search
top

Jälki-istunto (osa 3)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (54 votes, average: 3.80 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jälki-istunto sarjan päätösosa, joka syntyi positiivisen palautteen pohjalta.

Leenan tarkoitushakuisuus jälki-istuntoon sai karvani nousemaan. Ymmärsin, että meidän välillä oli menossa eroottinen leikki, johon kuului rangaistus, piiskaus ja tyydytys. En kuitenkaan uskonut, että Leena hankkiutuisi tarkoituksella jälki-istuntoon näyttääkseen minulle. Tosin sekin sopi minulle, mutta ei niin, että Leena johtaisi tilannetta.

Laadin huolellisen suunnitelman. Toteutuksen jälkeen Leena ei laittaisi arvovaltaani peliin, näin ainakin uskoin. Hän tulisi kokemaan ikimuistoisen jälki-istunnon, mikäli suunnitelmani toimisi. Perjantaina, ennen liikuntatunnin alkua kerroin liikunnanopettajalle, että koulussa oli meneillä yhdeksäsluokkalaisille tarkoitettu valtakunnallinen tutkimus ja Leena oli ollut koulusta pois, kun tutkimukseen oli vastattu. Voisiko Leena tulla liikuntatunnin sijasta täyttämään tutkimuslomakkeen. Liikunnanopettaja suostui pyyntööni. Leena katsoi minua epäröiden, mutta hän ei sanonut mitään, tiesin, että hän inhosi liikuntatunteja.

Ohjasin Leenan asuntooni. Hän katsoi minua hämmästyneenä. “Kyseessä on esivalmistelu jälki-istuntoon“ totesin, “niin osaat käyttäytyä moitteettomasti tai näin ainakin oletan.” Tyttö hymyili minulle. “Sä osaat aina yllättää mut, siitä mä pidän. Sitä paitsi mua panettaa nyt”, Leena totesi. Katsoin häntä vakavailmeisenä. “Nyt ei ole kyse seksistä, vaan rangaistuksesta. Varoitin sinua hankkiutumasta ikävyyksiin ja erityisesti jälki-istuntoon. Lupasin rangaista sinua ankarasti ja sen myös teen.” Leena katsoi minua hämmästyneenä. “Mutta hei, puhe oli, että rankaiset mua vasta jälkkärin jälkeen”, hän totesi. “Rangaistus tehoaa paremmin, kun piiskaan sinut ennen sitä”, totesin määrätietoisesti. Leena protestoi vastaan, mutta joutui antamaan minulle periksi.

Nöyrästi hän riisui housunsa ja tuli polvieni päälle poikittain. Otin hänestä tukevan otteen ja piiskasin hänen pakarat punaisiksi pesuharjalla. Leena voihki ja kiemurteli. Tällä kertaa en säästellyt voimiani piiskatessani hänen paljasta pyllyä. Kun pakarat punottivat sopivasti, niin lopetin piiskauksen ja hieroin hellästi punaisia pakaroita. Leena huokaili mielihyvästä. Hän oli märkä. “Nai mua”, hän kuiskasi minulle. “Et ole tainnut ymmärtää, nyt on kyse rangaistuksesta”, sanoin hänelle ja komensin hänet nurkkaan miettimään tekosiaan.

Kaluni seisoi pystyssä katsoessani Leenan kiinteitä, punaisia pakaroita. Mieleni olisi tehnyt seivästää hänet, mutta maltoin mieleni, koska olin päättänyt rangaista häntä. Komensin tytön nurkasta pois. Otin maljakosta pajuvitsakimpun ja komensin tytön uudelleen polvieni päälle. Leena katsoi vitsakimppua epäröiden, mutta totteli kuitenkin. Piiskasin Leenan pakarat ja reidet perusteellisesti ohuilla pajunvitsoilla. Leena kiemurteli, voihki ja ulvoi. Hän kerjäsi armoa kirvelevien vitsansivallusten lomassa. Kun lopetin piiskauksen, niin hänen pakarat ja reidet olivat punaiset ja täynnä vitsan jättämiä nirhaumia. Takapuoli olisi arka pitkään. Leena nyyhkytti hiljaa. “Mun perse on niin arka, että en mä voi istua jälkkäriä”, hän totesi minulle.

“Päinvastoin, siitä tulee entistä nautittavampi kokemus sinulle”, totesin viileästi. “Olisit käyttäytynyt hyvin, niin minun ei tarvitsisi rangaista sinua.” Komensin Leenan uudelleen nurkkaan. Kaluni seisoi täydessä seisokissa katsoessani Leenan piiskattuja pakaroita. Mieleni olisi tehnyt pyytää häntä ottamaan suihin, mutta en voinut tehdä sitä. Rangaistus oli vielä kesken. Vilkaisin kelloa. Jälki-istunto alkaisi puolen tunnin kuluttua. Oli aika viimeistellä Leena siihen. Komensin hänet luokseni. “Pikkuhousuja et laita jalkaan, farkut saavat riittää, niin nautit enemmän puisella tuolilla istumisesta”, totesin. Leena katsoi minua pelokkaasti. “Koska varta vasten hakeuduit jälki-istuntoon, niin tehdään siitä sitten ikimuistoinen kokemus”, jatkoin säälimättä. Minulla oli kädessä kaksi kuulaa. Toisen asensin Leenan kosteaan pilluun ja pienemmän kuulan hänen peräaukkoonsa. “Jälki-istunnosta tulee näin paljon nautittavampi”, totesin hänelle ja laitoin kokeeksi molemmat kuulat värisemään. Leena voihki ja pyöritti lantiotaan. “Käytöstavat kannattaa muistaa, ettei kuulat ala väristä kesken kaiken”, totesin julmasti.

Leena siisti kasvonsa kylpyhuoneessa ja veti farkut jalkaan. Hän irvisti, kun farkkujen karhea kangas osui piiskattuihin reisiin. “Kuulat myös pysyvät sisällä jälki-istunnon ajan”, muistutin häntä tuimasti. Leena poistui asunnosta ulkokautta. Koulun nurkalla hän laittoi tupakaksi, soin sen hänelle katsoessani hänen poistumista ikkunasta.

Menin luokkahuoneeseen. Olin tarkistanut etukäteen jälki-istuntoon osallistujat ja nimesin heille jokaiselle paikan. Leena istuisi yksin eturivissä. Koskinen saisi pitää vakiopaikkansa hieman taaempana. Molemmat kahdeksasluokkalaiset pojat sijoitin peräkkäin oven puoleiselle seinustalle ja molemmat tytöt keskelle luokkaa. Näin ei kenellekään tulisi kiusausta tuijottaa ikkunasta ulos, vaan he voisivat keskittyä oleelliseen, varsinkin Leena.

Siirsin opettajan pöydän ikkunan puoleiseen nurkkaan. Näin pystyisin seuraamaan jälki-istunnossa olevia oppilaita paremmin ja nimenomaan Leenaa. Avasin luokan oven. Oppilaat tulivat luokkaan jonossa. He antoivat minulle allekirjoitetun arestilapun ja istuivat heille määrätyille paikoille. Koskinen vaikutti tyytyväiseltä, kun oli saanut pitää vakiopaikkansa. Leena sen sijaan katsoi minua kysyvästi huomattuaan paikkansa olevan eturivissä, muiden opiskelijoiden edessä. Leenalla oli täysityö istuutua kirvelevällä takamuksella puiseen tuoliin. Nyt hän joutui tekemään sen muiden nähden. Leena irvisti minulle, kertoen mitä mieltä hän oli asiasta. Kertasin jälki-istunnon säännöt, jonka jälkeen suljin luokan oven. Olin korjaavinani kokeita, mutta silmäilin Leenaa kaiken aikaa.

Leena oli kävellyt luokkaan hieman vaivautuneen näköisenä. Hän istui tuolille varovasti ja etsi pitkään sopivaa istuma-asentoa. Tiesin, että hänen takamuksensa oli arka, mutta hän oli itse kerjännyt saamansa rangaistuksen eikä tässä ollut vielä kaikki. Huomasin, että Leenan farkkujen etumus oli hieman tummempi kuin normaalisti. Kuulat hänen pillussa ja peräaukossa olivat saaneet hänet kiihottumaan, eikä piiskatulla pyllyllä istuminen helpottanut kihelmöintiä. Leenan kasvot olivat tavanomaista punakammat. Minä nautin tilanteesta ja kaluni seisoi täydessä terässä odottaen, että jälki-istunto päättyisi ja voisin upottaa kaluni Leenan kosteaan, kuumaan pilluun.

Ensimmäinen tunti sujui rauhallisesti. Leena istui tuolilla tuijottaen taululle piirrettyä rastia. Hän vaihtoi asentoa hillitysti, varoen satuttamasta arkaa takamusta. Leenan kasvot olivat ilmeettömät. Hän pyrki tarkoituksella ajattelemaan jotain tylsää, jotta farkkujen etumus ei kastuisi lisää. Hänellä ei ollut pikkuhousuja suojaamassa niitä. Koskinen istui myös rangaistusta yllättävän rauhallisesti, normaali tympeä ilme naamalla. Mahtoiko hän epäillä jotain Leenan ja minun suhteen vai riittikö hänelle se, että Leena ei ollut villitsemässä miestä vaan käyttäytyi mallikkaasti. Kasiluokkalaisille kahden tunnin jälkkäri näytti olevan liian pitkä. Tunnin jälkeen jouduin rauhoittelemaan heitä. Nykynuoriso ei kyennyt keskittymään kovin pitkää aikaa.

Toisen tunnin alussa toteutin suunnitelmani jatko-osan. Väänsin kaukosäätimestä ja laitoin Leenan pillussa ja peräaukossa olevat kuulat värisemään, tosin aluksi hyvin hiljaisella nopeudella. Leena värähti ja hänen ryhtinsä kohosi. Hän vilkaisi minua kiukkuisena. Hänen ruskeat silmänsä leimusivat. Lisäsin kuulin hieman tehoa ja Leena voihkaisi ja kiemurteli tuolilla. Hänen sormensa pusertuivat tiukasti pulpettia vasten. Tyttö ei tiennyt kuinka hänen pitäisi toimia. Hän istui muiden edessä ja hänen aukoissa olevat kuulat värisivät kiihottaen häntä. Leenan kasvot olivat tulipunaiset.

Tyttö voihkaisi uudelleen. “Sanoiko Korhonen jotain?” Kysyin häneltä. Leena katsoi minua kiukkuisena. “En opettaja. Vatsaani vain sattui”, hän sanoi nöyrästi. Hillitsin hieman kuulien värinää ja Leena rauhoittui, kunnes yllättäen käänsin virtaa voimakkaaksi. Leena ulvahti säikähdyksestä. Kasiluokkalaiset remahtivat nauramaan. Leena piti kädellään vatsaansa yrittäen vakuuttaa, että siinä oli syy äänille. “Et kyllä ala pieremään”, toinen kasiluokkalaisista tytöistä sanoi ja muut remahtivat nauramaan. “Jumalauta, mulle ei puhuta noin”, Leena vastasi kiukkuisena, “tai tulee turpaan.” Likat kikattivat kilpaa ja Leena oli jo nousemassa ylös tuolista, kun puutuin peliin.

Kävelin keskelle luokkaa. Pojat nauraa räkättivät. Pysähdyin heidän eteensä. “Haluatteko te, että jälki-istunto aloitetaan alusta. Minulla on aikaa istua täällä koko ilta”, sanoin kasiluokkalaisille pojille. Molempien hymy hyytyi kertaheitolla. “Ei haluta”, he vastasivat yhteen ääneen ja jatkoivat istumista totisina. Kävelin tyttöjen luokse. He väittivät, että Leena oli aloittanut episodin. Koskinen huusi väliin, “jos mä joudun istumaan teidän takia minuutinkin ylimääräistä, niin tulette katumaan sitä.” Likat sulkivat suunsa ja jatkoivat istumista hiljaa. “Koskisen mielipide tulikin jo selväksi”, totesin ja kävelin Leenan luokse. “Korhosella pitäisi olla kokemusta siitä, kuinka jälki-istunnossa käyttäydytään”, nuhtelin tyttöä, joka kuunteli sitä nöyränä. “Haluaako Korhonen, että kaikkien jälki-istunnot aloitetaan alusta?” “En halua”, Leena vastasi nöyrästi. “Se on viisas päätös”, totesin hänelle. “Koska sinä olet ongelman aiheuttaja, niin saat seisoa tunnin loppuun luokan edessä rangaistuksena huonosta käytöksestä.” Leena katsoi minua silmät loimuten. “En varmasti seiso”, hän totesi. Käännyin luokkaan päin. “Korhonen haluaa, että jälki-istunto alkaa alusta”, totesin päättäväisesti. Luokasta alkoi kuulua nurinaa. Koskinen kirosi ja sanoi, “tee nyt niin ku se haluaa, me ollaan täällä muuten koko ilta, saatana.”

Leena nöyrtyi. Hänen silmänsä olivat paljon puhuvat, kun hän käveli luokan eteen. Komensin hänet seisomaan rastin eteen, kasvot päin liitutaulua. Leena huokasi helpotuksesta, hän oli pelännyt joutuvansa seisomaan kasvot kohti luokkaa. Siirryin luokan perälle. Näin minulla oli hyvät näkymät tuijottaa Leenan farkkujen peittämiä, kireitä pakaroita, jotka oli hyvin piiskattu. Tytöt hymyilivät keskenään. He nauttivat Leenan rangaistuksesta. Totesin heille, että nyt on parempi pitää naama peruslukemilla, mikäli he eivät halua mennä Leenan viereen seisomaan. Tytöt vakavoituivat välittömästi. Seurasin oppilaita. Kasiluokkalaiset pojat tuijottivat Leenan persettä, molemmat pojista puristivat reisiä yhteen. Epäilin, että heillä seisoi. Myös Koskinen tuijotti Leenan takamusta antaumuksella, hänen olemuksesta ei kuitenkaan saanut selvää seisoiko hänellä vai ei.

Siirryin takaisin opettajanpöydän taakse ja istuin alas. Leenan kasvot olivat punaiset häpeästä. Hänen sisällään kiehui, vaikka hän seisokin ryhdikkäästi asennossa tuijottaen liitutaulua. Kaluni nousi pystyyn, kun tarkkailin tyttöä ja erityisesti hänen takamusta. Vain minä tiesin, että farkkujen peitossa olevat pakarat oli piiskattu ennen jälki-istuntoa. Laitoin molempiin kuuliin värinän päälle. Leena jännitti vaistomaisesti pakaroita. Hän vilkaisi minua nopeasti anova katse silmissä. Luokassa olijat tuijottivat Leenan pakaroita, pojat innokkaina ja tytöt vahingoniloisina. Leikittelin kaukosäätimellä, käänsin virtaa välillä voimakkaammaksi ja välillä melkein kiinni. Ääriasentoja en kokeillut, koska en halunnut leikkimme paljastuvan.

Kellon viisarit naksahtivat 15.45 kohdalle. Ilmoitin, että jälki-istunto on päättynyt, muut voivat poistua, mutta Korhonen jää vielä luokkaan. Koskinen heitti takin niskaansa ja poistui ensimmäisenä. Kasiluokkalaiset pojat poistuivat myös nopeasti, sen sijaan tytöt pakkasivat laukkujaan ja tuijottivat nauraen taululla seisovaa Leenaa. Kun tytöt poistuivat luokasta, lukitsin oven. Leena kääntyi minua kohden. “Jumalauta, sä olet häpäissyt ja nöyryyttänyt mut muiden silmissä”, hän totesi silmät leimuten. “Sinä et osannut käyttäytyä”, totesin hänelle hymyillen ja samalla käänsin kuulat värisemään täydellä teholla.

Leena voihki ja kiemurteli. Hänen etumuksensa oli kiimasta märkä. “Tarvitsetko lisää piiskaa?” Kysyin häneltä ja olin jo kävelemässä kohti kaappia. “En mä tarvitse piiskaa vaan jotain ihan muuta”, hän totesi huohottaen. Istuin tuolille, Leena polvistui eteeni ja kaivoi seisovan kaluni housuistani ja alkoi imeä sitä. Huokailin nautinnosta, kuulat olivat saaneet Leenan kiihottumaan ja unohtamaan ainakin hetkeksi häneen kohdistuneen nöyryytyksen. Leena imi ja lutkutti kyrpääni. Hänen sormensa hieroivat pallejani ja vetivät esinahkaani taaksepäin. Leena puristi reitensä yhteen, hänen pyllynsä teki pyörivää liikettä. Hän oli laukeamassa ja niin olin myös minä Leenan imiessä kaluani. Juuri kun lastini lähti liikkeelle, Leena veti suunsa pois kalultani ja ulvaisi valtavan orgasmin seurauksena. Laukesin hänen kasvoille ja hiuksille sotkien tytön naaman perusteellisesti spermalla.

Käänsin virran pois kuulista. Leena huohotti orgasmin jäljiltä. Hänen kasvonsa näyttivät rivolta, johtuen levinneestä spermasta. Toivuttuaan Leena alkoi runkata sormilla kaluani, “nyt nait mua ja kunnolla”, hän komensi. “Mennään meille”, ehdotin hänelle.” “Vittu, mä en lähde mihinkään ennen kuin sä olet nainut mua.” Pyysin Leenaa kumartumaan pulpettia vasten. Riisuin hänen kosteat farkut pois, poistin kuulan hänen pillusta ja työnnyin sisään. Luokassa haisi vahva kiiman tuoksu. Leena oli ollut kiihottuneena yli kaksi tuntia ja sen huomasi tuoksusta. Nain häntä alusta asti voimakkain työnnöin. Leena voihki ja huohotti. Hän vastasi työntöihin ja pyöritti takamustaan. Hänen pakaroissa näkyi piiskan jäljet ja näky kiihotti minua. Laitoin pepussa olevan kuulan värisemään. Tartuin Leenaa voimakkaasti hiuksista ja vedin hänen päätä taaksepäin. Leena voihki kivusta naidessani häntä voimakkain työnnöin. Naimisessa oli jotain eläimellistä kiihkoa ja laukesimme molemmat varsin nopeasti.

Leena puki farkut jalkaan. Minä avasin luokkahuoneen ikkunan, muuten siivoojalle selviäisi mitä luokassa oli tehty ja hän voisi tehdä ikäviä kysymyksiä. Menimme asunnolleni ja siellä suihkuun, jossa pesimme toisemme hellästi puhtaaksi eritteistä. Suihkun jälkeen istuimme sohvalle pyyhkeisiin kietoutuneina ja nautimme siideriä. Silitin Leenan hiuksia hellästi, tyttö vaikutti aprikoivalta.

“Sä rankasit mua tänään ankarasti”, hän totesi. “Pahinta oli se, kun sä nöyryytit mua muiden oppilaiden nähden. Kun sä komensit mut seisomaan taululle, niin mä meinasin vetää sua turpaan ja olisin tehnytkin sen, jos muita ei olisi ollut paikalla.” “Minähän varoitin tekemästä tyhmyyksiä”, sanoin. “Sitten kun mä seisoin siinä ja sä laitoit kuulat värisemään, niin mä olin niin märkä, että pelkäsin jokaisen haistavan mun kiiman. Mua vitutti ja mua panetti. Mun teki mieli vetää sua turpaan ja samalla naida.” Leena tilitti tuntojaan. “Mä pelkäsin, että en pysty hallitsemaan itseäni”, kun kuulat värisi mun alapäässä.” Suutelin Leenaa. “Sinä selvisit hyvin”, lohdutin häntä. “Nuoret jätkät katsoi sun persettä muna pystyssä. Niillä oli kiire runkkaamaan jälkkäristä.”

Leena katsoi minua silmiin ja nauroi kommentilleni. “Mitä mä sanon Koskiselle, jos se kyselee jotain?” “No keksit jotain älykästä”, totesin. “Sä olet oikeasti vittumainen jätkä”, Leena totesi, “ja sä osaat nöyryyttää naista. Ehkä mä juuri siksi pidän susta niin paljon”, Leena totesi ja suuteli minua kiihkeästi suulle. “Ilmoitathan ajoissa, jos et aio osallistua ensiviikolla jälki-istuntoon, niin en turhaan suunnittele uutta rangaistusta”, totesin hymyillen. “Vittu, mä en muuten tule vähään aikaan jälkkäriin. Sä saat suunnitella rangaistukset ihan tänne kämpille”, Leena totesi hymyillen ja istui syliini. “Sitä paitsi mua panettaa, voitaisiinko tehdä jotain sille asialle.”

Leena istahti kaluni päälle. Mietin olinko mennyt liian pitkälle hänen rankaisemisessa, toisaalta tyttö vaikutti tyytyväiseltä. Mutta jos kasiluokkalaiset puhuvat kotona sivusuunsa, niin jälki-istunnosta voi nousta selvityspyyntö. Toivottavasti kakarat pitävät suunsa kiinni, niin me voimme nauttia Leenan kanssa leikeistä kahdestaan.

6 kommenttia viestissä: “Jälki-istunto (osa 3)”

 1. Huora says:

  aah…

 2. armasaallontie says:

  Mukava kuulla, että olet pääsääntöisesti pitänyt novelleistani. Itsekin olin sitä mieltä, että jäin kiinni-sarja meni hieman rankaksi, en ylensä mene kirjoituksissa noin pitkälle, mutta joskus täytyy kokeilla rajojen rikkomista.

  Yllätyksellinen loma, kaksiosainen novelli syntyi “välipalana”, hetken mielijohteesta. Mielestäni kaksi osaa oli ihan sopiva. Jatkoa ajatellen mukaan pitäisi ottaa uusia henkilöitä ettei tarina toistaisi itseään. En ole miettinyt sitä, mutta ei jatko-osat ihan mahdottomia ole.

 3. kiimaineN says:

  Tykkään näistä sun novelleista, paitsi jäin kiinni – sarja meni mun makuuni liian pitkälle. Yllätyksellinen loma olisi taas kaivannut lisää osia.

 4. sm says:

  Näistä mä pidän jotenkin todella paljon! voisin lukea vielä vaikka kuinka monta jaksoa! 🙂

 5. lumi says:

  vihaan jälkkäriä yli kaiken, mutta jotenkin samaistuin osiin tekstistä. kasilla?

 6. St.Darling says:

  Hyvä tarina, mä tykkäsin

Kommentoi

top