search
top

Nina ja kaverit, osa 6

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (19 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Seuraava osa... Tässä vaiheessa tuon taas tarinaan lisää upeita naisia ja siirryn panemaan heistä yhtä. Tulevia kohtauksia myös pohjustellaan. Ja taas... laittakaa palautetta nimim.noitapilli@suomi24.fi

Päivä alkoi aikanaan, Piitulla vähän hitaammin kuin Ninalla ja minulla. Jossain vaiheessa iltapäivää Ninalle soitettiin ja hän puhui pitkän puhelun töihin. Puhelun jälkeen Nina tuli juttelemaan minun kanssani ja sanoi että hänen pitäisi kuitenkin mennä toimistolle, hänen piti nimmaroida kiireesti jotain papereita. Piitu halusi lähteä välttämättä mukaan. Minä jäin kotiin tekemään koneella töitä, mutta sanoin tulevani tyttöpjen toimistolle perästä päin joskus kuuden maissa. Tarkoitus oli mennä sitten porukalla kauppaan. Alkuperäinen suunnitelma tämän illan biletyksestä ei ollut vielä unohtunut, vaikkakin tyttöjen eilinen vahingossa tapahtunut videoperformanssi olikin vähän muuttanut suunnitelmia.

Elisa

Vähän kuuden jälkeen jätin autoni keskustan parkkihallille ja kävelin tyttöjen työpaikalle. Paikka näytti hiljaiselta. Soitin kelloa ja oven avasi vähän päälle nelikymppisen näköinen aika lyhyt, tummatukkainen mies. Selitin mitä halusin ja kuka olin. Mies päästi minut sisään, kättelimme ja esittäydyimme. Hän oli Jorma, firman toimitusjohtaja. Hän pyysi minut kahvihuoneeseen ja sanoi että tytöt olivat yhdessä hänen tyttärensä Elisan ja heidän myyntiassarinsa Reetan kanssa kaikki vetäytyneet alakerran halliin, jossa työstetään somisteita ja näyttelyosastoja. Jorma sanoi että hän ei yhtään tiedä mitä naiset siellä puuhasivat, mutta varmuuden vuoksi hän ei haluakaan tietää. Ainakin ovi oli laitettu tiukasti kiinni. Hänen tyttärensä Elisa kuulemma oli heillä nyt harjoittelijana tilapäishommissa. Päätään pyöritellen Jorma sanoi että tyttö on nyt 19 ja kävelee näitten Ninan ja Piia-Riitan perässä joka paikkaan ja jos tämä jatkuu niin on kohta vielä hurjempi kuin nuo kaksi. Eikä Reettakaan mikään ujo ollut.

– Niillä oli varsinainen tissinäyttely täällä kahvihuoneessa iltapäivän lopulla. Mun piti äkkiä korjata niitten valokuvat piiloon ettei asiakkaat saa ihan väärää käsitystä siitä mitä firma myy
– Tissinäyttely? Mitä ihmettä?
– Joo… Mä en tiedä mistä se niitten juttu alkoi, mutta ne naiset hetsasi toinen toisiaan. Täällä ei koko iltapäivällä ollu enää paikalla muita kun minä ja noi neljä. Joka tapauksessa kun mä tulin hakemaan kahvia niin täällä kahvihuoneen seinällä oli valokuvat joka muijan tisseistä. Mun oli pakko kerätä ne äkkiä pois. Ne oli tossa valkotaululla ja päällä luki et siitä sopi tarkistaa, terveisin Reetta. Kai se oli noille videokuvapuolen pojille tarkoitettu. Tai ehkä mulle.
– Kaikkien neljän tissit kuvattuina? Ei jumalauta. Piitu varmaan taas?
– Tai Nina. Tai Reetta, en tiedä kenen juttu. Hienot kuvat joka tapauksessa.
– Huh. Mä oon tuntenu Ninankin vasta ihan vähän aikaa ja se on kyllä aivan ihana nainen, mut siltäkin voi odottaa ihan mitä vaan…
– Joo… Nina on tämän putiikin moottori. Suurin osakas, taitaa omistaa enemmistön nyt koko firmasta. Ideoi melkein kaiken ja Piia-Riitta toteuttaa. Ilman niitä me ei oltais mitään. Mut mun on välillä oltava niitten ja asiakkaan välissä kattomassa et ne ei pelota asiakkaita pois saman tien. Reetalla ei oo alan koulutusta, mut se on paha suustaan ja he-le-vetin hyvä työssään. Manageeraa varmaan sadan ulkopuolisen töitä ja mainostekstejä tulee kun tykin suusta. Mut tulee kyllä muutakin.
– Tähhh? Nina suurin osakas? Miten se on mahdollista??
– Joo. Eikö Nina oo kertonu sulle? Sen isä rahoitti isoimman osan tän toimiston perustamisesta, Nina sai vähän osakkeita ja nyt kai Nina peri isänsäkin osakkeet, luulisin. Yksi iso tanskalainen toimisto olis just joulun aikaan halunnu ostaa tän koko putiikin. Ne tarjosi yli 12 miljoonaa euroa, mikä olis ihan hirveä summa rahaa palvelutoimistosta, kun eihän nää yleensä maksa paljon mitään, ei oo kovin paljon varsinaista omaisuuttakaan, asiakassuhteet vaan. Nina sanoi et hän ei myy. Hullu se on, mutta mä oon sille kiitollinen. Jos se olis myynyt niin mä olisin saanu potkut. Sitäpaitsi Ninan ansiota se on et meillä on ne asiakkaat mitä on.
– Kaksitoista miljoonaa!!! Herrajumala! Ei Nina oo mulle sanonu mitään… Tai sanoi se et sillä on osakkeita, mut ei yhtään muuta. Mut siis, mä en ymmärrä… Mitä mä nyt oon mainostoimistoilta jotain ostanu, niin toimeksiannothan ei oo ollu kun kymppitonnista muutamaan kymppitonniin per kappale.
– No joo, mut tää onkin vähän toisenlaista bisnestä. Me tehdään tiettyjen isojen asiakkaiden koko viestintä, ollaan niille niitten kokonainen aika iso osasto, tehdään lehtiä, filmejä, telkkamainontaa. Meillä on hirveä määrä alihankkijoita ja freelancereita jotka toteuttaa. Ja isoimpien asiakkaitten vuosilaskutus menee kyllä lähelle kymmentä miljoonaa per asiakas. Tosin ei niitä nyt montaa oo, mut kumminkin. Mut Ninan juttu tää on. Mä vaan yritän juosta perässä ja pitää asiakkaista kiinni ja yritän ymmärtää missä sfääreissä sen ajatus juoksee.
– Herrajumala… !! Mulle se vaan sanoi olleensa aika lailla vaan kotirouvana viime aikoina.
– (Nauraa) Just-joo. Jos Nina on kotirouva niin minä olen Pyhä Pietari.
– Siis voi jumaliste…
– Joo. Voit ymmärtää et ei mulla ole paljon varaa valittaa jos noi naiset nyt vähän ei osaa käyttäytyä ja tisseilee täällä. Itse asiassa mulla ei olis varaa valittaa vaikka ne päättäis tehdä töitä päällään seisten alasti. Mikä muuten sivumennen sanottuna ei enää hämmästyttäisi mua yhtään, ainakaan jos on Ninasta, Piia-Riitasta ja Reetasta kyse. Ja sitäpaitsi en mä kyllä muutenkaan valittaisi… On noi kyllä sellaisia pakkauksia, et välillä on vaikeeta saada töitään tehdyksi, minäkin sentään sinkkumies. Anteeks kun sanon suoraan ja ymmärrän kyllä et Nina on kai vähän niinkun sun naisesi nyt, mut ihan rehellisesti sanottuna on se kyllä niin pantava pakkaus… Eikä Piia-Riitta ja Reetta paljon sille häviä.
– … Joo… Samaa mieltä (nauroin) Tai siis en mä Reettaa tunne, mut Ninan ja Piitun…
– Niin-no. Sinulle kai voi näyttää näitten naisten tissikuvat. Itehän ne oli ne esille laittaneet. Tules tänne.

Jorma kaivoi yhtä laatikkoa ja ojensi minulle neljä A4-kokoista värilasertulostetta. Jokaisessa luki päällä ”Tästä sopii tarkastella, terveisin Reetta/Nina/Piia-Riitta/Elisa”.

Kaksi ensimmäistä olivat minulle jo kovin tuttuja: Nina ja Piitu, kumpikin pelkissä farkuissa, ilman puseroa, kummallakin kädet pään päällä ja tissit työnnettyinä eteenpäin, kasvoilla rietas ilme. Ninalla nännit aivan jäykkinä, kuinkas muuten. Kaksi muuta oli minulle outoja. Yksi kuva esitti nuorta tummaverikköä, nuorta tyttöä, jolla oli pitkä tumma tukka ja isot rinnat. Kuva oli otettu niin, että tyttö kumartui ja hänen tissinsä roikkuivat suoraan alas. Oikein, oikein namu.

– Elisa varmaan?
– Joo… Tyttö muutti omaan kämppään muutama kuukausi sitten ja sitä ei pitele mikään. Lukee kauppiksessa ja on nyt täällä välillä. Kävelee kolmantena Ninan ja Piia-Riitan perässä kun koiranpentu emännän jäljessä ja menee mukaan hulluimpaankin ideaan. Sinkku eikä edes halua seuralaista.
– Huh. Ja tää on sitten varmaan Reetta?
– Joo…

Kuva esitti tyrmäävän kaunista vaaleaverikköä, joka itse asiassa hieman muistutti Piitua, mutta oli vanhempi, ehkä jonkun verran yli kolmekymppinen. Tyttö oli täysin alasti ja piti kättään muka peitelläkseen häpyään, mutta teki sen todellisuudessa niin että kuvasta voi suoraan arvioida hänen häpyhuultensa koon jos halusi. Enemmän niistä näkyi kun oli piilossa. Ja mikään muu ei sitten ollutkaan piilossa. Navan ympäri meni tatuoitu koristekuvio ja alavatsallakin oli pieni tatska. Tissit olivat kauniit, mutta vaaleat ja pienemmät kuin Ninan ja paljonkin pienemmät kuin Piitun. Tai Elisan. Oli siinä, herra paratkoon, melkoinen tissinäyttely.

Ovi kävi ja Piitu syöksyi sisään.

– Ahaa, täällähän sä oot. Ja tutustumassa meidän kuviin. Toivottavasti pidit, saat sit multa ne sähköisinä. No nii… Tuu nyt tonne alakertaan missä mekin ollaan, ni näet muutakin kun valokuvat. Jormakin saa tulla jos haluut, mut mä sit varotan et siellä saattaa olla pari alastonta tai melkeen alastonta muijaa.
– Sulla sentään on jotain päällä.
– Joo. Eiks oo säädytöntä? Mut me varmaan mennään tän Ilkan luo illaks ja kyl mä sitten taas lupaan olla ihan säädyllisesti alasti.
– Minä: Mitä te ootte oikein tehny?
– Ai noita kuviaks sä tarkotat? Täällä oli suuri tissikeskustelu. Reetta oli nähny sen verran meistä siitä videovalvonnasta et se näki et Ninalla oli lävistyskorut ja tatskoja ja sit ne alkoi kyseleen toisiltaan. Ekaks Leena – siis Ilkka, Leena on meidän sihteeri – tunnusti et silläkin oli nännikorut ja sit mä halusin nähdä ne. Leena otti ekaks puseron pois. Sitten Nina. Sit mä ja Elisa. Ja sit Retsku otti kaikki vaatteet pois. Me pidettiin tissivertailut ja hiplailtiin niitä ristiin niin et nyt jokainen on kokeillu kaikki daisarit ja sit Leena valokuvas kaikki paitsi itsensä. Me kyl luvattiin että Leenankin hinkit esitellään kun kerran muittenkin. Mut se lähti kotiin jo. Ja sit nää rupes puhumaan vartalomaalauksesta. Mulla ja Ninalla oli tuolla alhaalla pieni maskeerausprojekti yhden nuken kanssa – sanooks sulle Ilkka ”ego te absolvo” mitään? – ja sit kun sitä piti maalata airbrushilla ni nyt ne sit kokeilee maalata Elisaa kanssa. Ja Reetta halus kanssa. Ninalla on airbrush ja jotain sellasta väriä et sen pitäis kestää monta viikkoo eikä lähteä melkeen millään.

– Ei jumalauta… okei. Te ette sit niinku hilliintyny yhtään siitä eilisestä videojutusta.
– No ei me, kai… Tai siis, ei ainakaan Retsku ja Elisa. Niin muuten, me luvattiin Ninan kans tuoda nekin sun luo diskoon. Kai sulle sopii et on pari muijaa enemmän? Saat kokeilla…
– Jaah-hah. No, tota, eihän mulla vastaan, mut siis jos te siis luulette oikeesti et mä selviän hengissä neljästä sun ja Ninan kaltasesta…??

Sain suukon vastaukseksi. Jorma sanoi päätään pyöritellen että hänen on parempi lähteä tässä vaiheessa tai voi käydä että hän ei vastaa teoistaan.

– Ja sinäkö luulet et mä pystyn vastaamaan teoistani jos noita on neljä?
– No en, mut yks on mun tyttäreni ja mä en taida just nyt haluta tietää mitä se tekee nyt tai kohta… Älä ymmärrä väärin, en mä sulle oo vihainen jos ne tekee sitä sun kanssas, mut mä en taida nyt tarvita yksityiskohtia.
– No arvata voit. Ja haluisit olla mukana kuitenkin. Ainaskin Ninaa sä haluut, puuttui juttuun Piitu
– Kuka muka ei?

Piitu johdatti minut alakertaan, Jorma jäi kokoilemaan kamppeitaan. Alhaalla Piitu huikkasi jo ovelta ”Ilkkakin löytyi”. Vastaukseksi kuului pieni kiljahdus. Keskellä lattiaa alaston, punasteleva Elisa-tyttö peitteli rintojaan ja toisella kädellä pimppiään. Elisan molemmin puolin touhusivat Nina ja Reetta, molemmat täysin alasti ja molemmilla airbrush-ruiskut kädessä. Elisan kylkiin oli syntymässä valtavan iso kukkakuvio, pakaroista kylkiä myöten ylös kaulalle asti. Piitu kuljetti minua kädestä pitäen tyttöjen luo.

– Ilkka, tässä on Retsku
– Moikka, mä oon Ilkka
– Reetta. Moi. Hauska tavata. Sori, mä en nyt kättele tai halaa.
– Ja tässä on Elisa, jatkoi Piitu esittelyä. Elisa, ota nyt ne kädet vekka sun tisseiltä. Ilkka näkee sut kumminkin ilman vaatteita miljoona kertaa ja sulla on ihan upeet tissit, ei niitä tartte peitellä, ja se kokeilee niitä sun tissejä kumminkin ihan kohta
– Moikka, Elisa, mä oon Ilkka
– Moi

Elisa moikkasi ujosti käsipäivää, paljastaen samalla rintansa. Minä tuijotin häntä hetken ja käännyin sitten Ninan puoleen.

– Moikka, rakas. Hei, mäkään en halaa nyt, mulla on kädet ihan musteessa ja tää on proteiiniväri, jos sä saat sitä ittees ni se ei lähde. Sano vaik tissipäivää käsipäivään sijasta.

Nauroin ja puristin Ninaa toisesta rinnasta. Nina ja Reetta suorastaan pakottivat Elisan nostamaan uudelleen kätensä ylös pään päälle ja he alkoivat molemmin puolin jatkaa maalin ruiskuttamista Elisan iholle. Vuoroon tulivat juuri rintojen sivut, jotka maalautuivat punaisiksi kukan terälehdiksi. Pian maalaus valmistui ja Elisa komennettiin istumaan pienelle jakkaralle mahdollisimman suorassa asennossa kädet päänsä päällä ja tukkaansa ylös kannatellen kunnes maali kuivuu. Elisan molempia kupeita koristi upea kukkakuvio, joka jatkui hänen kaulaansa ja yhdistyi leuan alla. Tissit oli muuten jätetty maalaamatta, mutta kuvio peitti osan niiden sivuista. Tyttö oli upea kuin unelma. Ja isorintainen. Elisaa ujostutti kun minä ja Piitu tuijotettiin hänen alastomuuttaan.

Nina kertoi, että väri oli jotain uutta nahan värjäämiseen käytettävää proteiiniväriä. Se imeytyisi ihoon ja värjäisi sen aika syvältä, joten Nina arveli että vaikka väri ajan kanssa haalistuisikin, niin Elisan maalaukset olisivat vielä syksylläkin näkyvillä. Elisan mielestä se oli hienoa. Minun mielestäni Elisa itse oli hieno, mutta en sanonut sitä.

Nina puolestaan alkoi suihkia väriä Reettaan. Muutamassa minuutissa alastoman Reetan päälle maalattiin mukamas punainen pusero, joka jätti navan ympäröivine tatuointeineen esiin. Muka-puserosta tehtiin isokaula-aukkoinen siten, että näytti kuin pusero olisi jätetty niin auki että molemmista nänneistä jäi noin kaksi kolmasosaa paljaiksi. Todellisuudessa Reetta tietenkin oli kokonaan edelleen aivan täysin alasti. Reetta sanoi että voisi kokeilla mitä hänelle sanotaan jos hän tulisi töihin ilman muuta puseroa ja Piitu kannatti ajatusta. Nina nauroi että tuota puseroa ei ainakaan tarvitse vaihtaa joka päivä.

Sitten alettiin valmistautua lähtemään meille. Nina puhdisti työvälineensä ja pukeutui. Reetta ilmoitti kävelevänsä pelkän maalauksen kanssa autohalliin ”Katsokoot, jos haluavat”.

Tytöt päättivät yhdessä että Elisan kohdalla sekään ei riitä. Saavat katsoa häntäkin. Hänet laitettaisiin ”tyrkylle”. Elisalle sallittiin vain hänen narumaisen vähäiset violetit pikkuhousunsa, jotka muistuttivat bikinien alaosia sekä hänen varvastossunsa. Kaikki muut Elisan vaatteet pakattiin kylmästi muovipussiin. Elisan pieniä vastaväitteitä ei kuunneltu. Nina tarttui Elisan toiseen ja Piitu toiseen käteen ja taluttivat punastelevan Elisan ulos. Koko muutaman sadan metrin matka kaupungin ydinkeskustassa parkkihallille saakka taittui Elisalta ja Reetalta tissit paljaina, Elisan osalta lähes täysin alasti. Nina lohdutti tyttöä, että kaikki vain luulevat tämän olevan polttariseurue. Kuten varmaan luulivatkin.

Matkan aikana vähintään 50 ihmistä tuijotti tyttöjen paljaina heiluvia rintoja, erityisesti Elisan, mutta muutamia vihellyksiä lukuunottamatta mitään välikohtauksia ei syntynyt. Parkkihallissa Reetta ohjattiin Ninan autoon ja edelleen punasteleva Elisa minun autoni etupenkille. Penkin suojaksi levitettiin iso huopa siltä varalta että väriä vielä irtoaisi. Piitu meni istumaan Elisan taakse takapenkille. Ihmettelin hetken mitä tytöt tekevät kiertäessäni kuskin puolelle. Sitten minulle selvisi: Piitu oli lukinnut Elisan kädet auton penkin taakse niskanojan kohdalle, joten hän oli nyt kiinni penkissä kyynärpäät ylöspäin. Punasteleva tyttö siis vietäisiin aivan koko kaupungin halki kauas maaseudulle asti tissit täysin näytillä.

Ajoimme läpi keskustan ja Hämeentietä pohjoiseen. Lähes joka liikennevaloissa piti pysähtyä ja Elisa punasteli aina kun joku suojatien ylittäjä tai muu kulkija läheltä sattui katsomaan hänen tissejään. Piitu kuitenkin lohdutteli tyttöä sanoen että naisella jolla on noin valtavan hienot tissit ei ole mitään syytä hävetä niitä. Piitu myös määräsi että joka liikennevaloissa minä kopeloisin niitä. Tein sen, mutta koitin olla varovainen ja hellä sikäli kun pystyin.

Lopulta Elisa rauhoittui ja alkoi nähdä kyydityksen hauskana juttuna, jota vielä muisteltaisiin kauan.
Piitu katsoi aiheelliseksi valistaa Elisaa ja minua mitä hän ja Reetta olivat suunnitelleet. Minun ja Elisan mahdolliset vastaväitteet eivät auttaisi, joten ne voi jättää esittämättä, kuului Piitun ankaraksi tarkoitettu ääni. Minut ja Elisa kahlittaisiin yhteen. Viettäisimme illan ja aamun alasti kiinni toisissamme, nukkuisimme kiinni toisissamme ja joutuisimme käymään vessassakin yhdessä. Piitu ja Reetta myös aikoivat kuulemma vieressä valvoa että me varmasti myös nussisimme, joten minun ja Elisan tulisi totuttautua ajatukseen että joka tapauksessa vielä rakastelisimme monta kertaa.

Katsoin Elisaa ja hän minua… Okei. Silitin varovasti hänen tukkaansa ja poskeaan ja Elisa hymyili minulle.

Piitu ja Reetta olivat kuulemma panneet Ninan kertomaan millä lailla minä olin Ninaa roikuttamalla ja hauenleuoilla kiduttanut ja he aikoivat nyt kuulemma käydä kaksistaan Ninan kimppuun. Ninaa ainakin roikutettaisiin ja kutitettaisiin ja lisäksi Piitu oli varannut neuloja. Ja Ninan hommaksi oli myös ajateltu sitä, että hän saisi orkuttaa sekä Piitun että Reetan, nuolemalla.

Kuulemma Nina ja Jorma eivät sitä vielä tienneet, mutta kun heidän pitäisi reilun viikon päästä lähteä useammaksi päiväksi Saksaan työmatkalle, niin Reetta oli järjestänyt niin että heillä olisi yhteinen huone. Elisan tehtävä tulisi olemaan kertoa isälleen ilmoitusasiana että hänen tulisi by the way panna Ninaa ja tytöt antaisivat samat ohjeet Ninalle. Heiltä vaadittaisiin heitä molempia yhdessä alasti esittävä valokuva todisteeksi. Ja kuulemma minun ja Elisan tulisi asua ja elää yhdessä koko se aika minkä Nina olisi työmatkalla. Piitu sanoi, että hän tulisi myös valokuvaamaan sen kun minä ja Elisa rakastelemme ja että kuvat näytettäisiin myös Jormalle.

Nina oli kuulemma myös kertonut Piitulle meidän kaavailemastamme ”ego te absolvo” –piiskausrituaalista. Kolme muutakin tyttöä tulisivat mukaan apulaisiksi ja valokuvaajiksi . Kuulemma Reetta varaisi sen jälkeen meille kaikille yhteisen lomamatkan. Kohdekin oli jo mietitty: Ranskan Atlantin rannikolla oleva naturistikylä, josta vuokrattaisiin kokonainen talo. Tarkoitus oli että me kaikki olisimme viikon kokonaan alasti. Asiaan kuulemma liittyi myös se, että Piitun miehen Pekan laiva tulisi käymään muutaman kymmenen kilometrin päässä olevassa satamassa, joten myös Pekka tulisi käymään. Käymään neljän naisen sisällä, Piitu täsmensi.

Katselin Elisaa, mitä tyttö mahtaisi ajatella tällaisesta. Elisa katsoi minua ja hymyili nätisti. Kuiskasin hänelle ”Oot kaunis” ja sain hiljaisen kiitoksen vastaukseksi.

Kotiin päästyämme Elisa päästettiin irti, minkä jälkeen Piitu ohjasi hänet ja minut sisälle. Elisalta vietiin hänen alushousunsakin ja minun piti riisuutua myös kokonaan. Sen jälkeen Piitu lukitsi metalliketjulla ja kahdella lukolla minun oikean ja Elisan vasemman nilkan yhteen. Ketju oli vähän yli puoli metriä pitkä ja se kilisi pitkin lattiaa meidän liikkuessamme, mutta antoi vähän liikkumavaraa.

Elisan vasen ja minun oikea ranteeni lukittiin käsiraudoilla yhteen. Olimme siis tiiviisti kiinnitettyinä. Halasin tyttöä ja silittelin hänen hiuksiaan, nuuskin hänen tukkansa tuoksua. Elisa katsoi minuun ja kommentoi hymyillen että saa häntä lujemminkin koskettaa, ei tarvitse pelätä. Halasin häntä rajummin ja suutelin häntä.

Piitu kiirehti ulos auttamaan Reettaa ja Ninaa ruokien ja muiden tavaroiden sisään tuomisessa, minkä jälkeen kaikki kolme vetäytyivät lörpötellen keittiöön. Minulle ja Elisalle jäi hommaksi vain keskenämme viihtyminen, joten kilistelimme ketjuinemme alakertaan ja minä esittelin tytölle diskotilaa. Haimme myös siiderit varaston puolelta.

– Voi tulla vaikeeta tottua et meidän täytyy nyt sopia joka paikkaan meneminen ja mennä yhdessä, tyttö kommentoi
– Joo, no, ei saa olla kiire…
– Mitenkähän diskotansseja tanssitaan kahleissa?
– No hitaita ainakin… Ja kyl me varmasti voidaan harjotella
– Miltä susta hei tuntu toi kun noi sano et sun pitäis panna mua? Siis ihan oikeesti?
– No enhän mä tunne sua… Mut jos me koitetaan olla helliä toisillemme niin se on takuulla kivaa… En mä tietenkään ite ois ikinä saanu päähäni yrittää alkaa iskee sun kaltaista mua paljon nuorempaa… Mut sä oot tosi namu ja tottakai kuka hyvänsä terve mies haluais sua ihan hirveesti…
– Kiitos… Tää oli Ninan idea ja ne kyseli multa ihan kauheesti ensin et miltä musta tuntu. Musta se oli kiva idea. Mut mä menin ihan paniikkiin kun sä tulit sinne halliin ja mä olin siinä maalattavana tissit pystyssä.
– Oikeesti, sä näytit ihanalta siinä. Ja se sun ujostelu vielä paransi vaikutelmaa. Musta tuntu että mä ruuttaan housuihini kun sä Piitun käskystä nostit kätes pois edestä. Mut enhän mä sillon vielä tienny et nää hullut haluu alkaa naittaa meitä. Mä oisin varmaan ollu kanssa punanen kun paloauto.

Halasimme ja suutelin Elisaa. tyttö vastasi suukkoon innokkaasti

– Ilkka?
– Nii?
– Aiotsä… haluutsä panna mua nyt heti?
– Kyl mä haluun sua… Mut onks meillä kiire? Mä haluisin ekaks vähän tutustua suhun… ja halailla sua
– Okei… Mut sano mulle et sä haluut mua ja et sä aiot panna mua. Lupaa mulle. Tyttö painautui minua vasten.
– Elisa, mä haluun sua ja mä aion nussia sua tänään. Ja huomenna. Ja myöhemmin. Sä oot ihana. Ja mä haluun leikkiä sulla.

Puristelin tytön rintoja ja suutelin niitä, sitten suutelin Elisaa suulle ja silitin hänen maalattua kuvettaan. Tyttö otti tutkivasti kullini käteensä.

– Ai toi on se kuuluisa rengas
– Onks se jo kuuluisa?
– No, Ninalla on ne samanlaiset. .. Mä haluisin et te laittaisitte mun tisseihin ja pilluun kans samanlaiset. Jos se ei oo niinku liikaa teidän juttu…

Pyörittelin Elisan nänniä käsissäni.

– Upeet tissit sulla. Tollaset renkaat ois tosi kiihottavat niissä…
– No laita mulle ne… Nina kerto miten sä laitoit sille sen pilluun sen yhen niin et se sattu ihan sikana. Sä voisit laittaa samalla lailla mulle… Paitsi et mä haluisin et sä laittaisit yhen mun kumpaankin tissiin ja vähintään kolme mun pilluun. Mä haluun yhen enemmän ku Ninalla ja mä haluun et se sattuu kun ne laitetaan… Luuletsä et mä pyörtyisin kun sä lävistäisit mut?
– Pyörtyisit? No, en mä tiedä miten kipuherkkä sä oot. Mut ihan varmaan jos mä suutarin naskalin työnnän sun nännin läpi ni se voi olla et se on kovin kipu mitä sä oot koskaan kokenu.
– Hyvä. Sit sä teet sen mun molemmille tisseille. Ja kolme pilluun. Yks niistä suoraan klittaan. Ja köytät mut ensin.
– Elisa… En mä voi työntää suutarin naskalia suoraan sun klitoriksesta läpi
– Mikset voi?
– Se tekee niin hirveen reiän ja se on sun tiheimmin hermotettu kohta. Se voi olla et sä et enää ikinä tuntis mitään koko klitoriksella tai ikinä sais enää yhtään orkkua… Enintään sen vois laittaa klitan huppuun, sinne sen ympäri.
– Oon mä nähny kuvii missä muijilla on reikä suoraan niitten klitassa.
– Oon mäkin nähny ja moni on saanu elämänikäisen vamman… Ja niitä ei oo tehty suutarin naskalilla. Eikä hirvikiväärillä.
– (naurua) No sit teet sen reiän jollain muulla… mut teet kans. Ihan suoraan läpi ja nii et mä huudan. Mä haluisin et sit jos me mennään porukalla sinne Espooseen ja Nina sit piiskataan, ni mä haluisin et sä tekisit ne reiät muhun siellä. Laittaisit mutkin kirkumaan.
– Elisa !
– Nii… ihan tosissaan
– Mut ei SUN päässäs oo mitään vanhoja fiksaatioita hirveestä äitipuolesta tai muuta. Ei sua tartte siellä rääkätä
– Nii, ei sillä, mut mä haluun et jos kerta Ninaa rääkätään ni muhun sattuu kans, vähintään saman verran. Ja et mussa on enemmän renkaita kun Ninassa.
– Elisa, ei korurenkaita kivun takia…
– Mä haluun.
– Elisa… Oisko nii et sä oot vähän ihastunu Ninaan? Et sä oot vähän bi…?
– Mm… joo… voi olla. Siis, no, joo.(punastui). Oon.
– Sä oot ihana (suutelin Elisaa)
– No nii, sä siis lupasit et sä laitat muhun viis rengasta nii et sä paat mut kirkumaan? Nii et se sattuu niin lujaa kun se vaan voi sattua. Deal?
– No, katotaan…
– Ei mitään katotaan, vaan teet sen. Mä haluun et piiskattu Nina kattoo ku sä työnnät jonkun hirveen piikin, oikeen ison piikin, mun tisseistä läpi ja mun klitasta läpi ja mun pillunhuulista läpi. Se saa kattoo ku mä huudan. Ja sit se saa kattoo ku sä paat mua. Kiskot sit mua niistä renkaista nii et melkeen nännit lähteeja nussit mua silleen et se näyttää raiskaukselta, vaik oikeesti mä annankin sulle ihan mielellään.
– Elisa… Sä oot hurja… Sä oot rakastunu Ninaan ja sä haluut et se huomaa sut. Mut Elisa, Piitukin on bi ja pihkassa Ninaan.
– Mä tiedän… Voisitsä sit nussii sitä sit ku Nina on piiskattu ja mulla on ne renkaat…?
– Haluisit Ninan huomion kokonaan?
– Joo kai… Tai oikeesti, Nina tykkää susta ihan hirveesti ja sen takii mä haluisin kans olla sunkin kaa… Jos Nina haluu antaa sulle ni mäkin haluun antaa sulle…
– Ja jos Ninaa rääkätään ni sua kans pitää rääkätä?
– Nii… lujempaa. (Elisan ääni aleni kuiskaukseksi). Lupaa mulle nyt et sä laitat muhun ne renkaat ja…
– Elisa… Miksetsä sit oo mulle mustasukkanen? Miks sä sit haluut mulle antaa?
– No … siis… No, mä vaan haluisin olla niinku Nina. Ja Nina kans varmaan haluis katella kun mä annan sulle… Ja hei, kyl mä muutenkin, kyl mä siis ihan itekin haluisin et sä paat mua ja käytät mua, nautit musta… …oikeesti
– Voi sua… Sua ois kiva panna… Ehkä me kohta kokeillaan muutenki… Hei, mitä sä sit aattelit siitä ku noi sano et Ninan pitäis Saksan matkalla panna sun faijan kanssa ja et meidän pitäis olla yhdessä sillä aikaa
– No… se… no, se siis oli oikeesti mun idea…
– Sun idea?
– Nii… Faija haluu nussii Ninaa, on halunnu ihan hirveesti jo monta vuotta. Oikeesti sen pitäis ainaki kerran päästä paneen Ninaa kunnolla, sit se olis taas onnellinen. Mä siis aattelin et ku me siis tällä jengillä muutenki nussitaan ristiin, ni et jos ne on siellä ni se ei oo keltään pois, tai siis et ainakaan kukaan muu kun sä ei varmaan tuntis et se on pois… Ja et jos Nina on siellä nussimassa ni mä oisin niinku Ninan tilalla ja koittasin olla sulle hyvä… jos mä nyt osaan… …kerro sit vaan mitä sa haluut mun tekevän… Saat tehdä mulle ihan mitä vaan.

En osannut vastata, suutelin tyttöä.

– Huuh…
– Mitä? Mitä sä huokailet, kysyi Elisa
– Ei mitää… Mä vaan tuijotan sua… Sä oot nii helvetin pantavan näkönen. Ihan mieletön perse ja noi upeet maalaukset vielä…
– No mikset pane?
– Mmmmm… (suudelma)
– Mennään tonne sohvalle, sit saat nussii mua.

Heittelimme sohvatyynyjä pois. Sitten Elisa kävi enempää ihmettelemättä sohvalle selälleen ja veti minut päälleen. Jo parissa sekunnissa olin upottanut kullini tyttöön.

Jossain vaiheessa sitten tajusin että Nina oli meidän vieressämme ja katseli hellä hymy kasvoillaan.

– Työnnä, Ilkka, työnnä. Nussi lujaa mun pikku Elisaa. Nussi sitä, rakas. Elisa on mun ihana pikku lemmikki. Ota sen tisseistä, sen isoista meloneista kiinni ja purista. Nussi sitä ja nauti.

8 kommenttia viestissä: “Nina ja kaverit, osa 6”

 1. AAAAAHHHH.... says:

  Tossa kohassa kun ruvettiin puhumaan lävistyksistä klitoriksen läpi, sain ihan kauheen orkun! 🙂 aaahhh 😉
  Mä varmaan joskus kesälomal voisin ehottaa et oltais mun miehen kaa tolleen ketjuissa yhen päivän, ois kyl ihan mahtavaa! Mmm… Kyl on hyvä tarina!

 2. Says: says: says: says:

  Ihan mahtavaa!!! 😀 kiitos tästä ihanasta tarinasta… Xd

 3. trol says:

  tipi, itse luen näitä aina puhelimella. Kirjoitan vain että http://www.seksinovellit.com sillä pääsee ainakin mun puhelimella. 🙂

 4. s says:

  Jatkoa jatkoa

 5. noitapilli says:

  Moikka. Tähän palaseen asti riitti tarinaa jonka olin tehnyt keväällä 2010 ja sitten tarina oli jäänyt kesken ja koneelleni seisomaan. Nyt koitin saada jatkettua tästä mihin jäätiin. Laitan seuraavan palasen menemään nyt moderaattorien ihmeteltäväksi.

 6. tipi says:

  Ps. Moderaattorit oisko mahdottomuus saada tästä sivustosta puhelin versioo???

 7. tipi says:

  Tämähän alkaa menemään mielenkiintoiseksi. Lisää kiitos.

Kommentoi

top