search
top

Opetusharjoittelussa III

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (74 votes, average: 3.73 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Kolmas osa. Osia taitaa olla kaikkiaan 11. Onkos lukijoissa ketään vanhaa fania, joka on lukenut tämän aiemmin? Kommentteja tänne tai privana: belsebuub@suomi24.fi

Part V

Vuoden viimeiset viikot olivat minulle kurjaa aikaa. Jatkoin periaatteessa normaalisti opetusharjoitteluani, mutta koko ajan takaraivossa kummitteli ajatus siitä, koska lehtori Tarvaila pudottaa pomminsa ja opettajan urani loppuu lyhyeen. Välttelin tahallani Neeaa, koska en uskaltanut riskeerata sitä, että meidän nähtäisiin yhdessä. Lukukausi kuitenkin loppui, enkä saanut kutsua odottamaani keskusteluun, jonka tiesin merkitsevät opetusharjoitteluni päättymistä. Ehkä tämäkin oli vain Hilkka Tarvailan valtapeliä? Hän tiesi, että hänellä oli pallini puristimessa ja hän voisi millä hetkellä vain käyttää valtaansa niiden murskaamiseksi.

Joulunpyhät menivät, uusi vuosituhat vaihtui ja loppiaisen jälkeen oli aika aloittaa uusi lukukausi. Kevätlukukaudella harjoitustuntini olivat enemmän yläasteella kuin lukiossa, ja niinpä en opettanut myöskään Neean luokkaa. Vähitellen mielialani parani ja aloin elätellä toiveita opetusharjoittelun läpäisemisestä. Ehkä Tarvaila unohtaisi minut jos olisin tarpeeksi varovainen, tai ehkä hän pelkäsi mitä voisin hänestä sanoa, jos asia paljastuisi.

Eräänä tammikuun iltapäivänä olin kirjoittamassa opettajan pätevyyteen vaadittavaa kasvatustieteen seminaarityötä, kun ovikello soi. Katsoin ovisilmästä, ja näin ettei ovella ollutkaan TV-lupatarkastaja vaan Neea. Hetken harkitsin olla avaamatta ovea, mutta päätin, etten voisi olla niin tyly Neealle.

”Moi, tule sisään.”, sanoin.
”Moi. Päätin tulla käymään kun sua ei ole paljon näkynyt”, vastasi Neea hiukan närkästyneen näköisenä.
”No, siitä meidän pitäisi varmaan puhua. Olen kai selityksen velkaa”.
”Niin kyllä olet”, Neea vastasi.
Otin Neean takin ja laitoin sen henkariin. Huomasin että hän oli meikannut silmänsä ja hänen huulissaan oli huulikiiltoa joka sai ne näyttämään kosteilta.
”Näytät hyvältä”, totesin Neealle.
”Uusi vuosituhat, uusi look. Päätin kiinnittää vähän enemmän huomiota ulkonäkööni.”, Neea vastasi edelleen hiukan tiukan näköisenä, mutta ilmeisen tyytyväisenä kommenttiini.
”Ei sillä, että siinä olisi ennenkään ollut mitään valittamista”, jatkoin. ”Mulla oli yks juttu hiukan kesken, mutta tuu niin istutaan hetkeksi alas vaikka tuonne makkarin puolelle.”, sanoin ja ohjasin Neean makuuhuoneeseen.
”Olin kirjoittamassa seminaarityötä. Jos et pahastu, niin lopetan tämän lauseen, ettei ajatus katkea. Istu vaikka tuohon sängyn päälle.”
Kirjoitin kesken jääneen lauseen loppuun, ja lisäsin nopeasti muutaman sanan mielessäni olleita ajatuksia muistiinpanoiksi tekstin loppuun. Sitten suljin tekstinkäsittelyohjelman.

”Olen pahoillani että olen vältellyt sinua”, aloitin lepyttelypuheeni Neealle.
Kerroin jatkoni opetusharjoittelussa olevan täysin lehtori Tarvailan varassa ja pysytelleeni sen takia erossa Neeasta koulussa. Pukuhuoneen muista tapahtumista Neean lähdön jälkeen pysyin vaiti.
”Haluatko sä siis, ettei me enää nähdä?”, kysyi Neea kun lopetin selitykseni.
”En, en mä sitä tarkoittanut. Mä tykkään sun seurasta”, kiirehdin sanomaan. ”Mutta koulussa tai missään kovin julkisella paikalla, jossa meidät tunnetaan, en nyt viitsisi sinun kanssasi näyttäytyä. Ainakaan niin kauan kun mun opetusharjoittelu on kesken.”
”En mä halua sulle enempää vaikeuksia. Täytyy sitten vaan keksiä muita paikkoja missä voidaan tavata.”, Neea vastasi.
”Kiitos, että ymmärsit”, sanoin ja annoin Neealle lyhyen suudelman otsalle.

”Hyvää musaa muuten sulla”, Neea sanoi.
Olin laittanut Janis Joplinin blues-CD:n soimaan jo ennen Neean tuloa.
”Tunnetko tän? Ajattelin ettei kukaan sun ikäisesi enää kuuntele tällaista hippikamaa”.
”Katsoin telkkarista jonkun Woodstock-dokkarin ja innostuin kuuntelemaan vanhempaa 1960–70-luvun musaa. Mun vanhemmilla oli jotain Eagles- ja Simon & Garfunkel-levyjä, mutta kirjastosta lainasin yhden Janis Joplin -kokoelmankin.”, Neea kertoi.
”Sä näytät ottavan asioista selvää, kun jokin sua kiinnostaa”, ihmettelin ja toisaalta kunnioitin Neeaa.
”Joo. Mä oon vähän semmonen että kun jostain innostun, niin hommaan käsiini kaiken mahdollisen aiheesta. Välillä musta tuntuu että olen syntynyt 30 vuotta liian myöhään. Olisi ollut upeeta olla nuori noina hippiaikoina.”
”Happotrippejä ja vapaata seksiä”, naurahdin.
”Niin, mutta niillä oli joku aate johon uskoa, ja kaikki oli vielä uutta”. Taustalla Janis lopetti Little Girl Bluen ja vaihtoi A Woman Left Lonelyyn.
Ihmettelin Neean kypsyyttä. Olin itse useasti ajatellut aivan samoin. ”Totta, nykyään kaikki on pirstoutunutta ja aatteet pois muodista. Kaikki tuntuu jo vähintään kerran kokeillulta”.
Neea näytti hymyilyttävän vakavoitumiseni. ”Niin ja sitä paitsi niillä oli vapaata seksiä ja paremmat bileet”, hän jatkoi nauraen.
Purskahdin nauruun.

”Kun sua ei näkynyt, mun piti käydä ostoksilla ja ottaa ohjat omiin käsiini”, sanoi Neea kaivaen jotain repustaan.
”Jaa?”, aloitin ja katsoin kuinka Neea nosti repustaan kiiltävän hieromasauvan. Se oli pieni sievä kapistus, mallia Velihopea, pinnaltaan sileä ja hopeanvärinen.
”Ostitko tuon jostain seksikaupasta?”, kysyin epäuskoisena.
”No melkein jo meinasin mennä, mutta sitten huomasin että niitä saa postimyynnistäkin. Onneksi mun vanhemmat tulee niin myöhään töistä että ehdin aina hakea postin itse. Vaikka lupasivat toimittaa huomaamattomassa paketissa, niin kyllä se aika huomiota herättävän näköinen oli tullessaan.”, Neea kertoi.
”Näppärän näköinen laite”, tokaisin kun en oikein tiennyt mitä sanoa. Neea oli jälleen kerran onnistunut yllättämään minut.
”Joo, haluatko nähdä kuinka se toimii?”, Neea kysyi pilke vihreissä silmissään.
Taas sitä mennään, ajattelin ja nyökkäsin myöntävästi.

Neea nuolaisi hopeista dildoaan ja alkoi sitten liikutella sen päätä hitaasti huuliensa välissä. Samalla hän alkoi vähentää vaatteitaan. Hän onnistui taiteilemaan varsin tiukat farkut jalastaan laskematta dildoa kädestään. Pusero tuotti vähemmän hankaluuksia. Lopulta Neealla oli päällään valkoiset pikkuhousut ja samanväriset urheilurintsikat.
Hän otti sauvan suustaan ja alkoi pyöritellä sen kärkeä rinnoillaan. Näin kuinka valkoinen kangas nännien päällä alkoi kiristyä niiden jäykistyessä.
Istuin tai pikemminkin lojuin toimistotuolissa, joka nyt oli käännetty poispäin kirjoituspöydästäni. Edessäni Neea istahti sängylleni ja alkoi vapaalla kädellään siirtää pikkuhousujaan sivuun häpyhuuliensa päältä.
Oloni farkuissa alkoi käydä tukalaksi, joten päätin helpottaa oloani. Avasin vyöni ja otin housut jalastani.
”Jo oli aika sinunkin vähentää vaatetusta”, sanoi Neea. ”Otapas vielä ne blackhorset pois niin nähdään mitä sieltä löytyy”.
Nojauduin taaksepäin tuolissani ja nostin pikkuhousujeni vyötärökuminauhaa niin, että penikseni pääsi vapaaksi. Se ponnahti ylväästi pystyyn, enkä voinut olla tarttumatta peniksen varteen ja vetämättä liikkuvia taakse.
”Se on kaunis”, sanoi Neea katsellen elintäni ja nyt täysin näkyvissä olevaa terskaani, jonka päähän oli ilmestynyt ensimmäinen pisara. Samalla hän pyyhki dildon kärjellä häpyhuuliaan ja levitti niitä sormillaan auki.
”Ei läheskään niin kaunis kuin seksikäs näky sängyssäni”, vastasin.
Neean upottaessa hitaasti hopeisen sauvan häpyhuultensa väliin, otin kiinni peniksestäni.
Katsoimme toisiamme silmiin ja aloimme masturboida hitaasti ja nautinnollisesti. Tilanne oli äärimmäisen kiihottava. Huomasin myös Neean nauttivat täysin siemauksin päätellen hänen pillunsa kiihottavasti litinästä hieromasauvan upotessa sinne yhä uudestaan.

Olisin voinut onanoida itseni mitä nautinnollisimpaan orgasmiin, mutta kun laukeaminen alkoi olla lähellä, nousin ylös.
”Sähän sanoit, että kun innostut jostakin, niin haluat selvittää asian perin pohjin?”, sanoin.
Katsoin Neeaa, joka näytti ymmärtävän ajatukseni ja kysyi: ”Onko sulla kortsua?”
”Itse asiassa on”, vastasin ja minua alkoi hymyilyttää. Oli nimittäin niin, että minulla ei ollut kondomeja kotona, koska en ollut niitä harmikseni viime aikoina tarvinnut. Yläasteella oli kuitenkin ollut käynnissä turvaseksikampanja, jossa jaettiin seksivalistusvihkoja. Niiden mukaan oli liimattu myös yksi kortsu. Olin ottanut tuollaisen vihkosen mukaani lähinnä siksi, että minua kiinnosti mitä teineille nykyään seksistä opetetaan.
Nauroimme molemmat kun kaivoin esiin hassun näköisen seksivalistusvihkosen ja aloin irrottaa siihen kiinnitettyä kondomia.
Tiesin että kyseessä olisi Neean eka kerta ja halusin tehdä sen mahdollisimman helpoksi hänelle. Kallistin Neean sängylle ja suutelimme kiihkeästi. Samalla penikseni hieroi Neean alavatsaa.
”Se on aika iso”, hän kuiskasi. Tiesin että penikseni oli korkeintaan keskikokoinen, mutta koska halusin Neean rentoutuvan, tein ehdotuksen.
”Mitä jos mä menisin selälleni sängylle. Sä voisit sitten olla päällä ja edetä ihan niin kuin hyvältä tuntuu”.
Neea nyökkäsi myöntävästi, joten riisuin t-paitani, asetuin sängylle ja aloin repiä kondomipakettia auki. Katsoin kuinka Neea riisui pikkuhousunsa. Nyt hänellä oli päällään vain valkeat sukat ja urheilurintsikat.
Sain kondomin paketista ja aloin varovasti rullata sitä penikseni hupuksi. Neea katsoi tekemisiäni ja auttoi kädellään minua rullaamaan kondomin kokonaan paikoilleen. Sitten hän nousi hajareisin päälleni ja kumartui suutelemaan minua jäykistyneen penikseni koskettaessa hänen takapuoltaan.

Neea kohottautui polviensa varaan ja otin kiinni penikseni juuresta, jotta hänen olisi helpompi ohjata se jalkoväliinsä. Hän hieroi terskaani pari kertaa häpyhuuliaan varten ja asetti sen sitten emättimensä aukolle. Näin hänen epäröivän hetken.
”Ihan rauhassa ja voit lopettaa heti jos ei tunnu hyvältä”, sanoin Neealle vaikka minulla oli vaikeuksia hillitä itseni.
Vaikka Neea olikin neitsyt, äskeisen sauvashow’n jälkeen olin melko varma, ettei hänen immenkalvonsa tulisi olemaan ongelma. Hitaasti terskani alkoikin upota syvemmälle. Ensin vain vähän mutta samettinen puristava tunne oli sanoinkuvaamaton ja sai minun huokaisemaan nautinnosta.
Neeastakin tuntui ilmeisesti hyvältä sillä hän alkoi laskea lanteitaan alemmas. Hitaasti liikutellen itseään hän imaisi penikseni yhä syvemmälle. Lopulta penikseni oli melkein kokonaan hänen sisällään ja Neea pysäytti liikkeensä. Olin tästä salaa kiitollinen, sillä vaikka olin päättänyt että tämä on Neean show, äärimmäisen kiihottava tilanne oli saanut minut laukeamisen partaalle.
”Kaikki ok?”, kysyin.
”Joo, se tuntuu lämpimältä eikä niin kovalta kuin hieromasauva.”
Tunsin kuinka Neean emättimen lihakset tunnustelivat penistä sisällään. Olimme hetken liikkumatta.
”Uskallatko liikkua yhtään?”
”Täytyy kokeilla. Se ei ole vielä ihan pohjassa.”, Neea vastasi ääni väristen.
Hän nojautui hieman eteenpäin, nosti lantiotaan ja alkoi liikkua vähän kerrallaan ylös ja alas. Vähitellen liike muuttui helpommaksi ja Neean liikerata piteni. Laskeutuessaan alas, hän otti nyt penikseni kokonaan sisäänsä. Kuulin jo tutuksi tulleen syvän huokailun hänen suustaan.

Neean ratsastaessa päälläni yhä kiihtyvällä vauhdilla, nostin käteni ylös niin että ne tavoittivat Neean rinnat. Nostin hänen toppimaiset urheilurintaliivinsä ylös niin että sain Neean paljaat rinnat kämmeniini.
Kiihtyvä liikkeemme aiheutti kiihottavia märkiä ääniä Neean ratsastaessa ylväästi pystyssä kuin penikseni jatkeena. ”Multa tulee kohta”, hän kuiskasi hetkeä ennen kuin aloin tuntea hänen emättimensä supistelun penikseni ympärillä. Neea tärisi tahtomattaan ottaessaan viimeisellä loikalla penikseni syvälle sisäänsä. Voimakkaan orgasmin kourissa hän nojautui eteenpäin syliini haukkoen henkeään.
Silittelin Neean hiuksia ja niskaa ja hiukan toivuttuaan hän kuiskasi korvaani: ”Kiitos”.

Ihmettelin itsekin etten vielä ollut saanut orgasmia. Neean emättimen supistellessa luulin jo hetkeni tulleen, mutta nyt Neean maatessa päälläni penikseni oli yhä kovana hänen sisässään. Hitaasti aloin liikuttaa lantiotani ylöspäin. Tartuin samalla käsilläni Neean takapuoleen, nostaen sitä hivenen ylöspäin. Vähitellen myös orgasmistaan toipuva Neea huomasi mitä olin tekemässä ja alkoi itse myötäillä liikettäni lantiotaan nostaen.
Tunsin Neean ihon ihoani vasten samalla kun hänen pillunsa lypsi penistäni hitain lyhyin vedoin. Minusta tuntui että penikseni täytti hänet täydellisesti luistaessaan edestakaisin Neean takapuolen kohotessa tasaisessa rytmissä ylös, alas, ylös ja alas.
”Joko sulta kohta tulee?”, Neea kuiskasi korvaani. En kyennyt enää vastaamaan, mutta Neean äänen kuuleminen kiihotti minua entisestään.
”Niin multakin”, kuulin Neean sanat nautintoni usvaverhon läpi ja tunsin kuinka orgasmini tuli. Se ei keskittynyt pelkästään penikseeni vaan koko vartaloni tuntui laukeavan kuin aaltoina. Samaan aikaan kun aloin purkautua Neean sisään, tunsin emättimen rytmiset supistukset ja tiesin myös hänen saaneen toisen orgasminsa.

Makasimme raukeina paikallamme. Vähitellen erektioni laski ja penikseni liukui ulos Neeasta. Olisin helposti voinut vaipua uneen, mutta käänsin kuitenkin Neean hellästi kyljelleen ja lähdin heittämään käytetyn kortsun roskiin. Noustessani huomasin että sängynpeittoni oli märkä ja myös oma häpykarvoitukseni tuntui kostealta. Neste oli kuitenkin hajutonta, samanlaista josta sohvani oli kastunut taannoin Neean ensivierailulla.

Kun palasin huoneeseen, Neea oli noussut istumaan. Hänen poskillaan ja rinnoillaan hehkui yhä punoitus, joka sai hänen näyttämään silmissäni enkelimäisen kauniilta.
”Toivottavasti nautit yhtä paljon kuin minäkin”, sanoin Neealle.
”Oi orhini, se oli täydellistä”, Neea heitti leikiksi. ”Ei vaan ihan tosissaan, en olisi voinut edes kuvitella mitään parempaa.”, hän jatkoi.
”Haluatko teetä tai jotakin? Voisin vaikka keittää”, kysyin.
”Minun täytyisi kyllä lähteä. Tulin suoraan koulusta, enkä ole vielä käynyt tänään kotona.”, Neea sanoi pukien vaatteita päälleen.
”Jos sinun pitää mennä, en halua pidätellä sinua.”
”Voinhan tulla uudestaan?”, Neea kysyi.
”Koska vaan kun sovitaan. Sullahan on mun sähköpostiosoite? Mailaillaan jos ei muuten satuta näkemään.”
Hyvästelin Neean suudelmalla ja suljin oven.
Kun palasin makuuhuoneeseen, huomasin Neean hieromasauvan puoliksi sängyn alla.

5 kommenttia viestissä: “Opetusharjoittelussa III”

 1. P.Eräreikä says:

  Nää on kyllä hyviä…innolla odottelen jo noita seuraavia osia. Tulispa kaikki loput jo kerralla julkaisuun 🙂

 2. fani says:

  aivan uskomattoman hyvä tarina, muistan lukeneeni tätä muuallakin. tosin en ole kaikkia osia tainnut lukea joten niitä odotellessa 😉 5/5

 3. old fan says:

  Kyllähän tää stoori on ennenkin tullu luettua. Heti en muistanut mutta kun tarvaila tuli kuvioihin nii aivot alkoivat raksuttamaan että täähän on tuttu.
  erittäin loistava ollut tähän mennessä ja muistaakseni ei ainakaan huonommaksi mene jatko. loputkin osat tänne vaan! 🙂

 4. mkt says:

  lisää, krjoitat hyvin

 5. Freezing cock says:

  Tää oli paras osa näist kolmest

Kommentoi

top