search
top

Nina ja kaverit, osa 2

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (23 votes, average: 3.09 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Pitkän tarinan toinen osa. Jos luet, niin suosittelen että luet ensimmäisen osan ensin. Tässä palasessa on sitten vähän enemmän kinky-kidutuksia, mutta myös tarinan kehittämisen takia tarvittavaa henkilöiden taustojen kerrontaa. Ja lisää seuraa, tämä on pitkä juttu. Palautetta saisi taas mielellään laittaa, nimim.noitapilli-ät-suomi24.fi

Rääkkäystä orkkuun asti

Nina ja minä jäimme kahdestaan ovelle, edelleen tottakai alastomina. Katsahdimme toisiimme. Kysymys kuului: No, mitäs nyt?

– Nukuttaaks sua?
– Ei yhtään.
– Hyvä. Ei muakaan. No, panettaaks sua? Tai hei, eiku, oota, ootsa nyt sillä lailla puudutettu et sua saa rääkätä?
– (Syvä hengenveto) Jjjooo. .. Joo, kai. Mitä sä ajattelit…?
– Tules orja tonne alakertaan takaisin. Sulla on ollu ihan liian mukava ilta ja sä oot ollu tuhma tyttö. Hyvin tuhma tyttö. Tuhmat tytöt saa rangaistuksen tuhmuudestaan.

Johdatin Ninan takaisin alakertaan ja istutin hänet pianotuolille odottamaan. Nina seurasi minua sanattomana, mutta huomasin että hänen nänninsä kovettuivat taas. Oli siinä aktiiviset tissit!

Kattoon oli kiinnitettynä isoihin koukkuihin valkokangas, jota käytettiin karaoken sanojen näyttämiseen projektorin kanssa. Mutta nyt tukevia koukkuja tarvittiin ihan muuhun ripustamiseen. Otin kankaan alas ja pengoin alakerran kaappia, kunnes löysin etsimäni, vahvoja nailonisia pakkausliinoja, joilla kiinnitetään tavallisesti kuormia rinkan päälle. Nyt niillä kiinnitettäisiin nättejä tyttöjä kattoon roikkumaan. Kiinnitin lujat hihnat Ninan ranteisiin, minkä hän ilman muuta salli tapahtua. Sitten pakotin hänet seisaalleen ja tuolille ja pienen ähellyksen jälkeen pianotuolia apuna käyttäen sain hänen ranteensa ripustetuiksi tukevasti katon koukuista korkealle ylös ja levälleen.

Nina seisoi nyt ihan suorana ja hänen kätensä olivat levitettyinä melko levälleen kohti koukkuja. Hän joutui osin seisomaan varpaillaan yltääkseen maahan. Sivumennen sanottuna ne pitkät varpaat maalattuine kynsineen muuten näyttivät todella namuilta siinä asennossa. Samoin pyöreät tissit. Ihanat.

Vein pianotuolin pois ja kiinnitin toiset lujat hihnat tytön nilkkoihin ja niihin narut. Nina puristi huuliaan tiukasti yhteen, mutta hänen suustaan pääsi silti pieni protesti kun kiskoin hänen oikean jalkansa narun avulla kauas sivulle ja sidoin narun tiukalle kiinni. Varovainen, vähittäinen veto toisesta narusta toiselle sivulle sai Ninan valittamaan, mutta siinä vaiheessa hän oli jo avuton ja roikkui pienen hetken päästä ranteidensa varassa koukuista kokonaan ilmassa molemmat jalat hyvin levälleen sivuille sidottuina. Nina oli täysin avuton ja pystyi lähinnä vain heiluttamaan päätään ja hiukan heiluttamaan persettään. Hän kiemurteli hiljaa kun kuiskasin hänelle

– Nyt huora pannaan huutamaan, mutta ensin saat odottaa siinä hetken.

Katselin kuinka hänen nänninsä taas kerran alkoivat kovettua.

Pujahdin yläkertaan ja palatessani sidoin Ninan silmät silkkihuivilla. Hän ei nähnyt käsissäni olevia kapineita, mutta kuvailin ne hänelle yksityiskohtaisen tarkasti ja mitä niillä kohta tekisin, sanoen että se olisi esimakua. Minulla oli käsissäni kuusi kappaletta pieniä pirullisia puristimia, sähkömiehen kapineita, joiden nimi on hauenleuka. Hauenleukojakin on monenlaisia, mutta nämä olivat pirullisimmasta ja isoimmasta päästä, kokometallisia, krokotiilin kidan muotoisia puristimia, joita käytetään esimerkiksi mittajohtojen kiinnittämiseen sähköliittimiin. Niissä oli rivit teräviä, pirullisia kolmiomaisia metallihampaita aivan kuin krokotiilin kidassa ja vahvat jouset, jotka saisivat nipistimet miltei leikkautumaan ihon läpi. Kuvailin pikkutarkasti sokaistulle Ninallle miltä ne näyttivät ja miltä ne tuntuivat ja kuinka ne kohta pureutuisivat hänen herkkiin kohtiinsa, nänneihinsä ja pillunhuuliinsa. Demona raapaisin häntä kylkeen avatun hauenleuan hampailla kertoen kuinka terävät metallihampaat olivat ja kuinka ne leikkautuisivat nänneihin ja pilluun.

Nina vapisi. Naarmusta tihkui aavistus verta. Katselin häntä ja näin kuinka ohimoilla alkoivat hikitipat valua.

– Ensin vasen, tokaisin.

Nina kiljahti ja kiemurteli kun hauenleuan pirulliset metallihampaat pureutuivat hänen vasempaan nänniinsä, lävistyskorun ja nännipihan väliin. Katselin hänen kiemurteluaan ja kuuntelin hänen yhteen puristettujen huuliensa välistä tulevia vaikerruksia ja kullini kovettui. Tein itselleni pari lyhyttä runkkausliikettä. Kullini sojotti nyt aivan pystyssä. Nänni oli ollut aivan pystyssä toimituksen aluksi ja olin luullut että kipu saisi sen normaalitilaan, mutta päin vastoin, nännipiha kurtistui kasaan olemattoman pieneksi ja nänni itse muuttui tulipunaiseksi kiduttavassa likistyksessään.

– Sitten oikea.

Lisää kiljahduksia ja Ninan epätoivoisesta pyristelystä huolimatta toinen metallinen pirulainen pureutui nyt hänen oikeaan nänniinsä samalla tavoin. Rauhallisella äänellä kuvailin Ninalle kuinka noiden puristimien tuottama kipu oikeastaan on sietämätön, että niitä oikeastaan ei kukaan voisi nahassaan pitää, saati nyt sitten herkässä paikassa. Puristus on paljon pahempi kuin vaikkapa seksikaupan nänninipistinten. Sääli vaan että hänellä ei nyt ole muuta vaihtoehtoa kuin antaa niiden pureutua itseensä, vaikka tunne onkin sietämätön. Kerroin miten kipu kohta täyttää hänen koko ajatuksensa ja hetken päästä hänestä alkaa tuntua kuin hänessä ei olisikaan mitään, yhtään mitään, muuta kohtaa kuin tulipunaisina sojottavat kaksi nänniä, joita s-a-t-t-u-u—u. Kaikki muut ajatukset lakkaavat.

Nina kiemurteili köysissä kuin syyhyn vaivaamana, yritti rimpuilla sekä käsillään että jaloillaan, mutta ei voinut mitään. Näin kuinka hiki alkoi virrata hänen kainalostaan kylkeä pitkin alas, tatuoitujen koristekuvioiden poikki. Himottava näky sadistille.

Hetken päästä kun hänen pyristelynsä alkoi vähän laantua, kerroin hänelle tiedemiehen luentoäänellä että pian hän tottuu nännien kipuun kun adrenaliini ja luonnon opiaatit iskevät päälle hänen aivoissaan ja sitten hänelle tulee opiaattihorroksesta melkein kuumeinen olo. Jossain vaiheessa tuska alkaa muuttua haluttavaksi ja lopulta seuraa kipueuforia, jolloin hän alkaa sekapäisesti haluta sitä. Kerroin myös että on hauska katsoa hänen tuskaansa, mutta että minä tuskin maltan odottaa miten paljon hän kiljuu sitten kun nuo lopulta otetaan pois hänestä ja veri palaa kiusattuihin tisseihin, koska silloin kipu on suurin.

Kerroin myös miten siivottoman pantavalta hän näytti kiemurrellessaan siinä kivun keskellä ja kuinka minun kyrpäni nyt sojottaa himosta pystyssä. Vakuudeksi tönäisin häntä jäykällä kullilla mahaan.

Kyyneleet valuivat nyt Ninan silmistä ja ruokottomuudet suusta. Kirosanojen välissä Nina käski minua uudelleen ja uudelleen panemaan itseään. En totellut. Hetken kuunneltuani kaappasin äkkiä hänen pakaroistaan otteen, levitin sormillani hänen nyt ihan märät pillunhuulensa ja napsautin kolme samanlaista hauenleukaa kiinni Ninan sisempiin pillunhuuliin, yhden siihen jossa oli lävistysrengas ja kaksi toiseen. Hain kameran ja napsautin alakertaan täydet valot päälle, kuvasin kokonaisen pitkän sarjan Ninan tuskanilmeitä sekä lähikuvia loukatuista kohdista ja kiemurtelua yrittävästä tytöstä.

Vähitellen Nina kuitenkin tottui kipuun ja alkoi liikkua vähemmän. Pinnallisesta hengityksestä arvasin että nyt hän oli kipueuforiavaiheessa. ”Seuraava aste”, totesin. Nina ei edes ehtinyt tajuta mitä oli tapahtumassa kun käteni kaappasi jälleen hänen peppunsa minua vasten liikkumattomaksi, sormet levittivät hänen häpyhuulensa ja vielä yksi hauenleuka pureutui tyttöön, nyt suoraan keskelle suojattomaan, paisuneeseen, pyöreään klitorikseen.

Nina ulvoi ja kirkui ja vääntelehti ja ravisti persettään kiihkeästi edestakaisin saadakseen pirullisen nipistimen pois. Kiitin hiljaa mielessäni sitä, että olin ymmärtänyt sulkea kaikki ovet ja että tämä tila oli maanalaisessa kerroksessa, sillä en todellakaan kaivannut naapuria tai poliisia aamukolmelta selvittämään sikaako kotonani teurastettiin. Kaivoin kaapista rullan jeesusteippiä ja totesin että Nina-kulta, nyt täytyy hieman hiljentää volyymiä. Huolimatta siitä että tytön huulien ja koko pään ympäri oli pian kaksi kierrosta vahvaa ilmastointiteippiä, niin Nina edelleen onnistui pitämään melkoisen valituksen. Silmäsiteen alta valui meikkiä ja kyyneliä ja vastalaitetun suuteipin alta kuolaa.

”Viimeinen vaihe, kultaseni”, kuiskasin kiemurtelevan Ninan korvaan. Kiinnitin hänen alapäätään rääkkääviin hauenleukoihin banaanipistokkeilla laitejohdot. Häpyhuulia kiduttavat kolme hauenleukaa kiinnitin johdoilla toisiinsa ja 9 voltin palovaroitinpatterin toiseen napaan. Katselin vinkuvaa tyttöä hetken. Klitorista rääkkäävään nipistimeen nyt menevällä neljännellä johdolla kosketin sitten pariston toista napaa.

Nina suorastaan räjähti. Säikähdin oikeasti, koska hetkisen luulin että nyt olin mennyt liian pitkälle ja ehkä aiheuttanut tytölle sydänkohtauksen tai jotain. Nina pomppasi sähköiskusta köysissään kuin jousi sen minkä siteet antoivat myöten ja hänen kurkustaan pääsi kirkaisu ja outo korahdus. Varmaankin hänen vartalonsa joka ikinen lihas kramppasi. Pian tajusin kuitenkin Ninan emättimen tolkuttoman rajusta ja nopeasta aivan auki, aivan kiinni -edestakaisinsupistelusta ettei tyttö suinkaan ollut saanut sydäriä, vaan paremminkin maailmanlopun orkun. Hän oli lähes täysin hervoton ja pystyi vain supistelemaan pilluaan ja päästämään jonkinlaista mökeltävää ääntä kun irrotin nipistimet hänen herkistä paikoistaan, kiskoin jeesusteipin irti – tyttö muuten menetti siinä hommassa aika määrän hiuksiaan, mutta tuskinpa edes huomasi sitä – ja irrotin ensin hänen jalkojensa siteet ja lopulta pianotuolia apuna käyttäen käsien hihnat. Nina ei pystynyt kävelemään, joten kannoin tai paremminkin raahasin hänet alakerran sohvalle.

Sohvalla hikistä Ninaa silitellessäni hetken aikaa pelkäsin että mitähän tästä oikein vielä seuraa, laittaako tyttö minut syytteeseen törkeästä pahoinpitelystä tai jotain. Nina ei saanut sanotuksi aluksi mitään ”vittua” ja ”jumalautaa” ymmärrettävämpää, mutta sai sitten kysytyksi jopa useampaan kertaan mitä vittua minä oikein olin hänelle tehnyt. Pystyessään taas puhumaan tyttö sopersi ettei, “vittu, ollut, jumalauta ikinä elämässään saanut niin vitun, vitun, jumalauta, mieletöntä orkkua ja että se kipu oli ollut niin vitun, mielettömän, tolkuttoman ihanaa-aaa-aa…”

Kyyneleet tulivat minunkin silmiini kun suutelin sekavana sopertelevaa tyttöä, joka suuteli minua nyt aivan hurmoksessa uudelleen ja uudelleen ja joka sai suudelmien välissä soperrettua ettei hänen elämässään ole, vittu, ikinä tapahtunut mitään niin mielettömän upeaa kuin se kipu jota minä hänelle tein ja että minun pitää, vittu, rääkätä häntä hänen elämänsä loppuun asti ja että hän aikoo käyttää koko elämänsä minun orjanani tai palvelijanani.

Autoin Ninan istualleen ja tarjosin hänelle vahvan brändydrinkin. Katseessa jonka tuo tyttö – jonka silmämeikit nyt valuivat leukaan saakka pitkin naamaa ja jonka pahoinpidellyt nännit loistivat tulipunaisina pystyssä – minuun loi oli niin selvää intohimoista rakkautta kuin mitä nainen voi koskaan katseeseen ladata.
Nina karkasi jaloilleen ja halaamaan minua, täysin suunniltaan hellyydestä ja intohimosta.

Mutta tisseihin ei kuulemma enää tänään saanut koskea. Sattui. Räjähdimme molemmat nauruun, joka halauksen myötä meni lopulta aika hysteeriseksi molemmilla. Päädyimme lattialle kierimään, halaamaan ja suutelemaan, mikä lopulta päättyi siihen – tietysti – että aloin taas haluta häntä tolkuttomasti. Eivätkä ne tissitkään pysyneet rauhoitettuina. Käänsin Ninan selälleen, väänsin hänen pienestä vastustelustaan huolimatta puoliväkisin hänen jalkansa auki ja ohjasin kullini hänen sisäänsä. Ninaan sattui kun nain häntä. Pahasti. Mutta hän myötäili ja työnteli vastaan niin paljon kuin vain voi. Voihkaisten laukesin ja ruiskutin illan viimeisen spermalastini syvälle, syvälle Ninan ihanaan pilluun. Nina huokaili syvään ja tyytyväisenä ja toisteli minun nimeäni.

Havahduimme lattialta noin aamukuuden jälkeen ja kompuroimme ensin vessaan pissalle. Nina yritti siinä sen kummemmin onnistumatta poistaa meikinjämiä naamastaan. Hän ei vastustellut, tuskin tajusi, kun suutelin häntä ja talutin hänet yläkertaan isoon sänkyyn. Tiukasti sylikkäin nukahdimme.

Aamupäivä

Kello lienee ollut siinä yhdentoista maissa aamupäivällä kun heräsimme kännykän vaativaan meteliin. Päätä särki ja suuta tahmasi ja oli kaikki muutkin perinpohjaisen krapulan oireet. Hoipuin eteiseen etsimään puhelinta ”mitä vittua” -asenteella. Soittaja oli Timppa, joka halusi kiittää eilisestä, erityisesti Ninaa ja halusi tietää mitä vielä olimme tehneet. Mutisin jotain enemmän tai vähemmän epämääräistä siitä että kivaa oli ollut ja että nainen oli saatu kiljumaan kuten ohje oli. Timppa raportoi, että oli aamulla jutellut Ninan poikakaverin Janin kanssa puhelimessa ja että Jani oli pyytänyt saada nähdä Ninasta otettuja riettaita valokuvia. Timppa oli ne meilannut ja kuulemma erityisesti pyllistys portilla ja autoon kahlitun Ninan paneminen olivat olleet Janin mielestä huippujuttuja.

Timppa raportoi nyt vielä että on nyt lähdössä töihin ja että tulee illalla myöhään, ei ehdi jäädä meitä viihdyttämään, mutta tuo Ninan kamat ja vaatteet. Kuulemma hänen tyttärensä oli tulossa faijansa luo illalla eikä hän sen takia nyt ehtinyt paneskelemaan vieraita naisia eikä halunnut Ninan pikkareitten olevan tyttärensä ensimmäiseksi näkemä juttu. Mutisin jotain jassoon tapaista ajatellen että tunkisi ne pikkarit perseeseensä. Timppa toivotti hyvää panopäivää ja lopetti puhelun. Minä toivotin jotain sen tapaista kuin ”yynhh”.

Menin äkkiä takaisin sänkyyn Ninan viereen. Päätä särki ja oksetti. Nina vieressä näytti vähintään yhtä kärsivältä. Mutta hellittävän söpöltä. Juttelimme sen verran että selitin mitä olin kuullut. Nina tuhahteli ja sanoi että Jani takuulla tahtoisikin kaikki mahdolliset kuvat siitä kuinka joku muu panee häntä ja vielä parempi jos autoa vasten ja että luultavasti se kuva on heillä olohuoneen seinällä kun hän tulee kotiin. Mutta viime yön parhaista kohdista kukaan ei kerinnyt mitään kuvaamaan.

Huomautin Ninalle että oli kiva että hän salli sen, että hänestä otettiin riettaitakin kuvia, sanoin että minua se kiihotti. Sain suukon vastaukseksi. Nina sanoi että hän oli kakarasta saakka ollut sellainen että hän oli vähän väliä kokonaan tai melkein alasti ja mitä useampi häntä oli tuijottanut ja mitä järkyttyneemmältä tuijottajat olivat näyttäneet, niin sen parempi. Ninan mukaan pissisikäisenä hän oli oli ollut ”tosi vittumainen paljastelija” joka oli pitänyt huolta että suunnilleen koko luokan kaikki kundit oli saaneet tuijotella häntä alasti vähintään kerran kuussa. Lupasin yrittää näyttää mahdollisimman järkyttyneeltä ja ilmoitin että haluan tuijottaa häntä vähintään kerran kuussa alasti jatkossakin.

Ninan vähän happaman puoleinen kommentti rakkaasta avomiehestään oli jotain sen tapaista ettei Jani oikeasti häntä muuhun tarvinnut kuin auton koristeeksi, rahan tienaamiseen, kodin jollain lailla siistinä pitämiseen ja ruokkimiseen ja siihen ”et Jani pystyy esitteleen autokavereilleen et hänellä on tarpeeks siistin näköinen muija”. Janin käsitys seksistä oli kuulemma suunnilleen siinä että joko Janiin itseensä, Ninaan tai johonkuhun muuhun tehtiin lisää lävistysreikiä johonkin kohtaan. Panemista voi tehdä jos on pakko, mutta se on sitä että pannaan valot pois, mennään peiton alle ja aletaan siellä heilua. Jani oli kuulemma ihan tatska- ja lävärihullu. Ninan mukaan sillä miehellä ei olisi mitään asiaa lentokentän turvatarkastukseen – ei sillä että matkustus kuulemma Jania kiinnostaisikaan – niin täynnä mies oli mustetta ja rautaa eri kohdissa. Poikittaisen tappinsa oman terskansa läpi mies oli kuulemma tehnyt itse. ”Se hullu” oli joululomalla kännissä ampunut itse itseään paineilmanaulapyssyllä kyrpään ja vaihtanut sitten naulan lävistystappiin. Verta oli kuulemma tullut niin hirveästi että Nina oli luullut että tarvitaan ambulanssia, mutta oli se siitä aikanaan loppunut.

Kuulemma Janin suuri haave ja suunnitelma olisi nyt saada häneen, Ninaan, lisää lävistyksiä ja kundi oli kuulemma useampaan kertaan yrittänyt ehdottaa Ninalle että Ninalle saisi tehdä saman kuin minkä Jani oli nähnyt jossain nettipornokuvassa, missä naisen molempien tissien läpi oli keskeltä tissejä tungettu vaakasuunnassa pitkä terotettu metallitanko. Jani oli puhunut puskurista. Nina oli kuulemma käskenyt Jania tunkemaan sen puskurin perseeseensä – ja oli kuulemma miettinyt että joku päivä se vitun hullu saattaa sen vaikka tehdäkin. Ninan mielestä Jani luultavasti olisi oikeasti bi tai homo, mutta ei myönnä sitä itselleen. Joka tapauksessa Jani kuulemma aina parhaiten kiihottuu silloin kun joku muu panee Ninaa. Janin tarve oli kuulemma sikäli ”omistaa” Nina, että Jani sääteli kuka ja koska Ninaa sai panna.

Ehdotin jotain krapulapanosta, ihan ilman Janin lupaa, mutta Nina oli sitä mieltä että tee mitä haluat muuten, mutta älä heiluta, pää halkeaa. Tyttö kuitenkin runkkaili minua sen verran että sain kunnon seisokin ja jonkinlainen pano siitä sitten tulikin, vaikka ei se kyllä kovin kehuttavaa heilumista ollut. Mutta hellyyttä, silittelyjä ja loputtomasti pikku suudelmia siitä seurasi. Nukahdimme lopulta molemmat uudelleen.

Kello oli paljon yli kaksi iltapäivällä kun lopulta nousimme ylös ja kävimme yhdessä suihkussa. Nina näytti upealta suihkussa kaikkine tatskakuvioineen ja tuijotin häntä kuin murkkuikäinen, joka näkee ensimmäisen kerran elämässään alastoman tytön. Pesin Ninan tissit ainakin kolmeen ja pimpin vähintään neljään kertaan eikä minun kullini jäänyt taatusti yhtään sen vähemmälle kun Nina pääsi vauhtiin. Nina valitteli että hänen pimppinsä tuntui suunnilleen siltä kuin häntä olisi eilen naitu vähintään heinäseipäällä.

– Niin, no, heinäseiväs tai Timpan kyrpä, ei kai siinä nyt isoakaan eroa ole…?

Avautumisia

Suihkun jälkeen palailimme yläkertaan. Kumpikaan meistä ei jaksanut laittaa ruokaa, joten laitoimme kahvia ja tilasimme pizzat pizzataksista. Sen hetken ajan sallin Ninan olla kylpypyyhkeeseen kietoutunut kun hän vastaanotti pizzat lähetiltä, mutta sitten kiskoin julmasti pyyhkeen pois palelevalta tytöltä. Muistutin, että vähintään tissit piti pitää esillä ja että nyt sitten ollaan alasti kun kerran ruvettiin. Nina hymyili suloisesti, levitti jalkansa ja kysyi oliko hän nyt tarpeeksi alasti?

Emme kumpikaan oikein jaksaneet mitään, joten istuimme sohvalla nuokkuen ja kylki kyljessä toisiamme hipelöiden ja tuijotimme telkasta tyhmää leffaa. Kehno nyyhkytarina, mutta se sopi tällaiseen hitaaseen krapulatoipumiseen. Sitä paitsi leffan monet pussauskohtaukset olivat hyviä syitä itsekin pussailla. Nina tuoksui ihanalta, tuntui ihanalta ja oli ihan uskomattoman hellä ja suloinen. Suurimman osan leffan kestoajasta minä käytin samalla Ninan vartalon puolihuolimattomaan hipelöintiin ja silittelyyn ja Nina puolestaan muun muassa minun kullillani leikkimiseen. Ei sitä seksiksi voinut sanoa, mutta tykkäsimme siitä molemmat kauheasti. Varsinkin Nina, joka moneen kertaan kommentoi sitä kuinka ihanalta tuntui tulla tuijotetuksi ja kosketelluksi ja lähennellyksi koko ajan ja kuinka Jani ei koskaan tekisi hänelle noin ja kuinka hän tuntee nyt itsensä haluttavammaksi kuin vuosiin kun minä olen noin ihana. Itse taas olin sitä mieltä että jos saisin valita niin en muuta tekisikään kuin hipelöisin Ninaa. Sanoin sen myös.

Leffan ihmissuhdedraama johti sitten varsinaiseen keskinäiseen tilitykseen ja avautumiseen. Minä kertoilin menneisyyttäni ja selitin muinaisia avioeromurheitani. Pitkä juttu, mutta en nyt jaksa toistaa sitä ruikutusta tässä. Olennaista oli kumminkin että Nina oppi tietämään jotain minusta. Niin… ja kai minä sain jotain säälipisteitä. Silittelyjä ja hellyyttä nyt kummiskin.

Nina taas avautui omasta menneisyydestään. Ihmettelin hänelle ääneen esimerkiksi sitä, miksi hän reagoi kipuun tai rajuun kourimiseen niin kuin reagoi, lähes välittömällä pienellä kiihottumisella, joka tosin meni pian myös ohi. Se vähä mitä minä olin tähän astisessa elämässäni kuullut ihmisistä joita kipu kiihottaa, niin useimmiten kiihotustila syntyy vasta pitkäaikaisen ja vähä vähältä kehittyvän kivun myötä. Nina taas oli sellainen että jos häntä hyttynen pisti, niin hänen jalkovälinsä kostui – no, hyvä on, ei nyt sentään. Mutta siis sinnepäin.

Nina sanoi olleensa kakarana ihan mahdoton. Hänen äitinsä oli kuollut Ninan syntyessä ja hänen isänsä, melko varakas ja menestyvä liikemies, oli mennyt toisiin naimisiin kun Nina oli ollut vähän päälle neljän vanha. Nina ei kuulemma koskaan ollut pitänyt äitipuolestaan, ”typerästä tyhjännauraja-blondiharakasta” tai kokenut saaneensa häneltä kiintymystä. Jo pienenä Nina oli alkanut ensin pelätä vähän väliä jollain lailla tukistavaa, huutavaa tai läpsivää ja aika hidasälyisen tunnepohjaista ja arvaamatonta äitipuolta Marjattaa. Kuulemma murkkuikään mennessä tunne oli kasvanut katkeraksi vihaksi ja Nina itse oli tehnyt kaikkensa ollakseen mahdollisimman vittumainen. Kun äitipuoli oli uskonnollinen, ujo ja Ninan sanojen mukaan siveä, niin hän taas oppi nopeasti pukeutumaan ärsyttävästi, paljastavasti tai olemaan alasti, käyttämään mahdollisimman rivoja elkeitä ja kieltä ja nopeaälyisenä ja liian vilkkaana kakarana hän menestyi loistavasti hankkeessaan ajaa äitipuoli hulluksi. Isää taas ei paljon näkynyt. Mitä kipuun taas tuli, niin kuulemma jo joskus aika nuorena Marjatan tukistusten ja läpsimisten kipu oli jotenkin muuttunut siksi mitä hän haki, sai edes jotain huomiota saadessaan läimäisyjä tai tukistuksia.

Jo kolmentoista vanhana Nina oli kuulemma ollut täysin mahdoton pissis, joka oli yrittänyt sotkea seksiä joka paikkaan. Ja murkkuikäiselle Ninalle seksi oli ollut sama asia kuin itse itsellään leikkiminen ja kipu. Neuloja. Jotkut kakarat viiltelevät itseään. Nina ei. Jotkut kakarat satuttavat itseään angstin takia. Nina ei. Ninalle se oli seksiä. Nina tunki itseensä neuloja ja runkkaili ja hänellä kuulemma oli ”kiihkeä ja pitkä suhde käsipeilinsä puiseen kahvaan”, jolla häneltä oli neitsyyskin lähtenyt. Vahingossa. Kuulemma sellainen 14-16 neulaa tungettuina häppäreihin, mahaan, reisiin, napaan, tissinalkuihin ja vaikka mihin tarvittiin vähintään kunnon orkun saamiseen ja 3-4 neulasessiota vuorokaudessa ei ollut mikään ihme. Koulun kielikokeisiin luettiin säännönmukaisesti alasti ja vähintään 10 neulaa pillunhuulissa, mieluummin vielä peilinvarsi pillussa. Välillä piti käydä lääkäreille valehtelemassa että sai jotain penkkukuureja millä sai neuloista saadut tulehdukset loppumaan. Nyt aikuisena ei enää tarvinnut tehdä moista, mutta vieläkin neulan pisto oli Ninalle valmistautumista tulevaan orkkuun.

Minä tietysti lakonisesti virnuilin ja lupasin tarjota apua siinä asiassa.

Nina katsahti minuun, oli hetken hiljaa ja pakotti minut sitten kättä puristaen vannomaan että elämäni aikana vielä vähintään 50 kertaa tunkisin jonkun neulan tai vastaavan ”mikä tekee kunnon reiän” hänen nahkaansa. Vakavoiduin. Lupasin sen ja kättelimme. Nina puolestaan lupasi minulle vielä vähintään 50 orkkua ennen kuin hän kuolee. Suutelimme. Minä pyysin häntä lupaamaan ettei pitäisi mitään turhaa kiirettä sen kuolemisasian kanssa.

Nina katsoi minua ja totesi naama vakavana meidän nyt olevan ”panokihloissa.” Halailimme ja pussailimme ainakin vartin verran sanomatta mitään ennen kuin Nina jatkoi tilitystään. Hiljaa omassa päässäni ihmettelin ja minua suorastaan huimasi: Enhän minä ollut aikonut mitään seksisuhdetta aloittaa, saati nyt sitten että jonkun suunnilleen puolet itseäni nuoremman kanssa. Mitä meille oikein on tapahtumassa? Tämähän nyt, jumalauta, alkaa kohta muuttua romanssiksi. Katsoin Ninaa. Helvetti että toi tyttö osaa olla namu. Ja puhuu ihan yhtä suoraan ja roiseja kuin minä. Ja sillä on ihan tosissaan pokkaa tulla alastomana ja tissit pystyssä sanoon päin näköä mulle, itseään about kaksi kertaa vanhemmalle äijälle että pane mua, nussi mua, raiskaa mua, rääkkää mua. Ja se vielä tarkoittaa sitä. Mua huimaa.

Nina taisi suunnilleen arvata minun ajatukseni: sain niin valloittavan, sulattavan, viettelevän – niin, niin kai: rakastuneen – hymyn kuin vaan saada voi ja Nina kiersi kätensä minun ympärilleni.

Huuh.

Yksi kommentti viestissä: “Nina ja kaverit, osa 2”

  1. Pikku_kakara says:

    Vau ! Ihan mahtava tarina! Ja hyvä että jatkoa on jo valmiiks. Jatkotarinatja tälläset pitkät on tosi kivoja. Ja henkilöt oot keksiny tosi hyvin ja kuvailukin on hyvä mulla rupee ihan seisoo ku ajattelen sitä tyttöö! Ihan mahtavaa! Oon aina fantasioinu sidonta jutuista ja sellasesta että mut on sidottu kulleista kiinni johonki ja joku hottis namu imee mua… Mutta se siitä. Hyvä tarina jokatapauksessa!

Kommentoi

top