search
top

Ulkomaille äidin luo

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (83 votes, average: 3.70 out of 5)
Loading...

Ollessani vielä aika pieni poika, vanhempani erosivat ja äitini muutti pikkusiskoni Annen kanssa etelä-ruotsiin, missä jo ennestään asui äidin sisko Johanna. Muutto ruotsiin oli äidilleni aika luonnollinen juttu, sillä hän oli jo nuoruudessaan asunut siellä ja kun hänen äidin kielensäkin oli Ruotsi, tuntui vain hyvältä muuttaa lähemmäksi sukulaisia. Sisareni kanssa olimme kyllä oppineet ruotsin kielen pienestä pitäen ja olimmehan käyneet myös ruotsinkielisen koulunkin.
Kaipasin äitiä ja sisartani paljon, varsinkin alkuaikoina. Minusta asumisessa isän kanssa puuttui jotain, eikä isän vaihtuvat naisystävät oikein pystyneet korvaamaan oikealla tavalla naisen puutetta talossa..
Kesäisin minulla oli joskus mahdollisuus tavata heitä äidin veljen mökillä, missä he joskus lomillaan vierailivat suomessa käydessään. Nyt oli kuitenkin jo kulunut lähes viisi vuotta siitä, kun tapasin heidät viimeksi. Sähköpostilla olen ollut säännöllisessä yhteydessä kummankin kanssa ja Skypen tarjoama ’näköpuhelin’ on ollut piristävä lisä yhteyden pidossa. Oli nimittäin jälleen joululoman aika ja tällä kertaa minä olin matkalla ruotsiin äidin ja siskoni luo. Istuin lentokoneessa ikkunapaikalla ja ihailin maisemia niin kauan, kun sitä pystyi tekemään, ennen kuin lentokorkeus oli niin korkea, että mitään ei juuri enää näkynyt. Koneessa istuessani mieleeni palautui muutama vuosi aikaisemmin enon mökillä sattunut juttu, kun jäin kiinni itsetyydytyksestä äidin aitassa leikkiessäni hänen alusasuillaan. Olin sen vuoksi hiukan jännittynyt siitä, miten äiti mahdollisesti reagoisi ’vanhoihin’ juttuihin. Lento Vantaalta Kööpenhaminaan meni äkkiä ja kaarsimme meren päältä Kastprupin kentän kiitorataa kohti. Kiitorata alkoi aivan rannasta ja minusta tuntui, että siipi ottaa kiinni merellä olevien laivojen mastoon… Äiti asui Helsingborgissa ja näin lento Kööpenhaminaan oli paras vaihtoehto. Helsingborgista ei ollut kovin pitkä matka Kastrupiin ja olin ilmaissut toiveeni, jos mahdollista saada ajaa sen uuden ja valtavan pitkän sillan yli Ruotsin ja Tanskan välillä. .
Laskeutumisaika oli klo. 14.00 paikallista aikaa ja laukkuani odotellessa saapumisaulassa, en voinut olla ajattelematta sorinasta ympärilläni… Kuinka ihmeellä he ymmärtävät itsekään tuota?? Minuun ei mennyt Tanskan kieli sitten yhtään ja myöhemmin sain kyllä huomata, että kyllä Skånen murteessakin minulle tuli joitakin ongelmia. Lopulta matkalaukkuni ilmestyi kuljetusnauhalle. Olkalaukku minulla olikin jo olallani roikkumassa. Kastrup on tosi iso kenttä ja se ottaa todella aikaa mennä sen läpi. Tullista lopulta mentyäni, astuin ovesta ulos vastaanottoaulaan. Katseeni harhaili hetken oikealta vasemmalle, kunnes kuulin huudahduksen. – Ari!
Hyvin tuttu ja kotoinen ääni kiiri korvaani. Käännyin äänen suuntaan, mutta ainut mitä näin, oli erittäin seksikkään näköinen keski-ikäinen nainen. – Äiti?!
– Etkö muka tunne minua? hän kysyi.
– No sehän on selvä, että tunnen! sanoin iloisesti hymyillen.
Olin aavistuksen shokissa siitä, että äiti olikin odottamattoman seksikäs. Siitä minulla ei ollut lapsuudesta mitään muistikuvaa… Muistin äidin vain tavallisena kotiäitinä. – Menikö matka hyvin?
– No joo, olen vain hiukan väsynyt.
– Wow! Kylläpä sinä olet kasvanut! sanoi hän halatessaan minua ja nipisti samalla kevyesti takapuolestani leikkisästi.
– Hehe, ja niin sinäkin, tai tuota… mä tarkotan… äh…
Hän vain hymyili.
– Missä on Anne? Minä kysyin.
– Hän oli vähän hermostunut lähteäkseen mukaan, mutta hän odottaa kotona, älä huolehdi. Menimme ulos ja siitä aika kävelymatkan päässä olevaan valtavaan parkkihalliin, mistä lopulta löysimme äidin auton ja suunnistimme Malmön ja Kööpenhaminan väliselle sillalle. Silta alkoikin lähes lentokentän kupeesta ja pian pitkän tunneliosuuden jälkeen huomasin olevani aika korkealla meren päällä. Tunsin äidin lämmön, naurun ja parfyymin tuoksun autossa ja samalla äidin puristavan käden omassani ja olin kiitollinen siitä, että olin lupautunut viettämään jouluni äidin luona. Minulla oli hyvä olla siinä äidin vieressä. Salmessa, Ruotsin ja Tanskan välillä tuntui olevan aika suuri laivaliikenne, sillä laivoja vaikutti olevan valtavasti ja aprikoin mielessäni, että kuinka selviävät ilman suurempia ongelmia toistensa kanssa.
-Mitä mietit kulta? äiti kysyi ja vilkaisi minua.
– No tuota laivaliikennettä minä vaan, vastasin ja samalla katseeni käväisi äidin, minusta tosi lyhyen hameen reunassa. Äiti taisi huomata sen, kun vilkaisi minua ja hymyili aika kysyvästi. Minä sävähdin ihan punaiseksi, mihinkä äiti sanoi huomattuaan tukalan tilanteeni että: – Ei se mitään kulta pieni. Kaikilla pojilla ja miehillä käy joskus katse meidän naisten, hmmm, arimpiin alueisiin, etkä sinä ole suinkaan poikkeus, hän sanojensa päätteeksi puristi minua hiukan reidestä ja sipaisi kämmensyrjällä poskeani. Katselin äidin profiilia hänen ajaessaan ja tunnustin äitini olevan tosi kuuman näköinen, hyvin haluttava nainen.
Saavuimme ruotsin puolelle ja sain samalla ihailla Malmön uutta maamerkkiä, korkeaa tornitaloa ”Turning Toweria”, mikä erikoisella rakennustyylillään oli hyvinkin silmiinpistävä. Moottoritiematka Malmön ja Helsingborgin välillä meni aika nopeasti jutellessa. Äiti asui kaupungin pohjoispuolella, lähes maaseudulla. Hän oli ehtinyt erota jo uudestakin miehestään ja siinä ’kaupassa’ hänelle oli jäänyt kiva rivitaloaika rauhalliselta asuntoalueelta.
Käännyimme kadulta talon pihaan, tai oikeammin tallin eteen. Autotalli oli kahden auton talli, mistä toinen puoli kuului rivitalonaapurille. Keräsimme laukkuni auton takakontista ja äiti avasi ulko-oven. Anne oli jo ovella vastassa ja hyppäsi kaulaani puristaen minua lujasti itseään vasten. – Ihanaa kun olet täällä. Olen odottanut sinua niin kovasti ja olisin todella pettynyt, jos et olisi tullutkaan, hän sanoi viitaten aikaisemmin viikolla tapahtuneeseen aprikointiini, josko sittenkään matkustaisin niin kauaksi.
Äiti ja anne esittelivät taloa. se ei ollut mikään kovin suuri ja heillä oli sitä paitsi sisäremontti menossa, mutta Anne lupasi minulle oman huoneensa siksi aikaa kun olisi heillä kylässä. Vastustelin ensin, mutta Anne oli jo päättänyt asian ja sanoi itse nukkuvansa tilavassa vaatehuoneessa, missä oli myös pieni ikkuna, joten se ’kuulemma riittäisi hyvin hänelle’.
Huone oli tietenkin hyvin tyttömäisesti sisutettu, poikabändi-postereiden koristellessa seiniä. Huone ei kuitenkaan ollut tyttömäisen vaalean punainen, kuten vanhoista kuvista olin nähnyt, vaan tyylikästä vaaleaa sisustusta, mistä loisti nuoren, aikuiseksi tulevan naisen sormen jäljet. Vuode oli 120 cm leveä ja ajattelin, että siinä kyllä mahtuisi kaksikin peuhaamaan yhtä aikaa… Hmmm. Montakohan kertaa systeri lienee peuhannut muiden kanssa siinä… Vuoteen lisäksi, sen vastakkaisella seinällä oli suuri taulutelevisio leveän kaapin päällä, DVD soitin ja kaapin vieressä kirjoituspöytä missä suuri 24 tuuman tietokoneen näyttö hallitsi pöytää.
Nostin laukkuni vuoteen päälle ja aloin purkamaan sitä. Sisareni oli tyhjentänyt yhden laatikon lipastosta minulle, kuten myös yhden vaatekomeron, sillä tulisinhan viettämään Helsingborgissa aikaa aina loppiaiseen saakka. Laitoin alusvaatteeni ja sukkani lipaston laatikkoon. siinä yhteydessä huomasin, että olin unohtanut pyjamani kotiin, mutta eiköhän se menisi ilman sitäkin. Ripustettavat asut laitoin vielä vaatekomeroon hengareihin ja juuri kun olin valmis, minua jo huudeltiin tervetulokahville. Kakkukahvin aikana käytiin läpi vuosien asioita ja naurettiin sydämellisesti monille jutuille mitä lapsuudessamme oli tapahtunut, varsinkin katsellessamme kuvia, mitä Anne oli ottanut esille. Tunsin olevani todella onnellinen näiden kahden, minulle niin rakkaan naisen kanssa. Kahvin aikana sovimme ’talon säännöistä’, että ’talossa ei ollut sääntöjä’, no jaa… silleen sopivasti. sen illan olisimme ihan vaan kotosalla, mutta myöhemmin, ennen Jouluaattoa, menisimme yhdessä Tanskaan ja ehkä jopa Saksaan saakka. Mieleni oli hyvin odottavalla kannalla ja laskeskelin leikkiä molempien kanssa. Kerroin heille olevani todella tyytyväinen päätökseeni tulla Ruotsiin. Loppupäivä meni kuin siivillä. Äiti oli laittanut paahtopaistin uuniin ja sen kanssa erikoisen hyvää kastiketta ja sain maistaa hiukan viiniäkin, mitä äidillä oli kokonainen hyllyllinen. Kerroin äidille, että olin unohtanut pyjamani pois, johon äiti tuumi, että eiköhän siihen jotain löydetä. Sitten hän ehdotti iltasaunaa, mihin ilomielin suostuin. Heti taloon muuton jälkeen äiti oli nimittäin rakennuttanut siihen saunan, teettämällä oven kylpyhuoneesta seinän takana olevaan makuuhuoneeseen ja siihen sitten löylyhuone, minkä jäljellä olevasta puolikkaasta oli sitten tullut vaatehuone ja nyt Annan väliaikainen makuuhuone.
Aterian jälkeen sauna olikin jo valmis ja sain kunnian käydä kylpemässä matkan pölyt pois ja tunsin itseni kuin uudeksi. Oli jo myöhäinen ilta ja äiti huikkasi ovelta laittavansa pyjaman vuoteeni päälle. Suihkun jälkeen menin huoneeseeni. Vuoteella oli äidin tumman sininen satiinipintainen pyjama. Housut ja napillinen pyjamatakki. Ähkäisin ensin, mutta ajattelin, että kun se on niin tumma, niin se varmasti käy ja niin vedin ne ylleni. Naiset kävivät yhdessä saunassa, minkä jälkeen liityin heidän seuraansa olohuoneeseen, mihin äiti oli kattanut valmiiksi iltateen.
-Oi, onpas velikulta nätti, Anna sanoi nauraen. Vähän punaisena vastasin… -No, minkäs sille mahtaa, kun muisti alkaa pätkimään jo nuorena. – Hej, mehän ollaan samaa perhettä, eikä tuo tumma pyjama ole yhtään hassumman näköinen sinun ylläsi, äiti sanoi osallistuen keskusteluun. Minusta tuntui oikeastaan ihan mukavalta pyjaman liukas kangas ja ajattelin, että miksi ei miehille ole tehty yhtä kauniita vaatteita. Istuin Annan viereen sohvalle ja äiti laittoi sohvapöydälle tarjottavat, mitä yhdessä nautimme televisiota katsellen. Heillä oli Canal Digitalin täysi kanavapaketti, mihin tiesin sisältyvän myös kovasti himoitsemani seksikanavien. Äiti istui toisella puolella minua ja hänellä oli taas yllään pitkä, viinin punainen yöpaita ja Annalla taas tavallinen vaalean punainen pyjama. Minusta oli kiva istua kahden naisen välissä, vaikka he olivatkin lähisukulaisiani.
Katsoimme yhdessä Tähtien Sota elokuvan uusinnan, minkä olin jo monta kertaa nähnyt ennenkin, mutta se tuntui aina yhtä kiehtovalta. Filmin jälkeen sain hyvän yön halaukset molemmilta ja nukahdin lähes välittömästi vuoteeseen mentyäni. Aamulla katselin ensin vähän aikaa ennen kuin muistin että missä olin. Menin aamuaskareitteni jälkeen keittiöön aamiaiselle ja niin alkoi uusi päivä… Takaisin huoneessani, istuin tuolille lipaston viereen ja hetken mielijohteesta availin myös Annan laatikoita ja huokaisin ihastuksesta nähdessäni kaikki kauniit alusasut, mitä hänellä niissä oli. Kullini pomppasi pystyyn ja hivelin yksiä pikkareita poskeani vasten ja tunsin kiimaisten ajatusten täyttävän mieleni. Sitten kuulin ääniä ovelta ja ehdin juuri ja juuri sulkea laatikon, kun ovi aukesi ja Anna seisoi ovella. Hän vilkaisi minua ja hänen katseestaan huomasin, että hän näki selvästi pyjaman housuissa pullottavan seisokin. Yritin hiukan peitellä sitä, mutta hän tulikin vaan kertomaan menevänsä treeneihin ja saapuvansa takaisin kohtalaisen pian. Anna katsoi minua vielä ovelta aika merkitsevästi ja sanoi hymyillen.
-Voithan sinä huolehtia tuosta sillä aikaa, vai? -Niin mistä? minä vastasin. -No tuosta, hän sanoi ja viittasi kädellään vieläkin pullottavaan etumukseeni. Minä meni ihan punaiseksi ja Anna ymmärsi osuneensa ihan oikeaan ja katosi ovelta.
Äiti taas kertoi ajavansa ostoksille joksikin aikaa ja saisin olla kotona aivan kuin halusin. Äiti vei Annan mennessään urheilutalolle ja minä aloin kiertelemään taloa. Menin ensin äidin makkariin, missä löysin kaapeista ja laatikoista tosi seksikkäitä asuja, ja samoin kolme erilaista dildoa, joten äitini taisi ollakin sellaista seksikkään kiimaista sorttia. Dildot olivat ihan avoimesti yöpöydän laatikossa, joten siitä päättelin, talon naisten tietävän toistensa harrastuksista. Ajattelin mielessäni vielä sopivan paikan tullen leikkiä äidin huoneessa, mutta nyt, kun en tiennyt kauanko äiti olisi poissa, palasin takaisin omaan huoneeseeni. Siellä aloin tutkimaan tarkkaan sisareni kaappeja ja sieltäkin löytyi seksikästä asua ihan vaikka millä mitalla. Ja… Kuinkas muuten. rakkaan sisareni yöpöydän laatikossa komeili upea tekopenis. Arvelin sisareni pitävän huolta hygieniastaan, sillä laatikossa oli myös pakka kosteuspyyhkeitä, samoin toinen pakka intiimipyyhkeitä. Ihaillessani systerin asukokoelmaa, en voinut vastustaa kiusausta, vaan otin yhdet kauniit pikkarit käteeni ja pujotin ne jalkaani ja aloin runkkaamaan itseäni vuoteellani selin maaten. Sitten muistin hänen komerossaan näkyneet DVD-filmit ja nousin ylös. Hyllyllä oli suuri määrä elokuvia, joista ainakin kolmannes kovaa pornoa. Valitsin yhden filmeistä ja laitoin sen koneeseen ja jatkoin runkkaamista pornofilmin kohtauksista nautiskellen.
Olin nautintoni kukkuloilla ja arvelin todella ottavani kaiken irti tästä vierailusta. Nousin vuoteelta ja asetuin suuren peilin eteen, sillä halusin nähdä itseni pikkuhousuissa runkkaamassa huipulle saakka. television ääni ja oma kiihkoni teki sen että en kuullut kun huoneeni ovi aukesi… -Sinähän syöt kai lihapullia jaaaa…..!? ääni kuoli pois… Voi jukuliste, ovi ei ollutkaan lukossa… Siinä seisoin runkkaamassa pikkusisareni pikkyhousuissa äidtini seisoessa oviaukossa tuijottaen kivikovaa kulliani!!! Hän meni aivan punaiseksi kasvoiltaa, kuten minäkin ja sulki oven yhtä nopeasti kuin oli sen aukaissutkin. -EI,EI,EI,EI,EI!!!! ajattelin häpeissäni. Tämä ei saanut tapahtua. Mitä minä nyt teen? Paniikissa painuin vuoteeseen peiton alle ja suljin silmäni ja lopulta nukahdin. Palasin todellisuuteen, jonkun ravistaessa minua olkapäästä.
– Ruoka on valmista!
Se oli Anna joka oli jo tullut takaisin. Olin varmaan nukkunut pari tuntia. Anna oli laittanut ylleen kotiasun housut ja valkean topin. Ajatukseni pyörivät kilparataa päässäni ja mietin, kuinka voisin kohdata äidin tapahtuneen jälkeen. Hän pakoittaa minut varmaan takaisin suomeen seuraavalla koneella… Hitain askelin tassuttelin kuitenkin keittiöön ja katselin lattiaan. Istuin paikalleni ja nostin lopulta katseeni ylös… Hetki tuntui äärettömän kiusalliselta.
– Nukuitko hyvin?
Äiti kysyi hiljaisella äänellä.
– mmm…, sain joten kuten suustani.

Söin niin nopeasti kuin pystyin, voidakseni välttää piinallisia katseita äitini taholta. – Sinä saat tiskata, äiti sanoi. Se oli kai rangaistukseni alkua, ajattelin. Onneksi heillä oli tiskikone, niin tarvinnut tiskata muuta kuin kattilat ja muut isommat astiat. Keräsin tiskit koneeseen ja Annan katosi keittiöstä.
– Ei sinun tarvitse hävetä yhtään Ari… Meidän on kai yksinkertaisesti totuttava siihen, että talossa on nyt myös mies, mikä sinänsä voi ollakin aika jännittävää, äiti sanoi hiukan paksulla ja puuroutuneella äänellä. – Mutta toivoisin, että et ottaisi Annan pikkuhousuja seuraavalla kerralla, ok? – Ok.. anteeksi, en oikein tiedä mitä minä…. – Ota mieluummin minun housut, jos sinä tarvitset… hän keskeytti minut. Otin sen pilana ja nauroin hiukan, mutta äiti vain seisoi siinä pää kallellaan ja katsoi minua pitkään. Päivän aikana äiti aina välillä vilkaisi minua ja kysyi vointiani ja lopulta olimme taas kuin ennenkin. Illalla taas katseltiin telkkaria ja Anna oli kaikkien väsynein mennen ekana nukkumaan halien minua hyvän yön toivotuksin. Itse istuin pitkään vuoteen laidalla ennen kuin vaihdoin äidin antaman ihanan pyjaman ylleni ja aloin hajamielisenä selaamaan tv-kanavia omassa huoneessani. Sitten muistin, että olin unohtanut pornofilmin koneeseen, mutta kun aioin ottaa sen ulos, sitä ei enää löytynytkään! Arvasin Annan olleen asialla. Samoin hänen dildonsa oli poissa. Ja silmätessäni lisää, niin huomasin, että myös kannettava tietokonekin oli kadonnut ja arvelin, että taitaa sisareni nautiskella pikkukopissaan ihan yksin. Se taas herätti minun ajatukseni seksistä. Päivällinen runkkaustuokio oli saanut äkillisen lopun. Selasin kuitenkin kaukosäätimellä pornofilmin ruudulle ja aioin nauttia siitä, mikä aikaisemmin oli jäänyt kesken. Ennen kuin ehdin tehdä mitään, kuulin heikon koputuksen huoneeni ovelta.
-Jo olet unessa? kysyi äiti, joka ilmestyi oven rakoon. Vaihdoin salaman nopeasti kanavaa, mutta en ollut tarpeeksi nopea, hän ehti näkemään, mitä olin katsomassa.
-Saanko tulla sisään, niin jutellaan? äiti kysyi ja jatkoi -Tuota… se päivällinen… Ei sinulla ole mitään hävettävää kulta pieni. Se on ihan normaalia sinun iässäsi ja sitä paitsi, minäkin teen sitä aika usein, hän jatkoi ja helpotuksen tunne alkoi pikkuhiljaa täyttämään sisintäni. – Mitä olit katsomassa, näytä minullekin, hän sanoi ja istui viereeni vuoteen reunalle haroen kaukosäädintä, mikä oli vieressäni toisella puolella. Tunsin äidin tuoksun ja näin hänen kauniit rintansa suoraan silmieni edessä… Minulla alkoi taas seisomaan! – eh.. tuota, tässä se…, mutta äidillä oli jo kapula kädessään ja hymyillen hän vaihtoi kanavaa… – Katsotko usein näitä kanavia? hän kysyi ja silmäili etumustani mielestäni hiukan kostein silmin.
– eeh…, enkä tiennyt mitä vastata.
– Eihän se haittaa jos katsomme yhdessä vähän, eihän? hän kuiskasi puristaen minua reidestä. – Tiedätkö, että katsomme Annan kanssa näitä lähes joka viikonloppu yhdessä ja haluaisin katsella sinunkin kanssa. Joskus on vaan ihmisen päästettävä seksuaalisuutensa irti ja nauttia siitä, eikö vaan?
– Eikä siinä ole mitään väärää, eihän? hän jatkoi nyt jo aika käheällä äänellä. Oli aivan selvää, että oma äiti oli nyt kiimassa. – eeeh…tuota…ei kai, minä änkyttelin… Kuinka ollakaan, ruudussa aika nuori mies harrasti rajua seksiä huomattavasti vanhemman naisen kanssa ja yhtäläisyys minun ja äitini välillä alkoi tulemaan ilmeisemmäksi. Äiti hieroi reittäni ja toisella kädellään yöpaidan läpi haarojaan häpeilemättä. Koska tilanne oli sähköinen, aloin itsekin painelemaan kyrpääni pyjaman housun päältä…Äiti katsoi rakastelevaa paria ja kuiskasi… -mmm… tuo näyttää ihanalta, eikö sinustakin?

Televisiossa nuori mies nussi ainakin viisikymppistä, tosin hyvän näköistä naista takaa päin ja naimisesta johtuvat äänet täyttivät huoneen. Vilkaisin äitiä, joka kohtasi katseeni. Hänen katseensa oli täynnä kiimaa ja hän puraisi huultaan hieroen vittuaan nyt avoimesti yöpaidan päältä. Itse aloin mitään estelemättä runkkaamaan kyrpääni housun läpi, kun äiti kuiskasi taas… – Kiltti kulta pieni, ota housut pois! En nähnyt sitä aamulla kunnolla…
– Sinä ensin! minä vastasin. Nopeasti hän heitti yöpaitansa pois ja laski pikkuhousut alas paljastaen paljaaksi ajellun vittunsa. Pelkästään sen näkeminen sai minut melkein laukeamaan, mutta suljin silmäni ja koetin ajatella aivan jotain muuta. – Ei Ari, haluan, että katsot! Minun talossani on minun säännöt, muuten saat mennä kotiisi seuraavalla mahdollisella koneella. Valo televisiosta heijastui seiniin tasaisin välein. – Anteeksi äiti…, sanoin värisevällä äänellä.
Hänen silmänsä välähtivät.
– Riisu pyjamasi…
Nousin ylös ja tein kuten äiti käski ja annoin housujen pudota lattialle. Seisoin siinä kivikovan seisokkini kanssa muutaman sentin päästä äidistä, jonka katse oli kiinnitettynä nytkähtelevään kyrpääni. Hän siirtyi vinottain minua vastaan, että saisin paremman näköalan hänen koko kehoonsa. Äidin pyöreät rinnat loistivat huoneen himmeässä valossa ja sydämeni sykki valtavalla tahdilla ja minua melkein pyörrytti! Äiti työnsi kaksi sormeaan pilluunsa ja alkoi hieromaan sitä. Hän esitteli klitoriksen paikkaa sormen päillään ja näin selvästi vitun mehujen kiiltelevän hänen häpyhuulillaan…Sitten hän kumartui hiukan. Otti lattialta pitsipöksynsä ja ojensi ne minulle. -Vedä nämä jalkaasi poika. Haluan nähdä sinut niissä, hänen äänensä oli enää vain hiljainen kuiskaus. Tein niin kuin hän toivoi. Minusta haaraosa oli hiukan kostea, mutta se kiihotti minua vielä enemmän ja tunsin kiimani kasvavan entisestään. Annoin pikkareiden vyötärönauhan puristaa kiveksieni juuresta, mikä mielestäni antoi vielä enemmän nostoa. – Oi äiti… sinä olet ihana…
– Haluatko, että äiti ottaa kyrpäsi suuhun Ari? Haluatko? – Joo äiti, joo, ime kulliani, ime!
Hän kumartui ja otti kunnon otteen kullin juuresta. Hänen kosketuksensa suorastaan huimasi minua. Hän kostutti kielellään huuliaan ja lähestyi hitaasti terskani päätä. Hän nosti hetkeksi katsettaan. Kohtasi silmäni ja antoi terskani painua suuhunsa. – Oooh äiti, äiti…

Otin kiinni hänen hiuksistaan ja puristin häntä lujemmin itseäni vasten…Koko kullini oli hänen nielussaan saakka ja kuulin hänen kakistelevan hiukan… Koko ajan hän yritti pitää silmäyhteyttä kanssani. Toinen käsi oli reidelläni, samalla, kun hän kaivoi toisella kädellään vittuaan, mikä antoi selviä liukkaudesta johtuvia litsahduksen ääniä. Edellisenä päivänä en olisi edes osannut kuvitella, että oikeasti voisin olla äidin käsiteltävänä näin. Uskomatonta! Oma äitini imi kyrpääni posket lommollaan syvästi nauttien.
Tunsin, että minulta tulisi pian ja vedin kullini ulos hänen lämpimästä suustaan. – Mitä nyt? Onko jotain vialla?
– Ei äiti, tää on vaan liian ihanaa ollakseen totta.
– Mutta minä takaan, että tämä ei ole unta Ari…
– Äiti..
– Niin?
– Saanko nussia sinua?
Suuri kiimaisen leveä hymy kohtasi kysymykseni…
– Ei Ari, vaan minä haluan nussia sinua…
Äiti taivutti minut alas vuoteelle. Kullini seisoi kuin kanki!
Äiti kääntyi ylitseni laskeutui hitaasti, aivan kuin kiusaten terskani ylle. Halusin vetää hänen pakaroistaan itseeni kiinni ja päästä hänen suloihinsa sisään. Mutta äiti vain kosketti häpyhuulillaan sinisenä odottavaa terskaani…
– Haluatko nussia äitiä Ari?
– Oi äiti, haluan, haluan!
– Tee se sitten… Otin hänen lantioistaan kiinni ja painoin… Äiti otti kullin juuresta kiinni ja ohjasi sen limaisena odottavaan vakoonsa. Hän katsoi silmiini koko ajan laskeutuessaan hitaasti jyskyttävän kyrpäni ylle. – mmm… oma poika kulta, sinä olet niin kova… ja niin suuri!
– Äiti! Minä nussin sinua äiti! Nussin todella!
Hänen häpyhuulensa siirtyivät syrjään, kun lopulta sain liukua hänen sisäänsä. Äidillä oli ikäisekseen tiukka vittu ja tunsin niin ihanasti sen puristuksen kullini ympärillä. Hän lisäsi tahtia, otin kiinni hänen silmieni edessä heiluvista tisseistään ja puristelin niitä. Äiti ähki ja valitti, pyöritti takapuoltaan päälläni… – Ooh! Ari! Oma pikkupoikani! Nussi, nussi! OOH!
Tunsin kuinka klimaksini oli lähestymässä…
-Äiti! MInulta tulee heti!
Äiti nousi pois päältäni, asettui itse selin vuoteelle ttaen minusta kiinni…
– Pian nyt! haluan tuntea kyrpäsi kun nussit minua poika!
Työnsin kovan kullini äidin todella märkään ja liukkaaseen vittuun. Hänen silmänsä olivat lähes lasittuneita, kiiman ravistellessa tulevaa orgasmia odottaen! Hän puristeli pakaroitani molemmin käsin aivan kuin peläten minun katoavan siitä. Äidin ääntely muuttui kovemmaksi ja olin varma, että Anna on kuullut kaiken, mutta jostain syystä en välittänyt siitä lankaan. Tiesin, että olimme molemmat tulossa millä hetkellä tahansa. Halusin odottaa äitiä, niin, että saisimme orgasmimme yhtä aikaa
Otin muutamia erikoisen kovia työntöjä ja painoin kyrpäni joka iskulla niin syvälle kuin vain pääsin…

-OOOH!!! ARI, ARI!! MINULTA TULEE! NUSSI, NUSSI, NUSSI MINUA KOVEMMIN! AAAAHH!!
Hänen vittunsa puristeli lujasti kulliani aivankuin lypsäen sitä kun hän sai valtavan orgasmin ja nyt en itsekään enää voinut pidätellä, vaan työnsin kullini pohjaan ja sitten räjähdin! Kullini syöksi spermat äidin pillun syvimpään pohjaan… Äiti nytkähteli ja tärisi orgasmin kourissa, kuin jonkun kohtauksen saaneena. Sitten hän halusi vielä imeä kullini puhtaaksi vittunsa mehuista ja omista spermoistani. Käännyin hänen viereensä seinän puolelle ja äiti imi ja lutkutti viimeisenkin pisaran ulos pikkuhiljaa supistuvasta kalustani.
-Kiitos Ari, kiitos niin kauhean paljon…En vastannut, vaan puristin häntä itseäni vasten ja suutelin äitiä pitkään.
Hän nousi lopulta ylös ja näin sperman valuvan hänen reisiensä sisäpintaa myöten, kun hän otti yöpaitansa kainaloonsa ja sanoi. – Hyvää yötä kulta, ja antoi vielä kevyen suukon otsalleni.
Itse istuin vielä jonkun aikaa vuoteeni reunalla ajatellen tapahtunutta, mitä en hevillä voinut uskoa todeksi. Minulla oli edelleen äidin pikkarit jalassa ja päätin jättää ne jalkaani koko yöksi. Menin kuitenkin ensin käymään vessassa. Vessaan mennessäni minun oli mentävä Annan huoneen ohi ja huomasin valon pilkistävän oven alta ja aavistelin hänen kuulleen kaiken, mitä äidin kanssa oli tapahtunut. Tein tarpeeni ja menin tyytyväisin mielin ja tyydytettynä takaisin omaan huoneeseeni nukahtaen jokseenkin välittömästi.
Aamu valkeni ja huomasin herätessäni, että olin nukkunut äidin pikkarit jalassa ilman pyjamahousuja, huomasin myös, että peitto oli lattialla ja viimeinen huomio oli, että ovi oli hiukan raollaan. Arvelin jonkun käyneen huoneessa. Jos se oli äiti, sillä ei väliä, jos se oli Anna, hmmm, miten selittäisin hänelle äidin pikkuhousut jalassani, mitkä hän oli varmasti nähnyt, jos ilman peittoa nukuin. Kuuntelin ääniä ulkoa, missä ilmeisesti roskakuski rumpsutti kuorma-autoaan oven lähellä tyhjentäessään roskatynnyreitä. Vedin pyjaman housut jalkaani ja yöllinen tapahtuma palasi voimakkaana mieleeni. Perhoset tuntuivat värisevän vatsassani, kun ajattelin mitä kaikkea tästä seuraisikaan… Se mitä olimme tehneet oli laitonta! Minulla oli ollut seksiä oman äidin kanssa! Otti muutaman minuutin rauhoittua ja menin keittiöön, missä Anna hyräillen laitteli aamiaista.
– Huomenta nukkumatti!
– Huomenta, vastasin Annan toivotukseen…
Aamupäivä oli jo edennyt pitkälle ja vieläkin haukottelin puoliväsyneenä. Istahdin paikalleni pöydän ääreen ja hetkessä oli edessäni munakas, tuoremehua, leipää, maitoa ja kahvia.
– Äiti meni hoitamaan asioitaan, eikä tule kuin vasta iltapäivällä. Anna sanoi istuen minua vastapäätä, hörppien kahvia mukistaan. aamiaisen hän oli ottanut jo äidin kanssa yhtä aikaa.
– Onko hän töissä?
– Ei, jotain muita kokouksia, mitä hoitelee. Nukuitko hyvin?
– No joo, vaikka nukahdin vasta aika myöhään…
– Minä myös…, sanoi Anna vähän outo ilme kasvoillaan. Söin aamiaisen nopeasti ja sanoin.
– Menen käymään suihkussa.
– Mene vaan, minä korjaan pöydän puhtaaksi sillä aikaa!
Menin kylpyhuoneeseen ja suljin oven. Heitin yöpuvun housut sekä äidin pikkarit pois ja astuin suihkuun. Oli ihana tunne kun sai antaa puhtaan veden huuhdella kehoa. Saippuoin itseäni ja edellisen illan tapahtumat tulivat jälleen ajatuksiini ja tunsin kyrpäni heräävän taas henkiin. Mutta tunsin itseni edelleen vähän epävarmaksi… jotenkin kuin halusin unohtaa kaiken. Lopettelin suihkun ja sitten muistin… Eihän minulla ollut pyyheliinaa. Avasin oven hiukan raolleen ja huusin keittiöön…
– Anna! Oletko kiltti ja antaisit minulle kylpypyyhkeen ?
Mitään ei kuulunut….
Anna!
– Mitä?
-Kylpypyyhe! Minä unohdin…
– Eeeh joo, oota hetki, minä tuon!
Suljin oven ja jäin odottamaan. Kuulin Annan askeleet käytävällä, raotin ovea ja työnsin käteni ovenraosta ja sain pyyhkeeni. Jotenkin alitajuisesti jätin kuitenkin oven vähän raolleen. Olin oveen päin alasti ja kuivasin olevinani kasvojani peittäen ne pyyhkeeseen, samalla tiesin, että Annalla oli suora näköala alastomaan kehooni. Silmäkulmastani näin Annan seisovan hiukan kauempana ja varmasti seurannen minun kuivaustouhuani. Kullini oli edelleen puolijäykkä, mutta lopulta tunsin pientä syyllisyyttä ja käännyin ympäri kuivaten loputkin kehostani. Kietaisin pyyhkeen ympärilleni ja painelin huoneeseeni. Pukeuduin ja menin takaisin keittiöön, missä armas sisareni touhusi täyttä päätä. Minut nähdessään hän ensin hiukan punastui, mikä varmisti mielestäni sen, että hän oli nähnyt minut kylppärissä.
-Olethan huomannut, että äiti on ikäisekseen aika pakkaus, Anna sanoi, aloittaakseen keskustelua. – Niin on todella, lyö laudalta monet nuorempansa ihan varmasti, vastasin ja koetin lukea hänen kasvoistaan siitä, että sisareni oli tietoinen yön tapahtumista. -Vaikka ei hän sentään sinua päihitä, jatkoin tehdäkseni sisareni iloiseksi. Hymy levisi Annan kasvoille hänen vastatessaan… -Eipä tiedä, eipä tiedä. Riippuu kai siitä, kuka yrittää, eikö niin, Anna iloisesti lausahti kääntäen päänsä houkuttelevasti kallelleen ja luoden minuun pitkän, pitkän katseen… Minusta se tuntui, kuin se olisi ollut sellainen ’röntgen-katse’, millä hän lukisi minua kuin avointa kirjaa. – No systeri, kerrohan onko sinulla vakituista poikaystävää?
– Eeh, vakituinen ja vakituinen. Yksi kaveri on, jonka kanssa olen silloin tällöin. Ihan kiva, mutta ei ehkä vielä ihan se oikea… Entä itse, onko sulla ketään?
– Olen tapaillut yhtä Piiaa, mutta sama juttu, ei se silleen hirveen vakavaa ole, ollaan yhdessä kun mieli niin tekee…
– Sä meinaat siis silloin kun ’mieli tekee’ vai? Anna naureskeli painottaen ’mieli tekee’ sanoja.
-Heh, no niinkin voi sanoa, ehkä!
– Onkos sulla sitten sama homma, meinaan, ‘sillon kun mieli tekee’, kysyin ja purskahdimme molemmat vapauttavaan nauruun.
-Vakavasti ottaen sisko-kulta, olet niin kaunis, että voit varmasti valita seuralaisesi, silloin kun ’tekee mieli’ heh, heh… jatkoin.
– Älä kiusaa… Anne nauraa takaisin.
– Selvä…
Anne sanoi myös menevänsä suihkuun, ja sillä aikaa ajattelin tutkia tarkempaa Anne-siskon saloja hänen huoneessaan, jonka nyt olin saanut lainaksi. Heti kun veren lorina suihkusta alkoi kuulumaan, minä aloin availemaan laatikoita ja ihastelin asuja, joita sisarellani oli. Löysinpä yhden laatikon takaosasta valokuvausliikkeen kuoren hyvin vaatteiden alle piilotettuna. Avasin sen nopeasti ja aavistukseni osoittautuivat oikeaksi. Kuoresta paljastui ainakin parikymmentä intiimiä, siis tosi intiimiä valokuvaa, missä Anne levitteli pilluaan kaksin käsin täysin auki, työnsi isoa dildoa sisäänsä, samalla kun hänellä näytti olevan geishakuulat takapuolessaan. Vaikutti, kuin sekä äiti ja tytär olivat todella yliseksuaalisia. Yhdessä kuvassa hän imi aika suurta kullia ja jo seuraavassa sitä työnnettiin sisareni anukseen. Eräässä kuvassa taas joko mies oli hänen jalkojensa välissä ilmeisesti nuolemasa vittua. Hän oli selin, joten kovasta ei voinut tunnistaa kuka hän oli.
Kuvia kiihkeänä selatessani, en ollut lainkaan kuullut, että suihkun äänet olivat hiljentyneet ja yht’äkkiä kuulin koputuksen ovelta, mikä siinä samassa aukesi. Anna seisoi ovella… -Hei mä ajattelin tulla hakemaan puhtaita alusvaatteita… hän ehti sanomaan, samalla, kun huomasi avonaiset laatikot ja valokuvat kädessäni… Hän punastui, kuten minäkin… -Anna, sori… tuota… eeeh en minä… yritin änkyttää, mutta hän tuli lähemmäksi ja sanoi sitten lähes kuiskaten… -Jaha, löysit ne sitten. ajattelin eilen, että laitan ne parempaan talteen, mutta unohdin sen. No, näin on marjat… Hän sanoi jo vähän varmemmalla äänellä. -Eikö sinusta ole koskaan otettu intiimejä kuvia… Vai? Olin vähän aikaa ihan hiljaa ja sitten kerroin, että isän veli oli ottanut minusta kuvia kun olin ollut neljäntoista vanha ja sitten puolittain kiristänyt minua runkkailemaan kanssaan. Homma oli alkuun inhottanut minua tosi paljon, mutta sitten aloin pitämään siitä jopa niin paljon, että odotin niitä hetkiä kun olisimme yhdessä…

– Älä nyt? Pekka-setä… Ei muuten uskoisi, ei tosiaan. Anna puolittain hihkaisi. Hän katsoi minua, kuin hiukan epäröisi jotain, mutta alkoi sitten hiljaisella, hieman epävarmalla äänellä kertomaan…
– Tuota, minäkin voisin tunnustaa sulle pari asiaa… Meinaan kävin huoneessa, kun vielä nukuit ja näin, että sulla oli äidin pikkarit jalassa, sitten näin sinut äsken alasti, kun suihkun jälkeen kuivasit itseäsi… MUTTA! Kaikkein kiihottavinta oli kuunnella yöllä, kun nait äidin kanssa!!! Minä menin kalpeaksi ja ensin minua kylmäsi, sitten kuumotti ja yritin sanoa jotain.
– Anna, tuota, se, se ei ihan ollut tarkoitus, että olisit kuullut sen, mutta äiti oli niin kovaääninen. – Hah. Kovaääninen. Hänhän huusi suoraa huutoa! Tiedätkö mitä? Olisin halunnut nähdä sen homman. Minulla oli edelleen Annan kuvat kädessäni ja mietin mitä siihen sanoisin. – Niin, ja arvaa mitä minä tein, kun kuuntelin teitä? Anna kysäisi heittäen päänsä kivasti taaksepäin, kuin osoittaakseen, että hänellä oli tästä hetkestä yliote minuun. -Ari, haluaisitko nähdä, kun minäkin näin sinut? hän jatkoi ja vastausta odottamatta astui lähemmäksi ovelta tiputtaen samalla kylpypyyhkeensä lattialle. Edessäni oli kausin sisareni ihan ilkosen alasti! silmäilin automaattisesti hänen kaunista kehoaan ylhäältä alas saakka. Annan rinnat olivat pienehköt ja kiinteät. Alapää oli leikattu siten, että pienen pieni tumma karvakolmio koristi hänen ihanuutensa yläpuolta. Huokaisin syvään ja aioin sanoa jotain, kun Anna äkkiä tarttui minuun kiinni ja työnsi minut selin vuoteelleni. Valokuvat lensivät kädestäni pitkin lattiaa ja rakas sisareni alkoi hieromaan alastonta kehoaan minua vasten. Tuntiessaan kullini kovettuvan, jä alkoi riisumaan minua. Nostin takapuoltani helpottaakseni housujen poisvetämistä. Tunsin kiimani syttyvän tuleen…
En ehtinyt edes ajattelemaan mitään, kun tunsin sisareni sormet kullini ympärillä ja hetkeäkään odottamatta hän ohjasi sen kosteaan reikäänsä. Anna aloitti kiivaan ratsastuksen, aivan kuin olisi pelännyt minun katoavan ennen aikojani. Tilanne oli niin eroottisen kiiman täyttämä, että alkoi jo hetken kuluttua tuntumaan, kuin minulta tulisi pian. Koetin sanoa siitä hänelle, mutta hän laittoi sormensa huulilleen hiljaisuuden merkiksi ja jatkoi ylöstakaisin hyppimistä kyrpäni päällä…
-Nnn… nyt minulta tulee… koetin ähkäistä. -Anna tulla, laske kaikki sisään. Haluan koko lastinnnn… ja hänen äänensä hiljeni, nousten sitten suorastaan suureen huutoon!!!
-Aaaah, Ari!! Pumppaa, pumppaa!! Anna tullaaaa… hän hihkui kunnes vaipui täristen ylleni ottaen vastaan oman räjähdykseni pillunsa syvyyksin. Tunsin hänen vittunsa supistelevan ja koetin itsekin vielä tiristellä viimeiset tipat kalustani. Makasimme jonkun aikaa siinä päällekkäin toisiamme puristaen, kun ovelta kuului ääni:
-Ihanaa Lapset… voi kuinka ihanaa! Äiti oli tullut kotiin, ilman, että huomasimme sitä…
Tässä tämä tällä kertaa. Ehkä joskus lisää. Minulle tuli kuitenkin joululoma, mtä en koskaan unohda…

11 kommenttia viestissä: “Ulkomaille äidin luo”

 1. fantasiaa says:

  Kaksi naista oli käymässä luonani. Toinen oli siskopuoleni ja toinen hänen ystävänsä. Nussin molempia pilluun.

 2. fantasiaa says:

  Kaksi naista oli käymässä luonani. Toinen oli siskopuoleni ja toinen hänen ystävänsä. Nussin molempia pilluun.

 3. make says:

  Ihan hyvä! Kun näitä lisää. =)

 4. Katriina says:

  Aikasten hyvä… Sisarusten iät olisi toki voinut kertoa. Kirjakieliset repliikit tuntuvat aina hieman luonnottomilta -kuin Aku Ankkaa lukisi – ja loppua kohden tarina alkaa edetä pikakelauksella, mikä on meille aloittelijoille kaiketi tyypillistä…

 5. Trickster says:

  Puuterihuisku: Minä luin kommenttisi, ja olen kaikesta samaa mieltä. En ymmärrä joidenkin kirjoittajien tapaa väheksyä äidinkieltä, enkä enää viitsi edes huomauttaa siitä. Minulla loppuu kiinnostus novelliin kuin novelliin, jos peruskielioppi ei ole hallussa.

 6. Freezing death says:

  Ihan ok, liikaa virheit, mut muuten voit tekasta jatkon tälle

 7. Puuterihuisku says:

  Tämä nyt on ihan kelvollinen tarina ja juontakin tästä voi jopa vähän löytää, mutta kiinnittäisin sinuna jatkossa huomiota muutamiin asioihin:

  Keskustelut. Lukemista ja kärryillä pysymistä helpottaa todella paljon, kun kaikki eri henkilöiden vuorosanat laittaa eri riveille. Saman hahmon peräkkäiset lausahdukset voi kirjoittaa samallekin riville (esim. “En minä tiedä”, mutisin katse jossain lattianrajassa, “mutta ei hän kai tätä tarkoittanut.”), mutta ne eri hahmojen puheet olisi hyvä erottaa ihan kunnolla toisistaan.

  Kielioppi. En jaksa aina kaikista lauserakenteista välittää, mutta muutamat kielioppiasiat ovat itselleni sellaisia, jotka vaikuttavat yllättävänkin paljon omaan lukukokemukseeni. Olen ehkä vähän nipo asian suhteen, myönnetään. 😀 Mutta joka tapauksessa: yhdyssanoissa ei pahasti virheitä ollut, mutta se yksi joka mieleeni jäi kummittelemaan on yksi niistä, jotka iskevät aina itseäni vasten kasvoja: äidin_kieli.
  Äidinkieltä enemmän minua kuitenkin häiritsi maiden ja nimien kirjoittaminen toisinaan pienellä alkukirjaimella. Ruotsi, Suomi… Ja sitten vastavuoroisesti ruotsin kieli oli ainakin jossain kohti kirjoitettu isolla alkukirjaimella.
  Nämä ovat tällaista pientä hienosäätöä, johon melko paljonkin lukemista harrastava ihminen kiinnittää huomiota. Kielioppivirheitä ei kuitenkaan ollut mitenkään merkittävän paljon ja kaikki tässä mainitsemani olivat oikeastaan ihan tekstin alussa, loppua kohti virheet katosivat (vaikka niitä maiden nimiä ei juuri kylläkään enää mainittukaan). 🙂

  Tarkkuus. Anne muuttuu kesken kaiken Annaksi.

  Rauha. varsinkin Annen kanssa harrastettu seksi meni mielestäni vähän “juosten läpi”. Itse sytyn aina paremmin, jos kuvailu on vähän viivyttelevämpää, hitaampaa ja tarkempaa. Ei kaikkea tarvitse millintarkasti kuvata, mutta vähän kuitenkin.

  Suosittelen myös, että harkitsisit tarinan laajentamista. Vaikka seksiä tässä ei harrastetakaan koko ajan, niin kuitenkin se tuntuu olevan melkoisen suuressa osassa koko tekstin ajan: heti yksin jäädessään Ari menee penkomaan siskonsa ja äitinsä kaappeja, masturboi, miettii seksiä, katsoo pornoa… Jos tarinaa haluaa syventää, kannattaa kehittää sen seksiteeman ympärille paljon muutakin, tällöin tekstistä tulee aidomman tuntuinen.

  Tämä nyt kuulostaa kamalan kriittiseltä, mutta en missään nimessä halua lytätä kirjoitusuraasi. Kannustan sinua kyllä jatkamaan kirjoittamista, uskon sinussa olevan tämän perusteella potentiaalia vielä parempaankin suoritukseen. Pyrin aina antamaan edes vähän rakentavaa palautetta, tässä nyt vain sattui olemaan aikaa kirjoittaa tällainen pidempi kommentti ja oma kommentointi sujui. Saa nähdä, jaksaako tätä lukea kukaan. 😀

 8. qwerty says:

  lopun tapahtumat meni kyllä liian nopeasti.. muuten ihan hyvä tarina

 9. Jotakinjossakinjoskusmilloinkin says:

  Jatkoa kiitos… kirjoitusvirheitä lukuunottamatta hyvää luettavaa… nooh ehkä hieman poukkoilevaa tekstiä = yhdessä lauseessa tapahtuu tätä ja katsos toisessa lauseessa jo tehdään aivan muuta.

 10. d says:

  Ja tätä lisää!! Todella hyvää tekstiä! 🙂

 11. Oikeinkirjoitus says:

  Ei ala hyvin kun jo ensimmäisessä lauseessa Etelä-Ruotsi on kirjoitettu väärin..

Kommentoi

top