search
top

Isäpuolen testaus

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (93 votes, average: 3.84 out of 5)
Loading...

Tulin töistä kotiin väsyneenä. Jätin kengät ja takin eteiseen. Kävelin jääkaapille, otin sieltä piirakan ja lasillisen maitoa. Vaimoni Ritva oli töissä iltavuorossa, joten voisin ottaa kunnon päiväunet. Ritva oli jättänyt pöydälle lapun. Pipsa soitti ja sanoi tulevansa hakemaan tavaroitaan illalla. Vilkaisin kelloa, se oli vasta kolme. Pipsa ei tulisi vielä pitkään aikaan. Kävelin makuuhuoneeseen, riisuin vaatteeni kalsareita lukuun ottamatta ja kömmin peiton alle.

Viimeisen kuukauden kotona oli ollut rauhallista, kun Pipsa oli saanut opiskelupaikan ja muuttanut opiskelija-asuntolaan. Pipsa oli 19-vuotias tytärpuoleni, joka oli pitänyt huolen siitä, että aikamme ei käynyt pitkäksi. Kun viisi vuotta sitten olimme Ritvan kanssa tavanneet, se oli ollut rakkautta ensi silmäyksellä vaikka Ritva toikin kylkiäisinä 14-vuotiaan tyttärensä. Aluksi kaikki oli sujunut hyvin. Kuljetin Pipsaa talvella luisteluharjoituksissa ja kesällä yleisurheilukentällä. Pipsa oli silloin ollut herttainen teinityttö.

Kaikki muuttui, kun Pipsa täytti viisitoista. Urheiluharrastukset jäivät, tyttö alkoi lintsata koulusta, haisi tupakalle ja viikonloppuisin jopa viinalle. Hän tappeli jatkuvasti äitinsä kanssa. Minä toimin sovittelijana heidän välillään ja sain hillittyä pahimmat konfliktit. Tilanne kuitenkin paheni. Poliisi toi tytön pari kertaa kotiin humalassa. Tyttö oli potkinut ja sylkenyt poliiseja niin rajusti, että he olivat joutuneet raudoittamaan hänet. Vähitellen hän alkoi viillellä itseään. Psykiatri totesi, että kyseessä oli varsin voimakas murrosiän kasvureaktio, mikä menee aikanaan ohi.

Sen sijaan sosiaalityöntekijä syyllisti minut täysin Pipsan ongelmista. Tämä suuri terapeutti väitti, että minä olin tullut tyttären ja äidin väliin pilaamaan heidän suhteensa. Hän ehdotti, että minun pitäisi muuttaa pois, niin Pipsan vointi paranee. Kotiin päästyäni kysyin tytöltä, haluaako hän minun muuttavan pois. Tyttö totesi, että ei missään nimessä, päinvastoin sinä olet tukenut minua, kun äidillä ovat proput palaneet.

Vuodet kuluivat. Pipsa keksi kaikenlaisia konnuuksia ja piti meidät varpaisillaan, näpistyksiä, valehtelua, epämääräisiä poikaystäviä. Huokaisin helpotuksesta, kun hän muutti pois. Lopultakin voisimme nauttia vaimoni kanssa elämästä ja ennen kaikkea meidän ei tarvinnut pelätä, että puhelin soisi yöllä tai poliisi soittaisi ovikelloa. Nukahdin ajatusteni kanssa. Olin väsynyt, sillä olin päivystänyt koko viikonlopun ja minulle oli kertynyt reilusti univelkaa.

Havahduin, kun minua ravistettiin voimakkaasti. Vieressäni sängyllä istui Pipsa ja hänen kaverinsa Heidi seisoi hänen vieressään. Yritin nostaa käsiäni hieroakseni unen pöpperössä olevia silmiä, mutta käteni eivät liikkuneet mihinkään. Kauhukseni totesin, että ne oli kahlittu raudoilla sängynpäätyyn. Pipsa istui vieressäni ja hymyili herttaisesti. “Mitä sinä olet tehnyt? Miksi olet kahlinnut käteni? Päästä minut heti irti“, sanoin lievässä paniikissa ja yritin riuhtoa kahleitani irti. “Rauhoitu isukki, meidän pitää jutella”, Pipsa totesi edelleen hymyillen. “Mitä sinä haluat minusta?” Pipsa silitti hellästi hiuksiani, myös Heidi istui sängynreunalle, toiselle reunalle kuin Pipsa.
Heidi oli Pipsan koulukaveri, 19-vuotias, hoikka, ristiverinen tyttö. Hänen äitinsä Kaarina oli Ritvan parhaita kavereita. Kaarina oli eronnut pari vuotta Heidin syntymän jälkeen ja oli kasvattanut tytön yksinhuoltajana. Pipsa ja Heidi olivat nykyään kämppiksiä.

Katsoin Pipsaa silmiin kysyvännäköisenä. “Itse asiassa minä tulin kiittämään sinua. Sä olet kohdellut mua aina helvetin hyvin vaikka ei olisi tarvinnut”, Pipsa totesi ja hänen sormensa hyväilivät poskeani. “Sä puolustit mua aina, kun mutsi otti pahat kilarit. Sä rauhoittelit sen eikä mun tarvinnut kuunnella sen huutoa.” Pipsan sormi hiveli leukaani. En ymmärtänyt lainkaan, mihin hän pyrki. Jos tarkoitus oli kiittää, niin miksi minut oli kahlittu sänkyyn kiinni.

“Heidi oli minulle aina kateellinen, kun minulla oli noin reilu isäpuoli. Mies, joka huolehti ja käyttäytyi hyvin. Edes teininä sinua ei tarvinnut hävetä”, Pipsa jatkoi. “Toisin kun mun mutsin miesystäviä, jotka olivat rasvaisia pallomahoja ja haisivat vanhalle viinalle, mikäli eivät olleet kännissä”, Heidi lisäsi. “Sitä paitsi sä huomioit aina myös mut. Ostit limsaa ja hamppareita, kun mulla ei ollut rahaa. Sä olet ollut tosi reilu.”

Ajatukseni olivat täysin sekaisin. Isopyörä löi tyhjää, mihin tytöt oikein pyrkivät. Pipsa veti peittoa hieman alaspäin. Hänen sormet hivelivät rintakehääni, kunnes hän alkoi pyörittää rintakarvojani sormensa ympärille. Kylmät väreet kulkivat selkäpiissäni. “Muistatko sä sen illan, kun mutsi oli Kaarinan kanssa risteilyllä ja poliisit toi mut kotiin. Silloin mä pelkäsin kuinka sä reagoit. Mut sä hoitelit poliisit hyvin ja saattelit mut sänkyyn. Sä toit jopa ämpärin mun sängyn viereen, jos mä alkaisin oksentaa.”

“Mä odotin pitkään, että sä tulet mun huoneeseen nahkaremmi kädessä ja annat mulle oikein kunnon selkäsaunan, ensin mä pelkäsin sitä, sitten odotin ja lopulta toivoin, että niin tapahtuisi. Mutta ei, sä kävit mua kattomassa ja kysyit, että onko kaikki hyvin.” Kuuntelin Pipsan puhetta hiljaa. En edelleenkään ymmärtänyt, mihin hän pyrki. “No aamulla mua sitten hävetti tosi paljon, poliisit ja känni ja se, että sä olit joutunut huolehtimaan musta, kun mutsi oli matkoilla. Mä odotin, että sä pidät mulle kunnon saarnan ja edelleen toivoin, että sä antaisit mulle remmiä. Se olisi ollut täysin oikeutettua.”

“Sen sijaan sä valmistit mulle tuhdin aamiaisen ja kehotit syömään kunnolla ellen haluaisi kärsiä kankkusesta koko päivää. Totesit vain, että kannattaisi juoda sen verran rauhallisemmin, ettei poliisit puutu asiaan, kun äitisi joutuu sitten hyppäämään sossun luona. Mua hävetti ja mä ajattelin, että mä provosoin sut piiskaamaan mut. Mutta kun mä näin sun silmistäs, kuinka väsynyt sä olit. Sä olit valvonut koko yön mun takia ja huolehtinut, että mulla on kaikki hyvin.” Heidi jatkoi, “mä jouduin sinä yönä putkaan. Äidin paskamaha miesystävä oli niin kännissä, ettei se edes herännyt ovikellon soittoon eikä kytät olisi mua sen luokse jättäneetkään. Arvatkaa mikä fiilis oli aamulla kävellä viisi kilometriä kotiin krapulaisena ja nälkäisenä, tietäen, että kotona ei ollut mitään syötävää. Vittu mä kadehdin Pipsaa, kun sillä oli niin reilu faijapuoli.”

“Täytyy myöntää, että muutaman kerran kävi mielessä, että se mainitsemasi nahkaremmi olisi ollut parasta lääkettä niihin tilanteisiin, mutta en halunnut aiheuttaa mitään konfliktia. Niin paljon minä äitiäsi rakastan.” “Se remmi olisi tehnyt hyvää, olisi jäänyt monet tyhmyydet tekemättä ja tänä päivänä moni asia voisi olla toisin” Pipsa totesi. Katsoin häntä hämmästyneenä silmiin. Pipsa punastui ja jatkoi. “Tiedätkö, mistä huomasin kuinka paljon välität mutsista?” Pipsa kysyi. Pudistelin päätäni. “No silloin, kun sä tulit sen sossu ämmän luota, joka oli kehottanut sua muuttamaan muualle mun takia. Sun silmistäs näki, että sä olit ihan paniikissa. Silloin mun kävi sua sääliksi”, Pipsa totesi ja pyöritti sormeaan rintakarvoillani. “Sä olisit varmaan muuttanut muualle ihan mutsin takia, jos mä olisin niin sanonut sulle.” En olisi halunnut muistella tilannetta, se aika oli kuin pahaa painajaisunta.

“Tiedätkö, mua on häirinnyt yksi asia sinussa pitkään”, Pipsa jatkoi. “Sä et koskaan flirttaillut mulle, sä et ehdotellut mitään härskiä, et taputellut mua perseelle etkä edes koskaan tuijottanut mun persettä. Mä yritin salaa seurata, milloin sä sen teet, mutta et koskaan. Mun kaikki kaverit sanoi, että niiden isäpuolet toimii just noin ja tekee kaiken lisäksi törkeitä ehdotuksia.” “Pitää paikkansa”, Heidi säesti. Katsoin tyttöjä hämmentyneenä, en tiennyt mitä minun pitäisi sanoa. “Lopulta mä keksin juonen. Mä laitoin pieniä merkkejä pikkuhousuihin. Mä ajattelin, että mä saan sut kiinni niiden nuuhkimisesta, mutta vitut. Housut ja merkit oli aina paikoillaan. Mä en voinut tajua, että sä olisit erilainen isäpuoli kuin kaikki muut.”

Pienen hiljaisuuden jälkeen ehdotin, että Pipsa vapauttaisi minut kahleista. Kahvipöydässä olisi mukavampi jatkaa keskustelua. Pipsa silitti poskeani. “Tässä on ihan hyvä olla”, hän totesi hymyillen. “Itse asiassa miksi olemme juuri nyt täällä ja kätesi on kahlittu johtuu siitä, että me halutaan, että sä panet meitä”, Pipsa totesi hymyillen. “Ei helvetti sentään. Nyt tämä jutustelu menee liian pitkälle. Päästä minut heti irti tai saatte molemmat sen kauan kaipaamanne selkäsaunan”, jyrähdin. “Älä isukki hermostu”, Pipsa rauhoitteli. “Nuoret jätkät ei osaa naida. Ne ajattelee vain omaa laukeamista ja ehdottelee kaikkia härskejä juttuja”, Pipsa jatkoi. “Sinusta meillä on sen sijaan kunnon suositukset. Sä olet taitava panomies ja huomioit aina naisen tarpeet.”

“Mitä sä oikein höpötät”, sanoin vieläkin tuohtuneena. “Minä olen äitisi kanssa naimisissa, ja se riittää minulle. Minua eivät muut naiset kiinnosta.” “Rehtikin vielä”, Pipsa totesi sivellen rintaani hieman voimakkaammin. Heidi jatkoi: “Mun mutsi suorastaan kuolaa sun perääsi. Kun Ritva kertoi sille kuinka sä aina ensin nuolet sille orkut ja sen jälkeen rakastelet sitä, niin se saa aina kaksi tai kolme orkkua ennen kuin sä laukeat itse.” Punastuin Heidin puheista. “Taidat keksiä omiasi, Ritva ei tuollaisia juttele julkisesti”, totesin. “Ei ehkä julkisesti, mutta parhaan ystävättärensä kanssa kylläkin. Mun huone sattuu olemaan keittiön vieressä, enkä voi olla kuulematta, mitä he puhuvat, Heidi totesi. “Sitä paitsi Ritva pohdiskeli pitkään, uskaltaisiko se pyytää sulta peppuseksiä, kun sinulla on niin iso kalu. Oletteko te jo kokeilleet?” Heidi kysyi ilkikurisesti. Olin kasvoiltani punainen kuin rapu. Teinitytöt tiesivät kaiken meidän seksielämästä, en olisi uskonut vaimoani noin lörpöksi. Heidi jatkoi, “pidä muuten varasi, mutsi kaataa sut petiin heti, kun tulee sopiva tilaisuus.” Heidin puheessa oli perää. Olin jo jonkin aikaa huomannut kuinka Kaarina tuijottaa minua vieraillessaan meillä. Yleensä juon kahvit naisten kanssa ja jätän heidät sen jälkeen juttelemaan omista asioistaan. Hänen tuijotuksen olin huomannut useasti.

“Aika rientää”, Pipsa totesi, “joten eiköhän ryhdytä hommiin.” Hän painautui minua vasten ja yritti suudella minua suulle. Puristin huuleni tiukasti yhteen ja käänsin pääni pois. Pipsa tarttui minua korvista kiinni ja käänsi pääni takaisin. Hän suuteli minua uudelleen, pidin edelleen huuleni tiukasti yhdessä. “Tässähän on varsinainen pihtari”, Pipsa totesi. “Meidän pitää ottaa kovemmat otteet käyttöön.” Heidi ujutti kätensä peiton alle ja tarttui kaluuni. Hän runkkasi sitä kevyesti saaden sen nousemaan pystyyn. “Voi vittu, Ritva ei valehdellut. Äijällä on valtava kalu”, Heidi totesi ja jatkoi runkkaamistani. Pipsa yritti suudella minua jälleen, en ollut edelleenkään yhteistyökykyinen vaikka kaluni seisoi Heidin runkatessa sitä. “Purista sitä palleista niin, että suu aukeaa”, Pipsa sanoi Heidille, joka tarttui kädellään palleihini ja väänsi niitä puoli kierrosta ympäri. Voihkaisin kivusta. “Kannattaa totella, mikäli et nauti kivusta”, Pipsa totesi jo hieman ärtyneenä vastustelustani.

Avasin kiltisti suuni, kun Pipsa painoi huulensa huuliani vasten. Suutelimme pitkään. Hän oli nuoreksi tytöksi taitava suutelija. Heidi runkkasi kaluani. Pipsa kömpi viereeni. Hän painautui tiukasti kylkeäni vasten ja lukitsi reidellään minun jalkani. Heidi teki samoin sängyn toisella puolella. Tytöt suutelivat minua vuoronperään. Heidän sormensa hieroivat rintaani ja vatsaani aina välillä puristaen nännejäni. Kaluni seisoi kiusallisesta tilanteesta huolimatta.

Yritin miettiä selviytymiskeinoa, mutta mitään järjellistä ei tullut mieleeni, tyttöjen hyväillessä minua kiihottavasti. Voisinko katsoa enää koskaan vaimoani silmiin, entä jos hän saa tietää tästä hetkestä. Avioliitto on pilalla kertarysäyksestä. “Sinä haluat siis pilata äitisi ja minun avioliiton”, sanoin Pipsalle kesken kaiken. “Kuinka luulet että voin katsoa häntä enää silmiin tämän jälkeen. Mitä tapahtuu, jos äitisi saa tietää tästä?” Heitin uhkakuvia tytölle. “Sä olet sitten varsinainen erotiikanpilaaja”, Pipsa totesi tuohtuneena ja nousi sängystä pois. “Heidi! Hae kamerakännykkä”, hän sanoi ärtyneenä. “Vittu tehdään tämä sitten vaikeamman kautta”, hän jatkoi puhisemistaan ja riisui vaatteensa pois. Hän jätti yllensä pelkästään stringit.

Katsoin Pipsan hoikkaa, alastonta vartaloa. Hänen tummat, puolipitkät hiukset heiluivat hiljalleen, kun hänen ruskeat silmänsä leimusivat kiukusta. Hänen pienistä rinnoista korostuivat nöpöttävät nännit hänen seisoessa sängyn vierellä. “Vittu, nyt otetaan muutama poseerauskuva ja jos sen jälkeen tuo valittaminen ei lopu, niin mä lähetän ne youtubeen, sun työkavereillesi ja sille vitun sossu ämmälle, niin näkevät kaikki millainen pervo sä olet”, Pipsa puhisi kiukusta. Hän haki kaapista pyyhkeen, jolla peitti käsirautoihin kahlitut käteni kuvista pois. Hän istui hajareisin vatsani päälle, tunsin hänen olevan aivan märkä. Hän näpelöi nännejään, Heidin ottaessa ensimmäisen kuvan. Pipsa konttasi ylöspäin. Hänen kostea jalkoväli oli muutaman sentin päässä kasvoistani. Haistoin kiiman tuoksun tytön keikistellessä päälläni. Heidi napsutti kameraa uudelleen. Pipsa kääntyi ympäri. Hän otti kaluni suuhun ja imi sitä innokkaasti Heidin kuvatessa.

Minua hävetti, minut oli lyöty ja nöyryytetty. Tarkastelin Pipsan pieniä, kimmoisia pakaroita hänen ollessa kontillaan edessäni ja nuollen kaluani salamavalojen välähdellessä. Pipsa kääntyi ympäri, hän istui vatsalleni hajareisin ja hieroi kosteaa pillua sitä vasten. Hän kumartui ylleni. “Ymmärrätkö, yksikin valitus vielä, niin koko maailma näkee meidän rakastelun, ei pelkästään äiti. Nyt on parempi alkaa toimia”, Pipsa kuiskasi uhkaavasti. En voinut tehdä muuta kuin totella, Pipsa konttasi kasvojeni päälle ja työnsi kostean etumuksensa suulleni. Aloin nuolla stringien peittämää pillua. Maistoin kiiman makean maun. “Mihin sä Heidi jäit?” Pipsa kysyi. “Lähetin kuvat kuvaboksiin, niin ei harmita, vaikka kamera menisi rikki”, hän totesi varmistaakseen, että minun ei kannattaisi ottaa hänen kameraansa.

Pipsa veti stringejä sivuun. Eteeni aukesi nuoren tytön posliinipillu, joka tihkui kosteutta. Upotin kieleni hänen sisään ja aloin tutkia sitä kauttaaltaan. Pipsa voihki ja työnsi pilluaan tiiviimmin suutani vasten. Heidi oli myös riisuutunut. Hän imi kaluani kiihottavasti. Kasvoni olivat märät Pipsan eritteistä, huoneessa tuoksui kiima. Nuolin hänen pillua kauttaaltaan kunnes kieleni alkoi pyöriä klitoriksen ympärillä. Pipsa puristeli nännejään ja pyöritti lantiotaan kunnes laukesi voimakkaasti ulvoen ensimmäiseen orgasmiin. Hän otti tukea sängyn päädystä ja huohotti voipuneena. Minä haistelin hänen kiimaista, kosteaa pillua, joka oli edelleen kasvojeni yllä.

Heidi runkkasi kaluani varoen laukaisemasta minua. Kun Pipsa toipui orgasmista hän hymyili minulle. “Äiti ei valehdellut”, hän totesi. “Haluatko maistaa minun pientä peppua?” Hän kysyi ja vastausta odottamatta kääntyi ympäri, levitti pakaroitaan ja istui nenäni päälle. Pipsan pieni peppureikä oli melko puhdas, vain mieto pyllyn haju tuntui nenässäni. Hän siirtyi alemmaksi ja komensi, “nuole peppua”, samalla hän upotti huulensa kaluni ympärille ja alkoi imeä. Lipaisin ensin varovasti hänen peppuaukkoa, vähitellen aloin pyörittää kieltäni aukon ympärillä. Pipsa voihki mielihyvästä samalla lutkuttaen kaluani. Heidi hieroi pallejani ja alkoi pyörittää sormea peppuaukollani. Voihkin ja kiemurtelin, tytöt eivät olleet näissä hommissa ensimmäistä kertaa. Pyöritin kieltäni laajassa kaaressa Pipsan peppuaukon ympärillä, Pipsa pyöritti persettä ja otti kaluni kokonaan suuhunsa, siihen ei ollut edes Ritva pystynyt. Työnsin vastaan, tunsin että laukeaisin kohta , Heidi pyöritti sormea peppuaukollani ja hieroi pallejani, Pipsan imiessä kaluani ja istuessa päälläni vaatien minua nuolemaan peppuaan. En voinut enää pidättää vaan laukesin karjahtaen Pipsan suuhun. Tyttö kakoi, mutta nieli koko valtaisan lastin samalla saaden myös itse uuden orgasmin.

Toivuttuani orgasmista Heidi vuorostaan istui kasvoilleni. Upotin kieleni hänen kosteaan kiimaiseen pilluun. Heidin peppuaukko oli nenääni vasten ja tunsin sieltä mietoa pyllyn tuoksua, joka lähinnä kiihotti minua. Pipsa istui vatsalleni. Hän puristeli Heidin nännejä ja tytöt suutelivat kiihkoisasti minun nuollessa Heidin kosteaa pillua. Heidi oli niin kiihottunut, että muutama lipaisu klitorikselle riitti laukaisemaan hänet. Tunsin hänen supistelevan peräaukon nenälläni hänen lauetessa ulvahtaen.

Pipsa alkoi imeä kaluani. Hänen sormensa puristivat voimakkaasti kaluni tyveä saaden sen nousemaan uudelleen. Pipsa asetti pillunsa kaluni päälle ja alkoi laskeutua varovasti. Kaluni oli keskivertoa suurempi ja nuoren tytön pillun ahdas. Tunsin kuinka kuuma, kostea ja kireä pillu laskeutui vähitellen kalulleni. Tunne oli mieletön, saada kokea tiukan pillun kitka kullilla. Päästyään pohjaan Pipsa lepäsi hetken. Hän totutti pillua isoon kaluun. Vähitellen hän alkoi liikkua, ensin varovasti, sitten hieman kovempaa. Hän kumartui eteeni ja suuteli minua kiihkeästi samalla ratsastaen rytmikkäästi kalullani.

Pipsan sormet hyväilivät minua hellästi hänen ratsastaessa kalullani. Tunsin hänen hengityksensä kiihottuvan, Pipsa oli lähestymässä uutta orgasmia. Oma laukeamiseni ei ollut lähelläkään, en itse asiassa edes tiennyt pystyisinkö laukeamaan tässä asennossa uudelleen. Pipsa lisäsi vauhtia ja voimaa työntöihin. Hänen selkänsä taittui kaarelle hänen saadessa jälleen kerran orgasmin. Hän lysähti voipuneena päälleni. Heidi kehotti häntä siirtymään syrjään. Oli hänen vuoronsa päästä naimaan vanhempaa miestä.

Heidi jatkoi siitä, mihin Pipsa oli lopettanut. Heidin pillu oli ihan yhtä tiukka kuin Pipsankin. Myös hän pyöritti lantiotaan mallikelpoisesti ratsastaessaan kalullani. Henkisesti minun oli helpompi hyväksyä Heidin naiminen kuin Pipsan, jotenkin pystyin rentoutumaan paremmin vieraamman tytön kanssa ja lopulta laukesimme samanaikaisesti.

Pipsa pohti, että mahtaisiko kalu mahtua peppuun. Heidi katsoi häntä kauhuissaan. Pipsa vilkaisi kelloa ja totesi, että tänään ei ehdi kokeilla. Tytöt pukivat vaatteet päälle. Molemmat heistä suutelivat minua ensin suulle ja lopuksi kalulle. “Muista olla kiltti, ettei kuvat joudu vääriin käsiin”, Pipsa muistutti minua. “Luulen, että me tapaamme toistekin. Tämä kokemus oli sen verran hyvä”, hän jatkoi kiusoitteluani. Pipsa irrotti käsikahleeni. Hän nuuhkaisi syvään. ”Kannattaa varmaan tuulettaa ja vaihtaa lakanat”, hän totesi minulle lähtiessään.

Tytöt poistuivat asunnosta. Avasin makuuhuoneen ikkunan ja menin suihkuun. Laitoin pesukoneen pyörimään ja vaihdoin puhtaat lakanat sänkyyn. Ajatukseni olivat varsin ristiriitaiset. Minua hävetti, toisaalta kokemus saada naida kahta tiukkaa ja osaavaa nuorta tyttöä oli ollut sellainen, josta en ollut osannut edes uneksia. Toivottavasti salaisuus jää meidän väliseksi, aprikoin.

Ritva tuli iltavuorosta. Keitin hänelle teetä. Onneksi hänellä oli huomenna aamuvuoro ja tiesin hänen menevän aikaisin nukkumaan. “Kävikö Pipsa, mitä sille kuului?” Ritva kysyi uteliaana. “Kävi se. Sillä oli Heidi mukana ja niillä oli kiire johonkin. Se haki nopeasti joitain tavaroita ja jatkoi matkaa. Ei edes kahvia ehtinyt juoda. Mutta kaikki näytti olevan ok”, totesin vaimolleni.

9 kommenttia viestissä: “Isäpuolen testaus”

 1. Pls says:

  Hyvä tarina, mutta itse en tämän kaltaisesta “kiihokkeesta” pidä… Tulee surullinen olo ja alan heti miettiä miten virheen voisi paikata, enkä tämän takia pysty keskittymään seksuaaliseen osaan (kyyneleetkin taisin tirauttaa kun niin tuli pahamieli)
  Onneksi kuitenkin meillä kaikilla on omat mieltymyksemme… Pystyn hyvin kuvittelemaan kuinka joku sanoisi kuullessaan minun mieltymykseni, että olen sairas mieleltäni 😉
  Joka tapauksessa… Oli hyvin kirjoitettu tarina ja helposti seurattava vaikka en tämän tapaisesta pidäkkään 🙂

 2. jussi says:

  Itselläni kokemusta tytärpuolen kanssa rakastelusta ja omaan itse keskivertoa isomman kalun. Joten tykkäsin tarinasta paljon, täysi kymppi kirjoittajalle!

 3. armasaallontie says:

  Kaksi jatko-osaa on julkaistu. Tiedoksi edelliselle kommentoijalle.

 4. Mievaa says:

  Kirjota jatkooo

 5. mukava tarina says:

  No johan oli hyvä tarina, kiihottaa tuo iso vehje vanhemmalla sedällä joka työntyy kiimaisesti nuorempiin teinityttöihin.

 6. woman says:

  Oli ihan hemmetin hyvä

 7. P.Eräreikä says:

  Aivan hemmetin hyvä tarina 🙂

 8. Jennyzarr says:

  Jatkoa tulossa? Oli hyvä ..

 9. Freezing death says:

  Ihan ok, jatkoa?

Kommentoi

top