search
top

Nina ja kaverit, osa 5

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 2.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Suosittelen lukemaan koko tarinan järjestyksessä. Tässäkään osassa ei kinkyilyä liiemmin ole, mutta merkitsin tarinan kinky-osastoon, koska muissa osissa sitä asiaa riittää. Toivottavasti tämä jotakuta lämmittää. Taas kerran: laittakaa palautetta, nimim.noitapilli@suomi24.fi

Piitun ja Pekan luo

Yö meni niin kuin meni. Täytyy sanoa että aika levottomasti nukuin. Ja lakanaan syntyi tahroja. Ninan kanssa ehdimme vaihtaa vain muutaman hätäisen tekstarin, joissa muutaman hellittelysanan lisäksi ei ollut mitään muuta kiinnostavaa kuin jotain arkipäiväisiä kyselyitä, tyyliin ”Syötsä omenapiirakkaa illalla jos mä laitan?” Päivä oli myös onneksi kiireinen, joten en ehtinyt paljoa miettimään missä mennään.

Kello tuli äkkiä viisi ja viimeinenkin päivän palaveri loppui. Törkkäsin nimeni pariin hyväksymistä odottavaan paperiin, tarkistin huomisen kalenterin ja painoin toimiston oven kiinni. Kaikki muut olivat näköjään jo menneet. Oli loppukevään ihanat terassikelit.

Muutaman minuutin kävelymatka autohallin ovelle meni äkkiä ja siellähän Piitu jo odottikin. Hän huiskutti minulle jo kaukaa ja minä huiskutin takaisin. Ensimmäinen kontaktimme ennen kuin sanaakaan oli vaihdettu oli perusteellinen halaus ja pitkä suudelma. Sen aloitti Piitu. Käsi kädessä painelimme hissiin – joka oli hyvä paikka kokeilevasti suudella vähän lisää – ja sitten autoon. Jo siinä vaiheessa tuijotin tauotta suoraan Piitun tissejä, jotka hölskyivät kävellessä näyttävästi. Piitu hymyili: hänen temppunsa oli onnistunut.

– Nina sanoi et suhun kannattaa tutustua ilman rintsikoita, saa oikeenlaista huomiota

Piitun tissejä peitti vain hyvin ohut ja ihan läpikuultava valkoinen pusero, ei muuta. Ennen autoon menoa tyttö ohjasi molemmat käteni tisseilleen jotta puristelisin niitä. Ne olivat isot ja ihanan pehmeät. Lopulta pääsimme kuitenkin autoon asti.

– No niin, mihis me ollaan menossa?
– No tota, johonkin rauhalliseen paikkaan nyt aluks. Mä komensin Ninan meille ja me ei voida törmätä sisään ihan vielä. Niinkus kai tiedätkin niin mä komensin ne naimaan keskenään ja mä sanoin Ninalle et me ei tulla sinne ainakaan ennen puolta seitsemää. Nyt on hädin tuskin vartin yli viis.
– Missäpäin te asutte?
– Espoossa, Kaitaalla. Ei tästä sinne kauan aja.
– No, ajellaan jonnekin ja jutellaan sit.

Ajelimme Länsiväylää Espooseen ja siellä mahdollisimman hidasta ja mutkittelevaa reittiä rantoja myöten. Haukilahden rannassa ajoimme venesataman äärimmäiseen päähän ja jäimme parkkikselle seisomaan. Yritimme mahdollisimman nopeasti jollain lailla tutustua toisiimme. Piitu vaatimalla vaati että kopeloisin hänen tissejään, joten napitin hänen puseronsakin auki ja puristelin ja näykin hänen rintojaan jutellessamme. Ne olivat todella pehmeät ja upeat. Piitu puolestaan kaivoi minun kullini esiin, mikä tosin oli auton ahtaudessa hankalaa kun minä samalla touhusin hänen rintavarustuksensa kimpussa. Piitun mielestä meidän tuli kuitenkin käyttää tämä noin tunti ”mahdollisimman epäsiveellisesti”. Hänen mielestään tunnelma olisi sillä lailla paljon vähemmän väkinäinen sitten kun tulisimme heille, varsinkin jos Nina ja Pekka ovat ohjeen mukaisesti kiltisti paneskelleet keskenään.

Piitu halusi että menemme kävelemään rantaan, joten nousimme autosta. Piitu vaivautui laittamaan vain yhden napin läpinäkyvästä puserostaan kiinni. Rantatiellä tuli meitä vastaan pari viisikymppistä miestä ja voin vannoa että he pitivät näkemästään.

Hihittelimme ja etsiydyimme niemen nokkaan jonne ei mennyt isoa polkua. Ranta oli nyt hiljainen, sillä oli vielä niin kevät ettei kellekään tullut mieleen mennä töiden jälkeen uimarannalle eikä veneliikennettäkään vielä juurikaan ollut.
Piitu etsi meille ”juttelupaikaksi” valtavan ison kiven tuulensuojaiselta puolelta kohdan josta näki merelle muttei paljon muualle ja johon aurinko paistoi mukavasti. Avasin Piitun puseron viimeisenkin napin ja poistin häneltä koko puseron. Piitu taas kiskaisi parilla liikkeellä minun kaikki housuni nilkkoihin. En halunnut jäädä huonommaksi, joten tein saman hänelle. Meitä molempia hermostutti kauheasti, mutta Piitu päättäväisesti imi ja runkkaili kulliani, kunnes sai sen seisokkiin ja kumartui sitten jalat levällään ja tissit alaspäin roikkuen ison kiven seinämää vasten. Työnnyin häneen takaapäin rajusti ja kourin molemmin käsin hänen tissejään naintimme tahdissa.

Ei se nyt kovin hääppöistä seksiä ollut, mutta seksiä kuitenkin ja laukesimme yhdessä. Vajosimme maahan istumaan ja Piitu pyöritteli löystyvää ja sotkuista kulliani sormissaan. Minä taas keskityin edelleen hänen tissiensä puristeluun ja työnsin vasemman käden yhden sormeni kullini tilalle Piitun sisään.

Hyvin pian meidän oli kuitenkin mentävä. Rantaleikkituokiomme jäi kovin lyhyeksi ja hätäiseksi, mutta Piitu sanoi olevansa kuitenkin kovin hyvillään että olimme edes yrittäneet seksiä jonkinlaisilla tuloksilla. Oli aika ajaa Piitun ja Pekan luo.

Ajomatkan aikana Piitu kertoili kuinka hän ja Nina olivat alunperin tutustuneet. He olivat jo silloin samassa työpaikassa, vaikka Piitu oli ollut ihan uusi talossa silloin. Sattumalta tyttöjen kahdenkeskisessä keskustelussa Ninalle oli selvinnyt, että Piitu ja Pekka olivat sellaisia ihmisiä jotka tykkäsivät omissa oloissaan olla ilman vaatteita aina kun vain mahdollista. Nina sähköistyi heti kun kuuli sen, ja pian tytöillä oli ollut pitkiä kahdenkeskisiä jutteluita, jotka menivät aina vain syvemmälle hyvin henkilökohtaisiin juttuihin. Aika nopeasti Nina oli alkanut viettää paljon aikaansa Piitun luona, siis tytöt aina kahdestaan alasti, ja Nina oli Pekan tultua laivamatkaltaan tutustunut myös häneen. Piitu oli usuttanut Ninan ja Pekan toistensa kimppuun ja se oli ollut ”hyvä veto”.

Ninasta ja Piitusta oli tullut vähitellen aivan erottamattomat. Piitu sanoi, että Nina on paras ideasampo mitä hän on koskaan nähnyt, mutta tarvitsi häntä ”potkimaan itseään perseelle” että hommat tuli joskus myös tehtyä. Janista Piitulla oli myös selvä mielipide: ”Aivan liian palikka Ninalle”. Minusta kuultuaan Piitu oli kuulemma tentannut Ninaa mahdollisimman tyhjentävästi heti ja oli tullut siihen tulokseen että kannattaisi ainakin yrittää jos minä sopisin mukaan heidän symbioosiinsa. Piitu myös tunnusti avoimesti että pelkäsi jäävänsä ihan yksin jos minä veisin Ninan ja Pekka olisi merillä. Hän myös sanoi arvanneensa että jos hän edes vihjaisisi Ninalle että minä ja Piitu voitaisiin myös alkaa paneskella toisiamme niin Nina ”olisi heti pöksyt märkänä ideasta”. Kuten oli kuulemma ollutkin.

Piitun mielestä Nina rakastaisi myös sitä että minä katselisin kun Pekka nai Ninaa. Hetken tauon jälkeen Piitu lisäsi että jos ihan rehellisiä ollaan niin häntä itseään myös kiihotti ajatus lupautua paneskelemaan ihan täysin vieraan kanssa ja jos kerran se vieras olisi Ninan poikaystävä niin se olisi jotenkin turvallisempaa kuin mennä iskemään joku. Ja että Pekalla oli joskus huono omatunto Ninan kanssa harrastamastaan seksistä Janin takia, mutta jos minä panisin Piitua niin sekin voisi sujua paremmin.

Piitu naurahti ja sanoi että hän on vähän sellainen pelityttö, mutta että ihan vain meidän perheen kesken…

– ”Söpö sinä olet”, vastasin.

Kyselin Piitulta että eikö tytöille sitten ollut koskaan tullut lesboseksi mieleen? Piitu vastasi että siitä oli tottakai juteltu vaikka kuinka paljon ja että he tykkäsivät masturboida toistensa katsellessa – aloite oli tullut häneltä – ja tekivät sitä nykyään ”ihan koko ajan”, mutta että he eivät oikein olleet rohjenneet varsinaisesti koskea toisiinsa.

Katsoin hymyillen Piitua:

– Minä voisin usuttaa teitä vähän
– Ooo-kei… mulle sopii. (Piitu punastui hieman.)
– Hyvä, Ninalta me ei sitten edes kysytä. Pannaan hänet hommiin. Mutta ei tänään.

Piitun ja Pekan paikka oli kaksikerroksinen rivitalonviipale, talon pääty metsän puolella. Rauhallinen ja kaunis paikka. Kävelimme autolta käsi kädessä sisälle, minä miettien mitä Piitun naapurit mahtaisivatkaan ajatella. Mutta Piitua se ei haitannut. Yksi naapuri tulikin vastaan ja tervehdimme häntä kohteliaasti. Piitu avasi meille oven.

– Huhuu. Ootteko te täällä?
– Joo, tulkaa terassille, kuului Ninan ääni jostain kauempaa.

Kämpän olkkarin yksi seinä oli pelkkää lasia ja siitä johti ovi ulos, metsään aukeavalle pienelle ruohikkopläntille. Pitkät ja korkeat lauta-aidanpätkät estivät suoran näkyvyyden naapurien ikkunoista ja seinänvieri oli hyvin lämmin paikka ilta-auringossa. Nurmikolle oli levitetty pari isoa aurinkotuolia, joista yhdessä löhöili Nina ja toisessa Piitun mies, Pekka, kumpikin täysin alasti. Riensin syleilemään ja suutelemaan Ninaa. Paiskasimme kättä Pekan kanssa sillä välin kun Piitu haki minulle ja itselleen pari tuolia lisää.

Pekka oli pitkä, vaalea kaveri, minua nuorempi, mutta Piitua ja Ninaa selvästi reippaasti vanhempi. Vaalea tukka oli ajeltu lyhyeksi sängeksi. Rusketuksesta päätellen Pekka oli tottunut olemaan auringossa alasti – mitään rusketusrajoja ei todellakaan ollut. Katsahdin Pekan puolikovaan, aika isoon kulliin. Vaikea sitä oli olla katsomattakaan. Karvoitus oli huolella ajeltu pois.
Ninalta ei jäänyt huomaamatta katseeni ja hän nousi nopeasti, käveli Pekan luo ja otti tämän kalusta kiinni kääntäen sen minua kohti esitelläkseen sitä. Tuttu, rietas, viirusilmäinen ilme karehti Ninan kasvoilla.

– Pekalla ei enää kunnolla seiso, mut tää on kyllä ihan toimiva kulli. Pekka ehti heittää pari lastia muhun ennen kun te tulitte.

Kuulin selkäni takaa Piitun iloisen äänen. Tyttö oli tällä välin jo ehtinyt riisuutua totaalisen alastomaksi, nojasi nyt selkääni ja tyrkytti käteeni siideritölkkiä.

– Mä en tiedä seisooks Ilkalla, sun tarttee Nina kokeilla, mut me ehdittiin kanssa heittää yks lasti muhun. Haukilahden venesataman rannassa. Metsässä.

Piitu alkoi kiskoa minulta housuja pois. Katsahdin Pekkaan ja Pekka minuun. Pekka oli selvästi etukäteen miettinyt mitä halusi minulle sanoa. Kuunteleminen vain oli sikäli vaikeaa kun tässä vaiheessa minun kimpussani oli yhtä aikaa kaksi alastonta naista jotka kiskoivat kaikkia päälläni olevia vaatteita pois ja heittelivät niitä sivummalle. Pekka kuulosti aika viralliselta.

– Tosi mukava tutustua. Vaikka tietysti täytyy sanoa että nää meidän tytöt on järjestäneet tapaamisenkin, sanoisinko, aika epätavalliseen tyyliin. Tai ehkä se ei enää tässä talossa ole epätavallinen, mutta sinä et ole ennen ollut meillä. Olet varmaan kyllä kuullut, että tytöt on olleet tällaisia jo pitkän aikaa ja meillä on ollut kolmen hengen suhde. Haluan tehdä sinulle Ilkka heti ihan alkuun hyvin selväksi että se on minulle ookoo ja mukavaa ja pidän siitä jos siitä tulee neljän hengen suhde, tai vaikka minun poissa ollessani sinun ja Piitun kahden hengen suhdekin, jos niin haluatte. Toivoisin että haluaisit pitää minua hyvänä kaverinasi. Minulla on sellainen työ että olen paljon reissussa ja minusta on mukava ja turvallinen ajatus jos Piitu saa silläkin aikaa seksiä – sinun Ninastasi nyt puhumattakaan. Minä en ole mustasukkainen, mutta toivon ettet sinäkään ole. Minä en ole pitänyt sormiani erossa Ninasta ja jos se vain sinulle sopii niin en haluaisi pitää jatkossakaan. Ja minusta olisi oikein mukava tietää että Piitu rakastelee sinun kanssasi kun minä olen reissussa. Ja miksei silloinkin kun en ole. Toivon että hyväksyt sen että sinulla on nyt tästä lähin kaikki samat oikeudet Piituun kuin miehellä on vaimoonsa.

Hymyilin ja kiitin, sanoen että arvostin sitä että Pekka sanoo asiat heti suoraan, vaikka se ei heti alkuun vieraalle olekaan mikään helppo keskustelunaihe. Vakuutin etten ollut sinänsä yhtään mustasukkainen, vaikka en nyt ollutkaan aikeissa heti paikalla Piitun kanssa mitään kahden hengen suhdetta järjestääkään (”Joo, mut kolmen hengen kyllä” kuului väliin Ninan ääni). Tunnustin että ajatus kimppaseksistä tuntui minusta kiihottavalta, mutta että viime päivät tai paremminkin tunnit oli olleet aika hurjia. En ollut tottunut. (”Ei Piituun ja muhun kukaan totu, mut jotkut oppii kestämään”, kuului Ninan suunnasta.)

Sen kummemmin mitään sanomatta Piitu marssi Pekan luo ja kävi hänen kullinsa kimppuun. Ei kestänyt kauaakaan kun se oli aivan kova ja pystyssä yläviistoon ja Piitu ohjasi Pekan päälleen asettuen itse aurinkotuoliin selälleen. Minä ja Nina istuimme toisella aurinkotuolilla katsellen heidän naimistaan, hipelöiden toinen toistemme kaikkia mahdollisia kohtia samalla. Ninan leikittely kullillani sekä sitten se näky minkä huohottava Piitu muodosti Pekan kullin pumpatessa edestakaisin hänen sisäänsä sai pian minutkin kiihottumaan.

”Käy selälles”, Nina kuiskasi ja ohjasi minut selälleni toiselle aurinkotuolille, kiiveten itse päälleni. Piitu laukesi ensin. Samalla hetkellä kun Pekka kuuluvasti ähkäisten ruiskutti spermaansa Piitun sisään, upposi minun kullini Ninaan, joka aloitti nyt päälläni nopean ratsastuksen. Pian osat olivat vaihtuneet: Minä ja Nina naimme ja Piitu ja Pekka katselivat tyytyväisinä.

Meidän molempien aika nopean orkun jälkeen Piitu tuli halaamaan meitä molempia. ”Mitä mä sanoin, tällä lailla tää tutustuminen kävi paljon paremmin kun sillä perinteisellä ´Päivää, ai te siis olette se mies joka nai vaimoani’ –tyylillä”.

Purskahdimme kaikki nauruun.

Loppuillassa ei ole kauhean paljon kertomista. Söimme mainion illallisen herkullisine omenatorttuineen – kaikki täysin alastomina. Pian syömisen jälkeen Nina ja minä aloimme hankkiutua lähtemään minun luokseni. Piti päästä aikaisin nukkumaan, koska minä olisin lähdössä seuraavaksi päiväksi työmatkalle. Pekka oli myös lähdössä laivalleen ja olisi monta viikkoa poissa. Ennen lähtöämme Nina ja Piitu vielä meidän miesten kuullen keskustelivat ja sopivat keskenään lähipäivien ohjelmista, mihin kuulemma kuului muun muassa se, että Piitu tuotaisiin meidän alakerran diskoomme perjantai-iltana, ryyppäisimme, rellestäisimme ja laulaisimme ja että minä naisin Piitua koko illan ja yön. Piitun ehdotuksesta Nina kahlittaisiin ja pidettäisiin selibaatissa koko illan; naimisen sijaan Piitu ja minä koittaisimme keksiä uusia tapoja aiheuttaa Ninalle sopivaa kipua ja muita tuntemuksia (Piitu vilkaisi minuun merkitsevästi). Piitu ehdotti myös Ninan kutittamista. Nina huokaisi kuuluvan tyytyväisesti ja me kaikki kolme tuijotimme hänen pystyyn nousevia nännejään. Me tunsimme Ninan ja hänen fantasiansa. Pekka nyökytteli hymyilevän tyytyväisenä, katsoi minuun, puristi kättäni ja käski minun naida Piitua lujaa ja monta kertaa ja käski minun pitää mielessäni että minulla oli Piituun nähden kaikki samat oikeudet kuin miehellä vaimoonsa. Vähintään. Vähän enemmänkin sai käskeä ja komentaa kuulemma.

Halasimme kaikki toisiamme ennen kuin Nina ja minä pukeuduimme ja lähdimme ajelemaan meille päin. Läksiäisiksi pussasin Piitua kolmesti: suulle sekä molemmille nänneille. Pekka olisi tehnyt mielellään saman Ninalle, mutta Nina oli jo pukeutunut, joten Pekan piti tyytyä tavalliseen suukkoon. Piitu jäi katselemaan minua ja katseessa oli kiitollisuutta ja ehkä lupausta tulevasta. Me olimme liittolaiset nyt.

Nina ja Piitu toimiston puheenaiheena

– No, mitä pidit Piitusta?
– Herrajumala, on siinä pakkaus. Pyörittää meitä kaikkia kolmea pikkusormensa ympäri, eikä meillä kellään ole mitään vastaan sanomista, me kehrätään kun kissat sen jalkojen juuressa. Pelkäsi menettävänsä sinut, joten käänsi jutun neljän suhteeksi. Ja me luultavasti vaan kaikki tykätään. Tykätään niin helvetisti. Sitä paitsi koko Suomi äänestäis ”panisin” Piitusta.
– Joo… me kaikki tykätään Piitusta.
– Joo… Tosin mä luulen et Piitu itse asiassa on syvimmillään itse vähemmän vahva kuin sinä. Se tarvii sua ja ihailee sua samalla kun tavallaan ohjaa sua. Ja Piitulle on valtaa se et se saa ohjata sua joissain jutuissa. Sä oot kuitenkin selvästi sen idoli.
– No sen tartteekin pitää mut asiassa duunissa, mä oisin muuten ihan kaoottinen.
– Nina, mä en tunne Piitua kun parin tunnin verran, mut mun mielestä se on suhun ihastunu.
– Ihastunu??
– Nii, mieti nyt ite mitä teidän välillä liikkuu. Mä haastoin sitä vähän ja se ihan vähän punastui sievästi kun mä aloin kysellä et ettekste kaks oo koskaan innostunu tyttöseksistä. Me puhuttiin siitä asiasta vähän ja Piitu punastu lisää ja sit mä ilmoitin et aion muuten usuttaa teitä toistenne kimppuun. Ihan tiedoksi sulle, kulta, et sä sit tuut oleen kahleissa perjantaina ja lauantaina ja mä en nai sua silloin, mut mä aion panna Piitun naimaan sua.
– Aiot mitäääHh…??!!
– Aion panna sut kahlittuna nuolemaan Piitua niin et sulla ei oo muuta mahdollisuutta. Ja mä kerron sen sulle jo nyt niin et sä voit perjantai-iltaan saakka miettiä ja makustella sitä. Mut valinnanvaraa sulla ei tuu olemaan. Ja Piitu tietää sen jo. Se haluu sua. Ja jos sä yleensä tuut perjantaina saamaan jonkun orkun, niin sen antaa sit sulle Piitu, en mä. Ja mä aion panna Piitua.
– Ilkka!!!! Vittu sun kanssas… …Okei, okei !
– Heh, perjantaina mun kanssa voi olla jopa kaks vittua jos hyvin käy…
– Huuh… Joo, varmasti. Varmasti on.

Loppuilta meni nopeasti ja Nina kulki ihan kylki kyljessä minussa kiinni koko ajan. Kysyin häneltä nukkumaanmenovaiheessa oliko Nina vihainen minulle siitä mitä autossa sanoin perjantain aikeista. Nina halasi minua.

– Ei rakas, en tietenkään oo. Mä teen ihan niin kun te mua käskette. Ja… no, oikeesti se oli aika upee ajatus… Mut mä en ois kehdannu…
– Kehdannu? – No mut hei , Nina-kulta, jos tää juttu on jo tällä asteella ni miten toi nyt sitten on jotain mitä ei kehtaa… ?
– Joo, ei, kyl mä… Oikeesti, mä vaan vähän nielin tyhjää ku sä sanoit sen. Mä en oo ajatellu silleen. Aikasemmin. Tai siis oikeesti lähinnä vaan ajattelin sitä et jos kerta Piitu jo tietää, ni sit te ootte jo sopinu ton jutun, ja jos Piitun kans on jotain sovittu, ni sit se ei siitä kyl enää muutu ja mä vaan aattelin huomisaamua. Meidän piti Piitun kanssa tehdä koko huominen hommia kahdestaan meidän firman pommisuojassa ja mä vaan sitä et miten mun nyt sit pitäis olla…?
– Niin-no, en kai mä voi sanoo miten sun pitäis. Mut mä luulen et jos mä olisin sun asemassa ni ku mä pääsisin sinne pommisuojaan, ni mä varmaan pussaisin Piitua kunnolla ja kertoisin mitä me on nyt juteltu. Ja jos te ootte siellä pommarissa ihan kahdestaan ja saatte tarpeeks ison oven kiinni ja lukkoon ni ottakaa vaatteet pois, sitähän te teette muutenkin, ja harjotelkaa vaik perjantaita varten…
– Pillunnuolemista?
– Nii, sitäkin… Ja sitäpaitsi jos te ootte siellä koko työpäivän ni voittehan te koittaa tehdä sen työnkin ilman vaatteita.
– … No, okei… Mä yritän.
– Koita. Piitu tykkää susta niin paljon et ei se voi ihan kokonaan mennä vikaan.
– Ilkka, muuten?
– Nii?
– Nii, mä vaan sitä et mitä sä sit sanot jos Piitu ehdottaa sulle Pekan kyrvän nuolemista? Piitun tuntien se luultavasti miettii sitä jo.
– Heh. No, en mä oo koskaan mikskään homoks itteäni tuntenu, mut onhan se komee kalu ja jos se olis Pekalle ookoo, ni en mä nyt nää mitään syytä miksei sitäkin vois kokeilla. Varsinkin jos te tytöt ootte yleisönä ja vähän niinku turvana siinä. Mut on siinä mun mielestä vähän eroa teidän tyttöjen väliseen juttuun. Piitu on mun mielestä ainakin ihan selvästi bi, ja sen pitäs saada mahdollisuus toteuttaa sitä puolta itsessään. Ihan niinku sunkin pitää jotenkin saada toteuttaa myös maso-puolta sinussa. Ja nudeilupuolta. Ja se Piitu on umpi-ihastunu suhun. Ihan niinku minäkin. Mut en mä nyt voi sanoo Pekkaan olevani ihastunu, enkä luullakseni ihastukaan.

Jutustelu aika lailla loppui siihen ja minä siirryin kähmimään Ninaa. Nina oli ihan märkänä ja alkoi huohottaa melkein heti. Pientä hetkeä myöhemmin olimme saaneet kumpikin mahtavan orkun ja löhöilimme hiljaa sisäkkäin. Siihen sitten sylikkäin myös nukahdimme.

Heräsin varhain, suutelin ja halasin Ninan ja nousin sitten ylös ja tein aamutoimet nopeasti. Otin taksin kentälle. Nina jäi nukkumaan ja menisi myöhemmin minun autollani jännittävään työpäiväänsä. Nina lupasi että tulisi sitten iltamyöhällä hakemaan minut kentältä kun minun koneeni tulisi takaisin puolenyön jälkeen.

Aamupäivän aikana Ninasta ei kuulunut mitään. Mutta eihän pommisuojaan puhelin kuulu.

Iltapäivällä kesken liikeneuvottelun, Suomen aikaa ehkä noin puoli kuuden maissa, puhelin piippasi ja siellä oli tekstari Ninalta. En voinut olla purskahtamatta nauruun ja toiset katsoivat minua kuin hullua.

”Ta-daa. Me sit päästiin toimiston vuoden skuupiksi. Me tehtiin niin kun oli puhe ja se oli ihanaa. Mut me ei muistettu valvontakameraa. Aulan vartijan oli pakko mennä vessaan runkkaamaan välillä kun se katseli meitä ja meidän toimari meinas kuolla nauruun. Mut onneksi ei asiakkaat nähny. Aika VITUN noloa.”

Mietin kuumeisesti mitä tuollaiseen voi sanoa. Vastasin ”Voi helvetti. ANTEEKSI, rakas, se oli mun ehdotus.”
Ninalta tuli takaisin ”No, ei se nyt enää mitään. Juteltiin toimarin kanssa ja se kutsu sinne vähäks aikaa sen aulavartijan kanssa. Me pyydettiin Piitun kanssa kovasti anteeksi. Ne otti sen ihan huumorilla. Ei kuulemma asiana hämmästyttänyt ketään, mutta että me voitaisiin tehdä tota muualla. Mut kun vartija oli lähteny, toimari tunnusti että oli itsekin katsellu meitä ja oli ollu tosi kuumana. Piitu sanoi sille pokkana et me tarjotaan sille hyvitykseksi yksi ilta ja tehdään molemmat sille mitä se haluu ja se saa tehdä meille. Se halasi ja pussasi meitä ja sit me sovittiin et tästä päivästä ei enää puhuta. Mut Piitu on tosissaan sen hyvitysjutun kanssa.”

”No, huonomminkin voisi käydä 🙂 Sounds like you have a deal ;-P”

“Joo, vittu. Panodiili. Toimari sanoi että se oli nähnyt meistä muutenkin jo märkiä unia ja nyt ainakin”.

Kun illalla laskeuduin Helsinki-Vantaalle, minua odotti siellä kaunistautunut Nina, todella hienoissa vaatteissa. Tapaaminen oli hyvin hellä. Riensimme parkkipaikalle. Minulta pääsi ”Ohoh” kun näin Ninan kulkupelin: sporttinen Mersun kaksiovinen urheiluversio. Punainen, tietysti. Oli siinä tiettyä eroa Janin muinaiseen Opeliin. Kuulemma kun Nina oli saanut perintönsä ja bonuksensa samaan aikaan, hän oli päättänyt vaihtaa autoa.

Nina selitti että reippaasta esiintymisestään huolimatta Piitu oli kuitenkin ottanut aika raskaasti tämänpäiväisen. Tytöt olivat menneet minun autollani Ninan luo, hakeneet sieltä Ninan kamoja ja ajaneet sitten minun kämpälleni, Piitu minun autollani ja Nina omallaan. Piitu oli kuulemma itkeskellyt ja Nina sanoi juottaneensa Piituun aika määrän minun konjakkiani.

– Kulta, entä sinä? Kuinka paskana SÄ oot?
– No en mä nyt enää. Mä en ota kuitenkaan ihan niin vakavasti jos joku näkee mut alasti. Ei noi mulle fuduja anna. Ei ne edes pystyis. Eikä kyllä Piitullekaan, se on ihan liian hyvä duunissaan. Tottakai nyt koko toimisto puhuu meistä, mut mä kuulin jo vähän jokaisen sanovan et ne oli jo muutenkin tienny et me ollaan tyttöpari. Siis tienny. Mä kyllä en tienny. Mut ei se mitään, kai me nyt sit ollaan. Must on ihan kiva olla tyttöpari Piitun kans.
– No se ei oo nyt niin kamalaa jos ne puhuu. Ja sähän sanoit et oot nuoruudessas muutenkin vilautellu itteäs.
– Joo, saa mua katsoa. Ja jos siitä nyt joku lämpenee, niin hyvä vaan. Mut Piitu-raukka, se on nyt ottanu tän niin et kaikki on sen vikaa ja et kaikki on ihan pilalla. Kai se on niin et se ei ollu koskaan myöntäny itelleen mitään bi-juttua ennen kun sä sanoit sille sen päin näköä. Ja kun sä sanoit sen mulle, ni ihan ilmiselväähän se oli. Ja niin ne sano toimiston tytötkin, ne oli kuulemma pitäny meitä lessuparina jo vuosia ja niitten mielestä tossa ei ollu mitään. Mua ei oo kanssa varmaan koskaan halattu niin paljon ku tänään toimistolla. Ja Piituu kans. Mut jotkut niistä videokuvauspuolen kundeista oli menny puristeleen Piitun tissejä ja Piitu oli sit hajonnu aika kokonaan. Saatanan siat, luulis niittenki nyt vähän ajattelevan miltä Piitusta tuntui.
– Just-joo. Voin kuvitella. En tunne tyyppejä, mut niitä on jotka ei ikimaailmassa kehtais normaalioloissa naiseen koskea mihinkään kohtaan ja sitten kun ne jostain saa sen käsityksen et nainen on pornolehden kuvaama tapaus, ni sit niillä ei oo mitään käytöstapoja.
– Joo… No, en mä nyt kyllä osaa itteäni lutkana pitää, sen enempää kun muutenkaan. Aina mä oon jonkun verran lutka ollu ja mä oon siihen jo tottunu. Mä soitin äsken sua odotellessa meidän toimarille vielä ja selitin mitä kaikkee oli tapahtunu. Puhuin aika pitkään. Jorma on hyvä tyyppi. Piitu ja mä ei mennä nyt huomenna töihin ja se peruuttaa meidän palaverit. Jorma pyysi omasta puolestaan ja talon puolesta meiltä anteeksi ja vaik mä sanoin et meidänhän tässä pitää anteeks pyytää, ni se oli hänen mielestään hänen vastuulla et myös videokundit käyttäytyy. Ja Jorma sanoo et se aikoo kerätä koko toimiston väen kasaan ja puhua niille tästä jutusta ja miten meitä kohtaan käyttäydytään jatkossa ja aikoo sanoo niille kahdelle videokundille kahden kesken et ykskin rivo ele meitä kohtaan ni se on varotus kädessä. Hommassa on vaan se ongelma et ku Piitu on oikeesti elokuva- ja valosuunnittelija ja siis oikeesti se ainoo joka meillä osaa sanoo niille videokuvaajille mitä ja miten niitten täytyy duuninsa tehdä, ni nyt mä ja Jorma mietitään miten tää tehdään. Toistaiseks Piitu ei nyt tee niitä duuneja, vaan Piitu on nyt mun apulaiseni tills vidare. Oikeestihan siis tää on tähän saakka aika paljon menny niin et mä ja Jormahan taloa on johdettu. Teoriassa tietysti hallitus, mut käytännössä hallituksen jäsenillä on osakkeita ja mulla. Ei muilla. Mä ja Jorma on päätetty.
– Okei… Koitetaan nyt saada se Piitu jotenki kasaan.
– Joo, sitä varten mä roudasin sen sun kämpille. Sitä EI voi nyt jättää yksin himaan ku Pekkakin lähti aamulla. Oo kulta rakas nyt sille hyvä. Koita olla nyt Piitun mies, ihan vaan Piitun, ei mun.
– Joo… okei. Mut rakas, oikeesti mä oon huolestunu sinusta. Sä manageroit nyt tätä juttua ja oot et ei-täs-mitää, mut entäs sit kun sä tarttet kans apua…
– Joo-joo, mut siis mulla on sut ja mun on nyt ihan hyvä manageroida tätä juttua. Ja sitäpaitsi se olin MÄ joka pussas Piitua ja aloitti koko jutun.
– Joo, voi olla, mut idea oli mun ja mä ylipuhuin sut tekeen sen.
– Loistavaa. Meillä siis on kolme huono-omatuntoista jotka on kaikki vakuuttunu et kaikki mitä on tapahtunu on ”mun vika”. Tai neljä. Jorma kuulosti ihan samalta.
– Mä taidan meilaa mun töihin ja sanoo et mä en tuu huomenna duuniin ja valehdella jotain.
– Vois olla hyvä. Ja muista, nyt kun me päästään sinne teille, ni sä sit oot PIITUN. Nii vitun Piitun. Sä huomioit ja hellit sitä, vaik sit sitä varten sun tarttis köyttää se nainen lipputankoon. Ja mua sä et nyt vähään aikaan huomaakaan, kunnes Piitu on enemmän kasassa.

Suutelimme punaisissa valoissa pitkään ja hellästi

– Nina-kulta. Ei meillä mun mielestä täs oo hätää.
– Ei munkaan mielestä. ja nyt sun hommas on saada Piitu uskomaan sama.
– …
– Nina muuten?
– No?
– Millasta se seksi oli Piitun kanssa?
– Ihanaa! Ai-van ihanaa. Ihan erilaista kun sun tai muitten kundien kanssa, mut aivan ihanaa. Kiitos kun panit mut kokeileen sitä. Mut ois me voitu valita paikka paremmin. Mut tehty mikä tehty. Ja oikeesti, ei se kyllä mua enää rassaa. Jollain lailla mua kutkuttaakin ajatus et puoli toimistoa on salaa katellu kun Piitu on nuollu mua ja mä Piitua. Mun mielestä hyvä niin.

Kun pääsimme kotiin, sieltä lopulta löytyi Piitu, joka oli nukahtanut sohvalle. Aika pienikokoinen tyttö oli huitaissut huiviinsa melkein litran konjakkia. Nina ja minä koitimme herättää Piitua, mutta kun se ei oikein sujunut, päädyimme kantamaan kahdestaan hänet isoon sänkyyn. Ninan ehdotuksesta riisuimme Piitun alasti ja peittelimme. Minä lähetin töihin meiliä että en tule ja että minun on perhesyistä pidettävä vapaata ja että sen sai ottaa kesälomapäivistäni, riisuuduin sitten jä kävin Piitun viereen. Nina suuteli minua hellästi ja sanoi menevänsä alakertaan ja avaavansa diskon vuodesohvan ja nukkuvansa siellä.

”Hyvää yötä rakas”, Nina toivotteli. ”Nai sitä kun se herää”.

Kiedoin käteni Piitun ympärille. Tyttöparka. Silittelin Piitun olkavartta hetken hellästi, mutta annoin sitten olla. En halunnut herättää. Hetken mielijohteesta laitoin tytön ympärillä olevan käden hetkeksi Piitun paljaalle rinnalle. Säikähdin, kun tyttö havahtui, otti ranteestani kiinni ja kääntyi puolittain minua kohti, päästi jonkun ”yynnh”-ääneen ja katsoi minua hyvin humalaisesti yhdellä silmällä.

– Ilkka. Ihanaa. Ihanaa et se oot sinä.

Tyttö siirsi käteni tissilleen ja puristi.

– Pane mua. Nussi mua.

Piitu nukahti saman tien.

Aamulla kun alkoi olla jo valoisaa heräsin Piitun liikkeisiin. Tyttö silitteli minua ja suuteli minua. Piitu oli edelleen aivan kännissä. Tyttö oli aivan suloinen, kun hän silitteli minua. Piitu kopeloi minun muniani.

– Ilkka. Ilkka, oo kiltti ja pane mua. Nussi mua ja sano mulle et sä haluut mua. Oo kiltti, tyttö sopersi aivan känniläisen äänellä.
– Piitu, senkin namu, sanoin, ja aloin vuorostani kopeloida häntä. Puristelin tytön tissejä, suutelin häntä moneen kertaan.
– Levitä noi sun ihanat reites, mä haluun leikkiä sun pillulla”, kuiskasin.

Tyttö teki työtä käskettyä ja minä aloin leikkiä Piitun pillunhuulilla. Hypistelin niitä, venyttelin niitä ja hankailin niitä vastakkain. Sitten työnsin keskisormeni hänen sisäänsä. Piitun pillu oli ihanan märkä ja sisältä hyvin sileä, vähemmän karkea kuin Ninan. Piitun emätin oli myös selvästi lyhyempi, sormeni yletti hyvin hipelöimään hänen kohdunsuutaan. Tyttö alkoi huohottaa kun pyöritin sormeani hänen kohdunsuunsa ympäri, ympäri, ympäri… Turha kai sanoakaan, että minulla alkoi seistä.

Vedin sormeni pois Piitun sisältä ja aloin tehdä pyöritysliikettä hänen klitoriksensa ympäri. Se oli iso ja paisunut. Tyttö huohotti nyt kuuluvasti ja työnsi tissejään ylös, minua kohti. Kiipesin äkkiä Piitun päälle ja yhdellä työnnöllä upotin kullini pohjaan saakka hänen sisäänsä. Piitusta pääsi kuuluva ”Aaaaah”-ääni, joka muuttui pian ”aah-ah-ah-ah”-ääneksi naimisemme tahdin kiihtyessä.

Laukesimme yhtä aikaa ja ruiskutin Piitun pilluun ison määrän spermaa, lisää, lisää ja lisää. Piitunkin orkku oli aika äänekäs ja tyttö kiersi sen jälkeen jalkansa tiiviisti ympärilleni eikä päästänyt minua ulos sisältään.
Aivan lyhyen hetkisen jälkeen tajusin, että kuuntelemme Ninan masturbointia. Alakerrasta kuului kiihottunut aah-aah-aah, joka sai eloa myös minuun. Piitu ja minä katsoimme toisiimme. Survaisin puolikovaa kulliani syvemmälle Piituun ja hän vastasi liikkeeseen. Minulla tottakai alkoi taas seista entistä hurjemmin ja naintityöntömme syvenivät entisestään.

Alakerrasta kuuluva Ninan aika äänekäs orgasmi ”AA-aaah” oli meille lähtölaukauksena uudelle nussimiselle lujaa. Äskeisen orkkuni takia minulta ei nyt tullutkaan kovin nopeasti, ja Piitun perinpohjainen jyystäminen tuntui hyvältä, niiiiin hyvältä… Ryhdyin tahallani myös äänekkääksi:

– Piitu, anna mulle. Piitu, anna mulle lisää sun ihanaa pillua, anna. Työnnä. Työn-nääh… Anna sun tissejä mulle, Piitu, sun ihania isoja tissejä. Mä panen sua. Piitu, mä nussin sua, mä nussin sua niin helvetisti, nuu-us-sii-in…

Laukesin. Ja Piitu laukesi kiljahtaen. Kun taas tajusimme jotain, sängyn vieressä seisoi Nina joka hymyili meille suloisesti.

– Te ootte ihania. Molemmat.

Nina suuteli ensin minua hellästi ja sitten Piitua. Piitun ja Ninan suukko jatkui ja jatkui ja jatkui…

– Nina?
– Mm-mmmhh? (kesken kielisuudelman Piitun kanssa)
– Sulla olis nyt yks homma. Mä taisin äsken tulla sotkeneeks sun ystävääs vähän. Sun pitäis siivota se, koska sä oot mun rakas rakastajattareni ja panomorsiameni ja sä oot luvannu olla kiltti ja auttaa mua. Nuole Piitun pillu puhtaaksi. ihan puhtaaksi.
– Iiiii-hiiiiiiiiiiiiiiiih, pääsi Piitulta

Nina siirtyi arkailematta ja heti ystävättärensä jalkoväliin, väänsi Piitun pimpin itseään kohti ja ryhtyi hommiin, ilmeisen mielellään. Piitu huokaili syvään ja nauttien, jalat levällään ja työntäen pilluaan kohti Ninan kasvoja. Minä taas hyökkäsin Piitun suurten ja pehmeiden rintojen kimppuun, nehän olisivat olleet muuten ihan jouten. Puristelin ja venyttelin, pyörittelin, nuolin ja imin. Välillä vilkaisin Ninaa. Nina näytti aivan upealta, perse pystyssä, kauniit rinnat nännit nöpöttäen alaspäin roikkuen ja kaunis suu Piitun pillunhuulia hyväillen.

Ihania, molemmat.

Piitu alkoi selvästi lähestyä seuraavaa orgasmia. Nina vilkaisi minua ja loi minuun iloisen ja riettaan katseen ja jatkoi sitten ystävättärensä klitoriksen nuolemista. Piitulta oli jo järki jättänyt ja linnunradan tähdet tuikkivat silmissä, mitään paikan ja ajan tajua Piitussa ei näkynyt. Piitu haukkoi henkeään kuin kala kuivalla maalla ja näytti niin kiihottuneelta kuin nainen ikinä näyttää voi. Vaihdoin asentoa ja työnsin nyt taas jäykistyneen kullini suoraan Piitun huulille. Sen verran hän ymmärsi, että otti sen syvälle suuhunsa. Puristin Piitua lujaa oikeasta tissistä. Samassa Piitu räjähti orgasmiin. Tytön silmät kääntyivät väärinpäin päässä, tissit työntyivät kohti taivaita ja pimppi kohti Ninan kasvoja. En ollut ennen nähnyt niin rajua orgasmia Piia-Riitalla.

Minä ja Nina suutelimme toisiamme. Nina maistui seksiltä. Minä nuolin Piitun limoja pois Ninan poskilta. Vilkaisimme Piituun, joka yhä kierähteli, pimppi ja klitoris sykkien. Tunsimme onnistuneemme kympillä. Lopulta vajosimme sängylle Piitun molemmin puolin ja halasimme häntä molemmat.

Ninalle ja minulle tuli melkein kisa siitä kumpi saa puristella Piitun isoja rintoja. Lopulta pääsimme sopuun, minulle jäi oikea ja Ninalle vasen. Ja koska Piitun oikean tissin ja sen nännin kimppuun ei tarvittu oikeaa kättäni, vaan vasen käsi plus huulet riittivät hyvin, työnsin oikean käden keskisormeni muitta mutkitta Piitun pilluun, mahdollisimman syvään. Pimppi oli nyt tiukka ja annettuaan lopulta myöten hävyttömälle tunkeutumiselleni, sykki nyt säännöllisesti supistuksia sormeni ympärillä.

Piitu kierähti suutelemaan ensin minua ja sitten Ninaa.

– Vittu, te ette sit anna krapulaisen akan kuolla rauhassa. Ai, jumalauta, helvetti. Te ootte, vittu, ihania. Auuh.

Viimeistä tavua säesti minun sormeni hyvin tuntema raju supistus Piitun pillussa, minun sormeni ympärillä. Katsoin Ninaa, joka katsoi minua ja muodosti suutelua tarkoittavan liikkeen huulillaan. Nukahdimme lopulta kaikki kolme, minun yksi ja Ninan yksi käsi Piitun tisseillä.

2 kommenttia viestissä: “Nina ja kaverit, osa 5”

  1. noitapilli says:

    Moi tipi. Tulee ! Nyt se oli vielä helppoa kun mulla oli jo valmiiksi kirjoitettu teksti. Mut ihan kohta oon tilanteessa jossa mulla on vaan noita valmiiksi pohjustettuja koukkuja tossa juonessa ja mun on ihan pakko kirjoittaa ne kohtaukset. Se on kivaa hommaa, mut ainakaan ennen sunnuntaita mä en ehdi. Mut joka tapauksessa, kuutospala meni nyt moderaattoreille katottavaks. Siinä on taas uusia tyttöjä tarinaan.

  2. tipi says:

    Hitto vie. Lisäääää

Kommentoi

top