search
top

Ihana aamu

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (26 votes, average: 2.38 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Ensimmäinen novellini. Voi ehkä olla hieman kuivaa tekstiä.

Nukuin omassa pehmeässä sängyssäni. Ylläni ei ollut vaatteen vaatetta vaan annoin peiton pehmeyden koskettaa ihoani. Tiesin että kohta olisi herätys kouluun. Olisi edessä taas yksi tylsistä lukiopäivistä. Pyörin sängyssäni ajatetten rakasta tyttökaveriani Merjaa, tämän uhkeita muotoja, tämän vaalea ja hyvin sileää ihoa. Tämä nuori kaunotar oli koulumme poikien päiväunien kohde, mutta onneksi minä olin hänet ominut itselleni. Tiesin että tämä enkelini olisi uskollinen yksin minulle, en ole milloinkaan häntä epäillyt. Ajatellessani rakastelua tuon nuoren 17-vuotiaan tytön kanssa, alkoi kullini nousemaan. Ensin se oli löysänä kunnes se seisoi puolijäykkänä mahaani vasten. Tiesin kohta herätyksen olen lähellä ja ajattelin nousta pian, sillä tyttökaverini Merja tulisi hakemaan minua puoli kahdeksan kotoa.

En ehtinyt vielä herätä kun tunsin jonkun vetävän peittoa pois yltäni. En avannut silmiäni vielä, sillä tunsin jonkun koskettavan napaani. Se oli jotain hyvin märkää ja lämmintä. Pieniä suudelmia sateli ympäri alastonta keskivartaloani. Se tuntui niin taivaalliselta. Ihanaat väreet kulkivat ruumiini lävitse ja saivat kullini nousemaan yhä kovemmin ja pian se olikin täydessä latingissa. Kuumat suudelmat etenivät kohti komeuttani ja pian ihana tunne valtasi kehoni, joku otti mulkkuni suuhunsa. Avasin silmäni huokaillen ja näin oman äitini, neljännelläkymmenellä olevan Sarin, jalkopäässäni. Sari oli ikäisekseen melko kaunis nainen. Hänellä oli melko isot ja kinteät rinteet ja mitä joskus olen vahingossa nähnyt, hänellä on posliiniksi ajeltu alapää. Olin aivan taivaassa tästä kosketuksesta. Ei edes Merja ottanut niin taidokkaasti suihin. Monen vuoden kokemuksella äitini veti huuliaan kullini ympärillä. Lastini oli lähteä liikkeelle aivan heti, mutta äitini tiesi sitä pystyi pidättelemään. Katselin äitini himokkaita silmiä ja huomasin niistä että äitini ei ollut saanut miestä moneen päivään, sillä isäni Kalle oli pitkällä työmatkalla Aasiassa. Äitini puristaa hellästi hampaillaa kullini vartta ja ottaa toisen pallini käteensä pyöritellen sitä sormissaan. Minä huokailen. Ihana tunne valtaa koko ruumiini. Äitini ottaa toisen kätensä ja työtää muutamia sormia anaalireikääni. Se tuntuu ihanalta. Sormet pyörivät perseessäni ja kolme sormea tanssivat syvässä onkalossani. Äitini alkaa nopeuttaa tahtia. Katselen äitini kiimaisia kasvoja. Näen että hän haluaa kuumat mällini suuhunsa. Lastini lähtevät liikkeelle ja pian huoneessani kaikuu mahtava huuto kun spermaruiskuni lentää äitini suuhun ja kasvoille. Minä makaan sängyssä hiestä märkänä ja huohottaen. Äitini on lattialla polvillaan naama ihanan valkoisessa spermassani.

Äitini nousee ja lähtee kohti Wc:tä. Minä nousen ylös ja puen ylleni vaatteet. Astelen alakertaan koulureppu selässäni ja huomaan rakkaan Merjani istuvan keittiön pöydän ääressä. Huomaan tämän kasvoista ettei tämä ole kuullut äskeistä huutoani. Katson suloista enkeliäni. Hänellä on yllään tumma toppi, jonka melko antavasta kaula-aukosta näen melko isot meloonit. Tiukat farkut tuovat esille pyöreän takapuolen, johon olen tunkeutunut niin monet kerrat. Napakorulla koristettu suloinen napa näkyy vaatteiden alta. Katselen tyttöäni, kunnes alamme lähteä kävelemään kohti koulua. Ei sinne ole kovinkaan pitkä matka, vaivaiset puolitoista kilometriä. Matkalla juttelemme kaikesta mahdollisesta. Koko matkan katselen Merjan suloisia huulia, ihanaa takapuolta ja isoja melooneja. Merja huomaa tämän ja hän hymyilee kuten aina muulloinkin. Vihdoinkin ajatukseni joutuvat taas koulun penkille.

Päivä on tylsä, kuten jo aamulla uumoilinkin. Vasta ruokatunnilla sain jotain iloa kun tapasin Merjan taas käytävällä. Hän otti minua kädestäni kiinni ja vei kohti pientä varastokoppia. Se oli melko pölyinen, mutta kelpasi meidän tarkoitusperiimme. Merja katseli minua silmiin ja sanoi: “Jos tahdot tohon jomottavaan munaasi helpotusta, voin tarjota apua”. Merja hymyili vienosti ja tiesi että suosun. Munani seisoi jo pelkästä Merjan ihanan äänen takia pystyssä. Merja, laskeutui kyykkyyn polvilleen ja alkoi laskea verkkareitani alas. Hetkessä myös alushousuni olivat jaloissani ja iso mulkkuni Merjan lämpimässä suussa. Hän oli etevä, ei tosin yhtä etevä kun äitini. Hän veti mulkkuani suussaan ja tiesin että piakoin lasti lähtisi liikkeelle. Niin monet kerrat oli Merja antanut poskihoitoa ja kokemuksella tiesi mistä minä pidän. Kevyet huokaukset kuuluivat huulieni välistä Merjan painaessa huuliaan yhä tiukemmin kovaan kankeeni. Vauhti kiihtyi ja hiljeni vähän väliä. Merja lipoi myös pitkin vedoin pallejani ja puri kaluni herkkää päätä. Aloin olla lähellä päivän toista laukeamista. Merja kuitenkin lopettaa suihihottonsa ja ottaa mustan toppinsa pois. Näen Merjan yllä ihanat rintaliivit, jotka tuovat neitoni isot rinnat esille. Hän ottaa tissinsä pois liivin kupeista ja asettaa lähes laukeamisvalmiin kullini rintojensa väliin. Hän alkaa hinkata rintoja kulliani vastaan pian tunnen lastieni lähtevät jälleen liikkeelle. Valkoinen speraruisku lentää suoraan Merjan naamalle ja pieniä tippoja putoaa rinnoille. Otan spermaisen kullini käteeni ja annan Merjan nuolla sen puhtaaksi. Kaksi ihanaa naista olivat antaneet ihanat orgasmit.

Yksi kommentti viestissä: “Ihana aamu”

  1. Wuramiku says:

    Joo muute hyvä mit sais olla pitempi tos ne ois voinu vaik nussii Merjan kans. Ja toi suihinotto äitin kanssa ei ollu hyvä. 3/5

Kommentoi

top