search
top

Päivä jota en unohda

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.12 out of 5)
Loading...

Tämä aamu oli niinkuin mikä tahansa aamu, herätys 07:00 jotta kerkeän töihin 08:00. Paitsi etten herännyt 07:00 vaan tajusin avata silmäni 08:00, koska unessa näin myöhästyväni töistä. Kiireesti puhelin käteen ja puhelu esimiehelle joka oli jo onneksi paikalla, nopea selitys hermostuneesti ja vaatteet päälle.
Saavuin töihin 30 min myöhemmin ja sain osakseni tumman tutkivan katseen. Katseen joka tuijotti minua, ihan kuin olisi lukenut joka ikisen ajatuksen jota sillä hetkellä ajattelin. Hermostuneesti pyydellen anteeksi ja vieno hymy uudelle esimiehelle.

Tajusin tekeväni arviota hänestä, vaihtaessani työvaatteita päälle. Noin 35, hieman pyöreä, mutta silti urheilullinen vartalo. Tumma ja toivon mukaan tulinen. Sillä tämä mies vie minulta jalat alta. Todella seksikäs uros vastassa. Miehekkäät kädet, siiliksi ajeltu pää, ja mikä tuoksu. nam!

Tullessani takaisin työpisteelleni, näin odottavan katseen katsovan minua. Ilmiselvästi tiiraili minua päästä varpaisiin, aika avoimesti noin esimieheksi. Päivä alkaa rutiinilla, kun esimieheni kertoo minulle kohdetietoja.
Asiakkaita palvellen, en voinut olla huomaamatta pientä “vahinko kosketusta” pakaroissani. Hän seisoi niin lähellä, että pystyin tuntemaan sähkövirran joka väreili meidän välissä.

Siirryimme taukohuoneeseen, joka on sijoitettu ylimpään kerrokseen neuvotteluhuoneiden läheisyyteen joka on yllättäen tyhjä. Huumori virtaa ja sähkövirta sen kun voimistuu. Nenäni eteen tuodaan suklaalevy, lempisuklaatani. Fazerin sinistä. Vesi nousee kielelle. Olin ottamassa palaa levystä, kun hänen kätensä hivuttautuu minun käteni päälle. Säpsähdin hieman ja varovasti katsahdin häneen. Tunnen kuinka klitorikseni kiihottuu ja ainut ajatuksen on, että kuinka nopeasti saisin vaatteeni pois päältä… Nousen ylös tuolista, hän vetää minut lähemmäksi ja hyväilee vartaloani.
Avaan hänen paidan kaulusnappeja ja samalla suutelen häntä varovasti suulle. Varovaisuus muuttuu karskiksi, mutta helläksi. Aah, kuinka märkä olenkaan. Tunnen hänen kovan kalun minua vasten. Minut laitetaan kahvihuoneen pöydälle ja tunnen paksun kielen klitoriksessa. Voihkin lujaa, mietin samalla et kuuliko kukaan. Mutta en voinut olla hiljaakaan. Hän oli niin hyvä.
Hän työntyy sisääni ja tekee edestakaisin liikettä. Vauhti lujenee hetki hetkeltä. Tunnen hänen koko kehonsa värisevan ja yksi voihkaisu kertoi, tilanteen olevan nautinnollinen.

Hän ottaa kalunsa pois sisältäni ja sanoo “pitää palata takaisin töihin.”

2 kommenttia viestissä: “Päivä jota en unohda”

  1. Minni says:

    Tää oli lyhyt mutta ihan hyvä 🙂

  2. jep says:

    Ei näin lyhyitä pitäisi edes päästää tänne

Kommentoi

top