search
top

Nina ja kaverit, osa 1

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (48 votes, average: 3.48 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Tämä on tarina, jota olin kirjoitellut keväällä 2010. Sitten se oli jäänyt happanemaan kovalevylleni ilman että koskaan edes olin ajatellutkaan sen julkaisemista. Ja kuten minun tarinoissani usein, niin tästäkin on realismi kaukana ja harhaudun ottamaan mukaan aina vaan lisää tyttöjä... Ja sitten tarinan kirjoittaminen vaan jotenkin loppuu kesken ja kuolee pois. Tällä on nyt noin 60 sivua pituutta wordissä.Mutta ehkä tämäkin jotakuta lämmittää. Varoitan vain vielä että tässä on aika rajujakin kivulla leikkimisiä mukana.

Tutustuminen

Olin viettämässä yksikseni laiskottelusunnuntaita, kerta kaikkiaan tekemässä ei-mitään, kun yllättäen puhelin soi. Soittaja oli naapurustossa asuva kaverini Timppa, joka hiukan oudolla tavalla kyseli onko mulla mitään tekeillä ja oliko mulla mitään tärkeää seuraavaksi päiväksi, joka tunnetusti oli arkipyhä ja siis vapaa. Tunnustin ettei ollut ja ihmettelin… ehkä Timppakin oli yksikseen ja halusi tulla viettämään aikaa? Ei kylläkään ollut Timpan tapaista tulla noin vain kahdestaan meille, sen sijaan isommalla porukalla olimme useinkin viettäneet kosteita iltoja alakerrassamme. Puhelu päättyi yhtä äkkiä kun oli alkanutkin, Timpan naureskelevaan komentoon ”Tuuppas hei tänne, mulla on sulle hyvää seuraa”.

Ihmettely ei auttanut, joten kiskoin farkut jalkaani ja takin päälle ja maleksin hiljalleen muutaman sata metriä Timpan talolle päin. Timppa löytyi tapojensa mukaan autotalliltaan, oli taas rassailemassa yhtä autonraatoa. Mutta tällä kertaa hän ei ollut yksin. Juuri kun tulin, näin heidän pihastaan sora lentäen lähtevän melkomoisen tuunatun rokkiauton näköisen Opelin, joka kyllä oli kunniallisimmat vuotensa nähnyt jo muutama kymmenen vuotta sitten. Kuskina näkyi olleen joku tummatukkainen nuorimies, jota en tuntenut. Kiire näkyi olevan kundilla poispäin.

Koputin ovelle ja astuin sisään autotalliin, jossa minua tervehtikin heti Timpan iloinen ”Ilkka, kiva kun tulit”. Käteeni lyötiin heti litteä pullo Timpan herkkujuomaa, brändyä.

Timppa ei tosiaankaan ollut tallillaan yksin tällä kertaa, vaan seurana oli sitä ”hyvää seuraa”: nuori, nätti tummatukkainen nainen – no, vaatteista, meikeistä ja mustasta kynsilakasta päätellen voisi sanoa että goottityttö – jota en ollut ennen tavannut. Timppa esitteli meidät. Nina oli iloinen, puhelias, ehkä noin kaksivitonen tummatukka. Musta pehmeä tukka harteille asti, hyvin kauniit kasvot, pitkä nenä, aivan upeina pusuhuulina naurava kapea suu, joka aukesi todella valloittavaan hymyyn. Leveät poskipäät, tummat kulmakarvat. Tumma silmämeikki, hoidetut kynnet, joissa mustaa lakkaa. Todella namu, varsinkin valloittavan hymynsä takia. Melkoinen autotallinkomistus siis. – No, ehkä hieman liian laiha minun makuuni. Mutta ihan valokuvamalliainesta. Mutta mitä ihmettä tuollainen tyttö teki yksikseen naapurin Timpan autotallissa? Ja mitä se kumma kutsu oikein tarkoitti?

Timppa jatkoi puuhailuaan ylös hallinosturille nostetun autonromun etuoven parissa ja kun minulla ei tässä kummallisessa jutussa tuntunut olevan muuta hommaa kuin brändyn naukkailu, niin hyvin nopeasti päädyimme Ninan kanssa istumaan autotallin penkille, jossa siemailimme brändyä vuoronperään ja juttelimme smalltalkia katsellessamme Timpan töitä. Nina oli tosi kiva, sanavalmis ja vähän kaikesta kiinnostunut. Kuulemma graafikko ja mainostoimiston AD. Sain kuulla että hänen poikakaverinsa oli se nuorimies, jonka olin nähnyt pihasta lähtevän ja että tämä Jani ei kuulemma olisi tulossa tänä iltana takaisin. Melkein kysyin miksi Nina sitten oli tänne tuotu, mutta jätin kysymättä. Jätin myös kysymättä miksi Nina mainitsi edellisen. Timpan brändintuoksuisesta hymystä ja virnuilevista silmistä aloin aavistaa että hän taisi suunnitella hauskaa iltaa meidän talomme kellarikerroksessa, meillä nimittäin oli siellä maan alla melko mukava diskomainen tila, jossa Timppa ja muut kaverimme olivat useinkin olleet aikaa viettämässä.

Meidän alakertamme on oikeastaan saunan takkatila, mutta minä olin sen jo jonkun aikaa sitten muuttanut eräänlaiseksi diskoksi, jota täydensi mukava viinikellari ja hyvä, avattava sohva. Diskovalot, mikseri, savukone, sähköpiano, projektori, valkokangas ja muut vempaimet, mukaan lukien myös langattomat laulumikit löytyivät. Hyvä paikka laulamiseen ja tanssimiseen. Ja miksei muuhunkin hauskanpitoon. Timpan heittämien muutamien johdattelevien sanojen seurauksena olinkin jo pian ehtinyt kuvailla Ninalle yksityiskohtaisesti koko paikan joka meidän talollamme olisi, sillä olin jo arvannut että sinne tässä varmaan olisi tarkoitus lähteä loppuiltaa viettämään.

Seksileluksi

Ninasta täytyy sanoa velä, ettei häntä ainakaan tuntunut mitenkään haittaavan se, että hänet on yhtäkkiä jätetty vähän liian hienoissa vaatteissa poikaystävän kaverin autotallille, luoja yksin ties millä selityksellä. Paremminkin neitokainen oli selvästi flirttailevalla tuulella ja noilla painokiloilla – tai siis paremminkin kilojen puutteella – kuluneella brändylläkin alkoi jo olla vaikutuksia. Yhdessä vaiheessa Nina jopa nojasi päätään tahallaan olkapäähäni siinä penkillä jutustellessamme. – Ei, ujo tuo tyttö ei kylläkään ollut.

Timppa tuli auton takaa esiin, oli ilmeisesti saanut oven haluamaansa kuntoon. Hän tarjotteli Ninalle ja minulle olutpurkkeja sanoen että ottaisimme vielä huikat sillä aikaa kun hän ”käväisee hakemassa yhden jutun”. Ovi vain kolahti kun iso mies hävisi saman tien. Ehdimme Ninan kanssa hädin tuskin sihauttaa tölkit auki ja pari kertaa kippistää niillä, kun Timppa ilmestyi takaisin ja pujahti saman tien nosturilla ylös nostetun auton taakse ja kutsui seuralaistamme sinne: ”Nina, tuutko tänne vähän”.

Hiukkasen horjahtaen Nina läksi pitkäkorkoisine saappaineen Timpan luo auton taa ja minä jäin penkille. Hämmästyin ja säikähdinkin kun kuulin yhtäkkiä Ninan kiljahduksen

– Mitä sä teet?? – Ai, päästä irti, vittu, mikä juttu tää on… ??

Pomppasin penkiltä kuin vieteriukko ja kiersin auton taakse katsomaan millä ihmeellä Timppa seuralaistamme nyt oikein kiusaa. Ja täytyy sanoa että en todellakaan ollut valmistautunut näkyyn mikä auton takana odotti. Nina oli puuskuttavan ja säikähtyneen näköisenä käsiraudoilla kädet ylös lukittuna hallinosturilla ylös nostettua korjattavaa autoa vasten. Auton sivuikkunat olivat auki ja Ninan kädet menivät suoraan ylös ja auton ikkunoista sisään ja ne oli lukittu tukevilla käsiraudoilla toisiinsa ja samalla auton ovipalkkiin.

”Mitä helkkaria…” minulta pääsi, mutta Timppa tuuppasi minut seinän viereen, käski ottaa ihan iisisti ja tunki käteeni jonkun paperin ja käski lukea sen.

Käteeni törkätty paperi oli sähköpostiviestin printti, pitkä sellainen. En edes yritä tässä muistella tarkasti mitä siinä luki, sillä olin liian hämmästyksissäni ja brändynkin vaikutuksen alainen jotta olisin tajunnut aivan kaiken ihan heti. Eikä asiaa ainakaan auttanut se, että Nina pyysi, tai paremminkin vaati meitä päästämään hänet heti paikalla irti. Mutta pääkohdat viestistä kyllä muistan varmaan lopun ikääni.

Meilin oli kirjoittanut näköjään Ninan poikaystävä. Siinä kuvailtiin ensin yksityiskohtaisesti hänen ja Ninan välistä seksiä, jonka lopuksi Nina oli kuulemma tunnustanut poikaystävälleen että hänen salainen fantasiansa oli aina ollut joutua parin vieraan, vanhemman, ei-hänen-tyyppisensä äijän sieppaamaksi ja heidän seksilelukseen. Kuulemma Nina ja Jani olivat keskenään jopa sopineet että fantasia joskus toteutettaisiin.

Timpan komennosta luin Ninalle ääneen kirjeen alkuosan: Nina kalpeni ja vaikeni ensin ja punastui sitten niin totaalisen hirvittävästi kuin vaan kukaan voi punastua. Kirjeessä annettiin Timpalle ja Timpan vapaasti valitsemille kavereille, joita sai olla yksi tai monta – mitä ilmeisimmin minut oli nyt siis valittu tähän tehtävään – tarkat ohjeet siitä kuinka ”hutsulle tuli antaa kyytiä”. Ninalle sai ja kuulemma myös piti tehdä kaikkea mahdollista; kaikki oli kuulemma muuten sallittua, paitsi ettei Ninaan saanut jäädä vaatteiden päälle näkyviä jälkiä eikä pysyviä vammoja. Kirjeessa myös vakuutettiin että Nina oli Janille pyhästi vannonut ja luvannut että hän kestäisi ihan mitä tahansa nämä vieraat miehet hänelle tässä fantasiassa haluaisivat tehdä ja että hän ei koskaan kertoisi tai valittaisi asiasta mihinkään, vaan toimisi hyvin tottelevaisen seksiorjan tavalla.

Kirje oli selvästi juuri tämän päivän tilanteeseen kirjoitettu ja aikaleimakin oli vain tunnin vanha. Kirjeessä kerrottiin ettei Jani tulisi hakemaan Ninaa kotiin ennen kuin aikaisintaan tiistaiaamuna – nyt oli siis sunnuntai-ilta ja huominen eli maanantai olisi pyhä – ja että varmemmaksi vakuudeksi Jani oli kuulemma pihistänyt Ninan laukusta avaimet, rahat ja kännykän. Jani kirjoitti että Nina oli sellainen hutsu, jolla eivät vaatteet tahtoneet millään pysyä päällä ja näinollen Jani kehottikin meitä nyt huolehtimaan siitä että vähintäänkin Ninan tissit pidettäisiin koko ajan paljaina nyt ainakin siihen tiistaiaamuun asti. Ninaa kuulemma sopi vapaasti panna ”kaikkiin reikiin”, hän oli kuulemma terve ”eikä tule siitä paksuksi”.

Loppuosassa kirjettä Jani kuvaili tarkasti hänen ja Ninan seksiä jossain metsäkämpällä, jossa Jani oli piiskannut tyttöä tarinan mukaan perusteellisesti . Nina kuulemma oli sm-henkinen ja alistuva ja kuulemma sai hyvän orkun jos häntä tarpeeksi pitkään ja sopivasti satuttaa. Lopuksi Jani kertoi kuinka hän menee nyt kotiin ja katselee siellä vanhoja pornoelokuvia ja runkkaa itseään ”niin että kyrpä sulaa”. Kuulemma häneen ei saa ottaa yhteyttä ennen tiistaiaamua.

Voi hyvä luoja! Kävelin epäuskoisena takaisin penkin luo ja hain minulta sinne jääneen oluen, otin vapisevin käsin siitä kulauksen. Timpan kehotuksesta luin nyt hieman takellellen koko viestin Ninalle, joka nyt oli lakannut pyristelemästä tai sanomasta mitään. Nina oli edelleen punainen kuin paloauto ja painoi ensin katseensa tiukasti lattiaan, mutta kun sitten kyselin häneltä mitä hän tästä viestistä tiesi ja ajatteli, niin hän nosti katseensa minuun ja nieleskellen myönsi että juuri noin hän oli Janin kanssa sopinut joskus tapahtuvaksi, hän vain ei ollut ikimaailmassa uskonut että Jani koskaan toteuttaisi tätä juttua. Kuulemma Jani saisi vielä katua tätä.

Timppa virnuili taaempana. Huomasin sivusilmäyksellä, että hän haki kameran.

Brändynhuuruisessa päässäni pyöri tyhjää. Mitä helvettiä tämän kummallisen jutun kanssa nyt oikein pitäisi tehdä? Naida vierasta kahlittua tyttöä ja sanoa sitten kiitos, voit mennä? Päästää tyttö irti ja sanoa heh-heh, tämä pila kai oli jo tässä? Ottaa juttu lottovoittona ja pitää tyttöä orjana ja toivoa ettei tämä sitten mene suoraan poliisikamarille? Vai mennä vaan pokkana pitämään lauluiltaa meille? Voisi tulla väkinäinen ilta. Eikä tyttöä voinut rahattomana ja kännykättömänä maantielle laittaa, kukaan meistä ei ollut ajokunnossa viedäkseen häntä siististi mihinkään, taksiin ei ollut rahaa … Ja mihin Nina sitten edes pitäisi viedä? Avomiehelleenkö? ”Sori, me tuodaan tää takas, ei meitä panettanu”???

Sitä paitsi Nina oli syötävän söpö. Ja tuossa kahlittuna punastellessaan hiton panettavan näköinen.

Mutta montaakaan sekavaa ajatusta ei ehtinyt päässäni tyhjää pyöriä, kun Nina itse ryhdistäytyi ja puuttui asiaan. Nina oli tehnyt oman päätöksensä. Tytön silmissä leimahti nyt uhmakas ilme, suu kiristyi viivaksi ja hän nosti leukansa pystyyn. Edelleen punaisena -mutta nyt ei enää häpeäntunteesta – Nina katsoi minua suoraan silmiin ja hieman värähtelevällä äänellä itse teki selväksi että hän on nyt meidän kahden käytettävissä orjana ja että me saadaan nyt panna häntä tai piiskata tai tehdä mitä ikinä meitä huvittaa. Minä en meinannut uskoa silmiäni ja korviani. Samaan lauseeseen hän sai hengästyneesti vielä mahtumaan sen, että oli oikeasti totta että hän kiihottuu kivusta ja että nyt meidän sitten pitäisi sitä antaa. Hän oikeasti haluaa sitä.

Pieni tauko, silmien välähdys, sitten Nina painoi silmät kiinni. Melkein huutavan lujaa hänen suustaan pääsi yhtenä sanatulvana ”Raiskatkaa vittu mua, olkaa mulle rajuja, vittu, pankaa mut nyt sit huutamaan! Pankaa!!”

Timppa ja minä ei liikahdettukaan, tuijotettiin vaan. Kädet ylös kahlittu Nina nousi pystympään asentoon, sen mitä hankala kahlitseminen hänelle antoi periksi ja avasi reisiään haara-asentoon, kuin riettaasti tarjotakseen itseään, vaikka olikin vaatteet päällä. Hiljaisemmalla äänellä hän jatkoi

– Pankaa mua, mut olkaa kilttejä yhdessä jutussa. Tehkää mitä vaan, ihan mitä vaan ikinä haluutte, mut jos te vaan voitte ni älkää mun perseeseen, mä en tykkää mistään kusi- ja paskaleikeistä. Mut ihan mitä vaan muuten. Ja saa sattua. Ihan oikeesti saa.
– Ja vitun Jani saa kyllä tästä hyvästä kyrvälleen sellasen rääkkäyksen et se ei kävele viikkoon. Mut, joo, tehkää se vittu nyt, pankaa mua, rääkätkää mua vittu tiistaihin, tehkää nyt vittu kun ainoon kerran elämässänne saatte luvalla raiskata naista.

Katsoin tyttöä ja sitten Timppaa. Nina oli vääntänyt niskojaan niin että hänen leukansa oli nyt aivan pystyssä kohti kattoa ja hän levitti jalkojaan. Hän tarkoitti sitä, vaikka olikin aika brändyssä.

Kävelin hiljaa tytön luo. Oli ihan selvä että hän oli kiihottunut. Nina huohotti ja kaikkien vaatteiden altakin näkyi hyvin selvästi että hänen nänninsä olivat jäykistyneet. Tämä tosiaan taisi olla Ninan fantasia, herkkä paikka.

– No huhh.

Nina värähti kun kosketin häntä olkapäälle ja huokaisi kuuluvasti kun koskin varovasti hänen poskeaan. Silitin hänen poskeaan ja tukkaansa. Nina ynähti mielihyvästä. Painoin hänen poskeaan kädelläni ja käänsin hänet katsomaan minua lähietäisyydeltä suoraan kasvoihin. Ninan huulet aukenivat suudelmaan. Se oli pitkä ja perusteellinen kielisuudelma, jossa kumpikin tutkimme toisiamme kitarisoja myöten. Kauan. Se oli sanaton sopimus nussimisesta. Se päättyi toisaalta siihen, että minun vasen käteni hipelöi Ninan kovettunutta nänniä hänen vaatteidensa läpi. Toisaalta se loppui myös salamavalon räpsähdykseen. Pahuksen Timppa oli ottanut meistä kuvan; varmasti molemmat näytettiin nyt kiimaa tihkuvilta. No, vittu, ottakoon. Sitten on jotain muisteltavaa jälkeen päin.

Vaatteet pois

Silitin oikealla kädelläni Ninan niskaa ja tukkaa samalla kun vasen käteni kömpelösti availi Ninan puseron ylimpiä nappeja. Nina haukkoi henkeä kun tajusi että häntä riisutaan siinä, vangittuna. Sain nopeasti ”virka-apua” Timpalta ja Ninan kauniit rinnat saatiin esiin alle aikayksikön – ja saman tien meidän kahden ahnaille huulillemme. Yhtä aikaa, minä vasemman ja Timppa oikean tissin kimpussa.

Ninan rinnat olivat aika pienet, tai ottaen hänen pitkän solakkuutensa huomioon, sanotaan nyt keskikokoiset, mutta kauniit. Hyvin tummia nännejä ympäroivät tummanruskeat nännipihat olivat aivan kurtussa ja nännit täysin pystyssä kiinteiden rintojen huippuina. Kummatkin nännit oli brutaalin, mutta seksikkään näköisesti lävistetty ja niistä meni pienet metallitapit läpi, jotka päättyivät pieniin pyöreisiin palloihin nännien sivuilla. Jatkoin Ninan vasemman nännin imemistä ja oikean rinnan puristelua samalla kun Timppa aika raa´an näköisin ottein avasi Ninan housut ja tempaisi sekä farkut että pikkuhousut alas. Nina notkahti kahlittujen käsiensä varaan roikkumaan. Ninan pitkien saappaiden kanssa Timpalla oli enemmän vaivaa, mutta pian edessämme oleva neitokainen oli paljastettu.

Ninan avattua puseroa ja avonaisina roikkuvia rintsikoita ei voinut poistaa kun hänen kätensä olivat ylhäällä kahleissa, mutta muuten hän oli nyt alasti, ainoastaan pitkävartiset tummat nahkasaappaat jalassa.

Nina näytti syötävän seksikkäältä ja nyt hän kyllä jo selvästi itsekin nautti tilanteesta kun me äijät tarkastelimme ja kopeloimme häntä. Timppa vielä tehosti tilannetta hakemalla kameran uudelleen ja ikuistamalla Ninan alastomuuden kaikista kuvakulmista. Minun komennostani Nina kiltisti levitti jalkansa mahdollisimman levälleen kun Timppa valokuvasi alaviistosta hänen jalkoväliään. Päättäväinen hymy kasvoillaan ja punaiset läikät poskillaan Nina nyt oikein vääntäytyi vaikeaan asentoon näyttääkseen meille nyt kaiken pillustaan. Ujostelun aika oli ohi. Ja huohottavaa tyttöä olikin kyllä kiva katsella ja kopeloida, tunsin kuinka housuissani alkoi pullistua.

Nina oli solakka, vyötärö oli hyvinkin kapea, mutta reidet silti aika leveät. Ajattelin että kun tuo tyttö vanhemmiten lihoo tuosta muutaman kymmenen kiloa, niin hänestä voi tulla aika reisevä ja aika rintava, namulla tavalla. Ninan häpykarvat oli ajeltu tai jotenkin muuten käsitelty ihan kokonaan pois ja hänen ihoaan koristi muutama mustalla ääriviivalla ihoon hakattu tatska, jotka olivat selvästi vielä aika tuoreet ja hyvin tumman mustina viiruina lisäsivät seksikkyyttä. Häpykarvoista ei ollut jälkeäkään, alue oli täysin sängettömän pehmeä. Siinä missä häpykarvoituksen ylärajan olisi normaalisti pitänyt olla, oli nyt, hieman keskiviivasta oikealla sivulla, aika iso tatuoitu tähti, pelkkinä ääriviivoina piirretty. Ninan vasenta kylkeä koristi iso, pitkä aaltoileva abstrakti kuvio, jonka yläpää oli hänen rintansa korkeudella ja jonka kärki osoitti kohti rinnan nänniä ja meni hieman rinnan päälle sivulla. Yksi kiehkura kuviosta piirtyi kyljeltä nivusen yläpuolelta alamahan päälle ja kohti häpyhuulten vakoa. Ja iso leveä aaltokuvio jatkui Ninan reiden alaosaan asti. Jo aiemmin olin pannut merkille hänen ranteessaan olevan tatuoimalla tehdyn ikäänkuin pysyvän rannerenkaan, joka esitti piikkilankaa. Napaa koristi melko kookas lävistyskoru, riipus, jossa oli iso punainen tekokivi juuri itse navan reiän päällä. Sisemmät häpyhuulet pilkistivät tummina juuri uloimpien häpyhuulten välistä ja kun Nina nyt levitti jalkojaan, näkyi hyvin kuinka toisessa sisemmässä häpyhuulessa roikkui aika kookas rengas.

Käteni kiersi puristelemaan Ninan herkullisia pakaroita. Timppa sen sijaan vei kameran pois ja ilman mitään suurempaa hellyyttä totesi ”tarkistavansa oliko meidän hutsu liukas” ja yhdellä rajulla liikkeellä työnsi keskisormensa syvälle Ninan sisään. Ilmeisesti se sattui, koska Nina värähti ja häneltä pääsi hiljainen ”oih”, mutta hän oli nyt omaksunut tottelevaisen roolinsa. Voi tosiaan sanoa että hän suorastaan tarjosi pimppiään Timpan sormelle naitavaksi.

”On se ihan valmis”, mutisi Timppa ja veti sormensa ulos Ninan sisältä ja avasi saman tien omat housunsa ja pudotti sekä housut että alushousut nilkkoihinsa.

Timpan muna on – no, niin – iso kuin hevosella ja nyt se oli jo melkoisen kovettuneessa tilassa. Huomasin Ninan melkein kauhistuneen ilmeen kun hänen katseensa nauliutui Timpan kovenevaan kaluun, mutta tottelevaisesti, niin, suorastaan halukkaasti tyttö levitti jalkojaan, koukisti polviaan ja tarjosi häpyään mahdollisimman hyvin Timppaa kohti. Minun oli aika väistyä, mutta hain nyt vuorostani kameran ja otin muutaman mielestäni aika näyttävän riettaan otoksen Timpan ison kullin työntyillessä kahlittuun orjanaiseemme. Nina näytti todella hyvältä ollessaan siinä avuttomana ja riippuvana, Timpan pantavana, huohottaessaan ja työntäessään vastaan minkä vain hankalassa asennossaan pystyi.

Timppa laukesi nopeasti ja äänekkäästi ja vetäytyi saman tien ulos Ninasta, joka oli selvästi sen näköinen että olisi halunnut jatkaa. Heitin kevyen kommentin siitä kuinka hutsunaisemme viimeistään nyt on riittävän liukas vaikka mihin ja purskahdimme nauruun kaikki kolme.

Koitin hillitä omia himojani. Kaivelin lattialta Timpan housujen taskusta käsirautojen avaimen, avasin kahleen ja saattelin vapisevan ja hikoilevan Ninan takaisin autotallin penkille. Ninalta siihen jäänyt avattu olut oli nyt hänelle tarpeen. Istuin itse Ninan viereen entiselle paikalleni, mutta tilanne ei ollut enää sama kuin hetki sitten siinä flirttaillessamme. Annoin käsieni hävyttömästi vaellella pitkin Ninan paljasta vartaloa ja erityisesti pitkin mustia tatskakuvioita hänen kyljessään sekä pystyjä rintoja. Ninalla ei selvästi ollut mitään sitä vastaan ja hän kiltisti avasi reisiään kun käteni hakeutui hänen märkään jalkoväliinsä. Nännien hiplaaminen vaikutti tähän tyttöön tehoavan ihan erityisesti – ja se tietysti sopi loistavasti juuri minulle, tissifriikki kun olen.

Kuutamokävelyllä

Tuo äskeinen oli vasta ensimmäinen erä. Eikä siitä puhutusta kivustakaan ollut vielä tietoakaan. Nina hymyili vapautuneesti istuessaan siinä pelkissä nahkasaappaissa autotallin pelkillä ja katsellessaan kuinka Timppa tunki housuja takaisin jalkoihinsa. Samalla minun sormeni teki työntöliikettä Ninan pimpissä. Nina lähes putosi penkiltä yrittäessään vääntäytyä niin että sormeni paremmin pääsisi hänen pilluunsa.

Sovin Timpan kanssa että saattelen vieraamme meille ja alakerran klubitilaan. Timppa sanoi menevänsä sisään käymään ja siistiytyvänsä vähän ja sanoi tulevansa sitten perässä. Otin Ninaa kädestä ja nousin ylös, avasin oven:

”No niin, tule sitten”.

Kesti noin neljännessekunnin kun Ninan tajuntaan upposi se tosiasia että aioin nyt taluttaa hänet ilkosen alasti, pelkissä saappaissa, kylätietämme pitkin meille asti. Ulkona oli tosin nyt jo tullut aika pimeää ja pikkutie näytti aivan tyhjältä, mutta kuitenkin. Matkaa oli vajaa puolisen kilometriä ja vastaan voi tietysti koska vain tulla ties mikä koiranulkoiluttaja. Nina yritti protestoida, mutta muistutin että hän lupasi että saamme tehdä hänelle mitä halusimme ja muistutin myös että jos joku naapuri tulisi vastaan, niin ne naapurit olisivat minun naapureitani ja tuttujani, eivät Ninan, ja heillä todellakin saattaisi olla pitkäksi aikaa puheenaihetta siitä vieraasta alastomasta naisesta, jota Ilkka pimeänä yönä kuljetti taloonsa. Totesin Ninalle, että elämä on riskejä täynnä, mutta että käskykirjeessä luki että Ninan tissit on pidettävä paljaina, joten nyt saappaita lukuunottamatta kaikki hänen vaatteensa ja tavaransa jäävät tänne Timpan autotallille ja me lähdemme romanttiselle kuutamokävelylle. Käskin häntä myös lopettamaan valittamisen ja suutelemaan minua kiltisti, minkä Nina tekikin halukkaasti ja kunnolla.

Iloisena ja naurusta tirskahdellen Nina läksi käsi kädessä kanssani pihalle, kohti porttia ja tietä. Askeleitamme säesti Timpan salamavalon räpsähdys. Taas. Nina pyllisti Timpalle mahdollisimman näyttävästi portin kohdalla ja salama välähti uudelleen.

Marssimme hiekkaista ja kapeaa kylätietä ääneti käsi kädessä, Nina paljaat rinnat pompahdellen ja minä niitä tuijottaen. Oli aivan äänetöntä, jossain kauempana isolla tiellä huristavia autoja lukuunottamatta. Sää oli hieman sumuinen ja viileä ja kiihdytimme molemmat tahtia. Pelotti että joku tuttu singahtaisi jonkun kulman takaa hetkenä minä hyvänsä. Myös Nina oli selvästi hermona ja puristi kättäni huomattavan lujaa.

Päästyämme noin matkan puoleenväliin säikähdimme molemmat kun yksi naapuruston koirista aloitti meille valtavan haukkukonsertin, johon kauempana olevat piskit yhtyivät. Pysähdyimme ja Nina tunnusteli reisiään: ”Mulla valuu ne äskeiset pitkin reisiä”. Purskahdimme molemmat nauruun, mikä tietysti innostutti naapurin koiraa entistä enemmän ja meille tuli äkkiä kiire jatkaa matkaa ennen kuin sen isäntä tai emäntä tulisi ihmettelemään mille koira oikein haukkuu. Onnistuin kuitenkin kaivamaan taskustani ryppyisen paperinenäliinan, jolla Nina toimitti pikasiivousta jalkovälissään vauhdissa.

Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei ollut tullut vastaan ennen meidän taloamme. Juoksujalkaa johdatin Ninan pihalle ja saman tien talon taa, pois tien näkyviltä. Talon takana marssimme päättyi perusteelliseen halaukseen ja useampaan hellään suudelmaan. Johdatin lopulta alastoman daamini talon kulman alas laskeutuvista portaista kellarikerroksen alaovelle ja siitä sisään taloon. Kivijalassa oleva alaovi johti suoraan saunatilaan pienen viileän kuistin kautta, joka toimi samalla saunatilan viileänä olutvarastona.
Ensimmäinen panoni Ninassa

”No niin, tervetuloa meidän diskoklubiin, orja. Tässä vaiheessa vieraita yleensä pyydetään ottamaan päällysvaatteet pois. Sinun tapauksessasi se varmaan tarkoittaa saappaita”.

Nina naurahti ja riisui pitkät saappaansa. Niiden alla hänellä oli vain pienet pitsikankaiset valkoiset nilkkasukat, varsin seksikkäät, jotka hän myös viittauksestani riisui. Nina oli nyt täydellisen alasti edessäni kuistin kirkkaassa valossa. Huomautin hänelle hänen seksikkäistä jaloistaan ja sain palkkioksi kiitoksen ja poskisuukon. Ja olinkin kyllä oikeassa. Nina oli naiseksi pitkäraajainen ja hänellä oli pitkät sirot sormet sekä myös pitkät hyvin kauniit varpaat, joita musta kynsilakka korosti, sama lakka jota oli myös hänen pitkissä käsien kynsissään. Ninan vasenta nilkkaa kiersi vastaava tatuoitu musta piikkilankakuvio kuin hänen oikeaa rannettaankin ja oikean jalan jalkapöydän päälle oli tatuoitu musta lohikäärmekuvio. Hyvin seksikäs näky, varsinkin kun tytöllä näkyi olevan tapana väännellä pitkiä namuvarpaitaan erilaisiin hassuihin asentoihin.

Ja nyt tämä namutyttö oli tulossa minun kotiini, alasti, omien sanojensa mukaan pantavaksi ja rääkättäväksi ja minulla olisi puolitoista vuorokautta aikaa luvan kanssa tehdä hänelle mitä halusin. Tunsin kuinka kaluni alkoi taas pullottaa farkuissani.

Johdatin tytön kuistin ovelta sisään diskotilaan, sytytin valot, laitoin mikseriin ja vahvistimeen sähköt ja laitoin diskon välkkyvät valot päälle. Tytön tumma tukka ja alaston vaalea iho välkehti edessäni värivalojen loisteessa kun esittelin hänelle paikan. Väläytin Ninalle hieman pirullisen hymyn, etsin mp3-kappaleista taustalle soimaan ”Tahdon rakastella sinua” ja ilmoitin Ninalle että tämä disko on tavallisesti maksullinen ja koska hänellä ei nähtävästikään ole mukanaan pääsymaksuun sopivaa rahaa, niin hänen täytyisi nyt maksaa minulle luonnossa ja tarjota minulle orkku sopivaksi katsomallaan tavalla.

Sain palkaksi hurmaavan hymyn. Nina kiersi kätensä ympärilleni ja aloitti tehtävänsä, suudellen, silitellen, näykkien, nuuskien, hyväillen, sitten pakaroitani ja lopulta kovettuvaa kulliani farkkujen päältä puristellen. Heittäydyin aivan passiiviseksi ja kuiskasin Ninalle että hänen asiansa oli nyt hoitaa homma parhaalla tavalla.

Tytöllä oli selvä käsitys parhaasta tavasta. Nina heilautti tukkaansa niin että se hipaisi poskeani kutsuvan näköisen hymyn karehtiessa huulilla, pyyhkäisi kuin puolivahingossa poskellaan poskeani ja rinnoillaan kylkeäni ja vajosi sitten eteeni polvilleen lattialle avaten samalla farkkujeni vetoketjua ja etsien nyt jo täysin kovaa kulliani esille. Ninalta pääsi pieni ilahtunut äännähdys hänen huomatessaan kalussani terskan alapuolella roikkuvan pienen lävistysrenkaan ja karvattoman habitukseni. Hetkessä ensin lävistysrenkaani, sitten terskani ja lopulta koko kullini päätyi Ninan muodokkaiden ja taitavien huulien ja kielen käsittelyyn.

Nina vapautti minut housuistani kokonaan ja veti minut mukaansa diskon lattialle, ohjasi minut selälleni ja kiipesi päälleni. Hurmaava hymy kasvoillaan Nina katsoi minua suoraan silmiin ja ohjasi kädellään jäykän kaluni sisäänsä ja aloitti sitten ratsastavan nainnin, kiihtyvään tahtiin. Tartuin tytön pompahteleviin, houkutteleviin rintoihin ja ohjasin ne kasvojani vasten. Turha sanoakaan että laukesin äkkiä, aivan liian äkkiä ja yritin kuin keihästää tyttöä kullillani. Ja minusta tuntui että kullini pumppasi ainakin juomalasillisen nestettään Ninan sisuksiin.

Emme olleet kumpikaan päässeet vielä sen pidemmälle kuin sylikkäin haukkomaan henkeämme diskon lattialle kun yläkerran ovikello soi. Timppa tuli. Suutelin Ninaa ja komensin hänet sitten yläkertaan avaamaan oven, pujahdin sillä aikaa itse alakerran vessaan huuhtomaan suurimpia limoja alapäästäni.

Äänistä päätellen Timppa oli vilpittömän ilahtunut kun oven avaajana olikin kaunis alaston daamimme ja heidän saapumisensa alakertaan tuntui kestävän melko kauan. Kun he lopulta tulivat, edellä oli Nina, joka talutti perässään seuraavaa Timppaa housujen vetskariraosta esiin vedetystä kyrvästä. Kovin paljon puheita ei tarvittu, sohvalta heitettiin muutamia ylimääräisiä tyynyjä pois tieltä, Timppa kuoriutui vaatteistaan alta aikayksikön, kaatoi Ninan alleen sohvalle ja alkoi rajun, jyskyttävän nainnin.

Tällä kertaa Nina laukesi ensin ja hänen kimeä orgasmikiljahduksensa jäi pyörimään huoneeseen. Kaiuttimista tulvi yhä ympäri ja ympäri pyörivä ”taaaahdoonn rakastella sinuaaa”, ties monennettako kertaa.

Etsin kaapista hyvin ison pyyhkeen ja levitin sen sohvalle ettemme olisi tahranneet sitä meistä valuvilla tahmoilla ja istuimme vierekkäin sohvalle toipumaan, Nina keskellä. Minun ja Timpan kämmenet leikkivät hänen rinnoillaan ja Ninan kummatkin kädet hakeutuivat meidän kahden äijän nyt löpsähtäneille kulleillemme.

Juttu pyöri seksissä, kuinkas muuten, ja välillä otettiin kuppia. Nina kertoi meille, että hänen poikakaverinsa Jani oli välttämättä halunnut ottaa itselleen melkomoisen genitaalilävistyksen joululoman aikaan, ison tapin joka kulki poikittain hänen koko terskansa läpi. Vaikka lävistyksen ottamisesta oli jo aikaa, ei tappia vielä voinut ottaa pois naimisen ajaksi eikä sen kanssakaan toisaalta yhdynnästä oikein tullut mitään, joten Nina ja Jani eivät olleet voineet naida toisiaan yli kolmeen kuukauteen. Jotain kautta heidän parisuhteensa oli nyt pari kuukautta sitten päätynyt siihen, että Nina nai muiden miesten kanssa, miesten, jotka Jani tavalla tai toisella siihen hommaan järjesti. Miehiä oli kuulemma ennen meitä ollut neljä. Nina sanoi arvanneensa että tämänkin illan perimmäinen tarkoitus oli ollut saada hänet panemaan Timpan kanssa, jonka hän tunsi ennestään – ja mitä hän muuten oli pitänyt etukäteen ihan kiihottavana ajatuksena – mutta että minun ja Ninan flirttailu Timpan autotallin penkillä olikin saanut Ninan päättämään että hän yrittäisi päätyä minun kanssani sänkyyn. Tai sitten myös minun eikä vain minun. Mutta Janin järjestämä yllätys ja Timpan suorittama äkillinen kahlehtiminen olivat tulleet hänelle niin yllärinä että hänen oli suorastaan pakotettava itsensä komentamaan meidät raiskaamaan häntä. Nina sanoi että tällä hetkellä tuntui mahtavalta ajatella että hän oli saanut sanotuksi sen kaiken ja komennettua meitä panemaan itseään ja satuttamaan itseään. Nina vielä lisäsi että hän oli ihan oikeasti tarkoittanut mitä sanoi, sen sanominen ääneen oli vaan ollut pelottavaa.

En sanonut mitään, mutta vastaukseksi nipistin Ninaa kipeästi vasemmasta nännistä. Tyttö voihkaisi ja painui hieman kasaan, mutta näytti sitten kieltä minulle ja totesi haastavasti ”Ei riitä”. Nina sanoi posket punehtuen haluavansa että me laitamme hänet kirkumaan ja sitten hän työnsi rintojaan kasvojani vasten. Purin häntä vuoronperään molempiin nänneihin, en mitenkään kauhean kovaa, mutta kuitenkin kipeästi. Nina veti äkisti henkeä kivun vuoksi, mutta sen sijaan että hän olisi vetänyt satutetut tissinsä pois, kuten oletin hänen tekevän, hän päättäväisesti tarjosi niitä yhä enemmän ja ensimmäisen jälkeen tarjosi toista, jotta satuttaisin lisää.

Timpasta kuitenkin näki että tämä tällainen sm-leikin alku, vaikka varovainenkin, ei oikein ollut hänen juttunsa ja niinpä lopetin Ninan kiusaamisen sillä erää. Mutta kuiskasin kuitenkin hänen korvaansa että ennen kuin hän tästä talosta ulos pääsisi niin laittaisin hänet vielä kirkumaan kivusta. Nina ei vastannut mitään, vaan veti henkeä syvään. Ninan nännit vastasivat hänen puolestaan, ne nousivat niin pystyyn kuin vain naisen nännit koskaan voivat.

Timppa ei selvästikään kuitenkaan ollut kidutustuulella, vaan paremminkin aika päissään ja toisen orkkunsa jälkeen aika uninen ja halusi musiikkia. Päädyimmekin laittamaan diskomusaa lujalle ja tanssimme ja lauloimme parisen tuntia, täysin alastomina tietenkin. Daamimme osoittautui myös olevan varsin taitava pianisti ja alakerran keyboard sai kyytiä. Minä kun taas tykkään laulamisesta ja nuoteista ei todellakaan ollut pulaa, niin tuloksena oli melkoinen sikermä vanhoja jollotuksia; Nina soitti ja sekä minä että Nina molemmat lauloimme pianon luona kylki kyljessä tai poski poskea vasten mahdollisimman teatraalisesti Timpan seuraillessa hommaa huvittuneena sohvalta kaljapurkki käpälässään. Timppa kutsuikin meitä timppamaiseen tyyliinsä nimellä ”Nakuduo Pano et Lyyli”.

Lopulta Panon ja Lyylin yleisö alkoi kuitenkin osoittaa sohvalle simahtamisen merkkejä, vaikka minussa ja Ninassa olisi brändyn ja oluen tuomaa virtaa vielä riittänytkin vaikka kuinka. Timppa kuitenkin havahtui ja alkoi kiskoa vaatteita ylleen, mutisi että pitää mennä kotiin ja huomenna töihin. Meidän ei. Nina kokeili Timpan löystyneeseen elimeen vielä kerran kunnon imutuskäsittelyäkin, mutta kun suurempaa vastakaikua ei näkynyt, päästimme Timpan lopulta lähtemään hoippumaan yläkertaan ja sitten kotiaan kohti. Humalaisella äänellä mutisten ”Mä rakastan teitä molempia” hän lähti taivaltamaan sinikäyrää kotitalolleen päin.

4 kommenttia viestissä: “Nina ja kaverit, osa 1”

 1. noitapilli says:

  Moi

  sm ja muut: Malttia, pliis. Se on piiiiiiiiiiiiitkä tarina ja toi oli vasta alkupala. Ja loppuosien julkaisua hidastuttaa se että mä lähden huomenna Saksaan. Mut tulee kun kerkee… 🙂

 2. qwerty says:

  tahtoo lisää 😛

 3. tipi says:

  Äkkiä sitä jatkoa

 4. sm says:

  Ookoo tarina! Odotin itseasiassa enemmänkin aiheeseen liittyvää kipua ja erilaisia rangaistusmenetelmiä. oli aika köykänen mun makuun!

Kommentoi

top