search
top

Nina ja kaverit, osa 7

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (25 votes, average: 3.08 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä osa on nyt sitten paljon enemmän neuloilla leikkimistä. Seuraavassa aletaan sitten palata taas muuhun satuttamisteemaan.

Muutkin tytöt tulivat katsomaan. Minä laukesin ensin ja melkein heti perään Elisa. Olin iloinen että tyttökin piti siitä, ettei se ollut pelkkää velvollisuudentuntoa hänelle. Makasin Elisan päällä ja hyväilin ja suutelin häntä. Kun aloin taas tajuta jotain, huomasin että muut tytöt olivat kokoontuneet Piitun ympärille, jolla oli videokamera.

– Hyvä nussifilmi. Varmaan yhtä hyvä kun mun ja Ninan pommisuojapanot. Hyvä Ilkka ja Elisa.
– Toi Ilkan orkkukohta on paras, kommentoi Reetta

Näytin Piitulle ja Reetalle keskisormea. Elisa oli samaa mieltä.

Meidän panojuttumme jälkeen Reetta ja Piitu kävivät tarmokkaasti Ninan kimppuun. Ninan ranteisiin ja nilkkoihin kiinnitettiin köydet ja tyttö levitettiin samoihin kattokoukkuihin joita minä olin käyttänyt aiemmin samaan tarkoitukseen, tosin nyt Nina sentään sai pitää jalkansa maassa, vaikkakin aivan äärimmilleen levitettyinä. Nina pystyi vain vähän kääntyilemään ja tempoilemaan, mutta ei muuta. Saatuaan Ninan sopivasti kiinnitettyä, sekä Reetta että Piitu kävivät hänen kimppuunsa pelottavin asein: molemmilla oli pitkät sulat, joissa oli pitkä ja pehmeä kärki. He alkoivat armotta kutittaa Ninaa. Nenästä, otsasta, korvista, kaulasta, kupeilta, kainaloista, pitkin mahaa. Nännit saivat aivan erityishuomiota, stereona. Sitten kutitus pitkän ajan päästä siirtyi alemmas, Ninan jalkoväliin. Välillä Reetta sormin avasi Ninan häpyhuulia enemmän levälleen.

Nina ynisi, kiemurteli, kiljahteli ja vikisi. Nina oli aivan kananlihalla ja nännit täysin kivikovina pystyssä. Tytöt keskittyivät pitkän aikaa Ninan häpyhuuliin ja Reetan suojattomaksi esille levittämään klitorikseen. Nina yritti vatkata persettään minkä pystyi, mutta kykeni vain hidastamaan operaatiota. Ja mitä hitaammin kutitus kävi, sitä pidempään tytöt sitä jatkoivat. Nina näytti siltä että hän oli tulossa hulluksi – mutta sitä en tiedä kiihotuksestako vai kutinasta.

Elisa ja minä istuimme vierekkäin käsi kädessä sohvalla aivan Ninan edessä. Elisa oli ottanut videokameran ja kuvasi toisella kädellä kaiken. Mitä kiihottuneemmalta Nina näytti, sitä kiihottuneemmalta alkoi vaikuttaa myös Elisa. Aloin puristella ja hypistellä hänen isoja tissejään ja leikkiä niiden nänneillä. Kuvauksesta saattoi tulla hieman pomppivaa. Vastaukseksi Nina tarttui vapaalla kädellään minun kulliini, joka oli jo taas aivan kovana.

Piitu määräsi kutitustauon ja haki pienen rasian sekä Desinfektol-pullon. Piitu pyyhki Ninan häpyhuulia pirtulla ja Nina kiljui. Sitten Piitu avasi rasian ja otti sieltä pitkän ohuen neulan, tarttui Ninan sisempään häpyhuuleen, venytti sitä ja työnsi neulan häpyhuulen keskeltä läpi, häpyhuulen sisäpinnalta ulospäin. Pian Ninan pillunhuulissa oli kuusi neulaa. Piitu kääntyi minuun päin, ”Mitäs kidutusmestari sanoo, tissit kanssa?”. ”Joo, nännit seuraavaksi”, vastasin ja Elisa vieressäni värähti.

Piitu venytti Ninan vasenta nänniä rajusti ja työnsi sen läpi neulan ylhäältä alas, sitten toisen oikealta vasemmalle, sitten toiset kaksi toiseen rintaan.

Nina oli kuin transsissa, ynähteli ja selvästi nyt halusi lisää kipua. Elisa puri alahuultaan katsellessaan, käänsi sitten äkkiä katseensa minuun päin ja pyysi ”Tee mulle toi. Nyt. Tee, oo kiltti”.

Katsoin Elisaa. En sanonut mitään, mutta kurkotin ottamaan Piitun vierestä pöydältä neularasian ja sen vierestä pirtupullon. Levitin pirtua Elisan molemmille tisseille ja hipelöin tytön nännejä jotka nyt olivat ihan pystyt. Elisa käänsi kasvonsa kattoon päin kun otin sormillani hänen minua lähinnä olevasta nännistään lujasti kiinni ja vedin. Työnsin neulan keskeltä nänniä laidasta keskelle päin poikittain ja se meni helposti läpi asti. Neulat olivat hyvin teräviä ohuita akupunktioneuloja jotka eivät varmaan edes kovin hurjasti sattuneet. Toistin saman Elisan oikeanpuoleiselle nännille ja juuri samaan aikaan kun neulan pää tunkeutui ulos tytön nännin lihasta nännin lävistettyään, Nina kiljaisi. Piitu oli työntänyt yhden neulan Ninan klitorikseen. Elisa katsoi kuin unessa kun venytin hänen nännejään uudestaan ja lävistin ne vielä toiseen kertaan, ylhäältä alas. ”Nussi mua. Ilkka, nussi mua nyt”, Elisa vaati.

Päädyimme aivan Ninan eteen lattialle ja survaisin kullini tytön sisään. Nina tuijotti meitä samalla kun Piitu alkoi nuolla Ninan lävistettyä klitorista. Elisa lukitsi katseensa aivan vierestä, alaviistosta Ninan pilluun, jossa Piitun kieli teki liikkeitään, samalla kun minä nain Elisaa. Kun Ninan ravisuttava, valtava orkku alkoi, se tarttui Elisaan ja Elisan pillun supistukset taas saivat minut laukeamaan.

Nyt minä ja Elisa olimme aika ”valmiit”, joten päätimme yrittää miten ulkona pihan perällä olevan pihasaunan lämmittäminen onnistuisi kahdelta kahlitulta ja alastomalta. Reetta ohjasi sillä välin Ninaa nuolemaan Piitua. Kumpikin näytti nauttivan, mutta Elisa halusi minun kanssani ulkohommiin. Yritin ottaa neuloja pois Elisan tisseistä, mutta tyttö kielsi.

– Ei, anna olla, mua ei oo ennen lävistetty ja mä tykkään niistä
– No mut et sä niitä voi siihen pysyvästi jättää
– Edes vähäks aikaa voin. Vaikka tunniks.
– Sulle pitää sit laittaa ihan oikeet lävistykset.
– No, vittu, sitähän mä oon sulle jankuttanu. Laitat sit.

Suutelin taas Elisaa.

– Laitan sit.

Saunan lämmitys haloilla kesti aika kauan ja minä ja Elisa käytimme koko sen ajan saunalla koittaen tutustua toisiimme. Nuoresta iästään huolimatta Elisa oli varsinainen maailmannainen ja juttelimme paljon matkoistamme ja vertailimme kokomuksia paikoista jotka molemmat tunsimme. Elisan äiti oli ollut ennen rintasyöpään sairastumistaan ja ennenaikaista kuolemaansa paljon reissaamista vaativassa työssä ja Elisa oli usein saanut seurata mukana. Baijerissa tyttö oli asunut niin kauan että oli jopa käynyt siellä koulua.

Koko jutustelun ajan Elisa melkein lakkaamatta leikki minun kullillani. Yhdessä vaiheessa sitten Elisa vilkaisi minua veikeän näköisellä ilmeellä ja kiskoi hitaasti yhden niistä neuloista irti, jotka menivät hänen nänniensä läpi. Sitten Elisa tarttui nyt jäykän kullini esinahkaan ihan kullin juuresta ja venytti. Katselin kuinka neula hitaasti painui esinahkani läpi sisään, pullisti sitten esinahkaa poimun toisella puolen ja yhtäkkisesti humpsahti nahan läpi uudelleen. Keskittyneesti hymyillen Elisa toisti saman vielä kolme kertaa kunnes kaikki neljä neulaa oli siirretty hänen rinnoistaan minun esinahkaani. Minulla oli nyt neljä poikittaista neulaa, yksi päällä, yksi alla ja yksi kummallakin sivustalla kullini tyvessä.

En sanonut mitään. Elisa katseli tulosta tyytyväisenä ja kokeili sitten vetää esinahkaani eteen seuraten miten neulat liukuivat pitkin jäykkää kulliani. Äkkiä tyttö kumartui ja otti kullini suuhunsa aivan neuloihin asti.

– Taidat tykkää lävistysneuloista?
– Mmm-m (kulli suussa).
– Kiihottaisko sua ajatus siitä et suhun laitettais enemmänkin tollasia neuloja? Jos vaikka sun rinnat muutettais ihan kunnolla neulatyynyiks?
– Mmm. Mm-joo…mlaitah…
– En mä nyt täällä voi. Katotaan sit kun palataan talolle.

Elisa jatkoi tehokasta imutustaan vielä jonkin aikaa, mutta me olimme jo molemmat niin monta kertaa lauenneet että vaikka minullakin kyllä edelleen seisoi, ei laukeaminen enää ihan niin vain tapahtunutkaan. Lopulta aloin silitellä tyttöä hiuksista, selästä ja kaikkialta muualtakin mihin yletin. Sain pyydetyksi että pitäisimme vähän taukoa ja koittaisimme käydä saunan puolella pesulla sillä välin.

Saunomisesta tuli lievä ongelma: Elisa ei halunnut tulla ainakaan pitkäksi aikaa varsinaiseen löylyyn eikä pestä vartaloaan millään kovin tehokkaalla ettei vasta laitettu hieno vartalomaalausväri lähtisi pois. Mutta minä taas tarvitsin kunnon pesua. Ja meidäthän oli sekä käsistä että jaloista kahlittu. Joku joka meitä olisi seurannut olisi varmasti saanut hyvät naurut katsellessaan kuinka me molemmat pesimme ensin minua ja sitten Elisasta pelkän tukan ja jalkovälin ja kuinka sitten kahleet kilisten suuntasimme uima-altaalle. Minä halusin altaaseen huuhtelemaan. Jo pelkää uima-altaan portaiden laskeutuminen yhtäaikaa Elisan kanssa oli riittävän vaikeaa kun nilkkamme oli kahlittu yhteen, mutta varsinkin sitten kun portaiden puolivälissä Elisa päätti että vesi oli hänelle aivan liian kylmää ja yritti tehdä täysstopin. Lopputulos oli, että kaappasin kiljuvan tytön väkisin syliini, minkä jälkeen kaaduimme sylikkäin altaan pohjalle. Ainakin kiljuva Elisa nieli melkoisen määrän allasvettä ja minäkin köhin hyvän aikaa.

– Vittu, tää kostetaan vielä!
– Niin mut nyt tiietään et noi sun ihomaalit on kunnolla vedenkestävii.
– Tää on vittu JÄÄkylmää!
– …mut sun tissit menee oikeen nätisti nuppuun nyt.
– Vittu, mä en anna sun koskee mun tisseihin viikkoon jos et päästä mua ny vittu helvetin äkkii veke täältä!

Elisa yritti sännätä uimaportaille, mutta kahle esti. Lopulta jouduimme hitaasti ja varovasti yhtäaikaa kiipeämään portaat ylös, jotta ylipäätään pääsimme altaasta. Takaisin pihan puolelle päästyämme suljin tytön tiiviisti syleilyyn.

– Nyt lämmität mua, vittu, kunnolla!

Halasin Elisaa tiukasti. Yhtäkkiä tyttö naurahti.

– Mitä?
– Ei mitää… Sitä vaa et hyvä ku mä laitoin ne neulat sun muniin. Muuten toi ois menny kokonaan sisälle.
– Mm. Eiks se oo vähän hassuu et kylmäs vedes sust tulee vaan upeemman näkönen, mut miehille käy päinvastoin?

Elisa ei ehtinyt vastata ennen kuin talon ulko-ovi kävi ja Nina tuli juoksuvauhdilla meidän luoksemme

– Joks te ootte saunonu?
– No mitä ny näitten kahleitten kans pystyy.
– Ilkka vittu heitti mut tonne jääkylmään altaaseen, saatana.
– Elä nyt kiltti enää mömmötä…
– Voisitte tulla sisälle, meil on siellä vähän ruokaa… Jorma soitti just ja se haluis kans tulla käymään. Me sanottiin et tulkoon sit, mut et ei me ruveta sen takii pukeutumaan.
– Iskä? Mitä se täällä?
– Se sanoo et sen tarttis äkkii jutella mun ja sun kanssa ihan työhommista… Sä tiiät sen sun ehdotuksen, sen ihan heiton et tehtäis radiospotti mis pantais kunnolla halvalla sen ABC:n teennäisii huoltismainoksia… Jorma sanoo et asiakas haluis siitä jonkun sen verran pehmennetyn idean et ei ihan rosikseen jouduta, mut kummiski nii et puoli Suomee naurais ABC:lle sen jälkeen… Joka tapaukses, en mä ny tiiä onks sillä nyt nii helvetin kiire vai onks se vaan sen tekosyy päästä tänne kattoon mitä me tehään.
– Vittu, haluu tulla paneen sua vaan kuiteski…
– Mm. Voi olla. Mut joka tapaukses me aateltii et tulkoon. Ja Retsku ilmottautu heti et se haluis et sil ois seksii Jorman kans. On kuulemma ollu jo pitkään kiinnostunu, mut ei oo uskaltanu ehdottaa mitään.
– Retsku? Miksei se ny uskaltais ehdottaa mitä vaan?
– No funtsi ny, ei se ny niin helppoo…. mee ny sit sanoon pomolle et mä haluisin nussii sun kaa.
– Mm. No, sä oot mun pomo. Mä ainaski haluisin nussii sun kaa. Tai siis nuolla sua.
– Elisa! Sä oot ihana!
– (Minä) Te ootte molemmat ihanii.
– (Elisa) Hei… No nii, sanoittekste jo iskälle et se saa tulla?
– (Nina) Joo. On jo varmaan tulossa.
– (Elisa) Okei. Sit mä haluun et tehään pieni näytös sille. Mä jo houkuttelin Ilkkaa et sen tarttis tunkee muhun enempikin neuloja. Se lupas. Mennään sit sisälle ja sit sä ja Ilkka saatte… Ilkka sano et se tekis mun tisseist neulatyynyn näköset. Ja mä haluisin et mua pistettäis pilluun… ihan suoraan klittaan nii et se sattuis ihan sikana.
– Elisa… kato tätä…

Nina levitti reisiään ja sormilla häpyhuuliaan. Häpyhuulten yläreunassa näkyi vähän verta.

– Mä näin. Tuntukse kuin hirveest?
– Mm-m. Akupunktioneula. Niit mitä oli sun tisseis. Aa.. ne onki tuol nyt (vilkaisu minun muniini)… Nii, siis sellanen suoraan klittaan. Läpi. Kyl mä huusin…
– Nina? Pelottiks sua etukäteen?
– Mikä?
– No se et sä tiesit et ne työntää neulan sinne? Ja sit ne tulee ja sit se kipu alkaa…
– Mm. Totta vitussa. Mut sehän se on just osa sitä et siit saa viboja.
– Must tuntuu just nyt siltä. Te satutatte mua. Ihan kohta. Iha vitusti.
– (Nina) Haluutsäkin neulan sun klittaan?
– (Elisa) Joo… Eiku en mä sano… Mut onks teil mitään… isompaa ku noi akuneulat?
– (Minä) Elisa, mä jo sanoin et ei sun klittaan voi millään heinäseipäällä reikää tehä.
– (Nina) Onnistuu. Otetaan nuppineula. Semmonen ei kauheen terävä. Sit nähdään miten mun rakas Elisa kirkuu. Tai sit sellanen oikeen vitun iso akuneula.
– (Elisa) Vittu…. voi vittu… joo… ja iskä saa vähän kateltavaa…
– (Nina) No ni, tuu sit… Silleen niinku vanki viedään telotettavaks…
– (Elisa) Nina, oota… Mite se sun ruoskintajuttu? Koska se tehään?
– (Nina) Puhutaan siitki ihan kohta. Tuu nyt… Elisa, must on upeeta et ku mä oon ihan maso ni et sä uskallat kans heittäytyy… Tuu nyt, Elisa rakas. Me kidutetaan sua.
– (Minä) Menkää eeltä, mä lisään parit puut saunaan et se ei ihan… Ai vittu, enhän mä voi ku on nää kahleet…
– (Nina) Mä lisään. Vie nyt sun tyttös sisälle.

Otin Elisaa kädestä ja läksimme talolle päin. Elisa käveli vähän jäykän näköisesti ja ilmiselvästi hyperventiloi. Ja tytössä oli kaikki melkoisen kiihotustilan oireet.

Sisällä selitin parilla sanalla Piitulle ja Reetalle mitä olimme tekemässä ja aloimme katsella sopivaa paikkaa. Piitu oli heti juonessa mukana. Pieni kirjoituspöytä havaittiin sopivaksi ja Piitu ja Reetta tyhjensivät sen äkkiä. Elisa autettiin sen päälle selälleen ja minut pantiin tuolille istumaan pöydän viereen niin että kahleita Elisasta ei tarvinnut irrottaa. Nina tuli takaisin sisään juuri kun Piitu oli hakenut narua ja alkoi touhukkaasti köyttää Elisan molempia käsiä ja minun toista kättäni nippuun ylös Elisan pään yläpuolelle. Reetta sitoi narua Elisan nilkkaan. Pian tyttö oli tiukasti pöydän päälle köytettynä ja jalat hyvin levällään auki.

Katselin Elisaa. Tyttö huohotti nyt. Saunamärkä, pitkä, laineikas tukka liimaantui kiinni tytön olkapäille ja osin rinnoillekin. Molemmat suuret rinnat olivat nyt pyöristyneet melkein puolipalloiksi ja Elisan suuret nännikehät olivat kurtistuneet aivan kasaan. Itse kookkaat nännit nöpöttivät tolppina. Kaikkine vartalomaalauksineen Elisa oli ihan helkkarin haluttava näky.

– (Nina) Okei, täält tulee neuloja. Ilkka, sul on vasen käsi vapaa. Otat tosta Desinfektolilapun ja pyyhit Elisan tissit. Kunnolla. Ja Elisa… Huudat sit kans. Sit ku sattuu.

Hymyilevä Reetta tuli kassinsa luota kantaen isohkoa vibraattoria. Ilman sen suurempia seremonioita Reetta väänsi värinän päälle, levitti sormillaan Elisan häpyhuulia ja alkoi työntää sauvaa tytön sisään.

– (Elisa) Yyyy—eeehh…
– (Nina) Ei sun viel tarttenu huutaa. No nih… Ilkka, tos on sun vapaaseen käteen eka neula. Vasen tissi on sun, oikee mun. Nää ekat me työnnetään tohon ylös, samaan aikaan… Tähän rajalle mis ruskee loppuu ja suoraan nännistä ylöspäin. No ni… Pistä.

Elisa veti kiivaasti henkeä. Tasan samaan aikaan kaksi neulaa tunkeutui tytön nännikehien laitaan, nännistä suoraan ylös. Painoin oman neulani ainakin kolmen sentin syvyyteen ja Nina omansa vieläkin syvempään.

– (Nina) Sitten alas. Sama juttu, mut suoraan nännistä alas.
– (Elisa) Aiii vitt… ooo…
– (Nina) Ja sit kolmannet, nännistä sisälaitaan päin.
– (Elisa) UUu-ooooohh….
– (Nina) Ja nyt sit nännistä ulospäin, siihen ruskeen reunaan. Ja syvemmälle ku toi äskeinen. Työnnä.
– (Elisa) Iiiii-hiiiiihh…

Ovikello soi ja Piitu saatteli Jormaa sisälle. Vilkaisin ja näin Jorman kalpenevan kun hän näki mitä oli tekeillä.

– Moi. M-mitä tääl tapahtuu…??
– (Nina) Moi. Huudatetaan Elisaa. Alunperin sen oma toivomus. Istu alas ja kattele. Ilkka: Täs on seuraava neula. Nyt mennään noitten edellisten väleihin, väli-ilmansuunnat. Eka neula koilliseen. Okei? No nih, pistetään.
– (Elisa) Oo-oOOOooh-hooh….
– (Nina) Seuraava. Kaakkoiskulmat.
– (Jorma) Siis mitä helvettii te teette?
– (Elisa) Iiiiihhhh…. Iskä, mun tisseistä tehdään neulatyynyt. Ja kohta ne pistää mua klitorikseen. Sit saat kuulla miten mä osaan huutaa.
– (Jorma) Ei mut… Ei vittu, enhän mä voi katella tällasta…
– (Piitu) Jorma, nyt istut tähän… Näin, nyt sun käsi on nätisti raudoissa. Nyt istut ja seuraat miten sun tyttös saa kipua ja nauttii siitä.
– (Nina) …ja nyt sitten nännin alalaita, sinne lounaiskulmaan.
– (Elisa) Iskä… uuh… mä en oo viel kertonu näille siit ku mä otin sulta suihin. Mut nyt mä kerron. Nina, Ilkka, Piitu, Retsku: Ei mun iskä oikeesti oo niin sivee ku se näyttelee. Sil kertaa ku mä otin siltä suihin ni se ei antanu mun oikeesti nussii. Mut iskä, mä sanon sulle nyt kaikkien kuullen et me tehään tätä just nyt sitä varten et sä kattelisit ja et sä kuulet… Ja sit mä sanon täs jo nyt sit heti et mä tuun sit nussiin sun kanssas. Vaik sä oot mun iskä. Tai just vittu sen takii. Ja vittu, monta kertaa.

Jorma aukoi suutaan kuin sanoakseen jotain, mutta tyytyikin sitten vain vilkaisemaan oikeaa rannettaan, jonka Piitu oli lukinnut tuolin käsinojaan käsiraudoilla. Ennen kuin Jorma edes oikein tajusikaan niin alaston Piitu kiersi myös hänen toiselle puolelleen, kiinnitti Jorman huomion riiputtamalla tahallaan paljasta rintaansa muutaman sentin päässä Jorman kasvoista ja käytti hämmennyksen siihen, että lukitsi myös Jorman vasemman käden toisilla käsiraudoilla tuoliin.

– (Nina) Täs on taas neula. Vasemmalle ylös.

Jorma tuijotti kuinka painoimme yhtä aikaa neulat Elisan pehmeisiin rintoihin. Neulat painoivat nännien reunoja syvälle kuopalle kunnes lopulta ensin Ninan ja sitten minun neulani puhkaisi ihon ja neulat upposivat syvälle tytön rintoihin. Koko ajan Elisa tuijotti haastavasti isäänsä päästämättä vinkaustakaan. Jorma tuijotti kalpeana tyttärensä rintoja, nuoli huuliaan ja yritti moneen kertaan sanoa jotain, mutta ei saanutkaan sanottua mitään.

– (Elisa) Iskä, me halutaan et sä katot. Mun tisseis on nyt kaheksan neulaa. Ja kohta nää tunkee neulaa mun klittaan. Älä yritä valehdella et tää ei kiihota sua. Nyt katot. Ja katot tota vitun dildoo kans mikä on mun pillussa. Sun kyrpäs tulee sinne.
– (Piitu) Jorma, me keskusteltiin susta sillä välin kun sä olit tulossa tänne ja toi Retsku tunnusti et se olis jo kauan halunnu seksii sun kanssa. Me aateltiin laittaa sut ja Reetta naimaan tänään.
– (Nina) Jorma, kai mun ja Elisan pillut näkyy kunnolla tälleen?
– (Elisa) Ottakaa vittu nyt silt ees munat esiin! Ja sit jatkatte mua.
– (Minä) Entäs sit? Onks se sit seuraavaks Elisan nännien keskelle, vai?
– (Nina) On. Oota, mä haen isommat neulat. Ja sit yks kerrallaan… Okei, täs. Työnnät sen ihan keskelle nännii ja ihan pohjaan saakka. Koko neula sisään.
– (Minä) Melkonen neula. Ainakin seittemän senttii. Elisa, nyt sä saat huutaa.
– (Nina) Mä vedän sen nänniä ylös. Sä pistät siihen ihan keskelle. Elisa… nyt katot. Ja Jorma. Nyt katotte miten hieno nänni täl ihanalla naisella on. Iso, punanen. Tuo se neulankärki siihen nyt. Ihan keskelle. Siihen mist maito tulis ulos. Elisa, pistääkö?
– (Elisa) Mm-m. Oohh.
– (Nina) Työn-nääh…
– (Elisa) iiiiiIIIIIIIIuuuhhh!!!!
– (Minä) Noin, sinne uppos, ainakin seittemän sentti syvälle, ihan sun rinnan sisälle.
– (Nina) Ja nyt toinen. Elisa, mun rakas. Huuda. Nyt mä venytän.
– (Elisa) IIIIIIIIiiihhhhh !!!!!
– (Nina) Noin, ne vetää koko tissit nätisti kuopalle. Nyt painetaan vielä molempii neuloja, oikeen syvälle Elisan sisään…. Ai, hyvä, te saittekin jo Jormalta kyrvän esiin. Komee. Retsku, riisu sä siltä nyt loputkin. Ja Piitu ja Retsku, työntäkää sille Jormalle nyt tissit suuhun, molemmilta puolilta…. Nyt työnnetään nää kaikki neulat ihan pohjaan saakka Elisan tissien sisään… Nonnih… Nyt Elisa rakas, nyt mä levitän sun pillua auki. Tää vibra saa olla vielä täs sun sisällä, se on ihan nätti näin. Ilkka, tos on sulle, ota toi iso… Elisa, mul on täs viinipullon korkki. Mä laitan tän sun pillulle, näin. Nyt ku mä nostan ni sun klitta on suoraan sitä vasten. Tunneksä? Nyt Ilkka työntää ton neulan sun klitoriksesta läpi. Ilkka… ei siihen, keskemmälle… siin on hyvä. Nyt alat ihan hiljaa työntää ja sit läpi saakka…
– (Elisa) HIIIIIIIIIIIIIIIIHHHHH!!!!! IIIIIIIIIII-IIIIIIIIIIIIIIIII-hhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk-hiiii !!!!!!!!!!!!!!
– (Nina) Hyvä Elisa! Kattolamppu helisi. Nyt se on susta läpi. Se naulaa ton korkin suhun kiinni. Ilkka, vedä siit korkista vähän…
– (Elisa) HIIIIIIIIIIHHhhhhh!!!!!!!!
– (Nina) No nih, kato nyt… Sen pillu alko supisteleen. Elisa kulta, sähän sait orkun.
– (Elisa) Hiiiiiii-iiiiiii-iiiiiiiiiiii-iiiiiiiiii…. Vhittt-hhuuuu-uuu…UUUUUuuuuuhhh….
– (Piitu) Kattokaas Jormaa. Siltä lensi spermat, vaik ei kukaa ees runkannu.
– (Minä) Voisittekste nyt avaa noi kahleet, mä haluisin nyt nussii Elisaa?
– (Nina) Ei. Sä katot nyt. Mä nuolen mun Elisaa nyt.

Nina alkoi innokkaasti nuolla Elisan pillunhuulia vetäen samalla dildon tytön sisältä ulos. Ninan kieli pyrki dildon tilalle tytön sisään moneen kertaan. Samaan aikaan aivan edessäni Reetta oli siirtynyt ottamaan Jormalta suihin ja Piitu availi samalla Jorman paidannappeja. Jorma oli punainen kuin paloauto.

– (Reetta, keskeyttäen imutuksen) Tää on hieno tää sun kyrpäs ja nyt se jo taas seisoo näin hyvin. Mä haluun tän mun sisään. Mut mä ymmärsin jo, Elisa ekaks.
– (Jorma) Mitä???
– (Piitu) Retsku, avaa sen käsiraudat siltä puolen, mä täältä… Joo, Jorma, nyt sä nait sun tyttöäs.
– (Elisa) Joo… Iskä, nussi mua.
– (Jorma) Mut… Elisa??
– (Elisa) Iskä, nyt sä vittu nussit mua. Tuokaa se tänne. Ilkka, otat sitä kyrvästä kii ja survot sen muhun…
– (Reetta) Mä survon.

Piitu ja Reetta suorastaan kiskoivat kalvenneen Jorman ylös tuolista ja käsistä taluttaen toivat Elisan luo. Jorma katsoi minua kuin hädissään.

– (Minä) Joo, nouse siihen pöydälle sen päälle. Nai sitä. Elisa tuntuu hyvälle.
– (Elisa) Iskä, Ilkka jo nussi mua ja nussii sit taas kohta lisää. Nyt tuut. Tuut mun sisään. Vähän siit neulasta ja korkista alaspäin on mun reikä. Työnnät kyrvän sinne.

Reetta suorastaan pakotti Jorman tyttärensä päälle ja Jorman jäykästä kullista kiinni pitäen ohjasi Jorman ison kalun väkisin Elisan pulleiden häpyhuulten väliin.

– (Reetta) Työnnä. Nyt vittu, työnnä.
– (Elisa) OOOOOooooohhh. Oooooooohhhh. Vittu, mun iskä nussii mua. Vittu, ihanaa. Iskä, nai mua! Nai mua. Työnnä sun iso upee kyrpä muhun. Työnnä se vittu nii syvään et se tulee mun kurkkuun… OOoooooohhhh. Oooooohhh. oooohhhh…ohhh-ohhhh-ohh… ihanaa… Nussi, iskä, nussi… Nussi mua…. nnooinn… aaahhh….

Elisa laukesi äänekkääseen uuteen orgasmiin aika äkkiä. En tiedä laukesiko Jorma, mutta ainakin hän lopetti naintiliikkeet. Piitu ja Reetta kiirehtivät avaamaan Elisaa sitovat narut ja pian molemmat olivat jaloillaan. Elisa suuteli kiihkeästi ensin hämmentyneen näköistä isäänsä ja sitten minua.

– (Nina) Piitu ja Retsku, ottakaa Jormalta loputki kledjut vekka. Ja Piitu, laita Jorma ja Reetta nyt kahleisiin, tolleen niinku Ilkka ja Elisa on. Retsku ja Jorma saa ny nussii toisiaan nii et järki lähtee. Nyt mä lähen saunaan. Tuutsä Piitu kans?
– (Piitu) Joo, oota… Mä laitan vaa nää kahleisiin ekaks.

Kaiken äskeisen vain katselleena minulla seisoi. Himoitsin Elisaa niin että olin tulla hulluksi. Ja kun sekapäinen Elisa sen lopulta ymmärsi, niin ei tarvittu kuin pari liikettä kunnes olimme matolla päällekkäin ja sisäkkäin. Nain tyttöä kuin järjetön. Pienen hetken päästä vieressä olivat myös Jorma ja Reetta, Reetta päällimmäisenä, Jorman kullilla ratsastaen.

Vasta orgasmini jälkeen tajusin katsoa sen verran kunnolla että tajusin että Elisalla oli yhä yhteensä 18 isoa neulaa molemmissa rinnoissaan. Vilkaisin jalkoväliämme: Neula ja korkki kiskoivat Elisan klitorista ylöspäin, varmaan kipeästi. Mutta tyttö nautti. Ja minä myös.

Vasta siinä vaiheessa tajusin, että minun esinahkani läpi kulki yhä neljä neulaa. Ja ainakin yksi niistä oli minut lävistettyään uponnut nyt Elisan pillunhuulen sisään.

Suutelin tyttöä. Ihana.

3 kommenttia viestissä: “Nina ja kaverit, osa 7”

 1. Rade says:

  Aivan mahtavaa luettavaa.
  jatka vaan tarinaa.

 2. Katriina says:

  Huh, tuli oikein hiki… Ihanaa että saatiin insestiä mukaan 🙂

 3. Kai Mulkku says:

  Sorry nyt, mutta olisiko aika lopettaa. Alkaa olemaan jo kiertoa ja toistoa. Tutkimusten mukaan mitään ei enää kannata tehdä kolmannen osan jälkeen. Esim. trilogia, se loppuu siihen. Kun pidemmälle mennään, niin suttua on.

  Tämä nyt oli minun mielipiteeni. En anna tähtiä, sillä esityksenä hyvä, mutta muuten vanhaa kamaa.

Kommentoi

top