search
top

Isäpuolen kiima

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (64 votes, average: 3.59 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tarina on jatkoa aikaisemmin julkaistulle isäpuolen testaus novellille.

Seuraavat päivät olivat yhtä tuskaa. Ajatukseni pyörivät kaiken aikaa Pipsassa. Muistelin hänen makean makuista nektariinia, pieniä, kimmoisia pakaroita ja pientä peppureikää, johon Pipsa oli harkinnut kaluni upottamista, mutta aika ei ollut riittänyt. En tiennyt kuinka suhteemme etenisi tai etenisikö se laisinkaan. Pipsa oli saanut pääni sekaisin.

Keskiviikkona rakastelimme vaimoni kanssa saunan jälkeen. Yritin toimia rutiinien mukaisesti ettei vaimo epäilisi mitään. Nuollessani hänen karvaista pillua, kuvittelin nuolevani Pipsan makeaa, posliinipillua. Kaluni seisoi todella kovana, kun vaimoni laukesi orgasmiin. Upotin kaluni hänen sisään. Yleensä vaimoni sai kaksi tai kolme orgasmia ennen kuin laukesin. Minulla oli täysi työ pidätellä itseäni kuvitellessani naivani Pipsan nuorta pimpsaa. Laukesimme lopulta yhtä aikaa. Vaimoni ihmetteli, kun laukesin niin nopeasti. Totesin hänelle, että tuntui vain niin mielettömän kiihottavalta. Vaimo totesi, “ettet vain olisi ollut tuhmilla teillä.” Suutelin häntä kiihkeästi peittääkseni punastumiseni.

Tullessani töistä kotiin torstaina hämmästyin, kun Pipsa istui keittiössä ja jutteli äitinsä kanssa. Hän nousi ylös ja halasi minua kiihkeästi. Kuin ohimennen hän hipaisi housujeni etumusta saaden minut kiihottumaan. Pipsa teki kaikkensa härnätäkseen minua. Hän pyllisteli edessäni, hän pyyhkäisi hiuksiaan kiihottavasti, hänen kielensä lipoi huulia. Minä kävin kierroksilla, välillä vilkaisin vaimoani, joka oli onneksi keskittynyt keittiötöihin. Ritvan käydessä vessassa, Pipsa hyökkäsi kimppuuni. Hän halasi minua ja hieroi lantiotaan etumustani vasten. “Tule lauantaina mun luokse”, hän kähisi ja suuteli minua suulle.

Minun oli vaikea pitää pokkaa, kun Ritva palasi keittiöön. Joimme kahvit ja keskustelimme Pipsan opiskelijaelämästä. Ritva vaikutti tyytyväiseltä, kun Pipsa vakuutti asioiden olevan kunnossa. Minä kärvistelin sekä kiihkosta että syyllisyydestä. Oli uskomatonta kuinka Pipsa oli saanut kierrettyä minut pikkusormensa ympärille, miehen, joka oli aina pitänyt itseään suoraselkäisenä. Tilanne kiihotti minua, toisaalta se myös pelotti, jos Ritva saisi tietää Pipsan ja minun suhteesta. Seuraukset olisivat kohtalokkaat.

Lauantaina Ritvan lähtiessä iltavuoroon, starttasin Pipsan luokse. Hän asui Heidin kanssa kerrostalokaksiossa. Soitin ovikelloa ja Pipsa avasi oven. Hänellä oli yllään vaaleanpunainen aamutakki, hänen hiuksensa olivat kosteat. Hän oli juuri tullut suihkusta. Vilkaisin ympärilleni, “missä Heidi on?” Pipsa katsoi minua silmiin. “Heidi on iltavuorossa”, hän totesi. Huomattuaan pettyneen ilmeeni Pipsa totesi, että me pärjäisimme tänään ilman Heidiäkin.

Pipsa käveli jääkaapille. Hän otti käteensä rypsiöljypullon. Hän riisui aamutakin pois ja oli täysin alaston. Hän istui keittiön pöydälle ja kaatoi öljyä rinnoilleen. Hän hieroi sitä iholle ja huokaili. Kaluni nousi välittömästi pystyyn nähdessäni nuoren tytön öljystä kiiltävät rinnat. Pipsa heittäytyi pöydälle selälleen. Hän kaatoi öljyä vatsalle ja hieroi sitä ihoonsa nautinnollisesti kiemurrellen. “Aiotko vain toljottaa, vai tuletko leikkiin mukaan”, Pipsa kihersi. “Riisu vaatteesi”, hän totesi huohottaen levittäessään öljyä vartalolleen. Kävin kierroksilla en voinut tehdä muuta kuin riisua vaatteeni. Pipsa oli nostanut jalkansa pöydälle ja levittänyt reitensä. Hänen posliinipillusta tihkui nesteitä, hän oli kiihottunut aivan kuten minäkin olin.

“Pane mua kovaa, mä en halua mitään rippikoulu seksiä vaan kunnon panon”, Pipsa huokaili kiemurrellessaan. Kävelin hänen eteensä, kaluni seisoi kovana valmiina koitokseen. Kumarruin kuitenkin ja työnsin kieleni hänen kosteaan pilluun. Halusin huumautua ensin makeasta nektariinista. Vedin häntä taaksepäin ja nostin hänen jalat olkapäilleni. Pidin tiukasti kiinni hänen reisistä. Pipsan peppu oli hieman pöydän ulkopuolella. “Pidä minusta lujaa kiinni, ei haittaa vaikka tulee mustelmia”, Pipsa huohotti nuolessani hänen makeaa kosteaa, kiimaista pillua.

Nuolin pillun kauttaaltaan. Kasvoni olivat litimärät Pipsan eritteistä. Tyttö nipisteli nännejään ja huokaili. Aloin näykkimään hampaillani hänen klitorista. Pipsa ulvoi mielihyvästä. Hän nosti peppua ilmaan ja yritti työntyä tiiviimmin minua vasten. Näykin ja nuolin säälittä. Tyttö kiemurteli ja ulisi kunnes laukesi orgasmiin voimakkaasti huutaen. Lopetin pillun nuolemisen. Odotin hetken, että Pipsan orgasmi tasaantui ja työnsin vauhdilla seisovan kaluni hänen pilluunsa. Pipsa ulvoi kivusta ja kiimasta. “Nai mua kovaa, satuta mua, nai mun aivot pellolle”, hän soperteli työntäessäni kaluani vauhdilla nuoren tytön pilluun.

Näin hurjasti en ollut vielä uskaltanut käsitellä hänen äitiänsä, mutta tyttö tuntui olevan monessa asiassa kokeneempi kuin hän. Levitin tytön reisiä entisestään, jotta pääsisin työntymään vieläkin syvemmälle. Takapuoleni teki pyörivää liikettä, kaluni soutaessa edestakaisin nuoren tytön, kosteassa ja kireässä pillussa. Pipsa ulvoi naidessani häntä. Pelkäsin hetken, että naapurit puuttuisivat asiaan. “Nai mua, nai kovaa, työnnä syvälle”, Pipsa sopersi huutojen välissä. Minä nain voimakkain työnnöin tytön pillua. Huomenna hän kävelisi vaivalloisen näköisenä, sen verran kovaa kyytiä kaluni antoi hänen pillulleen.

Pipsa alkoi huohottaa entistä nopeammin. Vittu, kohta multa tulee”, hän huusi. Aloin myös itse olla valmis laukeamaan ja tiivistin vielä tahtia, kunnes tunsin kuinka spermat lähtivät liikkeelle täyttäen tytön ahtaan pillun. Pipsa laukesi ulvoen ja minä työnsin vielä muutaman voimakkaan työnnön, jotta sain pumpattua spermat ulos kalustani. Lysähdin Pipsan päälle voipuneena. Haistoin rypsiöljyn tuoksun hänen rinnoillaan. Pipsa silitti hiuksiani ja vaikutti tyytyväiseltä. “Kyllä sä isukki naida osaat, hän totesi hymyillen saaden minut punastumaan.

Nousin pois Pipsan päältä ja autoin hänet pöydältä ylös. Pipsa halasi minua ja hieroi öljyttyä vartaloaan minua vasten. Suutelin häntä kiihkeästi. Pipsa polvistui eteeni ja otti kaluni suuhunsa. Hän alkoi imeä ja runkata sitä kevyesti. Hänen sormensa hieroivat paljaita pakaroitani. Kaluni alkoi osoittaa elonmerkkejä uudelleen Pipsan lämpöisten huulien välissä. Huokailin mielihyvästä Pipsan puristellessa kevyesti pallejani samalla kun hänen kostea kieli nuoli terskani päätä. Kaluni oli täydessä seisokissa. Täytyy myöntää, että tyttö osasi laittaa miehen panovalmiiksi.

Nostin Pipsan ylös ja käänsin hänet pöytää vasten. Pipsa kumartui tarjoten esille pienet, vaaleat ja kimmoisat pakarat. “Mun pillu ei taida kestää uutta panoa”, hän sanoi vienosti. “Kuka tässä pilluun on tulossa?” Kysyin häneltä. “Onhan täällä toinenkin aukko vapaana”, jatkoin ehdotusta. Pipsa huokasi tyytyväisenä. Otin rypsiöljy pullon käteeni ja kaadoin öljyä tytön pakaroiden väliin. Hän värähti siitä hieman, mutta rentoutui uudelleen alkaessani hieroa öljyä hänen peppuaukon ympärille ja varsinaiseen aukkoon Kaadoin öljyä lisää ja rasvasin tytön peppuaukon huolella. Hetken mielijohteesta kaadoin öljyä myös hänen pakaroilleen ja rasvasin ne kiiltäviksi. Pipsa nautti työskentelystäni täysin rinnoin.

“Läimäyttele mun pakaroita”, hän pyysi. Mietin hetken olinko kuullut oikein, kunnes kohotin käteni ja läimäytin ensimmäisen lyönnin oikeaan pakaraan ja heti perään toisen lyönnin vasempaan pakaraan. Läimäytyksistä jäi punaiset jäljet tytön peppuun. “Lyö kovempaa”, Pipsa sanoi. “Piiskaa mun pakarat punaisiksi. Se kiihottaa mua.” Jatkoin pakaroiden läimäyttelyä. Löin kovia lyöntejä kämmenellä vuoronperään molemmille poskille. Pipsa voihki ja hänen takapuolensa pyöri lyöntien tahdissa. Jatkoin läimäyttelyä ja seurasin tarkkaan kuinka vaaleat pakarat muuttuivat punaisiksi Pipsan huokaillessa kivusta ja kiimasta. Kaluni seisoi valmiina naimaan piiskatun tytön peppureikää. Olin todella kiihottunut, en muista kokeneeni mitään vastaavaa aikaisemmin.

Levitin Pipsan pakaroita erilleen ja asetin seisovan kaluni tytön öljytylle peppuaukolle. Työnsin sitä varovasti sisään ahtaaseen peräsuoleen. Sulkijalihas laittoi kovasti hanttiin ja lisäsin työntöön voimaa. Pipsa kiljaisi kivusta kun terskanpää ohitti ahtaan sulkijalihaksen. Minä työnnyin hitaasti pohjaan asti. Tytön ahdas suoli puristi miellyttävästi kaluani saaden aikaan kovan paineen. Hetken vain odottelin ja näpelöin tytön nännejä. Kun minusta tuntui, että Pipsa alkoi olla valmis naimaan aloin liikuttaa kaluani ensin varovasti, vähitellen voimaa lisäten hänen ahtaassa suolessa.

Pipsa voihki ja valitti. Kaluni oli varmaan suurin esine, mikä hänen peräaukossa oli koskaan vieraillut. Vähitellen Pipsa alkoi vastata työntöihin. Hän pyöritti takamustaan naimisen tahdissa. “Purista ja väännä mun nännejä. Satuta mua”, Pipsa komensi. Puristelin ja vääntelin hänen nännejä, tyttö nautti kivusta ja minä nain häntä entistä voimakkaammin peräaukkoon. Hänen rintansa olisivat huomenna mustelmilla sen verran voimakkaasti vääntelin ja kääntelin niitä. Minulla alkoi olla tukala olo. Pipsan ahdas suoli kiristi kaluni ympärillä. Lisäsin vauhtia työntöihin ja upotin sormeni Pipsan klitorikselle. Hieroin sitä voimakkaasti saaden tytön ulvomaan sekä kivusta että kiimasta. Jatkoin klitoriksen hieromista samalla kun nain tyttöä peräaukkoon. Pipsa voihki entistä voimakkaammin, lisäsin työntöihin tehoa ja tunsin kuinka spermalasti lähti taas liikkeelle. Pipsa ulisi ääneen, hän laukesi samanaikaisesti kuin täytin hänen peräsuolensa spermalla ja laukesin itse karjahtaen. Tämä oli ollut elämäni paras pano.

Toivuttuamme orgasmeista menimme suihkuun ja pesimme toisemme hellästi. Suihkun jälkeen Pipsa ohjasi minut huoneeseensa. Kävimme vierekkäin sängylle makaamaan. Pipsa painautui minuun kiinni ja laittoi päänsä olkapäälleni. Silitin hellästi hänen hiuksiaan. Yritin aloittaa keskustelun, mutta Pipsa totesi: “Shh, ei nyt, pidä minusta lujaa kiinni.” Lepäsimme pitkään sängyllä ihan hiljaa. Minä silitin Pipsan hiuksia ja käteni sivelivät hänen kehoa. Minulla oli hyvä olla ja niin myös Pipsalla.

Pipsan lämmin reisi hiveli hellästi kaluani, se alkoi osoittaa jälleen elpymisen merkkejä. Pipsa sanoi: “Toivottavasti sä et pidä mua hulluna, mutta mä tykkään ja mä tarvitsen kovia otteita. Juuri tuollaista rajua panoa, läimäyttelyä pakaroille, rintojen rusikointia ja mielellään vielä puremistakin. Silloin mä laukean kunnolla ja kipukokemuksen jälkeen mä olen hetken rauhallinen. Mä en nauti kovin paljoa tavallisesta naimisesta ja onneksi sä hoksasit sen nopeasti.” En tiennyt, mitä minun pitäisi vastata. Pelkäsin, että olin mennyt liian pitkälle, mutta Pipsa viestitti ihan muuta. Pipsan sormet runkkasivat kaluani, saaden sen nousemaan pystyyn.

”Mun pillu ja perse on nyt sen verran kipeä, että saat tyytyä suu- ja sormihoitoon”, Pipsa totesi ja upotti huulensa kaluni ympärille alkaen nuolla ja imeä sitä. Suljin silmäni ja nautin Pipsan hellästä käsittelystä. Hänen huulensa tuntuivat taivaalliselta kalullani hänen imiessä ja runkatessa sitä. Tällä kertaa toimenpide kesti pitkään. Kuulin kuinka ulko-ovi avautui ja Heidi palasi töistä kotiin. “Herran jestas mikä sotku täällä on”, hän taivasteli ja seurasi ovelta Pipsan suihin ottoa minulle hymyillen. Kun Pipsa oli saanut minut laukeamaan ja niellyt spermani, niin puin vaatteet ylleni. Heidi oli keittänyt kahvia, jota nautiskelimme yhdessä. Onneksi Ritvalla oli tänään iltavuoro ja huomenna aamuvuoro, niin ehtisin toipua ennen kuin hän alkaisi vaatia itselleen seksiä.

Kahvipöydässä Pipsa teki minulle ehdotuksen. “Eikös sinulla ja äidillä ole lomaa parinviikon päästä?” Nyökkäsin vastaukseksi. “Onko teillä lomasuunnitelmat tehty”, hän jatkoi. “Ei vielä, mutta mietimme, että kävisimme joko Tallinnassa tai sitten jos löytyisi joku hyvä äkkilähtö.” “Minulla on parempi ajatus,” Pipsa sanoi. “Heidin äidillä on parin viikon päästä synttärit. Ajattelin, että voisimme ostaa tai siis Heidin nimissä ostaa Kaarinalle lahjaksi kahden hengen pidennetyn viikonloppuloman Lappiin. Matkan edellytyksenä olisi, että Kaarina ottaisi äidin sinne mukaan.” “Niin, mutta ei Ritva lähde, kun tietää, että minulla on samaan aikaan lomaa.”. “Kyllä lähtee, kun mietit valmiiksi hyvän selityksen. Ajattele nyt, me voitaisiin olla kolmistaan yhdessä koko viikonloppu. Naida oikein kunnolla ja tehdä kaikkea muutakin mukavaa. Sitä paitsi mä voisin järjestää sulle silloin oikein kunnon yllätyksen”, Pipsa jatkoi maanittelua. “No voidaanhan me yrittää”, vastasin Pipsalle, joka halasi minua kiitokseksi. “Niin on tässä vielä yksi pieni juttu”, Pipsa jatkoi. “Meillä ei ole rahaa ostaa sitä lahjakorttia, joten voisitko sä avittaa siinä. Lupasin maksaa matkan, kun tiedän paljonko summa on”, totesin tytöille.

Seuraavalla viikolla tytöt olivat hankkineet lahjakortin ja veivät sen Kaarinalle. Kaarina tuli illalla luoksemme ja ehdotti matkaa Ritvalle. Ritva oli ensin torjuva, kun minulla oli loma samaan aikaan. Olin kuitenkin valmistautunut keskusteluun huolella ja selitin, että minä en ehkä voisi pitää koko viikkoa lomaa, kun työpaikalla on menossa tärkeät neuvottelut ja minulle on ihan ok, että lähdet Kaarinan kanssa lappiin. Pitkän pohdiskelun jälkeen Ritva suostui ja minä viestitin ratkaisusta Pipsalle. Meille oli järjestynyt oma seksiviikonloppu ja melko kivuttomasti.

Yksi kommentti viestissä: “Isäpuolen kiima”

  1. ade says:

    tota olis ollu makeeta nuolla ja nussia mun kovalla kyrvälläni namia olis tehnyt.

Kommentoi

top