search
top

Namibian polttavan taivaan alla (Ulla ja Pygmi)

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (52 votes, average: 3.37 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: En ole kirjoittanut valmiiksi mitään sitten kevään, joten uusi tarina on pieni yllätys. Ja näköjään en millään osaa kirjoittaa mistään ”normaalista”. No, haen itse tarinoista jotakin muuta kuin ihan perusseksiä. Kaunotar ja hirviö aihepiiri on taas mukana.

Afrikan kuuma aurinko oli osoittautunut maineensa veroiseksi. Ruohotasanko väreili tukahduttavassa 40 asteen lämmössä ja vain muutama hassu puu tarjosi varjoa helpotukseksi. Vaalea Ulla pyyhki hikeä otsaltaan. Pohjoisen asukkaana hän ei ollut tottunut Afrikan paahtavaan ilmastoon. Se imi voimat elimistöstä ja sai pään tuntumaan yhtä aikaa sekä raskaalta että keveältä. Ulla leyhytti kättään kasvojen edessä ja vähän ihmetteli, että mitä teki keskellä savannia. Hänen miehensä Rami oli yllättäen ostanut kahden viikon safariretken Namibiaan. Ulla oli ollut hämillään tästä odottamattomasta lomareissusta ja vähän arveli sen olevan miehen yritys paikata parin keskinäisiä kireitä välejä.

He olivat olleet aviossa kuutisen vuotta, mutta yhä lapsettomia kovasta yrityksestä huolimatta. Molemmilla oli ura ja miestään muutama vuotta nuorempi Ulla oli juuri ylittänyt 30-ikävuoden paalun. Rami vietti pitkät päivät töissä insinöörinä ja viikonloput harrastuksissa poikaporukan kanssa. Ulla ei sitä myöntänyt miehelleen, mutta hän tunsi olonsa yksinäiseksi pimeinä talvi-iltoina. Hän oli miestään sosiaalisempi ja pitkänä 179-senttisenä ja luonnonvaaleana keräsi helposti huomion seurassa. Ullan mies oli jonkin verran vaimoaan lyhyempi ja vaikka Ulla ei välittänyt pituuserosta, niin hän ei voinut olla huomaamatta asian vaivaavan miestään.

Jopa täällä Afrikan savanniretkellä parin erilaiset sosiaaliset valmiudet olivat nousseet esiin. Siinä missä Ulla olisi halunnut seurustella muiden lomalaisten kanssa, niin Rami oli halunnut parin viettävän aikaa kahden kesken. Aamiaisella oli ollut iso riita ja Ulla vieläkin tunsi sen pahanolon rippeet mielessään. Jeeppiretki savannille oli kuitenkin auttanut viemään ajatukset muualle. Kymmenkunnan hengen ryhmä oli kierrellyt lomakylän maita parin tunnin ajan etelä-afrikkalaisen oppaansa johdolla. He olivat nähneet kirahveja, norsuja, antilooppeja ja ties mitä eri aron eläimiä. Ainoa joka ei vaikuttanut innostuneelta luonnonihmeistä oli Rami, joka vieläkin mökötti hiljaa aamun riidan jäljiltä.

Ryhmä oli pysähtynyt savannille ruokailemaan. Etelä-afrikkalainen opas oli tarkistanut muutaman lähistöllä olevan puskan vaarallisten käärmeiden tai hämähäkkien varalta ja todettuaan ne turvallisiksi, ryhmän naiset olivat voineet tehdä tarpeensa pusikon suojassa. Ulla oli kuitenkin odottanut, sillä hän tahtoi käydä asioilla yksin. Vasta syömisen jälkeen hän ilmoitti aikovansa mennä puskan taakse.

”Hyvä on, mutta älä vaeltele kauas.” Opas sanoi paksulla afrikaans-aksentilla. ”Farmin alueella ei pitäisi olla vaarallisia suurpetoja, mutta tämä on Afrikka ja mitä tahansa saattaa tapahtua. Lähdemme liikkeelle puolen tunnin päästä.”

Puskat olivat sen verran kaukana, että ryhmän äänet kuuluivat vain vaimeasti sinne asti. Ulla oli helpottunut saadessaan olla hetken yksin ja hän olikin tuntenut enemmän tarvetta olla rauhassa kuin tyhjentää rakkonsa. Afrikan savanni oli luonnonkaunis, mutta riita miehen kanssa oli vienyt mehut. Eikä hän jaksanut katsoa tämän pistävää tuijotusta kokoajan. Ja riita oli ilmeisesti alkanut pelkästään siitä, että aamiaisella Ulla oli liittynyt saksalaispariskunnan seuraan ilman miehensä lupaa. Huokaisten syvään miehensä lapselliselle oikuttelulle, hän avasi ruskeiden pellavahousujen napit ja laski ne vaellussaappaiden päälle.

Ulla kyykistyi ja pinnisti. Ensin ei tullut mitään. Vaikka oli yksin, niin hermostutti olla tarpeillaan näin ulkosalla. Vähitellen Ulla rentoutui ja sitä myöten virtsakin alkoi tulla. Äkkiä puskassa rapisi ja Ulla jäykistyi paikoillensa. Sydän pamppailen hän tähyili ympärillensä, mutta missään ei näkynyt liikettä. Eikä rapinaa kuulunut uudestaan ja hetken hiljaisuuden jälkeen Ulla kykeni taas jatkamaan pissaamista.

Tultuaan valmiiksi, Ulla otti paitansa taskusta paperinenäliinan. Hän huolellisesti pyyhki vaalean untuvaisen karvapehkon peittämän jalkovälinsä. Ulla kuitenkin pysähtyi kesken kaiken, sillä hänelle tuli tunne siitä, että joku katselee häntä. Puska hänen edessään heilahti ja oksa rasahti.

”Kuka siellä?” Ulla vaati tietää ääni väristen. Pusikko heilahti uudestaan. ”Tule esiin! Rami jos tää on sun temppuja…”

Pusikko rasahteli taas kerran ja sieltä tuli esiin tumma hahmo. Se oli musta Afrikan-ihminen ja Ulla jähmettyi paikoillensa. Tulija ei ollut pitkä ja Ulla piti sitä ensin lapsena, mikä rauhoitti hieman, mutta hän nopeasti muisti olevansa kyykkyasennossa ja housut nilkoissa tämän muukalaisen edessä. Yllätys oli kuitenkin lamaannuttanut vaalean naisen, eikä hän kyennyt liikahtamaan. Tulijassa oli jotakin outoa ja kun Ulla aikansa tutkaili tämän kasvoja, niin hän oivalsi tämän olevan aikuinen mies. Tosin tavattoman lyhytkasvuinen, vain kutakuinkin 130-senttiä pitkä. Musta mies oli alaston lukuun ottamatta lannevaatetta ja selässään olevaa jousipyssyä. Kaiken kaikkiaan muukalainen vaikutti parkkiintuneelta ja sopeutuneelta aavikon ankaraan elämään.

”Luoja! Pygmi!” Ulla parahti ja laittoi kätensä suun eteen.

Se oli kuin suoraan jostain tiedelehden artikkelista, mutta nyt tämä aikuinen pikkuihminen seisoi alle kahden metrin päässä. Ulla ei kyennyt arvioimaan miehen ikää, sillä tämän mustat kasvot vaikuttivat jotenkin iättömiltä ja olisi voinut olla mitä tahansa 20 ja 50 vuoden väliltä. Pygmi ei vaikuttanut uhkaavalta, mutta silti Ulla värähti kylmästä vaikka kuuma aurinko paahtoi niskaa. Mutta sitten hän vilkaisi miehen jalkoväliin ja säikähti vielä pahemmin. Lannevaate oli nimittäin valahtanut sivuun ja paljasti Pygmin erektiossa sojottavan siittimen. Ja millaisen erektion! Pygmillä oli nimittäin aivan valtaisa kalu, joka sojotti kohti Ullan kasvoja.

Ulla hypähti säikähdyksestä seisomaan ja laittoi kätensä jalkovälin peitoksi. Hän koetti astahtaa taaksepäin mutta oli kaatua nilkoissa olevien housujen takia. Ulla piti tasapainoin niukinnaukin, mutta hän ei edes huomannut tätä, vaan tapitti silmät pyöreinä puolialastonta pikkumiestä ja tämän suurta miehuutta. Se vaikutti jopa parikymmentäsenttiseltä ja olisi ollut suuri kenelle tahansa miehelle, mutta pienikokoisen Pygmin kehoon verrattuna näytti jättimäiseltä.

”Tuo ei ole todellista.” Ulla mutisi itsekseen järkyttyneenä. ”Jättikaluisia pikkumiehiä keskellä aavikkoa. Sen täytyi olla auringonpistoksen aiheuttama harha.” Ulla päätteli ja sulki silmänsä. Hän ei ollut saanut mieheltään pitkään aikaan ja puutostila oli laukaissut outoja fantasioita. Näin Ulla järkeili tilanteen, mutta kun hän taas avasi silmänsä, niin pygmimies oli yhä hänen edessään ja tullut askeleen lähemmäs.

Pygmikin oli yllättynyt sillä hän ei ollut aikaisemmin nähnyt valkoista naista näin läheltä. Hänen heimo oli tietoinen läheisellä maatilalla vierailevista turisteista, mutta he pysyivät näistä ja heidän meluisista kulkuneuvoista kaukana. Pygmi ei oikeastaan tiennyt mistä nämä vitivalkoiset ihmiset tulivat. Heimon luona käyvät valtion viranomaiset olivat selittäneet, että jossakin meren takana oli näiden valkoisten asuttama maa. He ovat rikkaita ja heillä oli kummallisia kojeita. Pygmi oli miettinyt tällaisia asioita yhtä paljon kuin sitä miksi joka ilta aurinko laskee ja kuu nousee. Se vain tapahtuu ja tämä tieto riitti maan antimista elävälle Pygmille.

Mutta nyt oli valkoinen nainen aivan lähellä, eikä Pygmi voinut vastustaa uteliaisuutta. Naisen tukka oli kuin kultainen auringonlasku ja hän oli pitkä, pidempi kuin heimon luona vierailevat kaupungin virkamiehet. Nainen jopa tuoksui erilaiselta. Ei eläimeltä tai hieltä, vaan kuin kevään sateiden jälkeen maasta nousevilta kukilta. Pygmi ei kyennyt vastustamaan kiusausta ja ojensi kätensä naisen paljaalle reidelle. Hän kuljetti kättään reittä pitkin ja hämmästeli kuinka pehmeä ja sileä iho tällä naisella oli.

”Valkoisten kotimaa täytyi olla todella ihmeellinen paikka, jos sieltä tulee tällaisia ihmisiä.”

Tilanne oli mennyt liian pitkälle ja Ulla avasi suunsa huutaakseen paikalle apua. Pygmi kuitenkin huomasi tämän ajoissa, nosti vasemman kätensä ja laittoi etusormensa naisen suulle. Se ei estänyt Ullaa, mutta kun hän yritti huutaa, niin kurkusta ei tullut muuta kuin käheää pihinään. Pygmi sanoi jotakin omalla kielellään, mutta Ulla ei ymmärtänyt sitä. Pygmi ei lannistunut tästä kommunikaation puutteesta, vaan jatkoi tutkimuksiaan. Hän halusi tietää mitä tällä pitkällä ja valkoisella naisella oli jalkovälissä. Pygmi siirsi oikealla kädellään Ullan kädet sivuille ja alkoi silittää naisen pellavaista karvaturria.

”Älä.” Ullan mielessä se oli huuto, mutta suusta tuli hädin tuskin kuultava äännähdys.

Pygmi painoi sormensa uudelleen naisen punaisille huulille. Toisella kädellä hän tukeutui entistä intiimimmälle alueelle. Hän levitti sormillaan häpyä ja naksautti suutaan tyytyväisenä todetessaan sen alta paljastuvan samanlainen vaaleanpunainen luola kuin pygminaisillakin. Se liikaa Ullalle ja hän päätti paeta paikalta, oli housut nilkoissa tai ei. Mutta jälleen kerran pikkumies oli valppaana ja ehti ottaa kiinni Ullan vyötäröltä molemmilla käsillä. Pygmi oli lapsenkokoinen, mutta odottamattoman vahva. Hän piti vaivattomasti kiinni itseään kookkaampaa naista, eikä päästänyt tätä otteestaan.

Pystypaini kesti hetken ja maa pöllysi, mutta pienestä koostaan huolimatta aavikkoelämän karaistama Pygmi oli pitkää naista voimakkaampi. Hän painautui aivan kiinni, mutta oli niin lyhyt, että otsalaki jäi rintojen alle. Kokoerosta huolimatta Pygmi oli päättänyt ottaa tämän kummallisen naisen. Hän terävästi käski valkoista naista lopettamaan ja antamaan itsensä pygmisoturille, mutta tämä ei vaikuttanut ymmärtävän pygmikieltä.

”Kuten maasika, se voidaan kaataa viekkaudella ja kärsivällisyydellä.” Tuumi Pygmi ja muutti taktiikkaa. Hän kietoi oikean käsivartensa naisen lantion ympärille estäen tätä juoksemasta karkuun ja vasemmalla pudotti lannevaatteensa. Jättimäinen kalu heilahti vasemmalta oikealle ja lannevaatteen alta paljastui kaksi mustan kurttuisen avocadon kokoista kivespussia. Ulla tuijotti lamaantuneena tämän mustan pikkukaverin suhteettoman suuria seksityökaluja, eikä osannut liikahtaa vaikka ote lantiolta hellitti.

Jatkaen psykologista sodankäyntiään, Pygmi tarttui pitkän naisen käteen ja vei sen kalulleen. Vaistomaisesti Ulla puristi kämmentään, mutta varsi oli niin paksu, että hänellä oli vaikeuksia saada sormensa sen ympäri. Suuri siitin sykki sydämenlyöntien tahdissa ja se kutitti kämmenpohjaa. Ulla olisi tarvinnut toisen parin käsivarsia, mikäli olisi halunnut peittää koko kalun. Se pelotti, mutta hän ei siltikään päästänyt otetta sykähtelevästi mustasta mahtiparrusta.

Huomattuaan valkoisen naisen lamaannuksen, Pygmi vei kätensä tämän beigen paidan alle. Hän tunsi sormenpäitään vasten jotakin pehmeää, mutta runsasta ja päätti jatkaa tunkeiluaan. Naisen paita oli kiinni pienillä napeilla ja Pygmiltä meni hetki ennen kuin hän oppi miten ne avataan. Sen jälkeen ei ollut mitään esteitä ja nopeasti paita roikkui avonaisena olkapäiltä. Ulla ei ollut laittanut rintaliivejä, koska ne olivat hiostaneet ja nyt hänen paljaat maitorauhaset törröttivät ryhdikkäinä ilman suojaa. Pygmi naksautti suutaan osoittaakseen mielihyvää. Valkoisen naisen rinnat olivat kovin erilaiset kuin pygminaisilla. Sen sijaan että olisivat suipot ja roikkuvat, niin valkoisen naisen tissit olivat pyöreät kuin pari kypsiä verigreippejä.

Pygmi ei voinut vastustaa kiusausta ja painoi molemmat kätensä kiinni muodokkaisiin rintavarustuksiin. Hän rutisteli ja puristeli minkä taisi ja piti siitä kuinka kimmoisat rinnat hytkyivät kämmenten alla. Kädet saattoivat olla lastenkokoa, mutta ote oli kuin raavaan miehen. Pygmi lopetti leipomisen äkkiä, puristi molemmilla käsillä todella lujaa ja tuijotti syvälle naisen sinisiin silmiin. Pikkumiehen tuijotus oli pistävä ja tämän pupillit niin laajentuneet, että silmät vaikuttivat mustilta täpliltä. Ulla kiemurteli, mutta ei kyennyt siirtämään katsettaan tai liikuttamaan jalkojaan. Oudon mustan erämaakulkijan katse oli hypnoottinen ja Ulla tunsi voimiensa katoavan.

Metsästäjänä Pygmi huomasi, että saalis oli kiinni. Hän ei aikaillut vaan taivutti valkoisen naisen selälleen maahan. Oli kuin jokin afrikantaika olisi vallannut Ullan sillä hän antoi tämän kaiken tapahtua vastaan panematta. Hän jopa raotti reisiään tarjoten kehoaan tuon mustan pikkumiehen käytettäväksi. Se oli kutsu Pygmille ja hän kiipesi valkoisen naisen vatsalle. Kokoero teki asennon löytämisestä hankalaa ja pygmisoturi joutui hetken tasapainottelemaan kiikkerällä naispatjalla. Hän ankkuroi jalkansa maahaan, rutisti kämmenensä rintojen ympärille saadakseen tukea ja lantiolla ohjasi kovana sojottavan erektionsa hävylle. Mutta sitten tuli odottamaton stoppi, valkoisen naisen kukka ei avautunut tarpeeksi, jotta Pygmi olisi saanut kookkaan siittimensä sen kätköissä olevaan lemmenluolaan.

”Kuinka tämä valkoinen jättinainen voikaan olla niin tiukka haaruksesta?” Hän pohti ääneen pygmikielellä. ”Nainen ei vaikuttanut immeltä, joten oliko valkoisilla miehillä pienet seksisarvet?” Pygmin mielestä se vaikutti johdonmukaiselta ja saattaisi selittää valkoisen rodun perin eriskummallisia käytöstapoja. Ajatus siitä, että oli lemmensoturina tavattoman suuri kiihotti kovasti Pygmiä. Hän tunsi kasvavansa henkistä mittaa metrikaupalla ja polttava himo ohjasi kaiken energian terskannupille. Jopa miehuus tuntui pullistavan entisestään kiiman sähköistäessä koko ruumiin.

Ulla ei ymmärtänyt Pygmin puhetta, mutta tämän elekielen terävöityminen välitti viestin kirkkaasti ja häntä pelotti julmetusti. Kyyneleet olivat tulla poskille kun hän makasi kovalla maalla odottaen, että musta pikkumies raiskaisi hänet. Mutta jostain syystä hänen kehonsa oli eri mieltä. Häpy sykki lämmintä kiihkopoltetta ja esiin kurkistavien terälehtien välistä valui kirkasta lemmenmahlaa. Toimien seksinnälän automatiikalla, Ulla nosti polvensa koukkuun ja avasi haarovälinsä levälleen.

”Raiskaa mut.” Ääni oli Ullan, mutta komento ei tullut tietoisesta tajunnasta. Jokin primitiivinen aivolohkon osanen oli ottanut vallan ja pakotti antautumaan pygmisoturin seksihyökkäykselle.

Heillä ei ollut yhteistä kieltä, mutta myös Pygmi huomasi muutoksen partnerinsa käytöksessä. Hänen mahtisonninsa oli kovana kuin vyötiäisen panssari ja oli tullut aika ujuttaa se pehmeään lihatunneliin. Pygmi kohottautui hiukan, mutta piti terskansa häpyä vasten. Hän tunsi kuinka liukkaaksi valkoinen nainen oli käynyt ja arveli sen avittavan. Heimolla oli rituaali miten neitseitä otetaan ensimmäisen kerran ja Pygmi koetti muistella noitatohtorin opetuksia. Hän pyöritti lantiotaan rauhallisesti ja varovaisesti porasi miehuuttaan naislihaan.

Terska sujahti häpyhuulien välistä, mutta sitten Pygmin itsehillintä petti. Sen sijaan, että olisi odottanut partneriaan, niin hän puski lantiollaan niin lujaa kuin jaksoi. Suuri siitin työntyi syvälle emättimeen ja yhdyntä sattui. Ullan selkä nousi kaarelle ja suu avautui apposen ammolleen äänettömään huutoon. Kipu oli niin kova, että Ullan silmissä näkyi tähtiä, mutta siitä huolimatta taika piti, eikä kurkusta tullut muuta kuin vaimeaa kurlausta.

Pygmillä oli vaikeuksia pysyä villiintyneen tammansa satulassa, mutta sen sijaan että olisi hellittänyt, niin hänpä aloitti määrätietoisen pumppauksen. Kokoero teki yhdynnästä kömpelöä, mutta pygmisoturi korvasi sen päättäväisyydellä. Hän puhisi ja tuhisi persepuskujen tahdissa ja sousi valkoisen naisen kireää mätästä. Vaikka kalu oli jo syvemmällä kuin minne Rami oli koskaan päässyt, niin Pygmillä riitti vielä pitkää vartta vaikka millä mitalla, eikä pillunpohjukkakaan vaikuttanut pysäyttävän tätä.

Kiihkeää vaakajumppausta ehti kestää useamman minuutin, mutta vähitellen Ullan turtunut keho alkoi astia muutakin kuin kivun pistoksia. Kookas miehuus syvällä vatsassa alkoi tuntua miellyttävältä ensisäikähdyksen jälkeen. Sen liikkeet olivat voimakkaat ja paksuus venytti pillunpoimukoita sykähdyttävästi. Ulla nosti päätään katsoakseen tarkemmin hänen kehoaan käyttävää muukalaista. Pieni pygmisoturi oli suullansa tarrannut kiinni pyöreään rintaan ja näytti ihan äitinsä tissiä imevältä lapselta. Mutta kookkaan kalun iskeytyminen kohdunkaulaa vasten muistutti Ullaa karusti siitä, että hänen vaginassaan oli erittäin hyvin varusteltu aikuinen mies. Tämä ristiriita oli hämmentävää, eikä Ulla onnistunut saamaan ajatuksiaan kokoon. Nainti vaikutti enemmän unenomaiselta seksifantasialta kuin pusikossa tapahtuvalta raiskaukselta.

Pieni pygmisoturi huomasi allaan makaavan naisen puhkeavan seksihimon. Hän oli jo ehtinyt luulla, etteivät valkoiset naiset kykene nauttimaan seksistä. Mutta nyt tämä kummallinen pitkä nainen aivan selvästi piehtaroi nautinnon verkossa. Pygmi erityisesti piti siitä kuinka vaalean kuultavan ihon alla tämän kasvot hohkasivat punaisina ja kuinka tämä uikutti kuin sakaalin pentu. Pygmikulttuurin mukaisesti pikkumies pidätteli siementä sisällään kunnes partneri olisi tullut ensin, mutta sen sijaan, että olisi rauhoittanut naintiaan, niin tämäpä vain kiihdytti tikkaustaan.

Ulla makasi hiestä likomärkänä ja kynnet syvälle maahan kaivaneena. Hän tunsi kuinka pallomaiset kivekset iskeytyivät jalkoväliin ja kuinka tattimainen terska venytti pillunpohjukkaa jokaisen työnnön päätteeksi. Se mitä oli vielä jäljellä tietoisesta minästä toivoi pikaista loppua koettelemukselle, mutta loput 98 prosenttia soluista säkenöivät hekumasta. Ulla kietoi jalkansa mustan pikkumiehen ympärille ja otti tämän kovan siittimen sisäänsä työntö toisensa perään. Herkeämättömän pumppauksen saattelemana hän alkoi hitaasti nousta huipulle, vaikka pygmisoturin kiivas naintitahti tekikin kiipeämisestä vaivalloista.

Kun orgasmi viimein tuli, sen intensiivisyys vei Ulla-paran mennessään. Hän tärisi kuin horkassa ja Pygmin oli helppo nähdä naisen laukeaminen. Pygmi sulki silmänsä ja puski itsensä syvälle valkoiseen naiseen. Kuin komennosta pygmisoturi antoi tulla ja laski mällinsä emättimen perukoille. Suuren siittimen nytkähtelyt ja lämmin siemenneste olivat viimeiset mitä Ulla kykeni tiedostamaan ennen kuin nautinnon autuus sumensi mielen. Pygmin kookkaat pallit käpristelivät kun tämä purki kupeitaan pitkään ja hartaasti. Vagina tulvi sakeasta spermasta, niin että valkeaa nestettä valui häpyhuulien välistä, mutta Pygmin siemensyöksy ei vaan ottanut loppuakseen.

Vielä pitkään sen jälkeenkin kun pussit olivat puristettu tyhjiksi, Pygmi nylkytti itseään vasten valkoista naista koko ruumis jäykistyneenä. Erektio alkoi hitaasti pehmetä, mutta pygmisoturi piti itsensä vaaleassa naisessa. Kesti monta pitkää minuuttia ennen kuin Ulla taas tiedosti ympäröivän maailman. Olo oli tokkurainen, kuin olisi juuri herännyt päiväunilta, eikä hän ensin tiedostanut muuta kuin auringonpaisteen. Mutta sitten Ulla tunsi vatsassaan Pygmin yhä valtavan kokoisen siittimen. Vaikutti siltä, että Pygmi olisi valmis jatkamaan yhdyntää vaikka samantein.

”Ulla! Ullaa! Missä olet?”

Alati lähestyvät huudot kertoivat, että Ullaa etsittiin. Pygmi huolestui silminnähden, mutta ei noussut valkoisen naisen päältä. Hän hamusi vasemmalla kädellään lannevaatettaan ja otti sen vyöstä metsästyspuukon. Ulla ehti luulla viimeisen hetkensä koettaneen, kun pygmisoturi nosti veitsen ilmaan. Mutta Pygmi käänsi naisen päätä, oikealla kädellä haroi kullankeltaisia hiuksia ja kietoi hiustukon sormensa ympärille. Pygmi leikkasi puukollaan paksun hiustukon ja laittoi sen lannevaatteen vyöllä olevaan pussukkaan.

”Noitatohtori tekisi kultahiuksista voimakkaan taikakalun.” Pygmi arveli tyytyväisenä. Hän katsoi maassa makaavaa pitkää naista. Tämä vaikutti lopen uupuneelta ja Pygmi tunsi suurta ylpeyttä siitä, että oli kyennyt kellistämään tämän naispedon miehuudellaan.

Pygmisoturi olisi halunnut jatkaa seksisaalistustaan, mutta huudot kuuluivat koko ajan lähempää. Hän nappasi lannevaatteensa ja jousipyssynsä ja kuin savannin aave katosi aluskasvillisuuteen. Ullalle tuli kiire, sillä huutaja oli aivan pusikon takana. Hän hypähti seisomaan ja veti pellavahousut jalkaansa ehtimättä siistiä tahmeaa jalkoväliään. Paita oli kiinni juuri ja juuri, kun puskan takaa tuli esiin afrikaansoppaan partainen naama.

”Ulla, täällä sinä olet.” Opas puhui paksulla aksentilla. Huomattuaan naisen punehtuneet kasvot ja ryvettyneen ulkoasun, hän kuitenkin jatkoi. ”Ulla, oletko kunnossa? Onko jotain sattunut?”

”Joo… Mä… Mä nukahdin. Aurinko…”

”Ja, Afrikan aurinko voi olla pettävä. Ota hattuni ettet saa auringonpistoa.”

”Auringonpistoa,” Ulla pohti itsekseen. ”Ehkä Pygmi oli auringonpistoksen harha. Olen nukahtanut auringonpaahteeseen ja seksifantasioinut itselleni isokaluisen pikkumiehen.”

Hiekassa oli suuri kostea lammikko seksimettä, mutta Ulla ohitti sen koska kokemuksen epätodellisuus oli helpompi mieltää harhana kuin fyysisenä kohtaamisena erämaan asukkaan kanssa. Afrikaansopas kuitenkin huomasi märän läikän ja alkoi ihmetellä mitä oikeastaan oli tapahtunut. Turistinainen suorastaan säkenöi ja hehkui, vaikuttaen äkkiä rennommalta kuin vielä retken alussa. Oli kuin mystisen taikasauvan heilautuksella olisi pyyhitty aamun paha olo pois mielestä.

”Afrikka.” Opas mutisi ja lähti seuraamaan pohjoismaalaisen naisen keinuvaa takamusta takaisin muun ryhmän luokse.

13 kommenttia viestissä: “Namibian polttavan taivaan alla (Ulla ja Pygmi)”

 1. MasterJonathan says:

  Novellikirjoittajana en hyväksy toisen tarinoiden kopiointia. Iso peukku alas. Eikä lupia olla selvästikään kysytty.

  Mutta tämä kopiointi puoli on jo puitu, niin otetaan toinen näkökulma. Minä käytän aikaa ja vaivaa novellieni tekoon. Miksi minä haluaisin odottaa viikosta – kahteen ensin moderointijonossa saadakseni vain huomata vaivalla tehtyni tarinani on hukkunut tämän Eetun roskapostauksen tulvan alle.

  Eikä kopioidut novellit ole edes it.orgin laatukamaa. En ole jaksanut edes kunnolla vilkaista listauksia pitkään aikaan, mutta en ole huomannut yhtään it.orgin huipputarinoita. Otsikoiden perusteella vain sitä samaa alaikäistekeleitä, mitä muutenkin tulee.

  (pedotarinoiksi en alkaisi näitä kutsumaan)

 2. Vuonisluopa says:

  Mie laukesin!

 3. Existence says:

  Kuten sanottua, hauska ja kiihottava stoori. Erittäin hyvin kirjoitettu, ilo lukea. Tulen lukemaan monia muitakin samalta kirjoittajalta

 4. Orjattaresi says:

  Kaikki MasterJonathanin jutut on mahtavia, eikä odotukset pettäneet nytkään. MJ:llä on ihan omanlainen, hauska ja humoristinen tapa kirjoittaa. Tarina on kiihottava ja sitä lukee vatsa naurusta kippuralla – nämä kaksi yhdistyvät harvoin onnistuneesti. 6/5 tähteä.

 5. MasterJonathan says:

  Suurkiitos kirjallisesta palautteesta. Arvostan sitä kovasti. Oli jälleen kerran usko mennä kun katselin pisteiden heilumista. No, aiheen takia tiesin ettei kannata tavoitella korkeaa keskiarvoa.

  @Katariina. Jep, tiesin kyllä, että pygmit asuvat pohjoisempana Kongon seutuvilla. Jätin kuitenkin tarkoituksella termin ”pygmi” koska arvelin siitä syntyvän selkeämpiä mielleyhtymiä. Tosin harmi etten muistanut / keksinyt sanaa hottentotti. Vanhankantainen toki, mutta olisi ollut niin mahtava. 🙂

  Olen itsekin joskus nuorempana lukenut noita Afrikka kirjoja, joskin en nyt muista kenen teoksia. Pitäisi varmaa käydä kirjastossa vierailulla.

  @Friikki. Jaa, että olen viimein saanut anatomiaa pidettyä kurissa. 😉 Hyvä. Pitäis varmaan kirjoittaa jokaisesta tarinasta kaksi versiota. Yksi itselle ja toinen julkaisuun. 😀 Mutta seksikuvauksen kirjoittaminen tuli tässä aika luontevasti. Kiva huomata että kehittyy, mutta paljon on vielä panostamisen varaa.

  @Hulmuhelma 180 kiloinen oranki? 8) hhhmmmmm… En ole kiinnostunut eläinseksistä, sellaisesta missä oikeat ihmiset ja eläimen harrastavat sekstailua, mutta fantasiat ovat sitten ihan eri juttu. Jos laittaisi aivan järjettömän fantasiaylivaihteen päälle ja tekisi jonkin ihan tolkuttoman seksitarinan. 😀

  Jatkoa ei välttämättä ole tulossa, mutta inspiraatiosta ei ikinä tiedä. Usein jää hyvä idea kirjoittamatta kun ei löydy fiilistä ja sitten tulee kirjoitettua ihan löperiä, kun se sillä hetkellä sytytti. Mutta luultavasti tulen jatkamaan ”outouksien” maailmassa. Nordströmmit ja jumppamaikat saavat jäädä. Muutama hyvä idea niissä on kai ollut mutta jotenkin en ole vain saanut kokonaisuutta toimimaan. Haluaisin kirjoittaa vanhemman dominoivan miehen ja nuoremman naisen tarinan, mutta en ole saanut elementtejä kohdalleen. Tyttöfutaajan kanssa pääsin jo lähelle, mutta sitten viime metreillä pallo vähän lipsahti ja taisi tulla tehtyä tolppalaukaus.

 6. Mister says:

  Ei huono mutta tykkäsin kyllä enemmän Nordströmin seikkailuista. Laatutavaraa silti

 7. vamecum says:

  MJonathan osaa kirjoittaa. Nyt aihepiiri mielyttävällä tavalla poikkeava, toimi. Jotenkin mukavasti kesti jännite koko tarinan. Täydet pisteet.

 8. Katriina says:

  Muuten ok mutta tuo “pygmi” ei voi olla häiritsemättä… Tuolla päin Afrikkaa ei ole pygmejä nähtykään. Ehkä pilkunnussimista, mutta vaikuttaa enemmän sanilta, eli vanhalta nimeltään hottentotilta. Puheen äänteetkin viittaavat sinnepäin. Lähes yhtä pienikokoisia hekin. Olen lukenut Wilbur Smithin kirjoja (niissä on seksikohtauksiakin), siksi särähti silmään.
  😀 http://fi.wikipedia.org/wiki/Khoit

 9. fr11kk1 says:

  Pakko sanoa että en olisi välttämättä lukenut tätä jos kirjoittaja olisi ollut eri. Mutta MasterJonathan ei pettänyt odotuksia, vaan novelli oli laadukasta tekstiä ja erityisesti juonellisesti hyvä. Alussa oli myös huumoria ja seksikohtaus sujui juuri sopivasti, ei liikaa anatomiaa kuten joskus aiemmissa. Siis kaikin puolin hyvä novelli, mutta aihe ei ollut aivan lempparini.

 10. geo345 says:

  Helposti luettavaa tekstiä, vaikka aihe ei (onneksi) ollutkaan ihan pliisu. Hyvä näin. Minun jatkoehdotukseni olis “Paluu savannille” -tyyppinen, jossa (ilmeisesti) tummalle raskaana oleva Ulla palaisi Afrikkaan ja jollain keinolla päätyisi saamaan kunnon kyytiä alkuasukkailta.

 11. Kiss of snow says:

  Mä tykkäsin täst, jatkoa kiitos

 12. Hulmuhelma says:

  No niin, tulihan se sieltä. Tuli tutuin “hirveyksin”, kaiken tainnuttavin asein.
  Mielenkiintoinen matka Euroopan ulkopuolelle.
  Oli helpputajuinen ja kertaistumalla luettu “kauhukertomus”. Oliko hieman lyhyempi kuin aiemmat? Minä ainakin pidin.
  Jään odottamaan, leviääkö seksimettä vielä savanneille, vai yllättääkö joku 180kg oranki Kongon viidakoiden katveessa.

 13. mahtavaa lisää says:

  ihanan upeata aikuisseksiä. mikä oli tulos siis tuliko afrikan tuliainen mukana?

Kommentoi

top