search
top

Sukulais -ja serkkujen vieraana

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (75 votes, average: 2.40 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina jatkuu

-Istuin junassa matkalla Pohjanmaalle tapaamaan sukulaisia.Olen 16v nuoren miehen alku. Tulen näkemään äitini siskoa ja serkkuja.Tanja äidin Jussi isäntä, lapset kolme tyttöä. Heli 16v, Saara 14v ja nuorin Nelli 12v.
”Anteeksi! Hei sinä nuori mies siinä. Kuulin jostain sivusta.
”Niin joo! Mitä ? Oh.. taisin nukahtaa,sanoin.
”Täällä ei näy olevan kovin montaa ihmistä ja mä ajattelin jutella jonkun kanssa. Minne olet matkalla? Kysyttiin minulta.
”Sukulaisten luo, äitini siskon perhettä tapaamaan, entä itse?
”Kotiin matkalla.
–Juttelimme siinä sitten matkan aikana ja selvisi että kyseinen tyttö asuu aivan Tanjan lähellä, tuo tyttö oli nimeltään Tuire, hän on n.15v vaalea melko pitkä, tietenkin poikana kiinnitin tytön vartaloon, rinnat erottuu ihanasti vaalean punaisen t-paidan läpi, tytöllä ei ollut rintsikoita ja kesä kun oli kuuma jalassa oli tosi lyhyet shortsit päällä.Jo tässä vaiheessa minulla oli kalu alkanut kovettua. Yllättäen tyttö tuli minun vastapuolelle istumaan, ehkä siksi ettei tarvi käytävän toiselta puolelta jutella. Yritin peitellä seisokkiani, jonka Tuire huomasi varmasti. Tyttö nosti toisen jalan toisen päälle, jolloin minulla mainio näky tytön alapäähän, shortsien alta näkyi karvaton pillu jota peittosi kapea alusasu . Matka jatkui hetken ja rohkenin kysyä haluaisiko hän tavata uudelleen minut. Tyttö suostui ja vaihdoimme kännykkä numerot. Tulimme asemalle ja kerroin et minua tullaan vastaan ja haetaan. Olimme sopineet paikan missä nähdään, niinpä jäin odottamaan noutajia samalla katselin Tuiren menoa pitkät vaaleat hiukset hulmuten. Niin saapuikin pari henkilöä nainen ja pikku hentoinen tyttö mukana.
”Hei sinä olet varmaan Timo, mun siskon Erjan poika? Minä olen Tanja
”Kyllä olen .. vastasin.
”Tämä on tyttäreni Nelli, minun nuorin lapsi.
”Moi vaan!
”Joo terve myös.
–katselin tuota naista, voi vittu! kuka ihmeessä tämä on? Tanja on kuin parikymppinen tyttö, pitkä luonnon vaaleat hiukset vartalo hoikka ja Luojan luomat kauniit rinnat, jotka erottuvat ohuen t-paidan yltä. Tanjan vartalo saa joka pojan himot jylläämään kuten itselläni, Nelli on vasta lapsi, mut’silti jo melkoinen naisen alku tytöstä on tulossa. Millaista naisväkeä tuossa perheessä onkaan, ajattelin. Sitten lähdimme kohti Tanjan autolle, se oli sellainen tila-auto tarkoitettu isolle perheelle, mukana minulla oli matkalaukku ja tuliainen Helille, selitin Tanjalle.
”Mikä se on? Kysyi Nelli.
”Tuota .. se on koru äiti osti sen, mutta ei päässyt itse lähtemään työvuoron takia. Joten minä sitten lähdin tälle reissulle, kunhan saivat ylipuhutuksi.
-Perheen kotiin oli matkaa lähes 20km ja sinä aikana autossa istuessa tulee kuuma, vilkuilin välillä taakse jossa Nelli istui polvet koukussa, josta saatoin nähdä tytön alushousut ja pienen pillun kapean hameen alta, hieman näytti kostealta jota tyttö tuskin huomasi, kun taas Tanja huomasi katseeni. Tunsin kuinka kaluni kovettui yritin peitellä seisokkia ettei kuski näe, mutta turhan. Tanja ajoi auton johonkin sivutielle kaukana kun oltiin, niin kukaan ei näkisi meitä, sitten hän laittoi käsilaukkunsa käsijarrun kohdalle peitoksi, jottei tyttö, näe,onneksi Nelli nukahti. Kullini kovettui lisää ja sen huomasi Tanja myös, niinpä hän laittoi toisen käden etumukseni päälle, jollain tavalla hän onnistui avaamaan vetskarin. Tanja sujautti sormet sisään, tunsin kuinka ne osui kovalle kullille. Tanja otti kullin käteensä ulos housuista, kulli pongahti suoraan ulos, Tanja alkoi runkata kalua, se vain kasvoi isoksi, paksuksi, terskanpää punotti, tuota menoa jos hän jatkaa saan pian roiskauttaa spermat. Tanja pyöritteli sormia kullin päässä, aloin hikoilla tilanteesta.
”mull’ on kuuma äiti! Kuului takaa tyttö heräsi.
”No ota paita pois.
–Mitä ihmettä nyt, ensin Tanja runkkaa kulliani, sitten tyttö on rinnat paljaana istuen takana, Nellin rinnat ovat kehittyneet, samassa tyttö riisuu jo hameen pois ja loput saman tien,huomasin paljaan karvatoman vitun, tyttö on alastomana.
”Äiti mitä vittua sä teet Timolle? Runkkaat sä sen kullia.
”Joo kultaseni.
”Wow! onpa iso kalu, yhtä iso kuin meidän iskällä.
”Mutta Nelli ei nyt noin sanota.
”Ihan oikeesti,mä haluan nussia, saanko mä koskea siihen Timo?
”Ei et!
–Samassa istuimen selkänoja kääntyi alas ja putosin selälleni.
”Nelli! Miksi noin teit?
-Ei hitto! Mitä tyttö meni tekemään ja nyt se ryömii päälleni niin, että sen sametin pehmeä pillu on kasvoillani. Nelli siirtyi yhä päälleni ja kurkotti seisovaa kalua, joka oli yhä Tanjan käsissä, ”Saanko mä tuota kullia imeä, äiti. ” No hyvä on saat rakas tyttäreni. – Olimme pysähtynyt johonkin sivutielle ja Tanja jatkoi runkkausta, kohta minulta tulee tunnen kuinka kalu nytkähtelee, Nelli on alkanut nuolemaan kullin vartta, itse työnnän kaksi sormea pieneen pilluun se on alkanut kostua yhä enemmän. Nuolen tuota nuorta märkää vittua, häpyhuulia, tyttö imee kalua kuin viimeistä päivää, tunnen kuinka kulli uppoaa suuhun, sitten Nelli siirtyy istumaan kullin päälle, tyttö ottaa kalusta kiinni asettaa se pillunhuulille varovasti. Kulli uppoaa hitaasti nuoreen pilluun.
”Katso äiti nyt mä osaan jo nussia.
”Onko joku tyttöä opettanut, kysyin.
”Ikävä kyllä, meidän isä.
–Tyttö ratsastaa kullin päällä, vitun huulet puristavat kullia ja minun on pakko jo laueta, tunne kun spermaa alkaa tulla teinitytön vittuun.
”Oiih! Sinulta tuli spermat minun vittuun.
–Voi vittu! Mihin olen joutunut, jo matkan aikana joudun nussimaan yhtä tytöistä, ajattelin.
”Nouse pois, niin mä vaikka nuolen Timon kalun puhtaaksi.
–Tyttö siirtyi pois saatoin nähdä miten spermat valui tytön vitusta. Tanja otti yhä hieman kovana kullin käteensä ja nuoli kullin vartta puhtaaksi, mutta mitä vielä, kalu alkoi taas kovettua, Tanja pyöritti huulia terskanpäällä ottaen vähitellen koko kullin suuhunsa. Ei hitto! Ensin tytär nyt äiti kullin kimpussa. Tanja imee sellaisella vauhdilla, että saan taas antaa spermat tulla, kulli nytkähtää antaen koko lastin tulla Tanjan suuhun, lopetettuaan imemisen hän antaa osan lastista Nellille, nyt molemmilla on spermat suussa ja he nielevät kaiken, sitten minua kiitetään ja olen aivan uupunut, kalukin näyttä olevan normaalissa asennossa mikä helpotus..

-Tanja jatkaa hetken päästä matkaa ja pian olemmekin jo perillä, meitä on vastassa muu väki.
”Tervetuloa minä olen Jussi ja tässä ovat Saara ja Heli. ”Moi vaan teille kaikille, minä olen Timo teidän serkkunne jos muistatte, tosin siitä on useita vuosia kun viimeksi nähtiin.
”Mennään sisälle, niin saat kertoa jotain sieltä päin, tytöt on laittanut kahvi tarjoilun valmiiksi.
–Ei pyhä huubertus! Mitä ihmeen naisia tässä talossa asustaa, ajattelin. Nyt alan vasta tajuta tätä meidän sukua etenkin naisia, tytöt on niin kauniita, tulleet äitiinsä, vaikka niin on minun äitini yhtä kaunis ja siskoni joka on vasta 13v, mitäköhän tästä reissusta vielä kehittyy, huh huh!
”Istuhan poika tuohon, niin aletaan nauttia tarjoiluista, Jussi sanoi. – Siinä sitten istuin ja keroin koti kuulumiset äidistäni ja siskostani jne.. Samalla kiinnitin yhä katseeni Tanjaan, hän oli vaihtanut yhä kevyempään vaatetukseen, jolloin huomasin ihan vahingossa, että emännällä oli vain t-paita yllään, isot kauniit rinnat oli kuin tarjottimella, vaikka niin näytti tytöillä myös vaatetus olevan kevyttä. Helin rinnat oli kuin äitinsä, Saaralla taas hieman pienemmät, nännit erottuivat lähes läpi, Nelli ei voi olla totta! tyttö oli melkein alastomana, joku kauhtunut t-paita päällä, selvästi tyttö yritti näyttä minulle rintojansa. Yht’ äkkiä joku pöydän toiselta puolelta osui jalallaan haarojeni väliin suoraan etumukseen kalun kohdalle, nytkähdin hieman, kuka se mahtoi olla, mietin, yritin katsoa nopeasti, mutta en nähnyt. Juttelimme sitä tätä edelleen ja Jussi kysyi haluatko saunoa.
”Sopii kyllä mä pidän saunasta. Mutta voitaiskos ekaks antaa tämä lahja Helille?
”Ihan miten haluat, sanoi Tanja.
”Heli, tässä sinulle äitini ostama rippilahja, onneksi olkoon!
”Voi kiitos! Ihana koru.
–Heli tuli ja halasi minua ja painautui vasten rintaa, tunsin tytön isot rinnat ja se saikin taas seisokin aikaan, sitten hän kuiskaisi jotain ¨Se oli Saara, joka osui sinua¨
”Ole hyvä, minusta se on hieno koru.
”Mennään ulos puutarha penkille istumaan, Tanja sanoi.
–Jussi lähti kohti rannalle laittamaan saunan kuumaksi. Istuessani tuumin et jokin juoni noilla tytöillä on menossa, Saara ja Heli menivät myös rannalle, joten olin jälleen Tanjan ja Nellin kanssa kolmisin. Sanoin heille, että menisin ekaksi uimaan.
”Haen uikkarit ja vaihdan samalla.
–Menin sisälle, jossa voin vaihtaa uikkarit, olin kylpyhuoneessa juuri nakuna kun kuulin jonkun tulevan, kulli alkoi taas seisoa juuri kun laitan uikkarit päälle. Kurkistin oven raosta, se oli Saara, no ehkä tyttö hakee jotain, tuumin. Samassa ovi retkahti auki ja tyttö säikähti hieman.
”Ai..tääläkö sä oot? Kysyi Saara. Seisoin kuin patsas kulli kohti taivasta, Saara katsoi seisokkia ja nauroi. Sitten tyttö tuli sisään hakeakseen pyyhkeensä otti sen ja lähti, katsoi taakse ja sanoi.
”Mä haluan tota..ja osoitti sormella kalua.
-No.. huh! Ei hitto vie millaista porukkaa täällä on, tuntuu et jokainen nais asukas haluaa vain kaluani. Menin sitten rannalle, jätin pyyhkeen laiturille ja hyppäsin uimaan. Tykkään uida rauhallisesti ja pitkään, huomasin naapurilla liikettä ja joku otti laiturilla aurinkoa, en rohjennut mennä lähelle, mutta ilmeisesti henkilö kuuli kun joku oli uimassa ja tämä nousi ylös, en ollut uskoa silmiäni, se oli Tuire, tyttö jonka tapasin junassa.
”No mutta hei sinäkö se olet siellä uimassa? Kuului laiturilta.”Minäpä täällä, mitä kuuluu? Kysyin.
”Ihan hyvää.
–Kerroin mistä tulen ja että olen uimassa ennen saunaa. Katselin Tuirea ja tytön vartaloa. Tyttö oli ilman ylä osaa isot rinnat kauniiksi ruskettunut, seisoi laiturilla vain kapeat asu pillun peitteenä, Minulla oli todella vaikeuksia pidätellä seisovaa kalua tiukassa uikkarissa. Tyttö katsoi minua hetken ja pyysi minua tulemaan laiturille. Nousin vedestä ja suuntasin laiturille valtava seisokki päällä, tyttö katsoi hetken minua kun kulli oli melkein puoliksi näkyvillä tyttö nauroi ja meni polvilleen eteeni, toivottavasti kukaan ei näe sanoin. Seisoin tytön edessä ja Tuire veti minulta uikkarit alas, iso kova kulli tuli esiin suoraan tytön suun eteen. Tyttö otti kullin hennoille sormille, runkkasi hieman esinahkaa taakse. Kaluni oli kuin jätti halko, paksu, terskanpää punotti, pallit kovana. Tyttö alkoi nuolla palleja nuoli kalunvartta ja otti kullinpään huuliensa väliin, ja sitä myötä suuhun. Kulli upposi tytön suuhun, Tuire imi runkkasi kalua, arvelin että tämä tyttö ei ole ensikertalainen näissä hommissa. Minun oli pakko sanoa että tyttö pitäisi kiirettä, sillä minua kaivataan kotona. Pian aloin tuntea spermat lähtevän, niinpä ruiskasin sperma lastin tytön suuhun, Tuire nieli osan ja loput antoi valua rinnoille, tyttö hieroi spermat rinnoille siitä mitä jäi, näky oli hyvin seksistä. Mutta sitten oli mentävä, uikkarit jalkaan ja hyppäsin veteen, huusin takaisin ,et nähdään..

13 kommenttia viestissä: “Sukulais -ja serkkujen vieraana”

 1. fisku says:

  Ihan sairaasti virheitä, ja muutenkin ihan sekava. Herää idiootti!

 2. sr. manuselotlunta says:

  awsom wow so real so doge!!!

 3. jussi says:

  Kiihottava tarina,pientäkehittelyä vaatis kyllä. Kirjota lisää tästä aiheesta.

 4. runkkaaja says:

  Tosi hyvä en ees kiinnittäny huomioo virheisii jes!

 5. 15 v tyttö says:

  Vaikka ei realistinen niin ihan vitun hyvä

 6. Taika says:

  Aikamuodot ja oikeinkirjoitus täydellisesti perseestä. Tarina tökeröä ja kaukana todenmukaisesta. Kopioipa vaikka wordiin ja tee edes sen oikoluku. Kaikkea ei kannata heti julkaista etenkään runkatessa kirjoitettua.

 7. Korkeasaari says:

  argh en tiedä kumpi on sairaampi , se joka kirjoittaa näitä vai lukija 🙂

 8. Seks says:

  Eniten häiritsi se, että lauseet ovat tälläisiä: ”Ihan miten haluat, sanoi Tanja.
  Sen pitää olla; “Ihan miten haluat”, sanoi Tanja. Ja miksi jossain, ihan jonkun takia on -?
  Parantamisen varaa on

 9. uuno says:

  Eihän tuossa tarinassa ollut mitään järkeä. Jotain uskottavuutta sentään!

 10. no jaa says:

  Olihan siinä kirjoitusvirheitä, mutta tarina oli niin fantastinen, että eivät ne minua haitanneet. Mieluummin teknisesti huono mutta kiihottava tarina kuin hyvin kirjoitettu perusjuttu.

 11. paku says:

  Yhdyn odonteen, teksti näyttää hätiköidyltä ja harkitsemattomalta, voisi jopa luulla että on kirjoitettu hetken mielijohteesta. Tekstiä oli jopa epämukava lukea, toivottavasti jatkoon saadaan parempaa kuvailua ja käytä jatkossa enemmän aikaa kirjoittamisee ja lue itse kerran tai pari läpi, jotta kirjotusvirheitä ei olisi ja teksti olisi selkeetä luettavaa.

 12. Kiss of snow says:

  epäaito, vähän enemmän kehittelyä

 13. odonte says:

  ” niinpä ruiskasin sperma lastin tytön suuhun”

  Kuvaa oikeastaan koko juttua. Hätäisesti ja harkitsematta kirjoitettu. Ei näin. Novellin kypsyttelyyn kannattaisi käyttää aikaa, eikä se oikeinkirjoituksen tarkistaminenkaan pahaa tekisi.
  Aiheesta olisi saanut irti vaikka mitä. Uhkasit jatkolla, joten ehkä saadaankin, muttei tällä tavalla.
  Hyvän tekstin luominen ei ole mitään hetken ruiskauttelua.

Kommentoi

top