search
top

Isäpuolen järkytys

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (57 votes, average: 3.60 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on kolmiosaisen isäpuoli tarinan päätösosa. Osassa esiintyy sidontaa, rajua piiskausta, pissaleikkejä ja alistamista. Tarina voi järkyttää romanttisia henkilöitä.

Pari viikkoa kului asioita miettiessä. Yritin toimia kotona mahdollisimman normaalisti, vaikka Pipsa oli mielessäni kaiken aikaa. Jännitys yhteisestä viikonlopusta lisääntyi sen mukaan, kun ajankohta lähestyi. Pipsa laittoi kiihottavia tekstareita, kävin kuumana. Viimein koitti tapaamispäivä. Vein Ritvan ja Kaarinan lentokentälle ja varmistin, että he myös lähtivät lennolle. Ajoin kotiin ja kävin suihkussa. Laitoin ylleni rennon asun ja sipaisin leukaani kallista partavettä. Pidennetty viikonloppu kahden nuoren tytön kanssa oli alkamassa. Minulla oli kovat odotukset.

Saavuttuani tyttöjen asunnolle. Pipsa avasi oven. Hänen tummat hiukset roikkuivat avonaisina. Hänellä oli yllä musta napapaita, risaiset farkut ja polvien alle ulottuvat nahkasaappaat. Pipsa halasi minua pitkään. Hän suuteli minua kiihkeästi suoraan suulle. Hänen lantionsa painautui tiiviisti etumustani vasten. Kaluni värähti ensimmäisen kerran. “Onko Heidi töissä?” “Ei, hän on ostoksilla ja hänen pitäisi tulla ihan pian”, Pipsa totesi hymyillen ja suuteli minua uudelleen.

“Muistatko, kun lupasin sinulle yllätyksen”, Pipsa kuiskutti korvaani. Nyökkäsin vastaukseksi. “Yllätys toteutetaan nyt”, hän sanoi vienosti hymyillen. “Riisu vaatteesi”, Pipsa komensi ja minä tottelin. Seisoin alastomana keittiössä. “Laita kännykkä pöydälle, äidiltä tulee kohta kuitenkin viesti”, hän kujersi. “Emmehän halua, että hän huolestuisi.” Olin samaa mieltä Pipsan kanssa ja mietin jo yllätyksen sisältöä. Pipsa otti naulakosta mustan huivin ja peitti sillä silmäni. Seisoin alastomana ja sokeana hänen edessään. Pipsa runkkasi hellästi kaluani. Huokailin mielihyvästä. Hän talutti minut huoneeseensa ja ohjasi minut ensin istumaan, sitten makuulle huoneen keskellä olevalle penkille.

Pipsa kiinnitti käteni kahleilla penkin päätyyn. Seuraavaksi hän kiinnitti hihnan vyötäröni ympäri ja sitoi sen tiukasti penkin pohjaan. Lopuksi hän sitoi vielä jalkani penkin päätyihin. Olin kahlittu avuttomaksi ja en voinut tehdä muuta kuin odottaa, millaisen yllätyksen Pipsa oli minulle järjestänyt. Hän istui vatsani päälle ja suuteli minua. Hän irrotti silmäsiteeni ja katsoi minua syvälle silmiin.

“Kultaseni , rakkaani”, hän aloitti.” “En halua, että pidät minua hulluna, mutta se mitä tänään tapahtuu, tapahtuu minun omasta halustani. Lupaa, että et tule ikinä kertomaan tästä äidille, tapahtui meidän välillä sitten ihan mitä vain. Halusin sinut mukaan, koska uskon, että ymmärrät minun tarpeeni, vaikka se vaatii hieman sulattelua.” Kuuntelin Pipsan puhetta ymmärtämättä siitä mitään. “Sitä paitsi uskon ja toivon, että läsnäolosi tuo minuun ryhtiä ja auttaa minua kestämään paremmin.”

“Sinä tiedät, että olen murrosiästä lähtien hankkiutunut vaikeuksiin. Se ei johdu siitä, että olisin ilkeä, vaan siitä, että minua rangaistaisiin, pidettäisiin kiinni, lyötäisiin, tuotettaisiin kipua. Se tuo minulle helpotusta arjen ahdistukseen. Minun ei tarvitse viillellä itseäni eikä hakeutua kadulle saamaan turpaan, kun tiedän, että saan luvan kanssa kolme tai neljä kertaa vuodessa kunnon selkäsaunan. Minut lyödään maanrakoon, minua nöyryytetään ja kidutetaan. Se tuo minulle helpotuksen. Parantelen itseäni viikon, jonka jälkeen jaksan elää taas arkea muutaman kuukauden. Minä tarvitsen tällaista käsittelyä. “Niin mutta kun”, aloitin, mutta Pipsa hiljensi minut. “Muista, mitä tahansa tapahtuu, niin se tapahtuu minun omasta halustani. Älä sekaannu tilanteeseen, niin sinua ei satuteta. Katso, nauti tai kauhistele, mutta ole hiljaa”, Pipsa totesi ja suuteli minua vielä kerran suulle.

Hän nousi ylös ja poistui huoneesta. Makasin alastomana ja sidottuna. Ajatukseni löivät tyhjää, en ollut ymmärtänyt Pipsan puheista paljon mitään. Minua hermostutti, mitä täällä oikein tulisi tapahtumaan. Kokeilin, pääsisinkö kahleista irti, mutta Pipsa oli kiinnittänyt ne tiukasti, joten irtipääseminen ei olisi mahdollista. Kuulin keittiöstä ääniä, erotin Pipsan ja Heidin tutut äänet. Mukana oli joku kolmas henkilö, jonka ääntä en tunnistanut. Minua hermostutti.

Näin ovella liikettä. Huoneeseen astui noin 30-vuotias nainen, jonka korpinmustat hiukset oli laitettu tiukalle nutturalle. Naisella oli vahva, musta meikki silmien ympärillä ja voimakkaasti punatut huulet. Yllään hänellä oli musta, nahkainen toppi, polviin asti ulottuva musta nahkahame ja jalassa mustat reisisaappaat. Hänen kädessä oli mustat nahkahansikkaat ja hän talutti kaulapannasta Pipsaa huoneeseen. Pipsan ylävartalo oli paljas ja hänen pienet nännit nöpöttivät somasti pystyssä. Pipsa oli luonut katseensa tiukasti maahan. Hänen kädet oli sidottu selän taakse. Jalassa hänellä oli risaiset farkut ja hieman polven alapuolelle yltävät nahkasaappaat. Heidi käveli joukon perässä. Hänellä oli yllään napapaita ja lyhyt farkkuhame. Jalassa hänellä oli sandaalit.

Nahka-asuun pukeutunut kiukkuisen näköinen nainen esitteli itsensä Taruksi. Taru oli varsin runsasmuotoinen nainen. Hänellä oli kookkaat rinnat, leveä lantio ja paksut reidet. Musta nahka-asu korosti hänen reheviä muotoja. Taru käveli luokseni. Hän hiveli raipalla poskeani ja totesi. “Tässä on siis se luuseri, joka on laiminlyönyt kasvatusvelvoitteen. Sen sijaan, että olisit antanut likalle tarvittavat selkäsaunat, kun hän niitä kerjäsi, niin olet vain himoinnut hänen persettä. Saisit hävetä ja jos minulta kysytään, niin sinut täällä pitäisi pieksää. Toiset joutuvat korjaamaan sinun laiminlyöntisi ja vielä korkojen kera.”

Katsoin sanattomana minua nuhdellutta naista, joka jatkoi. “Kannattaa käyttäytyä äärimmäisen nöyrästi ja yhteistyökykyisesti, ellet tosiaan halua saada selkäsaunaa. En aio kuunnella sinulta yhtään poikkipuolista sanaa. Sinä olet täällä siksi, että Pipsa ryhdistyisi ja kestäisi kunnialla saamansa selkäsaunan. Oletko ymmärtänyt?” Nyökkäsin vastaukseksi. En ollut juuri nyt siinä asemassa, että olisin voinut esittää mielipiteitä. “Jos käyttäydyt hyvin, niin voit saada palkinnoksi nuolla minun persettä. Siitähän te miehet pidätte”, Taru jatkoi sarkastisesti ja kiinnitti ilmastointiteipin palan suuni eteen. “Pysyy turpa kiinni”, hän totesi.

Hän ohjasi Pipsan seisomaan minun ylleni. Hän kiinnitti Pipsan vasemman jalan penkissä olevaan kiinnikkeeseen ja heti perään oikean jalan toiselle puolelle. Pipsa istui kasvojeni päälle farkkujen peittämällä takamuksella. Taru kiinnitti toiset hihnat Pipsan polvien alta penkkiin. Näin hänet oli sidottu tiukasti kiinni ja hänen takamuksensa oli naamallani. Tunsin Pipsan pakaroiden lämmön kasvoillani. Taru irrotti Pipsan selän taakse sidotut kädet ja kiinnitti ne ylhäällä olevaan telineeseen. Hän nosti telineen niin ylös, että Pipsan pakarat juuri ylsivät kasvoilleni. “Muista punnertaa väillä, ettei gubbe tukehdu sun perseen alle”, Taru muistutti tyttöä, joka välittömästi kohotti itseään ylöspäin tangon avulla.

“Taru jatkoi yksinpuhelua ja ilmeisesti sanat oli osoitettu minulle. “Tiedätkö, että nämä nuoret mimmit esittää kovanaamaa, mutta kun niitä alkaa piiskata tai kovistella, niin välittömästi kustaan tai paskotaan alle. No tällä kertaa se sopii, kun likalla on alusastia mukana”, Taru jatkoi irvailuaan. “Koita nyt kestää pidempään kuin viimeksi tai ukko saa syödä sun tuotoksesi.” “Kyllä Valtiatar”, Pipsa totesi nöyrästi. “Aloitetaan rangaistus”, Taru totesi ja väänsi Pipsan nänniä puolikierrosta ympäri. Pipsa vinkaisi kivusta, Tarun puristellessa arkoja nännejä. “Ole hiljaa nauta, ei tuollaista ulinaa kukaan kuuntele”, Taru totesi ja puristi myös toista nänniä kivuliaasti. Pipsa puri hammasta ja pyöritti takamustaan kasvoillani. Onneksi hän oli käynyt pesulla ennen session alkamista, mietin itsekseni.

Taru sivalsi raipalla Pipsaa poskeen. Tyttö voihkaisi. Seuraava sivallus osui toiseen poskeen saaden Pipsan kääntelemään päätään. Tara läpsi vuoronperään Pipsan poskia raipalla, Pipsa voihki ja hänen takapuolensa painautui tiiviisti kasvojani vasten. “Suu auki”, Taru komensi ja sylkäisi Pipsan suuhun. “Niele ja kiitä”, hän komensi ja Pipsa totteli. Taru jatkoi hetken sylkemistä, kunnes sivalsi avokämmenellä Pipsaa molempiin poskiin saaden Pipsan huutamaan kivusta. En tiennyt, mitä olisin ajatellut tilanteesta. Pipsan kohtalo tuntui julmalta, mutta toisaalta hänen pyörivät pakarat kasvoillani saivat minut kiihottumaan. Pipsa oli kertonut itse toivoneensa kyseistä käsittelyä, joten luotin, että hän tiesi mitä halusi.

Taru käveli Pipsan taakse. Hänellä oli kädessä nahkainen hapsupiiska, jolla hän alkoi piiskata Pipsan paljasta selkään neljän lyönnin sarjoissa. Pipsa puhisi ja voihki lyöntien osuessa hänen paljaaseen selkään muuttaen selkänahan punaiseksi. Lyöntisarjan alkaessa Pipsa punersi itseään ylös ja hänen pyllynsä erkaantui kasvoiltani ja sarjan loppuessa hän lysähti voimattomana päälleni. Hänen lämpöiset pakarat olivat muuttuneet kuumiksi. Verenkierto oli lisääntynyt myös siellä vaikka pakarat eivät olleetkaan piiskauksen kohde.

Kun Taru oli piiskannut riittävästi Pipsan selkänahkaa hän siirtyi tytön eteen. “Anna naru”, hän komensi Heidiä, joka totteli kiltisti. Taru pyöritti narun tiukasti Pipsan rintojen ympärille tehden niistä kaksi suurta palloa. Pipsa voihki kivusta. “Nyt niitä on mukavampi piiskata”, Taru totesi asiantuntevasti. Hän nosti saappaansa nivusilleni ja painoi sillä kevyesti kaluni tyveä saaden sen kovettumaan. “Äijä ei nauti riittävästi”, Taru totesi ja komensi Heidin imemään kaluni pystyyn. Tilanne oli uskomattoman kiihottava, kun Heidi lutkutti kaluani ja Pipsa istui kasvojeni päällä. Heidillä oli helppo työ saada kaluni juhlakuntoon. Sido kalu ja pallit köydellä kiinni”, Taru komensi Heidiä, joka kiinnitti kaluni tyveen narun ja sitoi sen tiukalle. Seuraavaksi hän sitoi pallini pieneksi palloksi. Kaluni seisoi tämän johdosta juhlavasti.

“Nyt näyttää paremmalta”, Taru totesi ja poimi käteensä raipan, jolla alkoi piiskata Pipsan palloiksi sidottuja rintoja. Pipsa huusi kivusta, kun raipan lyönnit satuttivat hänen arkoja rintojaan. Taru piiskasi niitä pitkään välittämättä Pipsan huudoista. Pipsan takapuoli painautui tiukasti nenääni vasten hänen yrittäessä väistää kivuliaita piiskansivalluksia paljailla rinnoillaan. Piiskattuaan Pipsan rintoja riittävästi, Taru kohdisti viimeiset sivallukset suoraan nänneille saaden Pipsan ulvomaan tuskasta. “Aika pitää tauko”, Taru totesi ja kiinnitti Pipsan nänneihin nipistimet. “Ja ettei aika kulu turhaan lörpöttelyyn, niin laitetaan likalle vielä teippi suuhun”; Taru totesi, ennen kuin he poistuivat Heidin kanssa huoneesta.

Jäimme Pipsan kanssa kahdestaan huoneeseen. Emme voineet jutella, koska molempien suut oli teipattu kiinni. Pipsa istui päälläni, tunsin, että hänen housunsa olivat hieman kostuneet hiestä ja ehkä myös kiimasta. Tuoksu ei ollut vastenmielinen. Pipsan selkä punoitti piiskauksen seurauksena. Hänen rintansa olivat todennäköisesti vielä pahemman näköiset, en kuitenkaan päässyt niitä näkemään. Kaluni oli hieman laskeutunut kiristävästä narusta huolimatta. Pipsa nosteli tasaisin väliajoin takapuoltaan ylös varmistaakseen, että sain riittävästi happea. Aika tuntui pysähtyneen.

Taru ja Heidi palasivat huoneeseen. “Ukon stondis ei näköjään kestä taukoja”, Taru totesi ja painoi kaluni tyveä jälleen saappaalla saaden sen nousemaan ylös. Hän kohdisti huomion Pipsaan. “Onko pikku narttu levännyt tarpeeksi?” Hän kysyi ja Pipsa nyökkäsi vastaukseksi. “Hyvä, sillä nyt jatketaan rangaistusta”, Taru totesi itsevarmasti. “Sattuuko nänneihin?” Hän kysyi ja Pipsa nyökkäsi. “Kohta sattuu vielä enemmän”, Taru totesi ja veti nipistimet julmasti irti Pipsan nänneistä. Pipsa kiljui kivusta, hänen takapuolensa pyöri vimmatusti kasvojani vasten. “Ei tullut vielä kuset housuihin”, Tara totesi, “mutta veikkaan, että kohta tulee, hän sanoi ja alkoi vääntää Pipsan molempia nännejä julmasti. Pipsa kiljui, hän pyöritti päätään, hän pyöritti takamustaan Tarun rusikoidessa hänen nännejä julmalla tavalla. Pipsa voihkaisi ja tunsin kuinka lämmintä nestettä alkoi virrata hänen housuihinsa ja niiden läpi suoraan kasvoilleni. Pipsan rakko oli antanut periksi ja hän pissasi housuihinsa. “Minä tiesin tämän”, Taru totesi riemukkaasti.

Pipsaa hävetti, hän laski katseensa maahan. Lämmintä virtsaa valui kasvoilleni ja siitä pieninä noroina leualleni ja kaulalleni. Pissa ei kuitenkaan tuoksunut kovin voimakkaasti ainakaan vielä, ollessaan lämmintä. Taru oli hakenut käteensä arabialaisen ruoskan. “Nyt piiskataan selkään oikein kunnon juomut”, hän totesi ja kohotti piiskan ylös. Kuulin ensin viuhahduksen ja sitten läjähdyksen, kun ruoska osui Pipsan paljaaseen selkään. Pipsa voihki ja kiemurteli saaden pissaa valumaan lisää kasvoilleni. Taru jatkoi piiskaamista määrätietoisesti. Pipsa ulvoi ja kiemurteli ruoskan osuessa hänen arkaan selkäänsä. Laskin, että Taru löi ainakin kaksikymmentä sivallusta ennen kuin lopetti piiskaamisen. Pipsa huohotti hikisenä piiskaamisen loputtua. Taru siirtyi Pipsan eteen. Hän löi ruoskalla muutaman lyönnin tytön vatsaan ja rinnoille saaden tytön suorastaan pomppimaan ilmassa. Minusta tilanne alkoi mennä liian pitkälle, mutta en voinut tehdä muuta kuin katsoa ja odottaa.

Taru repäisi teipin Pipsan suun edestä. “No, alkaako tasapaino löytyä? Taru kysyi. “Pipsa nyyhkytti hiljaa itsekseen. “Kyllä sitä nyt esitetään nöyrää, kun on kuset housussa ja vuodatetaan vielä kyyneleitä. Mutta kyllä minä tunnen tuollaiset pikkulutkat. Sua ei voi tarpeeksi piiskata, että oppisit käyttäytymään. Mitä isäpuolesikin ajattelee, kun kuset heti allesi, kun vähän piiska heilahtaa. Häpeä, jos tiedät mitä se tarkoittaa”, Taru ripitti itkevää tyttöä. “Nyt saat hyvittää kusemisen ukolle”, Taru totesi ja irrotti Pipsan kädet telineestä ja sitoi ne tytön selän taakse. “Riisu sen housut”, Taru komensi Heidiä, joka laittoi kertakäyttökäsineet käteensä ja laski Pipsan housut polviin. Taru tarttui Pipsaa hiuksista ja ohjasi tytön suun kaluni luokse. Ime sitä ja huulet ei irtoa kalusta vaikka mitä tapahtuisi”, Taru sanoi määrätietoisesti. Tunsin Pipsan kuumat huulet kalullani, kun hän alkoi hellästi imeä sitä, saaden sen nousemaan taas juhlakuntoon.

Taru siirtyi Pipsan taakse. Hänellä oli kädessä arabialainen ruoska, jolla hän alkoi piiskata kovin sivalluksin Pipsan paljaita pakaroita. Piiskaaminen tapahtui aivan kasvojeni edessä ja näin kuinka jokainen lyönti jätti punaisen juomun tytön vaaleille pakaroille. Pipsa voihki ja kiemurteli. Hänen huulensa pysyivät tiukasti kalullani. Pelkäsin, että hän menettäisi itsekontrollin ja iskee hampaansa kiinni kaluuni. Taru piiskasi pakaroita perusteellisesti, kun hän lopetti, niin Pipsan takamus oli tulipunainen ja siitä kohosi punaisia juomuja, joihin kaikkiin muodostuisi mustelma.

Pipsan huulet ja kieli lutkuttivat kaluani, olin niin järkyttynyt Pipsan piiskaamisesta, että en ollut edes huomannut hänen huulia kalullani. Nyt kun piiskaus loppui, niin pystyin taas nauttimaan Pipsan imemisestä. “Tuo perseenlevitin”, Taru sanoi Heidille. Ihmettelin hieman, mitä Taru tarkoitti, en ollut sellaisesta välineestä kuullutkaan. Heidi toi Tarulle metallisen välineen. Taru voiteli sen huolella samoin kuin Pipsan pienen peppuaukon. Hän työnsi esineen Pipsan peppuaukkoon ja alkoi painaa kahvasta. Pipsa voihki ja huohotti, näin kuinka hänen peppuaukkonsa aukeni Tarun puristaessa kahvasta. Taru pumppasi kahvasta useita kertoja. Pipsa kiemurteli kivusta, kunnes hän lopulta irrotti huulensa kalustani ja huusi. “Ei enää, sattuu liikaa, pienennä sitä.”

Taru pysäytti liikkeen. Hän käveli Pipsan luokse ja kysyi. “Annoinko luvan lopettaa imemisen”, hän kysyi ja läimäytti tyttöä voimalla kasvoihin. Pipsa laski kasvonsa takaisin kalulleni ja jatkoi imemistä. Taru käveli luokseni. “Jos sinä olisit tosimies, niin sinä olisit piiskannut tytön perseen, just tuollaiseksi kun se nyt on. Mutta ei, vittu sä olet vaan runkannut ja kuvitellut, miltä perse haisee, kuinka sitä pääsisi nuuhkimaan tai jopa nuolemaan. Te äijät olette kaikki samanlaisia paskiaisia. Nössöjä, ette osaa käyttää piiskaa, kun sitä tarvitaan, mutta kerjäätte, että pääsisitte haistelemaan perseitä. Säälittäviä paskoja olette kaikki”, Tara totesi halveksuen. Punastuin häpeästä, vaikka en kaikilta osin allekirjoittanutkaan hänen puheitaan, mutta oli hän osittain oikeassa.

“No, tutkitaan sitten perse kunnolla, jos sinä saat siitä tyydytyksen”, Taru jatkoi ja laittoi käteensä kertakäyttöhansikkaan. Hän laittoi sormiinsa liukastetta ja upotti kaksi sormea kerralla Pipsan venytettyyn peräaukkoon. Hän pyöritti sormia peräaukossa, kunnes poisti ne sieltä ja työnsi sormensa kiinni nenääni. “Nuuhki nyt ja nauti, runkkari”, hän ilkkui minulle, kun nuuhkin Pipsan perseessä olleita sormia ja haistoin kakan tuoksun niissä. Tilanne oli nöyryyttävä, enkä voinut tehdä muuta kuin totella. Siitä huolimatta tunsin kuinka kaluni alkoi seisoa entistä tomerammin. Taru toisti käsittelyn ja nuuhkin Pipsan pyllynhajuisia sormia ja samalla tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle ja laukesin karjahtaen Pipsan suuhun. Pipsa nieli kakoen lastini ja jatkoi kaluni imemistä. Taru ilkkui minulle nöyryyttäen minua lisää.

Hän repäisi teipin pois suuni edestä ja vaati minua nuolemaan sormet puhtaaksi. En voinut tehdä muuta kuin totella. Tilanne oli äärimmäisen nöyryyttävä. Taru irrotti Pipsan jalat kahleista ja ohjasi hänet kaluni ylle. Hän irrotti perseenlevittimen tytön peppuaukosta, rasvasi seisovan kaluni ja komensi Pipsan istumaan kaluni päälle. Olin kerran aikaisemmin nainut Pipsaa peppuun ja tiesin, että hän pystyisi upottamaan varsin kookkaan kaluni sinne. Pipsa istui varovasti kaluni päälle ja upotti sitä vähitellen sisään. Sulkijalihas yritti tälläkin kertaa panna hanttiin, mutta sen ohitettuaan kalun sisään meno oli helppoa. “Nauti nyt, kun kusihousu antaa sinulle persettä säälistä”, Taru ilkkui ja seurasi ilmettäni Pipsan upottaessa kaluani peppuaukkoon. Huokailin mielihyvästä, se tuntui hyvälle.

Heidi hieroi sormilla Pipsan pillua, Pipsa alkoi liikuttaa peppua kalullani. Se tuntui taivaalliselta. Taru seurasi minun ilmeitä tyynesti. “Ai niin, taisin luvata, että saat nuolla minun persettä, jos käyttäydyt hyvin. Täytyy kai sitten lunastaa lupaus”, Taru totesi ja kohotti nahkahametta ja istui kasvojeni päälle. Tarun peppu maistui pahalle. Se oli hikinen ja pesemätön. Meinasin oksentaa. Aloin kuitenkin kiltisti nuolla peppuaukkoa ja yritin samalla hengittää suun kautta. En halunnut aiheuttaa Pipsalle enää yhtään lisärangaistusta.

Ilmeisesti Heidin sormet olivat saaneet Pipsan kiihottumaan. hän pyöritti persettä kaluni ympärillä edestakaisin. Ahdas kitka sai kaluni reagoimaan positiivisesti huolimatta kasvoillani olevasta pahanhajuisesta perseestä. Pipsa ulvoi tuttua serenadia, tiesin, että hän oli laukeamassa, työnsin voimakkaasti vastaan ja tunsin kuinka oma lastini lähti liikkeelle ja laukesin karjahtaen ulvovan tytön peppuaukkoon. Taru nousi kasvojeni päältä pois. “Kyllä runkkarikin laukeaa, kun saa haistella aromikasta persettä”, hän ilkkui minulle.

Taru käänsi Pipsan toisinpäin. Pipsa makasi päälläni voipuneena. Hänen kasvonsa olivat kiinni omissani. Taru sitoi hänen kädet ja jalat penkkiin kiinni ja irrotti rintoja kahlinneet köydet. Pipsan rinnat olivat mustuneet, ne olivat täynnä raipan jälkiä. Tytön poskiin oli kohonnut mustelmia. Hän oli todella piestyn näköinen. Heidi juotti meille molemmille mehua. “Saatte nyt purkaa tilanteen kahdestaan”, Taru totesi. “Me mennään sillä aikaa Heidin kanssa naimaan.

Pipsa suuteli minua. “Kiitos, kun tulit paikalle. Nyt sä ymmärrät miksi mä olen tällainen. Mä tarviin silloin tällöin kovan käsittelyn, niin mä jaksan elää arkea”, hän sopersi. Harmittelin, kun käteni oli sidottu kiinni, olisin muuten ottanut Pipsan syliini ja paijannut häntä. “En minä oikein ymmärrä, mutta jos sinä haluat ja tarvitset tätä, niin se on minulle ok”, sanoin hieman hämmentyneenä. “Ethän kerro tästä äidille, se ei ymmärtäisi.” “En varmasti kerro”, sanoin tytölle ja tällä kertaa myös tarkoitin mitä sanoin. Tilanteessa oli minullekin sulattamista, puhumattakaan, jos Ritva saisi tietää. “Mua pissattaa taas”, Pipsa totesi. “Anteeksi, mutta mä en pysty pidättämään”, hän totesi ja pissasi tällä kertaa vatsalleni ja kalulleni. Lämmin virtsa sai kaluni reagoimaan, vaikka yritin olla tyynenä. Tilanteessa oli jotain mielettömän kiihottavaa.

Taru ja Heidi palasivat aikanaan. Taru oli vaihtanut yllensä puseron ja farkut. He irrottivat meidät kahleista ja päästivät suihkuun. Pipsa halasi Tarua pitkään ja kiitti häntä. Katsoin hieman epäröiden hymyilevää Tarua, joka halasi minua. “Älä ota sanomisiani henkilökohtaisesti, ne kuuluivat rooliini”, Taru kuiskasi minulle ja suuteli minua poskelle. Menimme suihkuun. Pesin Pipsan runnellun ihon hellästi. Pipsa nautti siitä. Suihkusta päästyämme Heidi rasvasi Pipsan kauttaaltaan. “Voide nopeuttaa paranemista,” hän totesi.

Viikonloppu sujui rauhallisesti. Rakastelin Heidin kanssa moneen kertaan, hänestä oli tullut varsinainen seksipeto. Tyydytin myös Pipsan pariin otteeseen, tosin tällä kertaa hyvin hellästi. Sovimme, että pidämme salaisuuden meidän kolmen sisällä ja tapaamme aina silloin tällöin rakastelun merkeissä. Sunnuntaina poistuessani asunnosta, ymmärsin ensi kertaa millaisessa tuskassa Pipsa oli elänyt murrosiästä lähtien. Olisinpa ymmärtänyt aikaisemmin.

Kommentoi

top