search
top

Jälki-istunto (osa 2)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (71 votes, average: 3.72 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen osa sai niin hyvää palautetta, että päätin kirjoittaa jatko-osan ja todennäköisesti vielä seuraavankin, vaikka hieman pelottaa.

Seuraava viikko koulussa sujui normaalisti. Leena vältteli katsettani ja poistui luokasta nopeasti tunnin päätyttyä. En saanut tilaisuutta jutella hänen kanssa. Positiivista oli, että Leena oli oppitunneilla ajoissa, hän oli jopa tehnyt osan kotitehtävistä eikä jäänyt kiinni kertaakaan tupakanpoltosta. Näin ollen selkäsaunasta näytti olleen hyötyä. Perjantaina selasin rangaistuskirjaa. Jälki-istuntoon tulisivat Jari Koskinen ja kaksi kahdeksasluokkalaista poikaa. Olin tavallaan pettynyt tilanteeseen, olisin halunnut nähdä myös Leenan kiemurtelemassa tuolilla.

Hieman ennen jälki-istunnon alkamista Leena ilmestyi luokkaan. Katsoin häntä hämmästyneenä. “Eihän sinun pitänyt tulla jälki-istuntoon.” “Ei niin, mutta voitaisiinko me jutella tänään. Mulla olisi tärkeää asiaa, mutta se vaatii enemmän aikaa kuin mitä meillä nyt on”, Leena totesi. Katsoin tyttöä hämmästyneenä, mietin mistä ihmeestä hän halusi jutella, mutta sanoin hänelle. “Tule mun asunnolle neljältä. Tulen sinne heti kun pääsen jälki-istunnosta.” Leena huokasi helpotuksesta ja lupasi olla ajoissa paikalla.

Jälki-istunto alkoi ajallaan. Koskinen murjotti ja osoitti mieltään. Kahdeksasluokkalaiset sentään yrittivät käyttäytyä. En jaksanut välittää Koskisen kiukuttelusta, ajatukseni pyörivät Leenan ympärillä. Hän oli vältellyt minua koko viikon ja nyt perjantai-iltana hänellä oli asiaa minulle. Yleensä hänellä oli kiire juhlimaan. Mitä tytön mielessä liikkui? Yritin korjata kokeita, mutta Leena oli mielessäni kaiken aikaa. Halusiko hän laittaa minut vastuuseen tapahtuneesta, yrittäisikö hän kiristää tai uhkailla minua. Toisaalta Leena ei ollut näyttänyt ärtyneeltä vaan pikemminkin hämmentyneeltä. No, en voinut tehdä muuta kuin odottaa, että kuulisin hänen asiansa.

Jälki-istunnon päätyttyä menin asunnolleni. Leena odotti minua ovella. Päästin hänet sisään ja pyysin istumaan sohvalle. Leena katsoi minua punastellen. “Niin, siitä viimeviikkoisesta kurinpalautuksesta, mulla olisi asiaa”, hän sanoi. Säikähdin ja sydämeni löi pari ylimääräistä lyöntiä, Leenalla olisi vaatimuksia sen suhteen, päättelin. Leena jatkoi, “Mulle tuli sen selkäsaunan jälkeen ensimmäisen kerran sellainen olo, että joku oikeasti välittää musta. On kiinnostunut minun asioista ja haluaa ohjata mua eteenpäin. Kuuntelin hämmästyneenä Leenan vuodatusta. “Mutsi saarnaa mulle aina, kun mä töpeksin, mutta ei se oikeasti välitä. Sillä on aina joku mies kierroksessa. Näin on ollut koko mun elämän ajan.”

Kuuntelin Leenan purkausta. “Kake jätti mut viime viikonloppuna, kun mä en antanut sen naida ja sä tiedät syyn. Nyt mä tajuan, että se jätkä käytti mua hyväksi. Pari sidukkaa, röökiä, autoajelua ja takuu varma pano saatavilla. Vittu kun mä olen ollut tyhmä. Mä yritin käyttäytyä koko viikon koulussa hyvin ja kuten huomasit, en joutunut jälkkäriin, vaikka sun takia mä olisin voinut siellä istua”, Leena totesi hymyillen. “En muuten polttanut koulussa ku yhen röökin koko viikon aikana, ruotsin kokeen jälkeen vitutti sen verran, että oli pakko saada savut.”

“Ai, niin mä muuten kävin terkkarin tutkimuksissa. Mitään ei löytynyt. Hän epäili, että liikuntatunnin jälkeen nesteet vain lähti kiertoon, joten mulla ei ole mitään tautia”, Leena jatkoi tohkeissaan. Punastuin häpeästä, mutta en voinut paljastaa jekkuani, kun olin saavuttanut tytön luottamuksen. Leena oli hetken hiljaa, hän ikään kuin mietti kuinka jatkaisi. “Niin, tuota se mun asia oikeastaan oli, että voisit sä silloin tällöin piiskata mua, kun se tuntui niin hyvältä ja se auttoi mua laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen.” Leena takelteli kasvot punaisena. Huokasin helpotuksesta. “Toki minä voin sinua motivoida parempaan elämään, jos koet siihen tarvetta,” vastasin. “Joo, koen mä, mutta älä piiskaa ihan niin kovaa kuin viimeksi.”

Yritin peitellä tyytyväisyyttäni. Kaluni oli noussut pystyyn, kun mietin kuinka kurittaisin koulutyttöä, joka oli itse tullut pyytämään piiskaa. Mitä muuta siitä seurasi. Ilmassa oli vahva eroottinen lataus. “Sä voisit hakea mun pesuharjan kylppäristä”, sanoin tytölle. Näin sain hetken aikaa koota ajatuksiani. Vaihdoin paikkaa ja istuin sohvalle. Leena palasi kylpyhuoneesta pesuharja kädessä. Otin harjan häneltä ja pyysin häntä riisumaan housut. Leena punastui, mutta totteli. Pyysin hänet polvelleni ja alaruumiista alaston tyttö kävi syliini makuulle. Hänen kimmoisat, täyteläiset pakarat olivat edessäni, odottamassa piiskausta. Kaluni seisoi ja pelkäsin Leenan huomaavan sen maatessaan sylissäni.

Kohotin pesuharjan ja aloin piiskata sillä koulutytön pakaroita. En lyönyt lujaa, mutta riittävän napakoita lyöntejä kuitenkin saadakseni tytön kiemurtelemaan kivusta. Leena voihki ja pyöritti pakaroita harjan tanssiessa hänen takamuksella. Pyllyn väri muuttui punaiseksi harjan lyöntien seurauksena. Leena voihki ja kiemurteli. Piiskattuani häntä riittävästi, hieroen kevyesti hänen pakaroita. Sormeni eksyi hänen pillulle ja totesin tytön olevan märkä. Tiesin, että tänään en selviäisi pelkällä piiskaamisella.

Komensin tytön nurkkaan häpeämään ja menin suihkuun. Halusin olla puhdas tytön edessä, hän piti minua esikuvana. Siitä huolimatta minulla oli oma tarkoitus ja epäilys, kuinka ilta tulisi jatkumaan. Suihkutin itseni huolella, jonka jälkeen kuivasin ihoni ja pukeuduin pelkkään aamutakkiin. Sujautin takin taskuun pari kortsua varmuuden vuoksi. Hain jääkapista lasillisen vichyä ja istuin sohvalle. Ihailin nurkassa ryhdikkäästi seisovaa Leenaa ja hänen kimmoisia, punaiseksi piiskattuja pakaroita. Kaluni seisoi täydessä terässä.

Komensin Leenan luokseni. Pyysin häntä riisumaan puseron pois. Tyttö seisoi punastellen, alastomana edessäni. Tutkin hänen hoikkaa vartaloa. Pienet rinnat, joiden päästä törröttivät punaiset nännit. Solakka vartalo. Karvatupsu oli jätetty muuten ajellun pillun päälle, korostaan naisellisuutta. Leenalla oli pitkät, hoikat jalat. Hän oli kaunis tyttö. Pyysin Leenaa antamaan minulle housuistani nahkaisen vyön. Hän punastui entisestään, mutta totteli ja toi kiltisti nahkavyön minulle. “Meidän täytyy keskustella sinun kasvatuksestasi ja käytöstavoistasi”, sanoin hänelle. “Voisimme aloittaa tupakoinnista.”

Pyysin Leenan polvilleni poikittain. Taitoin nahkaremmin kahtia. Hieroin hänen lämpöisiä, punaisia pakaroita. Kaluni seisoi täydessä terässä ja pelkäsin Leenan huomaavan sen. “Olisiko mahdollista, että lopettaisit tupakanpolton kokonaan, kun vielä pystyisit sen tekemään?” Kysyin häneltä. Leena mietti hetken ja totesi: “Voinhan mä yrittää, emmä oikeesti polta kovin paljoa.” “Auttaisiko lopettamissuunnitelmaan pienimuotoinen remmiselkäsauna?” Kysyin häneltä samalla hieroen hänen pakaroita. Leena kiemurteli kiimaisena, hänen pillusta valui nesteitä. “Voisi se auttaa päätöksenteossa”, hän kujersi minulle ikään kuin odottaen selkäsaunaa. “Kannattaa sitä ainakin kokeilla”, totesin hänelle ja otin kahtia taitetun remmin käteeni.

Leena painoi päänsä tiukasti sohvatyynyyn. Hän puristi jännittyneenä pakaroitaan yhteen odottaen ensimmäistä remmin sivallusta. Pitkitin aloitusta tarkoituksella. Selkäsaunassa sen odotus ja pelko siitä oli kaikkein kutkuttavinta. Tosin Leena tiesi, että tänään en rankaisi häntä rikkomuksista vaan selkäsaunalla oli toinen funktio. Painoin kädelläni tyttöä ristiselästä ja sivalsin ensimmäisen lyönnin hänen oikeaan pakaraan. Leena voihkaisi enemmän jännityksestä kuin kivusta. Piiskasin hänen pakaroita vuorotahtiin nahkaremmillä. En lyönyt lujaa, mutta siitä huolimatta remmi jätti kauniit raidat takamukseen ja tyttö kiemurteli kivusta ja kiimasta. Laitoin remmin pois ja hieroin hänen pakaroita ja reisiä. Leena huokaili ja nautti käsittelystä. Hänen alapäänsä tihkui kosteutta ja suorastaan huusi kullia naimaan, märkää, kuumaa pillua.

Minun tilanteeni ei ollut yhtään helpompi, jos Leena vielä hetkenkin kiemurtelisi sylissäni, niin laukeaisin hänen reisille. Komensin Leenan ylös ja nousin itsekin sohvalta. Määräsin hänet kontilleen sohvalle. Hänen ylävartalo lepäsi sohvan selkänojan päällä. Pyysin häntä levittämään hiukan jalkoja ja notkistamaan selkää. Näin hänen pyllynsä oli täydellisesti tarjolla. Silitin hellästi hänen kuumottavia pakaroita. Kävelin tytön eteen ja suutelin häntä. Leena vastasi suudelmaani kiihkeästi. Hänen kielensä tutki koko suuni.

“Kymmenen remminsivallusta”, totesin “ja ne ovat voimakkaita lyöntejä.” Leena katsoi minua anovasti. “Mä tarttisin nyt jotain ihan muuta kuin remmiä”, hän sanoi huohottaen. “”Piiskauksen pitäisi olla rangaistus, mutta sinä näköjään nautit siitä, joten ei lopeteta kesken.” Leena huokasi pettyneenä. Ihailin hänen tarjolla olevaa persettä, kohta pääsisin työntämään kaluni hänen kosteaan, kuumaan onkaloon. Tilanteessa oli jotain kiellettyä ja perverssiä, siitä huolimatta se oli äärimmäisen kiihottava ja eroottinen.

Taitoin remmin kahtia. “Pidä asento”, sanoin Leenalle ja sivalsin ensimmäisen läjähtävän lyönnin tytön oikeaan pakaraan. Leena voihkaisi kivusta. Toinen ja kolmas sivallus osuivat samaan pakaraan saaden Leenan kiemurtelemaan ja voihkimaan. Viiden lyönnin jälkeen vaihdoin pakaraa, joka sai samanlaisen käsittelyn. Leenan perse punotti ja kuumotti piiskauksen jälkeen. Remmin raidat erottuivat selkeästi pakaroilla ja voi olla, että pakaroihin tulisi muutama mustelma. Riisuin aamutakin pois. Kaluni seisoi valtoimenaan. Halusin pitkittää tilannetta ja polvistuin tytön taakse. Upotin kieleni hänen kuumaan kosteaan pilluun saaden Leenan ulvomaan nautinnosta. Kieleni tutki joka sopukan hänen kosteasta, makealta maistuvasta pillusta. Työnsin nenäni kiinni hänen pieneen, pyöreään peräaukkoon ja nuuhkaisin sitä. Pylly haisi vienosti hieltä, mutta oli muuten puhdas. Tyttö oli hoitanut hygieniansa hyvin. Siirsin kieleni pois pillusta ja nuolin hänen herkkää välilihaa saaden Leenan voihkimaan. Kieleni siirtyi ylöspäin ja lipaisi kokeeksi tytön peräaukkoa. Leena värähti kuin sähköiskun saaneena. Aloin lipoa kielellä herkkää peppuaukkoa. Leena voihki ja pyöritti pyllyä. “Jumalauta nai mua jo, mä tarviin nyt kyrpää mun pilluun” hän huusi.

Lopetin nuolemisen ja nousin seisaalleni. Laitoin nopeasti kortsun kaluni ympärille ja työnnyin tytön kosteaan, ahtaaseen onkaloon. Leena voihkaisi, kun työnnyin hänen pilluun. Työnsin kaluni pohjaan asti ja odotin, että Leena ehtisi tottua siihen. Tartuin kiinni hänen rinnoista, leivoin niitä ja puristelin nännejä samalla kun työnsin seisovaa kyrpääni tytön kiimaiseen pilluun. Leena voihki ja huohotti, hän vastasi työntöihin pyörittäen takamustaan. Olimme molemmat kiihottuneita. Yritin ajatella arkisia ajatuksia, jotta en laukeaisi ennen aikaisesti, mutta turhaan. Minun ei tarvinnut työskennellä pitkään, kun Leena alkoi ensin huohottaa ja sitten ulvoa orgasmin kourissa. Tiivistin tahtia ja annoin itselleni luvan laueta. Tunsin kuinka spermalasti lähti liikkeelle ja laukesin karjahtaen spermani valuessa kaluani peittävään kortsuun. Leenan ulvoi orgasmin pauloissa.

Vetäydyin Leenan pillusta, otin kortsun pois kalultani ja solmin sen kiinni. Istuimme vierekkäin, halaten ja suudellen toisiamme. Kun olimme toipuneet orgasmista, niin hain meille siiderit. Nautimme juomaa ja hellimme toisiamme. Leena vaikutti tyytyväiseltä, niin myös minä. Katumus vaihe tulisi myöhemmin, jos oli tullakseen. Leena istui syliini. Hän hiveli hiuksiani ja hieroi rintaani. Se tuntui hyvältä. Suutelin hänen nännejä ja puristelin kuumottavia pakaroita. Sormeni leikittelivät hänen peppuaukolla. Leena painautui tiiviimmin minua vasten ja hieroi pyllyään kaluani vasten, joka alkoi osoittaa uudestaan elonmerkkejä.

“En taida ihan vielä olla valmis peppu seksiin”, Leena kuiskasi minulle, “mutta kaikkea muuta kivaa voimme tehdä.” Hän kumartui eteeni ja otti kaluni suuhun. Hän nuoli kaluni vartta samalla kun hänen sormensa hieroivat pallejani. Hän veti kädellä esinahkaani taakse ja alkoi nuolla terskaani. Voihkin ja huokailin mielihyvästä. Voimakas painallus kaluni tyvestä sai sen ponkaisemaan pystyyn. Leena nousi ylös ja istui kaluni päälle. Hän upotti kaluni pohjaan asti. Hän oli hiljaa paikallaan ja suuteli minua. Hänen pillunsa puristui tiukasti kaluni ympärille. Leena pyöritti varovasti persettä saaden kaluni entistä aktiivisemmaksi. Vähitellen hän alkoi ratsastaa, ensin hitaasti, vähitellen kaarta laajentaen. Nuolin ja näykin hänen nännejä. Leena voihki. Naiminen tuntui uskomattoman hyvältä. Nautin täysillä ja niin teki myös Leena.

Kesken kaiken pysäytin Leenan liikkeen: “Kortsu unohtui”, sanoin hädissäni. Leena painautui minua vasten. “Mä käytän ehkäisyä, joten ei huolta”, hän hymyili minulle ja jatkoi pyllyn pyörittämistä ratsastaessaan kalullani. Huokaisin helpotuksesta, minulla kesti kuitenkin hetken päästä uudelleen rytmiin. Leena nautti ratsastamisesta kaluni päällä, puristelin hänen pakaroita ja sormeni hieroi kevyesti hänen peppuaukkoa. Siitä oli tullut minulle pakkomielle. Leena lisäsi vauhtia, hän alkoi ensin huohottaa, sitten voihkia ja lopulta hän laukesi kovaa huutaen. Hänen selkänsä taipui kaarelle hänen saadessa orgasmin.

Pidin Leena tiukasti sylissä, annoin hänen toipua orgasmista. Hyväilin ja hellin häntä kaikkialta kaluni ollessa hänen sisällä. Kun Leena oli toipunut riittävästi, kaadoin hänet sohvalle ja aloin naida häntä lähetyssaarnaaja-asennossa. Rakastelin häntä hellästi ja pitkään. Kun alkoi näyttää siltä, että Leena oli laukeamassa, niin lisäsin voimaa työntöihin ja laukesimme yhtä aikaa. Lepäsimme sohvalla pitkään voipuneina. Toivuttuamme orgasmeista menimme suihkuun ja pesimme toisemme hellästi. Suihkun jälkeen juttelimme ja nautimme siideriä. Jossain vaiheessa Leena halusi mennä tupakalle. Ehdotin hänelle, että hän polttaisi mieluimmin liesituulettimen alla kuin menisi ulos. Kiinni jäämisen riski olisi pienempi.

Juttelimme pitkään, hellimme toisiamme kuin vastarakastuneet ja nautimme illan mittaan muutaman siiderin. Varoitin Leena käyttäytymästä sopimattomasti. Jälki-istuntoon joutuminen toisi hänelle kovan selkäsaunan. Leena hymyili iloisesti: “Entä sitten”, et sä kuitenkaan henno piiskata mua riittävästi. Taidan ihan kiusallakin hankkiutua ensi viikolla jälkkäriin. Sua on niin kiva katsella, kun yrität päteä.” Punastuin vuorostani. Leena tiesi oikean narun mistä vetää, tosin olin päättänyt, että jälkkäriin joutumisesta seuraisi rangaistus. Toisaalta toivoin, että Leena kokeilisi rajoja, niin voisin taas piiskata häntä.

Leenan poistuttua luotani. Nautin vielä muutaman siiderin ja mietin tilannetta. Ilta oli ollut kaikin puolin onnistunut, mutta entä jos Leena puhuu sivusuunsa. Tulee ilmi, että minä olen nainut oppilasta, vaikka hän olikin täysi-ikäinen. Opettajan urani saisi nolon lopun. Toivottavasti Leena ei keksi käyttää asiaa kiristyksen kohteena. Toisaalta olimme molemmat toimineet omasta tahdostamme, ainakin tänään.

Leena järjesti itselleen jälki-istuntoa heti maanantai aamuna jäätyään kiinni tupakoinnista. Hän myhäili minulle kysyessäni syytä. “Täytyyhän mun testata, onko sinussa miestä saamaan minut kuriin. Nyt tiedän, että hekumoit jälki-istunnossa sitä, että pääset piiskaamaan mua. Kullisi seisoo koko ajan, odottaen että jälkkäri loppuu. Mä voin järjestää siellä jonkin kohtauksen ja sun täytyisi tulla opettajan pöydän takaa kasvot punaisina ja kulli seisten selvittämään tilannetta. Vittu kun mä nautin jo etukäteen, selkäsauna on pieni rangaistus siitä, varsinkin, kun tiedän, että sä nait mulle kunnon orgasmin sen jälkeen.” Leena myhäili.

Olin hämilläni, näytti siltä, että Leena oli kietonut minut pikkusormensa ympärille, mutta hän tulisi toteamaan, että se ei pitäisi paikkaansa. Laadin huolellisen suunnitelman perjantaille ja Leena tulisi huomaamaan menneensä aivan liian pitkälle, kun yritti kääntää jälki-istunnon edukseen. Hän tulisi kokemaan ikimuistoisen jälki-istunnon.

7 kommenttia viestissä: “Jälki-istunto (osa 2)”

 1. Toive sulle says:

  Voisitko seuraavassa osassasi piiskata Leenan pillua?

 2. hetkinen says:

  Naiset eivät laukea miehen panosta. On täysin typerää kirjoittaa niin. Miehen täytyy tehdä töitä naisen orgasmin eteen. Kirjoittaminen orgasmeista laski muuten hyvän tarinan arvoa roimasti.

 3. - says:

  Hyvä tarina. Pyytäisin jatkossa välttämään samojen sanojen (kiemurtelu, ulvahdus ym) toistuvaa käyttöä.

 4. armasaallontie says:

  Seuraava ja viimeinen osa on oikoluettavana.
  Kiitos positiivisesta palautteesta.

 5. mkt says:

  joop, jatkapa tästä seuraavaan istuntoon

 6. Mummi says:

  Tää on mahtava! Lisää ja nopeasti.

 7. Kiss of snow says:

  Hyvä taas, kiitos

Kommentoi

top