search
top

Pikkujoulua laivalla

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (50 votes, average: 3.20 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Rouvashenkilön pikkujouluretki

Olen 40v. naimisissa ja 3 lapsen työssä käyvä äiti. En kovin usein käy ulkona kun aikani menee lasten harrasteiden ja kotitöiden kanssa. Mutta nyt olin menossa työporukan kanssa juhlimaan, ensimmäisen kerran 4 kuukauteen. Mieheni jäi kotiin lasten kanssa ja kaikki toivottivat hyvää matkaa. Meitä oli 8 naista lähdössä viettämään pikkujoulua laivalle. Kokonnuimme terminaaliin ja jotkut jo ottivat ensimmäisiä juomia.

Itse join hyvin harvoin ja jo ensimmäinen siideri tuntui kihoavan päähäni terminaalissa. En siellä ottanut enempää kun päätin odottaa laivaan pääsyä. Puolen tunnin odottelun jälkeen pääsimmekin laivaan ja siellä melkein heti kun
laiva lähti kävimme syömässä buffetissa. Siellä kun ruokajuomat kuuluivat siihen naukkailin syödessämme viiniä ja muutaman lasillisen olutta. Syömästä päästyäni soitin vielä kotiin kun kenttää oli puhelimessa ja toivotin lapsille ja miehelleni hyvät yöt.

Jatkoimme naisten kanssa baariin ja otin yhden drinkin tiskiltä. Viereeni tuli noin ikäiseni mies joka aloitti kliseisesti kysymällä mitä noin kaunis nainen yksin baaritiskillä tekee. Näsäviisaasti vastasin että viinaa täältä ollaan hakemassa. En ollut lainkaan ajatellut että saattaisin tutustua vieraisiin miehiin naimissa kun olin. Mies kumminkin jutteli ihan asiallisesti ja otimme siinä tiskillä vielä toiset joiden jälkeen hän kohteliaasti kysyi minua tanssimaan. Suostuin alkoholin vaikuttaessa toimiini vahvasti ja kävimme tanssimassa. Työkavereista jotkut olivat myös lavalla ja hymy jos toinenkin tuli heiltä, kun en koskaan aiemmin yhteisissä illoissamme ollut tehnyt mitään tällaista.

Jotenkin miehen olemus, kohteliaisuus vetosi ja kun hän kysyi tulisinko hänen hyttiinsä ottamaan lasillisen, koska hänen oli käytävä tarkistamassa veljensä kunto joka oli valmiiden pohjien avittamana sammunut lähes heti laivan irtaannuttua satamasta. Poistuimme ravintolasta ja matkalla hyttiin mies pyysi minua odottamaan hetken hänen käydessä vessassa. Jatkoimme matkaa hyttiin ja siellä oli miehen veli umpiunessa. Tarkistettuaan veljensä kunnon, mies kääntyi minuun päin ja äkkiä suuteli minua. Polveni notkahtivat intohimosta ja vastasin miehen suudelmaan.

Äkkiä tuntui kuin joku peto olisi herännyt sisälläni ja ravoisasti suutelin takaisi samalla hapuillen miehen etumusta. Tunsin miehen jo jäykistyneen ja kosketuksestani rohkaistuneena hän alkoi riisua minua. Tunsin vain kiihkoa kun hän hitaasti poisti vaatteeni ja lopulta seisoin alasti hänen edessään. Mies kallisti minut vuoteelle suudellen ja hieroen vuoronperään rintojani ja sitten hivutti kättään mahani ylitse kohti vakoani jota ei moneen kuukauteen mieheni ollut koskenut. Mieheni kanssa seksi oli jäänyt meidän töiden ja lasten menojen takia pois lähes kokonaan. Siinä minä, kolmen lapsen äiti ja vaimo vieraan
miehen edessä levitin auliisti jalkojani hänen jo häpeilemättömille sormille jotka tutkivat karvoituksen peittämää pilluani.
Äkkiä tuntemukseni muuttui ja tunsin itseni ujoksi nuoreksi tytöksi. Käänsin pääni kohti seinää, painoin reiteni yhteen ja peitin häpyni kädelläni työntäen miehen tutkivan käden pois sylistäni. Se yllätti hänet ja hän vetäytyi kauemmas katsoen samalla hiukan ihmeissään. Punastellen käänsin katseeni häneen ja sen seurauksena hän taas rohkeni koskea minuun. Mies sormeili vain hetken ja laskeutui polvilleen, levitti jalkojani enemmän ja työnsi päänsä reisieni väliin. Tunsin lämpimän henkäisyn ja sitten kieli tunkeutui häpyhuulieni väliin vaativana ja ah, niin hyvää tekevänä. Mutta kauan en saanut nauttia kielestä kun hän nousi ylös naama punaisena, verestäni. Voi paska ajattelin, kuukautiseni olivat alkaneet ennakoitua aikaisemmin.

Hän nousi ja otti toilettilaukustaan kondomipakkauksen yrittäen samalla avata sen mutta aikansa rapisteltuaan heitti sen avaamattomana pöydälle. Äkkiä hän levitti jalkani aivan levälleen ja tunsin lämpimän painalluksen ja turpea Kyrpä painui syvälle sisääni. Mutisin vaimeasti ehkäisyn puuttumisesta mutta huokaisin uudesta tuntemuksesta kun Kyrpä painoi kohdunsuutani vasten ja hän aloitti hitaasti edestakaisen liikkeet. Tahti kiihtyi rajuksi nainniksi ja kyrvän pumppaus kohtuani vasten toi suurta nautintoa. Se vain jäi valitettavan lyhyeksi kun mies jo parin minuutin jälkeen vavahteli ja tunsin lämpimän sperman täyttävän suojaamattoman häpyni.

Mies vetäytyi minusta ja tunsin kuinka sperma ja omat nesteeni valuivat ulos. Nousin istumaan ja katsoin kun mies nojasi huohottaen seinään velton kyrvänkiiltäessä verestäni ja spermasta. Punastuin taas ja nousin seisomaan vuoteiden väliin tuntien samalla kuinka verinen sperma valui pitkin sääriäni. Ujosti katsoin miestä mutta kiihkoni otti ylivallan ja hellästi kosketin miehen elintä. Hitaasti liikuttelin esinahkaa edestakas kunnes hetken mielijohteesta kumarruin enemmän ja otin elimen huulieni väliin. Pyöräytin kieltäni terskan ympärillä ja tunsin kuinka se paisui taas jäykäksi ja vaativaksi.

Käänsin miehelle selkäni ja katsoin taakseni kuin kutsuakseni miestä. Kumarruin levittäen hieman jalkojani ja pyllistin miehen eteen keikkein pyhimpäni ja nojauduin sängyn reunaan jossa miehen veli nukkui. Tunsin taas kyrvän häpyni huulilla ja mies tarttui lantiooni painaen itsensä syvälle sisääni. Pahimman paineen jo kerran purkauduttua sisälleni aloitti hän hitaan nainnin pitkin työnnöin sisälleni. Jalkani notkahtivat hitaasti saapuvan orgasmin tehdessä tuloaan. Mies takoi kovempaa ja äkkiä käteni luiskahti sängyn reunalta ja rojahdin osittain nukkuvan veljen päälle joka autuaasti jatkoi untansa.

Orgasmini oli jo tulossa kun mies taas vavahteli tyhjentäen siemenensä sisälleni jo toisen kerran. Hän ei vetänyt itseään ulos minusta vaan jatkoi hitaita ja rauhallisia liikkeitä hivenen pehmenneellä elimellään ja veti minut mukanaan sängylle. Jäin hänen päällensä ja Kyrpä oli edelleen sisälläni kun aloitin varovaiset liikkeet ratsastaen miehen päällä. Hitaasti Kyrpä taas koveni juhlakuntoon ja paisui sisälläni. Päällä ollessani pystyin painamaan hänet itseeni mahdollisimman syvälle ja tunsin kaikkivoivan kalun painavan kohtuani. En ehtinyt kauaa ratsastamaan kun se tuli. Orgasmi täytti tajuntani ja lysähdin miehen päälle voimattomana.
Mies ei välittänyt velttoudesta vaan pyöräytti minut allensa, levittäen jalkani taas äärimmilleen ja alkoi naida käsittämättömällä vauhdilla. Nyt jo kaksi kertaa lauenneena mies jaksoi jyystää jo hieman hellää häpyäni kauan, kunnes tyhjensi itsensä minuun jo kolmannen kerran. Rauennut olo valtasi minut ja vaivuin unimaiseen horrokseen alkoholin suhistessa korvissani. Nukahdin hiljalleen syvään uneen.

Havahduin pimeässä hytissä siihen kun mies taas vaativana tunkeutui sisääni. Pilluni oli onneksi todella hyvin liukastettu kolmen sperma annoksen ja omien mehujeni toimesta. Hämmästyin miehen kyvykkyyttä ja kova Kyrpä kynti sisälläni vinhaa vauhtia takoen entistäkin kovempaa. Kyrpä tuotti jo kipua kun se hakkasi kohdun suuta ja ihmettelin kuinka isolta se nyt tuntui. Mies jatkoi säälimätöntä naimista kunnen urahtaen tunsin taas sperman pulppuavan sisääni. Mies lysähti päälleni ja samalla tunsin parrakkaan naaman vasten poskeani. Järkytyksekseni havaitsin miehen veljen heränneen ja käyttäneen minua hyväkseen.

Viina löyhkäsi hänen hengityksestä kun hän suuteli ja imi kaulaani, ja puristi rintaani saaden nännini kovettumaan. Mies ei ollut ensimmäistä kertaa naista käsittelemässä ja häpeästä ja järkytyksestä huolimatta kiihoituin miehen otteista. Hän sormeili minua hävystäni ja hieroi klitoristani ihanasti. Kiemurtelin nautinnosta hänen taitavien käsien kiihoittaessa minua äärimmilleen. Sitten hän lopetti sormeilun tarttuen nilkkoihini nostaen jalkani olkapäilleen. Olin lähes kaksin kerroin hänen työntäessä kyrpänsä yhdellä sulavalla liikeellä syvälle sisääni aloittaen taas kiivaan nainnin. Sitten salama välähti ja ensimmäinen rakastajani otti meistä kuvia kun veli tyydytti tarpeensa minuun. Nainti jatkui reippaana ja toinen orgasmini tuli hyökyvänä aaltona kivun ja nautinnon saattamana. Veli jatkoi naimista ja pikkuhiljaa pilluni oli kuin tulessa kun jo viidennen kerran saman yön aikana tunsin sperman pulppuavan sisääni.

Mies vetäytyi minusta ja toinen jatkoi kuvaamistaan salaman vain välkkyessä. Mahdoin olla näky, kun verta ja spermaa valui vuolaana virtana lakanalle kovia kokeneesta pillustani. Nousin varoen vuoteelta ja hoipuin tärisevin jaloin suihkuun. En saanut suihutella rauhassa kun minut alunperin iskenyt veli änkesi myös ahtaaseen suihkukoppiin. Hän suuteli ja samalla nosti toisen jalkani koukkuun ja muitta mutkitta työntyi vielä liisteiseen häpyyni. Yritin vastustella hiukan mutta rytmikäs nainti poisti estoni ja antauduin suosiolla käytettäväksi. Kyrpä liikkui rytmikkäästi sisälläni ja hankasi jo tosi hellää pilluani pientä nautinnollista kipua tuottaen. Onneksi olin niin liukastettu ettei se sattunut liikaa. Aikansa pumpattuaan vakoani mies nytkähteli ja sperma jälleen kerran tulvahti sisääni.

Hän vetäytyi sisältäni, huuhteli itsensä ja jätti minut kuumaan suihkuun tärisevin jaloin. Sain huuhdeltua itseni ja katsoin pilluani. Se oli aivan punainen ja häpyhuuleni oli turvoksissa kaikesta siitä kovasta survonnasta jonka kohteeksi se oli joutunut. Palasin hytin puolelle, toinen veljeksistä oli jo pukenut mutta toinen oli alasti vuoteella ja katsoi kiiluvin silmin minua. Keräilin vaatteitani ja kun kumarruin ottamaan niitä lattialta tunsin lanteillani miehen kädet ja hän veti minut vasten itseään. Hän painoi minut kumaraan ja potkaisi jalkojani leveämmälle, levitti häpyhuuliani ja taas tunsin paksun terskan painuvan paljaaseen vakooni. Mies aloitti kovat työnnöt välittämättä kipeästä pillustani ja survoi itseään höyryvasaran lailla sisääni vain itsensä tyydyttämis tarkoituksessa lainkaan huomioimatta tuntemuksiani.

Tunsin kyrvän syvällä sisälläni ja se hakkasi kohtuani tunkeutuen lähes sen sisään. Nyt alkoholin vaikutuksen ja aikaisempien naintien johdosta mies ei lauennut heti vaan jatkoi säälimänöntä naintiaan pitkään. Vaikeroin kyrvän liikkuessa ja kun miehen siemenet täytti lopulta vakoni huokaisin helpotuksesta nainnin loppumisesta. Mies läpsäytti pakaraani sanoen samalla hyvä pillu akalla. Häpeästä punastellen en enää mennyt pesulle vaan vedin ylleni pikkarini liisteisen pilluni valuttaen spermaa niihin. Pukeuduin puhumatta sanaakaan ja huomasin miehen nukahtaneen.

Poistuin hytistä kipeän märän pillun kostuttaen housujani ja suunnistin omaan hyttiini. En välittänyt edes aamiaisesta vaan kävin uudellen suihkussa odottaessani laivan saapumista satamaan. Mieheni ja lapset oli minua vastassa ja väkinäisesti hymyillen tervehdin heitä ja suutelin miestäni ajatellen toisten miesten spermalasteja sisälläni ilman ehkäisyä. Istuin autoon ja ynähdin kun häpyäni hiukan vihlaisi kovan kohtelun tuloksena. Mieheni kysäisi leikillään että on tainnut olla kovaa kyytiä kun noin on takamus kipeänä. Vastasin hymyillen että urakalla touhuttiin ja sitten teennäisen vakavana että kuukautiset yllätti ja olen tosi hellänä.

2 kommenttia viestissä: “Pikkujoulua laivalla”

  1. tommi.jok says:

    Lisää tällaisia tarinoita. Tämä oli kiihottava.

  2. tommi_j says:

    Tosi hyvä tarina.

Kommentoi

top