search
top

Tyttökaverille kyytiä

surkeaihan okkeskitasoahyvämahtava (69 votes, average: 3.77 out of 5)
Loading...
Kirjoittajan kommentit: Jälleen vanha idea, josta ei tahdo valmista tulla, mutta josko tämän kestäisi julkaista.

Olin seurustellut Iidan kanssa jo useamman kuukauden ja hän vei myös poikuuteni, vaikka olin tietenkin antanut ymmärtää, ettei hänkään minun ensimmäiseni ollut, vaikka tosi asiassa sitä siis olikin. Olimme käyttäneet aluksi ehkäisynä kortsuja, mutta Iidan aloittaessa pillereiden syönnin, oli tänään tarkoituksena päästä sitten ensimmäistä kertaa ihan paljaaltaan hommiin. Koska mutsi oli tänään yövuorossa ja faija luultavasti istuisi illan telkkarin ääressä tai lähibaarissa olutta kittaamassa, niin päätimme tulla meille yöksi.

Odottelimme illalla aikamme, että faija lähtisi baariin ja kävin aina välillä muka mutkan keittiössä, jotta näkisin joko faija tekisi lähtöä. Faija istui kuitenkin sohvalla ja oli ottanut muutaman oluen.

“Laitatko sen saunan päälle, kun siinä yhtenään laukkaat”, totesi hän minulle kun kävin taas pyörähtämässä keittiössä.

“Joo”, vastasin ja harmittelin mielessäni, että eikö tuo piru aio lähteä mihinkään.

Kävin laittamassa saunan päälle ja palasin huoneeseeni.

Iida istui pöytäni ääressä ja naputteli naamakirjassa kaverinsa kanssa. Menin hänen taakseen ja totesin “Ei se lähe, halus saunan päälle”. Iida mumisi vain jotain, että heillä on vähän juttu kesken ja hän kirjoittelee tämän loppuun.

Aloin suukotella Iidan kaulaa ja hieroa rintoja paidan läpi, toivoen hänen pikkuhiljaa tulevan kanssani sänkyyn. Kirjoittelu kuitenkin jatkui, vaikka pään kallistelu ja mumina antoivat ymmärtää, että hän piti hyväilyistäni.

Laskeuduin hieman alemmas ja aloin availla hänen farkkujaan, joiden alta paljastuikin kauniit pitsihousut. Väriltään ne olivat siniset ja ehdottomasti yhdet suosikeistani. Etuosassa oli vähän enemmän kangasta, mutta Iidan tumma nätisti ajeltu karvoitus kuultaisi selvästi läpi ja takaosassa kangasta olikin sitten todella niukasti, sillä pakarat olivat käytännössä paljaana. Pelkkä housujen näkeminen sai jumalattoman stondiksen aikaan ja kun käteni nousivat siitä sitten puseron alle ja Iidan paljaalle vatsalle, niin oli jo hankala pysyä housuissaan.

Aikani häntä hyväiltyäni ja kiehnättyäni, lopetti Iidakin lopulta koneella naputtelun ja loggasi ulos naamakirjasta. Hän pyörähti ympäri ja nosti itseään käsiensä varaan, jolloin sain vedettyä farkut pois hänen jalastaan. Aloin suukotella hänen jalkojaan, nousten pikkuhiljaa lähemmäs haaroväliä, käsieni liukuen samalla hänen kylkiään edestakaisin. Riisuin hänen paitansa pois ja avasin rintsikat, jotka myös pudotin lattialle. Nousin polvieni varaan ja aloin hyväillä hänen rintojaan, nännit nöpöttivät terhakkaina ja haluttavina, joten kurkottelin myös imuttelemaan niitä. Iidalla oli tapana mumista hieman kun rakastelimme ja sitä hän teki nytkin.

Iida alkoi nykiä paitaani, joten riisuin sen pois, samoin lähti kaikki housuni samalla kertaa. Vedin Iidaa kädestä perässäni ja peruuttelin sänkyyni, joka on tuollainen 120cm leveä sänky. Istahdin reunalle ja laskeuduin siitä selälleni, Iidan aloittaessa kädellä kaluni runkkaamisen.

“Tuu päälle” sanoin ja yritin ottaa häntä kädestä kiinni, mutta hän työnsi minua takaisin ja otti kaluni suuhunsa. Sen verran hyvä hän siinä hommassa oli, etten pystynyt moisesta tietenkään kieltäytymään ja näin ollen nautin vain olostani ja suljin silmäni.

“Meettekö te.. ai saatana”, kuului faijan ääni yhtäkkiä ovelta.

Nousin käsivarsieni varaan ja vilkaisin Iidaa, joka oli niin vauhdissaan, ettei joko kuullut tai välittänyt siitä, sillä hän vain jatkoi runkkaamista ja imuttamista, vilkaisten vain kulmien alta minua. Katsoin ovella seisovaa isääni, jonka silmät olivat nauliintuneet Iidan takapuoleen ja kiroilin mielessäni, että olin unohtanut oven auki, kun laukkasin tuon tuostakin keittiössä. Tajusin miltä Iidan lähes paljas perse faijan silmissä näytti ja tunsin kiihottuvani lisää ajatuksesta, en ehkä niinkään faijan katsomisesta, vaan Iidan perseen ajattelemisesta.

“Iida, lopeta” sain sanottua, mutta hän vain jatkoi ja jatkoi, kunnes minun oli laskeuduttava takas alas ja tunsin miten lasti lähti liikkeelle ja räjähdin Iidan suuhun, faijan tuijottaessa yhä ovella.

Korvien vielä humistessa orgasmin voimasta ja Iidan nuollessa kulliani, kuulin faijan hieman varovaisesti sanovan, “Olitteko te menossa saunaan?”.

“Ei mennä” sain sanottua ja katsoin Iidaa, joka hymyillen katsoi minua ja oli kuin isääni ei olisikaan.

“No mä sammutan sen sitten” kuului ovelta poistuvan faijan ääni.

“Ei helvetti” sain lopulta sanottua ja Iida alkoi kikattamaan, hypäten viereeni makaamaan ja suukottelemaan minua. “Vittu, sehän näki sut ihan alasti”.

“No, eihän se nähnyt kuin vähän persettä ja sullahan paisu kulli monta senttiä kun tajusit, että narahettiin” oli Iidan vastaus.

“Enkai mää nyt vittu faijasta kiihotu”

“Ei sun kulli oo tuollain paisunu kun oon suihin ottanut” naureskeli Iida ja alkoi suudella minua, ennen kuin ehdin mitään vastaankaan sanoa. Hän alkoi kehua kuinka ihanalta se tuntui ja pian kiehnäsimmekin ja suutelimme jälleen toisiamme, kuin mitään ei olisikaan sattunut.

Käännyimme sängyllä oikeinpäin ja aloin suukotella Iidan vartaloa, imeskellä rintoja ja sormitella häpyä. Iida veti housujaan alemmas ja pyysi ottamaan ne pois, joten tein työtä käskettyä. Housut olivat aivan märkänä ja pillumehu tuoksahti todella voimakkaalta, mutta äskeisen orgasmin jälkeen ei kullini jaksanut ottaa vielä asentoa, vaikka yritin sitä sormillani välillä räplätä ja herätellä uudelleen. Niinpä minä sitten aloin nuolla ja imeskellä hänen häpyään, tehdäkseni parhaani mukaan hänelle hyvää. Iida antoi aina väliin neuvoja ja mumisi tuttua muminaansa, joten tiesin tekeväni ainakin jotain oikein. Hieman harmitti, että olin antanut hänen kuvitella, että minulla olisi ollut jotain kokemustakin sekstailusta, sillä en oikeastaan tiennyt mitä tehdä. Yritin vain hoitaa homman vaistojeni mukaan ja tovin työskenneltyäni ja välillä rintoja imuteltuani ja sormin työskenneltyäni, alkoi Iidakin osoittaa tulemisensa merkkejä ja pian hän sitten alkoikin ynistä sen merkiksi, että taisi lopulta orgasminsa saada.

Hyväilimme ja suutelimme siinä sitten hetken aikaa ja kun kalunikin alkoi olla jälleen työskentelykunnossa, joten Iida työnsi minut pois päältään ja hyväili kulliani siihen malliin, että tiesin siirtyä selälleni. Tavallisesti hän puki tässä vaiheessa kortsun ja tuli päälleni, mutta pillereiden pitäisi nyt jo vaikuttaa ja tänään ei siis tuota kumipukua tarvitsisikaan käyttää.

“Ootko valmis” hän kysyi hieman kiusoitellen ja kumartui vielä suutelemaan minua. Vaihdoimme muutaman suudelman ja hieroskelin hänen rintojaan, jonka jälkeen hän laskeutui alemmas ja alkoi runkata ja imeskellä kaluani kuntoon.

Siinä samassa huomasin sivusilmälläni, kuinka faija ilmestyi jälleen ovelle, nyt pelkkä pyyhe ympärillään ja punoituksesta päätellen hän oli tullut juuri saunasta ja suihkusta.

“No tehän duraceleja ootte kun vielä jaksatte jyystää” kuului faijan suusta, jonka jälkeen hän otti huikan olutpullostaan.

Katsoin vuoroin Iidaa ja vuoroin faijaa, Iidan vilkaisten jälleen minua kulmiensa alta ja käväisi hänen katseensa myös sen verran sivussa, ettei faijani läsnäolo jäänyt mitenkään huomaamatta.

“Eikait se nyt haittaa, jos mä hetken katon” totes faija ihan pokkana.

“Mitä vittua luulet” tiuskaisin takaisin.

“Nooh” kuului Iidan ääni, joka katsoi nyt minua suoraan silmiin ja jatkoi kaluni runkkaamista kädellään.

En ollut uskoa todeksi, ettei Iida välittänyt faijani katsomisesta mitään ja fiiliskin alkoi vähän hiipua.

“Voithan sä kuvitella, että se on Iina (Iidan sisko) tai joku muu katsomassa, jos tuntuu paremmalta” totesi Iida. Katsoin edelleen Iidan kasvoja ja pian hän painoikin päänsä takaisin alas ja jatkoi työskentelyään. Suljin silmäni ja koitin kuvitella Iidan pari vuotta vanhemman siskon siihen Iidan tilalle ja alkoihan se fiilis siitä sitten pikkuhiljaa taas nousta.

Kuulin faijan askeleita ja huokasin jo helpotuksesta, että nyt se tajus lähteä, mutta sitten tajusinkin, ettei askeleet erkaneetkaan. Avasin silmäni ja vilkaisin sivulle. Faija oli ottanut pari askelta lähemmäs ja pudottanut pyyhkeen lattialle, runkaten siinä vieressäni valtavaa kaluaan ja ihailevan samalla estottomasti tyttökaverini vartaloa. Siinä faijan kyrpää katsoessani tuli mieleeni tapaus lapsuudestani, kun olin saunassa kysynyt faijalta, kasvaako minunkin pippeli joskus yhtä isoksi kuin faijalla. Faija oli luvannut näin tapahtuvan, mutta ikävä kyllä se ei näyttänyt olevan läheskään totta.

Katsoin Iidan suuntaan ja tunsin kuinka kaluni alkoi veltostua häpeästä, joten Iida nosti päänsä ja vilkaisi minua hieman ihmeissään. Tämän jälkeen hän käänsi päänsä sivuun ja näki faijani siinä vierellään, kyrpä kädessään. Huomasin kuinka faija iski pokkana silmää tyttökaverilleni ja meinasin jo nousta ylös, mutta Iida nosti takapuolta pystymmäs ja jatkoi kyrpäni imuttelua ja runkkaamista.

Faija laski olutpullon pöydälleni ja samassa tajusin, että sehän perkele aikoo tulla mukaan ja järkytys oli sen verran suuri, etten osannut tehdä tai sanoa mitään. Katsoin vain kuinka faija nousi polvilleen Iidan taakse ja painoi kalunsa tämän jalkoväliin, Iidan ottaen muina tyttöinä toisella kädellään kiinni kalusta ja tehden sillä muutaman runkkausliikkeen. Iida taivutti leukaa lähemmäs rintaansa, joten en nähnyt hänen ilmeitään, mutta ei hänen eleensä mitenkään vastahakoisetkaan olleet.

Iida laski kätensä sänkyä vasten tajusin faijan liikkeistä ja eleistä, että hän painoi juuri kaluaan tyttökaverini häpyä vasten ja alkoi työntyä tämän sisään.

“Aaaaaah” kuului Iidan huokaus, samalla kun hän oikaisi hieman itseään ja ojensi myös kasvonsa minua kohti. Näin kuinka Iidan silmät muljahtivat ympäri ja naama oli messingillä, kun faija alkoi tehdä itselleen tilaa kevein, mutta yhä syvenevin työnnöin.

“Sinähän märkänä oot, et oo tainnut tällaista aiemmin saadakaan” kehuskeli faija täysin pokkana.

“Auuuh.. vähän hitaammin” pyysi Iida ja haukkoi suu auki ja silmät kiinni siinä edessäni, eikä tainnut enää edes muistaa minun olemassaoloani. Mietin hetken mitä helvettiä teen, mutta Iida näytti nauttivan nyt aivan toisella tavalla kuin minun kanssani, joten raivo ja hämmennys alkoivat vaihtua enemmän uteliaisuudeksi ja takaisin kiihkoksi.

“Jesss.. nyt syvemmälle… jes.. auh.. mmmmm” tuli tuttua muminaakin vähän sekaan ja pian faija nylkyttikin Iidaa yhä kovenevaan tahtiin. Tartuin Iidan rinnoista kiinni ja hän vilkaisi minua hetken ja leveän hymyn jälkeen jatkoi kullini runkkaamista. En tiedä mikä minua tilanteessa kiihotti, tyttökaverinihan antoi faijalle siinä edessäni ja minä vain katsoin vierestä, mutta jotenkin tilanne oli kaikesta huolimatta kiihottavaa katseltavaa.

“Oot sinä tyttö kyllä timmissä kunnossa” puuskutti faija vauhtiin päästyään ja ihaillessa siinä samalla tyttökaverini paljasta kroppaa.

“Aaah.. aaah.. aaah.. aaah” alkoi Iida huudahdella faijan työntöjen tahtiin ja käsi kävi kaluni vartta niin nopeaan tahtiin, että se oli jo tehdä vähän kipeää.

Iidan ääntelyt vain kovenivat ja kun suljin silmäni ja kuvittelin Iidan pomppimaan siihen päälleni ja unohdin faijani, niin pian tunsinkin olevani hyvin lähellä tulemistani.

“Oota.. älä.. mä haluun tulla sun sisään” aloin hokemaan ja yritin saada Iidaa lopettamaan, mutta turhaan.

“Ihan kohta rakas.. mä.. tuuun.. ihan just..” oli vain vastaus ja kun faija hidasti hieman liikettään, työnsi Iida vain takapuoltaan taemmas ja lisäsi “älä lopeta.. nai mua loppuun asti”, ottaen samalla kullini suuhunsa.

“Mmmm… mmmm.. mmm” alkoi kuulua mumina ja tunsin miten kaluni heilui Iidan suussa faijan rynkytyksen tahtiin ja Iidan työskentely teki taas niin gutaa, että oli täysi työ pidätellä tulemistani.

“Annahan tyttö tulla” kuulin faijani sanovan, samalla kun tahti vain kiihtyi ja samassa tyttöystäväni alkoi kiljahdella ihan tosissaan ja tajusin hänen saavan nyt ihan kunnon orgasmin, jotakin mitä en itse ollut pystynyt vielä antamaan.

Iida painoi kaluni vatsaani vasten ja alkoi täristä orgasmin voimasta ja tunsin kuinka minultakin lähti lasti liikkeelle ja sain juuri ja juuri lyötyä käteni terskani päälle ja estettyä sperman lentelyn pitkin seiniä. Tunsin kuitenkin kuinka se pulppusi sormieni välistä, roiskahdellen jostain välistä hieman rinnallenikin. Orgasmi oli itsellänikin jotain ennen kokematonta ja jouduin tasaamaan hetken hengitystäni.

“Jestas” kuulin tyttöystäväni toteavan ja faija tuntui edelleen tekevän työntöliikkeitä, mutta selvästi verkkaisempaan tahtiin. Eikö tuo piru vielä saanutkaan, ajattelin hiljaa mielessäni, mutta pian ajatukset siirtyivät spermaiselle rinnukselleni.

Katsoin tyttöystävääni, jolla oli leveä hymy kasvoillaan ja puna poskillaan. “Tais tehä hyvää sullekin” naureskeli tämä, enkä voinut oikein kieltääkään asiaa. Vilkaisin faijaani, joka nousi omahyväinen hymy kasvoillaan ylös ja kävi ottamassa huikan olut pullostaan. Faijan mulkku oli vielä täydessä terässään, joten oli selvää, ettei hän tätä vielä tähän jättäisi ja niin minä sitten päätin lähteä siistimään itseäni kylppärin puolelle.

Peseytymisessä ja kuivaamisessa meni hetki, jonka jälkeen lähdin takaisin huonettani kohti, josta kuuluikin tyttöystäväni huudahtelut, eikä ollut sekuntiakaan epäselvää mistä oli kyse. Ovelle päästyäni näin kuinka tyttöystäväni makasi sängyllä selällään, jalkapohjat kattoa kohti ja faija polviasennossa häntä naimassa. Faijan kädet puristelivat Iidan rintoja ja Iidan kasvoista näki, ettei hän ollut enää tässä maailmassa, vaan jossain ihan muualla.

“Kovempaa.. kovempaa..” kuului Iidan käskyt faijalleni ja tämä laskeutui käsivarsiensa varaan, oikaisten jalkansa ja alkaen naimaan entistä kovempaa, kunnes molempien huohotukset ja karjahtelut täyttivät huoneen, saaden lopulta lopullisen kliimaksinsa. Faija työnteli vielä muutaman kerran kevyesti loppuun, kuin olisi ravistellut loputkin spermansa syvälle tyttökaverini sisään.

“Oot sinä helvetinmoinen pakkaus” kuulin faijan sanovan ja siinä vaiheessa kun hän alkoi suudella Iidan kanssa, päätin poistua olohuoneeseen telkkaria katsomaan.

Kotvasen kuluttua myös faija ilmestyi olohuoneeseen ja muina miehinä kysyi “vieläkö se bemarin romu sua kiinnostaa”.

“Täh” vastasin ihmeissäni ja yritin hieman peitellä kaluani, vaikka mitäpä tuota enää.

“Niin, että jos sää sen Bemarin romun välttämättä haluat ostaa, niin eiköhän me siitä sopimukseen päästä”.

Faija siis suostui uuden Polon sijaan ostamaan minulle vanhan M3 Bemun, jota olin nettiautossa himonnut. En kysellyt ehtoja, vaan vastasin “ok”. Lähdin kiireesti laittamaan myyjälle viestiä ja näin jo silmissäni kavereiden leukojen tipahtavan. Faija näytti kantavan Iidan omaan huoneeseensa, mutta se ei nyt enää tässä vaiheessa hirveästi napannut, onhan noita naisia.

13 kommenttia viestissä: “Tyttökaverille kyytiä”

 1. Pikku_tyttö says:

  Siis wauuuu!!!! 😀 oon saanu orkkuja suihkulla tyydyttämällä, mut nytte tuli eka orkku sormilla tyydyttämällä ja lukemalla tätä tarinaa! Siis wauu!!! Ihan mahtavaaa!

 2. :) says:

  onhan toi ihan kiva mut jatkoa kaipais:)

 3. AnyZ says:

  Todella kiimainen tarina, vaikka harvemmin sytyn näistä heterojutuista. Sain tästä inspiraation omaan gay-versioon, joten kiitoksia kovasti hienosta kuvailusta.

 4. todella hyvä says:

  Tykkäsin erittäin paljon 🙂 laitahan jatkoa…

 5. kpi says:

  fr11kk1: Meinasin lisätä tuohon kommenttiini, että olisi mukava lukea jonkun toisen näkemys samasta aiheesta. Eli kirjoittelehan tarina loppuun.

 6. Keba says:

  Onpa tavallisen nysvä jätkä kun antaa faijansa omia naisensa. Olis nyt pistänyt faijaa päihin ja sitten nainut eukolta aivot pihalle.

 7. fr11kk1 says:

  Damn, olen ite kirjoittamassa täsmälleen samasta aiheesta novellia, mutta nyt rupesin meittimään että onko sille tarvetta enää. Hyvin kirjoitat, ainoa mitä olisin kaivannut lisää on Iidan kuvailua, että muodostuisi mielikuva, millaista tyttöä se faija pääsi painamaan.

 8. Joonas says:

  Kiiti.
  Tarina oli oikein kiva. Asetelmana hieno, että isokaluinen faija ottaa tyttökaverin siinä silmien edessä ja omii sen sit itelleen.

 9. setämies says:

  ei kait se bemaria ois muuten halunnutkaan ellei olis munaton/pieni munanen 😀

  kirjotteleppa jatkoa millasen sopimuksen saitte aikaan.

 10. Mummi says:

  Hyvä tarina kieltämättä. Ja kyllähän noin vois tapahtua oikeastikkin.

 11. Moe says:

  Faija rulettaa jezz..

 12. Pharaoh in passion says:

  Jotenki epäaito, ei napannu. Munaton jätkä et antaa faijansa panna muijaansa

 13. heh says:

  loppu oli loistava, paitsi että bimmerit on perseestä! 😀

Kommentoi

top