin kiinni.. Pete nuuhkaisi sormiaan ja työnsi ne suuhunsa, imien ne hartaasti puhtaaksi. “Thih.. Maistuuko hyvälle..?”, Iida vain naureskeli. “Aivan vitun hyvälle..!”, Pete otti Iidaa pyllystä kiinni ja käänsi hänet ympäri. Iida hihkaisi ja rojahti sängylle nelinkontin. Samantien tyttö laittoi selän notkolle ja nosti pyllynsä pystyyn.

“Peteeehh..”, tyttö nuoleskeli huuliaan ja katsoi taaksepäin miestä silmiin. Hirvittävä himo ja kiihko oli vallannut Peten mielen. Hän tarrasi Iidan pyllynposkista kiinni ja levitti niitä erilleen. Pieni persereikä venyi hieman ammolleen tämän johdosta.. Pete katseli kiihkoissaan sitä. Hän työnsi nenänsä kiinni pikkuiseen reikään ja nuuhki syvään siellä olevia tuoksuja.. “Hih.. Se on mun pyllyreikä..!”, Iida hihitteli. Pete vain haisteli. “Hyii.. Se haisee varmaan.. Kakalle.. Tshi..!”, Iidan äänessä ei kuitenkaan ollut inhoa, pelkästään kiihkoa..

Peppureikä tuoksui itseasiassa vain hyvin vienosti pierulle.. Mikä vain lisäsi Peten kiihotusta entisestään. Pete nuolaisi kerran oikein kunnolla tätä pinkkiä ihanuutta.. “Ooh.. Peteeh.. Tuhmaa..!”, Iida nauroi. Pete alkoi lipsutella kielellään ryppyistä aukkoa. Hän kutitteli ja nuoleskeli kuin heikkopäinen. Iida pyöritteli persettään ja voihki kiimaisesti. Pete lopetti hetkeksi ja vilkaisi tytön pikkuista pillua. Sieltä oli valunut mehuja reisille. Pete päätti keskittää kielensä työskentelyn nyt alemmaksi..

“Peteeehh.. Lisää..!”, Iida rukoili. Pete nuolaisi toista pillunhuulta kielenkärjellään. Pienet häpyhuulet olivat selvästi turvonneet. Iida vingahteli ja lykki pyllyään taaksepäin. Seuraavaksi Pete lipaisi kunnolla keskeltä hyvältä maistuvaa, märkää pikkupillua.. “Oiijjoiiiihh..!!”, tyttö voikersi. Sen jälkeen Pete otti Iidan perseestä kiinni ja alkoi kutitella kielenkärjellään vinhasti pikkuista klitoriksen nuppua.. Iidan pylly alkoi pyöriä kiivaasti ja Peten oli hankala pysytellä sen mukana. Pete päättikin työntää kielensä koko leveydeltä ulos ja antaa tytön hoitaa itse loput.

Iida pökki nyt kiimaisesti persettään kosteaa kieltä vasten. Pete piteli vain kieltä paikoillaan, ottaen töytäisyt vastaan. Entistä rajummin tyttö nylkytti lantiotaan Peten kielelle. “Mmmaahhh..!! Peteeeeehh… Annahh.. Iso.. Kyrrpääähh…!”, Iida sopersi rivosti. Kohta tytön koko pylly alkoi täristä ja tutista. “AAAA… Oiiiihhh!! Voiiihhh..!!”, Iida vetäytyi rajusti eteenpäin, lantio nytkyen.. Pete näki kuinka pieni persereikä supisteli useampaan otteeseen sisään ja ulos.. Iida lysähti sängylle makaamaan, haukkoen henkeään.

Hetken päästä Iida alkoi kikattaa. Tyttö nauroi hersyvästi ja katsoi Peteä. “Se tuntu.. Niin paljo paremmalta ku mitä ite..”, Iida sanoi naurun hellittäessä hieman. Pete hymyili ja silitti Iidan hiuksia. Peten kulli seisoi edelleen täydessä terässä. Iida nousi ja tarrasi siitä kiinni. Tyttö alkoi vatkata nahkaa edestakaisin. “Se ei voi mahtua.. Se sattuis ihan kamalasti..”, Iida sanoi hieman surullisen näköisenä. “Ei se haittaa… Ei sitä tarvi työntää mihinkään..”, Pete vastasi ähkäisten.

“Se vois ehkä mennä mun pyllyyn joskus..!”, Iida katsoi innoissaan kullia. “Ooohh!!”, Pete voihkaisi. “Mutta ei nyt.. Jooko?”, Iida sanoi. “Joo.. ei niin..”, Pete odotti vain laukeamistaan. Tyttö alkoi taas naurunpyrskähdykset. “Mä haluan nähdä ku se tulee..”. Iida lypsi entistä nopeammin suonikasta kyrpää. “Ruiki ne mun masulle!”. Iida nosti toppinsa ylös, paljastaen nyt ensimmäistä kertaa pikkuiset tissinsä Petelle. Pete tärisi, tästä hän oli haaveillut tiskivuoron aikana.. Tyttö siirsi asentoaan niin, että hän meni istumaan Peten oikean reiden päälle, jalat molemmille sivuille. Pete alkoi olla valmis. Kulli oli räjähtämispisteessä.

Iida katsoi suu auki Peten kullia, huuliaan nuoleskellen. Tyttö vatkasi kyrpää koko ajan nopeammin. Pete ähisi ja voihki. “NNYtt…. Se tuleeeeehh…!!!” Pete huusi. Iida työnsi lantiotaan lähemmäksi terskannuppia, runkaten villisti paksua munaa. Hikikarpalot valuivat Peten otsaa pitkin, hänen oli pakko antautua.

Ensimmäinen ruiskaus oli valtava, se levisi pitkin Iidan ylävatsaa poikittain. “Oih!!”, tyttö hihkaisi yllättyneenä. Sitten spermaa alkoi ryöpsähdellä tasaiseen tahtiin, lentäen kaarella Iidan pienille tisseille ja kuorruttaen litteän massun ihan kokonaan.. Kyrpä nytkähteli, pallit tyhjentyivät pohjamutia myöten tämän ihanan tytön päälle. Lopulta Pete rojahti voipuneena sängylle sivuttain, kaikkensa antaneena..

Pete tasasi hengitystään, aukaisten silmänsä. Iida siveli sormillaan spermaista mahaansa. Pete arvasi jo mitä seuraavaksi tapahtuisi. Tyttö nosti sormet taas nenänsä alle ja haistoi niitä. “Haisee jännältä..!”, Iida virkkoi. Ja jälleen kerran sormet menivät suuhun.. “Eikä maistu ees pahalta! Vähän suolaselta”, Iida maiskutteli suutaan.. Pete huokaisi syvään. “Mistä ihmeestä sä oot kaikki nuo asiat oppinu?”, Pete kysyi. “No äitillä on vanhoja Regina lehtiä kaappi pullollaan, mä oon lukenu niitä salaa jo yli vuoden!”, Iida selitti innoissaan. “Ja Cosmopolitanista kans! Ja sit mä googletan!”, Iida jatkoi. Viattomuuden aika oli nykypäivänä todella lyhyt..

Avoimesta tuuletusräppänästä alkoi kuulua lähestyvän auton ääni. Iida reagoi ensin. “Äiti ja Markku! Äkkiä!”, Iida otti pyyhkeen tuolin selkänojasta ja alkoi siivota sotkua masultaan. Pete oli jo hyvää vauhtia kiskomassa boksereitaan jalkaan, saman tien meni verkkaritkin. “Äkkiä nyt!”, Pete hoputti Iidaa. “Joo joo!!”, Iida veti pikkuhousujaan päälle. “Yyyhh.. Nää on ihan märät!”, Iida valitti. “Vauhtia, vauhtia!”, Pete oli epätoivoinen. Iida kiskaisi legginsit jalkaan ennätysajassa ja kaikki oli suunnilleen, kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Auto pysähtyi etupihalle ja jäi odottamaan siihen. Iida vilkaisi huoneensa ovelta olohuoneen ikkunaan. “On se taksi.. Paljoko kello on?”, Iida kysyi. Kello oli jo kohta puoli 11. Aika menee nopeasti kun on hauskaa.. Iida korjasi tyhjät lonkeropurkit pöydältä ja vei ne keittiöön. Pete käveli Iidan perässä ja tarttui tätä vielä kädestä kiinni. “Iida.. Tuota.. Eihän sitte..”, Pete sanoi hieman hädissään. Iida vetäisi Peten vielä huoneeseensa.

Tyttö kietoi kätensä Peten kaulan ympäri. “Älä huoli. En mä tästä puhu kellekään. Sä oot ihana”, Iida suuteli ensimmäistä kertaa Peteä huulille. Tytön kieli alkoi kutitella Peten huulia, tämä vastasi suudelmaan kiihkeästi.. “Sun parta haisee mun pimpille”, Iida nauroi. Tyttö irroitti otteensa, kun auton ovet paukkuivat ulkona kiinni. Iida kipitti olohuoneeseen laittamaan telkkarin auki. Pete tiesi että oli puolimatkalla helvettiin. Mutta hän oli myös rakastunut tähän ihanaan tyttöön.

29 kommenttia viestissä: “Iida, viettelevä siskopuoli”

 1. 12v says:

  vittu mul pärisi ku luin :*
  <3

 2. juujoo says:

  Paras orkku ikinä 😉 :*

 3. AH AH says:

  KUNNON ORKUT TULI, KIITOS<3 🙂

 4. tyyppi says:

  Voi, toivottavasti tulis jatkoa tälle.

 5. Juu says:

  Taisin saada parhaan orgasmini ikinä 😉

 6. asd says:

  Kai tähän tulee jatkoa? Olis kiva kuulla, miten Iidasta tuli tollanen pervo.

 7. Masterjonathan says:

  Aihepiiristä huolimatta pidin tästä. Lähtökohta oli kliseinen mutta siitä huolitamma oli kyetty rakentamaan ihan kelpo tarina. Ehkä juuri siksi että edettiin hitaasti tirkistelyn yms. kautta, eikä vain suoraan petiin. Parin ikäero oli kyllä melkoinen tällaiseen tarinaan. Enkä dialogista oikein syttynyt vaikka itse tarinankerronta oli sitten sujuvaa.

 8. Fabio says:

  erittäin kiihottavaa ja upeasti kirjoitettua mutta itselläni herää kaikki huinot muistot tällaisista kirjoituksist

 9. -_- says:

  Valovuosi mittaa matkaa… -.-

 10. kielipoliisi says:

  Valovuosi mittaa matkaa, ei aikaa.

 11. someone says:

  Paras koskaan lukemani tarina !
  Jatkoa odotellessa … =)

 12. coolgirl says:

  Todella hyvä tarina, jatka!

 13. fr11kk1 says:

  Hyvä ja viettelevä tarina. Tavallaan ärsytti ettei rajumpaan toimintaan päästy, mutta toisaalta se oli todella hyvä juttu ettei tunnelmaa pilattu missään vaiheessa. Oli pitkä, mutta ei turhaan pitkitetty ja mun mielestä riittävän realistinen, kun en tuon ikäisten tyttöjen ajatusmaailmaa kovin hyvin tunne. Jatka ihmeessä kirjoittamista.

 14. KoiranPoikanen says:

  Tää on parhautta, jatkoa odotan…

 15. Lewdguitar says:

  Kiitoksia kommenteista, jotka näköjään suurimmaksi osaksi olivat positiivisia.. 😛
  Mietin kyllä itsekin niitä “Tsih hih” kohtia, mutta päätin ne säilyttää Iidan vuorosanoissa. Minun mielestäni tirskumiset kuitenkin kuuluu epävarmuuteen. Ja eihän tyttö kuitenkaan kovin vanha ole tässä kertomuksessa..
  En tiedä miten jatkaisin tästä. Jonkinlainen jatko olisi jo mielessä, mutta se varmaan muistuttaisi liikaa Suvin ja Mirvan edesottamuksia.. Katsotaan.

 16. Katriina says:

  Ihanan tuhma pieni viettelijätär… Upeaa tekstiä, etenee juuri sopivalla nopeudella.

 17. :) says:

  Aivan mahtava! Lisää! 🙂

 18. Belsebuub says:

  Tää oli itse asiassa kiltimpi juttu kun tuossa alussa “peloteltiin”, mutta ehkä siinä oli sen viehätyskin, joka teki lukemisesta kiihottavampaa. Tarina ja juonenkehittely ihan toimivia. Hyvin kirjoitettu, peruskliseitä toki löytyi eikä aivan verbaaliakrobatiaan ylletty, muttei sitä kaivattukaan.

 19. fygerrrs says:

  Älyttömän hyvin kijoitettu paras tarina tähän mennessä mitä oon lukenu.

 20. Samu says:

  Paras ikinä!

 21. 22222 says:

  Epäuskottava, koska tarinan tyttö oli todella lapsellinen ja puhui kuin 5-vuotias. “Tsih, pylly haisee varmaan kakalle, tsih sun parta haisee mun pimpille, tsih tsih”, uskottavuuta vähän mukaan lisää niin hyvä tulis.

 22. noitapilli says:

  Hele-vetin hyvin kirjoitettu! Kiitän ja kunnioituksesta kumarran!!

 23. yxvaan says:

  Aivan huippu!!! Lisää!!

 24. Daddy in pussy says:

  Loistava, ei voi muuta sanoa, kiitos

 25. ... says:

  Ihan helvetin kiihottava tarina…. Ja muutenkin hyvin kirjotettu. Jatkoa ehdottomasti…

 26. Tuhma says:

  Loistava!

 27. uuno says:

  Vakuuttavaa tekstiä.

 28. vau says:

  loistava kertomus! toivottavasti tämä tarina jatkuu vielä.

 29. jokuvaan says:

  Tosi hyvä, lisää !!! Ei oo yhtään hätiköityä tekstiä, tosi hyvö !!

Kommentoi

top