search
top

Tobias ja minä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (31 votes, average: 2.19 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kirjoitin Tobiaksen ja Nikon tarinalle sivupolun, lukekaa edellisiä osia nii tämä aukeaa paremmin, lukuhetkiä

Lopetin kaupalla työt ja vaihdoin uuteen kauppaan, musiikkiliikkeeseen. Vanhat työkaverit pitivät yhä yhtä ja vilkuilin uudessa työpaikassa olisiko ketään ketä kiinnostaisi nuoren miehen kroppa tai peppu mutta ei. Eräs vanhempi uhkea rouva flirttaili minulle mutta en kiinnittänyt huomiota, kassalla ollessani puhelimeni värisi ja vastasin

Tääl Tobias, kuului toisesta päästä, ai moi, tervehdin ja kävimme läpi kaikki pakolliset asiat, kuten uusi työ, koulu, jne. Tobias halusi nähdä ja suostuin. Sovimme tapaamispaikaksi kämppäni lähellä olevan bussipysäkin illalla. Tobias saapui ajallaan ja lähdimme siitä menemään kohti asuntoani, läpsäisin Tobiasta matkalla pepulle, mutta hän ei sanonut mitään, hymyili vain ja iski silmää. Menimme hissillä ja hississä tyydyin katselemaan tämän söpön bruneten peppua, tämän huomattuaan Tobias nuolaisi huuliaan flirttailevasti. Kotiovellani Tobias kuiskasi ” Niko mua panettaa ja haluan sult isoa kyrpää” ja hän jatkoi, tykkään susta enemmän kuin kaverina. Iskiessäni hänelle yllättyneen ilmeen tämä söpö hurmuri alkoi suudella minua kiihkeästi, avaten samalla farkkujani. Sain oven hädin tuskin auki, koska kimpussani oli kiimainen teini. Sisällä päästyäni annoin tälle hurmuripojalle vapaat kädet, hänhän repi vaatteet minulta kuin lapsi paperit lahjan ympäriltä.

Riisuin Tobiaksen vaate kerrallaan hitaasti, se näytti tuottavan stressiä, siitä ettei päässyt antamaan peppua käyttööni heti. Kun olimme molemmat alasti, pistin hänet polvilleen ja työnsin kyrpäni suuhun, hän aloitti ahnaan imemisen, nautin suunnattomasti kun teinisuu imi kyrpääni. Vaihdoimme osia ja Tobias huokaili kun imin häntä jonkinlaisella ammattitaidolla tai ainakin monen kyrvän imemiskokemuksella. Aistin koska hän olisi tulossa ja lopetin ajoissa. Sitten tämä tiukka teini nelinkontin liukastetta ja kondomi paikoilleen ja kyrpä teinin peppuun. Aloin panna nopeilla ja voimakkailla työnnöillä, hoin panemisen aikana, että tästä saat ja miltäs tuntuu? Tobias vaan huohotti ja nautti tilanteesta. Lopulta kun tunsin että huippu lähenee, heitin kortsun roskikseen ja laukesin Tobiaksen naamalle. Tämä nuoleskeli mälliäni, näytti mahtavalta kun ruskeahiuksinen söpöliini oli kuorrutettu. Annoin Tobiakselle palkaksi vielä suuhoidon ja tämä laukesi suuhuni, nielin kaiken. Tobias rojahti lattialle raukeana ja kannoin hänet sänkyyn. Nukahdin hänen viereen hikisenä ja onnellisena, pussasin vielä tätä teinipanoa poskelle ennenkuin vaipuin uneen.

8 kommenttia viestissä: “Tobias ja minä”

 1. gayanonymouse says:

  Ei tää ihan kauheen huono ollu, mut MadClown on kyllä tehny parempaakin.

 2. Puuterihuisku says:

  Pakko olla kyllä samaa mieltä edellisten kirjoittajien kanssa, tämä on aika juosten viety läpi, etenee liian nopeasti ja on ohi ennen kuin ehtii kunnolla edes alkaakaan.

  Samaa aion sanoa kuin Trickster: oikeinkirjoitukseen olisi hyvä paneutua. Monilla täällä kirjoituksen taso on vähän mitä on ja olen täällä jo melko puutunut siihen, mutta en varmaan koskaan opi lukemaan luontevasti puheenvuoroja, joissa repliikkien merkinnät ovat mitä sattuu.
  Tässä oli tasan yhdessä puheenvuorossa käytetty lainausmerkkejä ja useampien henkilöiden repliikit on kirjoitettu samalle riville. Tämä tekee lukemisesta todella tuskallista, varsinkin koska ne lainausmerkit puuttuvat. Eli esimerkiksi tämä kohta:
  Tääl Tobias, kuului toisesta päästä, ai moi, tervehdin ja kävimme läpi kaikki …
  Olisi korjattuna tällainen:
  “Tääl Tobias”, kuului toisesta päästä.
  “Ai moi”, tervehdin ja kävimme läpi kaikki …

  Mutta tosiaan repliikkejä enemmän tässä nyt häiritsi teksin tempo, joka oli melkoisen nopea. Oikeastaan koko alun työpaikkakuvailu ei liity lopputekstiin mitenkään, mikä on mielestäni vähän häiritsevää näinkin lyhyessä tekstissä. Pidemmissä novelleissa usein tulee niitä “turhiakin” huomioita, mutta näin nopeassa tuo tuntuu melko omituiselta huomiolta. 😀
  Mutta niin, kannattaa yrittää hidastaa tahtia sen kertomisen kanssa: kuvailla enemmän ja tarkemmin, antaa pieniä yksityiskohtia, jotka lisäävät lukijan saamien mielikuvien tarkkuutta, joissain kohdissa melkein pysähtyä paikalleen… Mitään paikallaan seisovaa Kalevalaa ei kenenkään tarvitse lähteä kirjoittamaan, mutta pieni viipyily edes siellä täällä vähän tarkemman kuvailun kanssa pitää lukijan mielenkiinnon paljon paremmin otteessaan.

  Jatka toki kirjoittamista, ei sitä kukaan opi kuin kirjoittamalla (ja lukemalla). Suosittelen myös, että lukisit jotain hyviksi arvosteltuja novelleja täältä, ne voivat kilvoittaa omiakin ajatuksia ja ideoita paremmin kuin tällainen lattea asioiden toteaminen. Useat hyviksi luokitelluista novelleista ovat melko pitkiä (varsinkin gay-kategoriassa), mutta jo ihan niidenkin seksikohtausten kuvailun lukeminen voi avartaa omaakin mielikuvitusta. Esimerkiksi voisin suositella vaikkapa sellaista novellia kuin “Sairaalan syke”. Se on oikeastaan kolmen novellin kokoelma, mutta jo viimeisen osan viimeiset kappaleet voivat ihan sitä seksinkin kuvailua jo parantaa.

 3. Trickster says:

  Eihän tämä nyt kauhean hyvä ollut. Tekstiä oli kokonaista kolme kappaletta, ei siinä ole kauheasti seksinovellin tarpeeksi. Enemmän kuvailua ja edes jonkinlainen yritys oikolukea teksti kirjoittamisen jälkeen. Pilkkusäännöt, lainaukset pitäisi hallita. Nimet sentään kirjoitit isolla…

 4. KeijoR says:

  Ei ne gay-tarinat ole sen vaikeampia kuin muutkaan. Se on ihan kirjoittajasta kiinni.

 5. gayfin says:

  Tarina oli lyhyt, stereotyyppinen ja epäuskottava. Kun nollaa tähteä ei voinut antaa oli pakko antaa yksi.

 6. MadClown says:

  ??? Kato tuolta aikasempii gay sivui, siel on. Harmi jos loppui mutta näin olin tämän suunnittelut ja morrison sääli jos en onnistunut

 7. morrison says:

  Gay-tarinat on vaikeita työstää. Ei ne aina onnistu. Ei oikein tämäkään.

 8. ??? says:

  Mitkä edelliset osat??
  Tarina loppui ennen kuin kunnolla edes alkoi!!!
  Heräsi paljon kysymyksiä joihin tuskin löytyy vastauksia…

Kommentoi

top