search
top

Sovintoseksiä?

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (40 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Eka julkinen tarina, antakaa ihmeessä palautetta kannattaako kirjoittaa lisää

Heräsin ikkunan koputukseen, kurkkasin kelloa 2.05 – kuka helvetti? Nousin sängystä pelkkä yöpaita päälläni ja raotin parvekkeen ovea sen verran, että näin eksäni nojailevan oveen. Sami jätti minut toisen muijan takia jo muutama kuukausi sitten eikä ero ollut mikään maailman nätein muutenkaan. Sami oli niin törkeän hyvän näköinen, että vieläkin tunsin mahassa muljahduksen kun näin sen. Kaverin saliharrastus ei ainakaan pahentanut Samin olemusta.
– Mitä helvettiä sä haluat? Tiukasin Samilta.
– Meillä on jutut kesken, haluun selvittää tämän.
– Oot pikkasen myöhäs, meil ei oo enää yhtään mitään selvitettävää. Mee pois. Koitin vetää oven kiinni, mutta Sami sai kätensä väliin. Onneks olin jättänyt turvaketjun kiinni.
– Mari älä, tää on tärkeetä. Sami yritti ottaa kädestäni kiinni.
– Anna olla, ihan sama mä meen nukkuun, kökötä sä siel vaikka koko yö.

Jätin oven auki, kun se idiootti ei tajunnut ottaa kättään välistä. Lähdin kävelemään takaisin sänkyyn. Sami jäi seisomaan parvekkeelle yllättyneenä, olin aina ennen ollut niin kiltti ja Samin lumoissa, ettei se nyt näyttänyt tajuavan päässeeni siitä yli. Olin jo melkein sängyllä, kun kuulin hirveen rämähdyksen, käännyin ja näin kuinka Sami oli saanut revittyä oven auki turvalukosta. Ennen kuin ehdin reagoida, oli Sami jo kohdallani huitaisten kasvoihini niin, että kaaduin makkarin lattialle. Huudahdin lähinnä yllättyneenä ja jäin makaamaan lattialle pidellen huultani.

– Älä saatana käännä mulle selkääs. Sami tarttui tiukasti hiuksistani kiinni ja nosti minut ylös kohtaamaan katseensa. En uskaltanut edes kiljua kivusta, kun näin Samin katseen. En ollut tunnistaa koko miestä, niin uhkaavalta hän näytti. – Ja sähän kuuntelet mua, mä tulin pyytään anteeks mun käytöstä, mut sit sä käyttäydyt tällein, mul menee hermot tähän. Sami mumisi hampaat yhdessä, niin raivona etten meinannut saada edes selvää siitä.

– Sami pliis, päästä irti, muhun sattuu. Koitin kiemurrella irti Samin otteesta. Sami päästikin kätensä irti hiuksistani, mutta vain ottaakseen leuastani kiinni. Tuijotin Samia uskaltamatta hengähtääkään. Hitaasti Sami alkoi työntämään minua kohti sänkyä, enkä voinut kuin perääntyä, kunnes tunsin sängyn reunan pohkeitani vasten. Yritin laittaa vastaan, mutta Sami tönäisi minut niin rajusti sängylle, että hengitykseni salpautui. En uskaltanut liikahtaakaan. Sami huohotti raskaasti ja tuijotti katse tummana minua makaamassa sängyllä. Hitaasti Sami kiipesi sängylle ja koitin ryömiä taaksepäin, mutta Sami tarttui lantiooni, niin että jäin jumiin hänen kehonsa alle. Hänen kätensä lantiollani alkoi työntämään paitaani ylöspäin kohti rintaani palaten takaisin lantiolle tarttuen alushousujeni nyöriin.

– Sami ei, nyt lopetat! Sain vihdoin suuni auki ja koitin pyristellä pois hänen altaan. Hänen toinen kätensä tarttui taas hiuksiini vetäen pääni kiinni sänkyyn toisen käden edelleen vaellellessa vatsallani. Toisella jalallaan hän painoi kehoni alas, niin etten päässyt liikkumaan mihinkään. Huohotin pelosta raskaasti ja suljin silmäni rauhoittaakseni itseäni.

– Kato mua! Sami murisi hiljaa ja väänsi hiuksiani niin että kasvoni olivat suoraan hänen katseensa alla. Avasin hitaasti silmäni ja hänen katseensa sai paniikkini lyömään täysillä. – Sä saat mut sekasin, älä koskaan, koskaan uhmaa mua. Sami puristi rintaani tiukasti todistaakseen sanojaan, niin että jouduin vinkaisemaan kivusta. Sekunnissa hän oli saanut alushousuni lattialle ja nyt hänen kätensä vaelsi vaativasti jalkojeni väliin. Vedin jalkojani yhteen, mutta Sami sai omalla kehollaan pidettyä jalkani erillään enkä mahtanut mitään kun hänen kätensä saavutti haluamansa.

Pakokauhu iski täysillä, kun tajusin etten oikeasti mahtaisi hänelle mitään, ja aloin pyristelemään kaikin voimin hänen otteestaan. Murahtaen Sami oli yhtäkkiä päälläni ja painoi käteni ja jalkani alas. Hän veti käteni yhteen pääni päälle, jotta sai pideltyä yhdellä kädellä minut alhaalla ja painoi toisen kätensä kurkulleni puristaen niin lujaa, etten saanut henkeä. Tästä huolimatta yritin päästä hänestä irti, jolloin hän löi minua uudelleen kasvoihin, tarttui leuastani kiinni ja käänsi pääni häneen. – Älä vittu rimpuile nyt! Vesi kihosi kivusta silmiini, mutta jähmetyin paikalleni hänen allaan.

Sami suuteli kaulaani ja näykki korvaani, itse en pystynyt kuin makaamaan aloillani. Toisen käden pidellessä käsiäni, toinen käsi vaelsi taas vakaasti kohti jalkoväliäni, ensin tunsin hänen sormiensa pyörittelevän hitaasti klittaani, sitten hänen sormensa työntyi äkkiä väkivalloin sisälleni, niin että kiljahdin kivusta. Samassa hänen kätensä peitti suuni ja hän jatkoi kivuliaasti työntelyään.

Äkkiä hän tuntui saavansa työstöstään tarpeeksi, nousi yltäni niin, että sai revittyä yöpaidan päältäni, samalla hän veti omat housunsa pois ja oli taas päälläni ennen kuin ehdin nousta. Hän veti raa’asti jalkani erilleen ja asetti peniksensä kohdalleen, tarttui kurkustani kiinni ja työnsi itsensä niin rajusti sisääni, että luulin repeäväni. Hän venytti minut äärimmilleen työntäen itseään entistä syvemmälle. Hän tunkeutui minuun yhä rajummin ja puristi kaulaani tiukasti tukahduttaen hengitykseni ja huutoni. Paine sisälläni oli jo liikaa ja aloin paniikinomaisesti riuhtoa itseäni pois Samin alta. Sain käteni irti ja huidoin Samia kaikkialle mihin osuin. Hänellä meni hetki saada tilanteesta kiinni ja sillä välin ehdin kiemurrella hänestä kauemmas.

– Nyt saatanan ämmä riitti! Sami sai hiuksistani kiinni ja riuhtaisi minut takaisin, hän tarttui käteeni ja väänsi sitä pakottaen minut kääntymään vatsalleni. Väkisin hän painoi kasvoni sänkyä vasten, nosti lantioni ylös niin että perseeni oli pystyssä hänen lanteitaan vasten. Hän työntyi sisääni takaapäin niin että kasvoni painuivat tiukasti sängyn karheaa peitettä vasten. Sami piti lanteistani lujasti kiinni pakottaen minut paikalleen, jotta hän pystyi työntymään sisääni yhä uudelleen ja uudelleen.

En pystynyt enää pidättelemään itkuani, kipu ja nöyryytys olivat minulle liikaa. Sami ei tästä välittänyt vaan painoi toisella kädellään niskastani pitäen minut paikalleen kun hänen toinen käsi puristeli pakaraani raapien siihen samalla kunnon naarmuja. Hän läimäytti pakaraani lujaa ja tunsin miten kuumotus levisi siihen. Yhtäkkiä tunsin hänen peukalonsa pyörivän anuksellani ja ennen kuin tajusinkaan, hän työnsi sormen sisääni. Hänen kyntensä repi reikäni reunoja pakottaen samalla sormen yhä syvemmälle sisääni. En kyennyt enää olemaan hiljaa vaan aloin huutamaan täysillä, jolloin Sami tarttui toiseen käteeni, väänsi sen selkääni vasten niin rajusti, että luulin olkapääni lähtevän sijoiltaan.

Samin kyrpä liukui ulos sisältäni ja hetken tunsin syvää helpotusta kunnes tajusin mitä hän meinasi seuraavaksi. Tunsin järkyttävän paineen anuksellani, kun hän pakotti itseään sisääni. Puristin vaistomaisesti pakaroitani yhteen, jolloin hän väänsi kättäni entistä tiukemmin. Kun koitin selvitä kädessä tuntuvasta kivusta, hän sai painettua kyrpänsä sulkijalihakseni ohitse ja jatkoi samalla voimalla työntöään niin syvään kuin vain kerralla sai. Paine perseessäni oli niin valtava, että olin varma hajoavani siihen paikkaan. Sami aloitti rajut työnnöt pitäen käteni selänpäälle väännettynä ja repien toisella kädellään päätäni ylös, jotta sai selkäni notkolle ja perseeni paremmin esille. Hän tuli koko painollaan syvälle sisääni ja tunsin kuinka jokainen työntö levitti minua enemmän ja enemmän.

Tuska jokaisella työnnöllä kasvoi kokoajan, en uskonut kestäväni enää yhtään. Sami tunkeutui sisääni yhä rajummin ja tunsin kuinka hänen erektionsa paisui entisestään kun se valmistautui laukeamiseen.

– Vieläkö uhmaat mua? Vieläkö käännät selkäs mulle? Sami huusi vetäen entistäkin lujempaa hiuksistani ja aloittaen viimeiset rajut työnnöt. Sami laukesin rajusti sisääni ja työnsi muristen itsensä sisääni vielä viimeisen kerran. Hän romahti päälleni raskaasti huohottaen.
– Mä oon pahoillani. Sami kuiskasi ja suuteli vielä kerran niskaani. Hitaasti hän vetäytyi pois sisältäni jättäen minut valumaan eritteitään sängylle. Makasin yhä sängyllä lamaantuneena kuullessani hänen painavan parvekkeen oven kiinni.

9 kommenttia viestissä: “Sovintoseksiä?”

 1. Nojalla says:

  Ihan mahtavaa! Tosi kiihottavaa. Jatka ihmeessä tällä linjalla ja kirjoita lisää. Ja toi Sami oli huippu! 🙂

 2. Minni says:

  Aivan perfect itse kiihotuin !

 3. katt says:

  Aivan täydellinen tarina! Hyvin kirjoitettu ja hyvä idea. Pidän tälläisistä rajuista naisen alistamisjutuista, joissa kaikki valta ja kontrolli on miehellä. Kuvailu oli ihanan tarkkaa ja Sami tosi hyvä henkilöhahmo. Erityisesti loppu säväytti. Kiihoittava kuin mikä ja ei todellakaan jättänyt kylmäksi!

 4. Jep says:

  Tarina hyvä ja realistinen. Mutta ei kiihottava.

 5. armasaallontie says:

  Erittäin hyvin kirjoitettu. Teksti oli selkeää ja tarina eteni. Tarinan kuvaus oli myös hyvin kirjoitettu. Sai ihon kananlihalle kaikessa julmuudessa.

 6. Robbana says:

  Tosi hyvin kirjoitettu tarina. Jatka ihmeessä tällä realistisella ja rankalla tiellä. Tämän tyyppistä tarinaa täällä ei aiemmin ole ollutkaan, joten kyllä mun mielestä tänne yksi rankempaa teksiäkin kirjoittava mahtuu mukaan. Kiitos tästä ja jatka vaan samaan malliin.

 7. Kiero ja paha says:

  Tää oli hyvä, jotenki sellanen todenmukanen mä tykkäsin

 8. Daraina says:

  Halusin saada Marin kokeman esiin ja ehkä ekaan tarinaan innostuin sitä korostamaan. Jatkossa vähän kevyempää tekstiä?

 9. noitapilli says:

  Hyi hitto. Liiankin realistinen. Mut oli varmaan tarkoituskin?

Kommentoi

top