search
top

Sikopaimenelle morsian

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 2.65 out of 5)
Loading...

Makasin puolialastomana, hiukset heinien peittämänä ladossa ja mietin, että miten helkkarissa näin pääsi käymään. Suljin silmäni ja mietin, mistä kaikki oikein sai alkunsa..

Asuimme hyvin pienellä paikkakunnalla, jossa kaikki tunsi toisensa ja oli sanomattakin selvää, että sitä avioituu jonkun tuttunsa kanssa aikuisiässä. Olin kuullut myös kylältä huhuja, että joskus avioliitot olivat suunniteltuja. Minä olin juuri täyttänyt 18-vuotta ja äitini oli alkanut patistamaan minua miesasioissa.

– Mirka rakas, tuon ikäisenä minä sain sinut ja olin naimisissa isäsi kanssa.
– Minä haluan äiti nähdä maailmaa ja ensinnäkin, täällä ei ole ketään kiinnostavaa miestä!

Nypläsin hermostuneena kesämekkoni helmaa ja mulkaisin äitiäni. En kertakaikkiaan jaksanut käydä tätä keskustelua juuri nyt.

– Uotilan Jerekin on sinun perääsi niin kauan haikaillut, etkö nyt millään..
– ÄITI! Uotilan Jere on 40-vuotias sikalan omistaja! Minä en todellakaan mene naimisiin sen möhömahaisen limanuljaskan kanssa!

Äitini kasvot kalpenivat järkytyksestä. Hän pudisteli päätään ja nousi pöydästä suunnaten makuukammariin itkemään.
Minä päätin lähteä ulos. Tarvitsin raitista ilmaa ja omaa rauhaa, heti!

Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta kuumasti. Suuntasin päättäväisesti omaan piilopaikkaani. Pellon reunalla, noin 3 kilometrin päästä kotoa oli hylätty vanha lato, jossa nautin omasta ajastani ja harrastin omia pieniä paheitani. Olin koittanut tehdä ladosta mukavemman, tuomalla sinne patjan, vanhan lypsyjakkaran sekä lyhdyn.
Istahdin patjan päälle ja kaivoin sen alta esiin naapurin Raunolta ostetun pontikkapullon. Rauno oli jo 70-vuotias yksinäinen mies, joka tykkäsi keitellä soppaansa kotona. Olin kerran yllättänyt hänet ja hän lupautui myymään minulle edullisesti taikajuomaa, kunhan pysyin hiljaa hänen touhuistaa. Kylällä ei katsottaisi pontikan keittelyä hyvällä.
Nojasin ladon seinään ja otin huikan pullosta. Pontikka poltteli mukavasti vatsaa ja rentoutti jännittynyttä vartaloani ja mieltäni. Hymyilin itsekseni miettien, että äitini saisi kyllä sen luokan kohtauksen jos minut nyt näkisi. Olin ollut aina hieman rämäpää, mutta kiltti ja ystävällinen. Tiesin, että äitiäni pelotti minun tulevaisuuteni. Hän pelkäsi, että jäisin yksin, ellen suostuisi Jeren vaimoksi. Kaikki koulukaverini olivat jo naimisissa, minä en. Tiesin sen johtuvan erillaisesta ulkonäöstäni. Suurinosa kylän tytöistä olivat vaaleita elovena-tyttöjä hoikkine vartaloineen. Minä olin 160cm pitkä, kurveja oli vaikka muille jakaa (85c rinnat ja pyöreä, tuhti takapuoli) Musta kihara tukka oli aina sekaisin ja ruskeat silmäni kuulema näyttivät poissaolevilta.

– Mitäs helvettiä!

Ajatukseni keskeytyivät ja avasin silmäni säikähtäneenä. Uotilan Jere seisoi hikisenä, ilman paitaa edessäni. Hänen mahansa oli suuri kuin joulupukilla ja kaljussa kiilteli hikikarpalot.

– Ai on Aaltosen Mirkalla omat huvit täällä. Viinaa vetelee yksin minun ladossani. Ootas vaa ku isäs kuulee, ni saat remmiä!
– Miten niin sinun latosi?
– Tämä on minun tontillani likka! Käyn aina silloin tällöin tarkastamassa, että lato on vielä pystyssä.
– A-anteeksi, älä kerro isälle.

Paniikki nousi ylleni. Isäni oli suuttuessaan kovakourainen ja todellakin antoi remmistä, jos syytä siihen oli ja nyt todellakin olisi. Nousin ylös patjan päältä ja katsoin anoen Jereä.

– Kuules likka. Isäs on luvannut sut mun vaimoksi, mutta äitis laittaa hanttiin. Saa kuulema likka itte valita puolisonsa. Perkeleen naiset. Ennevanhaan ei laitettu vastaan. Vaimot pysy hiljaa ja ruokki miehensä.

Jere kurtisti kulmiaan ja pyyhki hikeä otsalta. Yhtäkkiä hänen ilmeensa muuttui viekkaaksi.

– En kerro isälles, sillä ehdolla, että minä saan piiskata.
– Mitä!? En todellakaan suostu! Mitä sä kuvittelet!

Vapisin raivosta ja pelosta. Mitä tuo äijä nyt kuvitteli itsestään! Mokoma sikopaimen! Tuijotin uhmakkaasti Jereä suoraan silmiin. Jere naurahti.

– Itseppä teet likka valintas. Isäs pieksee sut remmillä, minä antasin kädellä.

Punnitsin hermostuneena vaihtoehtoja. En kestäisi isän remmin iskuja ja tiesin, että ne eivät jäisi vähäisiksi. Isäni ei hyväksynyt päihteitä missään muodossa. Katsoin Jeren likaisia ja karheita käsiä. Minä kestäisin ne paremmin.

– Hyvä on.

Jere nyökkäsi tyytyväisenä, istuuntui lypsyjakkaralle ja taputti polveaan.

– Otas likka pikkuhousut pois ja käys sedän polvelle.

Puna nousi kasvoilleni ja riisuin alushousuni. Jere myhäili tyytyväisenä ja katsoi kun housuni putosivat nilkkoihin. Asetuin vatsalleni hänen polviensa päälle. Kädet ylsivät maahan, mutta jalat jävivät ilmaan. Jere nosti mekkoani helmasta ylöspäin, rullaten sen myttyyn selkäni päälle.

– Mmmm. Nyt tiedänkin, miks isäs haluu piiskata sua. On kehunukkin sun perääs, eikä suotta.

Suljin silmäni häpeästä. Isäni oli kertonut tuolle sialle minun kehostani. Kuinka nöyryyttävää. Samassa tunsin kipeän läpsäsyn pakaroillani. Kiljaisin kivusta. Jere murahteli ja keta toisensa jälkeen läpsäsi kovempaa. Kyyneleet pysrkivät silmiini ja purin huultani. Välillä Jere silitteli takapuoltani ja iski siiten taas suuren ja likaisen kätensä pakaraani.

– Mulla on Mirka kanki ihan kovana, taidat tuntea sen vatsaasi vasten.

Jere mumisi matalalla äänellä. Olin kyllä tietoinen asiasta. Kova möykky oli jo tovin painanut vatsaani. Samalla tunsin kuinka Jeren kädet alkoivat vaeltamaan reisilläni. Hän silitteli nuorta ihoani karheilla käsillään ja huokaili raskaasti. Minä purin huultani edelleen ja maiston veren suussani. Jeren käsi siirsi toista jalkaani sivummalle niin, että haarani aukesivat. Tunsin hänen sormensa karvoituksellani.

– Hei! Mitä tää nyt on!

Huudahdin ja Jere läimäytti minua taas.

– Tää on nyt Jeren piiskaamista. Kyllä tulvan vaimon pitää tietää miltä mies tuntuu.

Jere siirsi sormensa häpyhuulieni väliin ja alkoi hinkkaamaan sitä niiden välissä. Tunsin kuinka kasvoni puna lisääntyi. Naamani oli varmasti tulipunainen. Jere hinkkasi sormeaan tovin haaroissani ja toisella kädellä uristeli pakaroitani. Tunsin kuinka alapääni alkoi kostumaan. Jere huomasi sen myös ja naurahti tyytyväisenä. Hän alkoi hitaasti työntämään sormeaan tiukkaan neitsytpilluuni. Huulieni välistä pääsi vaimea vaikerrus, kun pilluni ei meinannut antaa aluksi periksi. Lopulta Jere sai työnnettyä koko sormen sisääni. Sydämeni pamppaili, hengitykseni kiihtyi ja päässäni kohisi samalla kun Jere nussi minua sormellaan. Kuulin vain oman huokailuni ja tiukan pilluni llitinän ladossa.

Hetken kuluttua JEre veti sormensa pois ja työnsi minut lattialle. Makasin selälläni heinien joukossa ja katsoin kauhuissani, kun Jere riisui housujaan. Ainakin 18cm pitkä ja melko paksu elin pongahti pystyssä esiin.

– Älä viitsi..
– Noh, noh. Sähän tykkäsit. Huomasin kyllä, kuinka nautit.

Jere tuli polvilleen eteeni ja levitti jalkojani. Mustat häpykarvani kimmelsivät kiimasta ja pilluni oli täysin avoinna hänen katseilleen. Jere veti minua lantiosta kiinni itseensä ja nosti jalkani olkapäilleen. Suljin silmäni ja tunsin, kuinka hänen kullinsa pää tökki häpyhuuliani. Sitten hän alkoi pikkuhiljaa tunkeutumaan sisääni. Kanki oli aivan liian suuri tiukalle ja koskemattomalle pillulleni. Huusin ja kiemurtelin Jeren alla, kun hän sentti sentiltä pääsi syvemmälle. Tunsin viillon ja tiesin, että neitsyyteni oli mennyttä. Jere murahteli tyytyväisenä ja hänen hikipisaransa tipahtelivat päälleni. Lopulta Jere pääsi työntymään pohjaan saakka. Pilluni puristui hänen suuren kullinsa ympärille ja tunsin kuinka se sykki siälläni. Jere aloitti ensin hitaat työnnöt, sitten nopeammat. Hän ähisi yläpuolellani ja puristeli ahnaasti rintojani mekkoni läpi. Pilluni alkoi hieman jo tottumaan ja kipu hieman hälveni. Huohotin ja vaikeroin Jeren alla osittain jo nautinnosta. Tunsin kuinka kulli sisälläni turposi ja Jere kiihdytti tahtiaan. Hetken kuluttua Jere karjahti matalasti ja pilluni täyttyi hänen spermastaan. Sperma syöksyi kovalla voimalla sisääni Jeren jatkaessa vielä työntöjään. Lopulta hän lysähti voipuneena päälleni ja suuteli huuliani. Olin järkyttynyt. Inhosin tuota miestä, mutta tajusin kyllä nauttineen joka hetkestä.

Jere veti puolikovan kalunsa ulos pillustani ja katseli, kuinka mahla valui vaalean harmaana ulos sisältäni.

– Susta tulee hyvä vaimo. Ei turhaan oo isäs kehuskellu kylillä. Nyt pitää mennä siat ruokkimaan. Nähdään likka pian taas.

Jere nousi ja pukeutui. Hän iski vielä silmäänsä ja talsi ulos ladosta. Makasin puolialastomana, hiukset heinien peittämänä ladossa ja mietin, että miten helkkarissa näin pääsi käymään.

3 kommenttia viestissä: “Sikopaimenelle morsian”

  1. Kiara says:

    Pakko huomauttaa tuosta kurvikkuudesta: jos rintaliivien koko on 85C, on kyseessä lihava nainen. Numero mitataaan nimittäin rintojen alta. Normaalivartaloinen on 70-75-senttinen. Kuppikoko taas kertoo rintojen suuruudesta. 85C on siis lihava, mutta suhteessa pienirintainen nainen.

  2. Daddy in pussy says:

    Virheet häiritsi, muuten ihan ok

  3. Muajussi says:

    Hyvä tarina!

Kommentoi

top