search
top

Nina ja kaverit, osa 4

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (15 votes, average: 2.53 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Neljäs osa. Tässä vaiheessa kuvaan tulee Ninan lisäksi ensimmäinen Ninan kavereista - minähän sanoin että minun hulluissa tarinoissani naisia tulee aina vain lisää. Lisäosia seuraa pian... By the way, laitoin tämänkin osan nyt kinky-kategoriaan vaikka ei juuri tässä palassa olekaan mitään kinkyö, vaikka koko tarinassa paikka paikoin on.

Paluu arkeen

Aamu koitti aivan liian äkkiä ja herätyskello kiskoi meidät ylös syleilystämme. Aamulla on aina vähän kiire, ainakin minulla. Niin nytkin, mutta olin kyllä kymmenen kertaa tavallista arkiaamua paremmalla tuulella ihan siitä että Nina oli seuranani joka paikassa – siis ihan joka paikassa – vessasta suihkuun, suihkusta vaatteiden laittoon, sieltä aamukahville. Ja vaikka oli kuinka kiire, niin aamusählinkiin mahtui uskomattoman monta hellää hipaisua, suukkoa, pepun puristusta, silitystä ja halausta puolin ja toisin. Nina erityisesti keskittyi kähmimään minun pyllyäni koko aamun. Nina oli suloinen sitä tehdessään, mutta täytyy sanoa etten ole tottunut esimerkiksi ajamaan partaani partaterällä samalla kun persettäni kähmitään. No, eipä minun aamuihini yleensä ole sitäkään kuulunut, että katselen ja käpälöimällä häiritsen kun valokuvamallinkaunis alaston tyttö laittaa hiuksiaan.

Ninaa vähän harmitti kun hänen meikkinsä eivät olleet täällä, mutta pari suukkoa ja muutama puolihävytön kommentti hälvensivät sen. Ja pian olimmekin jo autossa ja matkalla kaupunkiin. Edes moottoritien tavanomainen aamupuuroruuhkakaan ei harmittanut Ninan seurassa. Minulla oli parkkipaikka työpaikallani keskustassa – harvinaista herkkua sinänsä – ja oli oikein kätevää että myös Nina pääsi siitä muutamassa minuutissa kävellen toimistolleen.

Päivä meni tavanomaisesti, toisin sanoen siten, että minä olin kokouksessa toisensa jälkeen enkä ehtinyt edes ajatella muuta kuin työtä. En tiennyt yhtään mitä Nina puuhasi. Neljän jälkeen kuitenkin tuli Ninalta piristävä tekstari, jossa hän esitti että menisimme töiden jälkeen pikaisesti kahville kun Nina halusi ”näyttää yhen jutun”, mutta sen jälkeen Ninan olisi mentävä välillä varsinaiseen kotiinsa ja sitä paitsi minulla alkaisi taas iltatilaisuus kuudelta. Sovimme pikatreffit Café Ursulaan Kaivopuiston rantaan.

Ursulassa

Kun kiirehdin Kaivarin rantakahvilalle hieman myöhässä, Nina huiskutti minulle terassipöydästä jo kaukaa. Suutelimme, vaihdoimme kuulumisia ja joimme espressot. Nina kyseli minun päivästäni ja kertoi omastaan. Nina alkoi kertoa, että oli olemassa yksi henkilö, johon minun mahdollisimman pian pitäisi tutustua. Nina sanoi, että en oikeasti vielä tunne häntä ollenkaan tuntematta hänen ”toista puoliskoaan”, että hän oli jo vuosikausia ollut erään Piitun eli Piia-Riitan kanssa ”osa samaa kahtia jakautunutta ihmistä”. Piitu oli Ninan paras ja oikeastaan ainoa ystävä, Ninan työkaveri ja enemmän kuin mikään sisko tai vastaava. He tekivät työtä yhdessä, ajattelivat yhdessä, kulkivat yhdessä, kävivät jumpassa yhdessä, kävivät lomamatkoilla yhdessä. Töissä Nina ideoi ja Piitu toteutti. Piitu oli koulutukseltaan teatterikorkeakoulusta ja kuvaamisen, valojen ja äänisuunnittelun spesialisti. Ja kuulemma ”yhtä umpihullu” kuin Ninakin, mutta ”eri lailla”. Kuulemma siskon kanssa ei koskaan voisi jakaa niin kaikkea kuin hän ja Piitu tekevät, olivat tehneet jo monta vuotta. Nina sanoi että minä en mitenkään voisi olla osa hänen elämäänsä olematta myös osa Piitun elämää ja päinvastoin ja että oikeastaan minun pitäisi ajatella niin että nyt kun hän, Nina, on minun, niin minä olen saanut kaksi enkä yhden naisen. Nina lupasi järjestää lähipäivinä että tapaisin Piitun ja hänen miehensä Pekan. Pekka oli kuulemma laivan perämies ja sen takia paljon poissa, mutta oli nyt kotilomalla. Nina myös mainitsi että hän oli jo raportoinut aivan kaiken mitä hänelle oli sunnuntaista eteenpäin tapahtunut ”viimeistä orkkua myöten” Piitulle. Silmät viiruina Nina kertoi että myös valokuvat minusta, kullikuvia myöten, oli jo esitelty Piitulle ja että kunhan tapaisin Piitun niin minun pitäisi alusta saakka asennoitua asiaan niin että ilman muuta menisin hänen kanssaan sänkyyn ennemmin tai myöhemmin ja mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. Oikeastaan he olivat jo sopineet, että Piitu ”koeajaisi” Ninan uuden miesystävän eli minut mahdollisimman pian.

Nina tuuppasi minulle pienen, tupakka-askin kokoisen irtokovalevyn ja käski ottaa sen mukaan. Hän sanoi kopioineensa sinne paljon valokuvia itsestään, erityisesti nudekuvia. Pienen tauon jälkeen hän lisäsi, että siellä olisi kuvia myös Piitusta. Ja että Piitu tiesi myös että Nina antaisi kuvat minulle ja oli suorastaan kehottanut antamaan ne.

Nina meni käväisemään naistenhuoneessa. Jäin itsekseni miettimään Ninaa. On siinä uskomaton nainen. Ninasta paljastui koko ajan lisää ”ohoh”-tasoisia piirteitä ja yllätyksiä. Olin tuntenut tytön nyt noin kaksi vuorokautta ja me käyttäydyimme nyt jo kuin olisimme olleet tiivis pari koko ikämme. Ja nyt Nina siis sanoi, että minun pitäisi sitten tästä eteenpäin naida myös hänen parasta kaveriaan eikä vain häntä. Huh-huh tuon kaunottaren kanssa.

Nielaisin. Minähänlainen tyttö se Piitu sitten oikein on jos Nina sanoo häntä toiseksi puoliskokseen? Jos TUOLLAISIA on kaksi, niin enhän minä mitenkään voi riittää niille… Ja miten voi olla että tytöt nyt jo keskenään sopivat jakavansa minut, vaikka Piitulla oli jo mies? Mitähän tästä oikein on alkamassa?

Nina tuli takaisin vessasta. Hän kanniskeli omia rintaliivejään myttynä kädessään ja tunki mytyn minulle käskien minun panna sen taskuuni. Hän ei kuulemma nyt aikonut tarvita niitä. ”Tule”, Nina sanoi, ja alkoi taluttaa minua rannan kävelytietä pitkin ja sitten korkealle ylös kalliolle, josta avautui hieno näköala yli aurinkoisen sataman. En voinut olla tuijottamatta Ninan pomppivia rintoja nyt kun hänellä ei ollut liivejä. Ja Ninasta näki että juuri se oli tarkoituskin että tuijottaisin niitä.

Nina talutti minut aivan kallion laelle, katseli sitten ympärilleen kuin varmistaakseen oliko paikalla muita. Sitten hän käänsi selkänsä merelle päin ja näin minuun päin kääntyneenä leveästi hymyillen avasi jakkunsa. Alla oleva pusero olikin jo valmiiksi napitettu auki.

– Tää oli se mitä mä halusin näyttää sulle, Nina sanoi nauraen

Tuijotin Ninan upeita, paljaita rintoja. Hänen tummat nänninsä olivat taas aivan pystyssä. Mutta nyt niissä ei ollut enää läpi meneviä poikittaisia lävistystappeja, vaan kummastakin nännistä roikkui rengas. Aivan täsmälleen samanlainen sinivihreä rengas kuin mikä roikkui myös minun kullissani ja jonka tiesin roikkuvan myös Ninan häpyhuulessa. Riensin halaamaan häntä – enkä tietenkään malttanut olla samalla toisella kädellä puristelematta hänen toista rintaansa.

Nina selitti. Hän oli ollut aamupäivällä Piitun kanssa asiakasneuvottelussa Töölössä ja he olivat kävelleet sieltä yhdessä toimistolleen. Matkalla Nina oli sattumalta bongannut kaupan, jonka ikkunassa kaupattiin lävistyskoruja kaiken muun kaman seassa ja Ninan silmiin oli osunut täsmälleen samanlainen rengas kuin mitä olimme toisiimme kiinnittäneet. Salamana Nina oli rynnännyt sisään ja ostanut kaksi sellaista. Tai siis, kuulemma ensin kaksi ja sitten vielä kaksi lisää. Sitten koko juttu oli tietenkin juurta jaksain pitänyt selittää Piitulle. Piitu oli kuulemma halaillut häntä tippa linssissä ja oli sanonut olevansa ihan kauhean tyytyväinen että Nina lopultakin oli löytänyt jonkun, jonka kanssa Nina voisi toteuttaa itseään, myös erikoisempiakin seksijuttuja itsessään. Piitu oli kuulemma myös heti paikalla sanonut että hän toivoisi että hänen ja Ninan välillä mikään ei muuttuisi ja että jos Nina halusi niin hän olisi mukana kolmantena kaikessa missä Nina halusi.

Nina selitti että ei ollut kertonut minulle tähän asti hänen ja Piitun erikoislaatuisesta symbioosista. He kuulemma osittain asuivatkin toistensa luona, varsinkin Nina Piitun luona. Molemmilla oli hammasharjat ja sen sellaiset toistensa luona ja Ninalla myös oma vaatekaappi Piitun luona. Kuulemma hän ja Piitu olivat tiiviimmin toisissaan kiinni kuin paita ja perse ja että minun piti tietää myös se, että se meni myös seksielämän puolelle. Hän ja Piitu olivat kahdestaan kuulemma melkein aina alasti, puhuivat kaikesta, masturboivatkin yhdessä, jakoivat kaiken, viettivät mahdollisimman paljon aikaa yhdessä. Eivät he mitään lesboja olleet, mutta Nina sanoi että niistä orkuista mitä hän on viimeisten vuosien aikana saanut niin viime viikonloppua lukuunottamatta aivan valtaosan Piitu oli nähnyt. Ja että hän varmasti oli ollut näkemässä Piitun orkut aivan samalla lailla. Piitun mies Pekka oli kotilomilla ollessaan nainut Ninaa ”monet monituiset kerrat”, yleensä niin että Piitukin oli mukana. Nina sanoi että heillä oli ollut selvä sopimus että silloin kun Nina oli Piitun ja Pekan kanssa niin Pekalla oli Ninaan kaikki samat oikeudet kuin vaimoonsakin. Ja niitä myös käytettiin. Piitu ja Pekka olivat olleet Ninalle jo monta vuotta ainoa todellinen tapa toteuttaa Ninan seksuaalisia tarpeita.

Tytöt olivat kuulemma puhuneet minusta ja toisistaan monta tuntia. Nina sanoi että hän toivoi että en olisi hänestä kauhean mustasukkainen, mutta että hän ei voisi ajatella elämäänsä ilman Piitua ja että jos minulle, Piitulle ja Pekalle vaan asia sopisi niin hän olisi onnellisin jos tästä voisi tulla neljän symbioosi. Piitu oli kuulemma tehnyt hyvin selväksi, että vaikka hän ei ollut minua ikinä tavannutkaan, niin jos minä kerran olin Ninan valittu ja Ninan kanssa ”panokihloissa” ,niin se ilman muuta tarkoitti että sen mukaan kuin Nina haluaa niin minä saisin panna myös häntä. Nina oli vastannut että varmasti halusi myös jatkossa että Pekka edelleenkin panisi myös häntä ja että minä panisin myös Piitua jos se vain minulle sopisi. Nina sanoi että oli varma että pitäisin Piitusta.

Kuulemma Pekka oli pyhästi luvannut että ei laivakeikoillaan sekaantuisi mihinkään satamanaisiin tai vastaaviin, vaikka se sillä alalla olikin tavallista. Vastineeksi Pekalla oli täysi oikeus nussia kahta naista ilman kortsua täällä maissa. Jani kuulemma oli tiennyt tästä asiasta, mutta ei ollut sen kummemmin ollut asiasta kiinnostunut.

– Voi jumaliste sun kanssasi, Nina. Oot kyllä niin täynnä yllätyksiä et mä en tiedä mitä mun pitäisi sanoa. Mut oot ihana. Voi jumalauta sä oot ihana. Ja hei, tottakai mä tuun tapaamaan Piitua ja Pekkaa. Mut en mä nyt vielä lupaa panna ketään. Muuta kun sua. Ja mua voi kyllä tän esipuheen jälkeen jännittää… Mut hei, Nina… Ihan oikeesti, aikuisten oikeesti, en mä oo silleen mustasukkainen… Jos teillä on ollu jo iät ja ajat tollainen suhde, niin tottakai panet Pekankin kanssa jatkossakin kun vaan haluat, me pystytään kyllä tekemään se niin että kukaan ei loukkaannu ja kaikilla on kivaa jos ne Piitu ja Pekka on niin avoimia tyyppejä kuin mitä sä nyt kerrot. Ja hei, kyllä mua vois kiihottaa ryhmäseksijutut, mut ei niitä oo ollu koskaan oikeen helppo kokea. Mut pantiinhan me Timpankin kanssa sua…
Nyt mun on pakko lähtee sinne mun kokoukseen…

Suudeltiin ja sovittiin että soitellaan illalla. Nina napitti jakkunsa kiinni ja läksi toiseen suuntaan. Mennessään Nina vielä kääntyi ja huikkasi

– Muista sit tsekkaa illalla ne kuvat!
– Voit olla varma että katson!!

Vielä kaukaa puhaltelimme lentosuukkoja toisillemme.

Vähän matkan päässä aloin ihmetellä mikä takkini taskussa pullotti. Löysin Ninan rintsikat.

Illalla

Kokous meni miten meni, en paljon kuunnellut. Ajatukset harhailivat, eikä se kyllä ollut mikään ihme. Olin hädin tuskin päässyt kotiin, kun Ninalta tuli tekstari ja sitten hän soitti kohta perään. Erinäisten hellyyksien jälkeen Nina kertoi, että oli juuri hetki sitten jutellut Janin kanssa. Oli kertonut aika tarkasti mitä oli tapahtunut, ei nyt ihan kaikista sm-leikeistä, mutta siis noin muuten, meidän panokihlarenkaistamme ja kaikesta. Jani ei ollut ollut vähääkään hämmästynyt, vaan Nina sanoi että paremminkin näytti siltä että Jani olisi ollut helpottunut. Jani oli kuulemma kommentoinut että hän oli jo pitkän aikaa tiennyt että Ninan tarpeet on niin erilaisia kuin hänen että joku päivä Nina varmasti löytäisi jonkun muun ja että hän oli jo tottunut ajatukseen. Jani oli kysynyt aikoiko Nina nyt heti muuttaa minun luokseni.

– No mitä sä vastasit sille?
– Hassu… Tietysti vastasin et mä oon tuntenu sut nyt mitä lie alle 50 tuntia, et ei me nyt oo vielä ihan ehditty sopia yhteisestä sukuhaudasta ja tulevien lasten koulusta. Mut sanoin mä kans et jos Ilkka pyytäis ni mä muuttaisin sen luo heti huomenna.
– Nina… Tää on ihan hullua, me ollaan ihan umpi-ihastuneita ja kai me vissiin jonkun päivän päästä herätään tästä ja tullaan järkiimme tai jotain, mut en mä ainakaan haluu herätä… Nina. Rakkaani. Ihan tiedoksi et mä jo vartti sitten kävin etsimässä sua varten mun kämpän avaimen. Se odottaa sua tuolla eteisen pöydällä. En mä tarkota et sun tarttis tilata muuttoauto huomenna. Mut mä tarkotan et sä oot niin tervetullu tänne kun vaan voi olla ja sä saat tulla ja olla ihan niin paljon kun haluut.
– Kulta, sä oot ihana
– Ite oot.
– Kuule, kulta, saat muuten nähdä et saat vielä muutaman päivän päästä hommata vielä yhden avaimen lisää Piitulle. Mulla on sen avaimet kans. Saat nähdä et kun sä tapaat sen ni sekin muuttaa sun luo osaks aikaa melkeen huomenna.
– No siitä mä en sit tiedä mitään. Mut sä oot se jonka kanssa mä haluun olla.
– Sä oot ihana.

Lörpöttelimme rakastuneitten juttuja vielä melkein tunnin, niitä-näitä. Jossain vaiheessa Nina kertoi kesken juttelun muuten vaan tiedoksi, että hänellä oli parhaillaan toinen käsi pikkuhousuissaan ja että hän hipelöi minun hänen pilluunsa kiinnittämää rengasta. Nina halusi että minä täällä päässä laskisin housuni alas ja runkkaisin vähän. Nina käski minun puhelun jälkeen ottaa kännykkäkameralla kullistani kuvan niin että rengas näkyisi hyvin ja lähettää sen multimediaviestinä hänelle. Minä pyysin vastaavaa kuvaa Ninan tissien uusista renkaista. Nina lupasi ja sitten hän käski minun lopettaa puhelun nyt ja etsiä sen hänen antamansa irtokovalevyn ja katsoa ne Piitun kuvat. Kuulemma minun pitäisi katsoa ne kulli kourassa ja ajatella sitä että haluaisinko panna Piitua nyt. Ninan itsensäkin kuvia sai kuulemma katsoa, mutta sitten vasta joskus kun olisi aikaa.

Piitun esittely

Puhelu loppui pusihalitoivotuksiin. Herrajumala tuota naista. No niin. Tein kiltisti niin kuin käskettiin. Kävin hakemassa kovalevyn ja liitin sen tietokoneeseeni. Otin vaatteet pois ja runkkailin itseäni vähän aikaa ja kuvasin sitten jäykän kullini sopivaa taustaa vasten ja lähetin kuvan. Sitten aloin tutkia kovalevyn sisältöä. Hetken päästä puhelin piippasi ja sieltä tuli hyvin kaunis kuva Ninan tisseistä, nännit taas kerran ihan pystyinä ja sinivihreät renkaat niistä roikkuen. Virnistin ja tein siitä puhelimeni taustakuvan.

Kovalevyllä oli aika monta hakemistoa, joista yksi oli nimetty “piitun_esittely”. En avannut sitä heti, vaan vilkaisin nopeasti ja pintapuolisesti muita ensin. Valtava määrä kuvia Ninasta, mitä erilaisimmissa paikoissa, myös ulkomaan lomilla. Monissa kuvissa näkyi toinen tyttö Ninan rinnalla, vaaleatukkainen ja hieman Ninaa lyhyempi. Arvasin että se olisi Piitu. Jotkut kuvat tytöistä oli selvästi otettu jossain etelänlomapaikassa palmujen alla ja osassa tytöt olivat yhdessä pelkät bikinien alaosat päällään. Blondilla oli isot tissit.

Avasin sitten piitun_esittely-kansion, tahallani slideshowna niin että kuvat tulisivat koko ruudun kokoisina ja yksi kerrallaan. Ensimmäisessä kuvassa minulle hymyili kaunis blondi – tai, no, ei ihan puhdas blondi, paremminkin näytti että Piitun tukkaa oli vaalennettu. Tyttö istui vaaleanpunainen narutoppi päällään ilmeisesti ammeen laidalla ja hymyillen kohotti päällään olevaa hyvin lyhyttä vaaleanpunaista minihametta niin että valkoiset pikkuhousut näkyivät. Pikkuhousuissa oli teksti ”Hot bunny” ja ne olivat juuri sen verran läpikuultavat että niiden läpi voi aavistella kolmion karvoitusta. Tytössä oli itse asiassa aika paljon samaa kuin Ninassa: tummat kulmakarvat, pitkä nenä, leveät leukaperät, iso, kaunis suu jonka hymyssä loistelivat virheettömän kauniit valkoiset hampaat. Hyvin samankaltainen viirusilmäilme ja valloittava hymy kuin Ninalla. Mutta tyttö oli selvästi Ninaa lyhyempi. Piitun vaalea tukka ulottui laineina olkapäille.

Seuraava kuva. Tyttö istui edelleenkin ammeen laidalla, mutta oli nyt nostanut oikean jalkansa ammeen laidan päälle, levitti jalkojaan ja venytti oikealla kädellään pikkuhousujensa haarakohtaa esitellen pillunsa. Ilme oli rietas.

Tuijotin kuvaa. Oikein kaunis naisen pillu, jonka yläpuolella oli siistitty kolmio mustaa karvaa. Olin ollut oikeassa, Piitu ei ollut mikään puhdasverinen blondi. Uloimmat häpyhuulet olivat hyvin paksut, paljon isommat kuin Ninalla. Sisemmät olivat ”siistin näköiset”, aika pienet ja vaaleat. Klitoriksen huppu oli myös selvästi näkyvillä ja se sekä sisempien häpyhuulten väli kimalteli kosteana. Huomasin tuijottavani ja arvioivani tytön klitoriksen kokoa.

Seuraavassa kuvassa Piitu oli työntänyt alushousunsa sivuun, jalat olivat vielä enemmän auki ja tyttö oli työntänyt yhden sormistaan syvälle pilluunsa, tahallaan niin että katsojalle jäi vapaa näköala. Piitu katsoi suoraan kohti kameraa, suu riettaalla ilmeellä auki ja silmät viiruina. Piitulla oli muuten tavattoman kauniit jalat.

Seuraava kuva. Piitu istui edelleen ammeen laidalla ja jalat levällään, mutta oli nyt laskenut molemmat jalkansa maahan. Oikea käsi peitti pimpinseudun. Tytön toppia oli nostettu ylös niin että komeankokoisten rintojen alaosa näkyi, paljastaen juuri ja juuri toisen nännin nännikehän alareunasta hieman ruskeaa. Tytön vatsa oli solakka ja kaunis ja navassa roikkui navan yläreunaan lävistetty koru, vähän kuten Ninallakin, mutta pienempi ja korukivi ei ollut punainen kuten Ninalla, mutta muuten aivan samanlainen. Tytön ilme oli kerta kaikkiaan pussattavan näköinen.

Seuraava kuva. Tyttö oli nostanut topin kokonaan rintojensa yläpuolelle paljastaen ne ja samalla toisella kädellään veti alushousujaan sivuun paljastaen pimpin. Piitun rinnat olivat tosiaan isot. Nännikehät olivat vaaleat, paljon vaaleammat kuin Ninalla ja myös paljon laajemmat. Vaikka kuvassa tytön nännit olivat jäykistyneet, niin kasaan kurtistuneinakin nännipihat olivat varmaan viisisenttiset ja itse nänni ei jäykkänäkään noussut kovin paljon ylös. Mutta rinnat olivat uskomattoman ison ja pehmeän, suorastaan muhkean näköiset. Piitun ilme kuvassa oli jälleen ihana hymy. Itse asiassa järkytyin kun huomasin miten paljon tuo päättäväisen rietas ”ota minut”-hymy muistutti Ninan vastaavaa.

Puhelin soi. Numero näkyi näytöllä, mutta puhelin ei tunnistanut sitä. Vastasin koko nimelläni.

– Moikka, täällä on Piitu, kuului puhelimesta iloinen nuoren naisen ääni.

– Aa-ha… jj-oo.. moikka !
– Juttelin just Ninan kanssa ja aattelin et suunnilleen tällä hetkellä sä oot luultavasti kattellu mun kuvat läpi. Oonko oikeassa (naurunkiherrys)?
– No, tota, joo… Tai en oo vielä ihan kaikkia. Jos nyt ihan sikarehellisiä ollaan niin istun just tietokoneella ja tuijotan kokoruutukuvaa sun tisseistä
– (hihitystä) No niin mä arvelinkin. Et sit oo vielä päässy orkkukuviin saakka? Kai sulla on kova kulli kädessä?
– No en, en oo päässy orkkukuvaan saakka. Ai siellä on sellaisiakin? …ja tota, joo, on mulla rehellisesti sanottuna aika stondis…
– On siel, joo. Jos et oo kattellu loppuun ni on siellä aika pikkutarkasti kuvattu kun mä saan orkun Ninan dildolla. Nina kuvas noi. Nii… mä muuten tuijotan sun kullia parasta aikaa, Nina lähetti sen multsarina mulle ja mä siirsin sen tietokoneelle. Ihan komee. Kuulin ton renkaan tarinan Ninalta aamupäivällä.
– Okei… (nyt oli minun vuoroni nauraa)
– No, mitä arvelet niistä tisseistä? Kelpaako? Haluutko kokeilla?
– No, upeet on, pehmeen näköiset… Ja sun jalat oli kanssa tosi upeet. Oot upee nainen.
– Kiitos. Tota, oikeesti mä soitin sulle ihan syystä. Ekakskin se, et onks sulla jotain sovittua huomenillalla? Nina ei kai ollu muistanu kysyy sulta?
– Jjoo… siis ei oo kysyny… Ei mulla mun tietääkseni oo mitään, paitsi et olin miettiny et jos saisin Ninan houkuteltua tekeen jotain.
– No mä arvaan mitä se jotain olis… Mut me tossa Ninan kanssa äsken jutskattiin ja aateltiin et jos saatais houkuteltua teidät molemmat tänne meille. Sä oot kuulemma kuullu jo mun miehestä ja meidän vähän epätavallisesta kolmen hengen sekstailusta? Nina haluis tutustuttaa mut ja sut ja Pekka olis nyt vielä huomenna täällä mut lähtee sit taas reissuun, olisit ehtiny tavata senkin.
– Tota, joo, kiitos… ja joo, oon kuullu… ihan mielellään mä teidät tapaisin… mut siis ihan suoraan sanottuna… mitä se Pekkakin mahtaa ajatella tästä kaikesta??
– Pekalle on selitetty koko juttu ja se sitäpaitsi just nytkin kuulee mitä mä sulle juttelen ja näkee oikeen hyvin ton sun kullin kuvan tossa koneella ja sen kans et mulla ei oo mitään päällä. Sillä taitaa olla housuissa ahdasta. Älä hei, oikeesti oo meistä huolissaan…. Mut siis, hei oikeesti ni me sit ihan tosissaan sit kans tarkotetaan sitä et sä sit saat panna mua ja mä sua jos vaa niinku haluttaa. Ja jos sä et paa vastaan ni Pekka panee kans Ninaa.
– En, enhän mä mitään paa vastaan. Mä sanoin jo Ninalle et oikeesti jotku kimppajutut ois voinu olla musta kivoja, mut siis, enhän mä oo uskaltanu tai ei oo ollu ketään… Mulle teidän kolmen juttu on ihan okei jos se on teille okei ja voin mä jollain lailla tulla mukaankin… Mut siis tuntuu aika oudolta jutella sun kanssa panemisesta ku me ei oo edes tavattu. Ja Ninankin oon tuntenu vasta pari päivää.
– No meihin sä kyllä tutustut hyvin tarkkaan (naurunkiherrystä)… mut tuu nyt sit tapaamaan Pekkaaki huomenna. Ja sit saat testaa ne mun tissitki ihan luonnossa… ekan kerran. Mihin aikaan sä pääset töistä?
– No kai joskus viideltä…
– Okei. No hei, tehdään sit nii et mä tuun siihen ovelle mistä sä tulit ulos sillon aamulla ku te tulitte sun autolla Ninan kans kaupunkiin. Nina selitti mulle missä sun autopaikka on. Mä tuun siihen ovelle vartin yli viideks ja tuun sit sun kanssa meille. Nina tulee jo aikasemmin tänne, sillä on avaimet. Mä kuulin et sä kans tykkäät sushista. Pekka saa hakee sitä meille… Ja sit mä oon sanonu noille Ninalle ja Pekalle et siinä vaiheessa ku mä tuun sun kanssa ni kummallakaan ei sit enää saa olla mitään päällä tai me suututaan.
– Tota… joo, okei. Voinksmä tuoda jotain mukanani…?
– Ittes. Huolehdit vaan et tuut ja relaat ja muistat et ei tää oo mikään suoritus. Naidaan jos siltä tuntuu, mut jos ei tunnu ni naidaan sit joskus toiste. Tavataan siinä autohallin luona. Sä kuulemma tykkäät tisseistä ni ajattele nyt sit mun ja Ninan tissejä ja miten sun pää puristettais niitten neljän väliin… Nuku hyvin ja runkkaa kunnolla !
– Jjoo.. sä kans. Nähdään. Mä katon vielä ne sun orkkukuvat.
– Kato tarkasti. Moikka, huomiseen.
– Joo, moikka.

Huuh-huh. Jaa, että tällainen tyttö oli Piitu. On siinä jumalauta kaksikko Ninan kanssa.

Hetken päästä puhelin piippasi. Ninalta tuli tekstari ”Hei rakas. Kivaa et mennään Piitun ja Pekan luo huomenna. Älä pelkää niitä, ne on kivoja. Ihan tiedoksi että Piitu on määränny et minä ja Pekka mennään niille kahdestaan etukäteen ja että meidän pitää naida ennen kuin Piitu tuo sut. Piitu sanoo et se tekee mulle testin onks mun sisällä spermaa ja et me ei saada jäädä kiinni siitä et ei olla naitu. Hyvää yötä rakas, nähdään huomenna”.

Yksi kommentti viestissä: “Nina ja kaverit, osa 4”

  1. Kiinnitä enemmän huomiota yksityiskohtiin! says:

    Kyl kiva ja tarpeex pitkä tarina ! Jatkoajatkoajatkoa…
    Jäin tässä vaan miettimmään että ku päähenkilö meni töihin ja nina hänen mukaanaan nii ku ekassa tarinassa sanottiin että pitää kokoajan olla tissit paljaana nii kattox tyypit siel parkkiksel vähän ku puolalaston nainen käppäilee siel… ? Jäin vaa miettii….

Kommentoi

top